- Είναι ο David Hasselhoff ο Αντί-Χριστος??? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Ε ναι λοιπόν, υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την ταυτότητα του Αντι-Χρίστου![]()
![]()
Κατευθείαν στο ψητό παρακαλώ....
Μπορεί κάποιος να εφαρμόσει διάφορα κόλπα και συνδυασμούς ώστε να ανακηρύξει θηρίο της Αποκάλυψης τον Ιππότη της Ασφάλτου και γόη του Baywatch.
Τέτοιο ωραίο παιχνίδι μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα
http://www.esquilax.com/baywatch/
Μερικά "στοιχεία" που δίνει ο τύπος είναι ας πούμε το "ανακάτεμα" των γραμμάτων του ονόματος "David Hasselhoff" το οποίο μας δίνει την φράση "fad of devil's hash" για να το αιτιολογήσει μετά γράφοντας ότι "What does this mean? Well, Baywatch is David's fad. David is the devil. The Hash is what makes Knight Rider popular in Amsterdam." ![]()
Με ψιλομπερδεύει το νόημα που βγάζει και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει να πει(δεν θυμάμαι καλά και τις σειρές του Ιππότη και του Baywatch κιόλας
) .
Εν πάση περιπτώσει πάμε σε άλλο "στοιχείο" από την ίδια ιστοσελίδα.
Η Αποκάλυψη του Γιάννη στο κεφάλαιο ΙΓ ,1 αναφέρει "Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης και ήδον θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά...."
Εδώ ο τύπος παρομοιάζει τα 7 κεφάλια του θηρίου με 7 τηλεοπτικά προγράμματα στα οποία εμφανίζεται ο David και συγκεκριμένα τα "Young and the Restless, Revenge of the Cheerleaders, Knight Rider, Terror at London Bridge, Ring of the Musketeers, Baywatch and Baywatch Nights", ενώ τα 10 κέρατα του θηρίου αφορούν σε 10 μουσικές κυκλοφορίες του (Crazy For You, David, David Hasselhoff, Do You Love Me?, Du, Everybody Sunshine, I Believe, Looking For Freedom, Night Lover and Night Rockers). Μετά συμπληρώνει ότι η ανάδυση του ναυαγοσώστη David από την παραλία στο Baywatch παραπέμπει στην ανάδυση του θηρίου της Αποκάλυψης από τη θάλασσα!!![]()
Λέει επίσης ο Γιάννης στην Αποκάλυψη στο ΙΓ,3 "Και είδα μιαν από τας κεφαλάς του σαν σφαγμένην κατά ένα τρόπον θανατηφόρον. Αλλά η θανασιμος αυτού πληγή εθεραπεύθη και εθαυμασεν όλη η οικουμένη και ηκολουθησεν οπίσω από το θηρίον"
Ο τύπος εξηγεί ότι αυτό το σημείο μας παραπέμπει στο πρώτο επεισόδιο του Ιππότη της Ασφάλτου, όπου πυροβολούν τον David στο κεφάλι και τον παρατάνε πληγωμένο. Αυτός αφού αναρρώσει και φτιάξει τη μάπα του, ξεκινάει το κυνηγητό των εγκληματιών σε συνεργασία με τις αρχές. Και φυσικά η οικουμένη...ακολούθησε το θηρίο...εεεε θέλω να πω ότι πάρα πολύς κόσμος σε 82 χώρες παρακολουθούσε τα επεισόδια της εντυπωσιακής αυτής σειράς με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff!!
Αλλο "ενδιαφέρον" "στοιχείο" που δίνεται στην ίδια ιστοσελίδα είναι η λευκή καρέκλα στην οποία κάθονται οι ναυαγοσώστες του Baywatch, ενδεχομένως και ο David και κοιτάνε την θάλασσα περιμένοντας να σώσουν κάποιον άνθρωπο που θα κινδυνέψει να πεθάνει από πνιγμό. Διότι ξεκάθαρα μας λέει ο Γιάννης στην Αποκάλυψη στο Κ,11 ότι "Και είδον θρόνον μέγαν λευκόν και τον καθήμενον επ'αυτώ, ου από προσώπου έφυγεν η γη και ο ουρανός, και τόπος ουχ ευρέθη αυτοίς".![]()
Εχω ήδη ανατριχιάσει![]()
![]()
Κι όμως έχει συνεχεια!!! Ο ναυαγοσώστης, άρα και ο David Hasselhoff στο Baywatch, συχνά στέκεται στην παραλία και διαβάζει κάποιο βιβλίο.
Η Αποκάλυψη του Γιάννη του επιβεβαιώνει πανηγυρικά στο Ι,2 πληροφορώντας μας ότι "και έχων εν τη χειρί αυτού βιβλίον ανεωγμένον. και έθηκε τον πόδα αυτού τον δεξιόν επί της θαλάσσης, τον δε ευώνυμον επί της γης".
Σύμπτωση κι αυτό???![]()
Ή μήπως είναι σύμπτωση ότι πολλοί αποκαλούν το Χόλλιγουντ μεταφορικά "Βαβυλώνα" η οποία αναφέρεται και στην Αποκάλυψη ως τόπος διαφθοράς, πορνείας και ειδωλολατρείας(είδωλο δεν είναι για μερικές θαυμάστριες και θαυμαστές ο David και άλλοι ηθοποιοί??!!)??!!!
Και ίσως το πιο φρικιαστικό της υπόθεσης!!! Αν δώσουμε αριθμητικές αξίες στα γράμματα του ονόματος του David Hasselhoff έχουμε: David=40, Hasselhoff=99.
ο πολλαπλασιασμός 40 Χ 99 μας δίνει 3960. Ομως το 3960 ισοδυναμεί με 660 Χ 6 ....αμάν, να το 666!!!!! Θεέ μου προφύλαξέ μας από το σημαδι του κτήνους!!!!!![]()
![]()
Εχει κι άλλα "φρικιαστικά" στοιχεία η σελίδα που έδωσα. Διαβάστε την.
Βέβαια, είναι ευρύτερα διαδεδομένη η αντίληψη αυτή για τον David Hasselhoff
http://www.google.gr/search?hl=en&q=David+Hasselhoff+antichrist
Ακόμα ψάχνει τον Αντί-Χριστο ο πατέρας Μάξιμος?? Μα τον έχει μπροστά του βρε παιδιά!!!![]()
![]()
![]()
Σας τα γράφαμε στο ΑΚΛΑΥΤΟΝ, αλλά δεν μας πιστεύατε. Πάρτε τώρα γκλαμουράτο Αντί-Χριστο μορφονιό να γουστάρετε![]()
![]()

Edited by - Agnostic on 17/01/2007 08:09:49
Edited by - Agnostic on 17/01/2007 08:16:08
Έτσι είναι!
Αν και δε μπορώ να σου αποκαλύψω τις πηγές μου που είναι άκρως εμπιστευτικές, λέω ανοιχτά πλέον πως το σύνολο των ναυαγοσωστών της σειράς Baywatch είναι δαίμονες. ![]()
Η Πάμελα Άντερσον είναι η Λίλιθ ενώ ο νεαρός γιός του Hasselhoff είναι ο υπαρχηγός... ![]()
![]()
Όσο για την σειρά Michael Knight, ο θρυλικός Κιτ συμβόλιζε το άρμα του Εωσφόρου.
Το αποδεικνύουν τα κόκκινα λαμπάκια του που αναβόσβηναν συνεχώς!
Γρήγορα σε συλλαλητήριο με αίτημα να καεί ο ηθοποιός σε κεντρική πλατεία! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Πάρτε τώρα γκλαμουράτο Αντί-Χριστο μορφονιό να γουστάρετε
Aχ, ετσι θα ειναι ο αντιχριστος για να μην μπορουμε να αντισταθουμε!![]()
![]()
![]()
Μεχρι στιγμης για την θεση του Αντιχριστου σε glamorous & handsome (
), εχω ακουσει τους εξης:
- David Hasselhoff
- Arnold Schwarzenegger
- τους διαδοχους του αγγλικου θρονου
Εγω κλινω προς τον Arny, γιατι εκανε (και κανει) λαμπρη καριερα σε τρεις διαφορετικους χωρους.
Διαβολικη δυναμη ή διαβολεμενη τυχη? ![]()
![]()
![]()

Ο Μάϊκλ Νάϊτ Αντίχριστος!
"Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο!"
Αν και ο Μάϊκλ Νάϊτ, που αρχικά μου άρεσε, (ήταν ο ήρωάς μου!!!)
αργότερα κατέληξε για τα γούστα μου ένας κάπως... "λαπάς",
ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον αξεπέραστο και γοητευτικότατο
Μαγκάϊβερ,
δεν μπορώ να μην παραδεχτώ και εγώ με τη σειρά μου, ότι δεν τον
είχαυποπτευθεί το "μπαγάσα"!!!
Καταλάβατε; ![]()
![]()
"How can one explain the phenomenal global success of one of this country's least talented individuals"
Εδώ γελάμε!!!
Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει, "το εκκρεμές του Φουκώ"
του Ουμπέρτο Έκο, πραγματεύεται μεταξύ άλλων τον τρόπο που
"σημαντικά στοιχεία" μπορούν να συνδυαστούν με απόλυτα λογικούς και
κατά τα φαινόμενα σημαντικούς τρόπους, για να αποδείξουν τρελές
αναλογίες μεταξύ πραγμάτων.
Έτσι, μέσα στο βιβλίο περιγράφεται η απόλυτα εμφανής και καταπληκτική
αντιστοίχιση της μεγάλης πυραμίδας της Αιγύπτου με το περίπτερο, στη
γωνία του σπιτιού του ήρωα του βιβλίου στο Παρίσι. Ο συσχετισμός των
δύο, πυραμίδα και περίπτερο, είναι τόσο κυριολεκτικά ολοφάνερος, που
δε μας αφήνει περιθώρια, παρά να δεχτούμε την αδιαμφοισβήτητη
υπόθεση ότι το περίπτερο εκείνο παίζει έναν τρομερά σημαντικό ρόλο
σε μια ιστορία μυστικιστικής σπουδαιότητας!!!
Δε με εκπλήσει λοιπόν η παραπάνω υπόθεση για τον Ιππότη...
quote:
ενώ τα 10 κέρατα του θηρίου αφορούν σε 10 μουσικές κυκλοφορίες του (Crazy For You, David, David Hasselhoff, Do You Love Me?, Du, Everybody Sunshine, I Believe, Looking For Freedom, Night Lover and Night Rockers)
Εδώ ο τυπάς που έφτιαξε το site με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Για τους γερμανούς που ανεβάζουν τα βλάσφημα ανοσιουργήματα του στα τοπ τώρα τι να πει κανείς....Από τον ένα αντίχριστο στον άλλο.....
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------
quote:
Λίλιθ "το εκκρεμές του Φουκώ" μου είχε κάνει και εμένα μεγάλη εντύπωση.
Πραγματικά χρειάζεται μεγάλη διάκριση για να ξεχωρίσει κανείς την ήρα από το στάρι.

quote:
Έτσι, μέσα στο βιβλίο περιγράφεται η απόλυτα εμφανής και καταπληκτική
αντιστοίχιση της μεγάλης πυραμίδας της Αιγύπτου με το περίπτερο, στη
γωνία του σπιτιού του ήρωα του βιβλίου στο Παρίσι. Ο συσχετισμός των
δύο, πυραμίδα και περίπτερο, είναι τόσο κυριολεκτικά ολοφάνερος, που
δε μας αφήνει περιθώρια, παρά να δεχτούμε την αδιαμφοισβήτητη
υπόθεση ότι το περίπτερο εκείνο παίζει έναν τρομερά σημαντικό ρόλο
σε μια ιστορία μυστικιστικής σπουδαιότητας!!!
Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το ξαναθυμιθώ... ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Είναι ο David Hasselhoff ο Αντί-Χριστος???
Όχι, ο θεός είναι![]()