ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

drumx1361 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
drumx13Μέλος
14/11/2003, 10:34:28
ΤΗΟΤΗ η τακτικη του αν δεν μας αρεσει το τραγουδι πυροβολουμε τον πιανιστα εφαρμοστηκε στην αγρια δυση και ετσι φτασαμε στην σημερινη Αμερικανικη υποκουλτουρα.

quote:
......Σε διόρισε το "μυητήριο"; Αν είναι έτσι να σου στείλουμε το βιογραφικό μας, να το... εξετάσεις.
Το ίδιο και εσύ. Καλή κατηφόρα
....

Σχολιο
τα ανωτερο δειχνουν επιπεδο μυητηριου αλλα τουλαχιστον εμεις εκει κατω εχουμε το γνωθις αυτον και κανουμε τον χαβαλε μας και το εαυτο μας μεσο διασκεδασης ...
Τουλαχιστον ετσι αποφευγουμε πολλες αρωστιες της συγχρονης εποχης οπως.... δυσκοιλιοτητα

Σ.Συντ.(Πρεπει να ξερεις οτι το χιουμορ παραγεται απο την υπερβολη και το αυτοσαρκασμο)

Ενω εσυ εδω πανω την λες προσβλητικα σε μελη του φορουμ...
Θα περιμενω την αντιδραση του admin και θα περιμενω να σβησει τα προσβλητικα σχολια εις βαρος μου... ελπιζω οχι ματαια

quote:
Νομίζεις ότι "καίει" τα χιλιάδες μέλη το ερώτημα για το ποιος είναι συντονιστής και το πως γίνεται;

Ουτε και με νοιαζει τι πιστευουν τα χιλιαδες μελη και τι θελουν απο την ζωη τους εμενα με νοιαζει ποια ειναι τα κρητιρια αν υπαρχουν για να γινει καποιος συντονιστης.

Που εισαι bre θηριο αιον παλιοφιλε

quote:
η "παρεούλα" είναι για λύπηση τελικά...
Απονενοημένοι τυρογαλοβλαχομπουρτζοεσωτερικισμοί!!!!
Μαμααααααα με είπαν κεφάααααλλλλααααα....

Ποια παρεουλα φιλε μου ειδες κανεναν αλλον εδω μεσα να εχει τα απαραιτητα προικιά (δανειζομαι τον ορο απο το μυητηριο και να με συγχωρεσουν τα μελη της αρχης)
να ρωτησει κατι ????

"....ηταν ολα σκοτεινα γιατι τα σκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβια...."

Αλλα καποιοι θελουν να γινουν συντονιστες και γλυφουν εκει που τους εφτυσαν στο παρελθον ...

quote:
Καλά ρε σείς...αφού μόνο με θέματα τύπου "βιτσιόζα και λάγνα εσωτερίστρια στο θιβέτ" ασχολείστε εδω μέσα,(αντε και με τον τεκτονισμό...) γιατι παραπονιέστε ?

Ενω εσυ το μονο ενδιαφερον σου ειναι να σχολιαζεις τους αλλους και τι κανουν (θα ελεγα αν ηθελα να στην πω αλλα δεν το λεω απλα το σκεφτομαι...)

quote:
Τι ζώδιο είσαι συ μωρουλίνι? καρκινάκι ή ψαράκι ?έχω ακούσει οτι τα καρκινάκια φτιάχνουν καλή φασολάδα..."
Είχε άδικο ο Κέλσος που είπε οτι το κάνατε χρυσό κουφέτο ?
Αντε τώρα μην αρχίσω...

Αληθεια μηπως ζηλευεις που δεν σε ρωτησαμε πως θα περασουμε την ωρα μας εδω μεσα ή που δεν σε καλεσαμε..... στο κατω κατω τετοια θεματα αν δεν αρεσουν μπορουν παντα να κλειδωθουν απο τον λουκεταρχη....και αν δεν σου αρεσουν μην τα διαβαζεις

Αλλα ειπαμε καποιοι εχουν φιλοδοξιες για το μελλον τους λυπηρον ή λιπαρον οτι προτιματε

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 14/11/2003 10:52:46

drumx13Μέλος
14/11/2003, 10:49:15
και επανερχοαμι μετα απο αυτην την μικρη "παρεκτροπη" στο θεμα για να ξαναρωτησω ποια ειναι τα κρηρηρια για να γινει καποιος συντονιστης???
Τι παραπανω εχει ο....
morent11 Συντονιστής μυν64 04/11/2003 12/11/2002 και ο
Arzuna Συντονιστής μυν155 11/11/2003 28/12/2001 Greece

απο....

quote:

ΑΤΜΑ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" μυν 3121 14/11/2003 16/11/2002 Saint Croix
Kelsos ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"μυν 1954 04/11/2003 02/01/2002 Greece

wicca Πλήρες Μέλος μυν 1300 02/11/2003 07/05/2003 Greece

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Πλήρες Μέλος μυν 1277 27/09/2003 23/11/2002 Greece

Avallon Πλήρες Μέλος 1144 μυν 13/11/2003 23/01/2003 Greece

kapodistria Πλήρες Μέλος μυν 1110 13/11/2003 03/07/2003 Greece

ΠΛΑΤΩΝΑΣ Πλήρες Μέλος μυν 997 12/11/2003 19/06/2002 Italy

reptilesalonica Πλήρες Μέλος μυν 991 14/11/2003 10/05/2003 Greece

Loucas Πλήρες Μέλος μυν 811 13/11/2003 15/02/2003 Cyprus

λίλιθ Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 793 13/11/2003 01/02/2003 Greece

Ramoglou Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 789 14/11/2003 03/01/2003 Greece

manos Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 768 13/11/2003 04/07/2003 Greece

ananasss Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 729 07/11/2003 23/11/2002

Mara Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 690 13/11/2003 14/12/2002 Greece

Valnta Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 678 13/11/2003 30/06/2003 Vietnam

Wolffaced Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 629 01/10/2003 31/05/2002 Greece

beyond Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 07/03/2002 Greece

endorama Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 572 14/11/2003 24/08/2003

cat Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 543 07/11/2003 27/03/2002 Iraq

Oannes Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 534 13/11/2003 04/09/2003 Greece

AION Μέλος 3ης Βαθμίδας μυν 515 14/11/2003 18/06/2003

Για να μην προχωρησω σε αλλες σελιδες

οσο για την απαντηση σου ΤΗΟΤΗ

quote:
Εσύ τι είσαι; Αυτόκλητος κριτής και δικαστής των επιλογών του ADMIN

Εγω δεν γουσταρω να εχει το δικαιωμα καποιος να με νουθετει κλπ κλπ χωρις να το/τον... εχω επιλεξει...
δεν δικαζω κανεναν αλλα με δικαζουν αυτοκλητοι ή αυτοκολητοι (του αδμιν) δικαστες των επιλογων μου

AIONΜέλος
14/11/2003, 11:21:29
απο ποιό βουνό κατέβηκε αυτός ?
Είσαι σοβαρός τώρα ? Είναι ερωτήσεις αυτές που κάνεις ?
Ο arzuna είναι ιδρυτικό μέλος και παράσχει τεχνική βοήθεια καθ'ότι προγραμματιστής ο άνθρωπος...Νομίζω οτι αυτός έχει και την τεχνική επιμέλεια όλου του site.
Σαν να μου λές οτι εγώ έχω μια καφετέρεια , εσύ είσαι πελάτης που έρχεσαι να δείς τους φίλους σου και θα μου πείς ποιον θα βάλω σερβιτόρο και τσεκαδόρο.... Ημαρτον ρεεεεεε..... ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡ!!!!! Oποιον γουστάρω εγώ θα βάλω...

Οσο για τις μπούρδες σου οτι εγώ θέλω να γίνω συντονιστής παλιοπονηρίδη, αν θυμάσαι καλά όταν τα είχατε "τατσι, μίτσι, κότσι" με τον admin, τον thoth και τον Κέλσο ήμουν ο πρώτος που σας αποκάλεσε όλους (και τον ADMIN μαζί) τυρόγαλοεσωτεριστές στο τόπικ του Τεκτονισμού και με σούταρε... και ξαναμπήκα με δικιά μου πρωτοβουλία κάνωντας το ΕοΝ που είχα τότε ΑΙΟΝ που έχω τώρα, για να δούν και οτι είμαι το ίδιο άτομο. Τις πονηριές αλλού φιλαράκο...
Οταν εγώ έκραζα εσύ και η παρεούλα σου ΓΛΥΦΑΤΕ και ΣΥΝΑΝΤΙΟΣΑΣΤΑΝ σε ΠΑΡΤΑΚΙΑ...που δεν ήρθα ποτέ!!!!
Ακου που θα μας πεί ο βλάχος οτι γλύφουμε κιόλας....

Και τώρα να σε ταράξω λίγο ακόμα? Που το ξέρεις εσύ οτι δεν μου έχει γίνει πρόταση να μπώ στην ομάδα του εσωτέρικα την οποία εγώ αρνήθηκα ????????????
Αντε στη στρούγκα τωρα...

thothΙδρυτικό Μέλος
14/11/2003, 11:26:39
Drumx13 πρέπει κάποιος να σε πλήγωσε πολύ. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο παράπονο. Πες μας ποιος είναι να τον δείρω εγώ, αφού ο ADMIN δεν θέλει.

Πέρα από την πλάκα, να ρωτήσω κάτι; Που ήσουν όταν κάποιοι σκέφτονταν το Esoterica; Που ήσουν όταν κάποιοι θυσίαζαν ανιδιοτελώς εκατοντάδες ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί αυτό το site; Που ήσουν όταν έπρεπε να γίνουν επιλογές, να δημιουργηθούν συνεργασίες, να παρθούν αποφάσεις, να οργανωθεί το υλικό, να απαντηθούν δεκάδες emails κάθε μήνα, να εξυπηρετηθούν τα μέλη για τα διάφορα μικρά ή μεγάλα τους προβλήματα κ.λ.π.;

Θες δεν θες ήσουν έξω από αυτά.

Αυτές οι επιλογές και οι προσπάθειες λίγων και πολύ περισσότερο του ADMIN είναι που έχουν δώσει σάρκα και οστά στο Esoterica.gr καθώς και η ανιδιοτελής συμμετοχή πολλών καλών μελών του Forum.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι... κρατική αλλά ιδιωτική και τα κριτήρια επιτυχίας της είναι θες δεν θες, η ίδια η ύπαρξη και η ανάπτυξη του site. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το γενικό κριτήριο επιτυχίας; Αν σου αρέσουν εσένα προσωπικά οι επιλογές του ADMIN;

Όταν έκανες την εγγραφή στο Esoterica σου διάβασε κανείς τα... δικαιώματά σου και μέσα σε αυτά ήταν να συναποφασίζεις με τον ADMIN τους Διαχειριστές και Συντοντιστές του Forum; Και γιατί να μην συναποφασίζεις και ποια άρθρα να έχει το site; Και ποια νέα να μεταφράζει; Και ποια να είναι η εμπορική πολιτική; Και με ποια άλλα μέσα να συνεργάζεται; Και ποια μέλη να κρατά και ποια να διαγράφει; Και γιατί κάποιος να σου εξηγήσει ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για όλα αυτά; Γιατί θέλεις να βοηθήσεις; Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα. Αλλά μυρίζομαι ότι μάλλον άλλες είναι οι προθέσεις σου.

Μπήκες; Σου αρέσει; Μένεις και συμμετέχεις; Δεν σου αρέσει; Ψάχνεις κάτι καλύτερο ή ακόμα πιο καλά, δημιουργείς κάτι καλύτερο, κάνεις τους δικούς σου Συντονιστές με τα δικά σου κριτήρια και κάλεσέ μας να έρθουμε εκεί μπας και περνάμε καλύτερα.

Μήπως έχω χάσει την κοινή λογική μου; Έτσι δεν γίνεται με κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία; Λες να χρηματοδοτεί το site το κράτος και πρέπει να το κρίνουν οι φορολογούμενοι; Δεν νομίζω ! Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες που ήμουν μέσα στα πράγματα δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν αγόρασε η ΕΡΤ το Esoterica και δεν το έχω μάθει.

Στο είπε και ο Allzzaro πρηγουμένως "Όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι". Εάν δεν σου αρέσει επέλεξε άλλο φρούτο, π.χ. τυρί ή αχλάδι. Ελπίζω όχι τον Ananasss γιατί αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο φρούτο.

Πίστεψέ με, εγώ αυτό θα έκανα ή θα κάνω εάν δω ότι δεν με εκφράζουν οι επιλογές των Υπευθύνων. Είναι το πιο λογικό, το πιο αξιοπρεπές και το πιο τίμιο.

Και τέλος, μου φαίνεται πολύ χαζό να σου εξηγώ αυτά τα πράγματα σε σένα που νομίζω ότι έχεις ένα καλό επίπεδο ωριμότητας για να τα καταλαβαίνεις ως αυτονόητα. Εκτός κι αν όπως είπα χιουμοριστικά στην αρχή, ...πλήγωσε κάποιος πολύ την κόκκινη καρδούλα της υπογραφής σου, για αυτό και κάνεις έτσι.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

14/11/2003, 11:40:10
Αγαπητέ drumx13, ο κάθε ένας από εμάς είτε απλό μέλος είτε συντονιστής κρίνεται από το ήθος του και τα γραφώμενα του. Το εσωτερικά ως σύνολο έχει δώσει εξετάσεις και μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα. Και αυτό οφείλεται πρωτίστως στους ιδρυτές που μόχθησαν και το σχεδίασαν. Το «εσωτερικά» υπήρχε πριν από εσένα και το πιο πιθανό θα υπάρχει και μετά από εσένα , όπως ενδεχομένως θα συμβεί και με εμένα και με τους περισσότερους από εμάς. Οι τίτλοι είναι για αυτούς που τους επιδιώκουν,Και εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Μου ζητήθηκε η βοήθεια και δέχθηκα. Δεν θα πέσω σε καμία παγίδα , και δεν θα παρατήσω τους φίλους που έχω εκτιμήσει τα 2 αυτά χρόνια για κανένα καλοθελητή. Και επειδή προσωποποιείς το θέμα , και πραγματικά αναρωτιέμαι ένα σου έχω δώσει το δικαίωμα, ας δούμε κάποια από τα επιχειρήματα σου

quote:
Εγω δεν γουσταρω να εχει το δικαιωμα καποιος να με νουθετει κλπ κλπ χωρις να το/τον... εχω επιλεξει...

Δηλαδή θα έπρεπε ένας χώρος με τόσα χιλιάδες μέλη να κάνει τρείς και λίγο δημοψήφισμα συντονιστών? Οι άνθρωποι που έφτασαν τον χώρο εδώ που βρίσκεται είναι ανίκανοι?Εν παση περιπτώση κάνε τις προτάσεις σου ενγράφως, δεν σου στέρησε κανείς αυτό το δικαίωμα.

quote:
Το ειχα ψιλιαστει οτι τα "κολητιλικια" με τον αδμιν παιζουν ρολο... στην Ελλαδα ζουμε αλωστε ...

ΝΤΑΜΕΡ 13 ΔΕΝ με γνωρίζεις και δεν δε γνωρίζω. Πως βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα γα την σχέση μου με τον αντμίν? Οι ελάχιστοι που με γνωρίζουν (απο την στιγμή που άρχισα να συμετέχω στο "εσωτερικά", ως απλό μέλος ) απο εδώ μέσα μετρημένοι στα δάκτυλα των 2 χεριών γνωρίζουν ότι φιλική σχέση ή σχέση απλής γνωριμίας με τον ανμτίν, ή με οποιοδήποτε άλλο απο τον χώρο ΔΕΝ υπήρχε.

Όσον αναφορά για την αργοπορία. Εσύ ίσως είσαι αργόσχολος, εγώ όχι. Δεν πληρώνομαι για αυτό που κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ.

«Η φιλοσοφία δεν έχει να κάνει με θεωρίες και ανάλυση. Είναι η τέχνη να ζεις ενάρετη ζωή. Η Φιλοσοφία προορίζεται για τον καθένα, και εξασκείται αυθεντικά μόνο από αυτούς που την εναρμονίζουν με την πράξη μέσα στη κοινωνία, προς μία καλύτερη ζωή για ΟΛΟΥΣ. Ο σκοπός της είναι να φωτίσει τους τρόπους με τους οποίους έχει μολυνθεί η ψυχή μας από σαρθρά "πιστεύω", ταραχώδεις επιθυμίες, επιλογές αμφίβολης αξίας.»

ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

drumx13Μέλος
14/11/2003, 12:39:50
Tοσο δυσκολο ηταν να παρω μια απαντηση επερεπε να φτασουμε στα ακρα
quote:
Drumx13 πρέπει κάποιος να σε πλήγωσε πολύ. Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο παράπονο. Πες μας ποιος είναι να τον δείρω εγώ, αφού ο ADMIN δεν θέλει.

καλη η πλακουλα χαχαχαχα γελασαμε.

Συμφωνοι καλε μου ΤΗΟΤΗ δεν μπορουμε να επεμβουμε στα εσωτερικα των esoterica.gr καθοτι.... ιδιωτικη πρωτοβουλια ....και αποφασιζομαε και διατασομεν οτι γουσταρουμε στην Επιχειρηση μας....
Ορθον.

Ορθοτατατον..

τα λεμε..σε λιγο

drumx13Μέλος
14/11/2003, 13:27:14
quote:
Και γιατί να μην συναποφασίζεις και ποια άρθρα να έχει το site; Και ποια νέα να μεταφράζει; Και ποια να είναι η εμπορική πολιτική; Και με ποια άλλα μέσα να συνεργάζεται; Και ποια μέλη να κρατά και ποια να διαγράφει; Και γιατί κάποιος να σου εξηγήσει ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για όλα αυτά; Γιατί θέλεις να βοηθήσεις; Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.

Πρωτον.... θελω να βοηθησω και νομιζω οτι αυτο κανω τοσο καιρο με την παρουσια μου καθως και ολων των αλλων μελλων ....καταθετω τον εαυτο μου και δικαιουμαι να ξερω γιατι και πως αποφασιζεται ποιος θα ειναι νταβ..τζης στα τοπικ και γιατι...

Ξερεις νο να παρακολουθουν τα λεγομενα σου καποιοι με σκοπο να κανουν διαλογο ειναι αλλο απο τα να παρακολουθουν τα λεγομενα σου με σκοπο να παρεμβουν οταν κανεις Μαλα...ια ....κατα την κριση τους...

και πολυ περισοτερο θελω να ξερω αν ειναι αξιοι να κρινουν εμενα κυριως αλλα και τον καθε εναν μεσω των γνωσεων τους την ηλικια τους τα πτυχια) τωρα ξερω οτι δεν ειναι .... και δεν εχουν καμια εξουσια καθοτι τα περιβοητα κρητηρια επιλογης των ησαν ασχετα με την .... ποιοτητα γνωσης τα πτυχια και το επιπεδο....
Αν ειχαμε ενα κανουμε με εναν καθηγητη πανεπιστημιου θα ελεγα ναι να με κρινει εμενα των απλο καθηγητακο των ΤΕΙ (λεμε τωρα)..

Αλλα δεν εχουμε...
κατοπιν τουτου δεν δινω το δικαιωμα σε κανεναν να με νουθετει και να με βαζει στον ισιο δρομο αν παρεκτραπω πραγμα που ετσι και αλλιως γινεται παρα πολυ σπανια ...
για την ακριβεια δεν μου την εχει πει ποτε κανεις συντονιστης και κανενας με τον τιτλο του δεν προσπαθησε να με νουθετησει και.... ευτυχως...

δευτερον... ο Τιτλος συντονιστης την στιγμη που δεν αναφερεται στα μυνηματα που εχει δωσει καποιος στο τοπικ μου ειναι αχρηστος... και επιρεαζει την ελευθερια σκεψης και εκφαρσης καθως ετοιμαζω ενα μυνημα ...
Προτεινω να τον κρατησεται μεταξυ σας αφου εσας που προσφερατε στην δημιουργια του σαιτ αφορα και οχι εμενα. Οπως και οι τιτλοι "παρομιοι τιτλοι" ασχετοι με το πληθος των μυνηματων και την πραγματικη προσφορα στο τοπικ.

τριτον δεν διεκδικω κανενα συμβουλευτικο χαρακτηρα στην οικονομικη πολιτικη της επιχειρησης σας και ουτε θελω να συναποφασιζω για τα θεματα ή της μεταφρασεις....
Εκτιμω οτι η γνωμη μου μετραει ομως οσον αφορα το φορουμ καθοτι ειμαι απο τα παλια μελη οπως θα πρεπι να μετραει για ολα τα μελη νεα ή παλια
επανερχομαι

MaraΜέλος
14/11/2003, 13:59:46
quote:
Είχε άδικο ο Κέλσος που είπε οτι το κάνατε χρυσό κουφέτο ?

μονολεκτικα ΟΧΙ
Επιτελους λυθηκε και η απορια μου για το ποιοι ηταν οι τυρογαλοεσωτεριστες...

quote:
Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες που ήμουν μέσα στα πράγματα δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο

Ξαναφερτε το παιδι πισω για να μην συμβουν κατι τετοια!!

quote:
κατοπιν τουτου δεν δινω το δικαιωμα σε κανεναν να με νουθετει και να με βαζει στον ισιο δρομο ...

Αν και κατι τετοιο προσπαθουν να κανουν, ομως ξερουμε ολοι καλα οτι η προσπαθεια δεν φερνει και παντα το πολυποθητο αποτελεσμα, και η ιστορια εδω μεσα εχει δειξει ποτε και πως καταφερθηκαν καποια πραγματα...

Τελικα μηπως απο την ερωτηση "Με πια κριτιρια...?" θα επρεπε και να ερωτηθει και το "Πιος ο ρολος...?"

Βεβαια μην ξεχναμε πως υπαρχει και η πολιτικη που θα ακολουθηθει σε καθε περιπτωση... και συνηθως αυτη ειναι αφηστε το σκυλι να γαυγισει καποια στιγμη θα βαρεθει... ενα σκυλι ομως μπορει να αποδειχτει γνησιος απογονος λυκου ο οποιος παραφυλαει οταν εχει μυριστει τον κινδυνο και περιμενει...

Η ουσια κατ'εμε κρυβεται στα λογια του Πλωτινου και θα συμφωνησω απολυτα...

quote:
ο κάθε ένας από εμάς είτε απλό μέλος είτε συντονιστής κρίνεται από το ήθος του και τα γραφώμενα του

Υπαρχει βεβαια και η συνεχεια αυτης της προτασης...μην κρινεται για να μην κρι8ειται ... εκτος και αν καθενας ειναι ετοιμος να δεχτει την κριτικη (ο νοων νοητο!)

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Edited by - Mara on 14/11/2003 14:02:56

Edited by - Mara on 14/11/2003 14:05:09

thothΙδρυτικό Μέλος
14/11/2003, 14:15:39
Drumx13, κι εσύ κι εγώ κι ο καθένας μπορούμε να μην δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μας κρίνει. Και μπορούμε να αποχωρήσουμε από όποια ομάδα θέλουμε αν κρίνουμε ότι οι κριτές ή οι υπόλοιποι της ομάδας είναι άδικοι.

Εγώ όχι μόνο το διακηρύττω αλλά το έκανα και πρόσφατα.

Αλλά αυτό είναι ένα προσωπικό και υποκειμενικό κριτήριο και το βάζεις μπροστά όταν χρειάζεται. Μήπως υπάρχει κανένα έτοιμο ΣυντονιστικόΜετρο ή κάποια "Ανωτάτη Των Συντονιστών Σχολή" που πρέπει να αναζητήσει ο ADMIN τους Συντονιστές; Όχι βέβαια. Κρίνει με βάση αυτά που θέλει και με βάση αυτά που ξέρει ότι κάποιοι μπορούν να είναι Συντονιστές, τους το ζητάει και το μέλλον δείχνει. Δεν είναι καλύτερα να εμπιστευτούμε την ελευθερία βούλησης και πρωτοβουλιών και το Κάρμα να κρίνουν τις επιλογές;

Πέρα από όλα αυτά στα αρχικά σου μηνύματα διακρίνω κάτι που στεναχωρεί πάρα πολύ. Έχεις βάλει μάλλον στο "μάτι" κάποιον ή κάποιους (για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους) και "σαβουρντίζεις" και "μαυρίζεις" όλους μέσα στην ορμή σου. Δεν έχεις σκεφτεί ότι πέρα από Συντονιστές όλοι αυτοί έχουν μια τιμή, μια αξιοπρέπεια και μια ψυχή; Ότι άθελά σου, και χωρίς να σου έχουν κάνει κάτι τους προσβάλλεις και τους λες όλους "γλύφτες" και ανίκανους; Δεν είναι άδικο σκληρό και απάνθρωπο αυτό που κάνεις;

Αν έστω κι ένας από αυτούς δεν εμπίπτει στο προσωπικό σου ΣυντονιστικοΑξιολογόμετρο, και δεν είναι από αυτούς που σου φταίνε κάτι, τότε έχεις κάνει (όπως πιστεύω εγώ) μια άδικη πράξη (μάλλον άθελά σου).

Αυτό το σημείο είναι που με προβληματίζει και όχι οι απόψεις σου για τις οποίες εξάλλου σου έχω μιλήσει παραπάνω.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
14/11/2003, 14:17:24
quote:
Αλλά μυρίζομαι ότι μάλλον άλλες είναι οι προθέσεις σου.

αυτες η μυρωδιες στο εσοτερικα ολοι μυριζονατι κατι για κατι...
τι κακο και αυτο το πραγμα ..
εγω παντως λογω ιγμοριων δεν παιρνω χαμπαρι απο μυριουδες
και για αυτο δεν χρεισημοποιησα ορους κατι "βρωμαει" εδω περα αλλα ορους οπως "ζουλα"

quote:
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το γενικό κριτήριο επιτυχίας; Αν σου αρέσουν εσένα προσωπικά οι επιλογές του ADMIN;

τα βραβειακια που χαριζει ο αδμιν ενα γυρω και τα οποια δεν εχουν να κανουν σε τιποτα με την ποιοτητα και τα μυνηματα του καθενος αλλα με το ποσο δουλευταρας ειναι στην επιχειρηση ...δεν με αφορουν και επειδη ειμαι υποχρεωμενος να τα βλεπω καθε φορα που μπαινω....
... θα προτεινα να κανεται κατι

quote:
Μπήκες; Σου αρέσει; Μένεις και συμμετέχεις; Δεν σου αρέσει; Ψάχνεις κάτι καλύτερο ή ακόμα πιο καλά, δημιουργείς κάτι καλύτερο,
μα.... αυτο προσπαθω να κανω καλε μου να σας κανω καλυτερους εγω το καλο σας θελω και οσο και αν φαινεται αστειακι ή ειρωνικο δεν ειναι...
ειναι συμβουλες απο ενα φιλο
quote:
Στο είπε και ο Allzzaro πρηγουμένως "Όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι". Εάν δεν σου αρέσει επέλεξε άλλο φρούτο, π.χ. τυρί ή αχλάδι. Ελπίζω όχι τον Ananasss γιατί αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο φρούτο.

φασισμοι και δογματα διωχνουν τον κοσμο και μονομανιες και μη αντιληψη των "θελω" καποιων μελλων.... νυν και "εν υπνο"
quote:
Πίστεψέ με, εγώ αυτό θα έκανα ή θα κάνω εάν δω ότι δεν με εκφράζουν οι επιλογές των Υπευθύνων. Είναι το πιο λογικό, το πιο αξιοπρεπές και το πιο τίμιο.

το τιμιο και το λογικο και το αξιοπρεπες για εμενα φιλαρακι το ξερω καλυτερα απο ολους εγω.
quote:
Εκτός κι αν όπως είπα χιουμοριστικά στην αρχή, ...πλήγωσε κάποιος πολύ την κόκκινη καρδούλα της υπογραφής σου, για αυτό και κάνεις έτσι.

δηλαδη πως κανω για εξηγησε το

παμε να παλεψουμε με το θηριο τωρα.....
.............................................................................................................................................. μπα δεν αξιζει μερικα πραγματα αν τα αγοεις πεθαινουν οπως οι ...γλαστρες ενα πραγμα.

Πλωτινε

quote:
Δηλαδή θα έπρεπε ένας χώρος με τόσα χιλιάδες μέλη να κάνει τρείς και λίγο δημοψήφισμα συντονιστών? Οι άνθρωποι που έφτασαν τον χώρο εδώ που βρίσκεται είναι ανίκανοι?Εν παση περιπτώση κάνε τις προτάσεις σου ενγράφως, δεν σου στέρησε κανείς αυτό το δικαίωμα.

πολυ καλη Ιδεα περι δημοψηφισματος ή τουλαχιστον εκφραση γνωμης πρωτου παρθει η αποφαση...στην δευτερη ερωτηση δεν απαντω την θεωρω εκ του πονηρου και τις προτασεις μου τις εκανα εδω.
quote:
ΝΤΑΜΕΡ 13 ΔΕΝ με γνωρίζεις και δεν δε γνωρίζω. Πως βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα γα την σχέση μου με τον αντμίν? Οι ελάχιστοι που με γνωρίζουν (απο την στιγμή που άρχισα να συμετέχω στο "εσωτερικά", ως απλό μέλος ) απο εδώ μέσα μετρημένοι στα δάκτυλα των 2 χεριών γνωρίζουν ότι φιλική σχέση ή σχέση απλής γνωριμίας με τον ανμτίν, ή με οποιοδήποτε άλλο απο τον χώρο ΔΕΝ υπήρχε.

δεν υπαρχει λογος να απολογησε αδερφε δεν αναφερομουν σε εσενα οταν ελεγα για κολητιλικια αναφερομουν γενικοτερα ........
και το ονομα μου ειναι drumx13 και καποιοι καλοι φιλοι με λενε gatekeeper
quote:
Όσον αναφορά για την αργοπορία. Εσύ ίσως είσαι αργόσχολος, εγώ όχι. Δεν πληρώνομαι για αυτό που κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ.

τωρα γιατι μου τα χαλας.... δηλαδη τι ενοεις? οποιος ασχολειτε με το φορουμ παραπανω απο εσενα ειναι αργοσχολος???
quote:
«Η φιλοσοφία δεν έχει να κάνει με θεωρίες και ανάλυση. Είναι η τέχνη να ζεις ενάρετη ζωή. Η Φιλοσοφία προορίζεται για τον καθένα, και εξασκείται αυθεντικά μόνο από αυτούς που την εναρμονίζουν με την πράξη μέσα στη κοινωνία, προς μία καλύτερη ζωή για ΟΛΟΥΣ. Ο σκοπός της είναι να φωτίσει τους τρόπους με τους οποίους έχει μολυνθεί η ψυχή μας από σαρθρά "πιστεύω", ταραχώδεις επιθυμίες, επιλογές αμφίβολης αξίας.»

για να το φιλοσοφεις πρεπει να αισθανεσαι ελευθερος και απαλαγμενος απο πρεπει και.... καθωσπρεπει

FREEDOM

drumx13Μέλος
14/11/2003, 14:38:24
THOTH δεν καταλαβαινω τιενοεις οταν λες
quote:
Έχεις βάλει μάλλον στο "μάτι" κάποιον ή κάποιους (για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους) και "σαβουρντίζεις" και "μαυρίζεις" όλους μέσα στην ορμή σου. Δεν έχεις σκεφτεί ότι πέρα από Συντονιστές όλοι αυτοί έχουν μια τιμή, μια αξιοπρέπεια και μια ψυχή; Ότι άθελά σου, και χωρίς να σου έχουν κάνει κάτι τους προσβάλλεις και τους λες όλους "γλύφτες" και ανίκανους; Δεν είναι άδικο σκληρό και απάνθρωπο αυτό που κάνεις;

Μακρια απο εμενα τετοια πραγματα φιλε μου ...μακρια

20/06/2008, 02:00:44
quote:
Think_Math:
Το γιατί θεωρείς οτι αποτελεί χλευασμό η λέξη "μακάριος" , μόνο εσύ μπορεις να μας το ξεκαθαρίσεις .

Δεν μου λές ... Πλάκα μου κάνεις ή σοβαρολογείς ?

Έγραψες...... Think_Math:Το "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" το εννοώ κυριολεκτικά και δεν το γράφω ειρωνικά .

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

Think_MathΜέλος
20/06/2008, 02:08:18

europaios2 :
quote:
Think_Math:Το "Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" το εννοώ κυριολεκτικά και δεν το γράφω ειρωνικά

Το πρόβλημα σου είναι τελικά το "μακάριοι" η το "κυριολεκτικά" ????

20/06/2008, 02:12:10
Φίλε/η ΤΑΡΑΣΟΥ, έχεις δίκαιο και συμφωνώ με την τοποθέτησή σου.
Θα κάνω μόνο μια μικρή παρατήρηση.

Οι θρησκείες, τουλάχιστον οι εβραιογενείς, είναι εκείνες που μετέτρεψαν την αναζήτηση του θείου από έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου, σε φόβο και τιμωρία.

Πώς λοιπόν, ο άνθρωπος να ψάξει να βρεί το ιερό που είναι δίπλα μας, όπως λες, όταν του δίνουν έτοιμη συνταγή σωτηρίας ή τιμωρίας;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

kostakisΜέλος
20/06/2008, 08:02:24
Καλημέρα σε όλους

Φίλη TARASOU γράφεις

quote:
Αυτα που περιγραφεις με δυο λεξεις ειναι η χειραγωγηση του οχλου βασιζομενη στην αναγκη του για μια πυλη στην αιωνιοτητα και προκειται για μια πραγματικοτητα.Ειναι τραγικο να προσδοκουμε μια καλυτερη μεταθανατον ζωη προσπερνωντας την παρουσα ζωη μας γιατι φοβομαστε να την ζησουμε.Δεν πιστευω οτι φταινε οι θρησκειες στο οτι δεν μπορουμε να διακρινουμε το ιερο διπλα μας, αλλα οι ενδομυχοι φοβοι και ενοχες μας.

Η κάθε μορφή θρησκείας, για τους περισσότερους σφετεριστές της (και δεν υπονοώ τους ελάχιστους, σε κάθε περίπτωση, αγνούς εκφραστές της) αποτελεί "όπιο" απειλής και ελπίδας που εκμεταλλεύεται την αμάθεια και την έλλειψη αναζήτησης και παιδείας. Το να περιμένεις τα πάντα από κάτι ανώτερο, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά το λόγο ύπαρξής σου είναι η βέλτιστη μορφή ύπνωσης και αποχαύνωσης που το σύστημα "θρησκεία" μπορεί να σου επιβάλλει. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων εντάσσεται στις εκάστοτε θρησκείες, χωρίς στην πραγματικότητα ούτε να τις κατανοεί, ούτε να τις αποδέχεται εξολοκλήρου, ούτε (και κυρίως) να έχει τη δυνατότητα να τις αρνηθεί.
Για το αν οι θρησκείες φταίνε για την αδυναμία κατανόησης του θείου, θα διαφωνήσω μαζί σου. Όσο πιο "στεγνά" προσεγγίζει κανείς μία θρησκεία, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από το θείο, άρα υπάρχει (για τη μεγάλη μάζα των ανθρώπων) άμεση αρνητική συσχέτιση αυτών των δύο όρων, έστω και αν αδυνατούν ή δεν είναι διαθετειμένοι να το ελέγξουν.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

20/06/2008, 10:08:07
Think_Math απλά σου επισημαίνω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

ΤΑΡΑΣΟΥΜέλος
20/06/2008, 10:25:16
Καλημερα σε ολους
Φιλε Γιαπετ
Φιλε Κοστακις

Το μονοπατι της φωτησης ειναι το πιο δυσβατο και χρειαζεται μεγαλη δυναμη ψυχης και κουραγιο για να το διαβεις.Πρεπει να επιλεξουμε πως θελουμε να ζησουμε ,ελευθερα με ρισκο,με αντοχη στην παραιτηση,με απαντοχη στην πιο μεγαλη μας ελπιδα παρεα με τον πιο γεναιο εαυτο μας καιας μας τρεμουν τα δοντια? Ή εξαφαλισμενα, κατοχυρωμενα σε προσωρινες ψευδαισθησεις ,σκηνοθετημενα απο σκηνοθετη -θεο εμας.

[Χτιζουμε τη φωλια μας στο δεντρο που το λενε Μελλον ,οι αετοι θα φερνουν σε εμας τους μοναχικους τροφη στα ραμφη τους.Αληθινα σας λεω τροφη που κανενας ακαθαρτος ανθρωπος δεν θα μπορει να την αγγιξει!Γιατι θα νομιζαν οτι τρωνε φωτια που καιει τα στοματα τους.]

ταδε εφη ζαρατουστρας (Φ.ΝΙΤΣΕ)[b]

Ε.Τ

Think_MathΜέλος
20/06/2008, 10:29:09

europaios2 :
quote:
Think_Math απλά σου επισημαίνω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Το "αλλα λόγια να αγαπιόμαστε" και η στρατηγική της κολοτούμπας στην οποία ειδικεύεσαι δεν περνάει σε μένα.

Σε ρώτησα τι θεωρείς χλευασμό προς την θρησκεία σου στα λεγόμενα μου , και σύ μου απαντάς αρχικά η λέξη "μακάριοι" και μετά , αφου κατάλαβες την κοτσάνα που είπες , το γυρνάς "στην παλαβή" και μου απαντάς με ... παροιμίες .

Τελικά ,λυπάμαι που το λέω , αλλά δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση μαζί σου .

20/06/2008, 10:54:21
Σίγουρα δε μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση μαζί μου, με τα κολπάκια που εφευρίσκεις, θα πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά.

Think_MathΜέλος
20/06/2008, 12:21:33

europaios2 :
quote:
Σίγουρα δε μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση μαζί μου, με τα κολπάκια που εφευρίσκεις, θα πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά.

Εντάξει ...
Καταλαβαίνω την θέση σου ... .

Αλλα πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν άντρας και να παραδέχεσαι τα λάθη σου και όχι να κάνεις σαν ...

Ανοιξε και κανένα ρημάδι πριν μιλήσεις , που θα μας πείς οτι χλευάσαμε την θρησκεία σου με το "Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι" που ο ίδιος ο ιδρυτής της διατυμπάνιζε...

Αντε τώρα , μην κάνεις άλλο τον κινέζο . όλος ο σε πήρε χαμπάρι ...