- Επίκληση κατά λάθος;;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπόν!!!
Θα σας περιγράψω κάτι που έζησα πριν από 8 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών. Ήταν καλοκαίρι, απόγευμα και ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου (επάνω όροφος κουκέτας)φορώντας ένα φανελάκι και το εσώρουχό μου. Διάβαζα ένα βιβλίο. Στο άλλο άκρο του σπιτιού (φανταστείτε το σπίτι σαν ορθογώνιο και στις δύο αντίθετες πλευρές, τοποθετημένα τα δύο δωμάτια) σε απόσταση 7 μέτρων είναι ο αδελφός μου(ηλικίας τότε 14 ετών), στο δωμάτιο των γονέων του και ακούει μουσική. Όλα καλά μέχρι εδώ. Καμία ένταση στο σπίτι... Ο μικρός άκουγε κασέτα με τραγούδια από Ημισκούμπρια (συγκρότημα το οποίο με διασκεδάζει ακόμα και σήμερα) οπότε και εγώ διασκεδάζω με τα όσα ακούω. Όπου γίνεται η αλλαγή τραγουδιού, και μπαίνει ένα κομμάτι, του οποίου τον τίτλο αγνοώ, αλλά θυμάμαει τους στίχους. Υποτίθεται ότι είναι ο τραγουδιστής σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, στη διαδρομή συναντάει τον Βελζεβούλ και αρχίζουν τις κόντρες. Θυμάμαι ένα στίχο όπου έλεγε "είμαι ο Βελζεβούλ" και ο τραγουδιστής διαμόρφωνε και τη χρειά της φωνής του ώστε να ομιοάζει με τη φωνή του εν λόγω "κακού".
Ο μικρός που ήταν το αγαπημένο του τραγούδι, ανέβασε την ένταση στο μη περαιτέρω...και του βάζω τις φωνές. Με διαολοστέλνει αρκούντος ( η εφηβεία βλέπετε ) και μόλις ολοκληρώνει την πρότασή του, αρχίζει ένα τρελό βουητό στα κεραμύδια του σπιτιού!! Η ήχος ήταν σαν ένας γεροδεμένος άνδρας να έτρεχε επάνω στα κεραμύδια, με κατεύθυνση από το δωμάτιο στο οποίο ήταν ο αδελφός μου, προς το δωμάτιο στο οποίο βρισκόμουν εγώ. Πάγωσα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τον αδελφό μου και να βγω έξω από το σπίτι, όμως ήμουν με το εσώρουχο και ντρεπόμουν πάρα πολύ να με δει έτσι ο αδελφός μου, οπότε έμεινα καρφωμένη στο κρεβάτι και προσπαθούσα να τυλιχτώ με το σεντόνι για νά μπορέσω να κατέβω από την κουκέτα. Ο μικρός αμέσως ήρθε στο δωμάτιό μου και μείναμε να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, άφωνοι. Ο Θόρυβος εξακολουθούσε και μάλιστα πλησίαζε επικίνδυνα το δωμάτιό μου. Εν τω μεταξύ, το παράθυρο του δωματίου μου, ήταν ανοικτό και κοιτάζαμε έντρομοι να δούμε κάποιον (ή κάτι ) να μπαίνει από εκεί. Ο αδελφός μου, έτρεξε στην κουζίνα και μεσα στην ταραχή του κατάφερε και άναψε λίγο λιβάνι, πλησίασε (με περρισή τόλμη για την ηλικία του) το ανοιχτό παράθυρο και άρχισε να σχηματίζει τον σταυρό με το θυμιατήρι. Παράλληλα λέγαμε εκείνος το "Ιησούς χρηστός Νικά" και εγώ το "Πιστεύω"!!
Παίδες...το ποδοβολητό, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, ακούστηκε σαν να επιστρέφει προς το δωμάτιο στο οποίο βρίσκονταν το κασετόφωνο (στο οποίο εξακολουθούσε να "παίζει" το άσμα),και ξαφνικά με έναν κρότο σαν έκρηξη...σταμάτησε! Ο αδελφός μου έτρεξε, έβγαλε την κασέτα και αμέσως την έκανε 1000 κομμάτια! Έκτοτε, το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το έχω ξανα ακούσει ΠΟΤΕ!!
Από αυτό το σπίτι εγώ έφυγα το επόμενο καλοκάιρι, δια παντώς. Η μητέρα μας πάντα κατηγορούσε τον άνδρα της (και πατέρα των αδελφών μου) ότι ασχολείτο με μαγεία κτλ, μάλιστα αυτός ο άνθρωπος είχε (και εξακολουθεί να έχει προφανώς) ένα διάβολο στο στήθος του στη δεξιά πλευρά (tatoo). Γενικά πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, κολλημένο στις σαρκικές απολαύσεις, χωρίς ίχνος ηθικής και ενδοιασμών..
Ακόμα όμως αναρωτιέμαι... Τι ήταν αυτό; Πως "ξύπνησε"; Ήταν οι στίχοι του τραγουδιού; Ήταν η "ευχή" του αδελφού μου; Υπάρχει περίπτωση, οι στίχοι να λειτούργησαν σαν επίκληση (οι στίχοι ήταν προσβλητικοί προς το "κακό") και η ΄"ευχή" του αδελφού μου να έδωσε σε κάποιο κατώτερο πνεύμα την απαιτούμενη ενέργεια για να δημιουργήσει ήχο και να εκδηλώσει την παρουσία του;;
Τι λέτε;;
Πρίν λοιπόν κάποιος τεθεί σε ένα τέτοιο θέμα καθώς είναι αδύνατον να επικληθεί πνεύμα απο μία κασέτα , ότι και άν λέει η κασσέτα θα σταθώ επιλεκτικά στο σχόλιο που ανέφερε η μητέρα σου για τον πατέρα των αδελφών σου, ότι δηλαδη ασχολούνταν με μαγεία.
Η εξήγηση του αντίποδα και τελείως στο άλλο άκρο θα ήταν να το είχατε προκαλέσει εσύ με τον αδερφό σου καθώς η παράδοση λέει όταν το ταβάνι στάζει (όχι απο υδραυλικά) αναζητήστε την αιτία στην υστερική υπηρέτρια, Με αυτό δεν θίγω ούτε κρίνω εσένα προσωπικά ή τον αδερφό σου απλά να ξέρεις ότι πολλά απο τα φαινόμενα poltergaist όπου ακούγονται έπιπλα να χτυπούνε, ηλεκτρικά φαινόμενα και άλλα πολλά τα είχαν δημιουργήσει έφηβοι και έφηβες υπο συνθήκες πανικού στα ίδια τους τα σπίτια και αυτό έχει εξακριβωθεί πολλάκις.
Δεν λέω άμεσα ότι συνέβη απαραίτητα αυτό και σε εσάς αλλά είναι πιθανό. Θα ξανασταθώ όμως στο θέμα του πατέρα.
Γνωρίζεις περισσότερες πληροφορίες επ αυτού???
Δηλαδή πως και με τι ακριβώς ασχολούνταν???
Ηταν π.χ σατανιστής???
Τελετουργούσε ποτέ μέσα στο σπίτι???
Ηταν σε κάποια εσωτερική ομάδα ή τάγμα γραμμένος???
Είχαν ξανασυμβεί ποτέ παρόμοια φαινομενα???
Είχατε παρατηρήσει ποτέ λεκέδες απο αίμα ή βλέννα σε ξεκάρφωτα σημεία στο σπίτι???
Είχατε όλοι οικογενειακώς το ίδιο κακό όνειρο για μεγάλα χρονικά διαστήματα???
Είχατε ποτέ βρεί περίεργα τελετουργικά αντικείμενα του εν λόγω πατέρα εντός του σπιτιού π.χ αγαλματίδια περίεργα, τελετουργικά ξίφη σαν μεγάλους χαρτοκόπτες, ρόμπες,περίεργα βιβλία χειροποίητα κτλ ??
Μυρίσατε ποτέ δύσοσμα θυμιαματα όπως η μυρωδιά του θειαφειού π.χ??? Παρατηρήσατε τα φυτά του σπιτιού να είναι όλα μαραμένα ή το χορτάρι στον κήπο εάν έχετε παρά την τακτική τους φροντίδα???
Εχετε ζώα στο σπιτι όπως σκύλο ή γάτα και τα είδατε να φοβούνται να μπούν σε κάποιο δωμάτιο που συνήθιζαν να μπαίνουν ή να γαβγίζουν-νιαουρίζουν έντονα χωρίς να αντικρίζουν κάτι το ιδιαίτερο???
Αρρωστήσατε ποτέ μαζικά όλη η οικογένεια απότομα και με μυστηριώδη τρόπο???
Είδατε ποτέ φαινόμενα ηλεκτρικής εκκένωσης μέσα στο σπίτι επάνω σε αιχμή π.χ ελαφρύ μπλέ σπινθήρα μεταξύ κάποιου επίπλου και κάποιας κεραίας ή πρόκας που θα καρφώνατε στον τοίχο ή ακουμπάτε ο ένας τον αλλο και κάνετε μεταξύ σας το χαρακτηριστικό ηλεκτροστατικό τσάφ συχνά??
Εχετε ιονιστή σε μόνιμη λειτουργία στο σπίτι???
Θυμάσαι εντέλει κάτι που σου έκανε εντύπωση πέρα απο το γεγονός που αναφέρεις???
If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...
Οι πρώην νοικάρηδες του σπιτιού Εκαναν ευχέλαιο συνέχεια στο σπίτι, εγώ όμως δεν έχω κάνει,καθότι όπως είπα δεν πολυεμπιστεύομαι τους παπάδες.Εχω μεγαλώσει ανάμεσα σε δύο θρησκείες, πολύ Χριστιανούς κ πολύ Μαρτυρες του Ιεχωβά,οπότε κ επαρρεάστηκα αναλόγως,και απλά πιστεύω πολύ στο Θεό. Επίσης μια φορά που κοιμόμουν, άκουγα ένα περίεργο θόρυβο σαν από μηχανή αυτοκινήτου αλλά όχι ακριβώς,λίγο πάνω από το κεφάλι μου.Πολύ περίεργος θόρυβος, δεν εξηγείται,αλλά θυμάμαι ότι όταν έκανα ότι σήκωνα το κεφάλι μου προς τα επάνω(δεν το σήκωνα ακριβώς,είναι πολύ περίεργο,δεν το κουνούσα),ο θόρυβος άλλαζε σαν να μάρσαρε η μηχανή.Κάπου στο σάιτ είχα διαβάσει ότι αυτό είναι κάτι σαν εξωσωματική εμπειρία,αλλά εγώ δεν έχω τιε προδιαγραφές,καθότι και σεξουλική ζωή έχω έντονη,και καπνίζω. Τέλος, όταν ήμουν δεκαοχτώ και έμενα με τους γονείς μου, ένα πρωί πριν πάω σχολείο αποφάσισα να χουζουρέψω στο κρεββάτι τους.Να πώ χωρίς να ξάρω αν έχει σχέση, ότι το δωμάτιο είναι εξαιρετικά μικρό και πνιγηρό,έχει καθρέφτη απέναντι απο το κρεβάττι και είναι τίγκα στο ξύλο. Ξαφνικά ακούω ή νιώθω η ότι άλλο ήταν κάτι να λέει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις,ότι είναι καλός και κακός και κάτι τέτοια που δεν θέλω να θυμάμαι, και ένοιωσα πως αν γύριζα από την άλλη (το από την άλλη είναι σχετικό,γιατι ήταν στο μυαλό μου,δεν υπήρχε από την άλλη.Δεν έβλεπα κάτι,όλα ήταν μαύρα.)θ έβλεπα τον έξω από δώ.Χέστηκα απάνω μου παιδιά,άρχισα να να καλώ τον θεό σε βοήθεια,να λέω θεούλη μου βοήθησε με,μην με αφήσεις να πεθάνω κτλ,που δεν τα θυμάμαι,και μετά γέμισα οργή και έλεγα να φύγει και ότι δεν θα γύριζα και ότι εγώ είμαι με το Θεό, και έκλεινα τα μάτια μου(βασικά όλα ήταν μαύρα.Δύσκολο να το περιγράψω,ήταν σαν κάτι να με προκαλούσε και να έβαζε μέσα μου τον πειρασμό να γυρίσω να τον-το δώ,πήγαινα να γυρίσω σαν από περιέργεια,αλλά δεν ήθελα και πείσμωνα.ξαφνικά,μέσα στο όλο χέσιμο,ένιωσα ένα τράνταγμα στο πόδι μου, σαν να τινάχτηκε,και το σκηνικό χάθηκε,σαν να απομακρυνόμουν.Τότε νόμισα πως είχα πεθάνει.Ειλικρινά σας λέω,δεν έχω ξαναφοβηθεί έτσι στη ζωή μου...Αρχισα να παρακαλάω το θεό να με βοηθήσει και ότι δεν ήθελα να πεθάνω.Ηταν περίεργο.Ενιωθα ότι πήγαινα προς τα πάνω, ότι δεν είχα βάρος.Ενώ λογικά ήμουν στο κρεββάτι με το κεφάλι προς τα πάνω, επειδή ένιωθα να φεύγω,έκανα την ενστικτώδη κίνηση να κρατηθώ από κάπου,δηλαδή να γυρίσω προς τα κάτω ,και να πιαστώ από τα σεντόνια ή οτιδήποτε για να μην "φύγω".
Εννοείται πως δεν τολμούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Και κάπου εκεί πετάχτηκα από το κρεβάτι καθιστός και ένιωσα ότι είχα βάρος.Ανοιξα τα μάτια μου και είδα τη φάτσα μου στον καθρέφτη.είχα κοκκινίσει,και πρέπει να χα χάσει πολλά κιλά ιδρώτα.Ημουν λουτσα. Βασικά θέλω να πιστεύω ότι είδα εφιάλτη.Γενικά αυτό θέλω να έχν στο μυαλό μου ως εκδοχή.Επίσης από μικρός πάντα κοιμάμαι με ένα φως. Αυτά. Οσο για τη Λευκίππη, θα ήθελα να της πώ να έχει πίστη στο Θεό και να μην φοβάται γιατί αν έχουμε πίστη μας προστατεύει. Συγνώμμη αν μακρυγόρησα...
Σχετικά με το ερώτημα σου, δε νομίζω οτι οι στίχοι ενός τραγουδιού μπορούν να προκαλέσουν κάτι τέτοιο.
Μου φαίνεται κάπως απίθανο δηλαδή.
Πιστεύω οτι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η συγκεκριμένη πρόταση του αδερφού σου.
Μερικές φορές λέγοντας μια τέτοια φράση σε κάποιον ίσως να μην καταλαβαίνουμε το βάρος των λεγομένων μας.
Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τέτοιου είδους "ευχές"...
Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί η συγχωρεμένη η γιαγιά μου μου έλεγε μια ιστορία (urban legend προφανώς) οτι 2 αδέρφια είχαν έναν έντονο καυγά και κάποια στιγμή το μεγαλύτερο διαολόστειλε το μικρότερο με αποτέλεσμα να "το πάρει ο Σατανάς μαζί του", όπως μου είχε πει χαρακτηριστικά.
Πολλές φορές όμως σημαντικό ρόλο παίζει κι ο φόβος που έχουμε για ένα πιθανό (ή κι απίθανο) γεγονός.
Σκέψου οτι λίγο - πολύ μας έχουν διαολοστείλει σχεδόν όλους μας.
Στον δρόμο κατά την οδήγηση, σε έναν έντονο καυγά κτλ.
Όταν λοιπόν ακούσουμε κάποιον να μας απευθύνει μια τέτοια πρόταση και τύχει να μας συμβεί μετά μια Α κακοτυχία είναι πολύ πιθανόν μετά να συνδέσουμε το άκουσμα αυτής της φράσης με κάτι που πάντα προκαλεί κακό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν νομίζω οτι χρειάζεται να έχουμε την πεποίθηση οτι αν είμαστε εμείς δυνατοί η όποια κατάρα δε μπορεί να μας αγγίξει.

In anticipation of my resurrection...
Αγαπητέ Yngwie, σχετικά με τις ερωτήσεις που έθεσες:
Σχετικά με τον σύζυγο της μητέρας μου ξέρω ότι είναι (δυστυχώς) από τους πλέον κακούς ανθρώπους και κυριολεκτώ. Η μόνη πηγή ευχαρίστησής του ήταν το να προκαλεί πόνο και θλίψη στους γύρω του. Τρομερά σαδιστής!! Σχετικά με τη μαγεία, θυμάμαι δύο περιστατικά. Το ένα δεν το θεωρώ σημαντικό, απλά είχε απαγορεύσει την είσοδό μας σε ένα δωμάτιο.....όπα!!! όπα!! Μιλάμε για το ίδιο δωμάτιο, στο οποίο βρισκόμουν εκείνη την ημέρα....για το δωμάτιό μου..!! Λοιπόν , εκείνο το δωμάτιο (ήταν το δυτικότερο σημείο του σπιτιού), δύο φορές θυμάμαι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, το απομόνωνε από το υπόλοιπο σπίτι. Απαγόρευε ακόμα και στη μητέρα μου να μπει εκεί μέσα. Εγώ - φυσικά- είχα τρυπώσει γιατί η περιέργεια δεν με άφηνε σε ησυχία. Τη μία φορά είχα αντικρύσει το εξής: Είχε καλύψει το μοναδικό παράθυρο του δωματίου με μια κουβέρτα (πυκότατης ύφανσης) με αποτέλεσμα να μην μπαίνει καθόλου φως στο δωμάτιο. Όταν πάτησα τον διακόπτη για να ανάψει η λάμπα, είδα ότι δεν ανταποκρίνονταν. Ο λόγος; Είχε ξεβιδώσει τη λάμπα από το ντουί!!
Στη νότια πλευρά του δωματίου υπήρχε ένα χαμηλό τραπεζάκι, και επάνω ένα δοχείο σαν ταψι, με άμμο η οπποία είχε μαύρα σημάδια επάνω. Μόνο αυτά είδα και βγήκα έξω. Την δεύτερη περίοδο απομόνωσης, υπήρχε το ίδιο σκηνικό, με τη μόνη διαφορά οτι επάνω στο τραπεζάκι υπήρχε και μια αρκάνα!!Για μικρό χρονικό διάστημα το έπαιζε μάντης!!
Για εσωτερική ομάδα ή τάγμα δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω κιόλας. Σαν χαρακτήρας δεν ήταν κοινωνικός. Όχι από επιλογή βέβαια, απλά κάθε ένας που τον γνώριζε, σύντομα απομακρύνονταν από κοντά του. Για λεκέδες ή βλένα, δεν θυμάμαι τίποτε τέτοιο. Σχετικά με τα ξίφη, είχε μανία. Συνέλλεγε όποιασδήποτε μορφής και εποχής ξιφίδιο, τα οποία μάλιστα κρέμαγε στους τοίχους του σπιτιού. Μάλιστα μια φορά η αστυνομία του είχε κατασχέσει γύρω στα είκοσι κομμάτια καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια κατοχής τους. Έπίσης έφιαχνε ρόπαλα, από ξύλο. (Μέναμε σε αγροτική περιοχή και το επάγγελμά του ήταν αγρότης, οπότε μπορούσε να προμηθεύεται πρώτη ύλη άνετα.) Ρόμπες..Μόνο μια κελεμπία όπου ήταν η αγαπημένη του, αλλά μέχρι σήμερα θεωρώ ότι ήταν μια ακόμη λόξα του. Α!! Δεν ξέρω αν και κατα πόσο έχει σημασία, αλλά είχε ξυρισμένο συνεχώς το κεφάλι του, ενώ είχε μακριά και πυκνή γενειάδα!!
η μυρωδιά...δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτός ο άνθρωπος, έχριζε τον κορμό του σώματός του και τα χέρια του με θειάφι, μια φορά ανά τρίμηνο. Εννοείτε ότι ολόκληρο το σπίτι βρώμαγε θειάφι για αρκετές ημέρες... Τώρα για φυτά, μέσα στο σπίτι πράγματι δεν ευδοκιμούσε ποτέ τίποτε. Και στην αυλή, μόνο όσα φύτευε και φρόντιζε η συγχωρεμένη η μάνα της μάνας μου ζούσαν!!
Όσον αφορά τον ηλεκτρισμό, αυτό το "τσαφ" που περιγράφεις στο σημείο που ακουμπούσαμε ο ένας τον άλλον, ήταν συχνό φαινόμενο. Επίσης συχνό φαινόμενο ήταν το να παθαίνουμε ηλεκτροπληξία (ευτυχώς όχι θανατηφόρα) κάθε φορά που αγγίζαμε μεταλλικές επιφάνειες. (όχι απαραίτητα ηλεκτρικές συσκευές) .
Ιονιστή δεν είχαμε.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση πέραν αυτού που περιέγραψα εχθές ήταν το εξής: Μια νύχτα (γύρω στο 97 - 98 δεν θυμάμαι ακριβώς), ξυπνήσαμε όλοι στο σπίτι, με μια αίσθηση αποπνικτικής ατμόσφαιρας... Είχε συμβεί το εξής: Η τηλεφωνική συσκευή η οποία υπήρχε στο δωμάτιο του Ηλία και της μητέρας μου, (δεκαετίας του 80, κλασσική , χρώματος πράσινου λαχανί, με τον τροχό που τον γύριζες για να καλέσεις τον αριθμό)είχε πάρει φωτιά μόνη της. Καλέσαμε τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, κανείς δεν μπορούσε να βρει την αιτία, πηγή πυρός δεν υπήρχε στο δωμάτιο...
Η φωτιά είχε κάψει τον τοίχο αλλά όχι το κομοδίνο το οποίο ήταν ξύλινο, Ούτε καν το σεμέν, το οποίο ήταν βαμβακερό... Το σπίτι βρώμαγε επί εβδομάδες.. Επίσης την ίδια περίοδο, ένα άλλο βράδυ, όταν πήγε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του, ανοίγοντας τα σκεπάσματα είδε έναν τεράστιο σκορπίο...Αυτό βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογικό καθώς όπως προείπα το σπίτι βρίσκεται σε αγροτική περιοχή..
Τελευταίο χαρακτηριστικό ( και κλείνω γιατί θεωρώ ότι αρκετά σας κούρασα) ήταν ότι, ενώ ζούμε στην Κρήτη που έχουμε ηλιοφάνεια 300 ημέρες τον χρόνο, και ενώ το σπίτι ήταν και ευάερο και ευληλιο, υπήρχε πάντοτε έντονη η μυρωδιά της μούχλας.. παντού σε σκεπάσματα, σε ντουλάπες... Επίσης το σπίτι αν και μονοκατοικία ήταν πάντα παγωμένο...χειμώνα - καλοκάιρι.
Αυτά προς το παρόν!!

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
άλλο κακό να μη σε βρει...

Ο αδελφός μου έχει μετακομίσει και ζει με την αραβωνιαστίκιά του.
Στο θέμα του πατέρα μου, ναι, έψαξα αλλά χωρίς επαρκή πληροφόρηση δεν είχα πολλά περιθώρια επιτυχίας. Εν τέλη με βρήκε εκείνος!! Μέχρι σήμερα τον έχω δει 3 φορές στη ζωή μου, αλλά έχουμε τακτική επικοινωνία μέσω e-mail!! Ούτε και με αυτόν όμως τα πράγματα είναι εύκολα. Η γυναίκα του δεν ξέρει για μένα και ούτε θέλουμε να μάθει ποτέ ( ο πατέρας μου, όταν "έκανε" εμένα, ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δύο γιούς). Όμως δεν μπορώ να τηλεφωνό στο σπίτι του, ούτε να βρισκόμαστε συχνότερα. Επίσης οι γιοί του δεν με αποδέχονται, αλλά μου φτάνει που ξέρω τις ρίζες μου και που ο dadakos μου μ'αγαπάει.
Για την ιστορία να σου πω, ότι οι κόρες μου ξέρουν τον παππού τους, αντίθετα δεν έχω επιτρέψει ποτέ στον πατριό μου να τις πλησιάσει!!
Νομίζω όμως ότι ξεφύγαμε λίγο από το θέμα.... Αισθάνομαί κάπως άβολα...!!
Ο αδελφός μου έχει μετακομίσει και ζει με την αραβωνιαστίκιά του.
Στο θέμα του πατέρα μου, ναι, έψαξα αλλά χωρίς επαρκή πληροφόρηση δεν είχα πολλά περιθώρια επιτυχίας. Εν τέλη με βρήκε εκείνος!! Μέχρι σήμερα τον έχω δει 3 φορές στη ζωή μου, αλλά έχουμε τακτική επικοινωνία μέσω e-mail!! Ούτε και με αυτόν όμως τα πράγματα είναι εύκολα. Η γυναίκα του δεν ξέρει για μένα και ούτε θέλουμε να μάθει ποτέ ( ο πατέρας μου, όταν "έκανε" εμένα, ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δύο γιούς). Όμως δεν μπορώ να τηλεφωνώ στο σπίτι του, ούτε να βρισκόμαστε συχνότερα. Επίσης οι γιοί του δεν με αποδέχονται, αλλά μου φτάνει που ξέρω τις ρίζες μου και που ο dadakos μου μ'αγαπάει.
Για την ιστορία να σου πω, ότι οι κόρες μου ξέρουν τον παππού τους, αντίθετα δεν έχω επιτρέψει ποτέ στον πατριό μου να τις πλησιάσει!!
quote:
OK συγνωμη ελπιζω παντως τωρα να εισαι πολυ καλυτερα και απο εδω και περα να σου πανε ολα δεξια.

Ανεβήκατε μετά στην στέγη να δείτε αν υπήρχε κάποια αναστάτωση στα κεραμίδια; Θυμάσαι τι καιρό είχε εκείνη την μέρα και το σπίτι βρίσκεται σε εξοχή;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Αγαπητέ Yngwie, σχετικά με τις ερωτήσεις που έθεσες:
Σχετικά με τον σύζυγο της μητέρας μου ξέρω ότι είναι (δυστυχώς) από τους πλέον κακούς ανθρώπους και κυριολεκτώ. Η μόνη πηγή ευχαρίστησής του ήταν το να προκαλεί πόνο και θλίψη στους γύρω του. Τρομερά σαδιστής!!
Εάν συνδυαστεί και με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις παρακάτω, βλέπουμε περιτρανα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν έναν πολύ αρνητικό άνθρωπο και δή μαύρο μάγο, όχι απαραίτητα σατανιστή γιατί πολλοί τα μπερδεύουν. Ο μαύρος μάγος με τις εγωιστικές του βλέψεις κινείται εναντίον της κοσμικής εξέλιξης, αυτό που αποκαλούσε ο Ιησους στην Καινή Διαθήκη «Ζητήστε πρώτα τη Βασιλεία και τα υπόλοιπα θα σας δοθούν»
quote:
Σχετικά με τη μαγεία, θυμάμαι δύο περιστατικά. Το ένα δεν το θεωρώ σημαντικό, απλά είχε απαγορεύσει την είσοδό μας σε ένα δωμάτιο.....όπα!!! όπα!! Μιλάμε για το ίδιο δωμάτιο, στο οποίο βρισκόμουν εκείνη την ημέρα....για το δωμάτιό μου..!! Λοιπόν , εκείνο το δωμάτιο (ήταν το δυτικότερο σημείο του σπιτιού), δύο φορές θυμάμαι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, το απομόνωνε από το υπόλοιπο σπίτι.
Σκέψου απλά ότι τα ιερά όλα κοιτούν την Ανατολή και οι λευκοί μυημένοι επίσης τελετουργούν κοιτάζοντας την Ανατολή (για το δικό μας ημισφαίριο).
quote:
Απαγόρευε ακόμα και στη μητέρα μου να μπει εκεί μέσα. Εγώ - φυσικά- είχα τρυπώσει γιατί η περιέργεια δεν με άφηνε σε ησυχία. Τη μία φορά είχα αντικρύσει το εξής: Είχε καλύψει το μοναδικό παράθυρο του δωματίου με μια κουβέρτα (πυκνότατης ύφανσης) με αποτέλεσμα να μην μπαίνει καθόλου φως στο δωμάτιο. Όταν πάτησα τον διακόπτη για να ανάψει η λάμπα, είδα ότι δεν ανταποκρίνονταν. Ο λόγος; Είχε ξεβιδώσει τη λάμπα από το ντουί!!
Όταν επικαλείται κάποιος το σκότος μόνο και μόνο για λόγους συμβολισμού δεν πρέπει να υπάρχει φώς. Για να μην πατήσει κάποιος τυχαία το διακόπτη και του απομαγνητίσει το χώρο αφαίρεσε τη λάμπα απλούστατα.
quote:
Στη νότια πλευρά του δωματίου υπήρχε ένα χαμηλό τραπεζάκι, και επάνω ένα δοχείο σαν ταψι, με άμμο η οποία είχε μαύρα σημάδια επάνω. Μόνο αυτά είδα και βγήκα έξω. Την δεύτερη περίοδο απομόνωσης, υπήρχε το ίδιο σκηνικό, με τη μόνη διαφορά οτι επάνω στο τραπεζάκι υπήρχε και μια αρκάνα!!Για μικρό χρονικό διάστημα το έπαιζε μάντης!!
Το ταψί με την άμμο και τη διάστιξη ήταν για γεωμαντεία ή επίκληση στοιχειακών της Γής (καταχθόνια-Gnomes) τα οποία θα χρησιμοποιούσε για τις μιαρές εργασίες χωρίς να αναλογίζεται ότι τα στοιχειακά είναι σαν μικρά παιδιά που θα εκτελέσουν το θέλημα του Μάγου αλλά αυτός θα πληρώσει πολλαπλό τίμημα εάν αυτό που κάνουν αντιτίθεται στην κοσμική εξέλιξη. Οσο για την Αρκάνα που περιγραφεις την ήθελε για να ανοίξει πύλες , καθώς αυτό που γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι η χρήση τους είναι για μαντεία, αλλά τελικά είναι το μικρότερο και πιο εκλαικευμένο κομμάτι αυτών των καρτών που αντιπροσωπεύουν κοσμικές ενέργειες. Εύχομαι να μην ξέρει να τις ξεκλειδώσει. Αυτά τα χαρτιά δεν είναι Deste.
quote:.
Για εσωτερική ομάδα ή τάγμα δεν γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω κιόλας. Σαν χαρακτήρας δεν ήταν κοινωνικός. Όχι από επιλογή βέβαια, απλά κάθε ένας που τον γνώριζε, σύντομα απομακρύνονταν από κοντά του.
Σπάνια τέτοια μυστικά αποκαλύπτονται σε μοναχικούς αμύητους. Η είχε κάποια καθοδήγηση έστω και από το διαδίκτυο καθώς οι μαύροι δεν έχουν σαβουάρ βίβρ στο χώρο, είτε ήρθε σε επαφή με δυνάμεις και οντότητες από προηγούμενη ζωή που ήταν σε λανθάνουσα μορφή εντός του.
quote:
Για λεκέδες ή βλένα, δεν θυμάμαι τίποτε τέτοιο. Σχετικά με τα ξίφη, είχε μανία. Συνέλλεγε όποιασδήποτε μορφής και εποχής ξιφίδιο, τα οποία μάλιστα κρέμαγε στους τοίχους του σπιτιού. Μάλιστα μια φορά η αστυνομία του είχε κατασχέσει γύρω στα είκοσι κομμάτια καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια κατοχής τους. Έπίσης έφιαχνε ρόπαλα, από ξύλο. (Μέναμε σε αγροτική περιοχή και το επάγγελμά του ήταν αγρότης, οπότε μπορούσε να προμηθεύεται πρώτη ύλη άνετα.) Ρόμπες..Μόνο μια κελεμπία όπου ήταν η αγαπημένη του, αλλά μέχρι σήμερα θεωρώ ότι ήταν μια ακόμη λόξα του. Α!! Δεν ξέρω αν και κατα πόσο έχει σημασία, αλλά είχε ξυρισμένο συνεχώς το κεφάλι του, ενώ είχε μακριά και πυκνή γενειάδα!!
Μην νομίζεις ότι τα εγχειρίδια τα ειχε για διακόσμηση και λυπάμαι που δεν μπορώ να πώ περισσότερα σε αυτό το θέμα όπως και για τα ρόπαλα που ελπίζω να μην ήταν σκαλιστά και γεμάτα περίεργους χαρακτήρες.
quote:
η μυρωδιά...δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτός ο άνθρωπος, έχριζε τον κορμό του σώματός του και τα χέρια του με θειάφι, μια φορά ανά τρίμηνο. Εννοείτε ότι ολόκληρο το σπίτι βρώμαγε θειάφι για αρκετές ημέρες...
Για αυτό και σε ρωτούσα καλή μου. Το θειάφι και η ασαφοέτιδα είναι τα αγαπημένα θυμιάματα των μαύρων καθως δεν χρησιμοποιούν εύοσμα θυμιαματα στις επικλήσεις τους.
quote:
Τώρα για φυτά, μέσα στο σπίτι πράγματι δεν ευδοκιμούσε ποτέ τίποτε. Και στην αυλή, μόνο όσα φύτευε και φρόντιζε η συγχωρεμένη η μάνα της μάνας μου ζούσαν!!
Aμα δεί κανείς περιοχή όπου έχουν τελετουργήσει μαύροι μάγοι, η φύση γύρω μαραίνεται και είναι λογικό καθώς ο λευκός μυημένος που θα αναζητήσει κοσμική ενέργεια για την βοήθεια του συνανθρώπου του θα την πάρει άπλετη και εύκολα εάν συμβαδίζει με την κοσμική εξέλιξη. Αντιθέτως ο μαύρος δεν την έχει άνετα, καθώς κινείται με εγωιστικό συμφέρον, για αυτό και προσφεύγει σε θυσίες αίματος, αχαλίνωτο ομαδικό σέξ, ζεστά κόπρανα με σιτάλευρο για «μάυρα» πρόσφορα,επικλήσεις οντοτήτων και αποστράγγιση ενέργειας από φυτά,ζώα και ανθρώπους στο γύρω περιβάλλον
quote:
Όσον αφορά τον ηλεκτρισμό, αυτό το "τσαφ" που περιγράφεις στο σημείο που ακουμπούσαμε ο ένας τον άλλον, ήταν συχνό φαινόμενο. Επίσης συχνό φαινόμενο ήταν το να παθαίνουμε ηλεκτροπληξία (ευτυχώς όχι θανατηφόρα) κάθε φορά που αγγίζαμε μεταλλικές επιφάνειες. (όχι απαραίτητα ηλεκτρικές συσκευές) .
Oι υποψίες μου για το ότι ο χώρος σου είναι εξαιρετικά αρνητικά μαγνητισμένος δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν μετά απ αυτό κυρίως. Καλά που δεν αγγίξατε καποιο μαγνητισμένο τελετουργικό του εργαλείο. Ποιος ξέρει με τι τα ειχε συνδέσει.
quote:
Ιονιστή δεν είχαμε.
Μακάρι να είχατε γιατί θα τον ζόριζε λίγο και θα του ανακάτωνε τα ρευστα αναλόγως και τον ιονισμό που θα έκανε βέβαια.
quote:
Κάτι που μου έκανε εντύπωση πέραν αυτού που περιέγραψα εχθές ήταν το εξής: Μια νύχτα (γύρω στο 97 - 98 δεν θυμάμαι ακριβώς), ξυπνήσαμε όλοι στο σπίτι, με μια αίσθηση αποπνικτικής ατμόσφαιρας... Είχε συμβεί το εξής: Η τηλεφωνική συσκευή η οποία υπήρχε στο δωμάτιο του Ηλία και της μητέρας μου, (δεκαετίας του 80, κλασσική , χρώματος πράσινου λαχανί, με τον τροχό που τον γύριζες για να καλέσεις τον αριθμό)είχε πάρει φωτιά μόνη της. Καλέσαμε τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, κανείς δεν μπορούσε να βρει την αιτία, πηγή πυρός δεν υπήρχε στο δωμάτιο...
Η φωτιά είχε κάψει τον τοίχο αλλά όχι το κομοδίνο το οποίο ήταν ξύλινο, Ούτε καν το σεμέν, το οποίο ήταν βαμβακερό... Το σπίτι βρώμαγε επί εβδομάδες..
Η γραμμή του τηλεφώνου λειτουργεί με χαμηλή τάση 50-100 volt συνεχούς ρεύματος μικρής εντάσεως. Η γνώμη ενός ηλεκτρονικού εδώ θα ήταν απαραίτητη αλλά το βλέπω απίστευτο ακόμα και αν βραχυκύκλωνε κάποιος τα καλώδια να πιάσει φωτιά. Εχω ανοίξει τέτοιες συσκευές παλιότερα και δεν έχουν τίποτα υπολήψιμο που θα παιρνε εύκολα φωτιά. Εχω μία υποψία ότι το κομοδίνο το ειχε κάνει βωμό πρόχειρα αλλα΄δεν είμαι σίγουρος.
quote:
Επίσης την ίδια περίοδο, ένα άλλο βράδυ, όταν πήγε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του, ανοίγοντας τα σκεπάσματα είδε έναν τεράστιο σκορπίο...Αυτό βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογικό καθώς όπως προείπα το σπίτι βρίσκεται σε αγροτική περιοχή..
Nαι για αγροτική περιοχή ήταν φυσιολογικό. Εάν όμως γινόταν συχνά έχει παρατηρηθεί ότι οι επικλήσεις αρνητικών Κρόνιων οντοτήτων τραβάει έρποντα έντομα μεγάλου συνήθως μεγέθους.
quote:
Τελευταίο χαρακτηριστικό ( και κλείνω γιατί θεωρώ ότι αρκετά σας κούρασα) ήταν ότι, ενώ ζούμε στην Κρήτη που έχουμε ηλιοφάνεια 300 ημέρες τον χρόνο, και ενώ το σπίτι ήταν και ευάερο και ευηλιο, υπήρχε πάντοτε έντονη η μυρωδιά της μούχλας.. παντού σε σκεπάσματα, σε ντουλάπες... Επίσης το σπίτι αν και μονοκατοικία ήταν πάντα παγωμένο...χειμώνα - καλοκάιρι.
Αυτά προς το παρόν!!
Eάν το σπίτι δεν είναι υγρό από τη φύση του η συσσώρευση μούχλας είναι περίεργη και αρκετοί έχουν συναντήσει τέτοια φαινόμενα σε παγιδευμένους με αρνητική ενέργεια χώρους. Το πάγωμα εάν δεν είναι απο φυσικούς λόγους συνήθως συνοδεύει επιτυχείς τελετουργίες και σημαίνει σε αρχική φάση ουδετεροποίηση της αστρικής ατμόσφαιρας ειτε η επίκληση ήταν λευκή είτε μαύρη.
Κάποιος φοιτητής παλαιότερα σε κάποιο Αμερικάνικο φόρουμ έλεγε ότι ο συγκάτοικος του ήταν μαύρος μαγος και όποτε τελετουργούσε επικαλουμενος οντότητες οι τοίχοι αποκτούσαν μετά απο λίγες ημέρες μία όψη αποσύνθεσης και διάβρωσης, καθώς και άλλα φαινόμενα συνέβαιναν.
Ο τύπος ήταν από τους κλασσικούς σκεπτικιστές αλλά όταν τα είδε ιδίοις όμμασι έψαχνε για βοήθεια στα φόρουμ κατατρομαγμένος καθώς στην αρχή κορόιδευε τον μαύρο μάγο όπως κάθε άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα αλλά επιμένει να έχει άποψη αμέτη μουχαμέτη.
Αν κάποιος πετάξει κάτω με τσαντίλα στο πάτωμα ένα κουτάλι κατεβάζοντας καντήλια,δοξαστικά και εξαπτέρυγα ο επόμενος που θα φάει με αυτό θα έχει στομαχόπονο, αυτο σημαίνει αρνητική ενέργεια και όπως και η θετική ποτίζει τα πάντα γύρω μας.
Ο πατριός σου ως συμπέρασμα καλή μου ειχε μαγνητίσει απίστευτα το δωμάτιο με τις μαύρες εσωτερικες του εργασίες. Εκεί λοιπόν σε εκείνο το χώρο είχε ανοίξει ένα έτοιμο Portal ,μία πύλη η οποία για να ανοίξει χρειαζόταν ένα διαβατήριο.
Τι "καλύτερο" λοιπόν από μία ευχή-επίκληση , ένα απλό διαολόστελμα δηλαδή μία επίκληση στο συλλογικό κακό που έχει δημιουργηθεί από το αρνητικό ρευστό όλων των ανθρώπων στο μαζικό ασυνείδητο καθώς ο Σατανάς δεν είναι ένα πλάσμα με κέρατα ούτε ο Θεός ένας παππούλης με μούσια κάπου μέσα στο στερεωμα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι πιστεύω.
Ο αδερφός σου με το να σε διαολοστείλει απλά άνοιξε την πύλη (όπως σωστά ανέφερε ο Dying Incubus) και το φαινόμενο από κάποια ζωοποιημένη σκεπτομορφή του πατέρα σου (π.χ αστρικός φύλακας) ή κάποια αντίστοιχης κραδασμικότητας οντότητα εμφανίσθηκε πάραυτα καθώς το δωμάτιο ήταν Μαύρος Ναός και έγινε το manifestation.
Αντίστοιχα γνωρίζουμε ότι «θαύματα» γίνονται εντός ενός λευκού τελετουργημένου χώρου όπως οι εκκλησίες και όχι έξω από αυτές κατ αναλογία. Αν ο αδερφός σου σε διαολόστελνε σε κάποιο άλλο σπίτι δεν θα συνέβαινε τίποτα της προκοπής ως απτό φαινόμενο. Το ότι σφράγισε το παράθυρο με το λιβάνι ήταν μία πανέξυπνη αποφασιστικη κίνηση ως παρόρμηση της ψυχής του.
Εάν μένεις ακόμα εκεί προσπάθησε να φέρεις ένα καλό ιερέα να κάνει ένα ευχέλαιο ή κάποιον λευκό μυημένο με εσωτερικές γνώσεις της προκοπής να καθαγιάσει το χώρο δωρεάν. Οσο για τα υπόλοιπα προβλήματα που αναφέρεις σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να τα ξεπεράσεις γρήγορα καθώς όλα έχουν μία αιτία και τίποτα δεν είναι τυχαίο και ο σταυρός του καθενός είναι τόσος όσο αντέχουν οι ώμοι του και αυτό είναι ένα μυστήριο της ψυχής και του Θείου κατ επέκτασιν. Ευθυγράμμισε τους κραδασμούς σου με ευχάριστες σκέψεις για τα πάντα και αγάπη στην καρδιά και οι δυσκολίες γρήγορα θα ξεπεραστούν.
Με ζήτησε κανείς; Αν και έξω από τα νερά μου στο τόπικ αυτό, θα επιχειρήσω να απαντήσω στην ερώτηση σου. Η τάση στο τηλεφωνικό δίκτυο είναι πράγματι χαμηλή. Τυπικά 48 Volts, αν και στην πραγματικότητα κυμαίνεται πολύ. Στη διάρκεια του κουδουνίσματος η τάση αυτή ανεβαίνει δραματικά, και φτάνει τα 70 – 100volts. Φωτιά μπορεί να προκληθεί, και είναι ακριβώς του τύπου που περιγράφει η Λευκίππη. Δηλαδή δύσοσμος καπνός (συνήθως από τον πυκνωτή) και με φλόγα που δεν φτάνει όμως να λιώσει το πλαστικό. Εξαιρούμε βέβαια την περίπτωση κεραυνού στο δίκτυο, γιατί στην αφήγηση κλήθηκε ο ΟΤΕ (θα είχε «πέσει» το αντικεραυνικό στον κέντρο του). Μια φωτο ενός τέτοιου τηλεφώνου μπορείς να δεις εδώ:
http://web.ukonline.co.uk/freshwater/t706.htm
«κάτι που έζησα πριν από 8 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών»
Σήμερα 2006-8=1998
Πράγματι:
Ημισκούμπρια - Ο διάβολος κατέβηκε κάτω στο Χολαργό από τον δίσκο "Ο δίσκος που διαφημίζετε" Album Fm Records, 1997
O διάβολος κατέβηκε κάτω στο Χολαργό
και πρόλαβε το Lada μου που ήτανε αργό
Χτυπάει το τζαμάκι απ΄την πλευρά του Μιθριδάτη
που σαν τον είδε να πετά του έφυγε το μάτι
Μια ώρα μας κυνήγαγε πάνω στη Μεσογείων
κι απόψε θα γινόταν η νύχτα των οργίων.
Το κερατό του έβαλε επάνω στη στροφή
και άρχισε να ομιλεί με σουβλερή φωνή
- Ελάτε 'δω ημισκούμπρια, ελάτε 'δω σκουμπριά
σε μένα δεν θα πιάσει η παραπλαλαλιά
θα πάμε μία κόντρα στον ημισκουμπρισμό
εδώ θα σας πατήσω, πεκερεπάνω στον λαιμό
Θα βάλουμε ένα στοίχημα μα θα κερδίσω εγώ
γιατί άλλα ημισκούμπρια εγώ δεν τα μπορώ
«Με διαολοστέλνει αρκούντος»
Μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις δαιμονοληψίας και μετέπειτα εξορκισμού στη Γαλλία άρχισε ακριβώς έτσι, με πατέρα που είπε στο παιδί του «να σε πάρει ο διάβολος» (αν θέλετε λεπτομέρειες τα λέμε)
Σχετικά με τα ξίφη, είχε μανία. Συνέλλεγε όποιασδήποτε μορφής και εποχής ξιφίδιο, τα οποία μάλιστα κρέμαγε στους τοίχους του σπιτιού»
Τα τελετουργικά ξίφη ξεχωρίζουν από ένα εκ των τριών: ή είναι χάλκινα (σπάνια), ή έχουν πάνω τους χαραγμένα ονόματα και φράσεις (το σύνηθες), ή δεν έχουν υποφυλακτήρα (η έχουν σε σχήμα διπλής ημισελήνου). Αυτά για τα συστήματα τα οποία τουλάχιστον εγώ γνωρίζω.
«Εννοείτε ότι ολόκληρο το σπίτι βρώμαγε θειάφι για αρκετές ημέρες...»
Μήπως είχε αμπέλια ο άνθρωπος σαν γεωργός που ήταν;
«Όσον αφορά τον ηλεκτρισμό, αυτό το "τσαφ" που περιγράφεις στο σημείο που ακουμπούσαμε ο ένας τον άλλον, ήταν συχνό φαινόμενο. Επίσης συχνό φαινόμενο ήταν το να παθαίνουμε ηλεκτροπληξία (ευτυχώς όχι θανατηφόρα) κάθε φορά που αγγίζαμε μεταλλικές επιφάνειες. (όχι απαραίτητα ηλεκτρικές συσκευές)»
Μην αγοράζεις ρούχα και παπούτσια από κινέζους!!!!!! Πολύ το πλαστικό, και ο στατικός.
«Το ταψί με την άμμο και τη διάστιξη ήταν για γεωμαντεία ή επίκληση στοιχειακών της Γής.»
Πολύ σωστά. Πάντως εμένα αυτό με την οντότητα που είναι έξω από το δωμάτιο και προσπαθεί να μπεί, μάλλον σε αβραμελίν μου κάνει…
«ενώ ζούμε στην Κρήτη που έχουμε ηλιοφάνεια 300 ημέρες τον χρόνο»
Πράγματι το επώνυμο Tσου@@άκη είναι πολύ συνηθισμένο στο Ρέθυμνο και τα Χανιά. Ελπίζω να μην είσαι μόνο η συνώνυμη συγγραφέας του «ψευδαίσθηση» και μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί. (Φιλική συμβουλή: το να βρεις τα στοιχεία κάποιου στο internet είναι απλό, όμως εσύ το διευκολύνεις πολύ. Πρόσεχε please)
Yngwie ελπίζω να βοήθησα……..
quote:
“Η γνώμη ενός ηλεκτρονικού εδώ θα ήταν απαραίτητη”
Με ζήτησε κανείς; Αν και έξω από τα νερά μου στο τόπικ αυτό, θα επιχειρήσω να απαντήσω στην ερώτηση σου. Η τάση στο τηλεφωνικό δίκτυο είναι πράγματι χαμηλή. Τυπικά 48 Volts, αν και στην πραγματικότητα κυμαίνεται πολύ. Στη διάρκεια του κουδουνίσματος η τάση αυτή ανεβαίνει δραματικά, και φτάνει τα 70 – 100volts. Φωτιά μπορεί να προκληθεί, και είναι ακριβώς του τύπου που περιγράφει η Λευκίππη. Δηλαδή δύσοσμος καπνός (συνήθως από τον πυκνωτή) και με φλόγα που δεν φτάνει όμως να λιώσει το πλαστικό.
Απάντησες γρηγορότερα και απο πνευμα καλέ μου φίλε μάγιστρε και σε ευχαριστώ που έδωσες τα φωτα σου.
Οντως έχεις απόλυτο δίκιο, θυμάμαι πρίν απο χρόνια που είχα ανοίξει κανά δυό τετοιες συσκευές οι οποίες είχαν μέσα 2 ή 3 μεγάλους σχετικά με την πλακέτα πυκνωτές μη ηλεκτρολυτικούς (ήταν με φύλλο αλουμινίου τυλιχτοί σαν χαλί) και αναρωτιόμουν όταν απαντούσα στο τόπικ αφενός μεν εάν με τόσα λίγα βόλτ θα σκάγανε αυτά οι πυκνωτές θηρία (σχετικά) και κατά πόσο η φλόγα που θα έβγαινε θα έλιωνε εκείνο το σκληρό κοκκάλινο σε υφή καβούκι του τηλεφώνου που άν το πέταγες σε τζαμαρία θωρακισμενου οχήματος θα έσπαγε. Τι να πώ.
Τώρα όσον αφορά άν η οντότητα είναι Αβραμελίν στύλ, να ρωτήσουμε τη Λευκίππη εάν ο πατριός ήταν τυπικός με το τυπικό του Αβραμελίν και το πάτωμα είχε ξύλο κέδρου,άμμο στην βεράντα για τα δαιμόνια κτλ που χλωμό το κόβω για τον τύπο καθώς θα είχε αγιάσει μόνο απο τα πολύμηνα προπαρασκευαστικά.
οσον αφορά το χάλκινο εγχειρίδιο νομίζω ότι το ομορφότερο όλων είναι το θιβετανικό πούρ μπού ή πουρ μπά, το οποίο έχει 3 λεπίδες (για να κόβει νοητικό,αστρικό,φυσικό πεδίο)και το οποίο ένας Θιβετιανός ιερέας φημολογείται ότι είναι ικανός να δώσει την ζωή του προκειμένου να μην πέσει ένα τέτοιο σε χέρια αμυητου.2-3 τεμάχια έχουν βγεί μόνο πρός την ευρώπη και αυτά με δυσκολία. Στην φωτό το βλέπουμε στα χέρια ενός τέτοιου Ρίποντσε.

Edited by - Yngwie on 28/06/2006 03:53:13
quote:
Αυτά περί ποδοβολητού στην στέγη και έκρηξη, μου θυμίζουν σφαιρική αστραπή. Την έχετε σκεφτεί ποτέ αυτή την περίπτωση;
Μα καλά η σφαιρική αστραπή ακούγεται σαν ποδοβολητό?
Που το άκουσες αυτό Οstria?