- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Dom1Σιγά μην επιτεθούν οι Τούρκοι στην Ρωσσία. Σε εμάς θα το κάνουν αλλα θα απαντήσουν οι Ρώσσοι.
Ακόμα τις προφητείες της αναλαμπής αναμασάς?
Μα αυτές έχουν διαψευστεί
Δεν βαρεθήκατε να αναμασάτε και αναμοχλεύεστε τα ίδια σκατά συνεχώς?
Βρόμισε ο κόσμος όλος
quote:
Σιγά μην επιτεθούν οι Τούρκοι στην Ρωσσία. Σε εμάς θα το κάνουν αλλα θα απαντήσουν οι Ρώσσοι.
Ελπίζω να το κάνουν από Τρίτη γιατί μέχρι Δευτέρα θα είμαι Θεσσαλονίκη.. κρίμα είναι και έχω και "εξαμίλι" δίπλα εκεί στο σπίτι στο Μελισσοχώρι (στον Λαγκαδά).. ρε λες να μην πάω? :/ τι λέτε και εσείς που τα ξέρετε καλύτερα, να πάω? προλαβαίνω? Λέτε να είμαι ο εκλεκτός και να τους σταματήσω εγώ στα εξαμίλια?
quote:
αν σου πω ότι είσαι από την κύπρο, έχεις πρωτοκάνει την παρουσία σου εδώ με το ψευδώνυμο λούπους αλλά το πραγματικό σου είναι αυνάν τι θα πεις;
ακόμη αν σου πω ότι έχεις δει μια φορά μ*@νι όταν πήγες σε μια βάφτιση και φυσικά ούτε λόγος για ενεργητικό σεξ αλλά κάργα παθητικό
θα με χαρακτηρίσεις ως πράκτορα της ευπ που σε παρακολουθώ ή θα παραδεχτείς ότι είμαι καλύτερος από τον παϊσιο;
Δεν ειμαι αυτος ο λουπους που λες ουτε και απο την Κυπρο
quote:
Ελπίζω να το κάνουν από Τρίτη γιατί μέχρι Δευτέρα θα είμαι Θεσσαλονίκη.. κρίμα είναι και έχω και "εξαμίλι" δίπλα εκεί στο σπίτι στο Μελισσοχώρι (στον Λαγκαδά).. ρε λες να μην πάω? :/ τι λέτε και εσείς που τα ξέρετε καλύτερα, να πάω? προλαβαίνω? Λέτε να είμαι ο εκλεκτός και να τους σταματήσω εγώ στα εξαμίλια?
Το βρηκες ρε τσακαλε εσυ θα τους σταματησεις με την οπισθεν,
ω μα το Δια

macedon
1. η τουρκικη ελιτ ,εχει χασει τον αυτοελεγχο
2. εχουν καποια υπογεια συμφωνια με καποιους "μεγαλους"
οτι και απο τα 2 να συμβαινει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...
μπλεξαμε...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
μάλλον το πρώτο καθώς με σύμμαχο μόνο το Ιράν δεν γίνεται δουλειά!
Μα και το δεύτερο να συμβαίνει, δεν μπορείς να το γνωρίζεις.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/10/blog-post_92.html#.To34YtRX2Qx

1. Τα ακτινίδια και τα γρέιπφρούιτ έχουν λιποδιαλυτικες ιδιότητες?
2. Τι κάνουμε για να προστατέψουμευα βότανα από υγρασία? Πως τα φυλασουμέ γενικότερα αφού έχουμε ανοίξει το κουτί συσκευασίας?
3. όταν φτιάχνουμε ένα αφέψημα πόση ώρα αφήνουμε μέσα στο ζεστό νερό το βότανο? Κάπου είχα διαβάσει ότι αν το κρατήσουμε πολύ ώρα χάνει αρκετές ιδιότητες
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!
Ευχαριστούμε φίλε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσες για να συγκεντρώσεις όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες και για τη βοήθεια που έδωσες σε πολλούς από μας.
Να'σαι πάντα καλά!![]()
Φίλε μου Ριζίτη, σε πληροφορώ οτι δεν κατάλαβα καν τον σεισμό.
Ανέβαινα στο σπίτι μου που είχα κατέβει στης μάνας μου και με το που άνοιξα την πόρτα μου άκουσα απλά ένα έπιπλο με τζάμι να τρίζει.
Δεν κουνιόμουν όμως καθόλου οπότε δεν πήγε καν ο νούς μους στο σεισμό.
Είχα αφήσει και την απάντηση εδώ μισή και την απέστειλα μετά.

In anticipation of my resurrection...
quote:
1. Τα ακτινίδια και τα γρέιπφρούιτ έχουν λιποδιαλυτικες ιδιότητες?
Στη σελίδα 12 στην αρχή της θα βρείς μια πλήρη αναφορά .. σχετικά με τις βιταμίνες και τα αμινοξέα.
Λιποδιαλυτικές ιδιότητες εχουν δύο αμινοξέα ..η ινοζοτόλη και η χολίνη.. κοινώς (λεκινθίνη) στη 12η σελίδα θα βρείς τις φυσικές της πηγές της λεκινθίνης..
Ενα αλλο αμινοξύ που εχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες αν και δεν είναι ακριβώς αμινοξύ αλλά μια τεταρτοταγής αμίνη είναι η καρνιτίνη η οποία λειτουργεί ως «ρυμουλκό» για την μεταφορά των λιπαρών οξέων με μεγάλη ανθρακική αλυσίδα εντός του μιτοχονδρίου όπου και προωθούνται για παραγωγή ενέργειας.
Η πολύτιμη λοιπόν αυτή αμίνη παράγεται από τον οργανισμό μας μέσω δύο αμινοξέων (Λυσίνη και Μεθειονίνη) υπό την επάρκεια βιταμίνης C, B6, νιασίνης και σιδήρου.
Η λεκινθίνη και η καρνιτίνη.. εχουν λιποδιαλυτικές ιδιότητες και εκτός του οτι βρίσκονται σε φυσικές πηγές.. κυκλοφορούν και σε μορφή σκευάσματος.. είτε σε χάπια είτε σε κάψουλες είτε σε υγρή μορφή..
Φυσικά για να δράσουν.. θα πρέπει το θερμιδικό μας ισοζύγιο να κλίνει.. προς τα κάτω..![]()
Edited by - allzzaro on 09/01/2006 17:13:46
quote:
2. Τι κάνουμε για να προστατέψουμευα βότανα από υγρασία? Πως τα φυλασουμέ γενικότερα αφού έχουμε ανοίξει το κουτί συσκευασίας?
Κοίταξε.. εγώ οταν αγοράζω κάποιο βότανο..πχ το φασκόμηλο αγοράζω μια μικρή ποσότητα την οποία μέσα σε 1 εβδομάδα την καταναλώνω...
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για μια εβδομάδα να την προστατέψω απο κάτι..
Παρόλα αυτά εχω μεγάλα γυάλινα βαζάκια οπου κλείνουν καλά.. αεροστεγώς...
Τα βότανα ομως που αγοράζω.. και χρησιμοποιώ στις συνθέσεις.. και δεν σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω άμεσα.. τα εχω ειδικά γυάλινα βαζάκια τα οποία οχι απλά κλείνουν ερμητικά αλλά αφαιρώ και τον αέρα απο αυτά.
Τα βαζάκια αυτά έχουν σκούρο χρώμα.. για προστασία απο τον ήλιο.. και τα φυλάω σε μια σταθερή θερμοκρασία 18 βαθμούς.
quote:
όταν φτιάχνουμε ένα αφέψημα πόση ώρα αφήνουμε μέσα στο ζεστό νερό το βότανο? Κάπου είχα διαβάσει ότι αν το κρατήσουμε πολύ ώρα χάνει αρκετές ιδιότητες
Εως 3 ώρες το ανώτερω..
Βέβαια μέσα σε 20 λεπτά.. εχουν εγχυθεί.. ολα τα υδατοδιαλυτά πολύτιμα συστατικά του βοτάνου...
Τώρα εαν στο αφέψημα πχ του φασκόμηλου .. εκτός απο άνθη και φύλλα εχουμε και κοτσάνια.. τα οποία προσθέτουν επιπλέον άρωμα.. τότε χρειάζεται περισσότερο απο 20 λεπτά.
Πιστεύω οτι 45 λεπτά είναι αρκετά....
Ενας αλλος πολύ σωστός τρόπος είναι να βράσουμε πρώτα τα κοτσάνια..
για 10 λεπτά.. και μετά να ρίξουμε τα φύλλα και τα άνθη.
Ειδικά οταν έχουμε να κάνουμε με συνθέσεις που έχουν ρίζες , χονδρά κοτσάνια, τότε επιβάλλεται να βράζονται χωριστά και μετά να ρίχνουμε φύλλα και άνθη...
quote:
Ευχαριστούμε φίλε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσες για να συγκεντρώσεις όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες και για τη βοήθεια που έδωσες σε πολλούς από μας.
Παρακαλώ καλή μου φίλη...
Μοναδικός σκοπός του τόπικ αυτού είναι.. μέσω των ερωτήσεων που μου κάνουν.. να δημιουργείται ενας θησαυρός γνώσεων υγείας και οχι μόνο .. που πιστέψτε με δεν βρίσκεται πουθενά συγκεντρωμένος σε αυτή τη μορφή..
Τώρα σε οτι αφορά τις θεραπευτικές συμβουλές.. αυτό όταν σκέφθηκα τη δημιουργία το τόπικ ειλικρινά δεν ήταν στις προθέσεις μου.
Αν και στην αρχή απέφυγα να δίνω θεραπευτικές συμβουλές.. μου ζητούσαν τόσες πολλές που αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τις απόψεις μου .
Δεν πρόσεξα τις επιστημονικές ονομασίες της καρνιτίνης και της λεκιθινης
Τώρα και άλλες ερωτήσεις
1. Η λεκιθίνη είναι σε κρόκους αυγών. Στο ασπράδι υπάρχει και πρωτείνη (σωστά?). Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος κατανάλωσης των αυγών? Επείδη πέρνω λεκιθίνη λεινς των 1000 mg μήπως είναι καλύτερα να καταναλώνω μόνο το ασπράδι αφου τη λεκιθίνη τη λαμβάνω με συμπλήρωμα (και αν ναι πως καταναλώνουμε σκέτο το ασπράδι(εννοώ μαγείρεμα)? Υπάρχουν κίνδυνοι από τη λεκιθίνη?
2. Για τη μελάσσα τι γνωρίζεις? είχα ακούσει κάποτε οτι πρόκειται για σπουδαίο σκεύασμα.
3. Υπάρχουν κίνδυνοι απο τη συνδιασμένη χρήση καρντίνης και λεκιθίνης?
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ SEARCH ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ 29 1.77 90 ΓΥΜΝΑΖΟΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΩΣ ΤΑ 12 ΕΝΟΡΓΑΝΗ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 8Α ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 80. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 86 ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 90! ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΝΤΟΝΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΗΛ, 5 ΓΕΥΜΑΤΑ 2 ΚΥΡΙΑ 3 ΣΝΑΚ (ΦΡΟΥΤΟ Η ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΤΛ). ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΒΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟ ΓΑ....ΝΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ? ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣ ΑΠΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΦΕΨΗΜΑ? (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ) Ααα ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ) ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣ) ΤΙ ΛΕΣ? ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KEEP GOING!
1.Αν αντικαταστήσω τον πρωινό καφέ με πράσινο τσάι,μπορώ να το πίνω συνέχεια ή για κάποιο χρονικό διάστημα μόνο;
2. Έχω ρίζα panax ginseng αυτό να το βράζω ή να το μασάω και πόση ποσότητα; Για πόσο καιρό να το χρησιμοποιώ.
3. Ο βασιλικός πολτός κάθε πότε πρέπει να τρώγεται και για πόσο διάστημα;
Και όλα τα παραπάνω μπορώ να τα παίρνω το ίδιο διάστημα ή δεν κάνει να συνδυάζονται;
Το έργο μπροστά μας, δε είναι ποτέ τόσο μεγάλο, όσο η δύναμη μέσα μας!