- 3 Χρόνια Forums !! - !! Νέα των Forums !!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν ακόμη σε αυτήν την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα(και μάλλον όχι μόνο) προσπάθεια, με τις Γνώσεις τους, την αγνή διάθεση Προσφοράς, Αλληλοκατανόησης και Συνεργασίας και με το ψυχικό και πνευματικό τους Σθένος!
Είναι σίγουρα μία δύσκολη προσπάθεια, κοπιαστική και επίπονη, όμως, όσο στη δική μας Θέληση και Δύναμη προστίθεται και αυτή η συνδυασμένη Δύναμη μεγάλης κλίμακας, των Φίλων του ESOTERICA(Επισκεπτών/Αναγνωστών, Μελών και Συνεργατών) ο χώρος αυτός δεν μπορεί παρά να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και συνεχώς αναζωογονούμενη στοχαστικότητα!
Από τα περυσινά "Γενέθλια" τα μηνύματα που φιλοξενούν οι Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και έχουν φτάσει στον αριθμό των 144.000, σταλμένα από πάνω από 8.150 εγγεγραμένα Μέλη(αριθμός ο οποίος έχει υπερδιπλασιαστεί), σε πάνω από 4.900 Θέματα Συζήτησης, κατηγοριοποιημένα σε Ειδικά και Γενικά Θεματικά Forums, όπως:
.-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
.-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
.-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
.-= Η ΨΥΧΗ =-.
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
.-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
.-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
- Κινηματογράφος -
ΕΙΚΟΝΕΣ
Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Περιοδικά - Βιβλία
(από την σημερινή ανακοίνωση στην Κεντρική Σελίδα του ESOTERICA)
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------

Κάντε απλώς κλικ εδώ:
http://www.gto.gr/gr/accomm/hotel/detail.php?id=1880

ΕΥΓΕ !!!
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ.
ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ !
Ο κακός λύκος

This Site Created by Pagoni-Maison Des Cravates and Hosted By WCI
http://www.pagoni.gr/main1.htm
Ο κακός λύκος
Gruppo Pagoni - Γιώργος Παγώνης
GRUPPO PAGONI ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Gruppo Pagoni.
Σπούδασε ηλεκτρονικός και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.Η μεγάλη του αγάπη για τα ρούχα και το πάθος του για το εμπόριο τον οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξει αρχικά μια μικρή μπουτίκ και, στη συνέχεια να δημιουργήσει αλλά και να επεκτείνει τις επιχειρησιακές του δραστηριότητες στον τομέα της εισαγωγής και διάθεσης ρούχων.
Σήμερα το Gruppo Pagoni με 350 πελάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο εισάγει και διαθέτει 85 γραμμές των μεγαλύτερων σχεδιαστών του κόσμου, όπως Gianni Versace, Gianfranco Ferre, Moschino, Byblos, Iceberg, Alberta Ferretti, κ.α.Παράλληλα το Gruppo Pagoni έχει 12 μαγαζιά λιανικής στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Παγώνης είναι παντρεμένος με την Λία Παγώνη και έχουν μια κόρη την Α. Παγώνη.
Έτσι λοιπόν γίνετε εύκολα κατανοητό πως η Στοά Ρ2 ( Ρ2 είναι η κωδική ονομασία της λέξεως Pagoni-2 ) η οποία έδρευε στην Ιταλία δημιούργησε το παρακλάδι Gruppo Pagoni ή αλλιώς «Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ», αυτή η οργάνωση έδρασε και δρα παγκοσμίως με αρχηγούς του Τάγματος τους γνωστούς μασόνους, Gianni Versace, Gianfranco Ferre, Moschino, Byblos, Iceberg, Alberta Ferretti.
Στην Ελλάδα εγκατεστημένος Αρχηγός είναι ο Giorgio Pagoni, που και καλά πουλάει γραβάτες, αλλά αποκρύπτει ότι αυτό έχει συμβολικό νόημα και σημαίνει ότι όποιος μαρτυρήσει τα μυστικά της οργάνωσης θα του δέσουν μια θηλιά στο λαιμό.
Να λοιπόν αγαπημένοι φίλοι η σύνδεση και η δολοπλοκίες !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ !!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΕΣΤΗ !!!!
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 28/07/2004 13:50:35
Υ.Γ. 1 «Αστους να λένε, άστους να πουν, αυτοί δεν ξέρουν ν αγαπούν», λέει ένα τραγουδάκι που ίσως και να κολλάει στην περίσταση.
Υ.Γ. 2 Πώς το έλεγε ναδεις ο drumx13 στην ψηφιακή του υπογραφή... «Αγάπη και συγχώρεση» κάτι τέτοιο.

Αγαπημένε μου Oannes.
Ο κακός λύκος
Παγών(Ε)ι. Να λοιπόν που διαπλέκεται και η Ομάδα Ε μέσα σε όλα.

quote:
Να 'σαι καλά! Μ' έκανες και γέλασα!
Το 'χεις και σε τσάμικο;
No name human
"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ zadok ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ τον αδερφο απο την "σκερντεμπεη";
εκεινος θα μας σειρει το τσαμικο
μαζι με μια απο δολοπλοκια κατα το δοκουν
ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΙΣΑΤΕ;
poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;
...γιατί έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λένε...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Έχει χαθεί κάθε μέτρο !!!!!!!!ΕΥΓΕ !!!
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ.
ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ !
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ.
Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΝΑ OSCAR ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!
Συνέχισε τα πας μία χαρά !!!
Ο κακός λύκος
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΣ;
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΟΚΑΤΙΝΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΡΕ ΜΑΣΟΝΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
Κάτι άλλο ;
Ο κακός λύκος
"Μα ενδείξεις θανάτου, ο θάνατος του παλαιού ανθρώπου, ο θάνατος του χθές."
Μπορεί το θέμα να υπάρχει και σε άλλα τόπικ, μπορεί και όχι. Αδιάφορο, για μένα που είναι μόλις η δεύτερη φορά που κοινωνώ μαζί σας κάποιες μου σκέψεις. Ο καθένας που συμετάσχει εδώ έχει τα δικά του κίνητρα, αλλά το ότι δίνεται αυτή η δυνατότητα να εκφράσει κάποιος τον εαυτό του (συναισθηματικά, νοητικά ή πνευματικά)είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον... και πρόκληση...
Ο "θάνατος του χθές", που αναφέρει η φίλη AFMA, θεωρώ ότι είναι μία φράση κλειδί για τον ειλικρινή αναζητητή που θέλει να βαδίσει την Ατραπό, αλλά και για τον καθένα που δεν γνωρίζει την εσωτερική φιλοσοφία και την ορολογία της αλλά που απλά επιδιώκει να βελτιώνει τον εαυτό του και τις σχέσεις του με τους άλλους.
Πώς μπορεί να υπάρχει εξέλιξη αν κάποιος παραμένει προσκολλημένος σε συνθήκες του παρελθόντος ή ακόμα σε αποκρυσταλλωμένες ιδέες-μορφές, απόψεις, πεπαλαιωμένες παραδοχές;
Πολύ εύστοχα αναφέρεται στο Ευαγγέλιο: "Εν τη ανακαινήσει του νοός υμών μεταμορφούσθαι"
Η υπέρβαση των πιστεύω μας, και κατ' επέκταση η διάλυση και καταστροφή τους και η αντικατάσταση με νέες ιδέες, είναι δύσκολο έργο.
Η απόρριψη - θάνατος των συναισθηματικών μας εξαρτήσεων, επίσης.
Η λέξη θάνατος τρομάζει, γιατί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι βαθιά καταγεγραμμένο στην κυτταρική μας συνείδηση. Κανένα μέρος της ύπαρξής μας δεν θέλει να πάψει να υπάρχει... Συγκεκριμένες συναισθηματικές συμπεριφορές, νοητικές στάσεις, ιδέες, έχουν την δική τους ζωή...δεν επιθυμούν τον θάνατο.
Δεν υπάρχει πνευματική εξέλιξη χωρίς καθημερινό θάνατο. Το μόνο άφθαρτο και αναλλοίωτο είναι το Πνεύμα.
Όλα τα άλλα μέρη της ύπαρξής μας υπόκεινται στη μεταβολή. Με την Θέλησή μας ή χωρίς την Θέλησή μας...
Επιλέγουμε...
quote:
Δεν υπάρχει πνευματική εξέλιξη χωρίς καθημερινό θάνατο. Το μόνο άφθαρτο και αναλλοίωτο είναι το Πνεύμα.
Όλα τα άλλα μέρη της ύπαρξής μας υπόκεινται στη μεταβολή. Με την Θέλησή μας ή χωρίς την Θέλησή μας...
Επιλέγουμε...
NADA, Καλώς όρισες στο esoterica.gr,
Βρίσκω τις σκέψεις ώριμες και έχεις δίκιο
κυρίως στην τελευταία σου φράση.
"Με τη θέλησή μας ή χωρίς αυτήν."
Διότι όσο και να θελήσουμε ή δεν θελήσομε
η Φύση έχει χαράξει το μονοπάτι της.
Η επιλογή μας είναι ακριβώς ετούτη, ή γινόμαστε βοηθοί της/συνεργοί της ή
θα βολοδέρνομε μεταξύ σκότους και ημιφωτισμού.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Η δημιουργία εντυπώσεων σχετικά με προσωπικά στοιχεία των μελών, η χρήση ανάρμοστων εκφράσεων και η άμεση υποτίμηση των συνομιλητών αλλά και φορέων,
αποτελούν το νοηματικό απόσταγμα του τελευταίου μηνύματος, που σαν τέτοιο, δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό...![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
πρεπει να με δικαιολογησεις που δεν θα σε γραψω καλα τα ελλαδικα μα σχολειο, στην ελλαδα δεν πηγα ποτε. ουτε και στην σουηδια που μεγαλοσα
θα κανω μεγαλη προσπαθια να σε γραψω οσο πιο καλα μπορω για να ακουσεις και λιγο εκεινους που δεν ειναι στο απυροβλιτο, που δεν εχουν την οποια ασυλεια με τον μεγαλο αριθμο μηνυματων!
εξ αρχης σε λεω ποσο λυπαμε για οτι εδω μεσα μου εχει συμβει
quote:
Η ταυτότητα του μέλους "doloplokos" απενεργοποιείται.Η δημιουργία εντυπώσεων σχετικά με προσωπικά στοιχεία των μελών, η χρήση ανάρμοστων εκφράσεων και η άμεση υποτίμηση των συνομιλητών αλλά και φορέων,
αποτελούν το νοηματικό απόσταγμα του τελευταίου μηνύματος, που σαν τέτοιο, δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό...κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ακου χαρα μου Αμαλια τι θα σε ρωτησω με προσοχη και εαν σεβεσε οτι κανεισ εδω μεσα μου απαντασ
πιες ειναι οι διαφορες χαρα μου αναμεσα στα μελη ,ραμογλου, ζαντοκ, κελσου και του δολοπλοκου που εβαλες λουκετο στο λογαριασμο;
εισαι γυναικα καθως λεγει το ονομα σου (εχεις και τα λουκετα). Δε με λες λοιπον γιατι υπαρχει αυτη η μεγαλη και επιλεκτικη διαφορα λουκετου στα νεα μελη , απο τα παλια;
διαβασες τι με κανανε τα παλια μελη ,ατμα, ραμογλου, κελσος, ζαντοκ;
εγω σαν νεο μελος ειπα να γραφτω στο σαϊτ ΣΟΥ γιατι πιστευα οτι κατι παραπανω θα εβρησκα για τον πνευματικο ανθρωπο που ολοι εχουμε μεσα μας. Βεβαια δεν περιμενα ποτε ολη την λασπη του περιθοριου της ζωης να την βρω μπροστα μου απο τα προαναφερθησα μελη χαρα μου.
που εισουν εκεινεσ τισ στιγμεσ για να τους κλεισεις το πολυ βρωμικο στομα τους; ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ αΜΑΛΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΗΓΩ απο το σαϊτ ΣΟΥ;
πες μου που εκανα λαθος και με ελεγαν ηρονικα για μελοντολογους, για αποτυχυμενους τραβεστι, για οτι δηθεν ειμαι ενα αλλο μελος και πως με καταλαβαν γιαυτο και με εβριζαν!
και εγω να φωναζω ,να απολογουμε πως δεν ειναι ετσι, πως ειμαι η Ελένη Γκοσδίδη και οποιος θελει μπορει να συναντιθουμε καθως το εκανα ενα μελο σασ που φησικα δεν εχει καμια σχεση με τους προαναφερομενους.
ναι συναντισα νομιζω οτι καλλητερο εχετε σε ανθρωπινη παρουσια.
εαν θελεις μπορεις να με το ζητησεις το τηλεφωνο μου και να μιλησουμε προσωπικα.
εκλεισες τον δολοπλοκο (καλα εκαμεσ φησικα) τους μελη σου στο σαϊτ του εσωτερισμού γιατι τους εχεις;
που ξερουν αυτοι για το πνευματικο συστημα ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ και με εγραψαν μεχρι για γραβατες;
ακομα γιατι παρακολουθουν τα μελη αφου μεχρι και το τηλεφωνο μου εψαχναν,και οι ιδιοι με το ειπαν.
ξερω θα τρεξουν να γραψουν απο κατω μου αλλα αρθρα για να μην το δεις μα εγω θα σε στελνω συνεχεια ετουτες τις απορειες μου ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ O LAMPOLAS GLASYA και με εβρισε στο θεμα του θωδορη αλλα και αλλου;
αισθανομαι οτι κεινισε σαν ομηροσ καποιων σκοτινων δυναμεων εαν δεν εισαι στο συστημα το γνωστω.
περιμενω απαντησεις χαρα μου Αμαλια
το οφειλεις στο νεο μελος του σαϊτ σου.
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
Χαίρομαι που έστω και ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ, η συντονίστρια Αμαλία κάνει επιτέλους την εμφάνισή της...
Αγαπητή Αμαλία, αλήθεια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ;;;
Υποψιάζομαι (και ΕΛΠΙΖΩ), "μάλλον" λόγο των διακοπών του καλοκαιρίου...
Θεωρώ ότι θα πρέπει, ΚΑΘΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ, να ελέγξετε τις ΔΙΠΛΟ ή ΤΡΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΕΣ κάποιον μελών...
Φυσικά μου κάνει εντύπωση το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ΜΟΛΙΣ απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός του μέλους "Δολοπλόκος", ΞΑΦΝΙΚΑ και απο το ΠΟΥΘΕΝΑ το μέλος "ΑFMA" (αλήθεια, εσένα δε σε παραπέει στο μέλος ΑΤΜΑ μόνο η αναξιότητά μου κάνει αυτόν το συνειρμό;;;), εμφανίστηκε με την ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ προσπάθεια να ΓΡΑΨΕΙ (όπως συνήθως κάνει) με την ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (άκουσων άκουσων) των Ελλήνων της Βορείου Ελλάδας!!!
Και για τους βραδύνοες της παρέας (εκείνους δηλαδή που ΑΛΛΑ τους γράφουν και εκείνοι ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ να διαβάζουν), εννοώ πώς ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δε συνάντησα ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΡΑΠΤΟ απο φίλο της Βορείου Ελλάδας που να ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, τον τρόπο του μέλους "AFMA", TON τοπικό ΓΛΩΣΙΚΟ ΙΔΙΟΜΑΤΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών...
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ... (καλά ρε καρντάσια, ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ που σας κάνει η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ με το nickname "AFMA";;;)
Και για να ΕΞΗΓΗΘΩ για να ΜΗΝ "με πούν" ότι τους βρίζω, η λέξη ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ σημαίνει την χιουμοριστική απεικόνηση ενός ΠΡΟΣΩΠΟΥ ή ενός ΤΟΠΟΥ ή... ή... ή... ότι επιθυμεί να ΣΑΤΗΡΙΣΕΙ ο εμπνευστής...
Στα λέω αυτά αγαπητή Αμαλία, γιατί ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ότι ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και το λογαριασμό του μέλους "AFMA", τότε θα ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ εξίσου απο το ΠΟΥΘΕΝΑ και ΞΑΦΝΙΚΑ, το μέλος....... (ψάξτε εσείς οι υπεύθυνοι του Esoterica.gr να βρείτε ΠΟΙΑ/ΟΣ είναι.)
Σε σένα λοιπόν ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ της Β.Ελλάδος, αγαπητή "AFMA"...
quote:
"...πιες ειναι οι διαφορες χαρα μου αναμεσα στα μελη ,ραμογλου, ζαντοκ, κελσου και του δολοπλοκου που εβαλες λουκετο στο λογαριασμο;..."
Την απάντηση σχετικά με την αναξιότητά μου, θα τη βρείς στα 2.000 μηνύματα - ΚΕΙΜΕΝΑ (όχι φατσούλες και μλκούλες για να αυξηθεί ο αριθμός τους όπως κάνει "εξαίρετο" μέλος των forums)...
Αν, λέω ΑΝ έχεις άντερο να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, σε προκαλώ...
quote:
"...εισαι γυναικα καθως λεγει το ονομα σου (εχεις και τα λουκετα). Δε με λες λοιπον γιατι υπαρχει αυτη η μεγαλη και επιλεκτικη διαφορα λουκετου στα νεα μελη , απο τα παλια;.."
Βλέπε ΟΠΩΣ προηγουμένος...
quote:
"...διαβασες τι με κανανε τα παλια μελη ,ατμα, ραμογλου, κελσος, ζαντοκ;..."
Τι "σε έκανε" το μέλος Κέλσος, γιατί δε διακρίνω ΤΙΠΟΤΑ;;;
quote:
"...εγω σαν νεο μελος ειπα να γραφτω στο σαϊτ ΣΟΥ γιατι πιστευα οτι κατι παραπανω θα εβρησκα για τον πνευματικο ανθρωπο που ολοι εχουμε μεσα μας. Βεβαια δεν περιμενα ποτε ολη την λασπη του περιθοριου της ζωης να την βρω μπροστα μου απο τα προαναφερθησα μελη χαρα μου..."
Για ποιόν άνθρωπο είπαμε ότι λές;;;
Εκείνον που ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ άρθρα απο περιοδικά & sites που εκδίδουν και συγγράφουν σε αυτά, ΑΔΑΕΙΣ και ΑΜΑΘΕΙΣ σε θέματα πνευματικής αναζήτησης (όπως εσύ αναφέρεις).
quote:
"...που εισουν εκεινεσ τισ στιγμεσ για να τους κλεισεις το πολυ βρωμικο στομα τους; ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ αΜΑΛΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΗΓΩ απο το σαϊτ ΣΟΥ;..."
Σκέφτηκες αγαπητή μου ότι σου συμπεριφέρθηκαν ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ στους άλλους;;;
quote:
"...πες μου που εκανα λαθος και με ελεγαν ηρονικα για μελοντολογους, για αποτυχυμενους τραβεστι, για οτι δηθεν ειμαι ενα αλλο μελος και πως με καταλαβαν γιαυτο και με εβριζαν!..."
Ανάτρεξε και διάβασε ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα και θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ την απάντηση...
Αλλοι το έκαναν, εσύ γιατί δε το κάνεις;;;
quote:
"...και εγω να φωναζω ,να απολογουμε πως δεν ειναι ετσι, πως ειμαι η Ελένη Γκοσδίδη και οποιος θελει μπορει να συναντιθουμε καθως το εκανα ενα μελο σασ που φησικα δεν εχει καμια σχεση με τους προαναφερομενους.
ναι συναντισα νομιζω οτι καλλητερο εχετε σε ανθρωπινη παρουσια.
εαν θελεις μπορεις να με το ζητησεις το τηλεφωνο μου και να μιλησουμε προσωπικα..."
Μπορείς να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ αγαπητή μου, αλλά όταν υπάρχουν απο μεριά σου η ΑΓΕΝΕΙΑ πάνω απ'όλα (ανάτρεξε στα πρώτα σου μηνύματα και θα δείς τι εννοώ) τότε ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ με όσα απορείς...
Για το μέλος που "συνάντησες" (φυτέψατε τίποτες παρεούλα;;;), αν ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ και φυσικά να το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, μπορείς να έχεις όποια εικόνα θέλεις αλλά ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ να δεχτούμε και a priori τα όσα λές...
Είσαι η πηγή της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ...
quote:
"...εκλεισες τον δολοπλοκο (καλα εκαμεσ φησικα) τους μελη σου στο σαϊτ του εσωτερισμού γιατι τους εχεις;..."
Να σε πληροφορίσω ότι η Αμαλία και φυσικά η ΚΑΘΕ Αμαλία - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα...
Τα μέλη βρίσκονται ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ...
Και βρίσκονται τα μέλη σε έναν διαδυκτιακό τόπο που φυσικά ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ...
quote:
"...που ξερουν αυτοι για το πνευματικο συστημα ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ και με εγραψαν μεχρι για γραβατες;..."
Γιατί ξέρεις ΕΣΥ για το σύστημα της Αριστερής Ατραπού κάτι;;;
Μας το παράθεσες;;;
Μου έδειξες ότι κάνω λάθος κατατάσοντάς το στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ & ΜΑΥΡΗ ΑΤΡΑΠΟ την οποία πιθανολογώ ότι ΕΣΥ ανήκεις;;;
Τα άδεια , γεμάτα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...
Εξ'άλλου ο φίλος Ράμογλου ήταν ΠΛΗΡΩΣ και ΑΚΡΩΣ κατατοπιστικός σχετικά με το ΠΑΓΩΝΙ και τους ΛΑΙΜΟΔΕΤΕΣ (κοινός γραβάτες...)
quote:
"...ακομα γιατι παρακολουθουν τα μελη αφου μεχρι και το τηλεφωνο μου εψαχναν,και οι ιδιοι με το ειπαν..."
Σε το είπαν καλέ, για να σου δείξουν (όποιοι το έπραξαν αυτό) ότι αυτό που κατηγορείς για ΨΕΥΤΙΑ εδώ μέσα, είσαι εσύ αγαπητή μου και όχι οι άλλοι...
quote:
"...ξερω θα τρεξουν να γραψουν απο κατω μου αλλα αρθρα για να μην το δεις μα εγω θα σε στελνω συνεχεια ετουτες τις απορειες μου ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ..."
Γιατί στεναχωριέσαι, μήπως ξεκίνησες δίαιτα;;;
quote:
"...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ O LAMPOLAS GLASYA και με εβρισε στο θεμα του θωδορη αλλα και αλλου;.."
Το πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ, είναι πως ο LAMPOLAS GLASYA ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, όπως το μέλος που συνάντησες, συνηθίζει να διατίνει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ...
quote:
"...αισθανομαι οτι κεινισε σαν ομηροσ καποιων σκοτινων δυναμεων εαν δεν εισαι στο συστημα το γνωστω..."
Αγαπητή μου δολοπλόκα - AFMA, ούτε τον ΟΜΗΡΟ, ούτε και τον ΗΣΙΟΔΟ αν επικαλεστής ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ να στιρίξεις τα όσα νευρωτικοψυχωτικά διατίνεις παραπάνω...
Αγαπητή Αμαλία...
Ξέρω ΠΡΙΝ απο σένα το πόσο δύσκολο είναι το έργο που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να επιτελείς...
Και ακριβώς γι'αυτό δε σε παρεξηγώ...
Καλημέρα σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης