ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

γιαπετ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Key_manΝέο Μέλος
06/01/2005, 19:18:51
καλησπερα παιδια, ωραιο δυσκολο κ μαυρο το θεμα αυτο,
μαλλον εστω κ για μια φορα περναει απο το μυαλο ολων μας..

αντε κ το εκανες ομως, τι γινετε? μετα? ποιος θα βγει κερδιμενος κ ποιος χαμενος απο αυτο? αυτο που σε περιμενει μετα
δεν το σκεφτεται ουτε η πιο νοσηρη φαντασια... διαβαστε τον παπις να παρετε μια ιδεα..

06/01/2005, 19:41:22
Αγαπητέ key man,

καταρχήν θα ήθελα να σας καλοσωρίσω σαν νέο μέλος που βλέπω ότι είστε και να σας δώσω την πατροπαράδοτη ευχή του esoterica...

σας εύχομαι λοιπόν ευχάριστη και δημιουργική διαμονή...

όσο για την περίπτωση που λέτε την έχουμε ήδη αναφέρει πιο πάνω...

αν και δεν νομίζω πως εφόσον δεν μπορούν να υπάρχουν απτές αποδείξεις γι'αυτό, θα μπορεί να πεισθεί για το απονενοημένο του διαβήματος του αυτός που σκοπεύει να αυτοκτονήσει...

τώρα πάλι αν μπορούσαμε να γίνουμε πιο παραστατικοί...

τι να πω ...

ίσως και να βοηθούσε...

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

06/01/2005, 23:52:47
quote:

Με άλλα λόγια, εμείς δημιουργούμε και πλάθουμε τις καταστάσεις ανάλογα με το πως βλέπουμε τον κόσμο?

...μμμ... αγαπητέ obscured, ναι... τελικά είναι όλα θέμα οπτικής... και δύναμης...

Φωτεινά... The She Mantis

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
katiΝέο Μέλος
07/01/2005, 04:41:46
Αγαπητοί φίλοι, κάποτε έτυχε και σε έναν φίλο μου να θέλει να αυτοκτονήσει τρώγοντας τρία πιάτα μακαρονάδα και βουτώντας ύστερα στα βαθιά, μπας και πνιγεί!!!
Πραγματικά πιστεύω πως τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από τη ζωή. Ασχολούμαι με παραϊατρικό επάγγελμα κι έχω δει ανθρώπους να φτάνουν στα χείλη του γκρεμού από κάποια ασθένεια. Σας πληροφορώ ότι δεν έχω δει τίποτα πιο όμορφο στη ζωή μου από αυτούς τους ανθρώπους που γλίτωσαν από το θάνατο και σήμερα χαίρονται μόνο και μόνο επειδή μπορούν να γευτούν τις απλές, μικρές χαρές της ζωής, που πριν δεν έδιναν σημασία.
Εκτιμείστε τη ζωή! Είναι μοναδική!!!
seminaΜέλος
07/01/2005, 11:16:10
quote:

εδώ κόντεψε να πέσει το καμπαναριό!

η καμπάνα δεν θα ακουγόταν?

ξεκίνα λοιπόν καλή μου να κάνεις πράξη αυτά που λες, κρατώντας μια υπογραφή για λίγο περισσότερο καιρό....

αν αλλάζουν οι σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου όπως οι υπογραφές σου, θα αργήσεις να βρεις εκείνο το σταθερό σημείο στο σύμπαν της ύπαρξης σου, που θα σε βοηθάει σε δύσκολες και εύκολες στιγμές....

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

Συγνωμη,αλλα με ξερεις και απο χθες????Τι κρινεις???Μια σειρα???και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω δεν προσπαθω!?
Οσο για την υπογραφη ειναι δικαιωμα μου να την αλλαζω και οσο συχνα θελω...θα ερθει καιρος που θα σταθεροποιηθω!!
Φιλικα

Η μοναξιά θεραπεύεται.Αυτα που σε έκαναν να μείνεις μόνος, δεν θεραπευονται.

evgeniosΜέλος
07/01/2005, 11:20:31
quote:
ξεκίνα λοιπόν καλή μου να κάνεις πράξη αυτά που λες, κρατώντας μια υπογραφή για λίγο περισσότερο καιρό....

αν αλλάζουν οι σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου όπως οι υπογραφές σου, θα αργήσεις να βρεις εκείνο το σταθερό σημείο στο σύμπαν της ύπαρξης σου, που θα σε βοηθάει σε δύσκολες και εύκολες στιγμές....

Ρώτησε κάποτε τον Λέο Μπουσκάλια ένας φοιτητής του:
"Καλά, άλλα δεν μας είπες την προηγούμενη φορά;"
Κι εκείνος απάντησε:
"Καλά, περίμενες ο Λέο της προηγούμενης εβδομάδας να είναι ο ίδιος με τον Λέο του σήμερα;"

Καλά βέβαια και τα σταθερά σημεία αλλά ας τα κινούμε που και που για να χρησιμοποιείται και η ενέργειά τους...
Ο κόσμος αλλάζει και για να παραμείνει κανείς σταθερός σημαίνει πως δεν επηρεάζεται από τίποτα και κανέναν.
Τώρα για τις υπογραφές... Η υπογραφή κάτι θέλει να περάσει, σωστά; Ε δεν γίνεται να περνάμε μια ζωή το ίδιο μήνυμα...

Φιλικά
Ευγένιος

Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

07/01/2005, 11:27:36
άμα το είπε ο Λέο Μπουσκαλία....

έτσι θα 'ναι....

πάω πάσο...

αϊντάαααα.....

και μου θέλετε και "φιλικά"

θα γράφετε και θα ξαναγράφετε για θέματα όπως η αγάπη και η φιλία και θα βλέπετε μόνο το δέντρο....

εδώ ολόκληρο δάσος καίγεται ...

και ...

άντε να μην πω τίποτα μέρα που 'ναι...

αλλά που να ξερετε εσείς τι μέρα είναι...

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

07/01/2005, 12:03:56
quote:

Συγνωμη,αλλα με ξερεις και απο χθες????Τι κρινεις???Μια σειρα???και ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω δεν προσπαθω!?

Άντε να τα πω άλλη μια φορά...

quote:

quote:

Με άλλα λόγια, εμείς δημιουργούμε και πλάθουμε τις καταστάσεις ανάλογα με το πως βλέπουμε τον κόσμο?

...μμμ... αγαπητέ obscured, ναι... τελικά είναι όλα θέμα οπτικής... και δύναμης...

Με την επανάληψη, επιτυγχάνεται η μάθηση...

Φωτεινά... The She Mantis

seminaΜέλος
07/01/2005, 12:05:22
Λοιπον,καλη μου φιλη,εγω δεν εχω σκοπο να συνεχισω αυτην την αντιπαραθεση που στο κατω κατω δεν επρεπε να ξεκινησει...
Το αν ξερουμε κατι εμεις αφορα εμας..το τι ξερεις εσυ αφορα εσενα!!
Το θεμα αυτο γραφτηκε για την αυτοκτονια οχι για μας..Αληθεια τη μερα ειναι για μας τους αδαεις???

Καλε μου obscured,
δεν σε κρινω..και ουτε εχω σκοπο να το κανω!!!
Φιλικα(ετσι για να σπαζονται μερικοι μερικοι!)

zandarkΝέο Μέλος
07/01/2005, 20:32:56
(ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΑ 14 CYBERMASTER.)
(ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΑΜΗΦΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ OBSCURED.)

ΦΙΛΙΚΑ,

lizzard_kingΜέλος
08/01/2005, 02:17:35
Δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσω τα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα,αλλά θα γράψω κάτι που είχα σκεφτεί κάποτε γι'αυτό το θέμα.Δν έχω σκεφτεί ποτέ να αυτοκτονήσω,όμως έπιασα πολύ πάτο και μου ήρθε το παρακάτω στο μυαλό.Από τότε δεν χρειάστηκε να ξανασκεφτώ κάτι...
Ένας λογικός άνθρωπος δεν αυτοκτονεί όταν δε θέλει τη ζωή του,αυτοκτονεί όταν δε θέλει τ ζωή κανενός...
Μην παίρνετε κατά γράμμα τη "μετάφραση" το νόημα είναι πιο βαθύ...

I'm the lizard king,I can do anything!

obscuredΝέο Μέλος
08/01/2005, 12:19:48
τόση "αγάπη" και σκοτώνεστε για μια υπογραφή...?
08/01/2005, 12:37:50
quote:

Ένας λογικός άνθρωπος δεν αυτοκτονεί όταν δε θέλει τη ζωή του,αυτοκτονεί όταν δε θέλει τ ζωή κανενός...

Όταν τίποτα και κανένας δεν σε γεμίζει…

Όταν δεν έχεις κάπου να δώσεις και κάποιον να σου δώσει…

Όταν όλα είναι μουντά και τίποτα δεν καθρεπτίζει έστω και λίγο από το φως που αναγνωρίζεις μέσα σου…

Όταν όλα είναι ανάξια λόγου και προσοχής… βουτηγμένα στην καθημερινότητα και στην ύλη…

Όταν το πνεύμα σου ασφυκτιά στα «λασπόνερα» και κανένα χέρι δεν σε τραβά για να βγεις… όμως όλα σε σπρώχνουν πιο βαθιά και σε εγκλωβίζουν…

Φωτεινά... The She mantis

08/01/2005, 12:48:21
quote:
τόση "αγάπη" και σκοτώνεστε για μια υπογραφή...?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

κάποιος είδε και το δάσος!

να' σαι καλά αγαπητέ obscured !

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

obscuredΝέο Μέλος
08/01/2005, 16:23:44
Αγαπητή galadriel απλά λέω πως αυτά είναι ασήμαντα, η υπογραφή για σένα μπορεί να σημαίνει κάτι και για τιν semina κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο από αυτό σωστά? ;) Peace... m/ ;)

Όσο για το ΥΓ σου Egelados...

quote:
Καλοπροαίρετα, από μέρους μου, όλα τα παραπάνω. Χωρίς να θέλω να θίξω ούτε να μειώσω κανέναν. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και θέλει σκληρά λόγια. Αρκεί να λέγονται όταν είναι αναγκαίο.

Δεν αρνούμαι την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι. Όμως εχώ βαρεθεί αυτό που κάνουν οι περισσότεροι...κρίνουν χωρίς να δουν την πραγματικότητα, χωρίς να ξέρουν...

sleepless,
obscured

08/01/2005, 18:28:09
Αγαπητέ obscured ,

τίποτα δεν είναι ασήμαντο, ακόμα κι αν φαίνεται έτσι....

όμως και τίποτα από μόνο του δεν αρκεί για να κρίνουμε καταστάσεις...

τέσπα... όπως και να έχει ελπίζω να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε όλοι πριν ...

.... γιατί θα αρχίσω να έχω σοβαρές τάσεις αυτοκτονίας

Galadriel of Galadhrim

WARNING !

Jason_18Μέλος
09/01/2005, 23:57:24
ο ανθρωπος φτανει στη ευκολη λυση της αυτοκτονιας οταν δεν μπορει να ελεγξει τον εαυτο του,οταν ολα στη ζωη του πανε στραβα...και οταν δεν εχει το θαρρος να αντιμετωπισει τα προβληματα του!!!
ειναι ο χειροτερος τροπος να βαζει κανεις τελος στη ζωη του επειδη κατι του πηγε στραβα...

βεβαια υπαρχουν πολλη λογοι και τροποι αυτοκτονιας:
μια ερωτηκη απογοητευση,που κατα την γνωμη μου ειναι εντελως ηλιθιο να αυτοκτονει κανεις επειδη τον παρατησε ο/η συντοφος του.οσο ερωτευμενος και να ειναι κανεις...
ενας αλλος λογος θα ηταν η εκδιωξη ενος ατομου απο τους γονεις και απο ολους τους φιλους του...(σε αυτη την περιπτωση η λυση ειναι τα ναρκωτικα...ενα απο τα ειδη αυτοκτονιας)

οπως προανεφερα τα νακρωτικα,τα χαπια,ειναι καποιοι απο τους τροπους που μπορει κανεις να ααυτοκτονησει.βεβαια υπαρχουν και οι πιο ακραιες καταστασεις οπως ο να πηδηξει κανεις απο γκρεμο η απο γεφυρα η να κοψει κανεις τις φλεβες του!!!!

10/01/2005, 00:32:22
Χμμμ...

Ξέχασες... το σκοινί και το σαπούνι...

... το στουκάρισμα με αυτοκίνητο ή μηχανή...

... την "σύγκρουση" με τρένο...

... τον πνιγμό...

... την ηλεκτροπληξία...

...και η λίστα είναι μεγάλη... το θέμα είναι να μην χρειαστεί να επιλέξεις κάποιο από τα παραπάνω...

...ξέχασα και το καλύτερο απ' όλα... με αυτόν τον τρόπο δεν διαπράττεις και το αμάρτημα της αυτοχειρίας (αν είσαι χριστιανός)...

...Πληρώνεις κάποιον να σε σκοτώσει... άσε που αν δεν έχεις το θάρρος να το κάνεις, το κάνει κάποιος άλλος για εσένα...

The She Mantis... in mania

dilver merferΝέο Μέλος
11/01/2005, 00:49:05
Αγαπητέ obscured,
νομίζω πως κατάλαβα πως αισθάνεσαι.

Δεν σκέφτεσαι την αυτοκτονία επειδή νιώθεις πόνο. Μάλλον ανία θα έλεγα πως νιώθεις! Νομίζεις πως η ζωή σου δεν έχει νόημα.

Νιώθω και εγώ ακριβώς έτσι και ακριβώς έτσι και έκανα κι εγώ το ίδιο βήμα με σένα! Άρχισα να κάνω ερωτήσεις και γενική να ψάχνω. Ίσως λίγο νωρίτερα από εσένα. Αυτό που μου συμβαίνει είναι πως δεν μπορώ να νιώσω ακραία συναισθήματα. Βρισκομαι και εγώ σε αυτήν την κατάσταση κενότητας που περιγράφεις.

Άρχισα να ψάχνω λοιπόν για το νόημα της ζωής και ανακάλυψα φίλε μου πράγματα που ούτε που φανταζόμουν πως υπήρχαν.

Αυτή τη στιγμή με έχει καταλάβει η μανιά της εξερεύνησης και έχω γεμίσει το χρόνο μου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ψάξε ψάξε και θα βρεις ενδιαφέροντα πράγματα.

obscuredΝέο Μέλος
11/01/2005, 15:20:04
δεν είναι κενό από ενδιαφέροντα, είναι από αισθήματα