- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Όλοι εδω μέσα μιλούν για τον Χριστόδουλο και είναι προφανώς εκτός Θέματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Impious Varmint

macedon
quote:
Δεν ξέρω αν ήδη το κάνει πάντως ταπεινή μου γνώμη είναι πως ο Συνοδινός θα έπρεπε να γράφει σε κάποια εφημερίδα σχολιάζοντας τα γέγονότα της επικαιρότητας.Το ύφος του είναι εξαιρετικό...Impious Varmint
Μήπως είναι αντιγραφή από εφημερίδα?
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Αλλά ας μην είμαστε κακοπροαίρετοι...
Impious Varmint

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

macedon
Αργότερα και όταν θα αρχίσουν οι Δεσποτάδες να αλληλοσφάζονται για την διαδοχή του να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα , στο οποίο θα συζητήσουμε και θα σχολιάσουμε τα γεγονότα που θα έρχονται στο φώς της δημοσιότητας
Με αφορμή όμως, την αποτυχημένη επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη, είδα στην τηλεόραση αρκετούς ιεράρχες συντετριμμένους και δε μπόρεσα να μη σκεφθώ για μερικούς:
ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ
Με αφορμή όμως, την αποτυχημένη επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη, είδα στην τηλεόραση αρκετούς ιεράρχες συντετριμμένους και δε μπόρεσα να μη σκεφθώ για μερικούς:ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Δανεικά είναι αυτά φίλε μου. Και πάντα πληρωτέα στην ώρα τους.

macedon
*Να προσθέσω κάτι ακόμα σε αυτό που είπες Μακεδόνα,ως προς το που πάνε τα έσοδα αυτά.Εκτος ότι πηγαίνουν στην αρχιεπισκοπή,τα λεφτά αυτά είναι και ΜΑΥΡΑ....

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Ευχόμαστε στον Αρχιεπίσκοπο να πάνε όλα καλά με την εξέλιξη της υγείας του και ταχεία ανάρρωση.
Εάν υπάρξουν στο μέλλον κάποιοι λόγοι οι οποίοι να συντελούν στην συνέχιση της συζήτησης του θέματος, τότε αυτό θα μπορούσε να επανενεργοποιηθεί.

In anticipation of my resurrection...