- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ
Κάθε θρησκεία, κάθε φιλοσοφικό ρεύμα, κάθε εσωτερική διδασκαλία μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο και να του δώσουν τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα τον ωφελήσουν στην αναζήτηση του.
Αυτό μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα όταν το καθένα από αυτά δεν αποτελέσει για αυτόν μια ακόμα προσκόλληση αλλά του δώσει την ευκαιρία να ελιχθεί μέσω αυτών που του μετέδωσε.
Κι όπως λες υπάρχουν πάρα πολλά μονοπάτια για να προσεγγίσεις την Αλήθεια.
Το μυστικό είναι να καταλάβεις ότι το μονοπάτι που έχεις επιλέξει εσύ δεν είναι το μοναδικό κι όλα τα άλλα οδηγούν σε αδιέξοδο.
Όταν το κάνεις αυτό θα αρχίσεις σιγά σιγά να "ανυψώνεσαι" λίγο, να βλέπεις και τα υπόλοιπα μονοπάτια που υπάρχουν και να μπορείς να καταλάβεις ότι όλα οδηγούν στον τελικό σκοπό του ανθρώπου.

In anticipation of my resurrection...
εντελώς φιλικά στο γράφω:
"Μην στείλεις άλλο μύνημα γιατί καραδοκεί ο Αντίχτιστος Χ 4 = 6666"
quote:
Φίλε Dying,εντελώς φιλικά στο γράφω:
"Μην στείλεις άλλο μύνημα γιατί καραδοκεί ο Αντίχτιστος Χ 4 = 6666"
Χαχα! ![]()
![]()
Μα φίλε Vasiliscm, δεν το ξέρεις?
Το έργο που μου ανατέθηκε είναι να τον φέρω επί της Γης! ![]()
![]()

«Τότε γιατί εκτίθεσαι μονίμως όταν αντιπαρατίθεσαι με τα ...φτωχά μυαλά;»
Γιατί όταν τα φτωχά μυαλά βγαίνουν βόλτα στο διαδίκτυο, το παίζουν……επαΐοντες της θεολογίας!!
recto:
«πίσης, έχε τουλάχιστον τη διακριτικότητα να μην ξεφτιλίζεις τις προθέσεις τρίτων. Ο "elo" ήθελε να συζητήσει κάποιο θέμα.»
Τα σχόλια μου δεν αφορούσαν τον Elo, αλλά την αφεντιά σου…..
recto:
«μένα η παρουσία σου μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση γιατί βοηθάς με τις απορίες σου στην εδραίωση των απόψεών μου.»
Αλίμονο!!
Ποια «εδραίωση» βρε αθεόφοβε?? Ποια «εδραίωση» που έχετε μπερδέψει την έννοια της μυθολογίας με την εσχατολογική φάκα και την έχετε αναγάγει σε….εξ αποκαλύψεως αλήθεια!!
Θεολογία, είναι το όστρακο εκείνο που με πυρήνα έναν κόκκο πλάνης σχηματίζει μαργαριτάρι φίλτατε! Πιστεύεις άραγε ότι έχεις κάτι περισσότερο μέσα στα φαντασιακά σχήματα του μυαλού σου?
Και εάν ναι, τότε ΓΙΑΤΙ δεν είσαι σε θέση να το εξηγήσεις, νομιμοποιώντας προπάντων και το ΠΟΘΕΝ των λεγομένων σου??
recto:
«Θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι άλλους μπορεί να τους ενοχλεί να παρεμβάλεις στη δική τους συζήτηση, μονίμως παιδιάστικους μονολόγους.»
Παιχνίδια της φαντασίας που έγιναν ΘΕΜΕΛΙΑ της μεταφυσικής: η ανθρωποποίηση του θεού – η θεοποίηση του ανθρώπου.
Σου λέει τίποτα φίλτατε?
Έμαθες να πορεύεσαι με μύθους, σοφιστείες και υστερόβουλες υπεκφυγές αγαπητέ, μόνο που με αυτά τα συστατικά χτίζονται οι «μεγάλες αλήθειες» για τα μικρά μυαλά…..
Άντε γεια!![]()
![]()
«Δεδομένου ότι η αντίληψη μεταβλητότητας ενεργοπειοίται μέσω κίνησης και όχι ακινησίας, δεύτε προσκυνήσατε το αυτοκίνητο που περνά απ την οδό Σταδίου.
Κατά το άλλο ευαγγέλιο ο θεός είναι ακίνητος. Αχρονος. Κινεί και όχι κινείται.»
Κοίτα να δεις, εφόσον έχεις απαραίτητα την ανάγκη να προσκυνήσεις κάτι (!), τότε δεν νομίζω ότι το να προσκυνήσεις μια πανέμορφη McLaren ή μια Ferrari διαφέρει πολύ από το να προσκυνήσεις ένα…..κόκαλο, ένα κομμάτι κρανίου ή ένα μουμιοποιημένο σώμα!!
Τουλάχιστον το….προσκύνημα στη Ferrari θα σε γεμίσει χαρά, για κάτι που δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τα διάφορα χριστιανικά τοτέμ.
Ως προς τα υπόλοιπα, μόλις που ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ το ΠΟΘΕΝ η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σου ως προς τα κατηγορήματα που αναφέρεις, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Διότι, μάλλον «μιλάει» η ηχώ της φαντασίας παρά η βεβαιότητα σου..
quote:
Τα σχόλια μου δεν αφορούσαν τον Elo, αλλά την αφεντιά σου…..
Φίλε Schwabe, το θέμα μας όμως είναι το βαθύτερο νόημα της Σταύρωσης και σε τι μπορεί να συνίσταται αυτή...

quote:
Και ετούτο διότι η Μονοθεϊστική βία, προερχόμενη ως ιδεολογία απο τον Φαραώ Echnaton (1353-1336 π.χ.) και μετέπειτα διασκευασμένη απο σύνολο Σημιτικών λαών γνωστών ως «Εβραίοι», δεν αναγνωρίζει δικαίωμα συζήτησης άλλου τρόπου ερμηνείας του Θείου αλλά ούτε και αφήνει ζωτικό χώρο σε οιαδήποτε άλλη προσπάθεια «συμπόρευσης» μεταξύ ανθρώπων και τρόπου πίστης εις τα επέκεινα.
Θερμή παράκληση Schwabe :
Υπόδειξέ μου , πηγές ( ηλεκτρονικό διαδύκτυο ( ελληνική διάλεκτο ),για τα άνωθεν που έγραψες .
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Η άποψή μου για την εσταύρωση του χριστού είναι , ότι για να πιστέψει κάποιος σε αυτήν, θα πρέπει να κατορθώσει να αγαπήσει τον πλησίον του ως εαυτόν.
quote:
CROWL26 και Schwabe θα προτιμούσα οι αντιπαραθέσεις σας να είχαν κάτι να μας προσφέρουν , εκτός από τον φανατισμό που βγάζεται προς όλους εμάς που σας διαβάζουμε για τα προσωπικά σας πιστεύω θα ήθελα να μας κάνετε μια κατάθεση ψυχής , όχι εάν πιστεύετε στο νόημα της Σταύρωσης του Χριστού όπως μας έχουνε μάθει , αλλά ποιος πιστεύεται ότι ήταν ο βαθύτερος λόγος αυτής της ( ιστορίας ) , τα συναισθήματα που αφήνει στον καθένα σας αφήνοντας πίσω την Παλαιά Διαθήκη (γένεσις).
Για τον "φανατισμό που βγάζουνε" είναι νομίζω απόλυτα δικαιολογημένος.
Ο Θρησκευτικός φανατισμός και τα ανεξέλεγκτα ιερατεία που δολοφονούσαν
και βασάνιζαν φρικτά και εξολόθρευαν οτιδήποτε δεν προσκυνούσε τον
ήρωά τους,(τον Ιησού) για πολλούς αιώνες στον ελλαδικό και ευρωπαϊκό
χώρο ήταν κυρίαρχα. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάπως οι υπόλοιπες
δημοκρατικές δυνάμεις κατορθώσει να απαλλαγούν από τέτοιου είδους
πνευματικές και εξουσιαστικές πανούκλες.
Σήμερα όμως, μετά από τόσους αγώνες, μπορώ να λέω ελεύθερα χωρίς
να φοβάμαι πως ο Ιησούς είναι ένας ποταπός βάνδαλος απατεώνας και
όλοι όσοι στην συνέχεια τον "προώθησαν" μιάσματα και υπάνθρωποι. . .
τοκογλύφοι ανθρωποειδή
Και φυσικά αν τα έλεγα αυτά πριν 100 ή 200 χρόνια θα με είχανε
σκοτώσει αλλά τώρα δεν μπορούνε να με πιάσουνε ούτε να με κατηγορήσουν
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, I AM FREE , JESUS IS A FRICK
Ευχαριστώ το esoterica που μου δίνει αυτήν την ικανοποίηση του
να αισθάνομαι ελεύθερη.
Α, και κύριε crowl26, μη κλαις και οδύρεσαι που σταυρώθηκε και πέθανε
ο Ιησούς. . . στα ψέματα το έκανε . . . τίποτα δεν έπαθε.
Πέθανε στα βαθιά του γεράματα στην Πάτμο αφού υπό την επήρεια ουσιών
ότι έλεγε τα έγραψαν αυτοί που ήξεραν γράμματα και τα έκαναν Αποκάλυψη. (είπαμε, ο ίδιος δεν γνώριζε γραφή)
Αυτός που σταυρώθηκε στη θέση του Ιησού ήταν ο Σίμωνας ο Κυρηναίος
που όλως τυχαίως διερχόμενος του κουβάλησε και τον σταυρό σαν αγγαρεία.
---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧ
19/05/2007
Μπράβο σου, μετά από 200 χρόνια είσαι ελεύθερη! Συγχαρητήρια!!!
quote:
Radmila: Σήμερα όμως, μετά από τόσους αγώνες, μπορώ να λέω ελεύθερα χωρίς
να φοβάμαι πωςο Ιησούς είναι ένας ποταπός βάνδαλος απατεώνας και
όλοι όσοι στην συνέχεια τον "προώθησαν" μιάσματα και υπάνθρωποι. . .
τοκογλύφοι ανθρωποειδή
200 χρόνια είναι αυτά και λογικό είναι το λεξιλόγιο σου να είναι πλούσιο! Πως ξέχασες τους Εβραίους; Αφού τώρα είσαι ελεύθερη μετά από 200 χρόνια θα έχεις πολλά να πεις. Σαφώς όλα αυτά θα τα πεις με πολλή ‘Αγάπη’ για τους «μιάσματα και υπάνθρωποι. . .
τοκογλύφοι ανθρωποειδή»
quote:
Radmila: ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, I AM FREE ,JESUS IS A FRICK
Αυτό θα πει ελευθέρια, να εκφράζεις ελεύθερα την ‘Αγάπη’ σου και στα Αγγλικά!!!
quote:
Radmila: Ευχαριστώ το esoterica που μου δίνει αυτήν την ικανοποίηση του
να αισθάνομαι ελεύθερη.
Σαφώς και θα πρέπει να πεις ένα ευχάριστο στο esoterica αλλά το esoterica θα πρέπει να μας πει αν δέχεται το ευχάριστο!!!
quote:
Radmila: Α, και κύριε crowl26, μη κλαις και οδύρεσαι που σταυρώθηκε και πέθανε
ο Ιησούς. . . στα ψέματα το έκανε . . . τίποτα δεν έπαθε.
Πέθανε στα βαθιά του γεράματα στην Πάτμο αφού υπό την επήρεια ουσιών
ότι έλεγε τα έγραψαν αυτοί που ήξεραν γράμματα και τα έκαναν Αποκάλυψη. (είπαμε, ο ίδιος δεν γνώριζε γραφή)
Αυτός που σταυρώθηκε στη θέση του Ιησού ήταν ο Σίμωνας ο Κυρηναίος
που όλως τυχαίως διερχόμενος του κουβάλησε και τον σταυρό σαν αγγαρεία.
Θα πρέπει να πεις στον κύριο crowl26 τέρμα η ελευθέρια του αφού τώρα είναι η σειρά σου να είσαι ελεύθερη!!! Το είπαμε 200 χρόνια περίμενες για αυτό!!!
Θα πρέπει να πεις στον φίλο elo ότι τζάμπα ζητάει να δει την άλλη όψη της σταύρωσης του Χριστού αφού εσύ με τα 200 χρόνια στην πλάτη σου γνωρίζεις την Αλήθεια!!!
Πάντως η παρέα χρειαζόταν μια γυναικεία φωνή και μάλιστα 200 χρόνων!!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, I AM FREE ,JESUS IS A FRICK
να αισθάνομαι ελεύθερη.
Καλή μου Radmila,την πνευματική σου ελευθερία κανείς δεν μπορεί να στην στερήσει ,όσο μπορείς να ταξιδεύεις με το μυαλό σου , να αμφισβητείς ,να αναρωτιέσαι και να λες την γνώμη σου ελεύθερα .
Από την άλλη όμως πρέπει να ξέρεις ότι δεν είχανε μόνο οι χριστιανοί το προνόμιο να καταδικάζουνε όσους δεν σέβονταν τα ιερά πιστεύω τους .
Ήταν ένα φαινόμενο που υπήρχε ακόμα και στην δικιά μας «ανεπτυγμένη πνευματικά» χώρα .
Τώρα όπως έχω γράψει και άλλες φορές ,το θέμα δεν είναι να δούμε αν η σταύρωση του Ιησού είναι ένα πραγματικό γεγονός ,αλλά να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την ουσία που υπάρχει πίσω από τον συμβολισμό αυτής της πράξης .
Ο συμβολισμός της Σταύρωσης (θυσία) είναι ένα αρχέγονο γεγονός που υπήρχε σε πολλούς λαούς .
Άλλωστε πιστεύω ότι κατανοείς ,ότι το μόνο εύκολο είναι να έρχεσαι σε αντιπαραθέσει ,δίνοντας τα δικά σου στοιχεία ενάντια σε κάποια άλλα ,και πάει λέγοντας ….
Το δύσκολο είναι το να καταφέρεις να βρεις κάτι βαθύτερο πίσω από όλα αυτά ,που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον προσωπικό σου δρόμο ,προς το ανεξερεύνητο εγώ σου .

quote:
elo: Τώρα όπως έχω γράψει και άλλες φορές ,το θέμα δεν είναι να δούμε αν η σταύρωση του Ιησού είναι ένα πραγματικό γεγονός ,αλλά να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την ουσία που υπάρχει πίσω από τον συμβολισμό αυτής της πράξης
Αφού σου λέει δεν έπαθε τίποτα……..
Αφού σου λέει: JESUS IS A FRICK
Άρα με λίγα λόγια σου λέει φίλε elo, ότι δεν υπάρχει καμία ουσία!!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
elo: Από την άλλη όμως πρέπει να ξέρεις ότι δεν είχανε μόνο οι χριστιανοί το προνόμιο να καταδικάζουνε όσους δεν σέβονταν τα ιερά πιστεύω τους .
Ήταν ένα φαινόμενο που υπήρχε ακόμα και στην δικιά μας «ανεπτυγμένη πνευματικά» χώρα .
Ο Σωκράτης δεν ήθελε να περιμένει 200 χρόνια!!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
να αισθάνομαι ελεύθερη.
Δυστυχώς, radmilla, η ικανοποίηση της αίσθησης ελευθερίας που αποκόμισες από το Esoterica είναι αρκετά λανθασμένη και στηριγμένη μόνο σε μια πολύ εξωτερική θεώρηση της έννοιας της Ελευθερίας!
Το να προσβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο τις ιδεολογίες των συνανθρώπων μας αλλά και τους ίδιους κάθε άλλο παρά ελευθερία είναι.
Αντιθέτως, συνιστά ανελευθερία κι "υποταγή" από την πλευρά μας σε έναν τρόπο σκέψης που δυστυχώς μας έχει επιβληθεί από την στιγμή που γεννηθήκαμε κι εμείς μ' αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε ηθελημένα - κι ασυνείδητα πολλές φορές - να παραμένουμε προσκολλημένοι σ' αυτόν.
Το Esoterica - και στην προκειμένη περίπτωση τα Forums - μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανακαλύψουμε την Ελευθερία αλλά προηγουμένως θα πρέπει να έχουμε κατανοήσει σε ποιά επίπεδα επιθυμούμε να την ανακαλύψουμε.
Ο συγκεκριμένος Χώρος είναι ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες, ιδεολογίες, αντιλήψεις και πιστεύω όπου με ειλικρινή διάθεση και χωρίς προκαταλήψεις μπορούν να συζητήσουν μεταξύ τους, να σεβαστούν τις πεποιθήσεις των συνομιλητών τους και να επιχειρήσουν ένα άνοιγμα ψυχής ο ένας προς τον άλλον.
Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν η έλλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας δεν έχει θέση γιατί πολύ απλά αυτή η μορφή "ελευθερίας" καταπατά τα όρια της ελευθερίας των υπολοίπων...
Κι η Ελευθερία θα πρέπει να αναζητηθεί στην πραγματική της υπόσταση, να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει το νου μας σε γνώσεις που δεν είχαμε φανταστεί καν και να μας κάνει να διαλύσουμε διάφορες κρυσταλλωμένες και παγιωμένες απόψεις μας, ανοίγοντας μας τον δρόμο να βρούμε την πραγματική αιτία της ύπαρξης τους.

el.elyon
Δεν είπα ότι είμαι 200 ετών αλλά ότι πριν 200 χρόνια
όποιος τολμούσε και να σκεφτεί πως όλα αυτά είναι
ψέματα τον εκτελούσαν.
Σήμερα μπορούμε να το λέμε χωρίς να μας πειράζει κανείς.
Κάτι είναι και αυτό.
Φυσικά το ζητήματα που αγγίζουν την σκληρή κριτική σε
θρησκείες είναι φιλοσοφικά και κοινωνιολογικά ζητήματα
και ΜΟΝΟ έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Τι πάει να πει υποτιμητικός και προσβλητικός χαρακτηρισμός ;
Αν πω ότι ο ο Πάσσαρης είναι κακοποιός σημαίνει ότι τον προσβάλω ?
Όχι , την αλήθεια λέω . Και η αλήθεια είναι το ζητούμενο.
Φυσικά δε μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε κακοποιός που εκτίει
την ποινή του αλλά μας ενδιαφέρει να ξέρουμε αν τις εικόνες
που έχουμε στα σπίτια μας και στα κατηχητικά που στέλνουμε
τα παιδιά μας, τα στέλνουμε για καλό ή μήπως εκεί γίνεται η διαφθορά τους ;
Όταν λέω πως ο Ιησούς είναι στην ουσία του ένα πρόσωπο που
διαπράττει εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου το λέω και το εννοώ
και όποιος νομίζει οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαι να το εξαντλήσουμε το θέμα.
Φυσικά η θριαμβολογική σταύρωση ανάσταση είναι το κερασάκι στην τούρτα.
---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧ
quote:
Το να προσβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο τις ιδεολογίες των συνανθρώπων μας αλλά και τους ίδιους κάθε άλλο παρά ελευθερία είναι.
Δεν προσέβαλα κανένα συνομιλητή .
Οι ιδεολογίες δεν προσβάλλονται αλλά κρίνονται με σκληρές μεθόδους.
Το να μου ζητάς να ασκήσω κριτική στον Ιησού και Χριστιανισμό
χωρίς να προσβληθείς είναι σαν να καθορίσεις ΕΣΥ το επίπεδο
και τον βαθμό δυσκολίας της κριτικής και καθώς καταλαβαίνεις
αυτό είναι άδικο.
Σκεφτείτε να παίζανε μπάλα για το τσάμπιονς λινγκ τελικό και
να έλεγε η μία ομάδα στην άλλη με πόση δύναμη να λακτίζει την
μπάλα γιατί με περισσότερη πονάει ο τερματοφύλακας και δε μπορεί
να την πιάσει, η να απαιτούσε ο ένας μποξερ στον άλλον,
που και πόσο δυνατά να τον χτυπάει και όχι περισσότερο.
Αυτά δεν γίνονται. Θα μου πείτε ότι βέβαια τόσο το ποδόσφαιρο όσο
και το μποξ έχουν κανόνες.
Σε μια ανταλλαγή απόψεων ο κανόνας είναι να μην εκτοξεύουμε
ύβρεις σε προσωπικό επίπεδο ούτε ψέματα αλλά όταν κρίνουμε
το αντικείμενο δεν χαρίζουμε κάστανα
Να μην προσβάλλεσαι λοιπόν.
Δεν ήρθα εδώ για να σε προσβάλλω αλλά για να σε φωτίσω
Αυτά
---
Φιλάκια,μάτςς μούτςς ΧΧΧ
quote:
Δεν ήρθα εδώ για να σε προσβάλλω αλλά για να σε φωτίσω
Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι σκοτεινός... ![]()
Όταν συμμετέχουμε σε έναν δημόσιο διάλογο - αλλά και γενικότερα σε έναν διάλογο - θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου μας.
Αυτός δε μπορεί να στρέφεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τα πιστεύω των υπολοίπων.
Τα όρια λοιπόν του διαλόγου επιβάλλονται πρώτα απ' όλα από τον ίδιο τον διάλογο κι οι συμμετέχοντες σ' αυτόν θα πρέπει να τα σεβαστούν.
Όταν το αντικείμενο του διαλόγου μας είναι μια θρησκευτική ιδεολογία η οποία μπορεί να υποστηρίζεται από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων δε μπορούμε να προσβάλλουμε το πρόσωπο στο οποίο έχουν προσδώσει θεϊκή υπόσταση αυτοί οι άνθρωποι.
Αν επιθυμούμε να φωτίσουμε τους συνανθρώπους μας, θα πρέπει να έχουμε λάβει υπόψιν μας αρκετούς παράγοντες.
Είμαστε σίγουροι ότι το φως που θα τους δώσουμε εμείς θα τους φωτίσει ή θα τους φωτίσει?
Αν εκείνοι οι άνθρωποι με την πίστη τους γίνονται συνεχώς καλύτεροι άνθρωποι κι έχουν αποθέσει εκεί τις ελπίδες τους, ποιός μας δικαιοδοτεί να επέμβουμε σε κάτι τέτοιο?
Μάλλον κανείς...
quote:
Οι ιδεολογίες δεν προσβάλλονται αλλά κρίνονται με σκληρές μεθόδους.
Σαφώς και μπορείς να τις κρίνεις αλλά προσπάθησε να επανεξετάσεις τον τρόπο που το επιχειρείς...
Θέσε τα ερωτήματα σου, δώσε τις δικές σου απαντήσεις, προβληματίσου, σκέψου κτλ.
Αλλά σ' αυτή την διαδικασία δε μπορούν να έχουν θέση χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που διαγραμμίστηκαν στο μήνυμα που απέστειλες στις 19/05/2007, 08:14:54

quote:
Radmila: Και η αλήθεια είναι το ζητούμενο.
Ποια είναι η Αλήθεια και ποιο το Ψέμα?
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!