ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

promitheus9030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/10/2013, 16:18:36
Οχι DSM, να μην το ανοίξεις!

Θα είναι σαν ένα ακόμη χτύπημα στο ήδη βασανισμένο κορμί της Ελλάδας και το κυριώτερο, τα απαίδευτα μυαλά, θα το παρανοήσουν...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/10/2013, 17:59:09
Συμφωνώ με τον Νικόμαχο
09/10/2013, 00:50:41
quote:
DSM

Μπορείς να μετρήσεις τουλάχιστον εμένα.

Κι εμένα

Απλά από κάτι τέτοιες εικόνες (βρισίδια και απειλές, κλωτσιές και επιθέσεις στους δημοσιογράφους, σφαλιάρες σε πολιτικούς αντιπάλους κλπ.) + τις γνωστές τακτικές δράσης (π.χ. τάγματα εφόδου) του εν λόγω μορφώματος φαίνεται πόσο επικίνδυνοι και ακατάλληλοι είναι αυτοί οι άνθρωποι για να τον τόπο. Κι αυτά είναι απλά η light, διακριτική μορφή της επιθετικότητάς τους. Αν βρεθούν σε θέση ισχύος θα μπορούσαν να κάνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Ελπίζω απλά οι νέοι άνθρωποι που τους έχουν πιστέψει - διότι κυρίως αυτοί παρασύρονται από την "τσαμπουκαλίδικη" εικόνα των μελών της Χρυσής Αυγής - να καταλάβουν έγκαιρα το σφάλμα τους.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

promitheus90Μέλος
09/10/2013, 02:35:52
Όπως και να' χει η αλήθεια είναι αυτή. Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή δε λύνεις κανένα πρόβλημά σου, αντιθέτως προσθέτεις ένα ακόμα στην πλάτη σου.

AbbaeionΜέλος
09/10/2013, 07:31:30
quote:
Εγώ δε θα ψηφίσω χρυσή αυγή, θα ψηφίσω κάποιο νέο κόμμα να μπει στη βουλή. Δεν με ενδιαφέρει να τη μπω στον Σαμαρά, ούτε στο Mega.
Με ενδιαφέρει να βοηθήσω την Ελλάδα.

Να ψηφίσεις κάποιο νέο κόμμα είναι και για μένα η μεγάλη προτεραιότητα αλλά σκέφτομαι απο την άλλη πλευρά οτι θα είναι πεταμένη ψήφος αφού δεν το κάνει κανένας άλλος αυτό, άν υπάρχει ομαδική συνεννόηση για κάτι τέτοιο μόνο τότε αλλάζει το πράγμα. Ύστερα απο αυτό η καλύτερη λύση για να την μπείς στον Σαμαρά είναι να τον χτυπήσεις στα ίσια με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

09/10/2013, 09:30:52
Έλα να πέφτουν οι μάσκες σιγά-σιγά....
09/10/2013, 21:12:08
quote:
Να ψηφίσεις κάποιο νέο κόμμα είναι και για μένα η μεγάλη προτεραιότητα αλλά σκέφτομαι απο την άλλη πλευρά οτι θα είναι πεταμένη ψήφος αφού δεν το κάνει κανένας άλλος αυτό, άν υπάρχει ομαδική συνεννόηση για κάτι τέτοιο μόνο τότε αλλάζει το πράγμα.
Όλοι το ίδιο σκέφτονται. Για αυτό και η τηλεόραση για πάντα θα ελέγχει ποιος βγαίνει κυβέρνηση.
quote:
Ύστερα απο αυτό η καλύτερη λύση για να την μπείς στον Σαμαρά είναι να τον χτυπήσεις στα ίσια με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΑΣΟΚ δε ψηφίζω.
09/10/2013, 22:51:39
quote:
Abbaeion
Να ψηφίσεις κάποιο νέο κόμμα είναι και για μένα η μεγάλη προτεραιότητα αλλά σκέφτομαι απο την άλλη πλευρά οτι θα είναι πεταμένη ψήφος αφού δεν το κάνει κανένας άλλος αυτό, άν υπάρχει ομαδική συνεννόηση για κάτι τέτοιο μόνο τότε αλλάζει το πράγμα. Ύστερα απο αυτό η καλύτερη λύση για να την μπείς στον Σαμαρά είναι να τον χτυπήσεις στα ίσια με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η προσωπική μου γνώμη είναι στις επόμενες εκλογές να μην επανεκλεγή στη βουλή κανένας από τους σημερινούς βουλευτές, εκτός ίσως από αυτούς του ΚΚΕ. Και αυτό δεν το λέγω επειδή πρόσκειμαι σ' αυτό κόμμα κάθε άλλο θεωρώ τις ιδέες τους παρωχημένες και άλλων εποχών. Το λέγω γιατί είναι οι μόνοι που δεν κρύβουν τις θέσεις του, και όσοι πιστοί προσέλθετε. Όλοι οι άλλοι μας παραμυθιάζουν ασύστολα. Για παράδειγμα ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα του 1974 με τη "Διακήρυξη της τρίτης Σεπτέμβρη" έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ κλπ. Στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ τότε κυριαρχούσαν οι φωτογραφίες του Μαρξ, του Τσε Γκεβάρα, και του Άρη Βελουχιώτη, και αποκαλούμαστε μεταξύ μας σύντροφοι. Ύστερα ήλθε το 81 και άρχισε σιγά σιγά η αποψίλωση των αριστερών μελών με την κατηγορία του Τροτσκιστή, για να φτάσουνε στο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Μπένι. Το ίδιο άρχισε να διαφαίνεται κατά τη γνώμη μου και στον ΣΥΡΙΖΑ, που ίσως παρά τους ενδοιασμούς μου, να μην είχα αντίρρηση να τον ψηφίσω, αν δεν ήταν αυτή η εμμονή του με τους λαθρομετανάστες. Όχι ότι είμαι ρατσιστής, κάθε άλλο δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους από το χρώμα και την καταγωγή, και θα ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω τον καθένα, αλλά στην χώρα του. Αυτή τη στιγμή σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων όπως η Ελλάδα, έχουν εισβάλλει 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους χαμηλού έως ανυπάρκτου μορφωτικού επιπέδου και φανατικοί μουσουλμάνοι. Αυτοί οι άνθρωποι που πολλοί από αυτούς έχουν πέσει και θύματα εκμετάλλευσης από τους ντόπιους δουλεμπόρους, αν δεν επαναπροωθηθούν στις πατρίδες τους, εκτός του ότι δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας όπως δεν ενσωματώθηκαν και σε καμιά άλλη ευρωπαϊκή χώρα και δημιούργησαν προβλήματα, είναι και μια εν δυνάμει απειλή σε περίπτωση εμπλοκής μας σε εχθροπραξίες με την ομόθρησκή τους Τουρκία.

*

Edited by - Sesostris on 09/10/2013 22:52:55

AbbaeionΜέλος
10/10/2013, 14:10:32
quote:
ΠΑΣΟΚ δε ψηφίζω.

Μια ομάδα αριστερών ψηφοφόρων πήγαν μόνο απο το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ όπως επίσης άλλες ομάδες ψηφοφόρων πήγαν προς την Νέα Δημοκρατία αλλά και την Χρυσή Αυγή, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών, βουλευτών και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν με φανατισμό τον Σαμαρά και την σημερινή κυβέρνηση.

10/10/2013, 15:52:56

Θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση του Sesostris.

Θεωρώ πως αρκετά τιμωρηθήκαμε με το να δώσουμε το τιμόνι της χώρας στον ποδηλάτη. Δεν χρειάζεται να διαπιστώσουμε πως υπάρχει και πιο κάτω ακόμα με το να εμπιστευτούμε τον θίασο της Κουμουνδούρου...