- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Doc
Το προπατόρικο αμάρτημα φίλε Νότρικ δεν έχει να κάνει με το τι αλλά με το πώς έγινε αυτό.. (μιλώντας πάντα για τον ανθρωποειδή)Doc, αν διαβάσεις τον Ερμή τον Τρισμέγιστο θα καταλάβεις με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ τι έγινε και πως έγινε και γιατί έγινε.
Θα καταλάβεις ακόμα και τη μετάφραση της Π.Δ τι στην ευχή ήθελε να μας πει αλλά δεν το καταλαβαίναμε...
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ
quote:
PanosT
Στις πόσες φορές που το έγραψες έμαθες ότι η θεωρία δεν είναι OVER ACHING αλλά OVER ARCHING???
Ούτε OVER ARCHING είναι Pano . Η πρωταρχική θεωρία γράφεται OVERARCHING THEORY .
Κατά τα άλλα συνεχίστε ανενόχλητοι τον καυγά σας .
*
Edited by - Sesostris on 18/09/2012 23:02:14
quote:
Αυτά τα όψιμα για τους "μηχανισμούς της εξέλιξης" να τα αφήσεις για τα φιλαράκια σου στο κυλικείο.ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΤΙΟ, μη μπερδεύσαι...
Αναφέρθηκες ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΤΙΟ (ΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΑΚΟ) της Εξέλιξης και της Εξελικτικής Θεωρίας (τρομάρα σου που μου θες και επιστημονικό διάλογο)
Ποιο είναι το ΑΙΤΙΟ της εξέλιξης ως φαινομένου φοιτητάκο που μας περιέφερες όλο χαρά εδώ μέσα.
ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ????
Άντε γιατί βαρέθηκα...
Ποιο είναι το ΑΙΤΙΟ της Εξελικτικής Θεωρίας όπως μας θάμπωσες εδώ???
Τι εννοούμε στις φυσικές επιστήμες με τη λέξη ΑΙΤΙΟ; Μην αρχίσεις τις υπκεφυγές, απάντα ως φυσικός
quote:
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Αν είσαι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ, αλλιώς μη μου τα κάνεις τσουρέκια με ΑΣΧΕΤΑ QUOTES ΚΑΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...
Και κάτι πιο απλό ώστε να σταματήσεις να κλαψουρίζεις και να μπορείς να ψελλίσεις και εσύ κάτι στα των Επιστημών γιατί σε λυπάμαι αυτόκλητε υπερασπιστή της Επιστήμης χωρίς πτυχίο...
Στις πόσες φορές που το έγραψες έμαθες ότι η θεωρία δεν είναι OVER ACHING αλλά OVER ARCHING???
Έλα, αυτό το τελευταίο μοιάζει με έξτρα εξεταστική για τους επί πτυχιω!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Δε θα ξεφύγεις έτσι εύκολα με τις προσωπικές επιθέσεις.
Το ερώτημα είναι απλό.
Πώς εξηγούνται τα φαινόμενα του φυσικού κόσμου; Μέσω μηχανισμών της φύσης που συνδέουν φαινόμενα ή μέσω θεϊκής παρέμβασης
quote:
@Industrial_AngelΚοίτα, στα Θεολογικά μορεί να μην είσαι τελικά και τόσο κουμπούρας.
Διάβαζε λοιπόν με προσοχή αυτά που γράφω μπας και αρπάξεις τίποτα από εκεί γιατί από την Επιστήμη μεριά βλέπω να έρχεται πολύ πείνα όταν με το καλό πάρεις το πτυχίο σου...
Δε με ενδιαφέρει η ψευδοθεολογία που προπαγανδίζεις (την οποία την υποστηρίζουν άραγε ΠΟΣΟΙ;). Το εμπόρευμα σου σε άλλο αγοραστή, ψευδοπροφήτη.
Πάλι αυθαιρετείς, νομίζοντας ότι ερμηνεύεις τις σκέψεις μου.
Σε πληροφορώ κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Επαναλαμβάνω συμπληρωμένα, προς άρση κάθε παρεξήγησης: «Τώρα, όπως δεν μου προξενεί ΚΑΜΙΑ απορία, το: με ποιό στόμα «εἶπεν ὁ Θεός», ή το: με ποιά μάτια «εἶδεν ὁ Θεὸς», έτσι, δεν μου προξενεί ΚΑΜΙΑ απορία, το: με ποιά χέρια έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.»
Γράφεις: «Όπως όμως λες, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ και ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ κλείνω εδώ το θέμα.»
Όπως αντιλαμβάνεσαι Πάνο, ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ από το εξής χωρίο: «Γεν. 2,7. «καὶ ἔπλασεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, χοῦν ἀπὸ τῆς γῆς, καὶ ἐνεφύσησεν εἰς τὸ πρόσωπον αὐτοῦ πνοὴν ζωῆς, καὶ ἐγένετο ὁ ἄνθρωπος εἰς ψυχὴν ζῶσαν.»
ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (χωρίς την μεσολάβηση «ανωτέρων οντοτήτων», όπως αυθαίρετα έγραψες), ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Notirk , τα έχεις μπερδέψει αρκετά.
Ο Notirk λέει :
-Όχι Panos , αυτοί που τα έχουν μπερδέψει σκόπιμα και φτάσανε σε μας μπερδεμένα για να αλληλοσπαραζόμαστε να βγάλουμε άκρη, είναι οι πατέρες της εκκλησίας.
-Και, μπορείς να μου υποδείξεις κάποιον που δεν έχει μπερδευτεί;
Μας κάνεις και αυτό σαφές φίλε VAssilis;
-4 Κατά τις ημέρες εκείνες ήσαν οι γίγαντες επάνω στη γη, κι ακόμα, ύστερα, αφού οι γιοι του Θεού είχαν μπει μέσα στις θυγατέρες των ανθρώπων, κι αυτές τεκνοποίησαν σ' αυτούς• εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι ονομαστοί άνδρες από παλιά.
5 Και ο Κύριος είδε ότι η κακία τού ανθρώπου πληθυνόταν επάνω στη γη, και όλοι οι σκοποί των διαλογισμών της καρδιάς του ήσαν μόνον κακία όλες τις ημέρες
-Καλύτερα να δηλώνεις άθεος, παρά να πιστεύεις σε λάθος θεό.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ρε Πάνο,κόψε κάτι.Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις όλους?
Ο θεός μίλησε στους άλλους δυο...εαυτούς του?!!!!
ΝΙΚΟΜΑΧΕ πλάκα μου κάνεις???
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ !
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:quote:
PanosT
Ούτε OVER ARCHING είναι Pano . Η πρωταρχική θεωρία γράφεται OVERARCHING THEORY .
Κατά τα άλλα συνεχίστε ανενόχλητοι τον καυγά σας .![]()
Κοίτα εδώ Σωτήρη
http://undsci.berkeley.edu/article/0_0_0/howscienceworks_19
Την άλλη φορά σου υπόσχομαι να βάζω και την παυλίτσα ανάμεσα για να μη μου "κακιώνεις"!
Πάντως για το "over aching" του Βιομηχανικού που μας έβγαλε τα μάτια ουκ ολίγες φορές σε ποστ-σεντόνι, είδα μειωμένα αντανακλαστικά εκ μέρους σου...
Υ.Γ Σωτήρη, καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου από τα παλιά χρωστούμενα που ακόμα δεν μου τα έχεις προσκομμίσει...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Βρε παρακάλια θες να απαντήσεις ΣΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ???
Δεν ντρέπεσαι να υπεκφεύγεις εδώ και τόσα ποστς ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ???
Τόσο πολύ ντρέπεσαι γι'αυτά που έγραψες που δεν τολμάς ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ...)???
Να σου πω την αλήθεια?
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!
Ερευνάτε τας Γραφάς