- Ελεύθερη Σκέψη, Φιλοσοφία, και…. Πινελιές Ομορφιάς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Έτσι λένε οι προβλέψεις των web bots. Όστρια και οι άλλοι συμφορουμίτες το έχετε υπόψη σας;
Φίλε predator, το ζήτημα είναι με τα σύννεφα όχι με την επιφάνεια της γης που όπως λες σωστά μερικλες εικόνες είναι παλιές.
Για να το δεις πρέπει να έχει κάνει κλικ στο weather. Αυτή τη στιγμή που γράφω ας πούμε είναι πάλι ένα πεντάγωνο πάνω στο Βόρειο Πόλο.
Πίσω στα διάμεσα. Εγώ έτσι το σκέφτομαι. Δύο περιπτώσεις.
α) Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με μια γυναίκα και της λένε ότι πρόκειται να έρθουν στις 14 και να το πει και στους άλλους και να τους διαδώσει το μήνυμα της αγάπης. Αυτή το λέει. Το γεγονός ότι μαζεύει και κάμποσα λεφτουδάκια στην πορεία δεν έχει και τόση σημασία.
β) Για τα λεφτά τα κάνεις όλαααα.......
Τι είναι πιο πιθανό; Πόσες φορές έχει συμβεί το α και πόσες το β.
Για να πω την αλήθεια τους εξωγήινους δεν τους ξέρω πως σκέφτονται, τους ανθρώπους όμως τους έχω μάθει καλά!
Ρε σεις, επίσης, προσέξτε με τα δάνεια και τις πιστωτικές, όλα με ρέγουλα.
Αν η παγκόσμια οικονομική κατάσταση χειροτερέψει κιάλλο, που μάλλον έτσι θα γίνει, θα μας πάρουν οι τράπεζες και τα σώβρακα, και τότε μόνο οι εξωγήινοι μας σώζουν.

Κάντε το paste στον browser.

quote:
Εν τω μεταξύ, σήμερα (7 Οκτώβρη) είναι που θα συμβεί ένα γεγονός που θα συγκλονήσει το κόσμο και την Αμερική ιδιαίτερα, μεγαλύτερο και από αυτό που συνέβη στις 11 Σεπτέμβρη.Έτσι λένε οι προβλέψεις των web bots. Όστρια και οι άλλοι συμφορουμίτες το έχετε υπόψη σας;
Ναι αμέ. Είχα ακούσει live την εκπομπή τους στο coast to coast.
Αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο σήμερα (εκτός από τα χρηματιστήρια εννοείται. Για την οικονομική κρίση ρίξε μια ματιά στο θέμα μου στα Νεα από το Ιντερνετ.)
Στο φόρουμ που συχνάζω ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του στους web bots.
δες και ένα άλλο link που δίνει "απαντήσεις" στις ερωτήσεις σου LOL
http://douweosinga.com/projects/googlechatbot
εβαλα
7 october 2008 is
και βγήκε: 7 october 2008 is human evolution over
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Να παρει τι θα γινει θα εμφανιστει καμια φορα Chupa minha pica pichu
Chupa minha pica pinto
Έπαιζα και εγώ με αυτό πριν από λίγο.
Έβαλα revolution και μου βγάζει revolution from iran to cuba feed
Παγαίνετε να το κάνετε και οι άλλοι, έχει πλάκα.
Όστρια ερώτηση από περιέργεια,
το coast to coast πως το ακούς live στην Ελλάδα? Από το ίντερνετ?
Για να καταλάβουν και οι άλλοι, το coast to coast είναι μια καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο της Αμερικής που ασχολείται με διάφορα παράξενα και ανεξήγητα. Υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, εγώ την πρωτοάκουσα πριν από 10 χρόνια, και συνεχίζει μεχρι σήμερα με τεράστια ακροαματικότητα.

Edited by - A. Kircher on 08/10/2008 04:40:11
quote:
Στο φόρουμ που συχνάζω ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του στους web bots.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι καταρχήν ο κόσμος πίστεψε σε αυτά! Θεώρησε ότι το Web θα μπορούσε να είναι το επόμενο Hi-Tech Oracle, ένα ψηφιακό μαντείο για παράδειγμα, ξεχνώντας ότι οτιδήποτε έχει σχέση με Υπολογιστές είναι αυτόματα εξορισμού ντετερμινιστικό άρα πλήρως υπολογίσιμο, (αν χρειασθεί) αναπαραγόμενο και εξηγήσιμο.
Τα web bots στην καλύτερη περίπτωση αντανακλούν τους προβληματισμούς των σελίδων που έχουν ως τώρα επισκεφθεί με την ελπίδα (και μόνο) ότι ο μεγάλος αριθμός τους θα μπορούσε να δημιουργήσει μια αξιόπιστη στατιστικά πρόβλεψη ελπίζοντας ότι μέσα από τις σελίδες αυτές αντανακλάται ένα είδος συλλογικής συνείδησης –το «θέλω» της μάζας (αυτό στην οικονομική θεωρία έχει σημασία διότι διαμορφώνει τάσεις στις αγορές κτλ. btw.)
Συνεπώς η τεχνολογία των web bots αναπτύχθηκε για οικονομικές αναλύσεις και εκεί μπορεί να έχει κάποια επιτυχία, διότι οι οικονομικοί όροι είναι σαφώς πολύ πιο συγκεκριμένοι και σαφώς πολύ πιο προβλέψιμοι (έχουμε δηλαδή ένα απλούστερο «μοντέλο» που μπορεί να αναλυθεί επιτυχέστερα από την στατιστική), σαν γενικό μαντείο όμως είναι κατά την γνώμη μου πλήρης αποτυχία.
Βλέπετε στην πραγματικότητα τα web bots γενικής (και όχι μόνο..) πρόβλεψης είναι καταδικασμένα να αστοχούν αφού αν υποθέσουμε ότι επισκέπτονται ένα ring, μια συλλογή σελίδων (διαφορετικών μεταξύ τους αλλά παρόμοιας θεματολογίας και συνήθως κοινής άποψης) αυτόματα το στατιστικό τους δείγμα παύει να είναι αξιόπιστο.
Έτσι αν για παράδειγμα 1.000.000 ιστοσελίδες περιμένουν το τέλος του κόσμου το 2012 και δεδομένου ότι οι παθιασμένοι με το θέμα είναι συνήθως περισσότεροι από τους σκεπτικιστές και έχουν την τάση να δημιουργούν όλο και περισσότερες σελίδες ώστε να κοινωνούν τις ιδέες τους (πράγμα που συμβαίνει –το γιατί είναι άλλη υπόθεση), σαφέστατα η πρόγνωση των web bots θα αντανακλά το «θέλω» αυτών των ανθρώπων για το 2012. Δεν υπάρχει κάτι το μαγικό είναι απλά στατιστική και τίποτε περισσότερο από αυτό. Το «θέλω» αυτών των ανθρώπων (ή καλύτερα ιστοσελίδων –διότι ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει άπειρες ιστοσελίδες) σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι σε ένα υπερβατικό επίπεδο καθορίζει οπωσδήποτε το «τέλος του κόσμου» προσδίδοντας αξιοπιστία στα αποτελέσματα των web bots, αν το τέλος έρθει το 2012 απλά έτυχε αν όχι τότε οι ελπίδες (το «θέλω») αυτών των ανθρώπων διαψεύσθηκαν.
Αν λοιπόν υπάρχει κάποια αξία στα web bots είναι ότι μας δείχνουν το «θέλω» μιας ομάδας ιστοσελίδων τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό.
Υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης στο μέλλον; Ναι, αρκεί να έχουμε βελτίωση στον τομέα της ΤΝ (Τεχνιτής Νοημοσίνης) ώστε το web bot να αντιλαμβάνεται το τι διαβάζει ξεφεύγοντας από μια αφελή στατιστική ανάλυση σε εξίσου επισφαλή δεδομένα (ιστοσελίδες).
Edited by - XD on 08/10/2008 11:28:23
Σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ανθρώπινο παράγοντα, σε επίπεδο αγοράς ας πούμε, πιστεύω και εγώ ότι οι web bots μπορεί να έχουν κάποια χρησιμότητα.
Σε θέματα που ο ανθρώπινος παράγοντας δεν παίζει ρόλο, όπως για παράδειγμα, φυσικές καταστροφές, δεν νομιζω πως οι web bots μπορούν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο από να ρίχνει κανείς ένα νόμισμα κορώνα γράμματα.

http://www.coasttocoastam.com/
Σήμερα σβήσανε την σελίδα της Blossom Goodchild από το Wikipedia. Cospiracy? χεχε Αναρωτιέμαι πόσα λεφτά έβγαλε πουλώντας την "γνώση" της. Εδώ ένα χαρακτηριστικό βιντεάκι, απολαύστε το.
http://au.youtube.com/watch?v=PYTVfbU5fMI
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Άντε 4 και σήμερα....
Κάτι τέτοιες φάσεις, που εμάς μας φαίνονται απίστευτες, αποδίδουν όχι μόνο σε χρηματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο του να μαζέψεις γύρω σου κόσμο που θα σε βλέπει σαν προφήτη, καθοδηγητή, μεσσία κ.τ.λ.
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δυστυχώς η ζωή των περισσοτέρων γύρω μας είναι τόσο ανούσια και κενή από νόημα που θα πιαστούν από το οτιδήποτε δώσει μια άλλη χροιά στην καθημερινότητα.
Οι άνθρωποι που τρέχουν πίσω από cults η διάφορες άλλες αμπελοφιλοσοφίες αγάπης, αρμονίας, αδελφότητας του διαστήματος κ.α. δεν είναι ούτε κακοί άνθρωποι, ούτε απαραίτητα όλοι τους χαζοί.
Είναι απλά μόνοι, μπερδεμένοι και φοβισμένοι από τη πραγματικότητα και θέλουν να πιστέψουν σε κάτι, κατά προτίμηση ελπιδοφόρο.
Όποιος έχει νοιώσει τι σημαίνει "skating on the thin ice of mad life" που λένε οι pink floyd καταλαβαίνει τι εννοώ.

Δείτε το!
I will dig your grave
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ΄ΛΟΛ
I will dig your grave
ψυχραιμια! δεν προκειται να γινει κατι το τοσο "τραβηγμενο"!
δεν ειμαστε "αμερικανακια" που πιστευουν οτι τους σερβιρουν (ζεστο ή κρυο, εξαρταται το "μαγειρεμα")

quote:
Δεν ξέρω τι λένε παραέξω, ούτε και έχω χρόνο να ασχοληθώ, υπάρχει όμως κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά γύρω από αυτή την ημερομηνία: θα παρουσιαστούν τελικά την Τρίτη 14 Οκτ. τα καινούργια Macbooks βασισμένα στη φημολογούμενη νέα τεχνική κατασκευής που ακούει στο κωδικό όνομα "brick"; Θα δούμε, μια εβδομάδα έμεινε.
Τελικά οι φήμες επαληθεύονται εν μέρει τουλάχιστον. Οι προσκλήσεις για το ειδικό event έφυγαν ήδη. Για να δούμε τώρα πώς πείθουμε τη σύζυγο για ένα καινούργιο μηχάνημα...
Πάντως δύο μέρες μείνανε ότι κιαν περιμένει κανείς.
Θα τα πούμε την Τρίτη.

θα μπορουσαν τουλαχιστο να πουνε την ωρα Γκρινουιτς!
Απο την αλλη, αν γι' αυτους ειναι μερα, εμεις (που θα εχουμε την "σκια") δεν θα το δουμε... εκτος αν απο την δικη μας πλευρα, αναψουν τα φωτα "διασταυρωσεως" ή τη μεγαλη "σκαλα"
οχι τιποτα αλλο, αλλα για να μην παραπονιομαστε

I will dig your grave
Edited by - ArgouenVampire on 13/10/2008 15:23:25
quote:
A. Kircher
Ποιός μίλησε για τα macbooks; Ψάχνω να βρω το original post και δεν το βρίσκω.
Εγώ.
quote:
A. Kircher
Πάντως δύο μέρες μείνανε ότι κιαν περιμένει κανείς.Θα τα πούμε την Τρίτη.
Οι φήμες εννοείται ότι εξακολουθούν να οργιάζουν. Εστιάζονται κυρίως στο καινούργιο chipset που φαίνεται να είναι από την nVidia, το οποίο όμως συνεπάγεται εγκατάλειψη του Firewire, κάτι που αν συμβεί θα είναι ιστορική κίνηση (αρνητικά όμως αν δεν προκύψει αντικαταστάτης, που δεν φαίνεται να προκύπτει αν οι εικόνες από το κέλυφος των καινούργιων μηχανών που διέρευσαν από την Κίνα είναι αυθεντικές). Αυτό και μόνο έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα στην κοινότητα Mac.
Η αυριανή Τρίτη αναμένεται "καυτή" και δυστυχώς ή ευτυχώς λόγω υποχρεώσεων θα τα παρακολουθήσω κατόπιν εορτής. Αν και δεν βλέπω τους servers να ηρεμούν πριν ξημερώσει η Τετάρτη στην ευρωπαϊκή ήπειρο. ![]()