- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Schwabe,
σέβομαι βεβαιότατα το γεγονός, πως ως ένα παλιό μέλος των forums,
έχεις συμμετάσχει σε ένα μεγάλο πλήθος συζητήσεων, υποστηρίζοντας πολλές φορές απόψεις, οι οποίες βρίσκονταν μέσα σε θέματα ιδιαίτερα θερμά και συχνά επικίνδυνα...
Παρόλα αυτά, δεν μας έχεις δώσει το δικαίωμα να επέμβουμε στα γραφόμενά σου, λόγω του ότι είχες τη διακριτική ευχέρεια, να ελέγξεις το γραπτό σου λόγο και να παραμείνεις σε μία διαλεκτική επιχειρηματολογίας - σκληρής κάποιες φορές - κι όχι ανταλλαγής προσβλητικών εκφράσεων.
Ωστόσο, θα συμφωνήσω στο παρόν θέμα με την ενόχληση του μέλους WWalker σχετικά με την επίμαχη φράση.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό.
Θα μπορούσε να είχε περάσει αυτή η φράση απαρατήρητη,
δεν έχει συμβεί όμως αυτό, και εφόσον έχει δημιουργηθεί θέμα, οφείλω να επισημάνω κι εγώ με τη σειρά μου την παρακάτω φράση, από τους κανόνες εγγραφής στα forums:
"Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες,"
Κατόπιν τούτου, θεωρώ Schwabe πως θα ήταν καλό να ανακαλέσεις.
Άλλωστε, από μόνη της αυτή η πράξη, θα ήταν δείγμα μεγαλοψυχίας...
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
αποδέχομαι το κάλεσμα σου, σεβόμενος και το esoterica, και φυσικά ανακαλώ την επίμαχη φράση.
Πολλές φορές κάτι μας ξεφεύγει ή θεωρούμαι πως δεν θα «μετρήσει» τόσο πολύ.
Ας είναι.
Σε κάθε περίπτωση, με το μέλος WWalker έχει ομαλοποιηθεί πλέον ο διάλογος και θαρρώ ότι ξεπεράστηκαν οι αρχικές αψιμαχίες.
Να’σαι καλά.![]()
![]()
να παρατηρήσω τα εξής :
Και ο φίλος WindWalker έχει ξεφύγει κατά καιρούς και ενώ
κατα μέσον όρο είναι ευγενής, μερικές φορές βγαίνει από
τα ρούχα του και ρίχνει και αυτός μπινελίκια (απίστευτα!!),
χωρίς μάλιστα να βάζει τελίτσες αυτολογοκρισίας.
Επίσης , διακρίνω (λάθος κάνω?) και απειλές έναντι της
προσωπικής ιδιοκτησίας του φίλου Schwabe
(όλη έκεινη η φιλολογία περί NTFS).
Μου σχηματίστηκε λοιπόν η εντύπωση ότι κατά την γνώμη του WindWalker
ο τύπος του filesystem του Schwabe είναι πιθανό σημείο αδυναμίας προς
εκμετάλευση.
Επειδή ο χώρος των forum είναι άυλος, θα προσπαθήσω να
το μεταφράσω σε "ανθρώπινους" όρους, πως θα ήταν δηλαδή αν το
forum ήταν ένα αληθινό καφενείο και εμείς θαμώνες του :
Schwabe : "Κατα την γνώμη μου <μπλα> <μπλα> <μπλα>"
Wwalker : "Schwabe, φοράς αλεξίσφαιρο κάτω από το πουκάμισο σου?"
Schwabe : "Γιατί???"
Wwalker : "Θα δεις σε λίγο...."
Νομίζω φίλε Wwalker ότι ούτε η δική σου συμπεριφορά είναι σωστή,
έστω και αν την έκανες για πλάκα. Οι απειλές είναι, όπως και να το κάνουμε,
πάντα άκομψες.
Με την ελπίδα να σας έχουμε και τους δύο,
πάντα στην παρέα μας,
χωρίς "πυροβολισμούς",
Ο φίλος σας,
Champ.
quote:
Σε κάθε περίπτωση, με το μέλος WWalker έχει ομαλοποιηθεί πλέον ο διάλογος και θαρρώ ότι ξεπεράστηκαν οι αρχικές αψιμαχίες.
Φίλε Xchamp, νομίζω το θέμα έχει λείξει. Τώρα τι λες περί αλεξίσφαιρου...
quote:
Επίσης , διακρίνω (λάθος κάνω?) και απειλές έναντι της
προσωπικής ιδιοκτησίας του φίλου Schwabe
Ποιες απειλές;
Κοίταξε, δεν έχω δικαίωμα να πειράξω την ιδιοκτησία κάποιου άλλου, άσχετα απ'το αν ξέρω πως να το κάνω ή όχι. Εαν ο ίδιος ο Schwabe δεν παρατηρήσει κάτι στον υπολογιστή του και δεν βρει κάτι που να σημαίνει πως "ξένος δάκτυλος" πείραξε τον υπολογιστή του, νομίζω πως δεν μπορείς να με κατηγορείς ότι έχω κάνει κάτι τέτοιο.
Και δεν πρόκειται να βρει κάτι πειραγμένο στο PC του, γιατί πολύ απλά δεν έχω κάνει κάτι.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τον παραλληλισμό μεταξύ NTFS και αλεξίσφαιρου. Δηλαδή αν τον ρωτούσα τι μάρκα σκληρό δίσκο έχει θα είχε διαφορά; Μια άσχετη ερώτηση έκανα για να αποφύγω να ξαναπώ το γνωστό "Schwabe σταμάτα" χωρίς να καπελωθώ επειδή δεν απάντησα τίποτα.
Nομίζω το διευκρίνισα πως δεν τον απείλησα ποτέ.
Χώρια που το όλο θέμα ήταν μάλλον... κωμικοτραγικό, όπως αποδεικνύεται και από άλλο topic στο οποίο απαντούσαμε ταυτόχρονα.
Πάντως έχε κατά νου ότι τα άκουσα και εγώ τα δικά μου... in private.
Edited by - WWalker on 20/06/2005 22:18:08
Καποιος απειλεί σαφέστατα εναν συνομιλητή (πράγμα επιείκώς απαράδεκτο) και η συντονίστρια κάνει παρατήρηση στο <<θύμα>> για μια κουβέντα που είπε...
Για να σοβαρευτούμε καθόλου. Εδώ ο ίδιος δεν μου είπε κάτι τέτοιο, και ειλικρινά στο λέω, αν είχες δει τις απαντήσεις του ως τώρα μόνο <<θύμα>> δεν θα έλεγες τον Schwabe.
Edited by - WWalker on 22/06/2005 14:46:21
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩ ΣΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΓΟΥΟΚΕΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΧΕΙ ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
WWalker:
-Schwabe Σταμάτα
Schwabe
-Όχι δεν σταματάω
...
Σκόπιμα διάλεξα την ερώτηση αυτή ώστε να είναι διφορούμενη.
Δεν νομίζεις και εσύ πως αν όντως ήθελα να τον χακέψω δεν θα τον ρώταγα τι λειτουργικό έχει; Αφού ούτως ή άλλως θα το έβλεπα κατευθείαν.
Edited by - WWalker on 22/06/2005 17:39:49