- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φόρα bomec κολώνια για να σε καταλάβουμε όλοι...
Ακόμα και εάν δεν μας βρεις κυκλοφορεί ένα σορό ωραίος κόσμος, από ανατολικές χώρες μεριά...
Καλημέρα!!!!
Να μην ξεχάσετε να αλλάξετε την ώρα το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα. Από τις 03:00 να την βάλετε στις 04:00.

quote:
OANNHSEA- Φόρα bomec κολώνια για να σε καταλάβουμε όλοι...
Σίγουρα θα με καταλάβετε…
Από χιλιόμετρα μακριά… 

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Love wothout genelove is like an important question without answer.
πεσαμε πολυ ετσι?? φταιει η ανοιξη μηπως??

Δυστυχώς στην δουλειά ο υπολογιστής μου κατέβασε ρολά - ελπίζω να διορθωθεί σύντομα - οπότε χάνω τον πρωϊνό καφέ που προσφέρεται απλόχερα στο θέμα. ![]()
Ο καιρός έχει γίνει πλέον ανοιξιάτικος, νομίζω ότι ο χειμώνας έφυγε πλέον για τα καλά.
Όσο να 'ναι, μπαίνουμε στον Απρίλη κι ύστερα ακολουθεί επιτέλους το καλοκαίρι. ![]()
Τα πράγματα θα ήταν βέβαια ακόμα καλύτερα αν η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή και δεν είχε σκεπάσει πολλές περιοχές της Ελλάδας - συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας - αυτή η σκόνη... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus -Τα πράγματα θα ήταν βέβαια ακόμα καλύτερα αν η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή και δεν είχε σκεπάσει πολλές περιοχές της Ελλάδας - συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας - αυτή η σκόνη
Σκόνη…????

Ποια σκόνη….

Ευτυχώς το νέφος σκόνης θα αρχίσει να υποχωρεί από αύριο κι η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο.
Πάντως όλη αυτή η ατμόσφαιρα με έχει κάνει να έχω ένα πονοκέφαλο που δε λέει να περάσει με τίποτα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
τι εγινε παιδια?πεσαμε πολυ ετσι?? φταιει η ανοιξη μηπως??
Μπα, η σελίδα έφταιγε ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Α, και προσοχή σήμερα, πρωταπριλιά…![]()
![]()
Για να μην ξεχνιόμαστε .

Δείτε το θέμα μου για τα μετέωρα και τους μετεωρίτες στο παράξενο. Εβαλα και τα τελευταία περιστατικά. Κάτι δεν μου αρέσει με αυτά τα γεγονότα... δεν ξέρω.
Οπως σας υποσχέθηκα... δείτε τι θα είστε στην επόμενη ζωή σας! (βρείτε και τους πολιτικούς μας και γελάστε χεχε)
http://www.oroskopos.gr/default.asp?pid=23&la=1
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 01/04/2009 11:25:13