- ΙΔΡΥΜΑ ΘΩΡΑΞ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ, CANTO GENERAL 2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΙΔΡΥΜΑ ΘΩΡΑΞ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ, CANTO GENERAL 2010
27 Νοεμβρίου 2010
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΑ ΕΠΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ» «CANTO GENERAL»
KAI ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
«ΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ»
ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΩΡΑΞ
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=JxKVej9sdXE
Το θέμα αυτό όμως δε μπορεί να παραμείνει ενεργό, καθώς τα forums του ESOTERICA είναι χώρος συζητήσεων επάνω στη θεματολογία μας και όχι πίνακας ανακοινώσεων ή ανάρτησης διαφημίσεων.

Η ακριβής ώρα της πιθανής Αποκάλυψης, όπως υποστηρίζει η «Φωνή της Ρωσίας» είναι : Παρασκευή, 13 Απριλίου 2029, 04.36 το πρωί, ώρα Γκρίνουιτς.
Ο αστεροειδής Apophis που κρύβει ενέργεια όσο 65.000 ατομικές βόμβες, με μάζα 50 εκατ. τόνων και διάμετρο 320 μέτρων θα διασχίσει την τροχιά της Σελήνης και θα κατευθυνθεί προς την Γη με ταχύτητα 45.000 χλμ/ώρα. Οι Ρώσοι επιστήμονες ψάχνουν τρόπους για να προφυλάξουν τον πλανήτη από την Αποκάλυψη. Τον πιθανό εχθρό πρέπει να τον γνωρίζεις προσωπικά, για αυτό σχεδιάζουν να στείλουν στον αστεροειδή Apophis ένα, όπως λέγεται, “ελκυστήρα βαρύτητας”.
Θα μελετήσει τη συμπεριφορά αυτού του κοσμικού σώματος, τη σύνθεση του και θα προσπαθήσει να εκτρέψει την τροχιά του αστεροειδή για να αποτρέψει ακόμα και την ελάχιστη πιθανότητα σύγκρουσης. Η αποστολή έχει προγραμματιστεί για το 2020.
Edited by - Ippotis2012 on 16/09/2012 20:29:56
quote:
Εδώ απλά θα δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία για ημερομηνίες πιθανούς καταστροφής της γης.
Μάλιστα!
Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 26ης Σεπτεμβρίου 2012,θα ξεκινήσει ο Γ! Παγκόσμιος Πόλεμος.
Επομένως η καταστροφή της Γης,είναι δεδομένη.
Τι προφητείες,γεροντάδες,ξανθά γέννη και πράσινα ΑΤΙΑ!!!
Νικόμαχος ο Μέγας Μάντης!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

macedon

quote:
Ippotis2012
Η Ρωσία θα στείλει «τρακτέρ» στο θανατηφόρο αστεροειδή Apophis
Αυτές οι φανφάρες αν έλειπαν από τους τίτλους ...
Αρκετές πληροφορίες για τον αστεροειδή δίνει η wikipedia. Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του 2004, η πρόσκρουση του 2029 είχε πιθανότητα 2.7%. Νεώτερες εκτιμήσεις (του 2009) μεταθέτουν την ημερομηνία στο 2036 και με πιθανότητα 1/250000.
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός; Ίσως όχι τελικά, αφού ήδη γράφτηκε ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από την ιστορία αυτή, το Rage. Μοιάζει πολύ με τα Doom, Quake και Wolfenstein αλλά μπορεί τελικά να το δοκιμάσω. ![]()
Εκείνο που έλεγαν για 21/12/2012 το ξεχάσατε; είναι και αυτό μια πιθανή ημερομηνία.
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Αντε να χαθείς από δω...

macedon
quote:
Ναι ρε Νικόμαχε, καλά λέει ο Camelot. Αφού είχαμε συμφωνήσει στις 21/12/2012, πώς σου ήρθε να μιλήσεις για 26/9? Αντίχριστε!
Aaa macedon,όχι δεν τα λές καλά!
Στις 21/12/12 και περί ώραν 13.30΄.12",θα γίνει η καταστροφή του υπόλοιπου κόσμου,που θα έχει απομείνει απο τον πόλεμο της 26ης Σεπτεμβρίου!!!
Α όλα κι όλα,να μάθεις να ερμηνεύεις σωστά τις προφητείες!!
Αντίχριστε
Εγω δεν είμαι αντίχριστος.
Είμαι Αντισαύρας !!
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Άλλο πράγμα SERPENT PEOPLE ή NAGA και άλλο πράγμα DRACONIANS, DRACO people Νικόμαχε. (hint)
ΑντίχριστεΕγω δεν είμαι αντίχριστος.
Είμαι Αντισαύρας !!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
many questions, tiring answers
Του εξήγησα πως θα έχει πολύ πλάκα όταν βγει η Ελλάδα απ την κρίση για τα καλά και αρχίσουν οι Έλληνες να είναι σούπερ φραγκάτοι και να ζουν στην υπέρτατη χλιδή τότε ξαφνικά να καταστραφούν τα πάντα. Που να ήξερε ο ανόητος ότι έτσι μας έδωσε παράταση για χρόνια και χρόνια...
Μπορείτε να περνάτε ένας ένας 6-8 απογεύματα καθημερινές να μου φιλάτε το χέρι από ευγνωμοσύνη.
Επίσης ανησύχησα προς στιγμήν για το 2036 με τον Άποφις, αλλά μετά έκανα τους υπολογισμούς και θα είμαι 58 χρονών, οπότε σαν γνήσιο ανθρώπινο ον που ενδιαφέρεται πολύ για την επόμενη γενιά είπα "στα @@ μου θα την έχω ζήσει την ζωή μου μέχρι τότε και έτσι και αλλιώς σύνταξη δεν θα πάρω ποτέ" και έπεσα για ύπνο.
Το 21/12/2012 πάντως μην σας ανησυχεί... 2+1+1+2+2+0+1+2 = 11.. 11 χρόνια μετά το 2001 και 101 μέρες μετά την 11/9 (1+1+9 = 11) και η ώρα όπως ξέρουμε θα είναι 11:11..
Με λίγα λόγια, δεν βλέπω κάτι περίεργο.. (τώρα που σας μπριζώνω ... dance my puppets!)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Aaa macedon,όχι δεν τα λές καλά!Στις 21/12/12 και περί ώραν 13.30΄.12",θα γίνει η καταστροφή του υπόλοιπου κόσμου,που θα έχει απομείνει απο τον πόλεμο της 26ης Σεπτεμβρίου!!!
Όχι, ο πόλεμος θα γίνει το πρωί της 27ης, όπως ζήτησε ο macedon αφού πρέπει να πληρωθεί. Βλέπεις, νομίζει ότι θα τα πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο. Και πού ξέρεις, μπορεί να το καταφέρει και να τους εξαγοράσει όλους εκεί, δίνοντας απρόβλεπτη συνέχεια στα γεγονότα.
Αλλά μια στιγμή, έχω μια πολύ σημαντική σύσκεψη την 28η Σεπτεμβρίου. Δεν μπορεί να αναβληθεί ο πόλεμος; Α, μα ναι, να και ο Craven που με τη δεινή διπλωματία του πέτυχε παράταση.
Ωραία, να κοιμάμαι ήσυχος. ![]()
quote:
μίλησα με τον Β.... (αυτόν που δεν λέμε το όνομα του)
Μίλησες με τον Β..?
Είσαι τεράστιος!
R.E.S.P.E.C.T

macedon
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...