ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σοκ και δέος από τα 8,9 R και το τσουνάμι - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Σοκ και δέος από τα 8,9 R και το τσουνάμι - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

elo92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
16/03/2011, 08:46:09
Το παρακάτω video σχετίζεται με τον σεισμό στην Ιαπωνία :

http://www.youtube.com/watch?v=M87SNa6YFWc

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τραβήχτηκε πριν ή μετά τον σεισμό.

Έχει μια δόση παράξενου, δεν συμφωνείτε ???

16/03/2011, 13:29:01
quote:
KERRY KING
Έχει μια δόση παράξενου, δεν συμφωνείτε ???

Καθόλου παράξενο, εντελώς φυσιολογικό θα έλεγα
μια και αυτο που βλέπουμε στο video δεν ειναι τίποτα αλλο απο Υψισωρείτες, τα γνωστά AltoCumulus
πολύ γνωστός σχηματισμός νεφών που αποτελούν ένδειξη ατμοσφαιρικής αστάθειας ,
δεδομένου και του καιρού που επικρατούσε εκείνες της μέρες, ειναι απόλυτα φυσιολογικό

Hellas at War
16/03/2011, 21:59:10
quote:

stiv to video υπάρχει κάπου ?

Hellas at War

http://www.youtube.com/watch?v=7NuQrV3SR-c&feature=player_embedded

17/03/2011, 10:13:05
quote:
δεν ειναι τίποτα αλλο απο Υψισωρείτες, τα γνωστά AltoCumulus

Γνωστά σε σένα που προφανώς το κατέχεις το θέμα. Εμένα είτε AltoCumulus μου πεις είτε Colus Aplitus μου πεις, μου ακούγεται το ίδιο...

Πάντως δεν αμφιβάλω ότι πρόκειται για σύννεφα, η ΑΠΟΛΥΤΗ συμμετρία στους σχηματισμούς μου προκαλεί εντύπωση. Θέλεις να την εξηγήσεις αφού φαίνεται να έχεις και την απάντηση ?

17/03/2011, 10:24:00

Αλλη ερώτηση - και ενδεχωμένως χαζή για τους γνώστες φυσικών φαινομένων.

ΑΝ υποθέσουμε ότι το HAARP επιρρεάζει με κάποιο τρόπο την σεισμική δραστηριότητα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως "αμυντικό όπλο" των ΗΠΑ όταν λαμβάνει μυνήματα σεισμικής δραστηριότητας στον δικό της χώρο ?? Τι θέλω να πω, η δυτική ακτή των ΗΠΑ είναι από τις πλέον σεισμογενείς. Μια κολλοσιαία σεισμική δόνηση στην Καλιφόρνια ενδεχωμένως και να επιρρέαζε το ήδη κρεμμάμενο σε μια κλωστή YELLOSTONE - μέ ότι μπορεί αυτό να συμεπάγεται για τις ΗΠΑ...

Θεωρητικά λοιπόν, υπάρχει τρόπος να "παρεκτραπεί" μια πίεση που ασκείται στην συγκεκριμένη τεκτονική πλάκα (που επιρρεάζει την Καλιφόρνια) και να ξεσπάσει κάπου αλλού ??? Δεν σας κάνει εντύπωση που γίνονται κολλοσιαίοι σεισμοί στον Ειρηνικό τα τελευταία χρόνια και κανένας αξιοσημείωτος στην συγκεκριμένη περιοχή ???

17/03/2011, 13:09:40
Τις περισσότερες φορές οι σχηματισμοί που παίρνουν τα σύννεφα στην ατμόσφαιρα είναι "πάντα" ίδιοι
εκτος περιπτώσεων βέβαια που μπορεί να δούμε την καλλιτεχνική πλευρά τους που μπορεί να ερμηνευτεί ως "ελεφαντακια" "πρόσωπα" "λουλουδάκια" "καρδουλες" κτλ
οι σχηματισμοί αυτοί προδίδουν και την "διάθεση" του καιρού

αυτοί για παράδειγμα ειναι οι Θύσανοι (Cirrus η ορολογία)
δεν προκαλούν καθ' αυτά βροχή, συχνά όμως δείχνουν τη θέση μιας μακρινής θύελλας

οι παρακάτω σχηματισμοί ειναι τα λεγόμενα Θυσανοστρωματα (CirroStratus)
Μοιάζουν με αχνό πέπλο και μπορεί να καλύπτουν όλο τον ουρανό. Εμφανίζεται ως ομόκεντροι κύκλοι γύρω από τον ήλιο. Όταν το νέφος αυτό πυκνώνει βρέχει μέσα στο 24ωρο. Τα νέφη αυτά προαναγγέλλουν την προσέγγιση ενός θερμού μετώπου.

και οι Υψισωρειτες (AltoCumulus)

υπάρχουν περίπου 10 κατηγορίες νεφών που η παρατήρηση τους αποτέλεσαν την αρχη της σύγχρονης μετεωρολογίας .

αυτα περι μετεωρολογίας

Τώρα για το HAARP οπως εχω πει και στο παρελθόν οταν ψάξουμε αρκετα για κατι , ισως το απομυθοποιήσουμε ...
εδω μπορεις δεις τη σελιδα του: www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html
οπως και πολλοι επιστήμονες ανα τον κοσμο κάνουν χρήση αυτών των πληροφοριών που παρέχει , σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική ένταση-διαταραχές στην ιονόσφαιρα
Επίσημα , ολοι ξέρουμε οτι το πρόγραμμα αφορά την βελτίωση των επικοινωνιών HF, VHF και επικοινωνίες υποβρυχίων ELF.
οταν ομως αυτο το project "ετρεξε" στην Αλάσκα (για καθαρά πρακτικούς λόγους που δεν ειναι της παρούσης) οι συνομοσιολογιες έδιναν κι έπαιρναν .
Βεβαια η Αμερική δεν ειναι η μονη Χώρα που κανει χρήση αυτής της τεχνολογίας , μια και υπαρχει το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό στη Νορβηγία EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association)
το Ρώσικο SURA
ακομα και στη Κύπρο εχει εγκατασταθεί τέτοιο σύστημα στην Αγγλικη βάση στο Ακρωτήρι Λεμεσού,
Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του HAARP, σε μια αεροπορική βάση που υποστηρίζει (τηλεπικοινωνιακά) τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τόσο στο Αφγανιστάν, όσο και στο Ιράκ.

Βέβαια όρκο δεν παίρνω, αλλα ειμαι απο αυτούς που πιστευουν οτι το HAARP δεν ειναι τίποτα περισσότερο, απο αυτό που είναι...

Hellas at War
17/03/2011, 13:51:19
Αιθεροβαμων:

Βέβαια όρκο δεν παίρνω, αλλα ειμαι απο αυτούς που πιστευουν οτι το HAARP δεν ειναι τίποτα περισσότερο, απο αυτό που είναι..

---------------------------------------------------------------

Και ετσι ειναι,ή ηταν!
Μεχρι να ερθουν στην επιφανεια οι παρενεργειες απο την
χρηση του.Μετα οι παρενεργειες,εγιναν δυνατοτητες.
Για την επικοινωνια με τα υποβρυχια,τα ELF δεν ειναι και
τοσο ανωδυνα.Εκπεμπονται απο την Αλασκα,προς τα ανωτερα
στρωματα της ατμοσφαιρας αντανακλωνται και επιστρεφουν προς
τον δεκτη.Για να γινει ομως η αντανακλαση,πρεπει να ιονισθει
το σημειο αντανακλασης.Αυτο σημαινει οτι λειτουργει και
αμφιδρομα ο ιονισμος.Αντανακλα μεν τα ELF,αλλα αντανακλα και
την ηλιακη και κοσμικη ακτινοβολια πισω στο διαστημα.
Ετσι το μαγνητικο πεδιο της Γης βρισκεται μεταξυ δυο <<πυρων>>
και αποδυναμωνεται περισσοτερο στο σημειο αυτο με επακολουθο
τον υπερμετρο βομβαρδισμο κοσμικης ακτινοβολιας απο τα περιξ
της ασπιδας ιονισμου.Δηλαδη καποια σημεια του πλανητη,καποιες
στιγμες,δεχονται περισσοτερη ενεργεια απο το διαστημα και
ανταποκρινονται ποικιλοπτροπως.Συνηθως με κλιματικα φαινομενα,
ενιοτε με αντιδρασεις του φλοιου κατα τα λεγομενα γεωφυσικων.
Προκληση σεισμων ή ακρατη συνομωσιολογια?
Κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/03/2011, 18:41:13
Αύριο αναμένετε να φτάσει στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ το ραδιενεργό νέφος από την Ιαπωνία , οπως έκαναν γνωστό οι ΝΥtimes

ΕΔΩ σε animation

Hellas at War
18/03/2011, 01:21:50
HAARP.......http://www.youtube.com/watch?v=y4nSvOtqOZI&feature=player_embedded

Edited by - stiv on 18/03/2011 01:23:13

27/03/2011, 12:42:24
Μπορεί κάποιος με γνώσεις να μου απαντήσει αν θα μπορούσε θεωρητικά να "παρεκτραπεί" μια πίεση που ασκείται σε μια τεκτονική πλάκα (και θα προκαλούσε σεισμό) ώστε να ξεσπάσει κάπου αλλού ???
27/03/2011, 17:04:36
Γεωλόγος δεν είμαι ,
αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά με το φαινόμενο του σεισμού
απο αυτά που εχω διαβάσει το μόνο που μπορεί να γίνει
(σε θεωρητικό πάντα επίπεδο)
είναι οι ελεγχόμενες εκρηξεις σε μεγάλο βάθος ,
(στο οποίο δεν μπορούμε ακόμα να φτάσουμε)
κι εκει να εκτονώσουμε την ενέργεια που συσσωρεύετε με τη μορφή πολλών "μικρότερων" σεισμών

Για να καταλάβουμε πως δημιουργούνται οι σεισμοί θα πρεπει να γνωρίζουμε οτι το γνωστό ανάγλυφο που βλέπουμε εμείς στην επιφάνεια της γης , κατι αντίστοιχο υπάρχει και και στο εσωτερικό όπου "επιπλέουν" οι τεκτονικές πλάκες στον μανδύα,

η καταβύθιση μιας τεκτονικής πλάκας δημιουργεί "βουνά" στο εσωτερικό όπου βρίσκει αντίσταση απο την ροη του μανδύα και τα "σπάζοντας" αυτά τα εξογκώματα έχουμε τη δημιουργία σεισμού

Ετσι λοιπόν κάποιοι υποστηρίζουν οτι το μονο που μπορεί να συμβεί ειναι να εκτονώσουμε αυτα τα αέρια και υγρά που συσσωρεύονται στα παραπάνω σημεία , με εκρηξεις για τη δημιουργία σεισμικών δονήσεων εκτόνωσης , η ακόμα και την ενεργοποίηση ηφαιστείων

Ολα αυτά βεβαια σε θεωρητικό επίπεδο , αν και υπάρχουν ενστάσεις οτι τέτοιες παρεμβάσεις μπορεί να εχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μεγαλύτερων καταστροφών .

Πάντως για "μεταφορά" αυτής της ενέργειας δεν εχω δει πουθενά ...

(τα σχήματα ειναι αντιγραφή απο τη σελίδα του ερευνητή Η.Τσιάπα)

Hellas at War
19/04/2004, 23:03:13

Καλησπέρα και από εμένα στους φίλους του θέματος

Zezmperg, σ’ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Μου προκαλεί βέβαια ακόμα εντύπωση αυτή η ιστοριούλα αλλά είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα δω φως μέσα από τις λέξεις της.

calessin, ωραίος ο τίτλος της ταινίας που αναφέρεις: "ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ...ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΞΑΝΑ" και η ζωή μας κύκλους κάνει μικρούς και μεγάλους.

zezmpergΜέλος
20/04/2004, 10:57:46
Σας χαιρετώ.

Μιά ακόμα αγαπημένη ιστορία του Τζουανγκ Τζου.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ
Ο Λι Τσου έλειπε σε ταξίδι και έτρωγε στη άκρη του δρόμου, όταν είδε ένα εκατόχρονο κρανίο. Βγάζοντας τα αγριόχορτα και δείχνοντάς το με το χέρι του, είπε:
- Μόνο εσύ κι εγώ γνωρίζουμε ότι δεν έχεις ποτέ πεθάνει και ποτέ ζήσει. Είσαι πραγματικά δυστυχισμένος, παλιέ άνθρωπε; Κι εγώ διασκεδάζω τη νέα ζωή πραγματικά;

Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

pliroforisiΜέλος
21/04/2004, 03:36:16

Το Βιβλίο του Τάο

Λίγα λόγια πριν...

Το ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ είναι ένα κλασικό κινέζικο κείμενο.

Πολλοί λένε ότι το έγραψε κάποιος μεγάλος Δάσκαλος με το όνομα ΛΑΟ ΤΣΕ, που έζησε γύρω στο 600 π.Χ., υπάρχουν όμως και μελετητές, οι οποίοι έχουν διαφορετικές απόψεις. Ακόμα λέγεται ότι ο ίδιος ο ΛΑΟ ΤΣΕ αναφέρει στα γραφτά του πως οι διδασκαλίες του είναι στην πραγματικότητα οι διδασκαλίες του περίφημου αναμορφωτή της Κίνας αυτοκράτορα ΧΟΑΝΓΚ ΤΙ, που κυβέρνησε τη χώρα του γύρω στο 2700 π.Χ..

Το ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ περιέχει ένα απάνθισμα από Αλήθειες, οι οποίες αντανακλούν τη βαθιά γνώση για τη Φύση και τον άνθρωπο, που κατείχαν οι Κινέζοι της εποχής εκείνης. Η σπουδιότητα των περιεχομένων του έκανε πολλούς ανθρώπους να ασχοληθούν με τη μελέτη του και να αφιερώσουν χρονια από τη ζωή τους στην πρροσπάθεια να το κατανοήσουν. Καρπός του ενδιαφέροντος αυτού είναι και οι εκατοντάδες μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες του κόσμου.

Οι μεταφράσεις αυτές εμφανίζουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και αυτό οφείλεται στις δυσκολίες που παρουσιάζει η μελέτη και η κατανόηση του κειμένου. Ιδιαίτερη δυσκολία παρουσιάζει η κατανόηση της λέξης ΤΑΟ, όπως αυτή που χρησμοποιείται στο ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ και σε άλλα σχετικά κείμενα, με αποτέλεσμα να μη συμφωνούν οι διάφοροι μεταφραστές ως προς τη σημασία της. Και να πώς την εννοούν και την αποδίδουν μερικοί: Θεός, Ιεχωβά, Αλλάχ, Μπράχμαν, Ιδέα του Καλού, Λόγος, Φύση, Απόλυτο, Ζωική Ορμή, Υπερψυχή, Κοσμική Λίμπιντο, Υλη, Ενέργεια, Υλοενέργεια, Αρχή, Δημιουργός Αρχή, Δρόμος, Ατραπός, Μέθοδος, Μάνα, Υπαρξη, Ιερή Ευφυία... Στην μετάφραση αυτή διατηρώ την κινέζικη λέξη, έτσι ώστε ο αναγνώστης να ασχοληθεί ανεπηρέαστα με τη μελέτη του κειμένυ και ίσως διαμορφώσει δική του γνώμη για τη σημασία της.

Τελειώνοντας, προτείνω στον αναγνώστη τα εξής: Αν επιθυμεί να εμβαθύνει στο ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ για να το καταλάβει όσο γίνεται καλύτερα, πρέπει να το πλησιάσει με ειλικρίνεια, σοβαρότητα, επιμονή, υπομονή και καθαρό μυαλό. Ακόμα πρέπει να μην περιοριστεί στο κείμενο, αλλά να φροντίσει, όσο γίνεται, να αποκτήσει προσωπική εμπειρία σχετικά μ' αυτά που περιγράφονται σ' αυτό και, πριν από όλα, να ασχοληθεί με τη γνώση του ίδιου του εαυτού του. Ετσι, καθώς θα περνάει ο καιρός και θα επανέρχεται βελτιωμένος στη μελέτη του, θα καταλαβαίνει όλο και καλύτερα το νόημά του.

Η, για να το πω και αλλιώς, είναι πια γνωστό σε όλους σχεδόν πως τα θεάματα, τα βιβλία, οι προφορικές ή γραπτές διδασκαλίες, οι συζητήσεις και οι διανοητικές προσεγγίσεις μπορούν από μόνα τους να προσφέρουν γνώσεις όχι όμως και Τη Γνώση. Αυτή έχει ως προϋπόθεση την προσωπική ενασχόληση και απαραίτητα τη γνώση και ανάπτυξη του εαυτού μας μέσα από την άσκηση και τη ζωή.

Δημήτρης Πατσίλιας
Ιούνιος 1985
Αθήνα

...............

Από το βιβλίο "Το Βιβλίο του Τάο", απόδοση στα ελληνικά του "Τάο Τε Τσινγκ" του Λάο Τσε από τον Δημήτρη Πατσίλια, Εκδόσεις "Ασπρο Φτερό".

Πάνος Μπαλτάς

pliroforisiΜέλος
21/04/2004, 03:46:11

Το Βιβλίο του Τάο

1.

Δεν μπορείς να Γνωρίσεις την ουσία του ΤΑΟ από περιγραφές.
Οπως δεν μπορείς να Γνωρίσεις την ουσία κάποιου αντικειμένου από το όνομά του.
Ετσι λέμε μεν ότι το υπεραισθητό μέρος του είναι η Γενεσιουργός Αιτία του Σύμπαντος και το αισθητό η Μητέρα του κάθε τι, αλλά όποιος θέλει να Γνωρίσει το υπεραισθητό μέρος του, πρέπει να νιώσει την βαθιά του υπόσταση.
Οποιος πάλι θέλει να Γνωρίσει το αισθητό μέρος του, πρέπει να νιώσει τις εκδηλώσεις του.

Υπεραισθητό και αισθητό μπορεί να έχουν διαφορετικές ονομασίες, είναι όμως τα δυο μέρη που αποτελούν το κάθε τι.

Τα παραπάνω λόγια μου είναι η βάση της Παράδοσης, αλλά και η βάση για κάθε ξεκίνημα.
Είναι πύλη, που, αν την περάσεις, καταλαβαίνεις πολλά, που δύσκολα εξηγούνται.

...............

Από το βιβλίο "Το Βιβλίο του Τάο", απόδοση στα ελληνικά του "Τάο Τε Τσινγκ" του Λάο Τσε από τον Δημήτρη Πατσίλια, Εκδόσεις "Ασπρο Φτερό".

Πάνος Μπαλτάς

AmphipolisΝέο Μέλος
21/04/2004, 07:52:28
Η κατανόηση του 'Ταό' προυποθέτει και κάποιες γνώσεις σχετικά με την ταοιστική αλχημεία (γιατί γι'αυτήν μιλάει ως επί το πλέιστον), γι'αυτό και δεν είναι αρκετά εύπεπτο. Δεν είναι απλά ένα χαριτωμένο φιλοσοφικό κείμενο...

ΤΑΟΜέλος
21/04/2004, 08:04:00
Καλημερα σε ολους . Αφου ευχαριστησω το μελος pliroforisi,να συνεχισω με ενα διαλογισμο απο την "Αφυπνιση στο Ταο" του Λιου Ι-μινγκ.

Το Υψος του Ουρανου,η Πυκνοτητα της Γης

Το σωμα του ουρανου ειναι υπερβολικα ψηλο.Ανοιχτο,στρογγυλο ,απροσμετρητο,απεριοριστα τεραστιο.Καλυπτοντας τα παντα,περιεχοντας τα παντα,παραγει μυριαδες οντα χωρις να χανει την αγνοτητα του,χαριζει ευλογια σε μυριαδες οντα χωρις να περιμενει ανταμοιβη.Αν οι ανθρωποι εχουν σεβασμο ή ειναι ανειλικρινεις,αν ειναι υποστηρικτικοι ή ανταγωνιστικοι ,εξαρταται απο τους ιδιους.Αν ειναι καλοι ή κακοι,ελκτικοι ή απωθητικοι,αν τα πλασματα ειναι βιαια και ξεροκεφαλα ή πειθηνια και υπακουα,τους επιτρεπεται να το κανουν χωρις καμια παρεμβαση.

Η γη ειναι πολυ πυκνη.Ταπεινη κατω απο το καθετι,δεχεται τα παντα και τρεφει ολα τα οντα.Αντεχει ακομα και το βαρος τεραστιων βουνων και μπορει ν'αντεξει ακομα και τη διαβρωτικη δυναμη των ωκεανων.Δεχεται να τη διατρυπουν τα φυτα και τα δεντρα και υποτασσεται στα βηματα των πουλιων και των ζωων.Δεν την ενοχλει που υποβαθμιζεται απο τη μολυνση.

Εκεινο που αντιλαμβανομαι ,καθως το αναλογιζομαι,ειναι το Ταο της μιμησης του ουρανου και της γης.Αν οι ανθρωποι μπορουσαν να ειναι ανοιχτομυαλοι και μεγαλοψυχοι,δεκτικοι με ολους,να συμπονουν τους γερους και τους φτωχους,να βοηθουν αυτους που βρισκονται σε κινδυνο και να συντρεχουν οσους εχουν δυσκολιες,να προσφερουν τον εαυτο τους χωρις ανταμοιβη,να μην τρεφουν ποτε μνησικακια,να θεωρουν τους αλλους και τον εαυτο τους με αμεροληψια και να αντιλαμβανονται τα παντα σαν ΕΝΑ,τοτε οι ανθρωποι θα μπορουσαν να ειναι οι συντροφοι του ουρανου.
Αν ηταν ευκαμπτοι και υποχωρητικοι,με αυτοελεγχο,εντελως απαλλαγμενοι απο ανυσηχια,χωρις καθολου ασταθεια,αν δεν τους ενοχλουσε η κριτικη,αν αγνοουσαν τις προσβολες, αν δεχονταν πειθηνια ολες τις δυσκολιες,την ασθενεια και τις φυσικες καταστροφες,εντελως απαλλαγμενοι απο αγωνια και πικρια οταν αντιμετωπιζουν τον κινδυνο ή την αντιξοοτητα,τοτε θα μπορουσαν να ειναι συντροφοι της γης.

Με την ανωτεροτητα του ουρανου και την ταπεινοτητα της γης ,μετεχει κανεις των ιδιοτητων του ουρανου και της γης και εκτεινεται μαζι τους ως την αιωνιοτητα,

Ευχαριστω και λυπαμαι αν σας κουρασα.
Καλημεριζω

Edited by - ΤΑΟ on 21/04/2004 08:05:22

Edited by - ΤΑΟ on 21/04/2004 11:29:23

thothΙδρυτικό Μέλος
21/04/2004, 10:30:01
Ε, όχι και μας κούρασες ΤΑΟ !!!

Εμένα, προσωπικά, μου έδωσες ένα θετικό μήνυμα για να εμπνευστώ και να βρω κουράγιο για άλλη μια δύσκολη, και γεμάτη δοκιμασίες, ημέρα.

Ευχαριστώ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΤΑΟΜέλος
21/04/2004, 11:33:26
Καλε μου thoth,ξερεις οτι συμπασχω μαζι σου!
Χαιρομαι που σου αρεσε γιατι σκεφτομουν να συνεχισω με αυτους τους μικρους διαλογισμους , ειναι πολυ ομορφοι.

Καλη δυναμη!

thothΙδρυτικό Μέλος
21/04/2004, 12:24:37
quote:
Καλε μου thoth,ξερεις οτι συμπασχω μαζι σου!
Χαιρομαι που σου αρεσε γιατι σκεφτομουν να συνεχισω με αυτους τους μικρους διαλογισμους , ειναι πολυ ομορφοι.

Καλη δυναμη!

Καλή σκέψη. Θα είμαι εδώ για να την συμμοιραστώ με τους υπόλοιπους

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"