ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Μηδεία60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
obscuredΝέο Μέλος
15/06/2005, 03:13:57
Κάτι για προβληματισμό...
Όποιος θεωρεί τους ομοφυλόφιλους ανώμαλους ας απαντήσει: Τι θα έκανε αν βρισκόταν στη θέση τους;

Look mummy, there's an aeroplane up in the sky

decadance2Νέο Μέλος
15/06/2005, 03:22:53
Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι και οτι καλύτερο σε οτι αφορά το ήθος αλλά και γενικά τον τρόπο της ζωής τους. Είναι άρρωστοι και στο μυαλό στη ψυχή και στο σώμα.
Δεν αγαπούν, δεν κάνουν φίλους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το σέξ. Μόνο το σέξ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

η ανωμαλια δεν εχει βαθμιδες το ιδιο ανωμαλο ειναι καποιος που ικανοποιει της σεξουαλικες του ορεξεις με μια φουσκωτη κουκλα το ιδιο και καποιος που ικανοποιει τις ορεξεις του με το ιδιο φυλο

TIΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Aυτα που κατατεθετε αποριπτουν την γνωση και της αποψεις της ψυχολογιας,βιολογιας και κοινωνιολογιας.
Μιλαμε για επανασταση που ουτε η εκκλησια θα την τολμουσε.Τις πηγες σας παρακαλω...να ξερω τουλαχιστον στο ονομα ποιας ιδεολογιας καταριπτουμε ολες τις επιστημες..

15/06/2005, 03:33:57
Τους ομοφυλόφυλους τους ενδιαφέρει "ΜΟΝΟ" το σεξ???
Οι ομοφυλόφιλοι έχουν αυτό το προνόμιο??
Που απευθύνονται οι εκατομμύρια πορνοσελίδες στο διαδύκτιο με κοριτσάκια 14 χρονών?? Που απευθύνονται οι εκατομμύρια πορνοσελίδες με γυμνές celebrities που βρίθουν εκτός των άλλων και από ιούς?

Είπαμε να λέμε αλλά να ξέρουμε και τί λέμε. Μη γίνουμε υποκριτές σεμνότυφοι που κάθε βράδυ όταν η γυναικα μας κοιμάται εμάς μας τρέχουν τα σάλια στην ιστοσελίδα της ΤΕΡΡΑ ΠΑΤΡΙΚ.

Δηλ. το straiht αγοράκι που είναι στα 20 και το νου του είναι μόνο στο ... είναι ανώμαλο???

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 15/06/2005 17:19:38

decadance2Νέο Μέλος
15/06/2005, 03:39:56
Η δημοκρατία των πολλών δεν πρέπει να καταπιέζει τον έναν.
Και με αυτή τη λογική, όποιος gay δεν γουστάρει ας πάει στην Ολλανδία.

Το σκεφτηκες καθολου πριν το γραψεις;
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ποιοι ειναι οι πολλοι και ποιος ο ενας;
Για ποια μεγεθη καταπιεσης μιλαμε;
Για να μην αισθανθεις εσυ ασχημα ή αμηχανα καποια στιγμη που θα με δεις να φιλαω τον φιλο μου,εγω θα πρεπει να φυγω απο την χωρα μου;
Αυτο ειναι δημοκρατια κατα την γνωμη σου;
Με αυτη την λογικη,ποσο ειναι το ποσοστο ομοφυλοφιλων στην Ελλαδα;
Ας υποθεσουμε το 5 με 10%.λοιπον απο αυριο παρακαλω το ΚΚΕ να μετακομισει στην Κινα ή την Κουβα ακομη καλυτερα,εφοσον διαφωνει με την πολιτικη κατασταση της Ελλαδος.Το ιδιο και ολα τα υπολοιπα κομματα που δεν υπερβαινουν το 10%.Να πανε να ζησουν εκει οπου εφαρμοζεται καλυτερα η ιδεολογια τους.
Κι αυτη μου η απαντηση ειναι το ιδιο ''λογικη''οσο και η δικη σου..

15/06/2005, 04:02:21
Γιατί απορείς αγαπητέ και πιστεύεις ότι είναι παράλογο?
Εγω μεγάλωσα με έναν πατέρα που έλεγε ότι τους κομμουνιστές πρέπει να τους κάνουμε πακέτο και να τους στείλουμε στην Ρωσία!!!

Εδω και κάποιες σελίδες προσπαθούμε κάποιοι να καταδείξουμε ότι θύματα δεν είναι μόνο οι ομοφυλόφυλοι αλλά και οι μη εμφανίσημοι ακόμα και οι υπερήλικες, με το στυλάκι:
μας εμποδίζει να προχωρήσουμε με το ταξί ένα γηραιό ανθρώπινο όν? "Τί θέλει ο σκ...γερος και δεν κάθεται σπίτι του?"
οδηγεί ένας τρίτης ηλικίας και πάει με 10? "Αντε κ...γερε πήγαινε σπίτι σου". Είναι χαρακτηριστικό της Ελλάδας του 21 αιώνα όπως ήταν και του 20ου.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
decadance2Νέο Μέλος
15/06/2005, 04:19:55
και μην αρχισετε να λετε οτι ειμαι ρατσιστης και οτι ειναι φυσιολογικοι γιατι και ενας νεκροφιλος φυσιολογικος ειναι σε ολη ην διαρκεια της μερας το ιδιο φυσιολογικος ειναι και καποιος/α που την βρησκει μονος/η του/η

Οχι φιλε μου δεν εισαι ρατσιστης.
Ο ρατσισμος ειναι μια ιδεολογια που προσπαθει να στηριχθει σε καποιες ερευνες περι ανωτερωτητας καποιας φυλής ή ομαδας ανθρωπων απο ερευνες καποιων,πολυ αμφιβολων ερευνητων.Οι αποψεις αυτες μπορει να γινουν αιτία καταστροφης του κοινωνικου μας συστηματος,γι αυτο και (ευτυχως) η λεξη ρατσιστης εχει αρνητηκη χροια.
Τελος παντων οι ρατσιστες εχουνε τουλαχιστον μια ιδεολογια.
Εσυ εχεις μονο αγνοια πανω στο θεμα, κι αν δεν θες να μαθεις,μην ασχολεισαι.Αν ομως πραγματικα θελεις να παιρνεις θεση σ αυτο το θεμα,διαβασε καμμια ερευνα πανω στο θεμα,δες καμμια ταινια και μετα παρε θεση.
Καποτε ετυχε να διαβαζω το Σιντατρτα του Ερμαν Εσσε.
Με πλησιαζει που λες καποιος γνωστος μου χριστιανος και μου λεει..τι χαζομαρες ειναι αυτες που διαβαζεις ,τους ξερω τους βουδιστες ξυριζουν τα κεφαλια τους και ψαχνουν την Νιρβανα.
Γνωριζεις φιλε μου τι σημαινει Νιρβανα;τον ρωτησα.
Βεβαιως..Να φτασεις στο σημειο να μην νοιωθεις τιποτα,να γινεις ενα αναισθητο ον νικωντας ακομη και τα ενστικτα σου.Δηλαδη ενα τιποτα.Δηλαδη να προσβαλεις τον ιδιο τον θεο που σε δημιουργησε.Να γινεις χειροτερος και απο ζωο.Τους λυπαμαι πραγματικα.Αν το κρατος αγαπουσε τους πολιτες του θα επρεπε να απαγορευσει τετοια βιβλια τουλαχιστον στην Ελλαδα..
Αυτο ειναι η απαντηση καποιου που ασπαζομενος την θρησκεια του,αδυνατουσε να δεχτει οτιδηποτε αλλο.Παρολο που διαβασε βιβλια σχετικα με τον Βουδισμο,η ιδεα που σχηματισε ηταν η παραπανω.
Καπως ετσι φανταζουν σε μενα και καποιοι απο εδω μεσα.
Και κριμα γιατι θελω να πιστευω πως οι ανθρωποι που ενδιαφερονται για την παραψυχολογια,αν μη τι αλλο εχουν καποια στοιχιωδη γνωση της ψυχης.
Ισως πλανιεμαι.Ελπιζω ομως οχι.Ειλικρινα το ελπιζω,γι αυτο και καθομαι και γραφω.
Αν και οπως ειπα και σε καποιο αλλο μυνημα..ο καθενας ακουει μονο οτι θελει ν ακουσει..

kswtikoulaΜέλος
15/06/2005, 12:56:32
quote:
ξωτικουλα η ανωμαλια δεν εχει βαθμιδες το ιδιο ανωμαλο ειναι καποιος που ικανοποιει της σεξουαλικες του ορεξεις με μια φουσκωτη κουκλα το ιδιο και καποιος που ικανοποιει τις ορεξεις του με το ιδιο φυλο
Μισό λεπτό γιατί τα κάναμε όλα μια σούμα και στο απυρόβλητο δεν έμεινε τίποτα.
Αυτός που θα πάρει την πλαστική κούκλα,
ή αυτός που τη βρίσκει μόνος του,
θα μπορούσαν αν δεν είχαν αυτές τις λύσεις να είναι και βιαστές.
Όταν ασελγεί κάποιος σε παιδιά ή ζώα,
ικανοποιεί τις ορέξεις του εις βάρος αθώων πλασμάτων που δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Όταν κάποιος έχει προτιμήσεις που δεν καταπιέζουν,
ούτε τραυματίζουν κανένα γιατί να μπει στο ίδιο καζάνι με τους πραγματικά άρρωστους?
Με την ίδια λογική,
όπως κάνεις παρέα με ομοφυλόφιλους που δεν το δείχνουν,
θα έκανες και με ένα παιδόφιλο ή έναν νεκρόφιλο ή ένα κτηνοβάτη.
Η ανωμαλία δεν έχει βαθμίδες,
Η αυθαιρεσία όμως?
Ποιος καταδικάζει?
Με ποιο δικαίωμα?
Μπορεί αν άκουγες ή αν έβλεπες τι κάνει ένα ετερόφυλο ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα,
να μην μπορούσες να διαννοηθείς ότι είναι φυσιολογικοί....
Κατα την άποψή μου καλώς εκφράζονται όπως θέλουν,
απλά κανείς δεν θα κρίνει ένα κανονικό ζευγάρι από τη σεξουαλική του ζωή,
όσο ανατριχιαστική κι αν είναι αυτή.
Αυτή είναι η όλη αντίρρησή μου για το μαίνος εναντίον των ομοφυλόφιλων.
Να κριθούν ως άνθρωποι, ως πολίτες, όπως όλοι εμείς.
Όχι από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Δες "τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα" και θα καταλάβεις πόσο σκοτεινές φύσεις έχει ο έρωτας,
ή το "τεμαχίζοντας την Έλενα".
Αν αυτά που θα δεις είναι φυσιολογικά,
τότε ξανακατηγόρησε τους ομοφυλόφιλους για μη φυσιολογικούς.
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
http://www.purplemoon.com/Stickers/gnome-mushrooms.jpg

15/06/2005, 14:46:13
Δεν με ενδιαφέρει, προσωπικά, τί αντίκτυπο μπορεί να έχει στην κοινωνία, στα παιδιά μας ή μη, όταν φιμώνεται η ελευθερία του ατόμου.. όταν μία κοινωνία είναι ανεύθυνη θα ρίξει τα λάθη της σε εκείνους που δεν φταίνε...
Πριν υποστηρίξουμε ό,τι δήποτε ακούγεται ας ψάξουμε λίγο παραπάνω αυτά που ακούγονται.. γιατί κανένα παιδί δεν πρόκειται να καταλήξει ομοφυλόφιλος επειδή στην τηλεόραση βλέπει μέσα στους τόσους ρόλους και έναν ρόλο ομοφυλόφιλου...

Εδώ θα προσθέσω μία ακόμη ταινία.. η οποία είναι true story .. εάν θέλετε κάντε τον κόπο <<Boys, don't cry... >>

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

DAGONΜέλος
15/06/2005, 15:25:49
quote:
Ο ρατσισμος ειναι μια ιδεολογια που προσπαθει να στηριχθει σε καποιες ερευνες περι ανωτερωτητας καποιας φυλής ή ομαδας ανθρωπων απο ερευνες καποιων,πολυ αμφιβολων ερευνητων

Για να ακριβολογούμε, όσον αφορά το πρώτο σκέλος (περι ανωτερότητας φυλής) ονομάζεται φυλετισμός και όχι "ρατσισμός" όπως κακώς συνηθίζουμε να λέμε. Η θεωρία λοιπόν του φυλετισμού αφορά την εξέλιξη των φυλών κρίνοντας την βάσει δύο βασικών κριτιρίων:την κληρονομικότητα και το περιβάλλον.

Το ότι ο άνθρωπος δεν γεννιέται "άγραφο χαρτί" αλλά με κληρονομικά χαρακτηριστικά αποδείχθηκε όταν ανακαλύφθηκε το DNA. Με την παιδεία, τον τρόπο διαβίωσηςκλπ είναι δυνατόν να υποστεί μεταβολή το άτομο, αλλά όχι η κληρονομική του υπόσταση. Υπάρχει για παράδειγμα το επιχείρημα ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι αποτέλεσμα των κλιματολογικών συνθηκών στης εύκρατης ζώνης. Το ίδιο κλίμα όμως υπάρχει και στο νότιο ημισφαίριο της γης, αλλά εκεί δεν αναδείχθηκε πολιτισμός ανάλογος του ελληνικού.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι παρά τους 4 αιώνες τουρκοκρατίας η ελληνική φυλή διατήρησε τις ιδιότητές της(ηρωισμός) και όταν χρειάστηκε, τις αφύπνισε και έγραψε έπη όπως το 21 ή το 40, που κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκριθούν με τις Θερμοπύλες και τον Μαραθώνα.

Έρευνες έχουν γίνει, πχ Εμπόλα,ευγονική αλλά το το αν μία φυλή είναι ανώτερη δεν κρίνεται από "έρευνες" αλλά από την ιστορία.

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

15/06/2005, 15:26:26
<<Μισό λεπτό γιατί τα κάναμε όλα μια σούμα και στο απυρόβλητο δεν έμεινε τίποτα.
Αυτός που θα πάρει την πλαστική κούκλα,
ή αυτός που τη βρίσκει μόνος του,
θα μπορούσαν αν δεν είχαν αυτές τις λύσεις να είναι και βιαστές>>

οχι ξωτικουλα δεν ειναι ετσι με την ιδια λογικη και καποιος ομοφυλοφιλος αν δεν βρει εραστη θα γινει βιαστης

εγω σου ειπα για ατομα που μονο ετσι την βρησκουν

<<όπως κάνεις παρέα με ομοφυλόφιλους που δεν το δείχνουν,
θα έκανες και με ένα παιδόφιλο ή έναν νεκρόφιλο ή ένα κτηνοβάτη.>>

αυτους θα τους κατεγγηλα γιατι οπως ειπα στην αρχη οι ομοφυλοφιλοι ειναι ενηλικες και εχουν συνενεσει και οι δυο για αυτη την σχεση

<<Μπορεί αν άκουγες ή αν έβλεπες τι κάνει ένα ετερόφυλο ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα,
να μην μπορούσες να διαννοηθείς ότι είναι φυσιολογικοί....>>

δεν ειπα οτι τα ετεροφυλα ζευγαρια ειναι φυσιολογικα
αν εγω την βρησκω μονο με κλοτσομπουνια τοτε δεν ειμαι ομαλος

<<Αυτή είναι η όλη αντίρρησή μου για το μαίνος εναντίον των ομοφυλόφιλων.
Να κριθούν ως άνθρωποι, ως πολίτες, όπως όλοι εμείς.
Όχι από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.>>

μα ως ανθρωπους τους κρινω
και ειπα οτι ο καθενας μπορει να ειναι σωστος πολιτης
αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι οι σεξουαλικες τους προτιμησεις ειναι φυσιολογικες μην τα μπερδευουμε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

LIGHTWORKERΜέλος
28/05/2011, 16:30:30
Φιλε alex22 μη συγχιζεσαι με τους συνδυκτιους ο καθενας εχει το μονοπατι του!!Το θεμα ειναι να προχωραει κι ενα βημα μπροστα σ αυτο και να μη μενει στασιμος!!

NotirkΜέλος
28/05/2011, 17:18:34
-Φιλε Alex22,
Πριν απο μερες,διαβαζοντας τα διαφορα ποστ σου,διαπιστωσα
συνταυτιση με τις δικες μου αποψεις.
-Αποφασισα λοιπον και σου εστειλα ενα private message,το οποιο δεν περασε,προφανως για τεχνικους λογους.Ζητουσα τη βοιθεια σου για
να ξεκαθαρισω ορισμενα ζητηματα κοινου πνευματικου ενδιαφεροντος.
-Εν τω μεταξυ μεσολαβισαν τα τελευταια ποστς,δικα μου,του Νικομαχου,του Εαρινου,του Γιαννη και το δικο σου.
-Διβαζοντας τα οδηγηθικα σε δυο σκεψεις.
1.-Στην αναζητηση της Αληθειας τπαρχουν πολοι δρομοικαι
ο καθε αναζητιτης ακολουθει το δικο του.
Το ζητουμενο ειναι η αναζητηση και λιγοτερο ο στοχος.
2.-Μετρο της Γνωσης ειναι η ταπεινοφροσυνη,η απαθεια για
οτι μας προξενει κακες σκεψεις,η συμπονια για ολα τα
πλασματα της δημιουργιας,η ταυτιση με τους συνανθρωπους
και τελος η μη επιλεκτικη Αγαπη.
-Ασφαλως και δε πιστευω οτι καποιος απο εμας εχει φτασει σε τοσο
υψηλο επιπεδο Γνωσης.Διεπιστωσα ομως-κατα τη ταπεινη μου γνωμη-
δειγματα αυτων των Αρετων σε καποιους συνδικτυους και ενοιωσα την
αναγκη να το εκφρασω ετσι οπως το εξεφρασα.
-Μοναδικο μου προτυπο,ειναι το Συμπατικο γιγνεσθαι.Για να το κατανοησω χρειαζομαι τη συμβολη της Επιστημης.Μονη της η Ενωραση
μπορει να καταληξει σε φαντασιωσεις επικυνδινες,μονη της η επιστιμη
και ο ορθολογισμος μπορει να καταληξει σε αδιεξοδα το ιδιο επικυνδινα.
-Θεωρω οτι τα παντα ειναι Υλη που δονειται με διαφορετικες συχνοτητες.Απο πολυ χαμηλες που της αντιλαμβανομαστε με τις αισθησεις,υψηλες που τις εντοπιζει η επιστημη με τα οργανα,εως πολυ υψηλες(ΠΝΕΥΜΑ) που μπορει ο Ανθρωπος να τις αντιληφθει με την ενωραση και κατανοησει με τη συμβολη της επιστημης.
-Δυστυχως για την ωρα η επιστημονες και οι ενωρατικοι επιδιδονται
σε ακαρπες κοκορομαχιες αντι να ψαξουν για το χαμενο κρικο που
που συνδει την υλη με το πνευμα.

Edited by - Notirk on 28/05/2011 17:21:14

28/05/2011, 17:22:12
Notirk:
-Θεωρω οτι τα παντα ειναι Υλη που δονειται με διαφορετικες συχνοτητες.Απο πολυ χαμηλες που της αντιλαμβανομαστε με τις αισθησεις,υψηλες που τις εντοπιζει η επιστημη με τα οργανα,εως πολυ υψηλες(ΠΝΕΥΜΑ) που μπορει ο Ανθρωπος να τις αντιληφθει με την ενωραση και κατανοησει με τη συμβολη της επιστημης.
=============================================================

Αν κατανοείς πλήρως όσα πιο πάνω έγραψες,τότε φίλε μου
δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
28/05/2011, 17:40:14
Γεια σου Νικομαχε,
Αλλο αντιλαμβανομαι και αλλο κατανοω.Κτανοω σημαινει οτι τα εχω κανει
μερος της υπαρξης μου και χωρις προσπαθεια εκδηλωνω τις Αρετες που προανεφερα.Απλα τα εχω παρει μυρωδια και παιδευομαι να τα κατανοησω.

28/05/2011, 17:55:02
Notirk νομίζω οτι,τις πολύ υψηλές δονήσεις,αυτές του πνεύματος,
ο καθένας τις κατανοεί μόνος του.
Απο κάποιο σημείο και μετά η ύλη γίνεται ενέργεια και η ενέργεια
πάλι ύλη.Αρα δεν υπάρχει σημείο αναφοράς,δεν υπάρχει αρχή και
τέλος.Δυό μέτρα και δυό σταθμά,έχει αυτός ο κύκλος.
Τα πάντα είναι η δημιουργία,ή τα πάντα είναι εκ της δημιουργίας,
άρα και η δημιουργία εκ των πάντων!

Σε ζαλίζω μου φαίνεται,αλλά μπές στον κόπο να το αναλύσεις
μόνος σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
28/05/2011, 18:05:20
-Νικομαχε μου βαζεις δυσκολα,θα το παλεψω ομως,αλλα αργοτερα,
γιατι τωρα με περιμενουν για το μεσημεριανο που ειναι κατι ψαρουκλες
που ψαρεψαμε εδω που ειμαστε στη Βραζιλια.

Black_SwanΜέλος
28/05/2011, 18:27:12
quote:

Φανταστειτε τον ερωτα,την αγαπη και το σεξ σαν τρεις ευθειες γραμμες που δεν ειναι ομως παραλληλες και οσο διαγραφουν μια πορεια προς τα πανω τοσο περισσοτερο συγκλινουν και καπου θα συναντηθουν!!(δε μπορουσα να γινω πιο παραστατικη,απλα μαθηματικα για τους φιλους των επιστημων)Οσο ειμαστε "κατω" ομως μας φαινονται ξεχωρα μεταξυ τους και ειναι απολυτα λογικο!!

φαντάζομαι ότι σε σένα προσωπικά έχουν συγκλίνει αυτές οι γραμμές οπότε για αυτό βλέπεις και το όλο θέμα τοσο ονειρικό και μαγικό.. αν όντως έχει γίνει αυτό και από τις 2 πλευρές πρέπει να είσαι ευτυχισμένη και να ευχαριστείς τον Θεό για την τύχη σου..

Το ίδιο θα έλεγα και για τον Άλεξ, μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τα λεγόμενα σας... καθώς και με βάση την μικρή σας ηλικία...

Edited by - Black_Swan on 28/05/2011 18:29:02

28/05/2011, 18:40:10
LIGHTWORKER
quote:
Συμφωνω απολυτα σε οσα λεει ο φιλος alex22!!Το σεξ ειναι η σωματικη εκδηλωση της Αγαπης!!Οπως υπαρχει η υψιστη Αγαπη ετσι υπαρχει και ο υψιστος Ερωτας ο οποιος αποτελειται απο υψιστη αγαπη εκδηλωμενη και σε σωματικο επιπεδο(σωματικη ελξη).Οσο υψιλοτερα δονησε προς την αγαπη τοσο περισσοτερο συγκλινουν και τ αλλα δυο (ερωτας,σεξ)οσο χαμηλοτερα δονησε τοσο περισσοτερο τα βαζεις σε "κουτακια"!!
Φανταστειτε τον ερωτα,την αγαπη και το σεξ σαν τρεις ευθειες γραμμες που δεν ειναι ομως παραλληλες και οσο διαγραφουν μια πορεια προς τα πανω τοσο περισσοτερο συγκλινουν και καπου θα συναντηθουν!!(δε μπορουσα να γινω πιο παραστατικη,απλα μαθηματικα για τους φιλους των επιστημων)Οσο ειμαστε "κατω" ομως μας φαινονται ξεχωρα μεταξυ τους και ειναι απολυτα λογικο!!
Και να διευκρινησω κατι γιατι βιαστηκατε οι περισσοτεροι να βγαλετε συμπερασματα!!Μιλαμε για ερωτικη αγαπη δηλαδη εμπεριεχει τον ερωτα μεσα,γι αυτο και ο φιλος alex22 συμπεριλαμβανει και το σεξ,αλλοστε και το θεμα γι αυτο μιλαει!!Αν θελετε να μιλησουμε γενικα για την αγαπη να διευκρινιζουμε τι λεμε!

Τα μεγαλα παθη ειναι τοσο σπανια οσο και οι μεγαλοφυιες!!
Ζαν-Ζακ Ρουσω

Να που υπάρχει και κάποιος που καταλαβαίνει.Να σε καλά.Ωραια τα λές.

Πάντως αυτό που έχω καταλάβει για το θέμα της αγάπης γενικά, και τείνω να το έχω ώς δόγμα ,είναι οτι αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να μιλάς,δεν ξέρεις πώς είναι και το μπερδεύεις.Είναι σαν κάποιος να είναι παρθένος και να βγάζει συμπεράσματα για το σέξ!Η ακόμα χειρότερα-επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας-,σαν κάποιος να αυνανίζεται μπροστά στον υπολογιστή του(συγχωρέστε με για την έκφραση)και να νομίζει οτι κάνει σέξ.

Και εδώ πέρα,δέν μπορούμε να πούμε,ά εντάξει, εγώ αγάπησα κάποτε και ξέρω πώς είναι.Δεν είναι αλήθεια αυτό,δεν είναι η αληθινή αγάπη κάτι που πεθαίνει!Το αθάνατο είναι ταυτόχρονα και αληθινό.Αυτό που χάνεται είναι φθαρτό,ψεύτικο,δεν συνδέεται με την πηγή,γιατί μόνο αν κάτι συνδέεται με την πηγή τροφοδοτείται αιωνίως με ενέργεια(ζωή δηλαδή) και εξελίσεται(αλλάζει σε ποιότητα) μέχρι να γίνει ένα με αυτή.

quote:
Φιλε alex22 μη συγχιζεσαι με τους συνδυκτιους ο καθενας εχει το μονοπατι του!!Το θεμα ειναι να προχωραει κι ενα βημα μπροστα σ αυτο και να μη μενει στασιμος!!

Το εύχομαι αυτό ώς ανθρωπος.Απλά να σου πώ,με πειραζει που ξευτιλίζουν έτσι σημαντικές έννοιες.Ως δικαιολογία για την συμπεριφορά μου σίγουρα δεν μπορώ πώ για την δύσκολη μέρα που πέρασα,αλλά όσο να ναι...

ΝORTIK

quote:
-Φιλε Alex22,
Πριν απο μερες,διαβαζοντας τα διαφορα ποστ σου,διαπιστωσα
συνταυτιση με τις δικες μου αποψεις.
-Αποφασισα λοιπον και σου εστειλα ενα private message,το οποιο δεν περασε,προφανως για τεχνικους λογους.Ζητουσα τη βοιθεια σου για
να ξεκαθαρισω ορισμενα ζητηματα κοινου πνευματικου ενδιαφεροντος.

Οποιοδήποτε και να ήταν το πρόβλημα,εγώ δεν θα σου έλεγα τί να κάνεις για να το λύσεις,γιατί αυτό ΔΕΝ επιτρέπεται, είναι πνευματικός νόμος.Πάντως θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον ανώτερο εαυτό σου,προσωπικά αυτό κάνω πάντα,διαλογίζομαι έντονα σε αυτό που δεν καταλαβαίνω,για να δημιουργηθεί ένα κανάλι ροής της ενέργειας και να φωτιστώ επι του θέματος.Η ενέργεια είναι πληροφορία. Η επιφοίτηση μπορεί να σου έρθει απότομα ενω κάνεις κάτι άσχετο.Ξαφνικά το βλέπεις μπροστά σου,σαν να έχεις πολλά αντικείμενα που μοιάζουν μεταξύ τους και δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό που ψάχνεις,αλλά ξαφνικά το αντικείμενο που ψάχνεις, φωτίζεται και το διακρίνεις εύκολα.Ενα είδος έντονης νόησης.Αυτό προκύπτει μετά απο τον διαλογιασμό,μπορεί να πάρει ώρες ή και μέρες,αναλογώς πάντα.Πάντως μερικές φορές μπορεί να μην δείς αυτό που ψάχνεις,αλλα να οδηγηθείς ενστικτωδώς σε αυτό και να περάσουν οι μήνες ή και τα χρόνια(αναλογα) και να συνειδητοποιήσεις μια μέρα και να πείς,"Ωχ πάντα το ήθελα αυτό".ο ανώτερος εαυτός σε καθοδηγεί πάντα,ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάτι πνευματικό,θα το μάθεις αργά η γρήγορα,αυτό είναι σίγουρο.Ο διαλογισμός σε διευκολίνει όπως και να το κάνουμε.

quote:
1.-Στην αναζητηση της Αληθειας τπαρχουν πολοι δρομοικαι
ο καθε αναζητιτης ακολουθει το δικο του.
Το ζητουμενο ειναι η αναζητηση και λιγοτερο ο στοχος.

Αυτοί οι δρόμοι,καθώς οι αναζητητές πλησιάζουν,συγλίνουν μεταξύ τους,αυτό που λέει και η LIGHTWORKER.

quote:
-Ασφαλως και δε πιστευω οτι καποιος απο εμας εχει φτασει σε τοσο
υψηλο επιπεδο Γνωσης.Διεπιστωσα ομως-κατα τη ταπεινη μου γνωμη-
δειγματα αυτων των Αρετων σε καποιους συνδικτυους και ενοιωσα την
αναγκη να το εκφρασω ετσι οπως το εξεφρασα.

Οχι,φίλε μου,δεν είναι δείγματα αρετών αυτά που βλέπεις(εαρινός και γιαννηςψευτης),μια υποκρισία είναι.Εχουν αναγκη να τροφοδοτούν το εγώ τους με επιβράβευση,θέλουν να αισθάνονται ωραία και χρησημοποιούν όποιον βρίσκουν.Απο ανάγκη το παίζουν καλοί.Το βλέπουν ώς ένα σοβαρό παιχνίδι και θέλουν να επωφεληθούν.Αυτό που λέμε να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Και συγνώμη που γίνομαι σκληρός και μιλάω τόσο άσχημα,αλλα η υποκρισία με κάνει να βγάζω σπυράκια.

Αυτό που αναφέρω,το έχω παρατηρήσει και σε εμένα,για να μην λέω ψέματα,εχω παρατηρήσει δηλαδή αυτήν αίσθηση που παράγεται απο το εγώ της ματαιοδοξίας και έχω αηδιάσει.Αν το παρατηρήσει κάποιος,αυτό αισθάνεται.

quote:
-Μοναδικο μου προτυπο,ειναι το Συμπατικο γιγνεσθαι.Για να το κατανοησω χρειαζομαι τη συμβολη της Επιστημης.Μονη της η Ενωραση
μπορει να καταληξει σε φαντασιωσεις επικυνδινες,μονη της η επιστιμη
και ο ορθολογισμος μπορει να καταληξει σε αδιεξοδα το ιδιο επικυνδινα.
-Δυστυχως για την ωρα η επιστημονες και οι ενωρατικοι επιδιδονται
σε ακαρπες κοκορομαχιες αντι να ψαξουν για το χαμενο κρικο που
που συνδει την υλη με το πνευμα.

Παρα πολύ σωστά αυτά που λές,πρόσεχε όμως μην σε ακούσει κανένανας "αληθινός" επιστήμονας και σου τα χώσει,γιατί αυτά είναι βλακίες εννοείται.Είσαι σοβαρός τώρα? Τί δονήσεις και κουραφέξαλα? Τι ενόραση και αηδίες,αν δεν αποδειχθεί κάτι μέσα σε πειραματικό εργαστήριο και δεν ανακοινωθεί επίσημα απο την επιστημονική κοινότητα(Ελιτ) Τότε ΔΕΝ υπάρχει.

Αρα η αληθινή αγάπη ΔΕΝ υπάρχει,αφού δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.Ο Εαρινός πάντως αυτό περιμένει για να πιστέψει .(πλάκα κάνω)

Edited by - alex22 on 28/05/2011 18:53:19

28/05/2011, 18:48:35
quote:
φαντάζομαι ότι σε σένα προσωπικά έχουν συγκλίνει αυτές οι γραμμές οπότε για αυτό βλέπεις και το όλο θέμα τοσο ονειρικό και μαγικό.. αν όντως έχει γίνει αυτό και από τις 2 πλευρές πρέπει να είσαι ευτυχισμένη και να ευχαριστείς τον Θεό για την τύχη σου..

Το ίδιο θα έλεγα και για τον Άλεξ, μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τα λεγόμενα σας... καθώς και με βάση την μικρή σας ηλικία...

BlackSwan,δεν υπάρχει τύχη,οτι μας έρχεται στην ζωή,έρχεται επειδή υπάρχει μια αιτία.Εμείς δημιουργούμε την τύχη μας.Αν θέλεις την αληθινή αγάπη,τότε θα την βρείς,αυτό είναι σίγουρο.Την θέλεις όμως?Αυτό είνα το ερώτημα.

28/05/2011, 18:59:36
alex22 ξερεις πολλους που να μην θελουν την αληθινη αγαπη στη ζωη του?