- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Είναι δικό tου το φώς που φέρνει;
Κατάδικό Tου.
quote:
Γιατί, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα ήταν καλύτερα, να πίστευες σε Αυτόν που το δημιουργεί, για να μην έχεις σκοτούρες;
Το φως δημιουργείται από τον ήλιο. Αυτόν εννοείς;
quote:
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, προασπαθεί απεγνωσμένα να πάρει τη θέση του χαλίφη, αλλά δεν τα καταφέρνει.
Νομίζεις. Στην πραγματικότητα το αφεντικό ο σατανάς είναι. Τη θέση του χαλίφη την έχει από τότε που εμφανίστηκε ο θεός σου. Αλλωστε, ο θεός σου αγωνίζεται να τον νικήσει, όχι το αντίθετο. Οποιον θέλει ο Εωσφόρος (μεγάλη η χάρη Του) τον έχει. Ετσι για πλάκα, πήρε το μαθητή του γιου του Γιαχωβά και τον έκανε δικό του. Αμα ήθελε, έπαιρνε και τον ίδιο το γιό. Αλλά τι να τον κάνει; Δημόσιο είναι να τρέφει χαραμοφάηδες;
quote:
Έχει πολύ λίγους οπαδούς, που συνήθως κρύβονται σε σκοτάδια και ψευδώνυμα, είναι μπέρδεμα η επικοινωνία μαζί τους...
Οι οπαδοί του; Στα σκοτάδια; Με ψευδώνυμα; Πού το διάβασες αυτό;
Οι οπαδοί του είναι πρωθυπουργοί, πλανητάρχες, αρχιεπίσκοποι, πατριάρχες, πρόεδροι, βιομήχανοι, βουλευτές, επίσκοποι, παπάδες, πρόεδροι τραπεζών, δημοσιογράφοι, καναλάρχες, ακόμη και υποτιθέμενοι πιστοί χριστιανοί. Ολος ο καλός ο κόσμος!
Ακου ψευδώνυμα... στα σκοτάδια... ![]()
![]()
![]()
quote:
Έχει ημερομηνία λήξεως, θα τον μισήσουν και αποκηρύξουν οι πάντες και πάνω απο όλα,στο τέλος, θα γίνει δημόσια ρεζίλι
Αυτά τα λένε οι χριστιανοί για να παρηγοριούνται, αλλά κυρίως για να κρύβουν το φόβο τους. Ούτε το όνομά Του δεν μπορούν να προφέρουν χωρίς να τρέμουν. Τι σκόρδα κρεμάνε, τι φτύνουν στον κόρφο τους μόλις ακούσουν το ευλογημένο όνομά Του... Τι τρισάγια κάνουν... Τι ευχέλαια. Τι εξορκισμούς... Πού να ξέρουν οι ταλαίπωροι ότι τίποτε δεν Τον πιάνει; ![]()
Εμ... τι νομίζεις, έτσι χαλβάς σαν το γιαχωβά και το γιό του είναι;
quote:
Ποιός καλύτερος μάγκας ειπες;
Ελα ντε! ![]()
![]()

macedon
ποιός τον έκανε;Δεν υπάρχει δημιουργός, έστω του φωτός;
Τιποτε δεν έχει ο σατανάς, γιατι το φθαρτό, δεν έχει αξία, σήμερα είναι αύριο δεν είναι, αλλά στην αιωνιότητα, δεν υπάρχει, αφού μόνο ο Θεός είναι ο Υπάρχων....
Για τους ίδιους οπαδούς μιλάμε...Δηλώνουν χριστιανοί, αυτό είναι το
ψευδώνυμο τους, για να πάρουν ψήφους και υποστήριξη χριστιανών....Γι αυτό είναι απατεώνες και αγύρτες....
Καλύτερος μάγκας του ..χωριού, είναι Αυτός που γελάει στο τέλος κι όσοι είναι μαζί του....
(Δεν μου λές.....Σε πειράζει να σε λέω φίλε και αγαπητέ; Είναι κόλλημα μου ,το ξέρω ,αλλά, δεν μπορώ να σε διαχωρίζω...)
quote:
τον ήλιο, ποιός τον έκανε;Δεν υπάρχει δημιουργός, έστω του φωτός;
Εξαρτάται ποιο παραμύθι πιστεύεις.
quote:
Τιποτε δεν έχει ο σατανάς, γιατι το φθαρτό, δεν έχει αξία, σήμερα είναι αύριο δεν είναι, αλλά στην αιωνιότητα, δεν υπάρχει, αφού μόνο ο Θεός είναι ο Υπάρχων
Ο σατανάς τα έχει όλα. Και τα φθαρτά και τα άφθαρτα. Και τον ίδιο το γιαχωβά και το γιό του, τους κάνει ό,τι θέλει.
quote:
Καλύτερος μάγκας του ..χωριού, είναι Αυτός που γελάει στο τέλος
Αυτός που γελάει στο τέλος είναι ο ηλίθιος που δεν κατάλαβε το ανέκδοτο.
quote:
Δεν μου λές.....Σε πειράζει να σε λέω φίλε και αγαπητέ;
Με πειράζει όταν λέγεται από υποκριτές. Μου φέρνει ένα ανακάτωμα στο στομάχι.

macedon
παραμύθια..Υπάρχει δημιουργός, ανώτερη πνευματικη οντότητα που
αναγνωρίζει η επιστήμη, αυτήν που έφτιαξε τον κόσμο.....Αυτόν τον Θεό, λέω, τα παραμύθια τα αφήνω σε σένα με κύκνους και ιτιές....
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, για να σου απαντήσω ποιός γελάει
τελευταίος..Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου, ουδέν λάθος
αναγνωρίζεται..Κάπου κολλάει κι αυτό....
Για το στομάχι σου...Σε κανένα γαστρεντερολόγο πήγες;
Να 'σαι καλά βρε macedon!!!!!!! Έχω ρίξει τοοοοοο γέλιο!!!!!
Φαντάζομαι τον trexa από τον φόβο του τώρα να σταυροκοπιέται πριν αρχίσει να σου γράφει, μην σου πω πως μέχρι και ευχέλαιο στο pc του θα πάει να κάνει αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχ
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Στριφνός, ώς συνήθως
Στριφνοί εμείς; Εμείς οι σατανιστές είμαστε οι πιο ανοιχτοί άνθρωποι. "Ο Αρχων του Κόσμου Τούτου", όπως λέει ο Ιωάννης (12:31) μας επιβάλλει να είμαστε χαρούμενοι. Να γελάμε. Να διασκεδάζουμε. Να κάνουμε όργια... Ειδικά το τελευταίο... είναι κάτσε καλά! Για να μη σου πώ "κάτσε καλύτερα".
quote:
Υπάρχει δημιουργός, ανώτερη πνευματικη οντότητα που
αναγνωρίζει η επιστήμη
Αστο αυτό γιατί θα σου ζητήσω πάλι να μου φέρεις τις αποδείξεις της επιστήμης και θα εκνευριστείς. Την είπες τη χαζομάρα μια φορά, δυο φορές, γιατί επιμένεις; Η επιστήμη έχει την "ανώτερη οντότητα" ότι έχει ο γιάπετ τον ευρωπαίο.
quote:
Αυτόν τον Θεό, λέω,
Αυτόν τον θεό που λες, ο Μέγας Αρχων τον έχει για να σπάει πλάκα.
quote:
Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου, ουδέν λάθος
αναγνωρίζεται..Κάπου κολλάει κι αυτό
Κάτι θα ξέρεις, για να το λες. Μπορεί και όχι βέβαια.
quote:
Για το στομάχι σου...Σε κανένα γαστρεντερολόγο πήγες;
Το στομάχι μου είναι μια χαρά. Και αν πάθει τίποτε, ο "Θεός του Αιώνος" (Β΄Κορινθ. 4:4) θα μου το φτιάξει (Δόξα στον Βελιάλ). Γιατί, αντίθετα με το θεό σου, ο Χρισμένος Αρχοντας (Δανιήλ 9,26) είναι παντοδύναμος. Ετσι κι αλλιώς, η ψυχή σου στον Μεγάλο Αρχοντα ανήκει.
Οταν πάντως καταλάβεις πως ακολουθείς λάθος δρόμο, εμείς, στην Εκκλησία του Σατανά σε περιμένουμε.
Ισως βέβαια να ανήκεις ήδη εκεί και να μην το ξέρεις. Εμείς πάντως το ξέρουμε ![]()

macedon
κάνει.....Ανέξου το κι απο τους άλλους...
Μπορεί να μου χρειαστεί στο... μέλλον!!!![]()
![]()
Μην είσαι κορόιδο, έλα μαζί μας, θα γίνεις αθάνατος χωρίς να το καταλάβεις και χωρίς να προσπαθήσεις και χωρίς να σε κοροϊδεύει ο γιαχβέ που σ' έχει και περιμένεις... και περιμένεις... και περιμένεις, χωρίς να ξέρεις και τι περιμένεις...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Το πρόσκαιρο και θνητό, δεν συγκρινεται με το αιώινο κι αθάνατο....
quote:
macedon:
Χμμ... ξεχνάς κάτι απατεωνίσκο. Κάτσε να στο βάλω με μεγάλα γράμματα να το δείς.
και εξελθόντες εκ των μνημείων , μετά την έγερσιν αυτού εισήλθον εις την Αγίαν Πόλιν
Δηλαδή: Και αφού βγήκαν από τους τάφους, μετά την ανάστασή του μπήκαν στην πόλη.
Ελπίζω να φαίνεται το κόμμα που χωρίζει τις δύο προτάσεις... Μην κοιτάς εσύ που βάζεις τα σημεία στίξης όπου σου έρθει, σαν το μαϊντανό, γιατί δεν ξέρεις ελληνικά. Αυτοί που ξέρουν τη γλώσσα, τα βάζουν εκεί που πρέπει, για να υπάρχει συγκεκριμένο νόημα. Και το νόημα της πρότασης είναι παραπάνω από σαφές
? 

Mόνο μια αδελφή Εβραϊκή ψυχή θα μπορούσε να σε νιώσει....εγώ πάντως όχι!
quote:
macedon:
Κάτσε να σου δώσω κι ένα παράδειγμα με πιο απλά νοήματα, μπας και το καταλάβεις.
αφού αποφοίτησε από τα ΤΕΙ σαν βοηθός λογιστή, μετά τις εξετάσεις έπιασε δουλειά στο δημόσιο...
Σύμφωνα με τη λογική σου, ο παραπάνω τραχανάς αποφοίτησε, έδωσε εξετάσεις και έπιασε δουλειά την ίδια μέρα. Ούτε ο Ψηλός με το μέσο του δεν θα τα κατάφερνε έτσι...
Αυτό να το απευθύνεις σε όσους έχουν Εβραϊκή σκέψη και συμπάσχουν μαζί σου.
Για να δούμε:
"Και αφού άλλαξε ρούχα, μετά την καταρρακτώδη βροχή....."
Σύμφωνα με τη λογική σου, μπορεί να έκανε να αλλάξει ρούχα κανά δυο μέρες...
quote:
macedon:
Τα ίδια λένε όλοι όσοι ξέρουν να διαβάζουν.
Μην κοιτάς εσύ που βλέπεις μόνον τις εικόνες
Κοίταξε, εσύ σκέφτεσαι σαν Εβραίος και όχι εγώ!.....να στο διατυπώσω αλλιώς
"Τα ίδια λένε όλοι όσοι ξέρουν να σκέφτονται.
Μην κοιτάς εσύ που βλέπεις μόνον τα γράμματα"
quote:
kostakis:
1)Οι Αλβανοί δεν είναι Έλληνες ούτως ή άλλως, όχι γιατί είναι άθεοι.
2)Οι γύφτοι δεν ξέρω τι είναι, ούτε καν οι ίδιοι δεν ξέρουν...
3)Οι αντιρρησίες συνείδησης δηλώνουν άθεοι, εδώ έχεις δίκιο. Και για μένα οι αντιρρησίες συνείδησης είναι μία περίεργη ιστορία, σηκώνει πολλή συζήτηση.
1)E!....ήρθε κι έδεσε που λένε!!
2)Να άλλη μία σύμπτωση!
3)Δε θα έπρεπε φίλε μου!.....
quote:
kostakis:
Συμφωνώ, αρκεί να μην πρόκειται περί επεκτατικού - ιμπεριαλιστικού - δήθεν αλυτρωτικού πολέμου. Και αναφέρομαι φυσικά ΚΑΙ στις ονειρώξεις περί επανακατάληψης της Πόλης (γιατί δυστυχώς εκεί πάει το μυαλό των περισσοτέρων), την οποία προσωπικά θεωρώ, στην παρούσα φάση και ιστορική συγκυρία, άνευ λόγου, άνευ ουσίας και άνευ πραγματικού αντικειμένου. Προσωπικά, προτιμώ να υπερασπιστώ τα 132.000 τ.χιλ. των τωρινών εδαφών μου, ακόμα και αν θεωρώ ότι υπάρχουν εδάφη πρώην ελληνικά, παρά να ρισκάρω να χάσω έστω και μία σπιθαμή σε περίπτωση που μπλέξω με αλυτρωτισμούς.
Tα βλέπεις και μόνος σου!...τίποτα δε μας χωρίζει στην ουσία!
quote:
γιαπετ:
Γιατί αυτή η θεολογική θεώρηση, έχει ιδιαίτερη σημασία σαν άποψη του Μπαμπινιώτη;
Σαφώς και μπορεί να εκφράσει την προσωπική του άποψη, αλλά αυτό, δεν αποτελεί κάτι παραπάνω από μια προσωπική άποψη.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το λόγο που η θεολογική άποψη του Μπαμπινιώτη αποτελεί απόδειξη ή ένδειξη.
Απλά ενισχύει (ως ακόμη μια ίδια θεώρηση) αυτούς που έχουν την ίδια γνώμη μ' αυτόν και τίποτε παραπάνω.
Mην τον παρεξηγείς!....είναι νέος ακόμη και νομίζει ότι θα κάνει διάλογο μαζί σας!
quote:
Sesostris:
Άφες αυτοίς φίλε Γιάννη. Από τις απαντήσεις τους έγινε φανερό ότι αυτά που έγραψα τους προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω .
Όχι δεν πάσχουμε από τη νόσο σας!
quote:
macedon:
Ρατσισμός είναι η ελευθερία να υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου να διαφέρεις.Οπως ακριβώς ήταν οι πρόγονοί μας (αλλά και οι δικοί σου που είχαν πρόβλημα με τους δικούς μου, όπως φαίνεται κι απ'τα βιβλία των προπατόρων σου Μωυσή, Αβραάμ και λοιπών).
Oι δικοί του οι πρόγονοι πολέμησαν το 21 για την ελευθερία της Ελλάδας αφού έδωσαν όρκο στο σταυρό!......οι δικοί σου ήσαν παρέα με αυτούς του eidous!......και ψείριζαν τη μαϊμού!!
quote:
Sesostis:
Και όμως δοξάζουν τον Ισραήλ στις εκκλησίες . Θεωρούν τους Εβραίους προπάτορες και δικούς τους προπάτορες , και μάλιστα αγίους και ενδόξους !!!
O Iσραήλ στο Χριστιανισμό είναι ο χριστιανός, καμία σχέση με το έθνος Ισραήλ. Εδώ και κανά δυο χιλιάδες χρόνια είναι γνωστό....ακόμη να φτάσουν τα νέα στο Sesostreiko?

Για ψάξε λίγο γιατί ο Αβραάμ, λεγόταν Άβραμ!....και γιατί άλλαξε το όνομα.....σε Αβραάμ....
Ο Θεός όταν απευθύνθηκε στον Αβραάμ δεν του μίλησε για το έθνος "Ισραήλ" αλλά για το πλήθος των εθνών! Το όνομα Ισραήλ το σφετερίστηκαν οι Εβραίοι, οι οποίοι αυτό που κατάλαβαν από την Παλαιά Διαθήκη είναι ότι ο Θεός επέλεξε ένα συγκεκριμένο έθνος! (τους Ιουδαίους) και μιας και αναφέρθηκε το όνομα Ισραήλ....το οικειοποιήθηκαν.
Πρόσεξε γιατί σε συμπαθώ!....άσε να εκτεθεί ο άλλος.....
Και στην τελική ποσώς μας ενδιαφέρει η καταγωγή τους! μας ενδιαφέρει μόνο η προσφορά τους στο Χριστιανισμό.
quote:
Sesostis:
Ποια αλήθεια φίλε Βαγγέλη , αυτή των απολογητών ;; Δυστυχώς για αυτούς τους ψευδολόγους , τα διατάγματα υπάρχουν και είναι αιώνιο στίγμα για την θρησκεία της αγάπης που αιματοκύλησε τον κόσμο , και μόνο τέτοια δεν αποδείχτηκε . Το μόνο που θα περίμενα εγώ από αυτούς τους επαγγελματίες χριστιανούς ρυπαρογράφους θα ήταν να έχουν τον ανδρισμό να ζητήσουν μια συγνώμη . Τίποτα περισσότερο !
Υπάρχουν και τα αντίθετα διατάγματα.....και η έλλειψη στοιχείων! για το αιματοκύλισμα!...που κανονικά βάση των διαταγμάτων θα έπρεπε να ήσαν εκατοντάδες!
quote:
Sesostis:
1,22…επειδή και Ιουδαίοι σημείον αιτούσι και Έλληνες σοφίαν ζητούσιν ,23 ημείς δε κηρύσσομεν Χριστόν εσταυρωμένον , Ιουδαίοις μεν σκάνδαλον , Έλλησι δε μωρίαν … Προς Κορινθίους Α’ επιστολή Παύλου .Ο ιουδαϊσμός και τα παρακλάδια του βασίζονται στο δόγμα . Αυτή είναι και η διαφορά τους από τον ελληνικό τρόπο σκέψης που βασίζεται στην έρευνα και τη λογική .
Και συνεχίζει......... 24:"αυτοίς δε τοις κλητοίς, Ιουδαίοις τε και Έλλησι, Χριστόν Θεού δύναμιν και Θεού σφοφίαν"... δεν πήγε λοιπόν χαμένος ο κόπος του!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Απίστευτη ανακάλυψη συγκλονίζει τους ανθρωπολόγους:
βρέθηκε φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων με ύψος μόλις 15 εκατοστά!
http://tech.pathfinder.gr/xpaths/humanity/268105.html
Μου θυμιζει την Αλικη στη χωρα των θαυματων!!!
Τωρα θα πρεπει να προσεχω και πού παταω!!!
Βρε τί βρισκει κανεις οταν ψαχνει...!!!![]()
![]()

αλλα με ενδιαφερει κυριως το εξης σημειο:
quote:
Έχουν μήπως κατασκευάσει κάτω από τη μύτη μας, έναν εξίσου λαμπρό όπως ο δικός μας, πολιτισμό;

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ... ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 2007 !!!
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ POST TOY PATHFINDER ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ESOTERICA...
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)
Αγαπητέ Rostar, το πιστεύεις ότι μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως είναι Πρωταπριλιά? ![]()
Οπότε δεν πρόκειται περί πλάκας κτλ...
Πέρα απ' αυτό όμως - το τυχαίο της ημερομηνίας - είχα μάθει πριν καιρό ότι στη Νότια Αφρική είχε αποσταλλεί ομάδα διακεκριμένων ανθρωπολόγων γιατί υπήρχαν ενδείξεις για στοιχεία που αν έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας θα άλλαζαν πολλά στο τρόπο αντίληψης του κόσμου μας.
Εάν αυτό που είχα ακούσει τότε σχετίζεται μ' αυτήν την ανακάλυψη τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσα πράγματα δεν γνωρίζουμε?

In anticipation of my resurrection...
Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται το παρόν θέμα δεν είναι πραγματικό, γράφτηκε από τη συντακτική ομάδα του ESOTERICA για την ημέρα της πρωταπριλιάς και έγινε μετά από παράλληλη συνεννόησή μας με το pathfinder, εφόσον ανέβηκε στον τομέα X-Paths, τον οποίο ως ESOTERICA διαχειριζόμαστε. Το άρθρο βγήκε στην πρώτη σελίδα του Pathfinder και σημείωσε περίπου 1300 αναγνώσεις μέχρι στιγμής.
Ευχαριστούμε την angi για τη συμμετοχή της και τη βοήθειά της στην πρωταπριλιάτικη αυτή φάρσα. ![]()
Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο, του οποίου το κείμενο αποσύραμε από το X-Paths, εφόσον έληξε η πρώτη του Απρίλη.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
|
![]()
Κάθε ομοιότητα γεγονότων της παραπάνω ιστορίας με πραγματικά γεγονότα, μπορεί να οφείλεται μονάχα σε δυνάμεις ESP...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σε κάνα εξάμηνο θα το δούμε σε κάνα βιβλίο του Λιακόπουλου (από έναν τρομερό ερευνητή - συγγραφέα) ως την μοναδική αλήθεια σε τούτο δω το άθλιο το ψευδές σύμπαν...
Και τότε πάλι εδώ θα είμαστε για να αποδείξουμε ότι αυτό το είχαν σαν φάρσα κ.λ.π. - χρόνο να έχουμε να γράφουμε...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!