ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/07/2005, 14:43:35
Gigenis:

quote:
<<Αν πάλι θες να πεις πως εσύ είσαι από τους λίγους άθεους που δηλώνουν άθεοι, ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν το δηλώνουν, τότε πάλι δεν σε συμφέρει, γιατί πολύ απλά σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να το δηλώσετε, κάτι ξυπνά μέσα σας και σας λέει "δήλωσε Χριστιανός!!!".>>

το μονο που ξυπνα μεσα μας ειναι η προκαταληψη που δειχνει ο κοσμος σε οσους ειναι αθεοι

εχω μιλησει με μουσουλμανο και οταν του ειπα οτι ειμαι αθεος με κοιταγε σαν να του ελεγα οτι ειμαι απο τον αρη το ιδιο εχει συμβει και με χριστιανο

Γι'αυτό λοιπόν αγαπητέ λέω: "αν είστε μάγκες και γουστάρετε αυτό στο οποίο πιστεύετε, δηλώστε το". Εκεί θα φανεί η μαγκιά σας, στο αν, παρά τις προκαταλήψεις, δηλώνετε άθεοι. Διαφορετικά πολύ απλά δεν είστε ένθερμοι υποστηρικτές των απόψεών σας. Ποιον περιμένετε να διεκδικήσει μια κατάσταση πιο ανεκτική για τους άθεους στην Ελλάδα; Τον Αρχιεπίσκοπο; Αν δεν πολεμήσετε μόνοι σας, η κατάσταση δεν θα αλλάξει.

Παρεμπιμπτόντως, το 60% των φίλων μου είναι άθεοι. Μια χαρά τους βλέπω να τα καλοπερνάνε όταν δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στον Θεό, και εμένα όταν μου το πρωτοείπαν το μόνο που έγινε είναι να μου ξυνίσει λίγο στην αρχή. Εγώ όταν τους είπα ότι πιστεύω στον Χριστό να δεις τι ματιές μου έριξαν.

Το όλο θέμα αυτό είναι υπόθεση ανεκτικότητας. Και ομοφυλόφιλος να τους έλεγες ότι είσαι, ίδια θα ήταν η αντίδραση, δεν περιορίζεται μόνο στην θρησκεία (ή στην έλλειψη θρησκείας).

quote:
δεν μπορω να παντρευτω σε ναο και δεν ξερω πολλες γυναικες που να θελουν να πανε στο δημαρχειο
ασε που και η κοπελα να πει το οκ θα πεσουν να μας φανε οι συγγενεις

Εγώ στην θέση σου δεν θα ήθελα να παντρευτώ στην Εκκλησία. Αν έχει πρόβλημα η κοπελιά σου, μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, εξάλλου ο πολιτικός γάμος για αυτό τον λόγο γίνεται, για να μην υπάρχει κόλλημα στους "μεικτούς" από άποψη θρησκείας γάμους.

quote:
αν φαινετε στα χαρτια οτι ειμαι αθεος τοτε δεν εχω δικαιωμα να γινω πνευματικος πατερας

Λογικό το βρίσκω, εσύ; Γιατί δηλαδή να συμμετάσχεις σε ένα μυστήριο της Εκκλησίας, και αυτή να σου δείξει την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντάς σου την πνευματική πατρότητα πάνω σε έναν Χριστιανό, όταν δεν πιστεύεις;

Τέλος πάντων, πάει αλλού τώρα αυτό και ξεφεύγουμε απ'την αφή. Αν θέλεις, μπορείς να αρχίσεις άλλο topic περί ανεκτικότητας να το κουβεντιάσουμε εκεί.

x-filesΜέλος
19/07/2005, 14:52:14
"WWalker"
quote:
Δεν ξέρω για ποιον λόγο μας το ανακοινώνεις.

Αν και με εχει "κουρασει "να απανταω στα αυτονοητα και μαλιστα σε ασχετες με το αρχικο θεμα "αποριες" θα σου λυσω τη συγκεκριμενη.
Μηπως εσυ προκλητικα οπως παντα αναρωτηθηκες αν οσοι δεν ανηκουμε στο "ορθοδοξο χριστιανικο δογμα"εχουμε το "θαρρος" να το δηλωσουμε επισημα?????

quote:
WWalker:Αν είστε μάγκες και γουστάρετε αυτό που πιστεύετε, δηλώστε το!

Σου απαντησα πως εγω προσωπικα το εχω κανει.

quote:
Αν θες να αποδείξεις πως έχετε την "μαγκιά" να το δηλώσετε επίσημα, πίστεψέ με, δεν σε συμφέρει να το πεις αυτό το πράγμα, γιατί αυτομάτως σημαίνει πως είστε πάρα μα πάρα πολύ λίγοι (αφού το δηλώνετε ότι είστε άθεοι επίσημα όσοι είστε, και δεν είστε ούτε το 0,7%).

Δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν,παρα μονο να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και να μην εχω
"επισημα"κολλημενη μια ταμπελα απο κατι που δεν με αντιπροσωπευει σαν ανθρωπο και δεν πιστευω.Δε με ενδιαφερει αν "ειμαστε λιγοι"-κατα τη γνωμη σου παντα-.Θα το εκανα ακομα κι αν ημουν η μοναδικη στη χωρα αυτη,γιατι δε μου αρεσει να κοροιδευω τον εαυτο μου και να υποκρινομαι .

quote:
Αν πάλι θες να πεις πως εσύ είσαι από τους λίγους άθεους που δηλώνουν άθεοι, ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν το δηλώνουν, τότε πάλι δεν σε συμφέρει, γιατί πολύ απλά σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να το δηλώσετε, κάτι ξυπνά μέσα σας και σας λέει "δήλωσε Χριστιανός!!!".

Επειδη δεν ανηκω στο συγκεκριμενο δογμα που ανηκεις και σε οποιαδηποτε αλλη οργανωμενη θρησκεια(-ισμος ,συνηθως)'η δογμα δε σημαινει πως ειμαι "αθεη"με την εννοια που το διατυπωνεις.Απλα εχω τις δικες μου αποψεις και αντιληψεις γυρω απο την ερμηνεια της συμβολικης λεξης"θεος"που δεν εντασσονται στα πλαισια της οποιασδηποτε γνωστης θρησκειας 'η δογματος 'η αιρεσης και οτιδηποτε σχετικο.Επισης δεν εχω κανενα συμφερον γιατι δεν εχω προθεση να επιβαλλω τα "πιστευω" μου σε κανεναν.
Ακριβως .Κατι ξυπνησε μεσα μου πριν καιρο και αποφασισα να δηλωσω "ανευ θρησκευματος" και να διαγραψω επισημα την ταμπελα "χριστιανος"που μου ειχαν κολλησει με την βαπτιση-τη θεωρω ως τη χειριστη τακτικη εξαναγκαστικης επιβολης του δογματος σου- ,σε ηλικια που δεν μπορουσα να αντιδρασω.Τουλαχιστον θα γλιτωσω τη χριστιανικη ταφηκαι επελεξα την αποτεφρωση.(Θα με καψουν πριν καω στην κολαση???)

quote:
Διάλεξε και πάρε.

Τι να διαλεξω και να παρω?
Νομιζω πως ειμαι σαφης.Διαλεξα να μην ανηκω και επισημα στη θρησκεια σας και πηρα τροποποιημενη ληξιαρχικη πραξη γεννησεως που ακυρωνει τη βαπτιση μου και στην οποια εχει διαγραφει οριστικα το χριστιανικο ορθοδοξο δογμα.Ετσι δεν ανηκω σε κανενα "μαντρι".Ειμαι "ανευ".και το δηλωνω επισημα πρωτα απο ολα για να ειμαι ενταξει "απεναντι" στη συνειδηση μου.

ΑΥΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑΥΜΑ"?

"amalia",
Μηπως τελικα ειναι πολυ η μια ακομα εβδομαδα;Μπορει οι σελιδες απο 46 !!να γινουν... 56??Τι να πω, το θεμα εχει γινει"Απο την πολη ερχομαι και στην...κορφη κανελλα!!

LOVE IS THE ONLY TRUTH

GDS1Μέλος
19/07/2005, 15:31:59
wwalker
"Εγώ στην θέση σου δεν θα ήθελα να παντρευτώ στην Εκκλησία. Αν έχει πρόβλημα η κοπελιά σου, μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, εξάλλου ο πολιτικός γάμος για αυτό τον λόγο γίνεται, για να μην υπάρχει κόλλημα στους "μεικτούς" από άποψη θρησκείας γάμους."

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, η ημέρα του γάμου δεν ανήκει σε έναν αλλά στο ζευγάρι. Φυσικά στην χαρά μετέχει και οι οικογένειες τους. Συνεπώς, δεν υπάρχει το αποφασίζω και διατάζω και όποιος γουστάρει, αλλά σκέπτομαι τι είναι καλύτερο και το τι θα δώσει μεγαλύτερη χαρά. Βλέπεις ΠΑΡΑΔΟΣΗ wwalker ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Wwalker
"Γιατί δηλαδή να συμμετάσχεις σε ένα μυστήριο της Εκκλησίας, και αυτή να σου δείξει την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντάς σου την πνευματική πατρότητα πάνω σε έναν Χριστιανό, όταν δεν πιστεύεις;"

Γιατί το επιθυμούν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Πάντως gigeni αν συναντήσεις τέτοιο πρόβλημα δώσε ένα 100εύρω στον Παπά και όχι μόνο θα τελέσει αυτό το "μυστήριο" αλλά θα κάνει και κολοντούμπες κατά την διάρκεια .

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

19/07/2005, 15:39:40
Ψηλός:
«Έχεις δει τα φιλμάκια που υπάρχουν σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα στο Ναό;;»

Έχεις δει τι μπορεί να κάνει ένα σχετικά απλό πρόγραμμα διαχείρισης βίντεο??

Μέχρι και……ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ!!!

Ψηλός:
«Αν τα έχεις δει, πιστεύω πως θα έχεις προσέξει τις εκκενώσεις φωτός που λαμβάνουν χώρα εντός του Ναού (πιστεύω και έξω από το Ναό).»

Χμμμμμ, μάλλον θα πρόκειται για……υπερδραστηριότητα του Γιαχβέ λόγω μεγάλης χαράς!!!!

Η να είναι ένα….σημάδι για τους «άπιστους Θωμάδες»???

Κατά τα άλλα, υπάρχει και διάσπαρτο το υλικό αυτανάφλεξης που παρουσίασε πολύ καλά ο Καλόπουλος στο EXTRA, το οποίο και εάν δεν το βάλεις σε φυτίλι αλλά το αφήσεις απλά σε κάποιο ψηλό σημείο του εσωτερικού του ναού, τότε θα έχεις όσες εκκενώσεις θέλεις, δεδομένου ότι λείπει το φυτίλι και έτσι η στιγμιαία αυτανάφλεξη δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το αντίστοιχο φυτίλι.

Ε ρε τι σου είναι η πίστη……..

Ψηλός:
«Υπάρχουν κάποια επίσημα και έγκυρα στοιχεία σχετικά με το τι είναι αυτές οι λάμψεις αλλά και πώς εξηγούν το "περπάτημα" των λάμψεων αυτών που πολλές φορές διασχίζουν το Ναό;;»

Ναι, πάρε τηλέφωνο τον Καλόπουλο, και ζήτα του να σου αναπαραστήσει όσα τέτοια «θαύματα» θέλεις, είτε στο μπαλκόνι σου είτε σε όποιο μοναστήρι εσύ επιθυμείς, Έτσι, για να έχουνε και την σχετική «κατάνυξη» βλέπεις……

19/07/2005, 16:14:57
Εγώ δεν το συνεχίζω άλλο, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες.
Πάντως δες κι αυτές που βρήκα στο νετ και συνέκρινέ τες με την πρώτη.
Δυστυχώς καμιά τους δεν είναι τραβηγμένη κάτω από τις ίδιες φωτιστικές συνθήκες, αλλά μπορείς να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να φανούν καμμένα τα γένια και μάλιστα να κιτρινίζουν όταν το φως απέναντι αντανακλά πάνω στο χρυσοκέντητο καλυμμαύκι ή ότι άλλο είναι αυτό κάτω ή δίπλα τους (αυτό που πάει να του φορέσει ή του το βγάζει ο διπλανός παπάς). Απ ότι φαίνεται η φωτογραφία τραβήχτηκε με γρήγορο φιλμ λόγω των ειδικών φωτιστικών συνθηκών μέσα στην εκκλησία(μισοσκόταδο) και γι αυτό δεν έχουμε καθαρή εικόνα φωτιστικά αλλά και η κίνηση φαίνεται θολά.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

hrismigΜέλος
19/07/2005, 17:03:20
Καλησπέρα σας.

ΣΒΑΜΠΕ...(τι θα κάνω με εσένα)...

λες:

quote:

Απορώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Δείχνει μια εμπάθεια,...προσωπική βεντέτα, ...

Τι είναι αυτά που λες? Σε ποιόν ή σε τι αναφέρεσαι? "Εμπάθεια"? "προσωπική βεντέτα"? Ειληκρινά δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα των ανωτέρω. Θα έλεγα ότι μάλλον ισχύει το αντίθετο αλλά...ποιός ξέρει τι έχεις στο μυαλό σου...τέλος πάντων.

λες παρακάτω:

quote:

... άσε να κρίνουνε άλλοι τον καθένα και μην βιάζεσαι να αδράξεις προς τα επινίκια που έχει υφάνει ο ζήλος σου.

Αντιληπτό?

Όχι. Όχι και πάλι όχι. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσπαθείς να πεις. Ίσως επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλώτρια...τώρα που το ξαναβλέπω...σαν να αρχίζω να αντιλαμβάνομαι το πιο πάνω...

Αντιληπτό?

quote:
Τουλάχιστον με την αφεντιά σου, δεν έχει ποτέ συμβεί και πολύ αμφιβάλω εάν ποτέ χρειαστεί τέτοιος ελιγμός…….

Καημένε...
Σε ποιόν λες ψέματα? σε εμένα ή σε εσένα? Θέλεις να γυρίσουμε πίσω? Που όταν σου μίλούσα για κάποιο θέμα μου το γύρισες στο Μύθρα και όταν σου απάντησα πήγε ως δια μαγείας στον Μέγα Κων/νο?

Θες να σου θυμίσω ότι σου πρότεινα αλλαγή επαγγέλματος σε δικηγόρο, δημοσογράφο ή πολιτικό? Θυμίθηκες τώρα ή να πάμε σε κάτι πολύ πρόσφατο (στο οποίο σκόπιμα δεν σου απάντησα γιατί δεν μου αρέσουν όλα αυτά) που αφορούσε στην βάπτιση του Αποστόλου Παύλου.

Μήνες έλεγες στα παιδιά ότι δεν βαπτίσθηκε και όταν σου πέταξα το κείμενο της βάπτισής του αντί να ντραπείς και να ζητήσης συγνώμη, ή ακόμα και να σιωπάσης εαύ τι έκανες?

Είπες ότι δεν αναφέρει ότι η βάπτιση έγινε με νερό! Όχι μόνον αυτό αλλά είπες και ψέματα λέγοντας ότι βάπτιζε με "επίθεση των χεριών" κάτι που γνωρίζεις καλά ότι αυτό είναι η χειροτονία και όχι η βάπτιση.
Μετά μου λες να μιλάω μαζί σου. Γιατί? Για να σε σπρώχνω ΕΓΩ στο ψέμα? Να μου λείπει...

quote:

Διακρίνω μια…γοερή αντίφαση?

Καμία αντίφαση...!

Νάσαι καλά.

19/07/2005, 18:21:57
quote:
Scwabe
Ψηλός:
«Έχεις δει τα φιλμάκια που υπάρχουν σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα στο Ναό;;»

Έχεις δει τι μπορεί να κάνει ένα σχετικά απλό πρόγραμμα διαχείρισης βίντεο??

Μέχρι και……ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ!!!

Ψηλός:
«Αν τα έχεις δει, πιστεύω πως θα έχεις προσέξει τις εκκενώσεις φωτός που λαμβάνουν χώρα εντός του Ναού (πιστεύω και έξω από το Ναό).»

Χμμμμμ, μάλλον θα πρόκειται για……υπερδραστηριότητα του Γιαχβέ λόγω μεγάλης χαράς!!!!

Η να είναι ένα….σημάδι για τους «άπιστους Θωμάδες»???

Κατά τα άλλα, υπάρχει και διάσπαρτο το υλικό αυτανάφλεξης που παρουσίασε πολύ καλά ο Καλόπουλος στο EXTRA, το οποίο και εάν δεν το βάλεις σε φυτίλι αλλά το αφήσεις απλά σε κάποιο ψηλό σημείο του εσωτερικού του ναού, τότε θα έχεις όσες εκκενώσεις θέλεις, δεδομένου ότι λείπει το φυτίλι και έτσι η στιγμιαία αυτανάφλεξη δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το αντίστοιχο φυτίλι.

Ε ρε τι σου είναι η πίστη……..

Ψηλός:
«Υπάρχουν κάποια επίσημα και έγκυρα στοιχεία σχετικά με το τι είναι αυτές οι λάμψεις αλλά και πώς εξηγούν το "περπάτημα" των λάμψεων αυτών που πολλές φορές διασχίζουν το Ναό;;»

Ναι, πάρε τηλέφωνο τον Καλόπουλο, και ζήτα του να σου αναπαραστήσει όσα τέτοια «θαύματα» θέλεις, είτε στο μπαλκόνι σου είτε σε όποιο μοναστήρι εσύ επιθυμείς, Έτσι, για να έχουνε και την σχετική «κατάνυξη» βλέπεις……

Καλά βρε Σβάμπε, τώρα αυτό να το θεωρήσω ως σοβαρή απάντηση στις ερωτήσεις που έθεσα;;;

Θέλουμε στοιχεία φίλε μου, στοιχεία!!!!! (όπως σου αρέσει να λες και να φωνάζεις)

Άσε τα σάπια Σβάμπε

Φιλικά όπως πάντα

RumyanaΜέλος
19/07/2005, 18:24:29
Συγνώμη , δεν μπορώ να διαβάσω και τις 46 σελιδες αλλα εμεινα με μια απορία.

Υπαρχουν ανθρωποι ανάμεσά μας , που ξερουν πως ανοιγει και πως κλεινει ενα PC (για να ειναι γραμμένοι σε φορουμ κατι ξερουν απο πισι)
και πιστευουν οτι καθε χρόνο γινεται ενα θαυμα στην Ιερουσαλήμ με
αγιο φως ?? καλα , ειναι δυνατόν... ??

Και γιατι ο θεός να κανει ενα τετοιο θαυμα. Ποιος ο λόγος ??
Ας θεραπευσει τον καρκίνο , ας θεραπευσει μια αρρωστια τοσες υπάρχουν,
ας σταματησει τους πολέμους ...

Οποιος πιστευει οτι υπαρχει θεός επειδη αναβει φωτιτσες καθε Πασχα
στην Ιερουσαλημ , δεν ειναι πιστός ,δεν ειναι νοήμων.
Πασχει απο διανοητική καθίζηση ή εχει επενδύσει στα θεουργικά και κερδιζει χρήματα.

Φιλικά
R

Η φύση αγαπάει να κρύβει τον εαυτο της

Κοινα ειναι η αρχή και το τέλος στην περιφέρεια του κύκλου.

x-filesΜέλος
19/07/2005, 18:49:46

"gigenis"
quote:
:δεν μπορω να παντρευτω σε ναο και δεν ξερω πολλες γυναικες που να θελουν να πανε στο δημαρχειο
ασε που και η κοπελα να πει το οκ θα πεσουν να μας φανε οι συγγενεις

Νομιζω πως ειμαστε αρκετες γυναικες που θα πηγαιναμε στο δημαρχειο.
Ηδη εγω ειμαι μεσα σε αυτες και προτιμησα τον πολιτικο γαμο απο την υποκρισια της τελεσης ενος θρησκευτικου γαμου .Ισως ειμαι πιο "τυχερη" απο σενα γιατι ο συντροφος μου και συζυγος μου πλεον ,εχει τις ιδιες αντιληψεις με μενα και εχει "διαγραψει"επισημα κι αυτος τον εαυτο του απο τη χριστιανικη κι οποιαδηποτε αλλη θρησκεια(ειναι κι αυτος "ανευ").
Τουλαχιστον ειμασταν αληθινοι με τον εαυτο μας κι αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα απο "παραμυθενιους"θρησκευτικους γαμους σε εκκλησιες ,oπου σε πνιγει η ατμοσφαιρα της"χριστιανικης"υποκρισιας.
Οσο για τους συγγενεις ,οχι μονο "πεσανε να μας φανε"αλλα ηρθαν τοσοι πολλοι που δε χωρουσαν στην αιθουσα που τελουνται οι γαμοι στο δημαρχειο!
Γι'αυτο πιστευω πως σιγα -σιγα η νοοτροπια που ειναι ριζωμενη σε πολλους γυρω απο αυτα τα θεματα αρχιζει να αλλαζει.Εστω κι αν ειμαστε ακομα λιγοτεροι οπως λενε...
Απλα καποιοι βλεποντας τα "οχυρα"τους να γκρεμιζονται ,αντιδρουν σπασμοδικα,μεγαλοποιωντας την πραγματικη διασταση καποιων ζητηματων.
Ισως απο φοβο απεναντι σε οτιδηποτε νεο ερχεται να τους "απειλησει"την ασφαλεια του να ανηκουν καπου και να ακολουθουν το "ρευμα".
Ισως γιατι εχουν ταυτισει τοσο των εαυτο τους με καποια" πλασματικα πιστευω"που τους εδωσαν ετοιμα αλλοι,ωστε να αισθανονται πως αν τα "χασουν" θα χασουν και τον ιδιο τους τον εαυτο και κλονιζονται πιο βαθια.
Ισως γιατι κατα βαθος ειναι αυτοι που αμφιβαλλουν περισσοτερο για οσα λενε οτι πιστευουν αλλα εμαθαν να χρησιμοποιουν την αρνηση και την επιθεση ,σαν προστασια απεναντι σε οτιδηποτε θα μπορουσε να τους φερει αντιμετωπους με την αληθεια που εχουν θαψει βαθια μεσα τους απο το φοβο της απορριψης απο το "κοινωνικο κατεστημενο".
Το να βαδιζεις στο δρομο που ανοιγει η οχλαγωγια του πληθους και να "χανεσαι"σε αυτο,ειναι σιγουρα πιο ευκολο και "ακινδυνο " απο το να προσπαθησεις να χαραξεις το δικο σου μονοπατι...εκει εισαι "ακαλυπτος"αλλα αληθινος και ελευθερος.
Το θεμα ειναι ποιος τολμαει να το κανει χωρις να περιμενει ,οταν συνηθως ειναι πια αργα ,καποιο "ΘΑΥΜΑ" για να του "ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ "στην εναγωνια αναζητηση του Εαυτου που εχασε για παντα...οσα χρονια γιορταζε την Ανασταση αλλού και οχι ΜΕΣΑ του...
Φιλικα.

LOVE IS THE ONLY TRUTH

19/07/2005, 19:07:41
Ostria:
quote:

Εγώ δεν το συνεχίζω άλλο, μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες.
Πάντως δες κι αυτές που βρήκα στο νετ και συνέκρινέ τες με την πρώτη.
Δυστυχώς καμιά τους δεν είναι τραβηγμένη κάτω από τις ίδιες φωτιστικές συνθήκες, αλλά μπορείς να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να φανούν καμμένα τα γένια και μάλιστα να κιτρινίζουν όταν το φως απέναντι αντανακλά πάνω στο χρυσοκέντητο καλυμμαύκι ή ότι άλλο είναι αυτό κάτω ή δίπλα τους (αυτό που πάει να του φορέσει ή του το βγάζει ο διπλανός παπάς). Απ ότι φαίνεται η φωτογραφία τραβήχτηκε με γρήγορο φιλμ λόγω των ειδικών φωτιστικών συνθηκών μέσα στην εκκλησία(μισοσκόταδο) και γι αυτό δεν έχουμε καθαρή εικόνα φωτιστικά αλλά και η κίνηση φαίνεται θολά.

Όπως επιθυμείς. Κακώς όμως, γιατί το όλο θέμα αφορά το αν το Άγιο Φως είναι κόλπο ή όχι, και οι περισσότεροι αναλώνονται σε πράγματα πέραν αυτού. Το «ζουμί» της υπόθεσης βρίσκεται σε αυτή ακριβώς την συζήτησή.

Οι φωτογραφίες που μου παρέθεσες είναι πολύ ανώτερης ποιότητας, όπως και εσύ εύστοχα επισημαίνεις, μόνο που βέβαια φαίνεται ότι είναι τραβηγμένες από επαγγελματία και είναι κατά παραγγελία (ας πούμε ο Βαρθολομαίος έχει πάρει πόζα).

Εγώ σου επισήμανα πως από άποψη οπτικής είναι τεχνικά αδύνατο να είναι το φως από προβολέα. Εξάλλου, λες ότι αντανακλάται το φως του προβολέα πάνω στο μέτωπο του διπλανού Παππά, στο οποίο φαίνεται και μια χαρακτηριστική κόκκινη απόχρωση, η οποία από φως προβολέα αποκλείεται να προέρχεται, γιατί το φως του προβολέα δεν παίρνει αποχρώσεις (ούτε καμπυλώνει το φως, όπως είπε ο Μακεδόνας – ούτε η κατεύθυνσή του ούτε η συχνότητά του αλλάζουν, εκτός κι αν περάσει από ένα μέσο σε άλλο, οπότε αλλάζουν η κατεύθυνση, το μήκος κύματος και η ταχύτητα). Γι’αυτό λέω πως είναι αδύνατον να προέρχεται από προβολέα. Εσείς οι ίδιοι λέτε πως το φως αυτό καμπυλώνει.
Κατά τα άλλα εμένα θα μου άρεσε πολύ καλύτερα να κουβεντιάζουμε από τεχνικής πλευράς για το αν είναι δυνατόν το φως να είναι φυσικό ή όχι, απ’ το να αναλώνομαι σαν τα άλλα μέλη σε προσωπικές διαμάχες – εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί το χειροπιαστό επιχείρημα, και όχι η ικανότητα να «ταπώνεις» τον συνομιλητή. Όπως επιθυμείς βέβαια. Σε μερικές μέρες που θα επιστρέψω από τις διακοπές (φεύγω αύριο), μπορούμε να το ξανακουβεντιάσουμε, αν έχεις αλλάξει γνώμη.

x-files:

quote:

Αν και με εχει "κουρασει "να απανταω στα αυτονοητα και μαλιστα σε ασχετες με το αρχικο θεμα "αποριες" θα σου λυσω τη συγκεκριμενη.
Μηπως εσυ προκλητικα οπως παντα αναρωτηθηκες αν οσοι δεν ανηκουμε στο "ορθοδοξο χριστιανικο δογμα"εχουμε το "θαρρος" να το δηλωσουμε επισημα?????

Προκλητικά όπως πάντα – εγώ δεν αναρωτήθηκα. Βρες μου λοιπόν που ακριβώς αναρωτήθηκα αν έχετε το θάρρος ή όχι.
Το είπα καθαρά και ξάστερα: ή θα δεχθούμε ότι έχετε το θάρρος και το δηλώνετε στις απογραφές, άρα δεν είστε ούτε το 0,7% στο οποίο ανήκουν οι καθολικοί της χώρας, ή δεν έχετε θάρρος να το δηλώσετε, και είστε περισσότεροι απ’το 0,7%. Το ερώτημά μου είναι άσχετο; Σε ρωτάω λοιπόν για ποιόν λόγο το ανακοινώνεις, μιας και η δήλωσή σου είναι αυτή που είναι άσχετη με το θέμα.

quote:

Δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν,παρα μονο να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και να μην εχω
"επισημα"κολλημενη μια ταμπελα απο κατι που δεν με αντιπροσωπευει σαν ανθρωπο και δεν πιστευω.Δε με ενδιαφερει αν "ειμαστε λιγοι"-κατα τη γνωμη σου παντα-.Θα το εκανα ακομα κι αν ημουν η μοναδικη στη χωρα αυτη,γιατι δε μου αρεσει να κοροιδευω τον εαυτο μου και να υποκρινομαι .

Μαγκιά σου.
Κατά την δική μου γνώμη λοιπόν, δεν είστε λίγοι. Είστε πολλοί και δεν το δηλώνετε.
Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις, τι σχέση έχουν με το θέμα μας, ότι δηλαδή δηλώνετε οι περισσότεροι άθεοι Χ.Ο χωρίς να είστε;
quote:

Επειδη δεν ανηκω στο συγκεκριμενο δογμα που ανηκεις και σε οποιαδηποτε αλλη οργανωμενη θρησκεια(-ισμος ,συνηθως)'η δογμα δε σημαινει πως ειμαι "αθεη"με την εννοια που το διατυπωνεις.Απλα εχω τις δικες μου αποψεις και αντιληψεις γυρω απο την ερμηνεια της συμβολικης λεξης"θεος"που δεν εντασσονται στα πλαισια της οποιασδηποτε γνωστης θρησκειας 'η δογματος 'η αιρεσης και οτιδηποτε σχετικο.Επισης δεν εχω κανενα συμφερον γιατι δεν εχω προθεση να επιβαλλω τα "πιστευω" μου σε κανεναν.
Ακριβως .Κατι ξυπνησε μεσα μου πριν καιρο και αποφασισα να δηλωσω "ανευ θρησκευματος" και να διαγραψω επισημα την ταμπελα "χριστιανος"που μου ειχαν κολλησει με την βαπτιση-τη θεωρω ως τη χειριστη τακτικη εξαναγκαστικης επιβολης του δογματος σου- ,σε ηλικια που δεν μπορουσα να αντιδρασω.Τουλαχιστον θα γλιτωσω τη χριστιανικη ταφη και επελεξα την αποτεφρωση. (Θα με καψουν πριν καω στην κολαση???)

Είπα να μην δηλώσεις «Χριστιανή Ορθόδοξη» και βγαίνουν πλασματικά τα αποτελέσματα των απογραφών. Τώρα για τα υπόλοιπα που γράφεις, τι σχέση έχουν οι «λόγοι» που σε οδήγησαν στο να μην είσαι Χ.Ο. με το θέμα μας;

quote:
Νομιζω πως ειμαι σαφης.Διαλεξα να μην ανηκω και επισημα στη θρησκεια σας και πηρα τροποποιημενη ληξιαρχικη πραξη γεννησεως που ακυρωνει τη βαπτιση μου και στην οποια εχει διαγραφει οριστικα το χριστιανικο ορθοδοξο δογμα.Ετσι δεν ανηκω σε κανενα "μαντρι".Ειμαι "ανευ". και το δηλωνω επισημα πρωτα απο ολα για να ειμαι ενταξει "απεναντι" στη συνειδηση μου.

Μαγκιά σου, όπως σου είπα. Εμένα ή το θέμα μας τι μας αφορά και το λες συνέχεια;
quote:

Τι να διαλεξω και να παρω?

Όταν λέω διάλεξε και πάρε, εννοώ ανάμεσα στα εξής:

quote:
Αν θες να αποδείξεις πως έχετε την "μαγκιά" να το δηλώσετε επίσημα, πίστεψέ με, δεν σε συμφέρει να το πεις αυτό το πράγμα, γιατί αυτομάτως σημαίνει πως είστε πάρα μα πάρα πολύ λίγοι (αφού το δηλώνετε ότι είστε άθεοι επίσημα όσοι είστε, και δεν είστε ούτε το 0,7%).

Αν πάλι θες να πεις πως εσύ είσαι από τους λίγους άθεους που δηλώνουν άθεοι, ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν το δηλώνουν, τότε πάλι δεν σε συμφέρει, γιατί πολύ απλά σημαίνει πως όταν έρθει η ώρα να το δηλώσετε, κάτι ξυπνά μέσα σας και σας λέει "δήλωσε Χριστιανός!!!".

Τώρα η δήλωσή σου «δεν είμαι Χ.Ο.» κλπ κλπ δεν αφορά κανέναν, και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί απάντηση για το τι πιστεύεις πως συμβαίνει στην Ελλάδα.
Να σε βοηθήσω κιόλας, να στο κάνω πιο σαφές:
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις απογραφές, το 98% των Ελλήνων πολιτών δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Κατά συνέπεια, ή το 98% είναι Χ.Ο., πράγμα δύσκολο αλλά όχι απίθανο, ή το 98% είναι πλασματικό, δηλαδή δηλώνουν και αρκετοί που δεν είναι Χ.Ο. ότι είναι.
Αν δεχτούμε την δεύτερη περίπτωση, ότι το 98% περιλαμβάνει και ανθρώπους που δεν είναι Χ.Ο, τότε πολύ απλά για αρκετούς λόγους (κυρίως προκατάληψη), δεν το δηλώνετε.
Αυτό το οποίο λέω εγώ είναι:
Είτε όλοι σας που δεν ανήκετε στις επίσημες θρησκείες του κράτους (στις αναγνωρισμένες) το δηλώνετε καθαρά και ξάστερα, άρα είστε ελάχιστοι, ή είστε πολλοί και δεν το δηλώνετε όλοι σας. Κατανοητό;
Λες πράγματα για να δικαιολογηθείς που δεν είσαι Χ.Ο, χωρίς να σου ζητήσει κανείς να το κάνεις αυτό. Ούτε καν σε ρώτησα αν το δηλώνεις ή όχι. Τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω εγώ, μου λες;

GDS1:

quote:

wwalker
"Εγώ στην θέση σου δεν θα ήθελα να παντρευτώ στην Εκκλησία. Αν έχει πρόβλημα η κοπελιά σου, μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, εξάλλου ο πολιτικός γάμος για αυτό τον λόγο γίνεται, για να μην υπάρχει κόλλημα στους "μεικτούς" από άποψη θρησκείας γάμους."
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, η ημέρα του γάμου δεν ανήκει σε έναν αλλά στο ζευγάρι. Φυσικά στην χαρά μετέχει και οι οικογένειες τους. Συνεπώς, δεν υπάρχει το αποφασίζω και διατάζω και όποιος γουστάρει, αλλά σκέπτομαι τι είναι καλύτερο και το τι θα δώσει μεγαλύτερη χαρά. Βλέπεις ΠΑΡΑΔΟΣΗ wwalker ΠΑΡΑΔΟΣΗ

GDS1: Τα ίδια προβλήματα προκύπτουν και σε άλλους μεικτούς γάμους. Ίδια περίπτωση ακριβώς είναι.
Ούτως ή άλλως, ο σοφός λαός μας το λέει: «Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…». Δεν μπορώ να δεχθώ πως η αγάπη μεταξύ δυο ανθρώπων σταματάει όταν βρεθούν τέτοια εμπόδια μπροστά τους. Εξάλλου, εμπόδια σε έναν γάμο υπάρχουν πολλά και τα ζευγάρια καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν ώστε να παντρευτούν – οικονομικά, ενστάσεις πεθερικών, διαφορετικά υπόβαθρα των δύο συζύγων. Ένα σωρό κολλήματα υπάρχουν. Αν αγαπιούνται οι άνθρωποι θα καταλάβει ο ένας το κόλλημα του άλλου να παντρευτεί στην Εκκλησία και θα κάνει μια παραχώρηση.

quote:

Wwalker
"Γιατί δηλαδή να συμμετάσχεις σε ένα μυστήριο της Εκκλησίας, και αυτή να σου δείξει την εμπιστοσύνη της, αναθέτοντάς σου την πνευματική πατρότητα πάνω σε έναν Χριστιανό, όταν δεν πιστεύεις;"
Γιατί το επιθυμούν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Ας το επιθυμούν όσο θέλουν. Οι κανονισμοί της Εκκλησίας είναι κανονισμοί και δεν είναι ευέλικτοι ούτε ελαστικοί για να τους κάνουμε ότι θέλουμε. Αν οι γονείς επιθυμούν να βαφτίσουν το παιδάκι τους, θα το κάνουν όπως ορίζει η Εκκλησία, διαφορετικά η Εκκλησία δεν θα το βαφτίσει. Αυτοί είναι οι κανόνες, αν σας αρέσουν τους ακολουθείτε. Αν δεν σας αρέσουν δεν τους ακολουθείτε. Ας το βαφτίσουν στο δημαρχείο αν θέλουν έναν μη Χριστιανό Ορθόδοξο για νονό οι γονείς.
Τέλος πάντων ξεφεύγουμε απ’ την αφή του αγίου φωτός, αν είναι ανοίξτε άλλο topic να τα κουβεντιάσουμε εκεί, ας μην χαλάμε αυτό. Συμφωνώ και εγώ πως οι συνθήκες στην Ελλάδα δεν είναι ανεκτικές προς τους οπαδούς άλλων δογμάτων, αν θέλετε να το κουβεντιάσουμε σε άλλο θέμα, καθώς και το τι πρέπει να γίνει για να γίνει η Ελλάδα ανεκτικότερη σε τέτοια θέματα.
ttommas1980Νέο Μέλος
01/03/2007, 22:29:40
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ?
ΠΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?
ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧςΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
....ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ???
3)ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ
ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΜΕ! ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΟ ΑΥΤΗΣ.
ΟΠΩΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...
ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΑΙ Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΕΙΑ ΖΩΗ(ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙΣ???)
ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ "ΝΙΚΟ" ΠΟΥ "ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ" ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΛΕΚΟ" ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ? ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ Η Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΘΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ?
Η ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙ?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ

ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

03/030/2007

03/03/2007, 16:10:41
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

In anticipation of my resurrection...

CROWL26Μέλος
04/03/2007, 13:43:27
quote:
ΠOΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ?

Ο ρόλος ή καλύτερα ο σκοπός του ανθρώπου στη ζωή είναι η πνευματική του ανάπτυξη και καλλιέργεια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αγγίξει τα όρια της τέλειας πνευματικής και ηθικής κατάστασης.

Φιλικά.-
ICXC

04/03/2007, 15:21:22
quote:
Ο ρόλος ή καλύτερα ο σκοπός του ανθρώπου στη ζωή είναι η πνευματική του ανάπτυξη και καλλιέργεια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αγγίξει τα όρια της τέλειας πνευματικής και ηθικής κατάστασης.

Έχεις απόλυτο δίκιο CROWL26 , αλλά δεν ανάφερες πως μπορεί να τα αποκτήσει αυτά ο άνθρωπος ;

Μέσα από μια αντικειμενική γνώση , ερευνώντας και γνωρίζοντας όσα περισσότερα μπορεί να μάθει και να ανακαλύψει την πραγματική τους ουσία .
Η από μια και μόνο μονόπλευρη ερευνά , αφήνοντας την υπόλοιπη γνώση να τον προσπερνάει , νομίζοντας ότι είναι σταλμένη για να τον αποπλάνηση από τον υποτιθέμενο αληθινό δρόμο που έχει πάρει .

Και λέω υποτιθέμενο αληθινό δρόμο , γιατί αν δεν έχεις διαβεί και άλλους δρόμους γνώσης , δυστυχώς δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτέ τον ένα και αληθινό δρόμο που οδηγεί στην Αλήθεια .

tsortsΝέο Μέλος
05/03/2007, 18:21:42
ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩς Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ Η ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;
06/03/2007, 10:58:38
quote:
ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩς Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ Η ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

tsorts , Ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα ξέρεις , με την έννοια να έχεις φανερές αποδείξεις μπροστά σου, απλά τα νοιώθεις .
Το μυστήριο της αναζήτησης περί ψυχής , ο δύσκολος δρόμος που διάλεξε ο Χριστός για την τελειοποιήσει του πνεύματος και ολόκληρη η παγκόσμια Μυθολογία , αν την μελετήσεις θα δεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο .

Όπως τυχαία δεν είναι και τα συναισθήματα που θα σου δημιουργηθούνε στην πορεία της ερευνάς σου , που θα αντιλαμβάνεσαι κάθε στιγμή , έναν καινούργιο ψυχικό κόσμο να γεννιέται μέσα σου .
Έναν πνευματικό κόσμο που θα συγκρούεται συνεχώς με τον κόσμο της ύλης , που έχουμε μάθει όλοι να ζούμε .

D.P.J. 10Μέλος
07/03/2007, 09:22:36
Καλημέρα σε όλους .
Σε πολλά σχετικά με την θρησκεία τόπικ διαβάζω : " το βαθύτερο νόημα της διδασκαλίας του Ιησού " , "η παρακαταθήκη που άφησε " κ.λ.π. Δηλαδή πριν από αυτόν δεν υπήρχε καμμία αξία ;Η Αρχαία Ελλάδα ολόκληρη για τα σκουπίδια ;
Και στο κάτω - κάτω τι το καινοφανές ή επαναστατικό εισήγαγε ;
"Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτόν σου ". "όποιος σε χτυπά στο ένα μάγουλο να ...γυρίζεις και το άλλο (!)". Καλά μεν σαν λόγια , πλήρως ανεφάρμοστα έως επικίνδυνα δε , ιδίως το δεύτερο . Σε ποιούς απευθύνονταν ο Ιησούς (άν υπήρξε) λοιπόν ; Στο 1 τοις χιλίοις (και πολύ είπα ) της κοινωνίας ; Έψαχνε μήπως για ηλίθιους ; Ρητορική η τελευταία ερώτηση .
Σε τελική ανάλυση ένας άνθρωπος με κοινή λογική ξέρει ότι
δεν πρέπει να κάνει ορισμένα πράγματα που βλάπτουν τους γύρω του άμεσα ή έμμεσα . Δεν έχει ανάγκη κανέναν θεό να του πει τι να κάνει . Μένει βέβαια σαν στήριγμα της θρησκείας ο φόβος του θανάτου...Τον οποίο θάνατο φυσικά δεν νίκησε ΚΑΝΕΙΣ "θεάνθρωπος" . Τον φόβο όμως αρκετοί..
ΤΡΙΟΜΗΔΗΣΝέο Μέλος
07/03/2007, 17:04:20
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΡΓΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ. Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΕΝΤΝΑ. ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΝΑΝΗΤΗ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, Η ΗΡΑ, ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΟΙΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ. ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕΝΤΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΝΑΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΗΣ ΡΕΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ. Ο ΓΕΡΟ ΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΡΑΜΑΛΟΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΩΒΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΥΗΤΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ.
ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ. ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΠΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΡΑΣΕΙ, ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΚΛΑΙΓΕ. ΕΙΧΕ ΑΡΓΙΣΕΙ ΟΧΔΟΝΤΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΣΤΟΥΣΕ ΑΛΛΟ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥ. ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ. ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΣΤΡΑΨΑΝ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ ΠΙΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ.
ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΖΑΤΡΙΚΙΟ.
Η ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ. Η ΑΘΗΘΕΙΑ ΚΟΥΝΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΟΝΙ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ. ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ, ΜΗΝΕΣ, ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ, ΜΗΝΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΣΠΑΡΟ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΩΤΗ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ. Ο ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΠΡΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΙΞΕ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΟΝΙ. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑ. Η ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΥΛΟΣ ΑΝΑΨΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΠΠΟΥ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΠΑΛΙ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΖΑΡΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΗΘΗΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΥΛΗ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, Ε, ΕΙΣΑΙ ΔΩΘΕ ΑΓΝΩΣΤΕ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΗΝ ΑΓΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ω ΚΑΝΕΝΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ Ω ΛΟΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΖΗΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΕ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΣ Ω ΑΓΝΩΣΤΕ.
ΕΓΩ Ω ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ.
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
Ο ΛΟΓΟΣ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ω ΠΡΟΛΟΓΕ.
ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ Ω ΠΥΘΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΖΗΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΣ Ω ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ.
ΕΓΩ Ω ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ω ΕΛΛΗΝ.
ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ Ω ΔΗΛΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΖΗΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ ΚΑΙ ΘΕΕ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΣ Ω ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ ΚΑΙ ΘΕΕ.
ΕΓΩ Ω ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ ΚΑΙ ΘΕΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ω ΟΝΕΙΡΟ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ,
ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ Ω ΦΑΙΝΑΙΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΖΗΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ, ΘΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕΣ Ω ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ ΘΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΓΩ Ω ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΛΟΓΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ, ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ.
ΤΟΤΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΝΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ.
ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΩ.
ΕΣΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.
ΕΓΩ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Ω ΑΓΝΩΣΤΕ. ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
ΕΓΩ,
ΝΑΙ ΕΣΥ Ω ΛΟΓΕ.
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Ω ΘΕΕ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ Ω ΠΡΟΛΟΓΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΖΗΤΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ω ΕΛΛΗΝ.
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Ω ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΤΟ ΞΕΡΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΤΕΡΑ.
ΠΑΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ.
ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ.
ΓΑΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ.
ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ.
Ο ΟΡΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΜΙΛΑΣ ΩΡΑΙΑ Ω ΟΝΕΙΡΟ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ.
Η ΖΩΗ ΜΟY; ΟΛΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
“ΙΗΙΕ” ΜΟΥ. ΕΣΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ. ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ. ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ. ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΝ ΣΕ ΣΕ ΦΟΒΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΤΙΣ ΦΕΡΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. HΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ. ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΚΡΙΑΡΙ. ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΘΡΕΦΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥ.
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ. ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗΣΑΝΕ.
ΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΑΤΕΡΑ.
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. ΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ. ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ. ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΤΕΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ,
ΠΡΕΠΕΙ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ “ΤΑ ΟΡΙΑ”. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.
ΜΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΗ.
ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΣΥ Υ’Ι’Ε. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΓΥΡΝΑ ΤΩΡΑ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ. ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΠΑΤΕΡΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΥΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΥΝΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.
ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΟΝΑΚΡΙΒΕ ΜΟΥ.
ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ω ΥΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ω ΥΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΓΑΛΗΝΙΑΣ, ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ. ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΕΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΓΕΡΟΣ ΠΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ, ΘΥΜΑΤΕ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ “ΔΡΟΜΟ” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ω ΥΙΕ ΜΟΥ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΖΑΡΤΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΤΕΡΑ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ.
ΟΣΕΣ ΘΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ. ΕΔΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΙΕ ΜΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΠΩ-ΠΩ ΕΙΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ. ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ. ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.
ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΝΑΨΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ.
Ω ΥΙΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΥΙΕ ΜΟΥ.
ΗΡΘΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΜΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΟΣ.
ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΓΙΑ ΖΥΓΩΣΕ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ.
ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΝΑΙ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΙΚΟ ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
ΜΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Υ’Ι’ΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΠΑΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΜΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ. ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ. ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ. ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΑ ΤΣΑ’Ι’ ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΑΓΙΕΡΑ.
ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΑ ΝΗΝ ΑΡΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΟΞΥΝΕΣΕ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΤΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ. ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΑΡΑΧΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΥΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΜΥΔΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΑ’Ι’΄ΔΕΥΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΟΜΠΟΛΟ’Ι΄ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΟΥΣΕ, ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΝΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑ’Ι΄ΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟ’Ι΄ ΤΟΥ. ΕΝΟΙΩΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ. ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΨΕ, ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΥΡΗΚΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ. ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΤΟ ΕΚΤΟ ΨΗΦΙΟ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΨΗΦΙΟ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΟΓΔΟΟ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΚΑΙ ΝΑ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΙΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΥΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΥΙΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΒΛΕΠΩ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΜΑ ΣΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΟΥ.
ΕΓΩ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΟΥΤΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΣΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ.
ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Σ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΨΥΘΙΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΕΛΑ “ΙΗ’Ι’Ε” ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ Ω ΙΣΜΗΝΙΕ.
Σ’ΑΓΑΠΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Σ’ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 5744562647 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΣΟΥ.
ΕΥΓΕ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΖΕΨΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ. Ν’ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΙΗΙΕ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΝΑΚΡΙΒΕ ΜΟΥ. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΦΕΥΓΩ ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩΣ Υ’Ι’Ε ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΓΩ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΥΣΧΗΡΟΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΕΣΑΕΙ ΔΙ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΕΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΙΗΙΕ ΜΟΥ.
ΝΟΗΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΑΝ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Η’ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
ΕΥΓΕ ΓΙ’ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.. ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΟΜΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΙΓΛΑΤΟΡΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΟΜΟΟΥΣΙΕ ΔΙΑΔΟΧΕ ΜΟΥ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ ΙΗΙΕ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΩΘΗΣΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΙΗΙΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ, ΑΧΝΟΡΟΔΙΝΑ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ, ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΕΡΙΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΠΙΘΕΣ, ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ Ν’ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ Σ’ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ. ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΙΗΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΑΓΑΘΕ ΥΙΕ ΜΟΥ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ. ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΡΧΕΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.
ΣΑΝ ΘΥΜΙΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙΣ. ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. Η ΠΝΟΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Η ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΦΩΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΖΗΜΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕ’Ι’ΚΗ ΠΝΟΗ. ΘΕΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ. ΠΟΙΟΙ ΘΕΟΙ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ Η’ ΦΥΤΟ, ΛΙΜΝΗ Η’ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΒΟΥΝΟ Η’ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΡΟΣ Η’ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΕΡΑΣ Η’ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΤΙΤΑΝΑΣ Η’ ΔΡΑΚΟΣ, ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ Η’ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ Η’ ΑΓΕΛΑΔΑ, ΓΑΤΑ Η’ ΣΚΥΛΟΣ, ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ Η’ ΜΑΜΟΥΘ, ΜΑ’Ι’ΜΟΥ Η’ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ Η’ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ Η’ ΚΟΜΗΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΙΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η’ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΑ ΠΝΟΗ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΝΟΗ. ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΠΝΟΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ. ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ, Ω ΟΜΟΟΥΣΙΕ,
Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΓΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ “ΔΙΑΛΑΛΗΣ”
ΠΟΙΗΤΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΜΟΥ,
ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΛΕΣΧΗΤΟΡΙΕ ΙΗΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ, Ο ΠΟΙΗΤΗΣ. ΥΠΑΓΕ , ΙΗΙΕ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΔΙΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩΘΕΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕ. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΑ ΤΟΝ “ΔΡΟΜΟ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΔΕΝ.
ΣΕ ΔΟΞΑΖΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,
ΔΙΟΤΙ ΕΚΡΥΨΕΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΦΥΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΣ ΣΕ ΕΜΕ ΤΟ ΝΗΠΙΟ.
ΝΑΙ , ΠΑΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΙΗΙΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΑΙ.
ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ’ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ Ω ΙΗΙΕ ΜΟΥ ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΩ. ΣΤΟ ΕΠΑΝΗΔΕΙΝ ΠΑΝΣΟΦΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.
ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΗΖΟ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ Υ’Ι’Ο ΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.