ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ZeusEΜέλος
03/08/2008, 01:58:52
quote:

Φίλε ZeusE, είναι πραγματικά αστείο, όταν μέχρι και
πρόσφατα, στην πρώην Σοβιετική Ένωση, διώκωνταν μόνο
ο Χριστιανισμός,ενώ ήταν ελεύθερες οι συναγωγές των εβραίων,
να προσπαθείτε να εμφανίσετε τον χριστιανισμό, σαν τον
μουσουλμανισμό,για τον οποίο όμως, δε λέτε τίποτε...
Δεν έχετε να πείτε τίποτα για σας, πλην του τυφλού σας
πάθους με ανθρωπομορφικούς θεους που σας βολεύουν, με τα πάθη
τους, αλλά φτάνετε να κατηγορείτε μόνο τη θρησκεία που
δέχτηκε τις περισσότερες διώξεις στην ιστορία...
Το γνωρίζετε, άρα το έγκλημα και η συκοφαντία σας είναι
συνειδητά...
κι όμως εσείς οι 12θειστές μετις μυστικές και βάρβαρες
τελετές, τολμάτε να τα βάζετε με την θρησκεία του Θεού...
Σκληρόν εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος..

Βασηκα δεν ειναι Θρησκεια του Θεου ειναι των "Ανθρωπον" εγω μιλησα για Ελληνες που διωχθικαν Φιλισταιοι Κριτες κτλπ πραγματα που μας τα Μαθαινουν οταν ειμαστε στο σχολιο αλλα μας τα μαθενουν με τετιο τροπο ωστε να μην λεει κανεις τιποτα η να κανει κατι και τα αποδεχομασται, γιατι δεν γνωριζουμαι τιν δικια μας Ιστορια διοτι μας τιν μαθαινουν Επιλεκτικα και αποσματικα. (με λιγα λογια οτι τους συμφερει για να μπορουν να μας Ελενχουν.) Ειπε ο Πολιτικος στον παππα "Εσυ Παππα μου θα τους Κρατας Χαζους και Εγω Φτωχους"

Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
03/08/2008, 08:13:08
quote:
ZeusE

Βασηκα δεν ειναι Θρησκεια του Θεου ειναι των "Ανθρωπον" εγω μιλησα για Ελληνες που διωχθικαν Φιλισταιοι Κριτες κτλπ πραγματα που μας τα Μαθαινουν οταν ειμαστε στο σχολιο αλλα μας τα μαθενουν με τετιο τροπο ωστε να μην λεει κανεις τιποτα η να κανει κατι και τα αποδεχομασται, γιατι δεν γνωριζουμαι τιν δικια μας Ιστορια διοτι μας τιν μαθαινουν Επιλεκτικα και αποσματικα. (με λιγα λογια οτι τους συμφερει για να μπορουν να μας Ελενχουν.) Ειπε ο Πολιτικος στον παππα "Εσυ Παππα μου θα τους Κρατας Χαζους και Εγω Φτωχους"

Chupa minha pica pichu

«Βασικά δεν είναι θρησκεία του Θεού, είναι των "ανθρώπων", εγώ μίλησα για Έλληνες που διώχθηκαν, για Φιλισταίους, για Κρήτες κλπ που μας μαθαίνουν όταν είμαστε στο σχολείο αλλά μας τα μαθαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην λέει κανείς τίποτα ή να κάνει κάτι και τα αποδεχόμαστε επειδή δεν γνωρίζουμε την δική μας Ιστορία διότι μας την μαθαίνουν επιλεκτικά και αποσπασματικά. (με λίγα λόγια ότι τους συμφέρει για να μπορούν να μας ελέγχουν.) Ο Πολιτικός είπε στον παππά "Εσύ Παππά μου θα τους κρατάς χαζούς και εγώ φτωχούς"»

Στο ίδιο φροντιστήριο ...Αγγλικών με τον Τρεχαγύρευε πηγαίνεις;

03/08/2008, 14:06:25
quote:
:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Το διαβασα πολλες φορες αλλα δεν εβγαλα νοημα ! Το "οταν και ειναι" δεν κολαει πουθενα ... μονο εσυ καταλαβες τι εγραψες .

Γι αυτό όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι ζητάει και διευκρινήσεις, σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις τον συνειρμό του άλλου. Διευκρινίζω λοιπόν. Το "οταν και ειναι" σημαίνει όταν τα εύσημα αυτά είναι πραγματικά, αντικειμενικά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο agnostic, ήταν αμερόληπτος και είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Οπότε και τα εύσημα ήσαν πραγματικά και όχι ψεύτικα.
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Λαθος ερμηνεια σε δεινουν να μας δωσεις ... εισαι πιστο προβατο ... και με ανοιχτη την πορτα της στανης εσυ δεν βγαινεις εξω ... δεν φταιω εγω που δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφει ο Χρυσοστομος ...

Nα το πεις στον ιστορικό τον Κορδάτο να διορθώσει το βιβλίο του Ακμή και παρακμή του Βυζαντίου και να μην ισχυρίζεται ο ανιστόρητος ότι η λέξη Έλλην είχε συνδεθεί με τον ειδωλολάτρη.....
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Χανω το χρονο μου ... ομοιως ... λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο ...

?
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Αλλη μια ... λυπαμαι δεν μπορω να σε βοηθησω ...

Όλοι λυπούμαστε τελικά σ' αυτό το forum....
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Μη χειροτερα ... εχεις και ενσταση ! Λυπαμαι ... σκετο !

To νόημα δεν αλλάζει.............αναφέρεται στα Ελληνικά (ειδωλολατρικά έθη).
Όμως επειδή εγώ από κει που το αντέγραψα λέει "έθνη" για μένα είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι αναφέρεται καθαρά στα ειδωλολατρικά έθνη. Εσύ αφού έχεις διασταυρώσει όπως λες....(αφού κατηγορείς εμένα ότι χωρίς να διασταυρώσω, αντέγραψα κάτι.), δεν έχεις παρά να σκανάρεις τη συγκεκριμένη σελίδα που το αναφέρει και το εξώφυλλο του έργου.
Εμένα μου είναι δύσκολο να έχω στη βιβλιοθήκη μου όλα τα έργα. Εσύ όμως εφόσον το έχεις και δεν το έχεις απλά αντιγράψει απλά σκανάρησέ το. Πολλές φορές το έχω κάνει το σκανάρισμα, ευκαιρία να το κάνεις κι εσύ για πρώτη φορά.
Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, απλά έκανα copy-paste.
Ευκαιρία λοιπόν αφού έχεις το έργο να σκανάρεις κι εσύ.......

quote:
γιαπετ:
Ευρωπαίε, τι θα έπρεπε να πει κάποιος για σένα, για να καταλάβεις ότι σε βρίζει ή ότι βρίζει αυτό που καθοδηγεί την ελεύθερη σκέψη του πλανήτη επί 2500 χρόνια και... την Ελληνική σκέψη και φιλοσοφία;

Είσαι απόγονος αυτών των ανθρώπων και αντί να προστατεύεις την κληρονομιά σου, αποδέχεσαι τις ύβρεις των τυχάρπαστων ιεραρχών μιας εβραίικης ανοησίας, που τελικά έχουν στόχο κι εσένα...

Δεν είναι πατριωτισμός μόνο το τουφέκι και ο πόλεμος αγαπητέ, ένας λαός προσβάλλεται και με άλλους τρόπους, που μπορεί να μη φθείρουν άμεσα την εδαφική ακεραιότητά του, αλλά του κατατρώγουν και του αλλοιώνουν την ιστορία του, κάτι που για μένα είναι χειρότερο...

Tι κρίμα να μη σε άκουγαν οι αγωνιστές του 21........
Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία αγάπης και αλήθειας. Ως εχθρός του Χριστιανισμού καλείται αυτός που δεν έχει την αγάπη κατά νου και αγαπάει το ψέμα.
Εσύ γιαπετ, γιατί λες ψέματα?
Η κληρονομιά μου είναι τέτοια που δεν έχει ανάγκη προστασίας από κανέναν. Η θρησκεία μου είναι κι αυτή τέτοια που παρέχει προστασία προς όλους.
Το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις ότι σου κατεβαίνει από το μυαλό σου, με μόνο στόχο τη λάσπη και τη διαβολή.......όπως ακριβώς έκανες με το να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις τον Ιησούς σαν τον Τζακ τον αντεροβγάλτη.......
quote:
ZeusE:

Eίτε π.Χ. είτε μ.Χ. Έλληνες φιλόσοφοι κατά καιρούς διώχτηκαν. Το θέμα είναι γιατί διώχτηκαν? για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους?
Η απάντηση είναι μία μόνο για πολιτικούς λόγους. Αυτή ήταν η αιτία.
Αν ψάξεις τώρα για τις αφορμές θα τις βρις παντού και κυρίως μέσα στη θρησκεία, είτε την παλιά είτε τη νέα. Αυτό που θα πρέπει να διδάσκονται στο σχολείο είναι και τα δύο, όχι μόνο το ένα.

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

03/08/2008, 17:20:55
europaios2

quote:
Tι κρίμα να μη σε άκουγαν οι αγωνιστές του 21........
Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία αγάπης και αλήθειας. Ως εχθρός του Χριστιανισμού καλείται αυτός που δεν έχει την αγάπη κατά νου και αγαπάει το ψέμα.
Εσύ γιαπετ, γιατί λες ψέματα?
Η κληρονομιά μου είναι τέτοια που δεν έχει ανάγκη προστασίας από κανέναν. Η θρησκεία μου είναι κι αυτή τέτοια που παρέχει προστασία προς όλους.
Το μόνο που κάνεις είναι να γράφεις ότι σου κατεβαίνει από το μυαλό σου, με μόνο στόχο τη λάσπη και τη διαβολή.......όπως ακριβώς έκανες με το να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις τον Ιησούς σαν τον Τζακ τον αντεροβγάλτη.......

Γιατί δεν απαντάς ευθέως σε ερωτήματα και καταφεύγεις συνέχεια, σαν το φίλο σου τον τρεχα.... σε διαφήμιση της θρησκείας σου;;

Τι δουλειά έχουν τώρα οι αγωνιστές του '21;
Πού κολλάει αυτό, μόνο εσύ ξέρεις.
Με την ευκαιρία οι συγκεκριμένοι αγωνιστές, ευτυχώς που δεν συνέχισαν να ακούνε τους παπαπασάδες, διότι τώρα θα ήσουν υπόδουλος Έλληνας και ελεύθερος χριστιανός...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

03/08/2008, 17:50:29
quote:
europaios2 :
Τα εύσημα καλό είναι να αποδίδονται, όταν και είναι, γιατί λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση και όχι αποφυγή.....

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ: Το διαβασα πολλες φορες αλλα δεν εβγαλα νοημα ! Το "οταν και ειναι" δεν κολαει πουθενα ... μονο εσυ καταλαβες τι εγραψες .
europaios2 : Γι αυτό όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι ζητάει και διευκρινήσεις, σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις τον συνειρμό του άλλου. Διευκρινίζω λοιπόν. Το "οταν και ειναι" σημαίνει όταν τα εύσημα αυτά είναι πραγματικά, αντικειμενικά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο agnostic, ήταν αμερόληπτος και είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Οπότε και τα εύσημα ήσαν πραγματικά και όχι ψεύτικα.
Τωρα μαλιστα !! Τωρα το καταλαβα ??? Δεν εχει νερο το ποταμι του χωριου να παω να πνιγω ... Τι λες βρε ... τι ασυναρτησιες ειναι αυτες ... βρε συνειδητοποιεις τι γραφεις ...
quote:
Nα το πεις στον ιστορικό τον Κορδάτο να διορθώσει το βιβλίο του Ακμή και παρακμή του Βυζαντίου και να μην ισχυρίζεται ο ανιστόρητος ότι η λέξη Έλλην είχε συνδεθεί με τον ειδωλολάτρη.....
quote:
?
quote:
Όλοι λυπούμαστε τελικά σ' αυτό το forum....

Κατσε να παρω τα χαπια μου ... και λιγο νερακι ... αααααααα ... ενταξειιιι ... τι λεγαμε ;
quote:
To νόημα δεν αλλάζει.............αναφέρεται στα Ελληνικά (ειδωλολατρικά έθη).
Όμως επειδή εγώ από κει που το αντέγραψα λέει "έθνη" για μένα είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι αναφέρεται καθαρά στα ειδωλολατρικά έθνη. Εσύ αφού έχεις διασταυρώσει όπως λες....(αφού κατηγορείς εμένα ότι χωρίς να διασταυρώσω, αντέγραψα κάτι.), δεν έχεις παρά να σκανάρεις τη συγκεκριμένη σελίδα που το αναφέρει και το εξώφυλλο του έργου.

Δεν χρειαζετε να σκαναρω τιποτα ... εκανες πατατα για πολλοστη φορα ... τοσο δυσκολο ειναι να δεχθεις οτι εκανες λαθος ή μαλλον να δεχθεις οτι οι χοντρομαλ..... που εμπιστευεσαι εκαναν εσκεμμενη παραποιηση του κειμενου (αν το αντεγραψες απο καπου).
quote:
Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, απλά έκανα copy-paste.

Απο που ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

03/08/2008, 18:57:58
Αγαπητέ μου ΕΡΙΩΠΙΣ,περί ελληνικών και αγγλικών,
εγώ παραδέχομαι ότι είσαι καλύτερος... Για πότε
τα ελληνικά τα κάνεις αγγλικά, δεν σε προλαβαίνω...
Αγαπητέ ZeusE, άρχισες τα ανέκδοτα; Δηλαδή, επί αιώνες
σφάζονταν μεταξύ τους οι Έλληνες και μισούνταν θανάσιμα
προ Χριστού και μετά, ο χριστιανισμός βρήκες κι εσύ ότι
φταίει...
Τα κουσούρια της φυλής μας είναι κουσούρια. Μόνο αν εντοπισθούν
θα αλλάξουν. Όσο θα ψάχνουμε άλλους να φταίνε, τίποτα δεν
διορθώνεται...
Φίλε Γιάπετ, έχει πλάκατο πως τα ίδια πράγματα σε σένα είναι
καλά και σε μένα είναι λάθος... Ξέρω ότι υπάρχουν διακρίσεις
αλλά τόσο πολύ;
04/08/2008, 14:21:11
Γιαπετ

Δεν διαφωνώ για την εκτίμηση προς την κοπέλα.

Το ότι η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι η ιστορία του Αβραάμ και του Μωυσή δεν έχει σχέση με την συζήτησή μας κατά την άποψή μου. Όμως αφού το ανέφερες να σου πω ότι αυτό που ονομάζεις ιστορία του Αβραάμ και του Μωυσή με έμαθε να διαχωρίζω το αρμονικό από το δυσαρμονικό και επίσης να μην έχω άποψη για όλα, ξέρω δεν ξέρω. Ίσως να έκανε καλό και στην Προμηθέα καθώς και στην μητέρα της από το να παπαγαλίζουν φιλοσοφίες που δεν αντιλαμβάνονται, γιατί εάν τις αντιλαμβάνονταν είναι σίγουρο ότι δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά που συζητάμε.

Ορθά δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο, δεν ήμουν σαφής

Το ένα είναι αυτό
«Εξ’ άλλου γνωρίζουμε ότι η αντίδραση, δεν είχε τις ρίζες της στην... αντιεπιστημονικότητα των λεγομένων της.»

και το άλλο είναι αυτό που ήδη παρέθεσα
«ένας άνθρωπος σαν την Προμηθέα, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι συνηθισμένος και με βάση αυτό, θεωρώ ότι άσχετα με το που τοποθετεί τον εαυτό της, είναι λίγο δύσκολο να άγεται και να φέρεται (όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί), χωρίς προσωπική κρίση και βούληση.»

Στο ένα λες για την αντιεπιστημονικότητα των λεγομένων της και στο άλλο ότι ένας άνθρωπος σαν την Προμηθέα δεν είναι συνηθισμένος και στηρίζεις αυτό το «δεν είναι συνηθισμένος» στην επιστημονική της κατάρτιση από μικρή ηλικία.

Βρίσκεσαι σε αντίφαση και σου το δείχνω και ρωτάω επίσης εάν τελικά υπάρχει υπόβαθρο, εννοώντας επιστημονικό υπόβαθρο.

Δηλ. ο άνθρωπος που έχει συνηθίσει σε μια συγκεκριμένη διαδικασία κατά την διάρκεια όλης της ζωής του, όπως αφήνουν οι πληροφορίες να αντιληφθούμε στο θέμα της Προμηθέας, δεν γίνεται να το ξεχάσει ξαφνικά και να ακολουθήσει μια τακτική αδαούς, το λιγότερο.

Λες ότι είναι ευφυής που δεν έχω σοβαρό λόγο να το αμφισβητήσω και λες ότι δεν είναι εύκολο να γίνει άβουλο έρμαιο. Εγώ σου λέω ότι είναι παν-εύκολο να γίνει όχι μόνο άβουλο έρμαιο αλλά να φέρνει και τούμπες (ας μου επιτραπεί η υπερβολή) με ένα χτύπημα των χεριών. Μόνο ο ελεύθερος μένει ακλόνητος.

Που χρέωσα υστεροβουλία και ιδιοτέλεια για να δω εάν είναι έτσι όπως τα λες.

Πραγματικά δεν μπορώ να σου πω εάν είναι ορθό να κάνεις τις επιλογές σου και να προσπαθείς να της στηρίξεις επάνω στην γνώση ή εάν πρέπει να έχεις την γνώση και να κάνεις τις επιλογές σου, ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του.

Δεν ήξερα αυτό που λες για την διαφωνία σου με τον Agnostic νόμιζα ότι αναφερόσουν στο ίδιο το θέμα που συζητάμε.

Η στηλίτευση έχει μέσα της την έντονη συναισθηματική εμπλοκή, είναι μια δριμύτατη κατηγορία και ως τέτοια δεν την αποδέχομαι και επίσης ως τέτοια ξεκινάει πάντα από ένα «αντί», κατά την άποψή μου.

04/08/2008, 14:24:37
ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ

Δεν εννοούσα ότι όλη μέρα δεν κάνεις κάτι άλλο από το να ψάχνεις τι είναι τρωτό στον χριστιανισμό για να το πασάρεις εδώ, εννοούσα ότι οι πεποιθήσεις σου, που μάλλον είναι αντιχριστιανικές, δεν σε αφήνουν κατά την άποψή μου να δεις το θέμα στην σωστή του διάσταση.

Θα μου πεις πιθανόν, και ποιος λέει ότι αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι η σωστή διάσταση? Κανείς εκτός από μένα, αλλά σίγουρα δεν είναι σωστή μια οπτική που είναι κυριευμένη από εκνευρισμό και δεν θα ήταν κυριευμένη από εκνευρισμό εάν δεν ίσχυε ένα «αντί» και έτσι, υπό αυτή την έννοια, δεν βλέπεις το θέμα στην σωστή του διάσταση.

Στο θέμα της λέξης "ανήκω" δεν χρειάζεται σύγκριση με κανένα σκεπτικό.
Έχεις πολλές φορές δηλώσει ότι δεν κατάγεσαι από την Αιθιοπία? Μάλλον όχι.
Γιατί? Μα γιατί το χρώμα του δέρματός σου είναι λευκό και όχι μαύρο.

Έγραψα
«ούτε θα αναφερθώ στο θέμα της ελευθερίας και πόσο δεν μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε «αντί»»

ο χριστιανός ανήκει κάπου, εσύ μιλάς για μαντρί
ο αντιχριστιανός ανήκει στο αντίθετο από τον χριστιανό, άρα θα πρέπει να μιλήσουμε για μαντρί.

04/08/2008, 17:50:09
αυτό που εγώ θέλω να πω για τη συγκεκριμένη κοπέλα,
την ..Προμηθέα, είναι , μόνη της βγήκε, μόνη της διάλεξε
το θέμα ή απλά τη χρησιμοποιήσαν; Γιατί φοβάμαι ότι ισχύει
το τελευταίο...
Και κει λες: τόση ανδρεία έχουν αυτοί που χρησιμοποιούν
μικρά κορίτσια για να περάσουν τις θέσεις τους;
04/08/2008, 18:44:30
quote:
Δεν εννοούσα ότι όλη μέρα δεν κάνεις κάτι άλλο από το να ψάχνεις τι είναι τρωτό στον χριστιανισμό για να το πασάρεις εδώ, εννοούσα ότι οι πεποιθήσεις σου, που μάλλον είναι αντιχριστιανικές, δεν σε αφήνουν κατά την άποψή μου να δεις το θέμα στην σωστή του διάσταση.

Το οτι εχω αλλη θεωρηση των πραγματων σε καποια θεματα δεν με κατατασει απαραιτητα σε καποιο αντιθετο στρατοπεδο . Αν λογου χαρη ψηφιζω οικολογους αυτο δεν με κανει απαραιτητα αντικουμουνιστη ή αντι νεοδημοκρατη κλπ . Εχω μια αλλη αποψη , βασισμενη στο δικο μου τροπο σκεψης , χωρις να ασπαζομαι κανενος αλλου τις ιδεες . Αν παρ΄ελπιδα αυτη μου η αποψη ή πεποιθηση (οπως θελεις πεστο) ταυτιζεται μερικως ή ολικως με μιας αλλης μεριδας οργανομενων "αντι" , αυτο δεν με κανει "μελος" τους . Αν και εφ΄οσον πω, οτι ανηκω ιδεολογικα , θρησκευτικα κλπ καπου ,τοτε εχεις δικιο .
quote:
Στο θέμα της λέξης "ανήκω" δεν χρειάζεται σύγκριση με κανένα σκεπτικό.

Μιλησα για συνδυασμο οχι για συγκριση .
quote:
ο χριστιανός ανήκει κάπου, εσύ μιλάς για μαντρί
ο αντιχριστιανός ανήκει στο αντίθετο από τον χριστιανό, άρα θα πρέπει να μιλήσουμε για μαντρί.

Ο χριστιανος ανηκει στον χριστιανισμο ... δεν υπαρχει αντιθετο του χριστιανισμου ως οργανωμενο συνολο , αλλα και να υπαρχει εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο . Οτι κανω το κανω χωρις την πιεση κανενος ,χωρις την αδεια κανενος ... εκφραζω την γνωμη μου συμφωνα με αυτα που γνωριζω και μαθαινω ... (το μαντρι ειναι λεκτικος εμπαιγμος καθοτι το δογμα του χριστιανισμου αποκαλει τους πιστους του ποιμνιο ... μπορεις να το δεις και ως αστεϊσμο , δεν εχω προβλημα )
Εν κατακλειδι επαναλαμβανω και παλι πως δεν με αγγιζει καμια θρησκεια ,δεν πιστευω σε θεους καιι δαιμονες και δεν αισθανομαι την αναγκη να ανηκω καπου και δεν ανηκω ! Τοσο απλο !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ