ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
22Μέλος
11/04/2007, 15:10:21
είμαι Τούρκος και σας λέω ότι θα σας πάρουμε όλα τα νησιά και θα σας ρίξουμε στη θάλασσα γκιαούρηδες..

τρέμετε Έλληνες και ετοιμαστείτε να γίνετε πρωταθλητές στη κολύμβηση!

stanfromgreeceΜέλος
11/04/2007, 15:18:15
Χαχαχαχα...κάποιος προσπαθεί να ανάψει τα αίματα για να διασκεδάσει! Λοιπόν, επειδή το θέμα πάει για... εκτροχιασμό, καλώ τους φίλους διαχειρηστές να πάρουν θέση!
Αλλος για Χίο τράβηξε πήγε...και άλλος για Μυτιλήνη...
Αντε...και είμαι και κατά το 1/4 Χιώτης...
Βρέ τί έχω να ακούσω ακόμα ο άνθρωπος (τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως είμαι άνθρωπος!)

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541

22Μέλος
11/04/2007, 15:35:43
στάνφρομγιουνανισταν τον αλλο μηνα θα φτασουμε μεχρι τη Κέρκυρα και θα σας πετάξουμε όλους τους γκιαούρηδες στη θάλασσα.
Εμείς είμαστε Τούρκοι και θα σας το αποδείξουμε...
stanfromgreeceΜέλος
11/04/2007, 16:03:27
Λοιπόν...22(οι ώρες σου είναι αυτές?) τον άλλο μήνα είναι λιγάκι νωρίς για να πάς διακοπές στην Κέρκυρα, αλλά ίσως και να είναι καλύτερα γιατί θα έχεις ησυχία! Αν πάς, να σου δόσω παραγγελιά να μου φέρεις μερικά βαζάκια κουμ-κουάτ. Ειναι πολύ ωραίο. Στην θάλασσα δεν χρειάζεται να με ρίξεις, καθώς μόλις σφίξουν ακόμα λίγο οι ζέστες, θα μπώ από μόνος μου. Ελπίζω να μπορέσεις να με ακολουθήσεις στα βαθειά και κρύα νερά, χωρίς μπρατσάκια.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να μου αποδείξεις από πού είσαι. Ειμαι απόλυτα σίγουρος πως θα ξεχωρίζεις από μίλια μακρυα.
Εσύ φίλε μου... μόνο με χιούμορ αντιμετωπίζεσαι.
Ζητώ συγνώμη απο τους διαχειρηστές- συντονιστές του φόρουμ, αλλά μερικά πράγματα καμιά φορά δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα.Θα παρακαλούσα επίσης να πάρετε θέση επί του θέματος, πρίν ξεφύγουμε τελείως και αρχίσουν να γράφονται πάλι τα παλιά γνωστά.

11/04/2007, 16:46:56
Είτε κάνει πλάκα, είτε δεν κάνει, είτε είναι κάποιος άλλος, δεν έχει σημασία γιατί δεν έχει να πεί κάτι.
Ποτέ δεν είπε και κάτι χρήσιμο που να το ξέρω εγώ τουλάχιστον.
Προτείνω τους συντονιστές να επικοινωνήσουν μαζί του και να καθορίσουν κάποια όρια.
PREDATOR δεν είμαι ο Πρωταγωνιστής, της "διεκδίκησης" της "Ημερομηνίας του Πολέμου και έχω πεί που βασίζομαι. (τις πηγές) δεν έχω άποψεις δικές μου.
Λέτε το "γιουσουφάκι" (22) να βάζει στο κόλο του εκτός απο τα συνιθυσμένα και κόκα; Θα το δούμε στη συνέχεια.
11/04/2007, 17:04:59
Toυ "συνηθισμένα" του άλαξα τα πετρέλαια, τέλος πάντων, πάρτε άλλη μία προφητεία που λέει ως συνήθως την ίδια ιστορία............
120 προφήτες συνιστούν την ίδια ιστορία λέτε αυτοί να ξέρουν;

Ένας φυλακισμένος από το σοβιετικό καθεστώς επί... 23 χρόνια είδε όραμα μέσα στην φυλακή για έναν "Βλαδίμηρο που θα καλέσει την Ρωσία να καταστρέψει το Ισραήλ"!!

Η Ρωσία κατ’ αρχάς κατέρχεται εις Κωνσταντινούπολιν, ήτις καταλαμβάνει ολόκληρον την Τουρκίαν, η Βουλγαρία καταστρέφεται και η Σόφια γίνεται παρανάλωμα πυρός.
Ο Βουλγαρικός στρατός, καταδιωκόμενος υπό των Ρώσσων, οπισθοχωρεί εις τα Ελληνικά εδάφη και αφοπλίζεται.
Η Γερμανία με ορμήν εναντίον της Ρωσσίας και η Ιταλία επίσης αποβιβάζει στρατεύματα εις την Αλβανίαν και κατέρχεται δρομαία εναντίον των Ρώσσων.
Το μέτωπον μεταφέρεται από την Δύσιν εις Νοτιοανατολικήν Ευρώπην, Βαλτικήν Θάλασσαν, Ουκρανίαν, Εύξεινον Πόντον, τα πέριξ των ορίων της Κωνσταντινουπόλεως.
Η Ρωσσία συγκεντρώνει μεγάλας δυνάμεις προς υποστήριξιν των στενών και αποκοπήν της Γερμανίας εισβαλείν εις την Μ. Ασίαν.
Η Αγγλία εν συνεννοήσει μετά της Ρωσίας και αυτής της Τουρκίας θα αναγκασθή να γίνη υποχείριος της Ρωσσίας, παραβιάζει μικρά τινά Έθνη με την ισχύν του Στόλου, καταλαμβάνει βάσεις τινάς στρεφομένας εναντίον της Ιταλίας.
Η Ιταλία κατόπιν εκπλήξεως την οποίαν θα δοκιμάση υπό του Αγίου Σπυρίδωνος, τρομοκρατουμένη θα σεβασθή το ιερόν έδαφος της Ελλάδος.
Η Ιαπωνία εξέρχεται εις τον πόλεμον σύμμαχος Γερμανίας και Ιταλίας.
Η Ρωσσία είναι κυρίαρχος των Στενών της Πόλεως 5 μήνας, εις το διάστημα αυτό θα γίνονται αι σκληρότεραι μάχαι και οι νεκροί αμφοτέρων θα είναι άπειροι.
Εις την Δυτικήν Ευρώπην θα εξακολουθήσουν επαναστάσεις και το αίμα θα ρεύση. Μετά 5 μήνας εις την Ασίαν η Ιαπωνία θα νικήση την Ρωσσίαν.
Ο κλονισμός ούτος εις αυτήν θα την αδυνατίση, οπότε η Γερμανία και η Ιταλία θα εύρουν την ευκαιρίαν να κατανικήσουν αυτήν και θα καταλάβουν ολόκληρον την Τουρκίαν και πέραν αυτής, τότε θα επαναστατήσουν αι Ινδίαι και θα αποχωρισθούν της Αγγλίας.
Κατόπιν προσωρινής συμφωνίας θα διορισθούν 3 Προνοηταί εις την Ανατολήν, η δε Κωνσταντινούπολις γίνεται αυτόνομος. Τούτο όμως θα δώση ευκαιρίαν εις ένα εκ των νικητών των Εθνών, των διορισάντων τους 3 Προνοητάς, να καταλάβη την Πόλιν.
Τότε όλα τα Έθνη Βόρεια και Νότια εν όλω 18 θα σπεύσουν μετά θυμού να καταλάβουν τα όρια της Πόλεως, και Μ. Ασίας. Και εκεί θα γίνη ο τελευταίος και σκληρότερος πόλεμος και ολίγοι θα σωθούν.
Η Ελλάς όπως απ’ αρχής δεν θα μετάσχη του πολέμου τούτου, αλλά θα είναι εις τα σύνορά της ο στρατός, ως θεατής επί τρεις ημέρας και τρεις νύκτας, θα εξακολουθήση αυτή η σκληρά μάχη εις μέτωπον 1.800 εις την θάλασσαν από τα στενά της Σμύρνης Δωδεκανήσου κλπ.
Της Μεσογείου τα πλαία ως φρύγανα θα πεταχθούν εις τον αέρα, εις δε την ξηράν από της Κωνσταντινουπόλεως και πέραν του Ξηρού θα πλεύση το αίμα ως το χαλινόν του ίππου, ολίγοι δε θα σωθούν και θα παραμείνουν εκ των εναπομεινάντων στρατών.
Την 3ην ημέρα της μάχης, την 3ην ώραν μμ της 3ης ημέρας θα φανή εν σύννεφον εις τον ουρανόν λαμπρότερον του ηλίου, από το οποίο θα φωτισθή ολόκληρος ο κόσμος και δεξιά ένας Σταυρός πύρινος, τότε οι πολεμούντες έντρομοι και ατενίζοντες εις τον ουρανόν στρεφόμενοι προς το λαμπρόν σύννεφον θα ακούσουν φωνήν βροντώδη «Στώμεν, στώμεν, στώμεν. Ειρήνη υμίν».
Τότε οι πολεμούντες θα ρίψουν τα όπλα έντρομοι γενόμενοι, θα ιδούν εις τον ουρανόν στρεφόμενον το λαμπρόν σύννεφον προς το μέρος της Ελλάδος και θα ακούσουν Δευτέρα φωνήν βροντώδη.
Στρέψατε εις τα δεξιά μέρη και ευρίσκεται άνθρωπος ικέτης, ιψύνους, τούτον εκλέξατε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει, απ’ αυτού θα συγκροτηθούν Επιτροπαί, εκ των εναπομεινάντων στρατών των Εθνών και θα έλθουν προς την Ελλάδα, εις το άκρον του τόξου και θα εύρουν ένα γέροντα εβδομηκοντούτην, κατηφή, καθήμενον εν μέσω δυο κιόνων το όνομα Ιωάννη, γνωστός τοις πάσι και κρυπτόμενος σήμερον τοις οφθαλμοίς ημών, ον γνωρίσαμεν άπαντες, και ουδόλως εννοήσαμεν ποιος ήτο, και απών ην εν τω μέσω ημών, τον οποίο θα συνοδεύσουν μετά χαράς μεγάλης και ευχαριστήσεως προς τον Θεό, όπως ανακηρύξουν αυτοκράτορα Κωνσταντινουπόλεως, ολοκλήρου Βαλκανικής χερσονήσου, Μ. Ασίας, Αιγύπτου, Παλαιστίνης έως Ινδιών.
Τότε ο Ελληνικός στρατός θα σπεύση να καταλάβη όλα τα μέρη αυτά εγκαθιδρύων Διοικητάς κατά διαταγήν του Αυτοκράτορος του αρμοδίου προς ανόρθωσιν των Εθνών, άτινα θα υποταχθώσιν εις το Ελληνικόν Έθνος. Κατ’ αρχάς θα συνέρχεται εις τας Αθήνας η Σύνοδος της Εκκλησίας και Ιεροσολύμων, ως ότου η Πόλι ανοικοδομηθή, διότι θα καταστραφή υπό του πυρός του πολέμου.
Οι Τούρκοι θα πιστεύσουν και θα βαπτισθούν, το 1/3 το οποίον θα παραμείνη εις την χώραν, το άλλο 1/3 θα φύγη και θα υποδουλωθή εις την Ανατολήν, και το άλλο 1/3 θα φονευθή εις τον πόλεμον.
Η Ιταλία θα ευρεθή εις τοιούτον δύσκολον θέσιν, ώστε να έλθη ως ελευθερωτής. Η Ρώμη θα γίνη παρανάλωμα πυρός, ο δε Πάπας θα παυθή.
Η Γερμανία, ήτις θα είναι προστάτις των καταληφθεισών υπ’ αυτής χωρών και θα αποδώση δικαιοσύνην αυτά, αυτή δεν πρώτη θα υποστηρίξη την Ελλάδα και τα Ορθόδοξα Βαλκανικά κράτη, και συνηγορήση υπέρ της Ελλάδος, πιστεύουσα πρώτη εις την Ορθόδοξον πίστιν, ώστε να γίνη αληθώς και εκ την Ελλάδος θε έχη την δόξαν.
Η Αγγλία θα περιοριστεί εις τους Σάξωνας.
?Ταύτα όλα είναι γεγραμμένα εις τα ιερά Βιβλία της Εκκλησίας μας, και τα προφητείας τας μετά Χριστόν Αγίων πατέρων μας, οίτινες εμπνεόμενοι υπό του αγίου Πνεύματος έγραψαν δια τας ημέρας αυτάς και έδωσαν την κλείδα της επινοήσεως των Γραφών και της Αποκαλύψεως Ιωάννου του Θεολόγου.

11/04/2007, 17:06:04
Θα παρακαλέσω τους συμμετέχοντες να παραμείνουν στα πλαίσια του θέματος ώστε να μην εκτραπεί το θέμα της συζήτησης.

In anticipation of my resurrection...

22Μέλος
11/04/2007, 18:21:21
Δεν καταλαβαίνω που την είδατε την εκτροπή του θέματος.
Μιλάτε για καταστροφή των Τούρκων,και εγώ σας καλός Τούρκος σας λέω ότι θα σας ρίξουμε όλους τους γκιαούρηδες στη θάλασσα της Κέρκυρας και της Ιθάκης,αυτό δεν είναι προφητεία δηλαδή;

Θα σας ρημάξουμε στις βόμβες και θα βλέπετε Τούρκο και θα τρέχετε να κρυφτείτε αμα μπούμε στην Κόρινθο και στη Πάτρα...

stanfromgreeceΜέλος
11/04/2007, 18:53:54
καλά εντάξει...εσύ συνεχίζεις την πλάκα... και με πλακα διαλογος δεν γινεται...

11/04/2007, 19:19:01
Eger sayfa 5 saniye icinde yuklenmezse sayfaya ulasmak icin lutfen asagiya tiklayiniz.

SiTEYE GiRis

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣΝέο Μέλος
06/08/2006, 06:42:12
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΩ ΠΟΙΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ????ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ? ΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ? ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Η ΓΗΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ..
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ?
ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΩΡΑ...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ...

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..

Raphael

06/08/2006, 12:25:45
Αγαπητέ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ, πολλές φορές μερικά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται...
Αυτό που παρουσιάζεται ως καλό μπορεί να μην είναι τόσο καλό πάντα κι αυτό που παρουσιάζεται ως κακό ίσως να μην είναι στην αλήθεια τόσο κακό.

Νομίζω πως μπορείς να εξάγεις λοιπόν την απάντηση μου μέσα από αυτόν τον "γρίφο".

Παρόλα αυτά, αν κατάλαβα κι εγώ σωστά μέσα από τον δικό σου γρίφο υπάρχει ήδη σχετικό topic όπου γίνεται σχετική συζήτηση (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

<< ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΟΥΔΑ >>

In anticipation of my resurrection...

TryfieldΜέλος
06/08/2006, 16:14:33
Φίλε μου, η ζωή δεν έχει σκοπούς. Η αλήθεια της ζωής είναι πάνω από σκοπούς. Και επειδή ανέφερες αυτήν τη λέξη θα σου αναφέρω κάτι που διάβασα και μου άρεσε σχετικά με τους σκοπούς:

¨Ο σκοπός είναι γνωστό πως φιλάει για να μην φτάσει κανείς
άλλος εκεί και του πάρε τη θέση. Ο αφώτιστος νους
χρειάζεται κάποιο σκοπό για να υπάρξει. Ο φωτισμένος νους
δεν χρειάζεται κανένα σκοπό για να ζήσει. Απλά υπάρχει
απολαμβάνοντας, ρουφώντας το μεγαλείο της ζωής.¨

Οι σκοποί λοιπόν είναι κάτι το ανθρώπινο, ανήκουν σε αυτούς που προυπολογίζουν στο μέλλον τη στάση τους βασιζόμενοι όχι στην αγάπη του Θεού, αλλά στην ισχύ της δύναμής τους για να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Ανήκουν όλοι οι σκοποί σε όλους αυτούς που έχουν μελετήσει τις κινήσεις τους, έχουν φτιάξει το σενάριο εσωτερικά, το έχουν προβάρει στο μέσα τους, και σαν καλοί ηθοποιεί το έχουν παίξει εξωτερικά, εκεί, μέσα στα γεγονότα της ζωής τους.

Και όλα αυτά για να επιτύχουν τον προυπολογισμένο σκοπό τους. Αλλά σκέψου λίγο, αυτό δεν ονομάζεται υποκρισία;;;
Γι αυτό λοιπόν ο φωτισμένος νους δεν έχει σκοπούς, αφού έχει πετάξει το πέπλο της υποκρισίας από πάνω του. Δεν χρειάζεται προυπολογισμούς και στησίματα. Μην συγχέεις το σχέδιο του Θεού με τα ανθρώπινα σχέδια. Ο Θεός είναι Θεός και κύριος των πάντων, και όλων των δυνάμεων, και μπορεί να σε έλξει χωρίς να προσβάλει τη θέλησή σου. Με ελεύθερη τη θέλησή σου σε έλκει κοντά του κατά το έλεός του, με μέτρο ακατανόητο για την ανθρώπινη λογική.

Αυτό που έκανε ο Ιούδας ήταν θέλησή του και μόνο. Καμιά πίεση, κανένα σχέδιο, κανένας σκοπός από το διδάσκαλό του. Έκανε το δικό του σκοπό μέσα στην αρμονία της αλήθειας. Το ψεύδος δε μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει είναι στο τέλος να υποκήψει και αυτό υπηρετώντας, εκπληρώνοντας την αλήθεια. Έστω κι αν έχει άλλο στόχο και σκοπό.

Είπαμε πως η αλήθεια της ζωής είναι ανώτερη κάθε σκοπού...

Οι άνθρωποι που αδυνατούν να συλλάβουν το ακατανόητο μέτρο της θείας αρμονίας, χρειαζόταν κάποιον που να εκπληρώνει το σκοπό. Το σκοπό που όλοι καταλαβαίνουμε με μέτρο την ανθρώπινη λογική μας. Αυτοί οι άνθρωποι γράψανε το ευαγγέλιο του Ιούδα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να δούνε έξω από τη σκηνοθετημένη σειρά των σκοπών στη ζωή τους!!!

VasiliscmΜέλος
06/08/2006, 16:34:09
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Tryfield,

quote:
Ο φωτισμένος νους
δεν χρειάζεται κανένα σκοπό για να ζήσει. Απλά υπάρχει
απολαμβάνοντας, ρουφώντας το μεγαλείο της ζωής.¨

Η ύπαρξη Θεού ισοδυναμεί με την ύπαρξη ενός σκοπού για την ζωή μας.

Προφανώς οι φωτισμένοι δεν χρειάζονται Θεούς για να ζήσουν.

Μπράβο tryfield !

VasiliscmΜέλος
06/08/2006, 16:43:49
Βέβαια όλα τα υπόλοιπα φίλε tryfield :

quote:
Μην συγχέεις το σχέδιο του Θεού με τα ανθρώπινα σχέδια. Ο Θεός είναι Θεός και κύριος των πάντων, και όλων των δυνάμεων, και μπορεί να σε έλξει χωρίς να προσβάλει τη θέλησή σου. Με ελεύθερη τη θέλησή σου σε έλκει κοντά του κατά το έλεός του, με μέτρο ακατανόητο για την ανθρώπινη λογική.

είναι αλαλαμπάλαλα κούφια καρύδια.

Μας πετάς στα μούτρα έναν Θεό, από που προκύπτει; από τας γραφάς; των ιδίων των Εβραίων - χριστιανών;

Θεό που δεν υπάρχει και τα κάνεις θάλασσα!

Με την λογική σου θα μπορούσα να σου πετάξω και εγώ ένα θεοποιημένο βουνό (σύμφωνα με τις γραφές των ιδίων των βουνήσιων) που είναι κύριο των πάντων (!) και μπορεί να σε έλξει πραγματικά ! (στο κάτω κάτω της γραφής έχει και βαρύτητα !)

Να ελένγουμε τι γράφουμε Tryfield. Προπαντώς άνευ αποδείξεων.

Φιλικά Βασίλης

VasiliscmΜέλος
06/08/2006, 16:47:56
quote:

Βέβαια όλα τα υπόλοιπα φίλε tryfield :

quote:
Μην συγχέεις το σχέδιο του Θεού με τα ανθρώπινα σχέδια. Ο Θεός είναι Θεός και κύριος των πάντων, και όλων των δυνάμεων, και μπορεί να σε έλξει χωρίς να προσβάλει τη θέλησή σου. Με ελεύθερη τη θέλησή σου σε έλκει κοντά του κατά το έλεός του, με μέτρο ακατανόητο για την ανθρώπινη λογική.

είναι αλαλαμπάλαλα κούφια καρύδια.

Μας πετάς στα μούτρα έναν Θεό, από που προκύπτει; από τας γραφάς; των ιδίων των Εβραίων - χριστιανών;

Θεό που δεν υπάρχει και τα κάνεις θάλασσα!

Με την λογική σου θα μπορούσα να σου πετάξω και εγώ ένα θεοποιημένο βουνό (σύμφωνα με τις γραφές των ιδίων των βουνήσιων) που είναι κύριο των πάντων (!) και μπορεί να σε έλξει πραγματικά ! (στο κάτω κάτω της γραφής έχει και βαρύτητα !)

Να ελένγουμε τι γράφουμε Tryfield. Προπάντων άνευ αποδείξεων.

Φιλικά Βασίλης

06/08/2006, 20:23:22
Δεν ξέρω ποιός ήταν ο καλύτερος αλλά ο χειρότερος σύμφωνα με τον Αρκά... εδώ

http://img415.imageshack.us/img415/5941/arkasafterlife6hi7.jpg

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

TryfieldΜέλος
07/08/2006, 02:37:11
Φίλε Βασίλη,

Η βαρύτητα είναι δύναμη ελκτική, όπως και η πίστη σου. Άυτό που πιστεύεις έλκεις, και εν τέλει αυτό που έλκεις πραγματώνεται στη ζωή σου.

Εσύ, δε πιστεύεις σε Θεό και καλά κάνεις, αφού δε θα τον βρεις πουθενά. Συμφωνώ μαζί σου, όσον αφορά τη λογική σου ο Θεός δεν υφίσταται.

Τώρα άντε να βρεις Θεό... Το σύμπαν όλο να γυρίσεις οι συμπτώσεις σε ανθρώπους, γνωριμίες, βιβλία, γεγονότα, πληροφορίες, θα σε οδηγούν νομοτελειακά στο προφανές συμπέρασμα πως ο Θεός δεν υπάρχει πουθενά.

Κι όσο το φωνάζεις, τόσο θα αυξάνει η ένταση των λόγων σου, τόσο περισσότερο θα έλκεις τις αποδείξεις που ζητάς στο μέσα και στο έξω σου. Συ είπες ό,τι κι αν είπες, κι αυτά που εσύ λες αφορούν εσένα.

Αυτά όμως που εγώ λέω αφορούν εμένα.

Όσον αφορά εσένα φίλε μου ο Θεός δεν υπάρχει, και είναι αυτό για σένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Εγώ δεν αμφιβάλω ό,τι έτσι είναι όσον αφορά εσένα και ό,τι πιστεύοντας πρεσβεύεις. Δεν με αφορά, όχι για λόγους υποτιμητικούς προς το πρόσωπό σου, ίσα-ίσα. Δεν με αφορά γιατί για μένα ο Θεός είναι τόσο ζωντανός και εμφανής που το σύμπαν κάθε μέρα συνωμοτεί και μου το υπενθυμίζει με ατράνταχτες αποδείξεις.

Αλλά αν θέλεις αποδείξεις δεν μπορείς να πάρεις τις δικές μου. Αυτό δε γίνεται. Πρέπει να βρεις τις δικές σου. Ή μάλλον καλύτερα να σου τις δώσει το Υπέρτατο Όν. Μόνο Αυτός μπορεί να σου δώσει τις αποδείξεις που ζητάς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο και να τις ζητήσεις. Εμένα με άκουσε και μου τις έδωσε. Ζήτα, και θα σου δωθεί!

GWGWΜέλος
07/08/2006, 10:34:31
quote:

Όσον αφορά εσένα φίλε μου ο Θεός δεν υπάρχει, και είναι αυτό για σένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Εγώ δεν αμφιβάλω ό,τι έτσι είναι όσον αφορά εσένα και ό,τι πιστεύοντας πρεσβεύεις. Δεν με αφορά, όχι για λόγους υποτιμητικούς προς το πρόσωπό σου, ίσα-ίσα. Δεν με αφορά γιατί για μένα ο Θεός είναι τόσο ζωντανός και εμφανής που το σύμπαν κάθε μέρα συνωμοτεί και μου το υπενθυμίζει με ατράνταχτες αποδείξεις.

Αλλά αν θέλεις αποδείξεις δεν μπορείς να πάρεις τις δικές μου. Αυτό δε γίνεται. Πρέπει να βρεις τις δικές σου. Ή μάλλον καλύτερα να σου τις δώσει το Υπέρτατο Όν. Μόνο Αυτός μπορεί να σου δώσει τις αποδείξεις που ζητάς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο και να τις ζητήσεις. Εμένα με άκουσε και μου τις έδωσε. Ζήτα, και θα σου δωθεί!

μπραβο ρε συ Tryfield ... για μενα, το πιο αληθινο μηνυμα σε ολοκληρο το forum!! συμφωνω απολυτα..! σε ευχαριστω για αυτη σου την απαντηση..

kostakisΜέλος
07/08/2006, 11:01:21
Δεν υπήρξε καλύτερος μαθητής του Ιησού, τουλάχιστον όχι με την ερμηνεία που δίνουμε στους όρους "Ιησούς" και "Μαθητές".
Καλύτεροι κοινωνοί και μύστες της διδασκαλίας της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς προς τον πλησίον (που ασφαλώς δεν αποτελεί προνόμιο μίας μόνο θρησκείας, αλλά είναι πανανθρώπινη και ΥΠΕΡανθρώπινη ως έννοια) υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν... λίγοι, αλλά εμφανίζονται κατά καιρούς και τόπους στον κόσμο. Είναι εκείνοι που απαρνήθηκαν τον Αντίχριστο, το Σατανά (ή όπως αλλιώς προσωποποιείται το Κακό σε κάθε δόγμα), ο οποίος κυκλοφορεί αιώνες ανάμεσά μας. Βασιλεύει στη ζωή μας, γίνεται αυτοσκοπός, είναι πάντα λαμπερός και ελκυστικός και κυρίως αδηφάγος. Αναζητήστε το(ν) Κακό γύρω σας, επάνω σας, μέσα στο μυαλό σας. Θα δείτε ότι είναι εκεί με το σαρδόνιο χαμόγελό του, σας καλεί να το(ν) βιώσετε όλο και περισσότερο, όλο και πιο έντονα, όλο και πιο αστραφτερά. Μόνο αντάλλαγμα που ζητάει; η ψυχή μας.
Εκείνοι που το(ν) αρνήθηκαν, επιβίωσαν δύσκολα σωματικά, αλλά έζησαν πλουσιοπάροχα πνευματικά. Κανείς όμως, εκτός από τους ίδιους δεν το αντελήφθη. Ίσως γι' αυτό και συνήθως θεωρούνται τρελοί ή/και "παρίες" των εκάστοτε κοινωνιών. Αυτοί όμως είναι οι πραγματικοί μαθητές της αγάπης, οι πνευματικοί διδάσκαλοι. Ζουν κι αυτοί ανάμεσά μας, αναζητήστε τους.