- ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Πρόταση προς DSM, Heretic, Χρυσή, Sesostris, Πυθαγορας και ΑΜΕΙΝΙΑΣ:Να αφήσουμε ανενόχλητους τους Nteniz Γαβ-Γαβ, Πύραυλο και μπαμπαμ, να συζητούν μεταξύ τους, επί 7 ημέρες, όσες και η...δημιουργία!!!
κατόπιν ψηφίζουμε για τον νικητή του βραβείου Οσκαρ βλακείας.
Τι λέτε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μιλώ για αυτή την πρόταση.Στην προηγούμενη σελίδα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
καλά,δέν θά πώ...![]()
Προχώρα και...θάψε τους.!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Πρόταση προς DSM, Heretic, Χρυσή, Sesostris, Πυθαγορας και ΑΜΕΙΝΙΑΣ:Να αφήσουμε ανενόχλητους τους Nteniz Γαβ-Γαβ, Πύραυλο και μπαμπαμ, να συζητούν μεταξύ τους, επί 7 ημέρες, όσες και η...δημιουργία!!!
κατόπιν ψηφίζουμε για τον νικητή του βραβείου Οσκαρ βλακείας.
Τι λέτε?
![]()
Εγώ Μάριε είμαι μέσα. Άλλωστε όπως βλέπεις, ήδη δεν πολυσυμμετέχω εδώ και κάμποσες μέρες. Είναι δυνατόν να συμμετάσχη κάποιος και να ανταλλάξη επιχειρήματα, σε μια συζήτηση στην οποία κυριαρχεί η ηλιθιότητα.
Θα δυσκολευτούμε να απονείμουμε το βραβείο.![]()
*
Edited by - Sesostris on 04/09/2015 23:02:10
πάμε τώρα παρακάτω εκεί πού λέει γιά τόν κατακλυσμό:"εν τώ εξακοσιοστώ έτει εν τή ζωή τού Νώε,τού δευτέρου μηνός εβδόμη καί είκαδι τού μηνός τή ημέρα ταύτη ερράγησαν πάσαι αι πηγαί τής αβύσσου καί οι καταρράκται τού ουρανού ηνεώχθησαν.."Γεν.Ζ'11
άν τώρα προσθέσουμε τούς αριθμούς βλέπουμε ότι από τήν γέννηση τού Μαθουσάλα μέχρι τήν γέννηση τού Λάμεχ 167 χρόνια.Από τήν γέννηση τού Λάμεχ μέχρι τήν γέννηση τού Νώε 188 χρόνια.Από τήν γέννηση τού Νώε μέχρι τόν κατακλυσμό 600 χρόνια.Όλα αυτά μαζί μάς κάνουν 955 χρόνια.Τότε πώς έζησε ο Μαθουσάλας 969 χρόνια;
Εδώ καί τό σχετικό λίνκ:http://www.greatlie.com/xristianismos/palaia-diathiki/359-kataklusmos-tou-noe-enas-lathrepibatis-stin-kiboto-tou-noe-o-grifos-tou-mathousala.html
Οπότε όπως καταλαβαίνεις πάει περίπατο ο υπολογισμός τού Βασίλη γιά τήν αρχή τής δημιουργίας..
1. Βραβείο παράνοιας.
2. Βραβείο αμορφωσιάς.
3. Βραβείο απολογητή.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τρία τα βραβεία.Σε εξι μέρες ψηφίζουμε.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, όποτε αναφερόμαστε στους νικητές, θα βάζουμε στην αρχή του post τη φωτογραφία του βραβείου, κι όχι το όνομά τους.
Αν η πρόταση γίνεται δεκτή, περιμένω ιδέες για τις φωτογραφίες των βραβείων.
Π.χ. Ο Απολογητότατος/η, Ο Αμορφωτότατος/η, Ο Παρανοϊκότατος/η.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγώ ποίημα δεν; Δηλαδή και Ρωμαίος και να μου φας τη δουλειά;
Δεν συμμετέχεις στην επιτροπή.Είσαι αγαπησιάρης και δεν θα τα καταφέρεις ποτέ να διαλέξεις τον νικητή.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.