ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ...Το κουνιστό κρεβάτι... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Θανάσης74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 13:12:20
Καλημέρα...τουλάχιστον σε αυτούς που κοιμηθήκαν χθές βράδυ! Καθώς χθες περιπλανιόμουν στις σελίδες του site προσπάθησα (όχι και πολύ) να κάνω ατρική προβολή και όταν διάβασα για το ESP προσπάθησα να μετακινήσω κάτι...αλλα μάταια...έτσι έπεσα να κοιμηθώ. Καθώς λοιπόν ήμουν στο 7μο συννεφάκι δεξιά νιώθω κάποιος να μου κουνάει το κρεβάτι...ξυπνάω αποτομά(τρομαγμένος λίγο) και λέω θα είναι που κοιμήθηκα αργά...όταν με ανοιχτά πλέον τα μάτια μου άρχισε πόλυ να κουνιέται το κραβάτι επίμονα σάν κάποιος να ήθελε να κοιτάξω πίσω. Τρόμαξε τόσο που επικαλέστηκα:Χριστό,Παναγία...και τον Θεό τον ίδιο...κάποιος να μου πεί αν ξέρει τι ήταν αυτό το πράγμα που με κοψοχόλιασε???
03/06/2005, 13:31:01
ti les re fantasmene?

http://www.mptria.com

AngelosΜέλος
03/06/2005, 13:32:06
quote:

κάποιος να μου πεί αν ξέρει τι ήταν αυτό το πράγμα που με κοψοχόλιασε???

1) Σεισμός
2) Η φαντασία σου επηρεασμένη απο το www.esoterica.gr
3) Καποιο όνειρο
4) Καποιος κρυμένος κάτω απο το κρεβάτι (κοίταξες ?)
5) Ο Μπαμπούλας απο το Monsters inc.

Διάλεξε.

Και μετά τραβα να διαβάσεις.
Εξεταστική έρχεται, θές να περάσεις κάνα μάθημα ?

Αγγελος

ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 13:47:18
Έψαξα και κάτω απο το κρεβάτι αλλα μπα τίποτε...ελπίζω να είναι η φαντασία μου... Να μου πείς τι άλλο να είναι; Άν είναι και ήξερα την απάντηση δεν θα το έθετα θέμα και anyway είμαι επιστήμονας άνθρωπος, δέν πιστεύω σε φαντάσματα...

...Only messurments can verify the truth.

03/06/2005, 15:14:27
Ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να επηρεαστεί ο άνθρωπος από αυτά που ακούει, διαβάζει, βλέπει (σε ταινίες εννοώ); Είμαι 99,9 σίγουρη ότι αν δεν ήταν σεισμός, το κούνημα του κρεββατιού το είδες στον ύπνο σου και όταν ξύπνησες σου έμεινε η ιδέα (μερικές φορές δεν βγαίνουμε πολύ γρήγορα από την ονειρική στην εντελώς ξύπνια κατάσταση).

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 15:46:47
Συμφωνώ με την άποψή σου και είναι πολύ λογική...μάλλον θα επιρρεάστηκα...ή θα ήταν κανα φάντασμα που επιδή δεν διαβάζω θα ήθελε να με ξυπνήση...

...Είναι και αυτή μια εκδοχή...

03/06/2005, 19:12:34
Γειάσου Θανάση,
δε ξέρω τί ήταν αυτό που σε ταρακούνησε.
Για την περίπτωση του σεισμού, καλό θα ήταν να μας έδινες
συντεταγμένες κρεβατιού, για να μπορέσουμε να το επαληθεύσουμε!
Μπορεί πάλι να σε ταρακούνησε σύνκορμα μια βαθιά συγκίνηση

Όταν παλιά θυμάμαι έκανα προσπάθειες για αστρικό ταξίδι
είχα συχνά την αίσθηση ότι το κρεβάτι μου λικνιζόταν... Δεν ήταν
βίαιο το τράνταγμα όμως. Ακόμη, κάποτε ένιωθα τράνταγμα όταν
ονειρευόμουν απότομη πτώση, αλλά αυτό νομίζω είναι κάτι άλλο.

ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 19:58:40
Λίλιθ ευχαριστώ που εξέθεσες την άποψη σου. Δεν ξέρω ίσως το κρεβάτι να είναι αδερφή... ...Anyway παίδες άν κουνίσει και σήμερα ή θα φωνάξω παπά ή θα πάω στην Τήνο ή...θα σας φωνάξω να κοιμηθούμε όλοι μαζι...Πάντως δεν σας λέω απο που πήρα το κρεβάτι...
iairaΜέλος
03/06/2005, 19:58:58
Μπορέι να κοροϊδεύεται τον Θανάση , αλλά επειδή μου έχει τύχει και εμένα, θα έλεγα ότι μπορεί να αισθάνθηκες "δονήσεις", από την προσπαθεια που είχες κάνει πριν κοιμηθείς για αστρική προβολή.
Μπορέι απλά να ήσουν στα "πρόθυρα" για Αστρική προβολή.
Πάντως ναι... είναι τρομακτικό... (και εγώ όλους τους Θεούς είχα κατεβάσει... )
Φιλικά...

03/06/2005, 20:12:23
quote:

ti les re fantasmene?

aceman
Ας αρχίσουμε με τα γενικά, για να προχωρήσουμε στα πιο ειδικά...

Για τη συμμετοχή στις συζητήσεις των forums του ESOTERICA είναι απαραίτητη η χρήση ελληνικής γραφής κι όχι greeklish (εκτός εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που καθιστά αδύνατη τη χρήση των ελληνικών.)

Και στα ειδικότερα τώρα:

Επεμβάσεις ειρωνικές και αστόχαστες σαν την παραπάνω, δεν χρειαζόμαστε στα forums του ESOTERICA.
Με άλλα λόγια,
"ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε!"

Η παραπάνω "ειδική" σημείωση, λειτουργεί και ως προειδοποίηση...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 20:13:51
Το πήρα λίγο χαλαρά τον αμανέ για να κοιμηθώ το βράδυ. Το θέμα είναι οτι έγινε και οσο και να το κάνω τόσο κομικό...εκείνη την στιγμή δεν ήταν...iaira ευχαριστώ πολύ αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι είναι αυτό που λές γιατι την πρώτη φορά κοιμόμουν και αφου ξύπνηση έγινε καπάκι. Οπότε αφου ήμουν ξυπνιος λίγο δύσκολο,ε; Εσυ την πέτυχες την αστρική;
iairaΜέλος
03/06/2005, 20:24:51
Την συνειδητή αστρική προβολή δεν την πετυχαίνεις κοιμισμένος. Πρέπει να είσαι ξύπνιος απλά αρκετά χαλαρός.
Όταν τρομάζεις όπως τρομάξαμε εμείς, απλά σταματάς την Ατστρική προβολή και δεν μπορέις να την πραγματοποιήσεις.
Φιλικά...
ΘανάσηςΝέο Μέλος
03/06/2005, 20:43:41
Ά...ξέχασα να σας πώ...το πρωί με πήραν οι δικοί μου τηλέφωνο...τι ήθελα και τους το είπα....

1) Η εκδοχή της μάνας μου: αγόρι μου θα πέρασε τίποτα απ'έξω και θα κουνίθηκε το παρκέ...εκεί ήταν που της υπενθύμισα οτι δεν μένω στην καλύβα του μπαρμπα Θωμα...
2)Η εκδοχή του πατέρα μου: Απο πότε έχεις αγόρι μου να κάνεις την προσευχή σου...του απάντησα απο τότε που την έμαθα...Συνέχισε λέγοντας οτι θα ήταν κάποιος παραπονεμμένος Άγιος...

Τελικά έχω και την εκδοχή του ξαρερφου μου: θα είναι ο θείος που άφησε κληρονομιά το σπίτι και όταν είδε οτι το οδεύεις για αιώνιος φοιτητής τσαντιστηκε...

04/06/2005, 01:12:03
Θανάσης
quote:
Τελικά έχω και την εκδοχή του ξαρερφου μου: θα είναι ο θείος που άφησε κληρονομιά το σπίτι και όταν είδε οτι το οδεύεις για αιώνιος φοιτητής τσαντιστηκε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ ΛΙΓΟ...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ

quote:
άρχισε πόλυ να κουνιέται το κραβάτι επίμονα σάν κάποιος να ήθελε να κοιτάξω πίσω.

ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ;

..

ΘανάσηςΝέο Μέλος
04/06/2005, 01:47:49
Απλά κοιμόμουν με την πλάτη απάνω και πίσω εννοώ να γυρίσω να κοιτάξω απο την άλλη μεριά απο το προσκέφαλο...Δέν είμαι και πολύ κατανοητός με αυτή την περιγραφή αλλα άν προσπαθήσεις θα καταλάβεις...
04/06/2005, 01:55:30
ΟΚ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

..

04/06/2005, 02:07:41
quote:
Λίλιθ ευχαριστώ που εξέθεσες την άποψη σου. Δεν ξέρω ίσως το κρεβάτι να είναι αδερφή...

χαχαχαχαχαχαχα!!!
μα δεν εννοούσα αυτό που νομίζεις!
...αλλά πάλι, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

πάντως, μπορείς να κάνεις ένα σαρανταλείτουργο, για να βρεις την
ησυχία σου!

Υ.Γ. Σαρανταλείτουργο: δε γνώριζα την ύπαρξη -καν- της λέξης,
μέχρι να προσανατολιστώ κατάλληλα. Ενδείκνεται σε περιπτώσεις
δαιμονισμού, αλλά καλό θα ήτανε ακόμη και σε περιπτώσεις που
σας πιάνει εύκολα το μάτι!
Αν δεν πάτε συχνά στην εκκλησία και έχετε συγγενή με καλές σχέσεις,
που πολύ πολύ σας αγαπά, αναφέρετε δήθεν όλως τυχαίως στην
κουβέντα "πώς πάει το σαρανταλείτουργο που μου κανόνισες" και
παρατηρήστε το ένοχο χαμόγελό της...

ΘανάσηςΝέο Μέλος
04/06/2005, 08:57:59
λίλθ δέν υπάρχει καμία απο τις παραπάνω περιπτώσεις για σαρανταλειτου...(οπώς το είπες anyway...)...μήπως να κάμω ένα να βρήσκεται; Σήμερα πάντως ξύπνησα απο την καμπάνα της εκκλησίας και αυτό δεν με πείραξε καθόλου,αντιθέτως ετοιμάστηκα και πήγα στην λειτουργία.
AthinaisΝέο Μέλος
04/06/2005, 16:14:23
Βοήθειά σου!

Υ.Γ: Το σαρανταλείτουργο δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον δαιμονισμό. Το λένε για τις περιόδους της Σαρακοστής.

Φιλιά!

04/06/2005, 23:50:57
quote:
Το σαρανταλείτουργο δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον δαιμονισμό. Το λένε για τις περιόδους της Σαρακοστής

α, όχι απαραίτητα, εγώ το άκουσα να αναφέρεται για μια άλλη
περίοδο του χρόνου, εκτός Σαρακοστής.

Για να επανέλθουμε, όταν κάποτε αντιμετώπιζα προβλήματα με
εφιάλτες, μου δώθηκε η εξής λύση: να κοιμάμαι σε λευκά σεντόνια.
Το άμεσο αποτέλεσμα είναι μεταξύ άλλων ότι νιώθεις τυλιγμένος
σε λευκό φως και δε φοβάσαι.