- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αποχωρώ.
εσύ σιγανοπαπαδιά τώρα είδα κάτι κομπλεξικά που έλεγες στον Incubus μαζί με τον άλλο το βλάκα...σαν τσιράκι από κοντά κι εσύ στο αρχιτρολ...το να αποχωρήσεις λοιπόν δεν είναι κακή ιδέα...το να ξεκουμπιστείς είναι ακόμα καλύτερη! δηλαδή όλα κι όλα, εδώ θα συμφωνήσω με τον άλλον που σάς έκραξε...
epi pantos epistitou
kapote htan
orthia stiti kai geri
tou dsm h kavleri
alla tora pia einai ena garidaki
kai peftei ekso apto mounaki
etsi lipon egine poustraki
kai arxise na tin vriskei apto kolaraki
me arapides trimetrous sigrou kai kolonaki
na troei poutsoskabila olh mera
kai to kolaraki tou aniksan pera ws pera
quote:Καλύτερο θα ήταν να αποχωρίσει αυτός που έχει γεμίσει 5 σελίδες του θέματος με βωμολοχίες..
εσύ σιγανοπαπαδιά τώρα είδα κάτι κομπλεξικά που έλεγες στον Incubus μαζί με τον άλλο το βλάκα...σαν τσιράκι από κοντά κι εσύ στο αρχιτρολ...το να αποχωρήσεις λοιπόν δεν είναι κακή ιδέα...το να ξεκουμπιστείς είναι ακόμα καλύτερη!
πάντα κάτι συμβαίνει και μένω, κάτι σεντόνια 4.30 το πρωί χθες, κάτι προκατειλημμένα σχόλια άλλων, κάτι μαλακίες δικές σας...ας με διαγράψουν λοιπόν για κανά μήνα να ηρεμήσω...ούτε θα γκρινιάξω, ούτε τίποτα...καπίσι;
Atherovammona όταν το δεις διέγραψε αυτό το ελεεινό ροκ'ν'τρολ και ρίξε μία διαγραφή και σε μένα...εβδομαδιαία, μηνιαία ό,τι προτιμάς...δεν πάω να σε 'καθοδηγήσω' τι θα κάνεις, ούτε και πάω να το παίξω 'σωστούλης'...το φόρουμ με έχει αποσυντονίσει τις τελευταίες μέρες και όλο κάτι με γαργαλάει και ξαναγυρνάω...πρέπει να πάρω οφ και χάρη θα μού κάνεις αν με διώξεις για λίγο...ειλικρινά σου μιλάω...ήταν χάλια η παρουσία μου εδώ, και ειδικά όταν τα καλά μέλη παρεκτρέπονται έτσι, τότε τα άθλια μέλη βρίσκουν μεγάλο πάτημα και αποθρασύνονται εντελώς...
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Αν η συζήτηση δεν διατηρηθεί εντός θέματος, θα αναγκαστούμε να το απενεργοποιήσουμε προσωρινά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

σας γράφω για να ζητήσω τη γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη πριν απο μερικές μέρες.
Κατ' αρχήν πρέπει να σας πω πως απο μικρή κάποιες νύχτες υπνοβατώ.
Πότε ξυπνάω πανικόβλητη στη βεράντα μη ξέροντας πού είμαι, πότε ήρεμη να πίνω νερό στην κουζίνα, ή δεν ξυπνάω καθόλου και μου λένε οι γονείς μου το πρωί ότι με είδαν να περιφέρομαι στο σπίτι.
Την Πέμπτη όμως το βράδυ που σηκώθηκα και βγήκα στη βεράντα[δεν το θυμάμαι, μου το είπαν οι φίλοι μου(η βεράντα είναι κοινή με άλλα 2 διαμερίσματα)] μου είπαν τα παιδιά ότι τα μάτια μου ήταν άσπρα....
το μόνο που διακρίνονταν πιο σκούρο ήταν η κορη και γύρο-γύρο το μάτι μου είχε μια "λευκή θολούρα".
Το μόνο που θυμάμαι είναι μια φίλη μου να με κοιτάζει πανικόβλητη, τη ρωτάω αν είναι όλοι τους καλά(προφανώς έβλεπα εφιάλτη) μου απαντά καταφατικά, με ρωτάει πώς είμαι εγώ, της λέω "καλά, καληνύχτα", μπαίνω μέσα και κοιμάμαι.
Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να μου πείτε αν γνωρίζετε τι είναι αυτό που μου συνέβη.
1)ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ
2)ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΠΡΑ!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
επειδή αυτή που την είδε με άσπρα μάτια ήμουν εγώ στο ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ πως δεν λέω ψέματα, ούτε πλάκα κάνω...!
Είναι που είναι τα μάτια της τεράστια (βιολέττα sorry που σε κάνω ρόμπα δημοσίως...
)...τα γούρλωνε κιόλας...! Χέστηκα πάνω μου...!
Μόλις την είδα στη μπαλκονόπορτα έτσι...να ρωτάει άσχετα με ύφος κοιμισμένου, σκέφτηκα πως θα υπνοβατούσε, αφού η ίδια μου έχει πει πως της συμβαίνει συχνά...έτσι...πλησίασα και εγώ να τη δώ από κοντά (ε, τί να κάνω...δεν έχω ξαναδεί υπνοβάτη...!) και μόλις αντίκρισα από το 1 μέτρο το πρόσωπο της μόνο που δεν έπεσα από το μπαλκόνι...!
Τα μάτια της ήταν θολά...άσπρα...........!
Την άλλη μέρα ψιλοθυμόταν το περιστατικό οπότε δεν υπνοβατούσε...!
quote:
ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΠΡΑ!!!
Αν είχαν πάει προς τα κάτω πως θα φαινόταν η κόρη...;!!!
Θα ήταν όλο άσπρο, πραγμα που δεν ισχύει...!
"Το 23 για τους ιλλουμινάτους...!"
Υ/Γ μην ακούτε τη scully δεν είναι φοβίσιμα τα μάτια μου, μόνο λίγο μεγάλα.
Η υπνοβασία εκδηλώνεται κυρίως στη non-REM φάση και μάλιστα στον 3ο-4ο κύκλο REM-NON REM.Κατα τη REM φάση έχουμε ταχύτατη κίνηση των οφθαλμών...πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη χρήση των μυών που κινούν τους οφθαλμικούς βολβούς.Οι μύες αυτοί είναι γραμμωτοί (όπως δηλαδή των χεριών και των ποδιών) και διογκώνονται κατα την κινητοποίηση τους (λόγω υπεραιμίας κτλ).Πιθανόν λοιπόν η διόγκωση αυτή να δημιουργεί την αίσθηση του γουρλώματος...και να είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο.
Όπως και να έχει συζήτησε το και με κάποιο γιατρό.....όχι μόνο για τα μάτια σου...αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση της ίδιας της υπνοβασίας.
Δοκιμασε μια φορα οταν καποιο συγγενικο σου προσωπο κοιμαται να του ανοιξεις,προσεχτικα το ενα ματι.Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι λευκο το ματι λογω οτι η κορη του ματιου ειναι προς τα κατω η πανω.
Atome.
Το εξήγησα και παραπάνω...η κοπέλα δεν κοιμόταν...!
Την άλλη μέρα θυμόταν το περιστατικό...οι υπνοβάτες αν δεν κάνω λάθος δεν θυμούνται τίποτα...!
"Το 23 για τους ιλλουμινάτους...!"
Όπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ.
Εγώ ξύπνησα όρθια στο μπαλκόνι άρα ως τότε υπνοβατούσα.
quote:
Κατ' αρχήν πρέπει να σας πω πως απο μικρή κάποιες νύχτες υπνοβατώ.
πότε ήρεμη να πίνω νερό στην κουζίνα...
Αφού λένε ότι οι υπνοβάτες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το νερό!
θα πρέπει να σε κατέλαβε κάποιο πνεύμα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω...αν σου συμβεί και άλλες φορές, έλα σε επαφή με έναν ιερέα...
Φιλικά, Νότης Σκορπιός...