ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
22/06/2010, 18:38:07
Τη ..συνεργασία σας να χαρώ εγώ...Βιομηχανικός Εαρινός...
Αχτύπητο δίδυμο!!!Τι τους ενώνει;...
Απο κει κι έπειτα, παιδιά, τι να πω, κολακεύομαι,αλλά, απο τη μια δεν δικαιούμαι να έχω άποψη για τιποτε, απο την άλλη εσείς για τα πάντα..Τι δίκαιος κόσμος....
Εντελώς ...εθνοσοσιαλιστικός....
Πάντως, πιστεύω, είναι ιερός ο σκοπός σας...Εναντίον μου....
Μωρέ, ούτε ...μουσουλμάνοι φανατικοί, να ήσασταν, μη σας ματιάσω!!!!!!!
22/06/2010, 18:54:21
Μιλάς εσύ για εθνοσοσιαλισμό; Εγώ δεν είμαι αρνητής του ολοκαυτώματος

Για πες ρε τρέχα... έγινε το ολοκαύτωμα; Πόσα εκατομύρια Εβραίοι δολοφονήθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Δεν έχεις καταλάβει ότι δικαιούσαι να έχεις άποψη... Αλλά και εγώ δικαιούμαι να έχω άποψη πάνω στην άποψη σου... Η δημοκρατία δουλεύει σε 2 κατευθύνσεις... Γράψε ότι ο γάιδαρος πετάει... άποψη είναι και αυτό... Στο καπάκι εγώ θα γράψω ότι ο γάιδαρος δεν πετάει, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες κ.ο.κ.

22/06/2010, 19:04:28
Ποτέ, άτομα σαν εσενα, Βιομηχανικούλη μου,δεν θα έχουν σχέση με
την αλήθεια...Απλά, θα προσπαθούν να την εκμεταλευτουν και δεν θα το καταφέρνουν ποτέ.....
Εσύ αγόρι μου, τι είσαι, όμως;Για πές μας...Πές μας για σένα, γιατί απο κουκουλοφόρους, ρουφιάνους, χορτάσαμε την κριτική τους.......
Αλλά, τι να μας πεις κι εσύ απο τη ζωή σου;Μια μέρα απο τη δική μου, ολάκερη η ζωή σου, πιτσιρίκο.....
Ρούφα, το αυγό σου τώρα....
22/06/2010, 19:40:01
quote:

Τη ..συνεργασία σας να χαρώ εγώ...Βιομηχανικός Εαρινός...
Αχτύπητο δίδυμο!!!Τι τους ενώνει;...
Απο κει κι έπειτα, παιδιά, τι να πω, κολακεύομαι,αλλά, απο τη μια δεν δικαιούμαι να έχω άποψη για τιποτε, απο την άλλη εσείς για τα πάντα..Τι δίκαιος κόσμος....
Εντελώς ...εθνοσοσιαλιστικός....
Πάντως, πιστεύω, είναι ιερός ο σκοπός σας...Εναντίον μου....
Μωρέ, ούτε ...μουσουλμάνοι φανατικοί, να ήσασταν, μη σας ματιάσω!!!!!!!

Βαγγέλη , αν θα επέλεγα αντίπαλο , πάντως αυτός δεν θα ήσουν εσύ...θα προτιμούσα κάποιον που θα είχε μέγεθος και θα μπορούσε να σταθεί απέναντί μου αλλα σε σένα πάντα μιλάω με γλυκό τρόπο σαν πατέρας σου και φίλος σου ταυτόχρονα..το ξέρεις ότι σε συμπαθώ και δεν σε βρίζω αλλα μην φέρεσαι έτσι..που σου φέρθηκα άσχημα??

Δηλαδή αν κρατήσουμε ένα διάλογο ενηλίκων ανθρώπων , χωρίς βρισιές είναι κακό αυτό και αν το επιβραβεύουμε επίσης είναι κακό???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/06/2010, 19:51:00
quote:
Η θεση σου είναι ότι ο Θεός με το να δημιουργεί μέσω της εξέλιξης, υπότασσεται σε νομοτέλεια και άρα δεν είναι Θεός. Ερώτηση πάνω σε αυτό. Όταν έκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορα δεν υποτάχθηκε στη νομοτέλεια της φωτιάς που καίει; Γιατί δεν έκανε το νερό να καίει και να τους ρίξει βροχή για να καούν;

Γιατί θα έλεγαν οτι τους κατούρησε
Η αλήθεια βέβαια είναι οτι η περιοχή αυτή σήμερα λέγεται οτι βρίσκεται κάτω απο τη Νεκρά Θάλασσα. Σύμπτωση

22/06/2010, 19:51:58
quote:

Ποτέ, άτομα σαν εσενα, Βιομηχανικούλη μου,δεν θα έχουν σχέση με
την αλήθεια...Απλά, θα προσπαθούν να την εκμεταλευτουν και δεν θα το καταφέρνουν ποτέ.....
Εσύ αγόρι μου, τι είσαι, όμως;Για πές μας...Πές μας για σένα, γιατί απο κουκουλοφόρους, ρουφιάνους, χορτάσαμε την κριτική τους.......
Αλλά, τι να μας πεις κι εσύ απο τη ζωή σου;Μια μέρα απο τη δική μου, ολάκερη η ζωή σου, πιτσιρίκο.....
Ρούφα, το αυγό σου τώρα....

Δηλαδή φίλε μου , αυτός είναι τρόπος συνομιλίας και συμπεριφοράς...???

Και δηλαδή σε εκφράζει και είναι τρόπος να μιλάς έτσι σε όποιον δεν σου αρέσουν οι απόψεις του και δεν συμπίπτουν με τις δικές σου ή τις δικές μου ή του οποιουδήποτε??

Και γώ σε κάποια σημεία είχα αντιρρήσεις στα όσα ισχυριζόταν και απλά με τα όποια επιχειρήματα είχα , με αυτά του απάντησα και δεν ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και με κανέναν εδώ μέσα..εσύ έχεις αυτήν ην τάση και μην θυμώνεις , ότι βλέπω λέω ...!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/06/2010, 20:01:22
Αυτο λέω κι εγώ ρε φιλε Εαρινέ, εδώ μέσα, κάνετε τις μοδίστρες;
Κοβετε κοστούμια σε όσους γράφουν, επειδή δεν γράφετε;
Δεν το έχεις ακούσει φίλε μου;Αργία μήτηρ πάσης κακίας...
Άποψη έχεις, ή σχολιάζεις κι εσύ εμένα, όπως ο Βιομηχανικούλης;...
Και φυσικά, ο σχολιασμός αφορά στο πόσο εγώ έχω δικαίωμα κι όχι εσείς;Πληρώνεστε, τουλάχιστον, ή τζάμπα;...
Κι αυτο το "μη θυμώνεις",που λες συχνά,μήπως, επειδή το αισθάνθηκες γι αυτο το λες πολλές φορές;
Γιατί εγώ, δεν θυμώνω....Άλλοι θυμώνουν και τραβάνε τα λυσακά τους για να βρίσουν, ασχέτως θέματος...
Παιδιά, λέω εγώ..
Καποτε θα ωριμάσουν και θα μάθουν και να μιλανε..Τώρα, παίζουν...
22/06/2010, 20:03:40
Η ερώτηση που σου έκανα είναι απλή, αμερόληπτε δημοσιογράφε. Είσαι αρνητής ή όχι του ολοκαυτώματος;

Αν είσαι δε δικαιούσαι να κατηγορείς τους ΑΛΛΟΥΣ για εθνικοσοσιαλισμό...

Εγώ έχω σχέση με την αλήθεια...αναζητώ την αλήθεια... Εσύ έχεις έτοιμες απόψεις και ψάχνει να βρεις ποιο ψήγμα πληροφορίας ταιριάζει με αυτά που πιστεύεις για να παρασύρεις και άλλους στη σέκτα που ανήκεις...

Εαρινέ ότι και να του πεις δε θα βγάλεις νόημα. Αν βρίζει αυτός είναι δημοκρατία, αν βρίσω εγώ είναι ναζισμός. Αν πει κάτι αυτός είναι δημοκρατία, αν διαφωνήσεις είσαι φασίστας. Αν πεις κάτι αληθές που δεν τον συμφέρει να ακουστεί, είσαι ρουφιάνος και συκοφάντης. Αυτή είναι η δημοκρατία που θέλει... Δε θα του περάσει όμως

Γείτονα, βολικό να είναι στον πάτο της θάλασσας ε; Εν πάει περιπτώσει το επιχείρημα μου δέχεται ως υπόθεση εργασίας την αλήθεια της αφήγησης...

22/06/2010, 20:08:31
quote:
Άποψη έχεις, ή σχολιάζεις κι εσύ εμένα, όπως ο Βιομηχανικούλης;.

Δε σχολιάζω εσένα. Σχολιάζω αυτά που γράφεις. Δε με νοιάζει ποιος είσαι, τι είσαι, τι κάνεις. Αντιγράφεις κείμενα και παραπληροφορείς...Αν έχω πηγές που λένε το αντίθετο δεν είναι δικαίωμα μου να το μεταφέρω; Τα περισσότερα επιχειρήματα κατά της εξέλιξης είναι ΣΤΗΜΕΝΑ και παραποίηση στοιχείων και εσύ τα αναπαράγεις...

22/06/2010, 21:12:32
Τι να καταλάβεις εσύ Βιομηχανικούλη μου;Ότι αυτές οι θέσεις
που γράφω, πάντα, είναι θέσεις πολλών εκατομμυριών ανθρώπων και αναλόγων επιστημόνων κι απλά, εσύ, επειδή δεν τα ξέρεις, τα αμφισβητείς....Δεν λεω, ακολουθάς καλά ότι σου λένε,αλλά, επειδή δεν σου τα ειπανε, πάει να πει, ότι δεν είναι αλήθεια;...Ξεκαβαλίκεψε, λέμε...
Είσαι πολύ μικρός ακόμη για να καταλάβεις, ότι απόψεις υπάρχουν, γιατί, αν ήταν κάτι απόλυτο,έστω απόλυτα κατανοητό, δεν θα υπήρχαν τα άλλα...
Κόψε τα κόλπα και τις δικαιολογίες, καψούρα έχεις κι εσύ με μένα...
Λέω να ζητάω ποσοστά, πλέον...
22/06/2010, 21:19:41
quote:
Ότι αυτές οι θέσεις
που γράφω, πάντα, είναι θέσεις πολλών εκατομμυριών ανθρώπων και αναλόγων επιστημόνων κι απλά, εσύ, επειδή δεν τα ξέρεις, τα αμφισβητείς

Ποιους μετράς στα εκατομύρια ακριβώς; Οι καθολικοί δε μετράνε, ο Πάπας αποδέχεται την εξέλιξη. Πολλοί ορθόδοξοι επίσης την αποδέχονται, ακόμα και ιερείς...

Οι βουδιστές θεωρούν απόλυτα συμβατή την πίστη τους με την εξέλιξη...

Οι θέσεις είναι μερικών χιλιάδων που ανήκουν στη σέκτα σου μαζί με μερικά υπόλοιπα από τις υπόλοιπες θρησκείες

Όσο για τους επιστήμονες... Για ψάξε καλύτερα αμερόληπτε δημοσιογράφε... Το 95% συμφωνεί με την εξέλιξη, και μιλάμε για τους εν γένει επιστήμονες, όχι απαραίτητα σχετικούς με το αντικείμενο. Από τους σχετικούς το 99.85% συμφωνεί

http://www.gate.net/~rwms/EvoCreationScientists.html

Για ψάξε καλύτερα, για ψάξε στατιστικές, για ψάξε πηγές... Μη συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο...

22/06/2010, 21:25:11
Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, αν δεν δέχεσαι, τους άλλους, Βιομηχανικούλη...Εδώ, δέχομαι εσένα, που δεν ξέρεις τι γράφεις...
Κι εσύ, δεν ξέρεις καν τι ....άλλοι, εκτός εσού, υπάρχουν...
Απλά, λές κάτι που παπαγάλισες, λες και τώρα έγινε....
Παιδικές ασθένειες ....παιδιών...
Μόλις μάθεις να δέχεσαι τα στάτους, τότε μπορεί να σε πάρω λίγο στα σοβαρά...
22/06/2010, 21:30:23
Τι παπαγάλισα; Γιατί δεν ψάχνεις να δεις στατιστικά; Γιατί δεν τα φέρνεις να αποδειχθεί ότι λες μπούρδες;

Το ποιος δεν ξέρει τι γράφει είναι γνωστό ανορθόγραφε δημοσιογράφε που δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις τον πλανήτη από το δορυφόρο...

22/06/2010, 21:33:00
Βγες να βρεις κανένα κοριτσάκι Βιομηχανικούλη μου, μην νοιώθω τύψεις, οτι σε απασχολώ,άσε τις παλιές ιστορίες....
Σου επιτρέπω, να πας μια βόλτα,πάλι πίσω στις 10.30μ.μ....
22/06/2010, 21:40:14
Ναι έτσι ρίχτο στην πλάκα ψεύτη δημοσιογράφε... Όποτε ζητάω στοιχεία, ΜΟΚΟ. Μόνο να αντιγράφεις τους βατοπεδινούς ξέρεις.
22/06/2010, 22:32:09
Μήπως έχετε σκοπό να επιστρέψετε στο θέμα, κάποτε;;;

Λέω εγώ τώρα...

Είναι απ' τα λίγα θέματα που κατάντησε τόσο κουραστικό.

Άραγε γιατί συνεχίζεται;;;;;;;;;;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

22/06/2010, 23:10:13
Αντιπαλότητα, μπορεί να πάψει να υπάρχει;
Αυτό, είναι το θέμα,γιατί, δεν έχουμε τίποτε να μοιράσουμε..
Ψάχνουμε κάτι,δεν αυτοπροβαλόμεθα....
Κι επιτέλους, δεν πρέπει να ξέρουμε τι είμαστε;
Αν ειμαστε ζώα, ή άνθρωποι,δεν έχει σημασια;Έστω, ως προοπτική
μας, ασχέτως πόσο το αξίζουμε...
22/06/2010, 23:23:50
quote:
Ψάχνουμε κάτι,δεν αυτοπροβαλόμεθα.

Δεν ψάχνεις τίποτα, έχεις έτοιμη μια αλήθεια και τη σερβίρεις γαρνιρισμένη με ότι παραπληροφόρηση μπορείς να βρεις. Δε δουλεύει η επιστήμη έτσι, δε δουλεύει ΚΑΝ η λογική. Έχουμε δεδομένα και βγάζουμε συμπεράσματα, ΔΕΝ έχουμε συμπεράσματα και ψάχνουμε να βρούμε ποια δεδομένα ταιριάζουν με αυτά

quote:
Κι επιτέλους, δεν πρέπει να ξέρουμε τι είμαστε;

Θες να το μάθεις; Είσαι ανοιχτός σε όλα; Η΄μήπως εννοείς τι ΘΕΛΟΥΜΕ να είμαστε;Και αν κάνεις λάθος; Μπορεί να κάνεις λάθος; Πώς διασταυρώνουμε αυτά που ισχυρίζεσαι;

quote:
Αν ειμαστε ζώα, ή άνθρωποι,δεν έχει σημασια;

Έλα ντε, έχει; Και γιατί είναι ο άνθρωπος καλύτερος από ζώο; Επειδή σκοτώνει αβέρτα για συμφέροντα; Επειδή σκοτώνει με βόμβες και όχι με τα χέρια και τα δόντια του;

Και ξαναλέω, σε ενδιαφέρει η αλήθεια ή να πουλήσεις τα πιστεύω της σέκτας σου;

22/06/2010, 23:35:58
Γιάπετ

Έχεις δίκιο. Βαριέμαι και εγώ να τον διαψεύδω από τη μία αλλά από την άλλη βλέπω να διαιωνίζει τέτοια αισχρά ψεύδη και αναγκάζομαι να απαντήσω...

23/06/2010, 01:38:34
IndustrialAngel

quote:
από την άλλη βλέπω να διαιωνίζει τέτοια αισχρά ψεύδη και αναγκάζομαι να απαντήσω...

Και πόσο έξυπνο το βρίσκεις να σε παρασύρει ένας άνθρωπος που του προσδίδεις τόσους χαρακτηρισμούς;;;

Φίλε μου, τα λογικότερα υποχωρούν... εδώ δεν παίζεται η αξιοπρέπεια κανενός, ούτε μια συζήτηση σ' ένα φορουμ, τονίζει την αυτοπεποίθηση των συνομιλητών ανάλογα με την πορεία της.
Δεν είναι στίβος για να αναδειχτούν νικητές και ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας, χαρακτηρίζει τον ίδιο και μόνο.

Ίσως υπάρχουν μέλη που θα ήθελαν να τοποθετηθούν επί του θέματος, γιατί τους διώχνετε;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/