ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/04/2007, 21:32:17
quote:
Γηγενη θεωρεις οτι εισαι αυτονομο ατομο και οτι αυτοπροσδιοριζεσαι;

ναι

quote:
Σε καμμια περιπτωση....αντιγραφεις συμπεριφορας αλλων...
Απ΄οσο εχω καταλαβει μεχρι τωρα,
μαλλον θελεις να ακολουθεις και να αντιγραφεις...
Σε καμμια περιπτωση δεν σε εχω δει να εχεις αυτονομη και αυτοδημιουργικη προσωπικοτητα...

για πες μου βρε αντζι ποιον/α αντιγραφω
οχι τιποτα αλλο απλα να ξερω και εγω να το λεω
"αντιγραφω τον/ην ταδε"

quote:
Ισως ειναι το μερακι σου το να κατεβασεις ιδεες δικες σου και να εχεις και τον τροπο να τις μεταφερεις με επιχειρηματα,
αλλα προς το παρον δεν σου βγαινει...
Γι΄αυτο αναλωνεσαι στη γκρινια....

ψυχαναλυτρια μου εσυ ολα τα καταλαβενεις

quote:
Χρειαζεται κοπος, μερακι, πολλες ωρες δουλειας και αυτοαναλυση...
Το οχταωρο και η μη αναλλειψη πρωτοβουλιων και ρισκων, αγαπητε μου Γιγενη,
δεν ωφελησε ποτε ανθρωπους που εχουν φιλοδοξιες...
Και εσενα το μεγαλυτερο παραπονο σου,
ειναι αυτο που κατακρινεις...γιατι δεν καταφερνεις ή δεν εχεις την ορεξη να κοπιασεις για να το πετυχεις...
Οι οικονομικες ανεσεις...τα λεφτα...
Αυτα ειναι το βαθυτερο προβλημα σου...

δεν ειμαστε ολοι το ιδιο

quote:
Στο λεω εγω,
το προβατο.

ελα βρε
αυτο σε χαλασε πες το βρε αντζι και ψαχνομουν

quote:
Υπαρχει βεβαια και μια αλλη περιπτωση,
αλλα μονο εαν διακρινω οτι πρεπει,
θα την αναφερω...

θα περιμενω

quote:
Προς το παρον πιστευω οτι εισαι ενας πλανεμενος επαναστατης της πλακας.

ωπα παιδια μια μια οι δουλειες δεν προλαβαινω
εχω γινει γιδοβοσκος,μαναβης,λυστροσυμοριτης,αλητης τωρα και πλανεμενος επαναστατης;;

quote:
Και στο λεω εγω που απο την πρωτη στιγμη εξεφρασα τις αμφιβολιες μου για την τιμωρια που σου δοθηκε.
Επικοινωνησα και με την Αμαλια γι΄αυτο το λογο (μεσω μεηλ).

μα εισουν και η πρωτη που εδωσες τα συχαρητιρια στον τζελυ-μαν για το στολισμα που μου εριχνε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671

Edited by - gigenis on 15/04/2007 21:33:46

15/04/2007, 21:40:43
quote:
και δεν μου λες ρε εγκεφαλε χριαστηκες 1,5 μηνα για να το καταλαβεις αυτο;;
γιατι ολοι το καταλαβαν απο την αρχη

Οχι.. σε κατάλαβα απο τότε που έκανες το ατόπημα να με προσβάλλεις.
Εκεί λοιπόν δεν συζήτησες βάσει των φυσικών νόμων αλλά με μπουρδολογίες και προσβολές.
Είναι μια τακτική που εφαρμόζεις.. μονίμως.. ειδικά τον τελευταίο καιρό...και μετά κάνεις την πάπια επικαλούμενος το χιούμορ...
Αυτά ειχα πεί και τότε που ήσουν απενεργοποιημένος και αυτά λέω και τώρα..
Δεν είναι έτσι ρε gigeni.. και εγώ θα μπορούσα να δείξω τέτοια συμπεριφορά... γιατί είναι στη φύση μου.. αλλά τουλάχιστον εδώ μέσα συγκρατούμαι....

Στο παρελθόν εχω δείξει τέτοιες συμπεριφορές που η δική σου καθώς και αλλων εδώ μέσα ωχριούν...

Edited by - allzzaro on 15/04/2007 21:47:37

15/04/2007, 22:04:21
αλλζζαρο αλλζζαρο

απο την στιγμη που λες οτι εισαι ανωτερος πνευματικα λογο του οτι ακολουθεις χορτοφαγικη διατροφη και αμεσως μετα απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δεν γνωριζεις τα βασικα της θεωριας της εξελιξης
ολοι μπορουν να καταλαβουν το ποιος μπουρδολογει και το ποιος μιλαει βασει φυσικων νομων

τελικα τι εγινε εμαθες οτι ο χομο ερεκτους δεν εξελιχτικε σε χομο σαπιεν αλλα ηταν δυο διαφορετικα ειδη;

15/04/2007, 22:07:20

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

16/4/2007

15/04/2007, 22:28:44
quote:
απο την στιγμη που λες οτι εισαι ανωτερος πνευματικα

Δεν είπα ποτέ οτι είμαι ανώτερος πνευματικά
Μην βάζεις λόγια που δεν εχω πεί.. το σιχαίνομαι αφάνταστα...
Βάλε νερό στα κρασί σου και σταμάτα επιτέλους.
Βγάλε αυτη την υπογραφή που εχεις φτιάξε τη συμπεριφορά σου..και γίνε ο παλιός gigenis που ξέραμε..
Δεν έχω τίποτα μαζί σου.. ούτε και κανείς..

Edited by - allzzaro on 15/04/2007 22:40:29

15/04/2007, 23:03:31

quote:

αμαλια

Σε σχέση με τις παραπάνω μετακινήσεις μηνυμάτων, μία υπενθύμιση προς όσους δεν εννοούν να αποδεχτούν ότι η προσπάθεια του Esoterica προωθεί, ανάμεσα στα άλλα, τον ουσιαστικό ανθρώπινο διάλογο σε όλες τις μορφές του και ως εκ τούτου καταδικάζει οποιεσδήποτε καταστροφικές συμπεριφορές και στάσεις(και περισσότερο τις αγελαίες) που το μόνο που μπορούν να επιτύχουν είναι επιπέον άμβλυνση της Συνείδησης:

δηλαδη το αυτοπιπαριζομενο πιθηκακι του χεντριξ στο Πεντελικον και οι απειλες του τζεντλεμαν προωθουν τον ουσιαστικο ανθρωπινο διαλογο και ωθουν στην επιπέον Συνειδηση, ενω εγω οχι.

οσον αφορα την επιπέον Συνειδηση, μπορει δεν αντιλεγω.

ουτως ή αλλως καλη μου δεν ταιριαζανε ποτε τα γουστα μας...

quote:

Στην εποχή αυτή υπάρχουν άπλετες δυνατότητες για οποιονδήποτε δεν συμφωνεί ή δεν κατανοεί τα παραπάνω, να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του και να εκφράσει πρακτικά τις επιθυμίες του σε άλλους χώρους που μπορούν ή δέχονται να "περιθάλψουν" αυτές τις ωθήσεις.

εδω επιτρεπεται μονο γλειψιμο στους διαχειριστες και αυτοπιπωματα πιθηκων δηλαδη.

να το ξερω ωστε να επιλεγω τι γραφω

και να σου θυμισω ποσο αμεροληπτα υπερασπιστηκες την εθελοντικη απουσια μου απο τον χεντριξ και τον τζεντλεμαν!

δεν ειδα να τους προτρεπεις να μου ριχνουν τις γελοιοτητες τους σε αλλο χωρο.

μαλλον σου αρεσουν τα ταλεντα τους για να περιθαλπτεις τις "ωθησεις" τους...

quote:

Το να κρύβεται κάποιος πίσω από το δάκτυλό του και ταυτόχρονα να το κουνά απειλητικά προς αυτά που ούτως ή άλλως δεν βλέπει δεν είναι ούτε έξυπνο αλλά ούτε και θαρραλέο.

ποιος κρυβεται?

αυτος που επωνυμα κραταει εναν καθρεπτη και βλεπετε αυτο που δεν θελετε να δειτε, ή αυτοι που βριζουν ανωνυμα?

θεωρεις απειλητικη την πραγματικοτητα και την αληθεια? (κατι θα ξερεις...)

αλλά στην τελικη δεν περιμενω απο σενα να με κρινεις στο θαρρος ή στην εξυπναδα και καλο θα ηταν να μην το προσπαθεις γιατι εκτιθεσαι...

quote:

Το λογικό και το δίκαιο είναι πάντα να αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες των επιλογών μας και να αφήνουμε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

μια φορα να το κανατε και θα σας εβγαζα το καπελο!!!

κοιτα πως αντιδρας αν γραψω "βζιν βζουν" (χτυπας κοκκινο στο πιεσομετρο - δεν το ξαναγραφω μην μου παθεις τιποτα κι εχω τυψεις)

εγω ποιες ευθυνες μου ακριβως θελεις να αναλαβω?

quote:

Οι τάσεις που αντλούν ενέργεια και ζωή απλά και μόνον από το να αντιμάχονται τις ξεκάθαρες επιλογές άλλων ανθρώπων - σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο - είναι σίγουρα και με "μαθηματική ακρίβεια", αδιεξοδικές.

χαχαχα!

αυτα τα εγραψα εγω καποτε για το αντιεσωτερικα! (με αντιγραφεις ατιμουτσικο)

θεωρεις οτι το εσωτερικα με καθοριζει σαν ανθρωπο ή σαν προσωπικοτητα? (ειτε ειμαι μεσα ειτε εξω απο αυτο?)

οτι δεν εχω άλλα ενδιαφεροντα ή μου λειπει η επικοινωνια?

δεν μπορεις ουτε να φαντασθεις μια δικη μου μερα στην πραγματικοτητα εξω, αυτην την πραγματικοτητα που κινδυνευεις να ξεχασεις απο τις ωρες που την βγαζεις μπροστα στον υπολογιστη

το δικτυο και τα φορουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πραγματικοτητα ξερεις

γραφουμε κατ επιλογην στον ελευθερο χρονο μας και φυσικα οχι για να ευχαριστησουμε τους συντονιστες, αλλά για τους ανθρωπους που γραφουν και διαβαζουν.

αλλά μ αρεσει η πικαντικη σαλτσα που εβαλες: "ξεκαθαρες επιλογες"

ειναι ξεκαθαρο οτι οποιον δεν γουσταρετε επειδη σας κανει κριτικη ή επειδη αρνειται να καπελωθει απο το εσωτερικα, τον σουταρετε!

ανθρωπινο αλλά οχι ανωτερο...

ΥΓ. αν θελεις να μην ξαναγραψω, ακομη και να μην ξαναδιαβασω, μου το λες και το κανω, αρκει να μαζεψεις τους κακεντρεχεις σου ωστε να μην αναφερονται σε μενα, γιατι ως πνευμα οταν με επικαλουνται παρουσιαζομαι

cyberloa johnnietsagooooooooo

ΥΓ. δεν ξερω σε ποιο τοπικ να παω να γραψω, στις αποτυχημενες στατιστικα συναστριες ή στους παππαδες με τα τανγκα που ο τζελυμαν ομολογει οτι εχει γυαλια με ακτινες Χ (εχει και ενα νερομπιστολο ιοντων)

ειναι και τα δυο εξισου σοβαρα και δεν ξερω αν εχω την απαραιτητη καταρτιση για να εκφερω γνωμη...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

angiΜέλος
15/04/2007, 23:19:07
quote:
μα εισουν και η πρωτη που εδωσες τα συχαρητιρια στον τζελυ-μαν για το στολισμα που μου εριχνε

Και παλι αποδεικνυεις το ποσο μονοπλευρος και στενομυαλος εισαι...
Στο συγκεκριμενο μηνυμα (εαν καταφερεις να καταλαβεις),
δεν αναφερθηκα στο περιοχομενο του αλλα στον τροπο γραφης του...
απλως αυθορμητα και παρορμητικα ειπα "το ποσο ζηλευω" τους ανθρωπους που εχουν καλη εκφορα γραπτου λογου!!!!
Δεν ειχε σχεση με σενα...
Αλλα και αυτο δεν το επιασες...
Παρακατω στο επομενο μηνυμα μου,
διευκρινησα στον gentleman,
οτι δεν κατανοησε αυτο που εγραψα...
Αλλα παλι ακολουθησες την οδο της επιλεκτικης μνημης....
Ασε μας ρε Γιγενη...
Πλακα μας κανεις;
Εισαι και οικογενειαρχης;
Αλλου τα παπαλα...
Κατι σοβαρο εχεις να μας πεις ή να μας επιδειξεις;
Εγω δεν εχω,
διαβαζω και περιμενω να το μαθω απο δω.
Σιγουρα ομως δεν θα εισαι στην προτιμηση μου...
Πες μου (σε ξαναρωτω),
Τί εχεις κανει στην πραξη για να διορθωσεις τα κακως κειμενα;;

ΜηδείαΜέλος
15/04/2007, 23:54:06
quote:

τελικα τι εγινε εμαθες οτι ο χομο ερεκτους δεν εξελιχτικε σε χομο σαπιεν αλλα ηταν δυο διαφορετικα ειδη;

Καλησπέρα φίλε gigenis,
θα θελα καταρχάς να μας πείς εαν είσαι ανθρωπολόγος και γνωρίζεις να μας παραθέσεις αποδείξεις για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους από κατώτερα.. Κάποιος που αναρωτιέται για το αν ο χόμο ερεκτους(erectus)εξελίχθηκε σε χομο σάπιενς(sapiens λέγεται όχι σαπιεν όπως γράφεις.. οκ?) προφανως θα γνωρίζει και εαν τελικά ο άνθρωπος πρίν γινει σάπιενς, περπατούσε με τα δυο πόδια ή τα τέσσερα..
Θα θελα να μας πείς με αποδείξεις όμως
Ευχαριστώ.

16/04/2007, 01:06:24
Μετά την επίλυση του Ελληνοτουρκικού προβλήματος, καιρός είναι να περάσουμε και στο θέμα της εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους....

16/04/2007, 01:32:30

quote:

A. Kircher
Μετά την επίλυση του Ελληνοτουρκικού προβλήματος, καιρός είναι να περάσουμε και στο θέμα της εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους....

ειναι σιγουρο οτι εξελιχθηκαν ολοι το ιδιο αδελφε?

εχω καποιες αμφιβολιες...

www.johnniebegood.gr

16/04/2007, 02:02:28
Κάποιες διευκρινίσεις:

• Το μήνυμα του Jonniebegood (Απεστάλη: 15/04/2007, 22:07:20) μεταφέρθηκε στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΜΥΜΑΤΩΝ ως χαρακτηριστικό δείγμα πλήρους διαστρέβλωσης και κιτρινισμού. Είναι προφανέστατο φυσικά για οποιονδήποτε σώφρονα και καλοπροαίρετο αναγνώστη, πως ο gentleman στο μήνυμά του - Απεστάλη: 14/04/2007, 22:38:28 δεν απείλησε κανέναν, απλά έκανε μια μεταφορά. Εννοείται ότι συγκαταλέγουμε το μεταφερθέν μήνυμα στις προσπάθειες δημιουργίας εικόνας και εντυπώσεων, όπως άλλωστε και το αμέσως επόμενο του Jonniebegood - Απεστάλη: 15/04/2007, 23:03:31
  • Σχετικά με τους μανάβηδες και τους γιδοβοσκούς:
    Ούτε η angi, αλλά ούτε και οι συντονιστές έχουμε χαρακτηρίσει τον gigenis ως μανάβη ή γιδοβοσκό, ούτε βέβαια και τις συμπεριφορές του με ανάλογο τρόπο.
    Παραθέτω στη συνέχεια σχετικά και φυσικά γνωστά μηνύματα, για του λόγου το αληθές:

quote:
angi - Απεστάλη: 10/03/2007, 14:51:26

Συμφωνω σε πολλα σημεια μαζι σου αλλα εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου για τον Γιγενη.
Παρολο που με εβγαζε απο τα ρουχα μου καποιες φορες, πιστευω οτι πραγματι δεν ειχε κακη διαθεση, δεν ηταν κακοπροαιρετος...
...

quote:
amalia - Απεστάλη: 10/03/2007, 23:24:11

Gentleman συμφωνούμε με την ουσία αυτών που έγραψες στο μήνυμά σου της προηγούμενης σελίδας. Πιστεύουμε ότι μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας, με τον αιχμηρό λόγο που ομολογουμένως χρησιμοποίησες και ο οποίος σε κάποια σημεία έχει υπερβεί κάπως τα όρια. Ωστόσο, η αντίδρασή σου είναι δικαιολογημένη ηθικά, άλλωστε τη στοιχειοθετείς επαρκώς στο μήνυμά σου και είναι κάτι που είναι εμφανέστατο σε κάθε αμερόληπτο αναγνώστη.

Ένσταση μόνο έχουμε στην υπερβολή των χαρακτηρισμών που αποδίδεις στον gigenis και όχι στη συμπεριφορά του ιδίου, καθώς θεωρούμε, συμφωνώντας σε μεγάλο βαθμό με τη σωστή τοποθέτηση της angi, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιδείξει τη δυνατότητά του να αντιληφθεί και να υποστηρίξει κάτι το αληθινό και δίκαιο...
...

quote:
amalia - Απεστάλη: 12/03/2007, 17:03:50

Για τα όσα γράφει ο gentleman απευθυνόμενος στον Jonniebegood, η θέση μας είναι ανάλογη με τα όσα έγραψα και για τον gigenis: Δεν θεωρούμε σωστό να καταδικάζουμε τον άνθρωπο, αλλά τις συμπεριφορές. Και επιπλέον, θα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας, πως ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας και που πιθανόν μας έχει βγάλει εκτός εαυτού, μπορεί να μπήκε στη θέση αυτή λόγω συγκυριών και λανθασμένων επιλογών, δεν είναι απαραίτητα εχθρός μας...
...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

16/04/2007, 02:15:42
allzzaro ωραίο το σκίτσο που έβαλες!
(αυτός που το φιλοτέχνησε, έπιανε το χέρι του )

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

gentlemanΜέλος
16/04/2007, 04:21:39
Γεια σου ρε αμαλία. Ο jbg κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι γράφουμε, τακτική B. Αυτή τη φορά με quotes out of context, απομονώνοντας δηλαδή φράσεις από τα συμφραζόμενά τους, και παραποιώντας έτσι το νόημα:

Φυσικά και όλοι ξέρουμε πως χρησιμοποιείται το παράδειγμα "θα σου στείλω Αλβανούς", μεταφορικά σαν παράδειγμα προς αποφυγή: ότι δηλαδή έτσι κάνουνε οι κάφροι, θα γίνουμε κι εμείς κάφροι; Θα γίνουμε ζούγκλα;

Αλλά στο matrix της λασπολογίας, το πασιφανές νόημα δεν έχει σημασία. Αρκεί να λασπωθεί ο στόχος. Ρίχνει την φράση απομονωμένη από δω κι από κει, κι όποιος τσιμπήσει.

Κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως, η συκοφαντία θα επαναλαμβάνεται εντός και εκτός esoterica. Και θα την ψιλο-πιστεύουν οι διάφοροι, και θα βρίσκομαι αντιμέτωπος με καινούρια άτομα που δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί τους, να νομίζουν, ένας θεός ξέρει τι για μένα. Κι άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Η ρετσινιά θα 'χει κολλήσει.

Άλλο παράδειγμα όπου κάνει πως δεν καταλαβαίνει, το σχόλιο μου για τις αποζημιώσεις στα δικαστήρια για προσβολή της προσωπικότητας. Φυσικά εννοώ ότι η προσβολή της προσωπικότητας και η συκοφαντική δυσφήμηση δεν είναι παιχνιδάκι, είναι δυνάμει σοβαρό αδίκημα, αρκετά σοβαρό ώστε να οδηγήσει σε αποζημιώσεις. Και τη βοήθεια του νόμου ζητάνε οι πολιτισμένοι ανθρώποι αν δεν λύνεται το πρόβλημα εξωδικαστικά, δεν πιάνουν τα μαχαίρια.

Αλλά ο κατά συρροήν συκοφάντης και εξευτελιστής, θα έχανε μια τέτοια ευκαιρία; "τι θα λεει η μηνυση, με ειπανε ανωνυμο μαλακα;"

Dare To Dream

gentlemanΜέλος
16/04/2007, 04:24:17
Υπάρχει και ο άλλος της αγέλης, που έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει γράψει ψέματα για να λασπολογήσει. Από που ν' αρχίσω.

Το ξέρατε ότι η αμαλία τον είπε γιδοβοσκό; Δεν το ξέρατε; Μα φυσικά και τον είπε, αφού συμφωνεί ότι ο gentleman έλεγε τη γλώσσα της αλήθειας τις προάλλες. Μόνο που o gentleman δεν είπε τίποτα για γιδοβοσκούς (στο μήνυμα με το οποίο συμφωνούσε η αμαλία). Έχει κανείς την όρεξη να το ψάξει; Φυσικά όχι. Εκεί ποντάρει ο λασπολόγος.

Το ξέρατε ότι ο gentleman άνοιξε topic στο μεταφυσικό; Όχι; Μα έτσι είναι! Να κοιτάχτε. Έχει κανείς την όρεξη να το ψάξει; Φυσικά όχι. Εκεί ποντάρει ο ψεύτης.

Έχω χάσει το μέτρημα πόσα τέτοια ψέματα, και παραποιήσεις λόγων έχει γράψει. Ότι δήθεν λέω για "υπερ οπλα που μετατρεπουν σε αβουλα οντα τους διαδηλωτες", ότι δήθεν λέω οτι "ελεγχεται ο εγκεφαλος με επαλαμβανομενες φρασεις του στιλ θελω παγωτο θελω παγωτο", και μύρια άλλα.

Και λέγε-λέγε, τα πιστεύει κι ο ίδιος τα ψέματά του. Όπως ότι ο PaNo μας προτρέπει να βάλουμε το χέρι μας στο νερό, και πόσα άλλα ψέματά του και παραποιήσεις αρχίζει να τα πιστεύει μετά από ένα διάστημα.

Συζήτηση είναι αυτή; Αυτός θα κατασκευάζει ψέματα, κι εγώ θα ψάχνω να βρω τα παλιά μηνύματα όπου αποδεικνύεται ότι λέει ψέματα;

Αλλά στο μυαλό του κάθε αναγνώστη, που βαριέται να διαβάσει τα παλιά μηνύματα, θα μένει κάποια υποψία. Εκεί ποντάρει ο λασπολόγος.

Edited by - gentleman on 16/04/2007 04:54:03

16/04/2007, 06:34:21
quote:
Καλησπέρα φίλε gigenis,
θα θελα καταρχάς να μας πείς εαν είσαι ανθρωπολόγος και γνωρίζεις να μας παραθέσεις αποδείξεις για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους από κατώτερα.. Κάποιος που αναρωτιέται για το αν ο χόμο ερεκτους(erectus)εξελίχθηκε σε χομο σάπιενς(sapiens λέγεται όχι σαπιεν όπως γράφεις.. οκ?) προφανως θα γνωρίζει και εαν τελικά ο άνθρωπος πρίν γινει σάπιενς, περπατούσε με τα δυο πόδια ή τα τέσσερα..
Θα θελα να μας πείς με αποδείξεις όμως
Ευχαριστώ.

κατι γρηγορο τα λοιπα το απογευμα

1)για το αν εξελιχθηκε ο ερεκτους σε σαπιεν(ς) το ρωτουσε ο αλλζζαρο εγω ελεγα και λεω οτι ειταν διαφορετικα ειδη

2)η λογικη του μονο ανθρωπολογοι πρεπει να μιλουν για την εξελιξη ειναι τοσο μουροχαυλη οσο η λογικη μονο μετεωρολογοι πρεπει να μιλουν για τον καιρο

3)Homo Sapien Sapien

http://www.gpc.edu/~pgore/students/f97/glenda/sapiensapien.htm

Homo sapien, had a brain size between 1350-1400cc

http://www.brainchannels.com/evolution/homosapiens.html

αγνοώνΜέλος
16/04/2007, 12:05:53
υπάρχει λόγος να συντηρείται και άλλο το θέμα αυτό ?

ίσως αποδειχθεί ψυχοφθόρο για όσους συμμετέχουν ενεργά...

και θα ακουστούν πράγματα που δεν χρειάζεται να ακουστούν

γιατί δε ρίχνετε λίγο νερό στο κρασί σας ?

όσοι έχουν κρίση θα καταλάβουν τι παίχτηκε και το "δίκιο" θα αποδοθεί αναλόγως

αλλά κι από την άλλη πλευρά...δεν είναι δικαστήριο εδώ !!

16/04/2007, 14:16:36

quote:

amalia

Κάποιες διευκρινίσεις:

[list]

• Το μήνυμα του Jonniebegood (Απεστάλη: 15/04/2007, 22:07:20) μεταφέρθηκε στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΗΜΥΜΑΤΩΝ ως χαρακτηριστικό δείγμα πλήρους διαστρέβλωσης και κιτρινισμού. Είναι προφανέστατο φυσικά για οποιονδήποτε σώφρονα και καλοπροαίρετο αναγνώστη, πως ο gentleman στο μήνυμά του - Απεστάλη: 14/04/2007, 22:38:28 δεν απείλησε κανέναν, απλά έκανε μια μεταφορά. Εννοείται ότι συγκαταλέγουμε το μεταφερθέν μήνυμα στις προσπάθειες δημιουργίας εικόνας και εντυπώσεων, όπως άλλωστε και το αμέσως επόμενο του Jonniebegood - Απεστάλη: 15/04/2007, 23:03:31

• προσπαθεις να με ξεκανεις απο το πολυ γελιο?

www.johnniebegood.gr

16/04/2007, 14:28:58

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

16/4/2007

16/04/2007, 14:45:07

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

16/4/2007

16/04/2007, 15:43:10
    quote:
    η λογικη του μονο ανθρωπολογοι πρεπει να μιλουν για την εξελιξη ειναι τοσο μουροχαυλη οσο η λογικη μονο μετεωρολογοι πρεπει να μιλουν για τον καιρο

Tίποτα που να μην είναι μουρόχαυλο??

Καλό θα είναι να απαντάς επι της ουσίας και να μην απαντάς με μπουρδολογίες ..
    Ειναι απάντηση αυτή που έδωσες?