ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/09/2005, 08:32:09
Schwabe

quote:
Αλήθεια, ΠΩΣ γίνεται στην χριστιανική τακτική εξαγνισμού να «μετανοούνε» όλοι οι βιαστές και οι φονιάδες και να κατακτούνε θέσεις στο εορτολόγιο (!), και από την άλλη ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ?????

Πως γίνεται λοιπόν να συγχωρείται ο φόνος και όχι η αυτοκτονία??

Καλά, αυτό είναι μεγάλο θέμα.
Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα "αγίων" ανθρώπων που ήταν εγκληματίες κι αγιοποιήθηκαν από την Εκκλησία και μερικά τα ανέφερες.
Ένα άλλο παράδειγμα ήταν ο Άγιος Κυπριανός ο οποίος ήταν μέγας μάγος και μετά το γύρισε στον Χριστιανισμό.
Λέτε κι εγώ αν κάνω κανένα φόνο, κανένα βιασμό, καμία τελετή μαύρης μαγείας και το παίξω μετανοημένος να βρεθώ άγιος...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

GDS1Μέλος
13/09/2005, 09:02:17
wwalker
"Ρε GDS1, πάντα στην υπερβολή το πας ρε άνθρωπε."

χαχαχαχα έχεις δίκιο. Αλλά ξέρεις πιστεύω ότι κάποια θέματα είναι πιο ευκολονόητα όταν το δούμε με παραδείγματα που είναι ακραία.

wwalker
"Όλα εκεί βρίσκονται: στην μετάνοια."

Η μετάνοια είναι πράξη και προέρχεται από τις ενοχές που αισθάνεται ο άνθρωπος με κάποιο βασικό ήθος. Η πράξη είναι πάντα αυτή που μετράει όλα τα άλλα είναι λόγια.

wwalker
"Ας μιλήσουμε με στοιχεία λοιπόν"

μου αρέσεις και σε πάω

wwalker
"Η πλειοψηφία των Ορθοδόξων βρίσκεται στην Ρωσία. Αυτοί δεν πεινάνε τώρα, γιατί ο ξανθόκοντος τους την έφτιαξε την οικονομία αρκετά.
Η πλειοψηφία των αθέων βρίσκεται στην Ουκρανία. Αυτοί πεινάνε γιατί πάνε κατά διαόλου από οικονομία."

Η οικονομία της Ρωσσίας παρά της βελτιώσης της παραμένει να είναι χάλια. Ξεκινάμε λοιπόν με το Βιωτικό επίπεδο. Σε απλά ελληνικά το βιωτικό επίπεδο εκφράζεται με το ποσό του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος) που αναλογή σε κάθε κάτοικο της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με την αγαπημένη μας CIA η Ρωσσία έχει μια αναλογία της τάξεως $9,800 σε αντίθεση μια μικρή χώρα όπως η Ελεύθερη Κύπρος έχει $20,300. Αν δεν είναι καλή η Ελεύθερη Κύπρος ας πάρουμε την ζώνη που κατέχετε από τους Τούρκους και είναι $7,135. Συνεπώς, ο Ρώσσος είναι μόλις 2600 δολ. πλουσιότερος από τους Τουρκοκύπριους αλλά 10.400 δολ φτωχότερος από τους Ελληνοκύπριους.

Τώρα ας το ξαναπιάσουμε έχουν οι Ρώσσοι υψηλό βιωτικό επίπεδο;

Μάλλον όχι.

Θα μου πεις και με το δίκιο σου το βιωτικό επίπεδο είναι μόνο το χρήμα. Όχι είναι και άλλα όπως εκπαίδευση, εγκληματικότητα, ανεργία, κτλ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτά τα στατιστικά δεδομένα αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Κύπρο έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα από ότι στην Ρωσσία.

wwalker
"Εκτός αυτού, σε ένα ερωτηματολόγιο που έγινε στην ΕΣΣΔ την δεκαετία του '50, και σε σχετικό ερώτημα για το θέμα του Θεού, το 50% περίπου των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πιστεύουν στον Θεό."

Γιατί τότε ήταν πλούσιοι;;; Όχι

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

13/09/2005, 09:44:19

quote:

wwalker
"Η πλειοψηφία των Ορθοδόξων βρίσκεται στην Ρωσία. Αυτοί δεν πεινάνε τώρα, γιατί ο ξανθόκοντος τους την έφτιαξε την οικονομία αρκετά.
Η πλειοψηφία των αθέων βρίσκεται στην Ουκρανία. Αυτοί πεινάνε γιατί πάνε κατά διαόλου από οικονομία."

Η οικονομία της Ρωσσίας παρά της βελτιώσης της παραμένει να είναι χάλια. Ξεκινάμε λοιπόν με το Βιωτικό επίπεδο. Σε απλά ελληνικά το βιωτικό επίπεδο εκφράζεται με το ποσό του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος) που αναλογή σε κάθε κάτοικο της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με την αγαπημένη μας CIA η Ρωσσία έχει μια αναλογία της τάξεως $9,800 σε αντίθεση μια μικρή χώρα όπως η Ελεύθερη Κύπρος έχει $20,300. Αν δεν είναι καλή η Ελεύθερη Κύπρος ας πάρουμε την ζώνη που κατέχετε από τους Τούρκους και είναι $7,135. Συνεπώς, ο Ρώσσος είναι μόλις 2600 δολ. πλουσιότερος από τους Τουρκοκύπριους αλλά 10.400 δολ φτωχότερος από τους Ελληνοκύπριους.

Τώρα ας το ξαναπιάσουμε έχουν οι Ρώσσοι υψηλό βιωτικό επίπεδο;

Μάλλον όχι.

Θα μου πεις και με το δίκιο σου το βιωτικό επίπεδο είναι μόνο το χρήμα. Όχι είναι και άλλα όπως εκπαίδευση, εγκληματικότητα, ανεργία, κτλ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτά τα στατιστικά δεδομένα αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Κύπρο έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα από ότι στην Ρωσσία.

Το θέμα είναι όμως: οι άθεοι παραμένουν αρκετοί και στην Ρωσσία και στις υπόλοιπες πρωην σοσιαλιστικές. Οι άθεοι είναι οι πλούσιοι και οι θρησκευόμενοι (ασχέτως θρησκείας, γιατί είναι και αχανής σαν χώρα) πεινάνε; Είναι σωστός ένας τέτοιος ισχυρισμός;

quote:

wwalker
"Εκτός αυτού, σε ένα ερωτηματολόγιο που έγινε στην ΕΣΣΔ την δεκαετία του '50, και σε σχετικό ερώτημα για το θέμα του Θεού, το 50% περίπου των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πιστεύουν στον Θεό."

Γιατί τότε ήταν πλούσιοι;;; Όχι

Ναι αλλά και τότε ήταν άθεοι.

quote:

WWalker:
«Τώρα αν σκοτώσεις άνθρωπο, και μετανοήσεις που προσέβαλλες τον Θεό με αυτή σου την πράξη και για την ασέβεια που επέδειξες στον συνάνθρωπό σου, ναι, θα σου ανοίξει την πύλη.»

Αναρωτιέμαι, ΠΟΘΕΝ η βεβαιότητα για όλες αυτές τις πομπώδεις δηλώσεις εξαγνισμού?

ΠΟΘΕΝ η εγκυρότητα όσων διατυμπανίζουνε ότι ο κάθε φονιάς, βιαστής και απάνθρωπος βασανιστής, με μια του «ειλικρινή» μετάνοια, κερδίζει……τις πύλες του παραδείσου?

Αγρίμια, κι αγριμάκια μουυυ, αγρίμια κι αγριμάκιααα μουυ...

quote:

Αλήθεια, «μετανόησε» ο Ιησούς του Ναυή? «Μετανόησε» ο Κωνσταντίνος? «Μετανόησε» ο Ιάκωβος ο ασκητής (28 Ιανουαρίου εορτάζεται η μνήμη του!) ο οποίος ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ που δεν μπόρεσε να…..αντισταθεί στην θέα του κορμιού της? (Ας σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος «Άγιος» της ορθοδοξίας ΣΚΟΤΩΣΕ και τον αδερφό της κοπέλας επειδή….είχε δει τον βιασμό!!)

Αλήθεια, ΠΩΣ γίνεται στην χριστιανική τακτική εξαγνισμού να «μετανοούνε» όλοι οι βιαστές και οι φονιάδες και να κατακτούνε θέσεις στο εορτολόγιο (!), και από την άλλη ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ?????

Άιντε θύμα, αίντε ψώνιο, άιντε σύμβολοοο αιώνιιοοο, αν ξυπνήσεις μονομιααςς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιααςςς.

quote:

Πως γίνεται λοιπόν να συγχωρείται ο φόνος και όχι η αυτοκτονία??

Καλά, αυτοκτόνα εσύ πρώτα και τα άλλα του ταξιδιού και για τα εισητήρια στα κανονίζω εγώ.

quote:

Τελικά, αυτές οι «πύλες» με πολύ παράξενους επισκέπτες ανοίγουνε………

Απ, όλα κι όλα. Στο σπίτι του αλλουνού μην κάνεις κουμάντο ποιον θα βάλει μέσα. Κι αυτό άμα θες γλυκό απ'την τουρτα μετά.

GDS1Μέλος
13/09/2005, 10:20:58
wwalker
"Το θέμα είναι όμως: οι άθεοι παραμένουν αρκετοί και στην Ρωσσία και στις υπόλοιπες πρωην σοσιαλιστικές. Οι άθεοι είναι οι πλούσιοι και οι θρησκευόμενοι (ασχέτως θρησκείας, γιατί είναι και αχανής σαν χώρα) πεινάνε; Είναι σωστός ένας τέτοιος ισχυρισμός;"

wwalker
"Ναι αλλά και τότε ήταν άθεοι."

Αφού το προηγούμενο καθεστώς τους είχε απαγορεύσει την πίστη σε κάποια Θρησκεία. Είναι φυσιολογικό μια τέτοια κουλτούρα να παρέμεινε σε μεγάλο ποσοστό στην κοινωνία των χωρών του Α. Μπλόκ;

Εμείς πως είμαστε Χριστιανοί ενώ κάποτε είμασταν δωδεκαθειστές; Μην απορείς λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογικό...!!!

13/09/2005, 12:14:28
quote:
wwalker
"Το θέμα είναι όμως: οι άθεοι παραμένουν αρκετοί και στην Ρωσσία και στις υπόλοιπες πρωην σοσιαλιστικές. Οι άθεοι είναι οι πλούσιοι και οι θρησκευόμενοι (ασχέτως θρησκείας, γιατί είναι και αχανής σαν χώρα) πεινάνε; Είναι σωστός ένας τέτοιος ισχυρισμός;"

wwalker
"Ναι αλλά και τότε ήταν άθεοι."

Αφού το προηγούμενο καθεστώς τους είχε απαγορεύσει την πίστη σε κάποια Θρησκεία. Είναι φυσιολογικό μια τέτοια κουλτούρα να παρέμεινε σε μεγάλο ποσοστό στην κοινωνία των χωρών του Α. Μπλόκ;

Ρε GDS1, μιλάμε για τα εγγόνια αυτονών που κάνανε την επανάσταση. Αυτοί δεν γνώρισαν ποτέ την Ορθοδοξία, οπότε πως θα πούμε ότι είναι προσκολλημένοι στην παράδοση;
Εξάλλου, τώρα το καθεστώς δεν επιβάλλει την Ορθοδοξία, είναι εντελώς φιλελεύθερο.

quote:
Εμείς πως είμαστε Χριστιανοί ενώ κάποτε είμασταν δωδεκαθειστές; Μην απορείς λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογικό...!!!

Ναι, αλλά μας επιβλήθηκε από το καθεστώς από πάνω (πες με Αυτοκράτορα) επειδή ήδη οι Χριστιανοί ήταν πολλοί στην Αυτοκρατορία και θα έπρεπε να υπάρχει ομοιογένεια.
Δηλαδή ξαφνικά μια μέρα ξύπνησε ο Γκορμπατσώφ μου λες τώρα και τους επέβαλλε την Ορθοδοξία; Λέω γιατί όλες οι θρησκευτικές μεταβολές στους λαούς έγιναν με την επιβολή (πχ Αλβανία στην Οθωμανική), ενώ εδώ δεν έχουμε καμμία επιβολή, και είναι σε ανθρώπους που δεν γνώρισαν ποτέ Εκκλησία.

GDS1Μέλος
13/09/2005, 12:54:34
wwalker
"Εξάλλου, τώρα το καθεστώς δεν επιβάλλει την Ορθοδοξία, είναι εντελώς φιλελεύθερο."

Είπε κανείς το αντίθετο.... Αυτό που λεω είναι όταν μεγαλώσεις σε μια οικογένεια που είναι άθεοι, όταν δεν υπάρχει καμία γνώση περί θρησκειών, τι θα γίνεις;

ΑΘΕΟΣ

δεν πάει να απελευθερωθεί το σύστημα από την στιγμή που η κοινωνία και οικογένεια είναι άθεοι έτσι θα είσαι και εσύ. Φυσικά μπορείς να το γυρίσεις στην Θρησκεία λόγο των λόγων που προανάφερα σε άλλα μηνύματα στο θέμα (βιοτικό επίπεδο, μιζέρια κ.α) αλλά θα υπάρχει πάντα ένα ποσοστό που θα παραμείνει άθεο.

Παράδειγμα και εμείς στο Ελλάδα μπορούμε να πιστέψουμε ότι θέλουμε αλλά η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος μια και η κοινωνία, η οικογένεια, η εκπαίδευση είναι προσανατολισμένη προς αυτή τη Θρησκεία. Φυσικά πολύ μπορεί να αλλάξουν Θρήσκευμα πχ Πεντηκοστιανοί κτλ κτλ αλλά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι Χ.Ο. (κατά συνθήκη πάντα)

13/09/2005, 13:54:41
Ρε GDS1, σύμφωνα με το σκεπτικό σου, αυτοί εκεί πάνω θα έπρεπε να είναι άθεοι ακόμα και μάλιστα μαζικά.
GDS1Μέλος
13/09/2005, 17:47:31
wwalker σύμφωνα με το σκεπτικό μου εξάγεται ότι λόγο του χαμηλού βιωτικού επιπέδου και της φτώχιας στις χώρες του Α. Μπλόκ πολλοί το γύρισαν στην Θρησκεία γιατί αφού δεν είναι πλούσιοι στην γη ας είναι τουλάχιστον μεταθάνατον.

Παρά όλα αυτά παραμένει ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό που είναι άθεοι λόγο της προηγούμενης κοινονικοοικονομικοπολιτικής (όλε όλε) κατάστασης.

13/09/2005, 17:52:02
Ναι ρε GDS1, συμφωνούμε.

Όμως με αυτό το σκεπτικό, αφού και στην Κίνα πεινάνε και είναι 1,2 δις κόσμος, και το πολίτευμά τους είναι πιο φιλελεύθερο τώρα με τον Xiao ping, γιατί να μην το γυρίσουν και αυτοί στον Κομφούκιο και στον Δαλάι Λάμα;

Μήπως δεν είναι μόνο κοινωνικοπολιτικά ( ) τα αίτια, αλλά και κούραση;

GDS1Μέλος
13/09/2005, 18:18:58
Μια λέξη

ΜΑΟ

dimitris2Μέλος
13/09/2005, 22:55:18
Μαο η μιά.
Μω ή άλλη.
Πως μοιάζουν!
Αλλά και τι διαφορερικές που είναι.!!
14/09/2005, 01:10:46
WWalker:
«Αγρίμια, κι αγριμάκια μουυυ, αγρίμια κι αγριμάκιααα μουυ...»

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν……..

WWalker:
«Άιντε θύμα, αίντε ψώνιο, άιντε σύμβολοοο αιώνιιοοο, αν ξυπνήσεις μονομιααςς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιααςςς.»

Αφού ρε μπαγάσα δεν το γνωρίζεις το θέμα, αφού δεν είσαι σε θέση να ορθώσεις τεκμηριωμένο και ιστορικά αποδεκτό αντίλογο, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ??

Πιάσε κανένα βιβλίο μεγάλε, διότι…….αν όλοι «απαντούν» σαν και σένα ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!

WWalker:
«Καλά, αυτοκτόνα εσύ πρώτα και τα άλλα του ταξιδιού και για τα εισητήρια στα κανονίζω εγώ.»

Όταν, λέω όταν, αποφασίσεις να σοβαρευτείς, εδώ θα είμαστε…..

14/09/2005, 11:13:02
quote:
WWalker:
«Αγρίμια, κι αγριμάκια μουυυ, αγρίμια κι αγριμάκιααα μουυ...»

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν……..

"Χέσε ψηλά κι αγνάντευε..."

quote:
WWalker:
«Άιντε θύμα, αίντε ψώνιο, άιντε σύμβολοοο αιώνιιοοο, αν ξυπνήσεις μονομιααςς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιααςςς.»

Αφού ρε μπαγάσα δεν το γνωρίζεις το θέμα, αφού δεν είσαι σε θέση να ορθώσεις τεκμηριωμένο και ιστορικά αποδεκτό αντίλογο, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ??

Πιάσε κανένα βιβλίο μεγάλε, διότι…….αν όλοι «απαντούν» σαν και σένα ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!

**** inside many-years, that we did not because good-belts.

quote:
WWalker:
«Καλά, αυτοκτόνα εσύ πρώτα και τα άλλα του ταξιδιού και για τα εισητήρια στα κανονίζω εγώ.»

Όταν, λέω όταν, αποφασίσεις να σοβαρευτείς, εδώ θα είμαστε…..

Εγώ σου είπα: σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου για να σταματήσω και γω.

14/09/2005, 11:53:32
Πολλή ειρωνία, βρέ WWalker, και δεν την βλέπω από σένα μόνο σε αυτό το topic.
Την παρατηρώ σε αρκετά άλλα στην κατηγορία αυτή και δεν το περίμενα από σένα...
Ειλικρινά δεν το περίμενα!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

14/09/2005, 12:46:05
Incubus, τον έχω παρακαλέσει να με αγνοεί παντελώς. Εφόσον με γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, εγώ θα απαντάω άλλα-'ντ'άλλα κουτρουβάλλα για να το πάρει απόφαση και να με αφήσει ήσυχο.

Τώρα για το ότι έχω ξεφύγει, έχεις δίκιο.

15/09/2005, 01:24:23
WWalker:
«"Χέσε ψηλά κι αγνάντευε..."»

Εδώ που τα λέμε…….στην κατάσταση σου δεν θα μου έμενε και άλλος τόπος διαφυγής!!!!!

WWalker:
«Εγώ σου είπα: σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου για να σταματήσω και γω.»

Όσο εκτίθεσαι δημοσίως, πετώντας εσχατολογικές μπαρούφες και μεσσιανικά πατίνια «σωτηρίας», ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ.

Πάρτο χαμπάρι, διότι εδώ θα είμαι έως ότου ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ.

Εάν έχεις ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, πράγμα που επί των θεολογικών θεμάτων σχεδόν ουδέποτε διατύπωσες, τότε και πάλι ΕΔΩ θα είμαστε.

Εάν πάλι θέλεις να συνεχίσεις ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ, τότε επιλογή σου.

Όλα καλά?

15/09/2005, 13:05:00
quote:
WWalker:
«"Χέσε ψηλά κι αγνάντευε..."»

Εδώ που τα λέμε…….στην κατάσταση σου δεν θα μου έμενε και άλλος τόπος διαφυγής!!!!!

Έτσι δεν θα γλιτώσεις με τίποτα από εμένα!

quote:

WWalker:
«Εγώ σου είπα: σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου για να σταματήσω και γω.»

Όσο εκτίθεσαι δημοσίως, πετώντας εσχατολογικές μπαρούφες και μεσσιανικά πατίνια «σωτηρίας», ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ.

quote:

Πάρτο χαμπάρι, διότι εδώ θα είμαι έως ότου ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ.

Κάτι σαν αυτό ε;

quote:

Εάν έχεις ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, πράγμα που επί των θεολογικών θεμάτων σχεδόν ουδέποτε διατύπωσες, τότε και πάλι ΕΔΩ θα είμαστε.

Ναι αλλά για πόσο;

quote:

Εάν πάλι θέλεις να συνεχίσεις ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ, τότε επιλογή σου.

Όλα καλά?

Μ'αρέσει που βάζεις κανόνες αγορίνα μου!

15/09/2005, 15:35:56
WWalker:
«Έτσι δεν θα γλιτώσεις με τίποτα από εμένα!»

Να σου πω: ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!

WWalker:
«Μ'αρέσει που βάζεις κανόνες αγορίνα μου!»

Μπα, τους κανόνες, αλλά και ΤΟΥΣ «ΤΙΤΛΟΥΣ», μόνος σου τους διεκδικείς. Και μάλιστα…….ΕΠΑΞΙΑ!!

ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!!

15/09/2005, 15:39:29
quote:
WWalker:
«Έτσι δεν θα γλιτώσεις με τίποτα από εμένα!»

Να σου πω: ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!!!!!

Το ξέρω, βολεύει άγρια.

quote:
WWalker:
«Μ'αρέσει που βάζεις κανόνες αγορίνα μου!»

Μπα, τους κανόνες, αλλά και ΤΟΥΣ «ΤΙΤΛΟΥΣ», μόνος σου τους διεκδικείς. Και μάλιστα…….ΕΠΑΞΙΑ!!

ΑΞΙΟΣ!! ΑΞΙΟΣ!!

Ως γνωστόν, σε δύο περιπτώσεις λένε "ΑΞΙΟΣ".
Και εγώ για παπάς δεν πάω.
Άρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γιατί ο Schwabe αναφωνεί "ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ".

15/09/2005, 15:47:06
WWalker:
«Το ξέρω, βολεύει άγρια.»

Μα, γι’αυτό σου λέω: ΓΑΝΤΙ σου πάει αδερφέ!!!!!!!!!!

WWalker:
«Ως γνωστόν, σε δύο περιπτώσεις λένε "ΑΞΙΟΣ".
Και εγώ για παπάς δεν πάω.»

Βρε, καλύτερα ΑΞΙΟΣ παρά…….ΑΝΑΞΙΟΣ!!!!!

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

WWalker:
«Άρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γιατί ο Schwabe αναφωνεί "ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ".»

Μάλιστα! Ότι πείτε κύριε…….