- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΙΛΙΟ-ΔΟΥΛΟΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Όχι εσύ προσωπικά, όλοι οι ευρωπαίοι...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
πληθυντικό αριθμό, μου θυμίζετε αγγλικό δεύτερο πρόσωπο...

macedon
quote:
macedon:
Πάντως ο τρίτος έχει μια στοιχειώδη γνώση της ελληνικής, κι ένα στοιχειώδη ειρμό... του το αναγνωρίζω αυτό. Οχι σαν τους δύο πρώτους που έχουν μάθει την ελληνική ... στο ΙΚΑ.
Έλα ρε μούτρο!!!! μορφωμένε!!......που απαξιείς τον Έλληνα εργαζόμενο και ασφαλισμένο στο ΙΚΑ!!!! Αλλά αφού είναι κορόιδα και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. καλά τους τη λες!!!! Εσύ τουλάχιστον εξασφάλισες για μια πενταετία με την απόσπαση στο Αμέρικα τριπλάσιο μισθό..........υπό τις ευλογίες του ΥΠΕΠ-Θ.....κι έκανες και θεάρεστο έργο εκεί......με το που πήγες πρώτο μέλημα ήταν να κατεβάσεις τις εικόνες από το σχολείο.....αλλά στην πρεσβεία πως χώθηκες? Σίγουρα δε θα είχες το βίσμα του οικοδόμου συνταξιούχου!!!!!!

Η σοφία είναι ένα μόνο πράγμα: να γνωρίζει κανείς την αρχή που κυβερνά τα παντά με τη βοήθεια των πάντων.
(Ηράκλειτος).
Edited by - europaios2 on 23/10/2008 19:32:55
Ακριβώς, εσένα εννοούσα
. Το γνωστό...
Πώς το κατάλαβες ρε θηρίο;
Δεν μπόρεσα βέβαια να καταλάβω πώς σύνδεσες το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους οικοδόμους, τη σύνταξη, το ΥΠΕΠΘ και τα ελληνικά αλλά... εντάξει ... μην είμαστε και απαιτητικοί...
Για ενημέρωσή σου πάντως, τις εικόνες από την τάξη μου τις κατέβασα στο σχολείο που υπηρετούσα εδώ, πριν φύγω για Η.Π.Α., πράγμα που έκανα και φέτος που ξαναμπήκα στην τάξη. Ο λόγος απλός: Δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει την ανάρτηση των συγκεκριμένων εικόνων σε σχολικές αίθουσες.
Οσο για τις Η.Π.Α., μπορείς και συ θαυμάσια να πας, δίνοντας εξετάσεις στα αγγλικά. Τώρα δεν ξέρω αν φωνάξουν την ειδικότητά σου αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις εμένα ΚΑΙ γι'αυτό, ε; ![]()

macedon
quote:
Μάλλον είσαστε δύο που δεν γνωρίζετε πού πάνε τα τέσσερα και ένας που κάνει ότι γνωρίζει...Σύνολο τρείς (3).
Αν είστε παραπάνω ζητώ συγγνώμη που παρέλειψα κάποιους...
...ξέχασες τον τρεχαγύρευε. Όπως βλέπεις την φώτο, τέρμα δεξιά ...με τα γυαλιά. Ο συντηρητικός λογιστής.
Εγώ είμαι τέρμα αριστερά... Ο εργένης ιταλός μετανάστης, που ξέρει καλό σημάδι...
Ο αθυρόστομος οικογενειάρχης της παρέας, o Eliot Ness, μάλλον ο europaios2.
Και ο ψηλός ο γέρος στη μέση... Νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω ποιός είναι.

quote:
macedon:
Δεν μπόρεσα βέβαια να καταλάβω πώς σύνδεσες το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους οικοδόμους, τη σύνταξη, το ΥΠΕΠΘ και τα ελληνικά αλλά... εντάξει ... μην είμαστε και απαιτητικοί...
Aν καταλάβαινες δε θα έθιγες μιλώντας απαξιωτικά για τους εργαζομένους-ασφαλισμένους στο ΙΚΑ χαρακτηρίζοντάς τους ως αμόρφωτους.....
quote:
macedon:
Για ενημέρωσή σου πάντως, τις εικόνες από την τάξη μου τις κατέβασα στο σχολείο που υπηρετούσα εδώ, πριν φύγω για Η.Π.Α., πράγμα που έκανα και φέτος που ξαναμπήκα στην τάξη. Ο λόγος απλός: Δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει την ανάρτηση των συγκεκριμένων εικόνων σε σχολικές αίθουσες.
Εδώ αποκλείεται να έκανες κάτι τέτοιο δε θα περνούσε απαρατήρητο απ' όλα τα παιδάκια. Στο Αμέρικα δε γνωρίζω τη νοοτροπία των ανθρώπων για αυτό και υπέθεσα ότι εκεί θα είχε λάβει χώρα το συμβάν. Εκτός βέβαια και αν αυτό κινείται στη σφαίρα "του τι θα ήθελες" να έκανες.........
quote:
macedon:
Οσο για τις Η.Π.Α., μπορείς και συ θαυμάσια να πας, δίνοντας εξετάσεις στα αγγλικά. Τώρα δεν ξέρω αν φωνάξουν την ειδικότητά σου αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις εμένα ΚΑΙ γι'αυτό, ε;
Ε! μη το παίρνεις κατάκαρδα!!!!!!!!!!
Α τόσο απλό!!!!!!!!! κι εγώ που νόμιζα........!!!!!

Η σοφία είναι ένα μόνο πράγμα: να γνωρίζει κανείς την αρχή που κυβερνά τα παντά με τη βοήθεια των πάντων.
(Ηράκλειτος).
quote:
...ξέχασες τον τρεχαγύρευε. Όπως βλέπεις την φώτο, τέρμα δεξιά ...με τα γυαλιά. Ο συντηρητικός λογιστής.Εγώ είμαι τέρμα αριστερά... Ο εργένης ιταλός μετανάστης, που ξέρει καλό σημάδι...
Ο αθυρόστομος οικογενειάρχης της παρέας, o Eliot Ness, μάλλον ο europaios2.
Και ο ψηλός ο γέρος στη μέση... Νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω ποιός είναι.
Εγώ ποτέ δεν θα χαρακτήριζα μια ομάδα χριστιανών... συμμορία!!!
Γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;;![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
μάρτυρες των αιώνων των διώξεων,όταν τους κατέτασες στο
απλό μητρωο του Ποινικού κώδικα, θα κάνεςι και τώρα το ίδιο;Ή τελικά
εσύ στοιχειοθετείς κατηγορίες, όπως οι
τότε ειδωλολάτρες διώκτες...Λες στο τέλος να δούμε και διωγμούς,
ώστε παλι να λένε κάποιοι Γιάπετ του μέλλοντος, ότι ψεύδονται οι
χριστιανοί και δεν υπήρχαν μάρτυρες; Κάνε μας ...φωτεινά παραδείγματα,
φίλε μου, κάψε και συ τρεις χριστιανούς, μπορείς....
quote:
γιαπετ: εγώ ποτέ δεν θα χαρακτήριζα μια ομάδα χριστιανών... συμμορία!!!Γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;;
γιαπετ: "Ο χριστός, όπως φαίνεται απ’ τα ευαγγέλια, όποτε εύρισκε ευκαιρία συμμετείχε σε γλέντια, έπινε, νευρίαζε βρίζοντας ακόμη και τους ακολούθους του, χειροδικούσε και καταριόταν τους πάντες........"
Mε τέτοιο αρχηγό που μας περιγράφεις........τα άλλα που υπονοείς περιττεύουν....(κάπου είχες γράψει ότι ήταν και μαχαιροβγάλτης φονιάς..........θα το βρω που θα πάει.......!!)
-Ωραίος ο samuel1974!!! 

Edited by - europaios2 on 24/10/2008 09:46:21
Τώρα φυσικά θα αρχίσουμε να σου λέμε πόσο επικίνδυνο είναι κάτι τέτοιο και πως αν έκανες τον κόπο να κάνεις μία αναζήτηση, θα έβρισκες ένα σωρό θέματα με την ίδια ερώτηση. Μάλλον δίκιο θα έχουμε... Αυτά για να ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν νομίζω πάντως ότι θα πάρεις απάντηση.
'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

Αυτοί ξέρουν καλύτερα και έχουν περισσότερες επαφές μαζί τους.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
quote:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Ποιά είναι η διαφορά τους ???

quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ αλλα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Αυτοί ξέρουν καλύτερα και έχουν περισσότερες επαφές μαζί τους.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν νομίζω να είμαι ψυχοπαθής ή δαιμονισμένη επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν πνεύματα
Υπάρχουν σχετικά topics πολύ κατατοπιστικά.
Το καλύτερο είναι να τα αφήσουμε στην ησυχία τους εφόσον (και εάν) και αυτά μας αφήνουν στην δικιά μας.

quote:
ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Μ......? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. Η ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ E-MAIL ΣΤΟ forgotten_past_1969@yahoo.gr ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ...
Η έννοια της ξεροκεφαλιάς είναι υποκειμενική για τον καθένα. Ίσως εγώ να υποδυκνύω εσένα ξεροκέφαλο που θες να βγάλεις τα μάτια σου με τα ίδια σου τα χέρια και εσύ εμένα ξεροκέφαλη που δεν βάζω τα δικά μου χέρια να σου βγάλω τα μάτια.
Εγώ τουλάχιστον για εμπειρία δεν μίλησα.
Αν θες υποδείξεις για να καλέσεις πνεύμα χωρίς όπως λες να έχεις γνώσεις τότε σίγουρα σε λάθος forum το ζητάς. Δεν νομίζω κάποιος από εδώ σε βοηθήσει να κάνεις μια τέτοια χαζομάρα για να διασκεδάσεις ίσως.
Φιλικά και συνεργατικά