- ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ - 11-13/7/2005 ΜΗΛΟΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟ
11-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005, ΜΗΛΟΣ
Το συνέδριο αυτό στοχεύει να είναι ένα forum για την παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση πάνω σε ότι αφορά στην υπόθεση της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας. Σκοπός της συνάντησης είναι να συγκεντρώσει ειδικούς από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους για να φωτίσουν το γοητευτικό αυτό αντικείμενο.Η χώρα μας είναι η πιο κατάλληλη για να φιλοξενήσει αυτό το συνέδριο αφού ο Πλάτωνας, αυτός ο περίφημος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος διατύπωσε την υπόθεση της Ατλαντίδας.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Η επιστημονική προσέγγιση των τριών βασικών ερωτημάτων αν, πότε και που, με βάση την έρευνα και τις ενδείξεις που αφορούν στις παρακάτω επιστήμες:
- Ηφαιστειολογία
- Σεισμολογία, Παλαιοσεισμολογία, Γεωδυναμική
- Τεκτονική, Παλαιομαγνητισμός
- Γεωλογία, Γεωφυσική
- Γεωχημεία
- Αρχαιολογία, Θαλάσσια Αρχαιολογία, Γεωαρχαιολογία
- Ωκεανογραφία
- Γεωγραφία, Φυσική Γεωγραφία
- Χαρτογραφία
- Ιστορία, Μυθολογία, Γεωμυθολογία
- Αρχαιομετρία
- Παλαιωκεανογραφία, Παλαιοκλιματολογία
- Φιλοσοφία, Φιλολογία
- Πλάτων και Ιστορία, Πλάτων και Μύθος
Αγγελος
Ελπίζω μόνο να μην διαδραματιστούν τέτοιες καταστάσεις!

Φιλικά
calessin
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Σκέφτηκα, όμως κάτι άλλο. Αν ενδιαφέρονται αρκετοί αλλά δεν έχουν χρήματα ίσως μπορούν να τσοντάρουν όλοι ένα μικρό ποσό, και να πάει κάποιος που μπορεί, για να φέρει το υλικό. Πως σας φαίνεται η ιδέα;
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΩ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
---**
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Τα 300 euro ειναι για αυτους που θα πάνε να παρουσιάσουν εργασίες, να μιλήσουν να πάρουν έντυπα τα πρακτικά του συνδερίου, θα συμετέχουν στο δείπνο του συνεδρίου κ.τ.λ.
Αν εμφανιστείς εκεί μπείς στην αίθουσα και απλα καθήσεις να ακούσεις τις ομιλίες κανείς δε θα σου πει τίποτα. (Τουλάχιστον έτσι γίνεται στα συνέδρια που έχω παει εγώ. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου). Στη χειρότερη περίπτωση που σε πετάξουν έξω, θα κάνεις τρεις μέρες τουρισμό στη Μήλο.
Αγγελος.
Angele, νομίζω κάνεις λάθος, αφού υπάρχει και συμμετοχή 90 € για φοιτητές ενώ για συμμετέχοντες (όχι ομιλητές) είναι γύρω στα 300€.
Φιλικά
calessin
Ε ναι τυπικά πρέπει να πληρώσεις. Εγώ εννοώ να πας στη Μηλο και να μπείς στις διαλέξεις κρυφά. Σε κανένα απο τα συνέδρια που έχω πάει δεν υπάρχει έλεγχος ταυτοτήτων στην είσοδο.
Αγγελος.
Μπορεί να ζητήσει μια ταυτότητα forum esoterica,
αν δεν έχει πρόβλημα και ο καλός μας Admin, και λύθηκε το πρόβλημα.
calessin, μην πτοείσαι, στην Ελλάδα "είσαι ό,τι δηλώσεις".
Οπότε σκέψου τι θα δηλώσεις και θα μπεις μετά βαΐων και κλάδων.
(Λύση έκτακτης ανάγκης>
οργανάκι/καπελάκι και "ό,τι έχετε ευχαρίστηση παρακαλώ,
βοηθήστε με, τον αναζητητή, να πάω στο συνέδριο για την Ατλαντίδα! χα!χα!χα!)
Να είστε όλοι καλά!
Moz