- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Όταν αναφέρθηκα σε κοπρόσκυλα δεν εννοούσα συγκεκριμένες μορφές ανθρώπων που συναντούμε στο δρόμο,εννοούσα τη γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί στη χώρα.
Μου λες να αφήσω τα αρνητικά συναισθήματα?Να σου θυμίσω ότι ζούμε στη χώρα του απόλυτου ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥ,τη σύγχρονη ελλάδα.Εκτός αν ζεις κάπου αλλού οπότε δικαιολογείσαι.
Λες ότι η τωρινή διακυβέρνηση του κόσμου είναι ΚΑΚΗ.Θα πρέπει να σου θυμίσω ότι η έννοια της Διακυβέρνησης,η έννοια του Κράτους ταυτίζεται με τη Δύναμη και συνεπώς ταυτίζεται με αυτό που αποκαλείς "Κακό" και"Άδικο".Πάντα έτσι ήταν.Εκτός αν προτιμάς την κατάργηση κάθε εξουσίας και αρχής ώστε να επιστρέψει ο νόμος της ζούγκλας.
Φίλε Ari,θα στο πω απλά,μπορεί να σου ακουστεί κυνικό,αλλά είναι αληθές.Αυτό που έχεις φανταστεί ως "Καλή" Διακυβέρνηση,ως "Καλή" Εξουσία,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ποτέ δεν υπήρξε.Αυτός που νομίζει ότι υπάρχει κυνηγάει χίμαιρες και βρίσκεται εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Και στην τελική,αυτοί που διοικούν τώρα έχουν να ελέγξουν και να συγκρατήσουν έναν ολόκληρο πλανήτη και όχι έναν μικρό λαό.
Το βασικό όμως πρόβλημα στη σκέψη σας φίλοι μου είναι ότι ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Αλίμονο Θεέ μου,πόσο κυριευμένος πρέπει να είναι κάποιος από τα χριστιανικά φαντάσματα για να μιλάει έτσι?ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ?Πόσο άσχετος πρέπει να είναι κάποιος με τη λέξη ΕΞΟΥΣΙΑ ώστε να μιλάει έτσι?
Εδώ ολόκληρος Πλάτων και το λέει καθαρά ότι Η ΣΩΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ.Και μιλάμε για την Πολιτεία,το έργο που οι Σιωνιστές και οι Αμερικάνοι το έχουν κάνει COPY-PASTE σε πάμπολλα σημεία.
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Τώρα τί είπα?Ούτε που κατάλαβε κανείς τί είπα.Πώς να καταλάβουν?Είναι ποτέ δυνατόν να καταλάβουν?Αυτοί κολυμπάνε μόνο έξω,στα ρηχά,τα φοβούνται τα βαθιά νερά.
Α και κάτι άλλο.Κάποιοι γράφουν ότι ο Σιωνισμός ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα.Τυπικά ναι,στην ουσία όμως υπάρχουν από αρχαίων εποχών.Η Αφάνεια είναι αυτή που τους χάρισε τη Νίκη.
Ακόμα και το Φανέρωμά τους ήταν προμελετημένο ώστε να ερεθίσουν τους λαούς και όλα να οδηγήσουν στο ολοκαύτωμα.
Όσο για το ολοκαύτωμα εξυπηρέτησε κυρίως δύο σκοπούς,1)να τιμωρηθούν όσοι Εβραίοι αναμίχτηκαν με άλλους λαούς(Εβραιοπολωνοί,Εβραιογερμανοί κτλ.)(εξάλλου τα ίδια τα ιερά βιβλία των Σιωνιστών τονίζαν πόσο σκληρή θα είναι η τιμωρία όσων αναμιχτούν) και 2)να συγκλονιστούν οι λαοί από τη μεγάλη Θυσία,να κερδίσουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια των λαών και να τους δοθεί δικό τους κράτος.
Ο βασικότερος όμως λόγος ήταν φυσικά η πλήρης Αποδυνάμωση των λαών.
Ανέφερες ότι Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ.
θα πρέπει να ξέρεις,εσύ και όλοι οι υπόλοιποι του Forum,ότι Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,από υπερνοήμονες μηχανές με ευφυία ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από τη δική σου και τη δική μου,μηχανές που ελέγχονται από τους Σιωνιστές.
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου ακούγεται λίγο χοντροειδές να κρίνεις ως ΚΑΚΟ κάτι που ξεπερνά κατά πολύ τη νοημοσύνη σου.
quote:
Να ακούσω ποιές είναι οι βλακείες. Πάντως, απο την πλευρά σου δεν έχω δει μέχρι στιγμής κανένα επιχείρημα ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΗΓΗ.
Μόνο ότι βλέπεις, υπάρχει;
quote:
Μπορεί να θαυμάζεις εκ του ασφαλούς τον Ροβεσπιέρο και τα υπόλοιπα τέρατα που είχαν το θρασος να κρύβουν την πόλωση που τους διακατείχε για εξουσία πίσω απο το παραβάν της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά βάζω στοίχημα πως δεν θάθελες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να είσαι στη Γαλλία την εποχή της Γαλλικής επανάστασης .
Αυτά είναι δικές σου απόψεις. Εγώ δε δήλωσα να θαυμάζω κανέναν.
Κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσεις με την ιδέα ότι μπορεί να μην τα "βλέπεις" καλά τα πράγματα, να μάθεις να σέβεσαι την γνώμη των άλλων, όποια κι αν είναι και κυρίως... να μη βάζεις στοιχήματα.
quote:
Ιδέα σου είναι, λόγω έλειψης επιχειρημάτων.
Βρεεε... πόσο καλά με ξέρεις!!!! ![]()
Κοίτα... είναι ανόητο να κοντράρεσαι.
Κοίτα τί έγραψε ο kost:
quote:
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αν αληθεύει αυτό, τότε οι σιωνιστές έκαναν κάτι πολύ έξυπνο, που δεν έκανες εσύ, ο οποίος υποτίθεται ότι είσαι και Έλληνας (και το εσύ μην το παίρνεις προσωπικά - εννοώ κάθε σημερινό Έλληνα) και που, αν το είχες κάνει, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
...αλλά πού μυαλό... ![]()
Ασχολήσου με το τί δεν έκανες λοιπόν, ή με το τί πήγε λάθος κι άσε ήσυχους τους άλλους.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Κοίτα τί έγραψε ο kost:
quote:
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Αν αληθεύει αυτό, τότε οι σιωνιστές έκαναν κάτι πολύ έξυπνο, που δεν έκανες εσύ, ο οποίος υποτίθεται ότι είσαι και Έλληνας (και το εσύ μην το παίρνεις προσωπικά - εννοώ κάθε σημερινό Έλληνα) και που, αν το είχες κάνει, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
...αλλά πού μυαλό...
Θεωρείτε ότι οι Ελληνες θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο; Εγώ πάλι όχι.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Tελικά αποδείχτηκε ότι ξέρεις και να γράφεις εκτός από το να βρίζεις!
Προς το παρόν διέκρινα μια πρώτη τακτική σου υποχώρηση στο περιβόητο λάθος σου για τους Άραβες. Από γενικώς "οι κ***άραβες"(κάμποσα εκατομμύρια) έγιναν ειδικώς "5-6 Άραβες τυραννίσκοι που ελέγχουν τον ΟΠΕΚ". Να υποθέσω ότι έτσι με τον τρόπο σου έμμεσα ζητάς και συγγνώμη από τους υπόλοιπους που δεν χρωστάνε και τίποτα; Έστω.. δεκτό και κατανοητό...(υπάρχει και ο εγωισμός)
Και δεν το έκανα γιατί έχω αρνητικά αισθήματα προς εσένα ή οτιδήποτε(μην βγάζεις τα όποια κόμπλεξ σου) εδώ έχεις πάλι λάθος. Το έκανα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω να βρίζουν γενικότερα ολόκληρους λαούς έτσι αβασάνιστα σε διάφορα φόρουμ, και ταυτοχρόνως να υπάρχει μια παράλογη και μονόπλευρη ευαισθησία προς τον γνωστό λαό.. Κάποιος έπρεπε να υπερασπιστεί κι' αυτούς τους "κ***άραβες" επιτέλους!!!
Όσον για το αντισημιτικό του θέματος είναι γενικά αποδεκτό ότι και οι Άραβες είναι και αυτοί απόγονοι του Σημ. Τώρα αυτά που λες περι παρα-ιστορίας είναι νομίζω υποκειμενικά και προσωπική σου κρίση...(εκτός και αν έχεις σημαντικά στοιχεία που την υποστηρίζουν)
(αυτό με τον πρώην πρωθυπουργό μας Σημίτη μου άρεσε! η πλάκα είναι ότι υπάρχει σχετικό γεννεολογικό δενδράκι που τον συνδέει με τον κ.Σημ. Τι έχεις να πεις;)
Για τον χωρισμό μεταξύ Σιωνιστών και εβραίων όντως είναι ένα πρόβλημα. Η όλη ιδέα είναι ότι οι Σιωνιστές είναι γενικώς οι ελιτ (άτομα στην εξουσία του τοπικού και διεθνούς εβραϊσμού) αλλά και κατέχοντες κομβικά σημεία στις δομές εξουσίας του κόσμου. Φυσικά αποκλείονται η πλειοψηφία του ευρύτερου εβραϊκού λαού που είναι απλοί ανύποπτοι καθημερινοί άνθρωποι όπως όλοι εμείς. Η άλλη -extreme- ιδέα είναι να τους ρωτήσεις!
Τώρα για τα άλλα που λες σε ορισμένα σημεία και στην γενική αντιεξουσιαστική (κριτική στην εξουσία) φιλοσοφία που τα διακατέχει θα με βρεις σύμφωνο.
Μόνο που κάνεις λάθος στα παρακάτω κρίσιμα σημεία:
1)Υποτιμάς και υποβιβάζεις σημαντικά τη δύναμη του τοπικού ισραηλινού σιωνισμού (άκου λωρίδα της γάζας! Αυτοί ελέγχουν ολόκληρη την νοτιανατολική μεσόγειο! Τα f16 και τα "Lavi" τους κάνουν συχνά βόλτα μέχρι την Κύπρο, χτυπάνε την Συρία έτσι για πλάκα, έχουν πυρηνικούς πυραύλους που σημαδεύουν το Ιράν, τα υποβρύχια τους φτάνουν συχνά και μέχρι την Κρήτη που τόσο λιγουρεύονται... κλπ )
2)Υποτιμάς και υποβιβάζεις σημαντικότατα (μέχρι μηδενισμού!!!) τη δύναμη του διεθνούς σιωνισμού.
Έλεγχος των τραπεζών, του hollywood, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι που ελέγχει τις ΗΠΑ, οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ και η φανερή δουλοπρέπεια στους σιωνιστές κλπ.
Εδώ μιλάμε για τεράστιες δομές εξουσίας που δεν μπορείς έτσι απλά να τις διαγράψεις λέγοντας "ούτε τη λωρίδα της γάζας δεν ελέγχουν"
Πας από τη μία άκρη στην άλλη και χάνεσαι...
Έχω να παρατηρήσω και αλλά, θα επανέρθω αργότερα...
Για την ώρα μου χρωστάς:
«Ο Σιωνισμός τερμάτισε λίγο ή πολύ το 1950»; Στοιχεία θέλω.
Επίσης:
Ενώ διαθέτουν τόσο μεγάλες προσβάσεις στις δομές εξουσίας (βλ. σημείο 2) δεν είναι εξωφρενικό να υποθέτεις πως δεν τους ενδιαφέρει ο έλεγχος του πλανήτη και νοιάζονται μόνο και μόνο για το πώς θα ξεφορτωθούν τους παλαιστίνιους και το καλό του Ισραήλ;
Η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και οι αρχαίες προκαταλήψεις και παραδόσεις πυροδοτούν ακόμα περισσότερο τις αρρωστημένες εθνικιστικές φιλοδοξίες τους...
Νομίζω ότι τελικά οι πεποιθήσεις μας περί σιωνισμού βρίσκονται στα δύο άκρα και η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση (ως φιλοσοφική παρατήρηση αυτή)
Τέλος δεν μισώ κανέναν (ούτε τους σιωνιστές ούτε εσένα ούτε οποιονδήποτε!!) Γιατί πάντα πρέπει να μισείς κάποιους ανθρώπους;;; (έχεις μεγαλώσει με αυτή την αντίληψη;;;). Προσωπικά προσπαθώ να πολεμήσω τις αρρωστημένες κοσμοθεωρίες και ιδέες (αυτά μισώ) και όχι τους ανθρώπους που τις φέρουν... το ποιασες;
ΥΓ. Για το «επίδοξε σκεπτικιστή» το εξής σχόλιο: εσένα ποιος σε διόρισε παντογνώστη υπέρτατο υπερασπιστή και διδάσκαλο του ορθολογισμού και του σκεπτικισμού; Το Γηράσκω αεί διδασκόμενος το λαμβάνεις καθόλου υπόψιν; Όλοι «επίδοξοι κάτι» είμαστε σε αυτό τον κόσμο και ουδείς τέλειος....
(αλλά ξέχασα στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.. φτου!)
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Θεωρείτε ότι οι Ελληνες θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο; Εγώ πάλι όχι.
Δεν εννοούσα αυτό, αγαπητή Ostria, αλλά σ' ευχαριστώ που το επεσήμανες, για να το διευκρινίσω.
Εννοώ ότι πραγματικά θα άξιζε να "κυριαρχούσε" μία άλλη κουλτούρα κι όχι ένα πιθανά, κακέκτυπο κουλτούρας.
Νομίζω ότι λαοί με τη δική μας παράδοση (που είναι ελάχιστοι) έχουν μία παραπάνω ευθύνη σ' αυτό.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Νομίζω ότι το να γράφει κάποιος εξυπνάδες είναι καλύτερο από το να γράφει βλακείες.
Το ποιος γράφει βλακείες το αφήνω στην κρίση του κοινού. Όπως επίσης και το ποιος τεκμηριώνει τις απόψεις του και ποίος πετάει συστηματικά ανούσια πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού...
[quote[
Αυτό είναι η Γαλλική Επανάσταση για σένα sceptic ![]()
![]()
quote:
Φυσικά δεν είναι μόνον αυτό, αλλά αυτά ήταν τα κύρια μέσα που χρησιμοποιήθηκαν προς την επίτευξη του τελικού "ηθικού" σκοπού (με τεράστια εισαγωγικά)
Τώρα αν εσύ είσαι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (μια ευρύτατα διαδεδομένη σιωνιστική αντίληψη) θα με βρεις απέναντί σου...
Όσο για τον τελικό σκοπό της επανάστασης αυτής (και των παρομοίων) αυτός δεν ήταν άλλος από τη διάλυση της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας και την αντικατάσταση τις διακυβέρνησης των λαών με τις ψευδοδημοκρατίες και τα διάφορα κόμματα.
Έτσι μπόρεσαν και απέκτησαν πρόσβαση στην εξουσία οι διαφόρων αποχρώσεων μασόνοι πρακτορίσκοι της κακιάς ώρας και ελέγχουν σήμερα όλα τα κόμματα εξουσίας (και όχι μόνον) παγκοσμίως...
quote:
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 911...
[quote]
Βλέπουμε όλοι, αλλά τί σχέση έχει;
Συγγνώμη, ξέχασα... Όλοι και όλα έχουν σχέση!!!
Πάλι πικρόχολα σχόλια δίχως τεκμηρίωση από μεριά σου... αρχίζει και καταντάει βαρετό...
Αυτό το έγραψα για να μη χάσει ο κόσμος εδώ μέσα το πάρα πολύ ενδιαφέρον ντοκουμέντο του Κούλογλου στη ΝΕΤ για την 911 (θα το χει συνέχεια και την άλλη εβδομάδα)
Σχετικά με το σχόλιό σας...
quote:
Όσον αφορά το "2011 τι.." σας είναι εύκολο να ανοίξετε ένα νέο topic όπου θα παραθέτετε όλα τα σχετικά σας στοιχεία που τεκμηριώνουν αυτή την άποψη; (ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να γίνει το 2011, μάλλον σε σχέση με τους έλληνες και την ανθρωπότητα -διορθώστε με αν κάνω λάθος- ).
Δηλαδή βιβλιογραφία, αρχαία κείμενα και παραπομπές κλπ..
Πιστεύω θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και ενημερωτικό για όλους.
Υπόσχομαι σε εσάς αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του forum να προβώ στην δημιουργία νέου topic. Ο λόγος που δεν το έχω κάνει ήδη είναι η ελλειπής εμπειρία μου με το forum αλλά και η πίεση χρόνου που υφίσταμαι.
Είμαι στη διάθεσή σας.
Υ.Γ. Το username που χρησιμοποιώ είναι Apis ή Άπης στας Ελληνικά. Όχι Άρις ή Άρης. Αποτελεί δε μια έμμεση αναφορά ιερό λευκό ταύρο του Αιγυπτιακού ιερατείου και όχι στο θεό του πολέμου.
"...αν ακολουθηθεί, αυτή η κατεύθυνση... θα χρειαστεί να επανέλθουμε στην υπόθεση της ιθαγενούς, μη ινδοευρωπαϊκής γλώσσας..."
quote:
Προς το παρόν διέκρινα μια πρώτη τακτική σου υποχώρηση στο περιβόητο λάθος σου για τους Άραβες. Από γενικώς "οι κ***άραβες"(κάμποσα εκατομμύρια) έγιναν ειδικώς "5-6 Άραβες τυραννίσκοι που ελέγχουν τον ΟΠΕΚ". Να υποθέσω ότι έτσι με τον τρόπο σου έμμεσα ζητάς και συγγνώμη από τους υπόλοιπους που δεν χρωστάνε και τίποτα; Έστω.. δεκτό και κατανοητό...(υπάρχει και ο εγωισμός)
Τον οποίο διαθέτεις σε υπέρμετρες ποσότητες, αν μου επιτρέπεται η
παρατήρηση.
quote:
Όσον για το αντισημιτικό του θέματος είναι γενικά αποδεκτό ότι και οι Άραβες είναι και αυτοί απόγονοι του Σημ.
Επειδή το λέει η Βίβλος; Πας καλά;
quote:
Για τον χωρισμό μεταξύ Σιωνιστών και εβραίων όντως είναι ένα πρόβλημα. Η όλη ιδέα είναι ότι οι Σιωνιστές είναι γενικώς οι ελιτ (άτομα στην εξουσία του τοπικού και διεθνούς εβραϊσμού) αλλά και κατέχοντες κομβικά σημεία στις δομές εξουσίας του κόσμου.
Δηλαδή όποιος Εβραίος βρίσκεται σε κομβική θέση είναι πράκτορας των
Σιωνιστών... Καθόλου ρατσιστικό...
quote:
1)Υποτιμάς και υποβιβάζεις σημαντικά τη δύναμη του τοπικού ισραηλινού σιωνισμού (άκου λωρίδα της γάζας! Αυτοί ελέγχουν ολόκληρη την νοτιανατολική μεσόγειο! Τα f16 και τα "Lavi" τους κάνουν συχνά βόλτα μέχρι την Κύπρο, χτυπάνε την Συρία έτσι για πλάκα, έχουν πυρηνικούς πυραύλους που σημαδεύουν το Ιράν, τα υποβρύχια τους φτάνουν συχνά και μέχρι την Κρήτη που τόσο λιγουρεύονται... κλπ )
Ναι, αλλά δεν ελέγχουν τη Λωρίδα της Γάζας. Περίεργο ε;
quote:
Έλεγχος των τραπεζών, του hollywood, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι που ελέγχει τις ΗΠΑ, οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ και η φανερή δουλοπρέπεια στους σιωνιστές κλπ.
Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό σου.
quote:
Εδώ μιλάμε για τεράστιες δομές εξουσίας που δεν μπορείς έτσι απλά να τις διαγράψεις λέγοντας "ούτε τη λωρίδα της γάζας δεν ελέγχουν"
ΛΑΘΟΣ. Εδώ μιλάμε για τεράστιες δομές εξουσίας που δε μπορείς να
ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν χωρίς ατράνταχτα στοιχεία.
quote:
«Ο Σιωνισμός τερμάτισε λίγο ή πολύ το 1950»; Στοιχεία θέλω.
Ο Σιωνισμός δεν τερμάτισε καθόλου το 1950, απλώς πέτυχε σε πρώτη
φάση τους στόχους του. Πολύ καλύτερα τα κατάφερε το 1967 όταν
οι Ισραηλινοί κατέκτησαν το Σινά, το Γκολάν και (αν θυμάμαι καλά)
τη Δυτική Όχθη. Τέλος πάντων, ο Σιωνισμός σε μια ακραία μορφή του
θέλει (για να είναι κομπλέ) τουλάχιστον:
-Ολόκληρη την Παλαιστίνη.
-Το Σινά.
-Αρκετό μέρος του Λιβάνου.
Είναι ένας μεγαλοϊδεατισμός, αυτό κανείς δεν το αρνήθηκε. Έχω
παρατηρήσει ότι οι μεγαλοϊδεατισμοί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στις
σφαλιάρες της πραγματικότητας, π.χ. ο δικός μας μόλις 80 χρόνια μετά
τη Μικρασιατική Καταστροφή έχει συνέλθει πλήρως.
Δε νομίζω ότι ο Σιωνισμός θα εκλείψει στο ορατό μέλλον.
quote:
2) δεν είναι εξωφρενικό να υποθέτεις πως δεν τους ενδιαφέρει ο έλεγχος του πλανήτη και νοιάζονται μόνο και μόνο για το πώς θα ξεφορτωθούν τους παλαιστίνιους και το καλό του Ισραήλ;
Ας υποθέσουμε το αντίθετο. Γιατί αυτό να ισχύει για τους Εβραίους και
όχι π.χ. για τους Ιταλούς ή τους ετεροφυλόφιλους ή τους Έλληνες;
quote:
Η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και οι αρχαίες προκαταλήψεις και παραδόσεις πυροδοτούν ακόμα περισσότερο τις αρρωστημένες εθνικιστικές φιλοδοξίες
τους...
Περιμένω ένα λόγο για τον οποίο όλα αυτά δεν ισχύουν για άλλες εθνικό-
τητες.
quote:
ΥΓ. Για το «επίδοξε σκεπτικιστή» το εξής σχόλιο: εσένα ποιος σε διόρισε παντογνώστη υπέρτατο υπερασπιστή και διδάσκαλο του ορθολογισμού και του σκεπτικισμού; Το Γηράσκω αεί διδασκόμενος το λαμβάνεις καθόλου υπόψιν; Όλοι «επίδοξοι κάτι» είμαστε σε αυτό τον κόσμο και ουδείς τέλειος....
Δεν είμαι ούτε παντογνώστης ούτε υπέρτατος σκεπτικιστής, είμαι
όμως σε θέση να αναγνωρίσω έναν ψευδεπίγραφο σκεπτικιστή. Τα
"ουδείς τέλειος" κλπ δε σημαίνουν "όλοι ίδιοι".
quote:
Τώρα αν εσύ είσαι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (μια ευρύτατα διαδεδομένη σιωνιστική αντίληψη) θα με βρεις απέναντί σου...
Όσο για τον τελικό σκοπό της επανάστασης αυτής (και των παρομοίων) αυτός δεν ήταν άλλος από τη διάλυση της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας και την αντικατάσταση τις διακυβέρνησης των λαών με τις ψευδοδημοκρατίες και τα διάφορα κόμματα.
Έτσι μπόρεσαν και απέκτησαν πρόσβαση στην εξουσία οι διαφόρων αποχρώσεων μασόνοι πρακτορίσκοι της κακιάς ώρας και ελέγχουν σήμερα όλα τα κόμματα εξουσίας (και όχι μόνον) παγκοσμίως...
Το αν θα σε βρω ή όχι απέναντί μου, θα 'πρεπε να το εκλάβω ως απειλή; Φτηνό!
Φυσικά και δεν πιστεύω ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος σε "ραπίσει", θα πρέπει να του δείξεις την άλλη σου πλευρά.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα σε αυτό το Φόρουμ (αφού εδώ εξετάζουμε θέματα εσωτερικά και όχι εξωτερικά), σημασία δεν έχει τί έκαναν κάποιοι και πώς το έκαναν, αλλά πώς θα το κάναμε εμείς καλύτερα, αν είμασταν στη θέση τους και με τις συνθήκες τις οποίες βίωναν.
Ως εκ τούτου, το να παριστάνει κάποιος το μικρό "ξερολίδη" και να προσάπτει τα μύρια όσα ανόητα δεξιά και αριστερά, δείχνει αποκλειστικά και μόνο το μέγεθος του μικρού του μυαλού.
Ο αγώνας για την ελευθερία ενός λαού είναι δικό του ζήτημα και δικαίωμά του.
Μήπως πιστεύεις κι εσύ ότι ο σφαγιασμός μουσουλμάνων στην Ελληνική Επανάσταση ήταν έγκλημα πολέμου;
Αλλά συγγνώμη, τί λέω τώρα... Το πρόβλημά σου εσένα είναι οι "πρακτορίσκοι"...

Καταρχήν σας ευχαριστώ που θεωρείτε ότι διάκειμαι φιλικά προς το πρόσωπό σας.
Όσον αφορά το ακόλουθω σχόλιο...
quote:
θα πρέπει να ξέρεις... ότι Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,από υπερνοήμονες μηχανές με ευφυία ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από τη δική σου και τη δική μου,μηχανές που ελέγχονται από τους Σιωνιστές.
Όπως καταλαβαίνεις ακούγεται λίγο χοντροειδές να κρίνεις ως ΚΑΚΟ κάτι που ξεπερνά κατά πολύ τη νοημοσύνη σου.
Το ξέρω.
Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα απειροελάχιστο δείγμα αυτής της "υπολογιστικής ισχύος" (δεν θα το ονομάσω ακόμη νοημοσύνη, άλλωστε όπως είπατε ελέγχονται από τους Σιωνιστές ή από αυτούς που ονομάζουμε Σιωνιστές)
Θα ήθελα μονάχα να σχολιάσω 2 σημεία του δικού σας post.
1. Ο όρος "υπερνοήμονες μηχανές". Νομίζω ότι υποσυνείδητα εφαρμόζετε μια Δαρβινική προσέγγιση στην εξέλιξη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ότι δηλαδή ο πολλαπλασιασμός της υπολογιστικής τους ισχύς θα καταλήξει ή έχει ήδη καταλήξει στην δημιουργία νοημοσύνης. Εκφράζετε δηλαδή και εσείς κάτι που οι κομπιουτεράδες (hackers, geeks κλπ) στο Slashdot.org ονομάζουν Singularity (παρακαλώ ψάξτε στο Web για περισσότερες πληροφορίες). Δεν πιστεύω ότι η Singularity έχει συμβεί ή ότι θα συμβεί σύντομα αλλά δεν σας κρύβω ότι ΑΝΗΣΥΧΩ ΒΑΘΙΑ.
2. Το δεύτερο σημείο που θα ήθελα να σχολιάσω και το οποίο σχετίζεται με την ανησυχία μου αφορά τον έλεγχο της υπολογιστικής ισχύς των μηχανών από τους Σιωνιστές (και για όσους δεν πιστεύουν στην αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων τότε γιατί αυτά επαληθεύονται;)
Με ανησυχεί βαθύτατα ο έλεγχος αυτής της ισχύος από την συγκεκριμένη ομάδα γιατί πλέον της προσδίδει -σχεδόν- ψυχοιστορικές ιδιότητες και δυνατότητες (για την ερμηνεία του όρου παρακαλώ ψάξτε στη wikipedia.org στο λήμμα Asimov).
Συμφωνούμε δηλαδή ως προς τις διαπιστώσεις σας και αποδέχομαι τον εκ μέρους σας χαρακτηρισμό της δικής μου απόπειρας κριτικής ως χονδροειδή αλλά...
Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την Νιτσεϊκή προσέγγιση για το Καλό και το Κακό; Γιατί κάτι που ενδέχεται να μας ξεπερνά σε δύναμη ή/και νοημοσύνη (δηλ. ο συνδυασμός ηλεκτρονικής-Σιωνιστικής νοημοσύνης) απαραίτητα στέκει έξω από το Καλό και το Κακό;
Έχουμε ξεχάσει τη διδασκαλία του Σωκράτη που θεωρούσε ότι το Καλό και το Κακό είναι σταθερά και δεν επιδέχονται αλλαγές στην ερμηνεία τους;
Αυτά είχα να προσθέσω με τα πενιχρά μου μέσα.
"...αν ακολουθηθεί, αυτή η κατεύθυνση... θα χρειαστεί να επανέλθουμε στην υπόθεση της ιθαγενούς, μη ινδοευρωπαϊκής γλώσσας..."
quote:
Τον οποίο διαθέτεις σε υπέρμετρες ποσότητες, αν μου επιτρέπεται η
παρατήρηση.
ανάξιο σχολιασμού. Η έμμεση συγγνώμη σου για την πατάτα που σου ξέφυγε με αρκεί.. παρακάτω..
quote:
Επειδή το λέει η Βίβλος; Πας καλά;
Μια χαρά ευχαριστώ! Και επειδή το λέει ο "παντογνώστης" κ.junk πρέπει αυτομάτως να απορρίψουμε την βίβλο και τα παραπλήσια ιστορικά στοιχεία και να δεχτούμε τη διδασκαλία του μεγάλου guru του σκεπτικισμού
quote:
Δηλαδή όποιος Εβραίος βρίσκεται σε κομβική θέση είναι πράκτορας των
Σιωνιστών... Καθόλου ρατσιστικό...
Μην προσπαθείς μάταια διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενα μου να μου πετάξεις το μπαλάκι του ρατσισμού ενώ είσαι ήδη γεμάτος απ'αυτόν. (εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι ρατσιστικά προκατειλημμένος έναντι ορισμένων λαών)
Όποιος εβραίος ανήκει στην ελιτ(και άλλοι ομοϊδεάτες) προφανώς εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντα του αποδεδειγμένα ρατσιστικού σιωνισμού! (βλ. δηλώσεις sharon, rabbinovich και λοιπών ψυχοπαθών της ελιτ)
quote:
Ναι, αλλά δεν ελέγχουν τη Λωρίδα της Γάζας. Περίεργο ε;
Ε ναι προφανώς δεν μπορούνε να σφάξουν όλους τους παλαιστίνιους αδιακρίτως. Αυτό θα προκαλούσε τη διεθνή κατακραυγή. Σταδιακά όμως το κάνουν και κάποια στιγμή ο στόχος είναι να την ελέγξουν. Επίσης αυτό δεν υποβαθμίζει καθόλου την τεράστια δύναμη (δυσανάλογη του μεγέθους του) που έχει το σιωνιστικό κρατίδιο τους...
quote:
...
Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό σου.
Δηλαδή απορρίπτεις όλα τα ονόματα και στοιχεία που υπάρχουν προς αυτή την κατεύθυνση ως φαντασιοπληξίες και αντισημιτική προπαγάνδα;
Πολύ ωραία. Συνέχισε να κοιμάσαι...
quote:
Ο Σιωνισμός δεν τερμάτισε καθόλου το 1950, απλώς πέτυχε σε πρώτη
φάση τους στόχους του. Πολύ καλύτερα τα κατάφερε το 1967 όταν
οι Ισραηλινοί κατέκτησαν το Σινά, το Γκολάν και (αν θυμάμαι καλά)
τη Δυτική Όχθη. Τέλος πάντων, ο Σιωνισμός σε μια ακραία μορφή του
θέλει (για να είναι κομπλέ) τουλάχιστον:
-Ολόκληρη την Παλαιστίνη.
-Το Σινά.
-Αρκετό μέρος του Λιβάνου.
να προσθέσω Κύπρο και Κρήτη στα παραπάνω ή είμαι αντισημίτης ρατσιστής;Είναι ένας μεγαλοϊδεατισμός, αυτό κανείς δεν το αρνήθηκε. Έχω
παρατηρήσει ότι οι μεγαλοϊδεατισμοί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στις
σφαλιάρες της πραγματικότητας, π.χ. ο δικός μας μόλις 80 χρόνια μετά
τη Μικρασιατική Καταστροφή έχει συνέλθει πλήρως.Δε νομίζω ότι ο Σιωνισμός θα εκλείψει στο ορατό μέλλον.
Συμφωνούμε στα γενικά σημεία και ευχαριστώ που διόρθωσες διακριτικά την αρχική σου θέση ότι "έδρασε κυρίως μέχρι το 1950"
Σταμάτα όμως να γενικεύεις και να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τι σχέση έχει ο ελληνικός μεγαλοϊδεατισμός με την ρατσιστική σιωνιστική ιδεοληψία; Είσαι πολύ θεωρητικός τελικά. Δες τα στοιχεία λίγο και ξεκαθάρισε τις απόψεις σου...
quote:
Περιμένω ένα λόγο για τον οποίο όλα αυτά δεν ισχύουν για άλλες εθνικότητες.
Φυσικά και ισχύουν (λίγο ή πολύ), το θέμα είναι κάτω από ποία "μπότα" και ιδεολογικό καθεστώς προτιμάς να ζήσεις και τις αντίστοιχες προσωπικές προσπάθειες που κάνεις για να πολεμήσεις τον φασισμό (με την ευρύτερη έννοια του όρου).
quote:
Δεν είμαι ούτε παντογνώστης ούτε υπέρτατος σκεπτικιστής, είμαι
όμως σε θέση να αναγνωρίσω έναν ψευδεπίγραφο σκεπτικιστή. Τα
"ουδείς τέλειος" κλπ δε σημαίνουν "όλοι ίδιοι".
Ότι πείτε κ.Junk
σειρά σας!
quote:
2. Το δεύτερο σημείο που θα ήθελα να σχολιάσω και το οποίο σχετίζεται με την ανησυχία μου αφορά τον έλεγχο της υπολογιστικής ισχύς των μηχανών από τους Σιωνιστές (και για όσους δεν πιστεύουν στην αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων τότε γιατί αυτά επαληθεύονται;)
Εκ των υστέρων και με λίγη φαντασία και κακή θέληση ΟΛΑ
επαληθεύονται. Ειδικά αν έχεις πάρει φυσιολογικές ροπές της
εξέλιξης των κοινωνιών και τις ανθρωποποιήσει.
Ισχυρίζομαι λοιπόν κι εγώ ότι οι Εβραίοι προκαλούν το νόμο της
βαρύτητας. Επαλήθευση: τα πράγματα πέφτουν προς τα κάτω.
Παρ' όλα αυτά θεωρώ πως οι "εξελίξεις" που ευαγγελίζονται τα
Πρωτόκολλα ανταποκρίνονται σχεδόν τέλεια στις ανησυχίες των
τυράννων της Ευρώπης κατά τα τέλη του 19ου αιώνα και οποιαδήποτε
απόπειρα ταύτισής τους με άλλα χρονικά πλαίσια (σε συνδυασμό με
την αποδεδειγμένη πλαστότητά τους) πολύ απλά κόβεται από το
ξυράφι του Όκαμ.
quote:
Με ανησυχεί βαθύτατα ο έλεγχος αυτής της ισχύος από την συγκεκριμένη ομάδα γιατί πλέον της προσδίδει -σχεδόν- ψυχοιστορικές ιδιότητες και δυνατότητες (για την ερμηνεία του όρου παρακαλώ ψάξτε στη wikipedia.org στο λήμμα Asimov).
Ο Ασίμοφ έγραφε επιστημονική φαντασία και η υπολογιστική ισχύς
δεν ελέγχεται από κανενός είδους σιωνιστές, είναι τραγικά εκτός
πραγματικότητας οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο. Εγώ τώρα
μπορώ να κάνω ssh σε ένα cluster με 32 κόμβους, αυτό σημαίνει ότι
είμαι σιωνιστής; Το ίδιο μπορούν να κάνουν οι 10.000 φοιτητές του
ΕΜΠ.
Άκου λέει απειλή!!! Ίσα ίσα που σε βρίσκω συμπαθέστατη! (διόρθωσέ με
Τέλος να μην ξεχάσω να σε ευχαριστήσω για τις συνεχείς ύβρεις στο πρόσωπο μου...
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον αλληλοσχολιασμό των χρηστών Skeptic και Junk. Θεωρώ δε ότι οι επεμβάσεις των administrator αλλά και οι δικές μας παρεμβάσεις έχουν αναγκάσει τον χρήστη Junk να βελτιώσει (ελαφρά) την ποιότητα των σχολίων του αφαιρώντας τις ύβρεις. Δεν σας κρύβω όμως ότι ο χρήστης Junk απέχει πολύ από το να μας παρουσιάσει ατράνταχτα επιχειρήματα. Αυτά τα λέω χωρίς διάθεση να θίξω τον συγκεκριμένο χρήστη.
Τώρα θα ήθελα ν σχολιάσω τα ακόλουθα:
quote:quote:
Skeptic: Όσον για το αντισημιτικό του θέματος είναι γενικά αποδεκτό ότι και οι Άραβες είναι και αυτοί απόγονοι του Σημ.Junk: Επειδή το λέει η Βίβλος; Πας καλά;
Θα ήθελα χρήστη Junk να μας πείτε ποιά πιστεύετε ότι είναι η αξία της Βίβλου ώς ιστορικής πηγής. Δηλαδή η Παλαιά Διαθήκη που είναι ένα συμπίλλημα ιστοριών των Εβραίων και έχει γραφτεί από Εβραίους δεν είναι αξιόπιστη; Λέτε αυτά που αναφέρονται σε αυτή να είναι αποτέλεσμα επέμβασης χρονοταξιδιωτών σταλμένων από τα ναζιστικά SS ή την τσαρική Οχρανά;
Φωτείστε μας σας παρακαλώ.
Επίσης στο ακόλουθο σχόλιο...
quote:quote:
Skeptic: Έλεγχος των τραπεζών, του hollywood, των ΜΜΕ, το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι που ελέγχει τις ΗΠΑ, οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ και η φανερή δουλοπρέπεια στους σιωνιστές κλπ.Junk:Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό σου.
Μακάρι να υπήρχαν απλά και μόνο στο μυαλό του Skeptic. Σε προγενέστερο post είχα αναφερθεί κι εγώ σε όσα υποστηρίζει ο Skeptic αλλά απάντηση δεν είχα πάρει. Ούτε φυσικά και με καλύπτει η τωρινή.
Θα γίνω λοιπόν πιο συγεκριμένος: οι Σιωνιστές ελέγχουν (τις περισσότερες φορές άμεσα) τις Ελβετικές, Αγγλικές, Γαλλικές, Αμερικάνικες τράπεζες. Είχαν ολόκληρους αιώνες να μάθουν τη τραπεζική όταν Καθολικοί, Ορθόδοξοι και Άραβες θεωρούσαν ως αμαρτία την είσπραξη τόκου από δάνειο. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Οι Σιωνιστές (και τα τσιράκια τους οι μπουρδολόγοι νεοταξίτες)ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης στις Αγγλοσαξωνικές χώρες και φυσικά κι εδώ στην Ελλάδα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ (και όχι μόνο)είναι απίστευτα δουλοπρεπείς στο Σιωνιστικό λόμπυ στέλνοντας τα ανθρωπιστικά βομβαρδιστικά τους να ρίχνουν ανθρωπιστικές βόμβες στους Άραβες. Η μήπως δεν είναι έτσι;
Μήπως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά είναι μία συνωμοσία των πιγκουϊνων για να ελέγχουν της χώρες της Δύσης;
Παρακαλώ διαφωτίστε μας
Σας ευχαριστώ
Ας γραψώ μερικές παράτηρησεις
Η Αμερική είναι υπερδύναμη Ορθο/Λαθος
Η Αμερική δίνει πολλά λεφτά και υποστίρηψη στο Ισραήλ (και τουρκία μετάξυ των συμάχων της) Ορθο/Λαθος
Η μεγάλητερη ταυτίση συμβαίνει με αυτές τις δυο Ορθο/Λαθος
Τα συμφέροντα της Αμερικής ταυτίζονται με τις χώρες που υποστιρήζει κατά μεγάλο βαθμό Ορθο/Λαθος
Εχουν συμφέροντα για ελεγχο της μεσής Ανάτολης
Ο εθνικίσμος και η "φιλοσοφία" της μη υπαρξης ηθικης λόγω των επόχων δικαιολογεί τις ενεργείες αυτές και υπάρχει (Ρωτάτε τον Μ**** ) Ορθο/Λαθος
Ο Σιωνισμός υπάρχει από πολύ παλιά Ορθο/Λαθος
Ο Σιωνισμός είναι και δικαιολογειται εθνικιστικος
Λογώ τις συνθηκες αυτες ο Σιωνισμος αναπτύσετε Ορθο/Λαθος
Εμπεριέχεται στην εξουσία κυρίως επειδή συμφέροντα εξουσία και εθνικισμός υπάρχουν μαζί .
Οι εθνικιστές του Σιωνισμου αλλά και της Αμερικης (ταυτισή συμφερόντων )μεταξύ αλλών κρύβονται πίσω από την ασπίδα του αντισημιτσμου κτλ σε τεράστιο βαθμο, για να μην διαφαίνεται η αλήθεια Ορθο/Λαθος
Υπάρχουν δυο κυριες παράταξεις αυτή την εποχή Ορθο/Λαθος
Και μια γενικη ερώτηση σε πια παράταξη είναι Ελλάδα και Κύπρος
Αυτές οι ερώτησεις είναι απλά ενας απλως τρόπος να γράψω τα επειχηρήματα μου και να γίνω κατανοητός αν και λίγο έμμεσα .
Ζητώ να δικαιολογήσετε την απάντηση σας . Και δεν εχώ σε όλες δίκιο γιατί μετά από το Ορθό ή το Λαθος ακολουθεί η αιτία που τα συντροφέυει...
Βλέπωντας την ωμη αληθεία του παρόντος αν και μεταλαγμένη μέσα από τις τηλεοράσεις μας , διαφαίνεται το παρόν και το αμέσο μελλον του κόσμου ως αυτή την στιγμή , για μετά αποφασίζουμε εμείς .
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Στα ακόλουθα σχόλιά σας...
quote:
Εκ των υστέρων με λίγη φαντασία και κακή θέληση ΟΛΑ
επαληθεύονται. Ειδικά αν έχεις πάρει φυσιολογικές ροπές της
εξέλιξης των κοινωνιών και τις ανθρωποποιήσεις.
Ισχυρίζομαι λοιπόν κι εγώ ότι οι Εβραίοι προκαλούν το νόμο της
βαρύτητας. Επαλήθευση: τα πράγματα πέφτουν προς τα κάτω.
Είναι εντυπωσιακή η εφαρμογή εκ μέρους σας της κοινής λογικής. Πολύ σωστά εστιάσατε στο πλέον κοινό σφάλμα της ανθρωποποίησης. Το παράδειγμα όμως που παρουσιάζετε εν είδει επιχειρήματος είναι μάλλον ατυχές. Θα σας εξηγήσω γιατί:
1. Δεν αναφέρθηκα σε Εβραίους. Αναφέρθηκα σε Σιωνιστές. Η διαφορά είναι ανάλογη των Γερμανών με τους Ναζιστές. προσπαθώ να αποφεύγω την σύγχηση των όρων γιατί έτσι οδηγούμαστε σε διάχυση της ευθύνης.
2. Ο νόμος της βαρύτητας είναι ένα φυσικό μετρήσιμο μέγεθος. Το λογικό δε λάθος στο παράδειγμά σας είναι φανερό. Όμως το γεγονός ότι τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" είναι αληθινά και ότι εφαρφμόζονται δεν αποτελεί φυσικό μέγεθος και δεν μπορεί να μετρηθεί. Ποιά θα ήταν η μονάδα μέτρησης; Τί θα μετράγαμε; "Σήμερα έγιναν 0,3 συνομωσίες;" Οι αλλαγές που δημιουργούνται στο πλανήτη εξαιτίας της εφαρμογής των Πρωτοκόλλων είναι ποιοτικές.
Όπως:
1. Τα Μ.Μ.Ε. που ελέγχονται από Σιωνιστές ποτίζουν με προπαγάνδα τους πολίτες.
2. Financiers (ας το μεταφράσουμε επενδυτές) όπως ο Soros επιτίθονται στα εθνικά νομίσματα για να τα αναγκάσουν να υποταχθούν στο Euro.
3. H κυβέρνηση των ΗΠΑ αντί να παρακαλάει τους Άραβες γιατί έχει ανάγκη το πετρέλαιό τους αποφασίζει αντίθετα να μεταβάλλει 2 αραβικές χώρες σε αμερικανικά προτεκτοράτα δια του βομβαρδισμού αμάχων και έτσι βρίσκεται πιο κοντά στο αγαπημένο της Ισραήλ.
4. Τράπεζες (όπως οι Salomon bros για παράδειγμα) κλέβουν τα χρήματα των πολιτών μέσω των χρηματιστηρίων.
5. Άλλοι financiers σε αγαστή συνεργασία με τις πετρελαϊκές εταιρείες (και όχι με τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες, πόσο περίεργο αλήθεια) ανεβάζουν τεχνητά την τιμή του πετρελαίου για να βγάλουν κι απο εκεί "ένα τοκάκι" (αγαπημένη έκφραση τοκογλύφου-διαλευκαντή μαύρου χρήματος)
Τώρα εάν νομίζεις ότι ο Soros είναι Κογκολέζος, τα Μ.Μ.Ε. ελέγχονται από τους Βιρμανούς, ότι ο Μπους λατρεύει το Πακιστανικό λόμπυ και η τράπεζα Salomon Brothers διοικείται από Αργεντινούς, τότε λυπάμαι.
quote:
Ο Ασίμοφ έγραφε επιστημονική φαντασία... Εγώ τώρα
μπορώ να κάνω ssh σε ένα cluster με 32 κόμβους, αυτό σημαίνει ότι
είμαι σιωνιστής;
Μάλιστα ο Ασίμωφ έγραφε Ε.Φ. για αυτό χρησιμοποίησα το -σχεδόν- στην αναφορά μου στην ψυχοϊστορία. Όπως επίσης Επιστημονική Φαντασία ήταν ο "Ηλεκτρονικός Εγκέφαλος" τις δεκαετίες 1920 και 1930...
Είμαι σίγουρος ότι τόσο εγώ όσο ο κύριος Kost δεν αναφερόμαστε σε cluster των 32 κόμβων σε πολυτεχνεία όπως το Μετσόβειο. Αναφερόμαστε σε πολύ, ΠΟΛΥ μεγαλύτερα μηχανήματα. Και όχι ο κάθε ένας που χρησιμοποιεί έναν δικτυωμένο υπολογιστή δεν είναι Σιωνιστής αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει ότι οι Σιωνιστές δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές, όπως εγώ περιγράφω, για τους δικούς τους σκοπούς.
[/quote]
Τί προσπαθείτε λοιπόν να αποδείξειτε; Ότι έχω υποπέσει σε λογικά σφάλματα στα όσα υποστηρίζω; Ότι οι Σιωνιστές είναι ένα απλό πατριωτικό κίνημα; Ότι οι Σιωνιστές είναι ανήμπορα φτωχαδάκια; Ότι σε φτωχικά γραφεία οργανώνουν εράνους για το Ισραήλ;
Σας ευχαριστώ για το αξιόλογο post
quote:
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις σου.
Υποθέτω ότι σε εμένα απευθύνεσαι, οπότε: Παρακαλώ!
quote:
Άκου λέει απειλή!!! Ίσα ίσα που σε βρίσκω συμπαθέστατη! (διόρθωσέ με) Από τα λιγοστά λεγόμενα σου νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάποια ιδεολογικά κοσμοθεωρητικά σημεία και απλά δεν κατανοώ την τακτική σου να μην επιχειρηματολογείς με στοιχεία και απλά να πετάς πυροτεχνήματα. Μας βλέπεις όλους αφ υψηλού; Επιχειρηματολόγησε και λίγο δεν βλάπτει.
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τη διευκρίνηση.
Νομίζω ότι διαφωνούμε στο ότι μάλλον θεωρείς ότι πίσω απ' όλα κρύβεται μία τεράστια συνωμοσία.
Αυτό το "πετάς πυροτεχνήματα" και "μας βλέπεις όλους αφ' υψηλού" μου θυμίζει λίγο το Δία, τον Όλυμπο και τους κεραυνούς του... ![]()
Ε, όχι! Δε νομίζω ότι μου ταιριάζει το look... Κάθε άλλο θα έλεγα.
Βέβαια, έχεις δίκιο σε ένα σημείο. Λόγω ζωδίου... είμαι "φλογερός" τύπος. ![]()
Στο λεξικό διαβάζω ότι "επιχείρημα" καλείται κάθε συλλογισμός είτε για υποστήριξη, είτε για αναίρεση.
Νομίζεις ότι δεν έχω παρουσιάσει τους συλλογισμούς μου, λοιπόν;
quote:
Τέλος να μην ξεχάσω να σε ευχαριστήσω για τις συνεχείς ύβρεις στο πρόσωπο μου...
Ύβρεις ![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα: καλός ο σκεπτικισμός και συμφωνώ ότι θεραπεύει τον σκοταδισμό, αρκεί να μην είναι αυτοσκοπός.... γιατί τότε καλείται απλά "εφηβεία"! ![]()

Τποθετήστε επί αρκετών θεμάτων. Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω σύμφωνα με τις δυνάμεις μου...
quote:
Να σου θυμίσω ότι ζούμε στη ώρα του απόλυτου ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥ,τη σύγχρονη ελλάδα.Εκτός αν ζεις κάπου αλλού οπότε δικαιολογείσαι.
Μάλιστα ζω στην Ελλάδα και τον Αρνητισμό στον οποίο αναφέρεστε τον έχω νιώσει "στο πετσί μου". Φαντάζομαι όμως ότι οι αρνητικές προσωπικές εμπειρίες μου δεν ενδιαφέρουν το forum.
Όσον αφορά το ακόλουθο σχόλιο
quote:
...η έννοια της Διακυβέρνησης,η έννοια του Κράτους ταυτίζεται με τη Δύναμη και συνεπώς ταυτίζεται με αυτό που αποκαλείς "Κακό" και"Άδικο".Πάντα έτσι ήταν.Εκτός αν προτιμάς την κατάργηση κάθε εξουσίας και αρχής ώστε να επιστρέψει ο νόμος της ζούγκλας.
απαντώ σχετικά σε προηγούμενο post
quote:
Αυτό που έχεις φανταστεί ως "Καλή" Διακυβέρνηση,ως "Καλή" Εξουσία,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ποτέ δεν υπήρξε.
Και στην τελική,αυτοί που διοικούν τώρα έχουν να ελέγξουν και να συγκρατήσουν έναν ολόκληρο πλανήτη και όχι έναν μικρό λαό.
Και ο Αλέξανδρος δεν υπήρξε; Ο μαθητής του Αριστοτέλη; Αυτός που είχε να ελέγξει όλο τον γνωστό κόσμο; Ήταν κακός; Ήταν ανήθικος; (σκεφθείτε λίγο πριν απαντήσετε)
quote:
Συμφωνώ ότι μας μελέτησαν αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εφάρμοσαν την διδασκαλία π.χ. του Σωκράτη. Μάλλον θέλετε να πείτε ότι εφάρμοσαν τη σοφία των Ελλήνων επιλεκτικά για τους δικούς τους σκοπούς.
quote:
Κάποιοι γράφουν ότι ο Σιωνισμός ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα.Τυπικά ναι,στην ουσία όμως υπάρχουν από αρχαίων εποχών.Η Αφάνεια είναι αυτή που τους χάρισε τη Νίκη. Ακόμα και το Φανέρωμά τους ήταν προμελετημένο ώστε να ερεθίσουν τους λαούς και όλα να οδηγήσουν στο ολοκαύτωμα. Όσο για το ολοκαύτωμα εξυπηρέτησε κυρίως δύο σκοπούς,1)να τιμωρηθούν όσοι Εβραίοι αναμίχτηκαν με άλλους λαούς... και 2)να συγκλονιστούν οι λαοί από τη μεγάλη Θυσία,να κερδίσουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια των λαών και να τους δοθεί δικό τους κράτος. Ο βασικότερος όμως λόγος ήταν φυσικά η πλήρης Αποδυνάμωση των λαών.
Συμφωνώ, συμφωνώ και συμφωνώ.
quote:
Θα ήθελα χρήστη Junk να μας πείτε ποιά πιστεύετε ότι είναι η αξία της Βίβλου ώς ιστορικής πηγής. Δηλαδή η Παλαιά Διαθήκη που είναι ένα συμπίλλημα ιστοριών των Εβραίων και έχει γραφτεί από Εβραίους δεν είναι αξιόπιστη;
Δε λέω ότι δεν περιέχει και χρήσιμα στοιχεία, αλλά βασικά δεν
είναι η ιστορία των Εβραίων αλλά η Μυθολογία τους. Τώρα το κατά
πόσον μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τις εθνολογικές απόψεις
ανθρώπων που πίστευαν ότι όλα δημιουργήθηκαν σε 7 μέρες 5000
χρόνια πριν αφήνεται ως άσκηση. Πάντως οι περισσότεροι σημερινοί
Άραβες δεν ανήκουν σε κανενός είδους σημιτική "φυλή". Έχουν
εξαραβιστεί τον καιρό της ισλαμικής επέκτασης.
quote:
οι Σιωνιστές ελέγχουν (τις περισσότερες φορές άμεσα) τις Ελβετικές, Αγγλικές, Γαλλικές, Αμερικάνικες τράπεζες. Είχαν ολόκληρους αιώνες να μάθουν τη τραπεζική όταν Καθολικοί, Ορθόδοξοι και Άραβες θεωρούσαν ως αμαρτία την είσπραξη τόκου από δάνειο. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Δεν είναι έτσι. Το Federal Reserve των ΗΠΑ ελέγχεται εξ ολοκλήρου
από αγγλοσαξωνικές τράπεζες. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δεν
έχει καμία σχέση με Εβραίους. Η μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου είναι
η Citigroup με κύκλο εργασιών 10 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας (και όσο
οι 5 επόμενες μαζί). Μόνο η Salomon Brothers από τα "συστατικά της
στοιχεία" είχε (το 1910!) Εβραϊκή ιδιοκτησία. Το 5% του ομίλου
ανήκε στον Έλληνα Νιάρχο.
Συμφωνώ ότι πριν 500 χρόνια οι Εβραίοι ήλεγχαν όλο το τραπεζικό
σύστημα, αφού μόνο οι Εβραίοι είχαν δικαίωμα να ανοίγουν τράπεζες.
Πράγμα που δείχνει από πόσο βαθύ μεσαίωνα πηγάζει ο περιαστικός
μύθος που για σένα είναι αναντίρρητη αλήθεια.
quote:
Οι Σιωνιστές (και τα τσιράκια τους οι μπουρδολόγοι νεοταξίτες)ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης στις Αγγλοσαξωνικές χώρες και φυσικά κι εδώ στην Ελλάδα. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
ΔΕΝ είναι έτσι. Ανέφερα τον ιδιοκτήτη της AOL Time Warner ως
κραυγαλέο αντιπαράδειγμα. Ο Μπερλουσκόνι αλήθεια είναι Εβραίος;
Τώρα αν οι μπουρδολόγοι/νεοταξίτες
είναι τσιράκια των σιωνιστών, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για
εικοτολογία τη στιγμή που δε μπορείς καν να αποδείξεις ότι
υπάρχουν σιωνιστές (όπως τους εννοείς).
quote:
Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ (και όχι μόνο)είναι απίστευτα δουλοπρεπείς στο Σιωνιστικό λόμπυ στέλνοντας τα ανθρωπιστικά βομβαρδιστικά τους να ρίχνουν ανθρωπιστικές βόμβες στους Άραβες.
Δεν είναι έτσι. Αν με τον όρο "σιωνιστικό λόμπυ" αναφέρεσαι στο
ισραηλινό λόμπυ, αυτό δεν έχει ΚΑΝ το 1/10 της επιρροής π.χ.
του λόμπυ της οπλοκατοχής.
quote:
Μήπως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά είναι μία συνωμοσία των πιγκουϊνων για να ελέγχουν της χώρες της Δύσης;
Παρακαλώ διαφωτίστε μας
Τι ωραίο αστειάκι. Γελάσαμε. Ωραία. ΓΙΑΤΙ πρέπει να υπάρχει μία
συνωμοσία; Γιατί αποδίδεις ουδέτερα φαινόμενα σε συγκεκριμένους
εγκεφάλους; Και τολμάς να λες ότι επειδή συμβαίνουν τα φαινόμενα
η ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΤΑΤΗ ερμηνεία σου ισχύει;
Είπαμε: ισχυρίζομαι ότι οι Εβραίοι έχουν κάνει συνωμοσία και
προκαλούν το νόμο της βαρύτητας. Απόδειξη: υπάρχει βαρύτητα.
Νομίζεις πως ό,τι έχεις να πεις ξεφεύγει κατά πολύ από αυτόν τον
παραλογισμό μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς
πολιτικές/κοινωνικές/ιστορικές/ανθρωπολογικές/ψυχολογικές έννοιες
που εξηγούν με φυσιολογικότερο τρόπο το τι συμβαίνει;
Τώρα για την υπολογιστική ισχύ, δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς;
Για το Google; 5.000 επεξεργαστές και 20.000 σκληροί δίσκοι
δε σου φτάνουν; Για το Eurogrid; Υπολογιστική ισχύς 1.000.000
PC. Για τους Cray; Αυτοί έχουν ξεπεραστεί. Τι έχουν τέλος πάντων
στα χέρια τους αυτοί οι κακοί Εβραίοι;