- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
εσύ είσαι κάπου, εγώ δεν είμαι πουθενά και νοιώθω αρκετά ελεύθερος....Κακό μου κανεις, έγραψες;
Καλά τόσο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου;
Dr Jekyll Mr Hyde, σε βρίσκω πιο ανοιχτόμυαλο αυτή τη φορά ή είναι η ιδέα μου...?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
αλλά σε ένα άλλο κόσμο πλάστηκαν και σε άλλον κατέληξαν...
Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ για την αμαρτία και το που βρέθηκε ο
άνθρωπος, άμα τη πτώσει του...
Βλέπουμε ότι θέλουμε....Αυτό το δέχεσαι;
quote:
Aχ βρε Βαγγέλη μου.
Κάτι δεν πάει καλά.
Με το συμπάθειο.
Εχω την εντύπωση οτι κακώς κάνουμε που ανοίγουμε τέτοιες συζητήσεις μαζί σου. Ισως σου κάνουμε κακό.
Χεχεχε....
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Το ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά φίλε μου allzzaro, βλέπεις,
εσύ είσαι κάπου, εγώ δεν είμαι πουθενά και νοιώθω αρκετά ελεύθερος....Κακό μου κανεις, έγραψες;
Καλά τόσο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου;
Ασφαλώς και εχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου Βαγγέλη.
Ξέρεις εργάζομαι στον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό φορέα στο Πανελλήνιο.
Γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα. Σήμερα γνώρισα και εσένα.![]()
quote:
allzzaro
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Aχ βρε Βαγγέλη μου.
Κάτι δεν πάει καλά.
Με το συμπάθειο.
Εχω την εντύπωση οτι κακώς κάνουμε που ανοίγουμε τέτοιες συζητήσεις μαζί σου. Ισως σου κάνουμε κακό.
--------------------------------------------------------------------------------
Χεχεχε....
Καλά γελάς εσύ?
Τον ακούτε να λέει τέτοια πράγματα και γελάτε?
Ρε να κλαίμε πρέπει..
Aκου του το έχει πεί ο σατανάς..
Με έστειλες ρε Βαγγέλη ..
Edited by - allzzaro on 20/09/2009 22:21:02
ότι άλλαξε, ότι δεν είναι ο ίδιος, έχει επέλθει μια μετάλλαξη
και έγινε ο ..ζούπερμαν....
Δεν ξέρω,αλλά το έχεις πει σε κανέναν γιατρό,αυτο το,
ότι απο τότε που δουλεύεις στον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό οργανισμό
πανελληνιως,δεν αισθάνεσαι και τόσο καλά; Ότι κουβαλάς ένα βάρος, ίσα με του Άτλα και θέλεις ξεκούραση;...
Μπορεί να σε βοηθήσει...
Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε...Σε τα μας;
Ειδικα αυτό το αμίμητο "γνωρίζω τα πάντα και τους πάντες" με έστειλε...
Επαναλαμβάνω,τόσο μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, ότι μπορείς να "χαλάσεις" κάποιον, να του κανεις κακό;
Όσο για τον σατανά, σου έγραψα την πάσα αλήθεια, ότι τον έχω δει και
ειχαμε μια κάποια επικοινωνία, απο κει κι έπειτα, τι να υπερασπισθώ
σε αυτό;
Κουλάρισε,πάντως..Θα μου πάθεις τίποτε και θα το έχω βάρος στη....
στυνείδηση μου....
quote:
Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, γιατί αυτό που είναι είναι,δεν το λέω εγώ...Προσπαθώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου
και αυτό γίνεται, μόνο όταν μελετάς το σωστό δόγμα
Μάλλον εννοείς όταν δεν μελετάς κάποιο δόγμα.
quote:
Και βέβαια ρε φίλε Dr Jeckyl & Mr Hyde, ξέρω τον Θεό...Τον βλέπω κάθε μέρα μέσα απο την τελειότητα που έχει πλάσει τον κόσμο, ένα τέλειο και μη τριβόμενο σύμπαν,οπου όλα κινούνται εσαεί, χωρίς κηπουρούς, αεροπόρους και οδοκαθαριστές...Αυτές είναι αστικές δικές μας συνήθειες..
Αναφέρεσαι υποθέτω στον νόμο του χάους. Ή όχι? Εγώ βέβαια δεν έχω κάποιο πρόβλημα με έναν τέτοιο "νόμο".. αλλά το δόγμα σου μπορεί να έχει!
quote:Ούτε μήλα απο μηλιές?
Εγώ αυτό που θέλω, είναι αυτο που μου εχει δώσει ήδη ο Θεός και δεν διεκδικώ τίποτε..
quote:Δεν είπαμε να μην αναφέρεις τον θεό? Χαχ. Τον Χριστό τον ξέρεις απο κοντά?
Και βέβαια ρε φίλε Dr Jeckyl & Mr Hyde, ξέρω τον Θεό...Τον βλέπω κάθε μέρα μέσα απο την τελειότητα που έχει πλάσει τον κόσμο,
quote:Θα κοιτούσα και μέσα μου.
Αν δεις τον Θεό γύρω σου,
quote:
Συνείδηση, είναι η γνώση,
Συνείδηση δεν είναι γνώση. Στη συνείδηση άπτονται οι ειδήσεις αλλά η ίδια η συνείδηση δεν είναι είδηση προφανώς. Είναι ένας σιωπηλός παρατηρητής, ένα λευκό χάρτι, και όπως και ένα χαρτί, η μοναδική δυνατότητα(-δύναμη) που έχει είναι είναι να κρατάει μελάνι.
Η συνείδηση, επειδή είναι κενή, έχει τη δυνατότητα της ταύτισης. Η συνείδηση δηλαδή επειδή απλά ΕΙΝΑΙ έχει τη δυνατότητα να είναι ο,τι αυτή επιθυμεί. Έτσι μπορεί να ταυτίσει την ύπαρξή της με ένα σώμα, ένα όνομα, ένα γεγονός, μια μελωδία, κάτι οτιδήποτε. Η τάση για ταύτιση δημιουργείται στη συνείδηση μέσω της Γοητείας.
Θέλοντας η συνείδηση να ζήσει τον εαυτό της σαν "δημιουργό", διαχωρίζει τον εαυτό της σε κομμάτια-άλλες συειδήσεις-και τις στέλνει σε κόσμους που η ίδια έφτιαξε να αποκτήσουν εμπειρίες.
Αυτή είναι μια θεωρία που θα πρεπε να σκεφείς και που το μοναδικό πράγμα που τη κάνει ανώτερη απο ένα δόγμα είναι το οτι δεν περιλαμβάνει ονόματα, θέσεις και βιβλία.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 20/09/2009 22:47:37
Μεσα μας,ομως, βρίσκεται το αληθινό κι αυτό βγαίνει όταν παύουμε να παριστάνουμε τους εξηγητές και μεταφραστές της αλήθειας...Πρέπει να
είναι πολυ δυσνόητα, οσα λένε, για να γίνονται τόσες παρεξηγήσεις....
Ή μήπως, οι άνθρωποι, θέλουν και τα αλλάζουν σε ότι οι ίδιοι επιθυμούν;
Αυτό πυο εσύ λές χάος, εγώ λέω κοσμική αρμονία, κλίμακα ομορφιάς του Θεού,που δεν έχει ανάγκη τίποτε, αλλά είναι ωραία θέα....Κρίμα να
μην την προσέχει κανείς...
Και ειρωνία;Τσιλ άουτ....
Η συνέιδηση μας, φίλε μου, αφορά ότι γνωρίζουμε, όχι ότι δεν γνωρίζουμε, αφορά στους νόμους που ξέρουμε, όχι σε οσους δνε ξέρουμε...Είναι λειψή για να στο πω, οπότε, μην της έχεις και πολύ εμπιστοσύνη..Μπορεί να σε προδώσει...
Όταν δε,βγεις απο αυτή την ακαθόριστη μάζα, που θέλετε να μπείτε
ορισμένοι,όπου αμβλύνονται συνειδήσεις, αξίες,αρχές, μπορεί να δείτε
πάλι καθαρά....
Γιατί ο Θεός έχει όνομα και όλα ορίστηκαν απο Αυτόν, δεν περιμένουν κανέναν να τα ξαναορίσει....
quote:
Έτσι είναι ρε φίλε allzzaro, δουλεύει κανείς κάπου και νομίζει ότι άλλαξε, ότι δεν είναι ο ίδιος, έχει επέλθει μια μετάλλαξη
και έγινε ο ..ζούπερμαν....
Δεν κατάλαβες φίλε Βαγγέλη τι ήθελα να πώ και πετάς τις κακίες σου ώς συνήθως.
quote:
Δεν ξέρω,αλλά το έχεις πει σε κανέναν γιατρό,αυτο το,
ότι απο τότε που δουλεύεις στον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό οργανισμό
πανελληνιως,δεν αισθάνεσαι και τόσο καλά; Ότι κουβαλάς ένα βάρος, ίσα με του Άτλα και θέλεις ξεκούραση;...
Επειδή το συνηθίζεις να μου κάνεις πλάκα, να το πάρω ώς πλάκα έτσι?