- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Λένε ότι δεν καταλαβαίνουμε την περιστροφή της Γης γύρω από τον φανταστικό άξονά της από την Δύση στην Ανατολή, διότι ο Αέρας κινείται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση και με την ίδια ακριβώς σταθερή ταχύτητα όπως η Γη. Οπότε εφόσον δεν υπάρχει επιτάχυνση ή ελάττωση και η διαφορά στις ταχύτητες είναι μηδέν δεν το καταλαβαίνουμεΒλέπουμε εδώ λοιπόν πως με μια υπόθεση η κίνηση της Γης θεωρείται δεδομένη από τους δήθεν επιστήμονες. Κινείται η Γη, κινείται και ο Αέρας στην ίδια ταχύτητα, οπότε καταλήγουμε ότι κινείται η Γη αλλά δεν το καταλαβαίνουμε...φοβερή λογική.
Εαν η γη δεν κινείται (μένει σταθερή στο κέντρο του πλανητικού συστήματος), τότε, πως γίνεται η εναλλαγή ημέρας και νύχτας μέσα σε 24 ώρες..;
Και ποιά θέση έχει ο ήλιος (με κέντρο τη γη πάντα) στο πλανητικό σύστημα..;
εχω την εντυπωση οτι η γη στην θεωρια του Χριστου Ελ
περιστρεφεται γυρω απο τον εαυτο της.
Εαν γινω καπου πιστος μου μενουν ολες οι κολασεις
εκτος απο μια . Ποσα κοματια να γινω για να τις προλαβω ολες;
quote:
Συνοδινός1
Εαν η γη δεν κινείται (μένει σταθερή στο κέντρο του πλανητικού συστήματος), τότε, πως γίνεται η εναλλαγή ημέρας και νύχτας μέσα σε 24 ώρες..;
Είναι πολύ απλό φίλε μου.
Γυρίζει ο ήλιος γύρω απο την Γη.
他妈的你的号角
לזיין את הקרן שלך
당신의 경적을 먹어
તમારા હોર્ન વાહિયાત
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Είναι πολύ απλό φίλε μου.
Γυρίζει ο ήλιος γύρω απο την Γη.
Πράγματι, πολύ απλό! Πως δεν το σκέφτηκα κι εγώ;
Ένα έτος λοιπόν, διαρκεί 24 ώρες. Άντε να λογαριάζεις πάλι την ηλικία σου!
Και οι εναλλαγές των εποχών σε 365 ημέρες, από που βγαίνει..;
quote:
Κι εγώ που νόμιζα ότι πρέπει να μπαινοβγάζω τα ειδικά γυαλιά ηλίου,κάθε 12 ώρες,κότσο με πιάσανε;
Μην απελπίζεσαι φίλε μου.
Με την επιστροφή της γαιωκεντρικής θεωρίας στα πράγματα, με έτος 24 ωρών, η ζωή σου ίσως να μην αλλάξει και τόσο δραματικά.
Αν είσαι τυχερός και έχουμε το πρωί άνοιξη, το μεσημέρι καλοκαίρι το απόγευμα φθινόπωρο και το βράδυ χειμώνα, θα ισχύει το δωδεκάωρο.
Εαν όμως, το καλοκαίρι πέφτει βράδυ, τότε, μάλλον σου είναι άχρηστα τα γυαλιά ηλίου.

quote:
Συνοδινος1
Και οι εναλλαγές των εποχών σε 365 ημέρες, από που βγαίνει
Ακόμη πιο απλό φίλτατε.
Τις εποχές τις καθορίζει ο θεός.
Μπορεί να σου το επιβεβαιώσει και ο Χριστος Ελ.
你不站在另一个
당신은 다른 서 있지 마
あなたは、別のを立っていない
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Λένε ότι δεν καταλαβαίνουμε την περιστροφή της Γης γύρω από τον φανταστικό άξονά της από την Δύση στην Ανατολή, διότι ο Αέρας κινείται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση και με την ίδια ακριβώς σταθερή ταχύτητα όπως η Γη. Οπότε εφόσον δεν υπάρχει επιτάχυνση ή ελάττωση και η διαφορά στις ταχύτητες είναι μηδέν δεν το καταλαβαίνουμεΒλέπουμε εδώ λοιπόν πως με μια υπόθεση η κίνηση της Γης θεωρείται δεδομένη από τους δήθεν επιστήμονες. Κινείται η Γη, κινείται και ο Αέρας στην ίδια ταχύτητα, οπότε καταλήγουμε ότι κινείται η Γη αλλά δεν το καταλαβαίνουμε...φοβερή λογική.
Για τους υπόλοιπους είμαι σίγουρος ότι θα τους αναλάβετε "εσείς" πολύ καλύτερα από εμένα....![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Geocentric_view_of_the_seasons
Τι έγινε βρε; Μου έφερες τους Αγγλόφωνους να συζητήσω;
Ποιός σου είπε, ότι η Αγγλική είναι η μητρική μου γλώσσα;
Αν θέλεις να καταλάβουμε όλοι τι θέλει να μας πει ο κύριος που παραθέτει το κείμενο, θα πρέπει να το μεταφράσεις.

Τι έγινε βρε; Μου έφερες τους Αγγλόφωνους να συζητήσω;
Ποιός σου είπε, ότι η Αγγλική είναι η μητρική μου γλώσσα;
Αν θέλεις να καταλάβουμε όλοι τι θέλει να μας πει ο κύριος που παραθέτει το κείμενο, θα πρέπει να το μεταφράσεις.
Δίκιο έχεις. Αλλά γενικά οι Έλληνες δεν ασχολούνται ούτε πιστεύουν στον γεωκεντρισμό, οπότε δύσκολα θα βρεθεί κάτι στα ελληνικά. Αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω να το εξηγήσω σε απλά ελληνικά.
quote:
Στην πρώτη γραμμή του αγγλόφωνου κειμένου κάνει την υπόθεση ότι τα παρακάτω περιγράφουν την θεώρηση των εποχών,με δεδομένο ότι η γη ακινητεί.
Τόσο απλά.
Θα μπορούσε να γράφει στα αγγλικά -sic- ότι με δεδομένο ότι τα πάντα γυρνούν γύρω από τη γιαγιά του Τοτού,υπάρχει η αντίστοιχη θεώρηση των πραγμάτων.
Συμπέρασμα: Και στα αγγλικά μπορείς ανετότατα να γράφεις μ@λακίες.
Με τις υγείες μας.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.