ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλχημεια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Αλχημεια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
BufferΜέλος
22/06/2005, 21:17:08
Εγώ ακόμα περιμένω στοιχεία, όποιος θέλει ας δώσει, όχι απαραιτητα από Ελλάδα, από όπου θέλει... (εκτός αν δεν θέλει...)

Αγαπητη Avallon, νομίζω ότι δεν με γνωρίζεις αρκετά για να εκφράζεις τέτοιες απόψεις για μένα. Δεν γράφω εδώ για διαφήμιση...γράφω γιατί τυχαία μια μέρα ψαχνοντας στο διαδύκτιο είδα κάτι σχετικό με φυσική και θέλησα να δώ περισσοτερα.. σε σχεση με αυτους και αυτά που γράφουν εδώ.

Δηλαδή αν σου έλεγα οτί έχω έδρα σε πανεπιστήμιο θα γινόμουν πιο πιστευτος... αναλογίσου λίγο αυτά που έγραψες και φαντάζομαι αν μη τι άλλο θα συμφωνήσεις ότι ένα forum δεν είναι αρκετό για να εισαι σε θέση να γράψεις αυτά που έγραψες...

Αν έχεις κάποια αμφιβολία για το προσωπό μου θα μπορουσες να στείλεις ενα πολύ ωραίο e-mail.

Αν επίσης έχεις αμφιβολία για ότι λέω τότε δεν έχεις παρα να το επιβεβαιώσεις, μπορω να σου αναφέρω βιβλία να διαβάσεις, δημοσιεύσεις, σελίδες, ακόμα μπορω να σου στείλω σελιδες στο mail ή ακομά δώσε μου στοιχεία, εκτός αν στηρίζεσαι μόνο σε ότι σου αρέσει να ακους, μπορει να σου αρέσει να σου χαιδεύουν τα αυτια.. δεν ξέρω, αλλά νόμιζα ότι είχα να κάνω με ανθρώπους που μπορούν να σκεφτούν χωρίς πάθος...

Αν αλήθεια πιστευετε ότι υπάρχει κακός σκοπός πίσω από ολά αυτα τότε αυτοι που τον προωθούν δεν εκτίθενται στον ίδιο κίνδυνο;;

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ αν οι οικολογικές οργανώσεις είναι τόσο αθώες όσο θέλουν να φαίνονται;;

Το περιβάλλον επιβαρύνεται περισσότερο με άλλα πράγματα και θα ήταν καλύτερο να εστιάσετε εκεί την προσοχή σας προς το παρόν..

Αλλά ποιος είμαι εγώ....

και ποιοί είστε εσείς....

BufferΜέλος
22/06/2005, 21:22:22
Α και κάτι άλλο...

Ξέρετε πόσοι επιστήμονες με εκατοντάδες δημοσιευσεις έχουν κάνει λάθος εκτίμηση επειδη είχαν προς στιγμη "τυφλωθεί" απο το πάθος τους...

Θέλετε ένα παράδειγμα: Einstein

Πιστεύεις ότι έπαθε τίποτα η καρίερα του ;;;

Μην γινεσαι κουτή....

22/06/2005, 22:25:01
Αγαπητέ Buffer...για το άτομό σου δε μπορώ να έχω άποψη γιατί δε μας έχεις πει τίποτα για τις επιστημονικές σου γνώσεις...

Δε σου ζήτησα να έχεις έδρα στο πανεπιστήμιο για να ακούσουμε την άποψή σου αλλά και συ δε μας έχεις πει κάτι για το μορφωτικό σου επίπεδο(για παράδειγμα ξέρουμε ότι ο Vril έχει κάποιες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο)..ενώ από την άλλη κατηγορείς αυθαίρετα και χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα ή στοιχείο έναν επιστήμονα της εμβέλειας του Ν.Κατσαρού...
Και μόνο για αυτό το λόγο και για κανένα άλλο θα έπρεπε να μας πεις ποιό είναι το γνωστικό σου πεδίο.

O N.Kατσαρός έχει επιδείξει μια πολύπλευρη δράση τόσο πολιτική όσο και οικολογική... E

- Ως μέλος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης o Ν. Κατσαρός ζήτησε από τον ελληνικό λαό να "πάρει στα χέρια του την υπόθεση της ειρήνης και μαζί με όλο τον κόσμο να απαιτήσει και να πετύχει το σταμάτημα του πολέμου με ή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ, να βγει η Ελλάδα από τον πόλεμο κλείνοντας τις βάσεις της Σούδας, να γυρίσει τις φρεγάτες και να μην δώσει διευκόλυνση στη μηχανή του πολέμου"

- Ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών έχει ασχοληθεί επανηλλειμένως με τις επιπτώσεις των τοξικών στη ζωή μας...Μάλιστα ήταν αυτός που ζήτησε η ταφή μπαζών αμιάντου (κονίαμα κ.λπ.) να γίνεται είτε σε προετοιμασμένους κατάλληλα χώρους με τσιμέντο είτε σε ειδικούς Χώρους Υγειονομικής Ταφής (XYTA) και μάλιστα σε σημεία για βιομηχανικά απόβλητα όπου και δηλώνονται. Όσον αφορά το προσωπικό (στρατιωτικό ή εργάτες) που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των πλακών αμιάντου (τύπου Ελενίτ), ο κ. Κατσαρός τονίσε ότι πρέπει να φοράει γάντια και μάσκες τα οποία, όπως και οι στολές, πρέπει μετά να θάβονται μέσα σε χοντρές νάιλον σακούλες, σε XYTA.

- Ως πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) την περίοδο της Ολυμπιάδας πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τη διατροφή για τους αθλητές αλλά και τους τουρίστες...

- Ως διευθυντής Ερευνών του Δημοκρίτου όταν στάλθηκε επισήμως από το κράτος στη Σάμο (τότε που υπήρξαν 15 θάνατοι φαντάρων από καρκίνους και λευχαιμία εξαιτίας κάποιων πυραβλικών συστημάτων με απεμπλουτισμένο ουράνιο )να ελέγξει την περιοχή με Γκάϊγκερ (εδώ γελάνε) είπε ότι αυτή η κίνηση είναι κρατικός «εμπαιγμός» αφού ο μετρητής Γκάϊγκερ δεν μετράει το απεμπλουτισμένο ουράνιο...

Αυτός είναι ο κύριος Κατσαρός... Μένει σε σας να κρίνετε πόσο αξιόπιστος «μάρτυρας» είναι...

quote:
ότι ένα forum δεν είναι αρκετό για να εισαι σε θέση να γράψεις αυτά που έγραψες...
Θα επιθυμούσα μια διευκρίνηση γιατί δε μου είσαι κατανοητός.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
BufferΜέλος
23/06/2005, 03:39:38
Πρώτον δεν κατηγόρησα τον Κατσαρο ούτε αμφισβητώ τις διευθυντικες του και επιστημονικές του ικανότητες, αγάνακτησα με την εμμονή της συνεχούς αναφοράς ενός ανθρωπου που το αντικείμενο του δεν είναι η φυσικη της ατμόσφαιρας. Ωστόσο θέλω να σχολίασω ότι αυτα που υποδεικνύεις ώς επιτευγματα δεν είναι αντιπροσωπευτικά των γνώσεων που μπορεί να έχει. θα ήταν καλύτερο να αναφέρεις λογου χάρη καποιες δημοσιευσεις του ή ακόμα καλύτερα αναφορές σε δημοσιευσείς του καθότι έτσι κρίνεται ο επιστήμονας όσο αναφορά στη προσφορά του στην επιστημή και την πρόοδο και ταυτόχρονα ανεβάζουν το επιστημονικό κύρος του όχι μόνο σε εθνική αλλα σε διεθνη κλίμακα. Αυτα που αναφέρεις εσύ τον χαρακτηρίζουν θετικά ώς οργανωτή αλλά όχι ως επιστήμονα. Ελπίζω να με κατάλαβες μεχρι εδώ.

Δεύτερον είπα ότι μπορώ να υποδείξω ανθρώπους με περισσότερες γνώσεις του Κατσαρού επί του θέματος και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω και δεν το θεωρώ παράλογο..

Τρίτον θέλησα να γράψω ανώνυμα, αν δεν το σέβεσαι αυτο δεν με απασχολεί, το μονο που θέλω να σου πω είναι ότι η δραστηριότητα μου βρίσκεται στο χόρο της πυρηνικής φυσικής και της εφαρμογές της και γενικότερα της φυσικής.

Τέταρτον θα σε παρακαλούσα να μεταφέρεις ακριβώς τα λόγια (ή να προσδιορίσεις την πηγη), τι έχει πεί ο Κατσαρός προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης

Πέμπτον, αν θεωρείς ως μόνο αξιόπιστο μάρτυρα μόνο έναν ανθρωπο του οποίου το αντικείμενο δεν άπτεται του αντικειμένου συζήτησης τότε είτε θέλεις να το παραδεχθείς είτε όχι σφάλεις (ανεξάρτητα αν αυτός ο άνθρωπος έχει δίκιο ή άδικο)... Εγω σου υπέδειξα που να ψάξεις για να βρεις ανθρώπους που το αντικείμενο μελέτης του είναι το θέμα που ασχολείσαι, το θεωρείς λάθος απο μέρους μου;;;(διαβασε από την αρχή το θέμα και θα δεις τις αναφορες)

Εκτον, δεν πειράζει που δεν έγινα κατανοήτος, πραγματικα δεν υπάρχει λόγος να γίνω....και δεν το λέω ειρωνικά...

Υ.Γ. όντως ο Geiger δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για τον προσδιορισμό απεμπλουτισμενου ουρανίου και γι αυτο ίσως θα έπρεπε να ζητηθει από το κράτος η αγόρα ή χρήση άλλων ήδη υπαρχόντων συσκευών-δεν έχω υπ'οψη μου αν έγιναν τελικά οι μετρήσεις μπορείς να μου το αναφέρεις αν γνωρίζεις;;

23/06/2005, 09:46:23
quote:
Αυτα που αναφέρεις εσύ τον χαρακτηρίζουν θετικά ώς οργανωτή αλλά όχι ως επιστήμονα.

Mα δε το έκανα γι'αυτό!
Το έκανα για να σου δείξω τη δράση του πολίτη Κατσαρού και όχι του επιστήμονα... ενός ανθρώπου με προβληματισμό για το μέλλον και για οικολογικά θέματα...Και ενός επιστήμονα που του αρέσει να ξεσκεπάζει τα κακώς κείμενα του τόπου... Εχεις αναρωτηθεί αν έχασε τη δουλειά του στο Δημόκριτο μετά την υπόθεση του απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Σάμο?
quote:
Δεύτερον είπα ότι μπορώ να υποδείξω ανθρώπους με περισσότερες γνώσεις του Κατσαρού επί του θέματος και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω και δεν το θεωρώ παράλογο..

Eις αναμονήν λοιπόν...

quote:
Τρίτον θέλησα να γράψω ανώνυμα, αν δεν το σέβεσαι αυτο δεν με απασχολεί, το μονο που θέλω να σου πω είναι ότι η δραστηριότητα μου βρίσκεται στο χόρο της πυρηνικής φυσικής και της εφαρμογές της και γενικότερα της φυσικής.

Από Χημεία όμως δε γνωρίζεις πολλά γιατί περί αυτού πρόκειται...

quote:
Τέταρτον θα σε παρακαλούσα να μεταφέρεις ακριβώς τα λόγια (ή να προσδιορίσεις την πηγη), τι έχει πεί ο Κατσαρός προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η αγαπητή toxotis μιας και αυτή διάβασε το άρθρο και μας μεταβίβασε τους προβληματισμούς του Κατσαρού...

quote:
Πέμπτον, αν θεωρείς ως μόνο αξιόπιστο μάρτυρα μόνο έναν ανθρωπο του οποίου το αντικείμενο δεν άπτεται του αντικειμένου συζήτησης τότε είτε θέλεις να το παραδεχθείς είτε όχι σφάλεις (ανεξάρτητα αν αυτός ο άνθρωπος έχει δίκιο ή άδικο)... Εγω σου υπέδειξα που να ψάξεις για να βρεις ανθρώπους που το αντικείμενο μελέτης του είναι το θέμα που ασχολείσαι, το θεωρείς λάθος απο μέρους μου;;;(διαβασε από την αρχή το θέμα και θα δεις τις αναφορες)

Tελικά αυτό είναι το "αγκάθι" στη συννενόησή μας...
Εσύ πιστεύεις ότι το αντικείμενο άπτεται της πυρηνικής φυσικής και γω ότι άπτεται της Χημείας
quote:
Υ.Γ. όντως ο Geiger δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για τον προσδιορισμό απεμπλουτισμενου ουρανίου και γι αυτο ίσως θα έπρεπε να ζητηθει από το κράτος η αγόρα ή χρήση άλλων ήδη υπαρχόντων συσκευών-δεν έχω υπ'οψη μου αν έγιναν τελικά οι μετρήσεις μπορείς να μου το αναφέρεις αν γνωρίζεις;;

Δε το γνωρίζω αλλά μπορείς με μια έρευνα στο ίντερνετ να το βρεις όπως βρήκα και γω αυτά τα στοιχεία για το άτομό του.
Βλέπεις και γω περνάω από σίτα αυτά που ακούω και αξιολογώ ανάλογα τις πηγές... Δεν ήξερα για τον Κατσαρό μέχρι που έκανα αυτή την έρευνα... Βάλε στο Goggle (Σάμος,απεμπλουτισμένο ουράνιο,Κατσαρός) και θα βρεις αρκετά για την υπόθεση αυτή...

23/06/2005, 10:08:59
Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει το εξής επιχείρημα "μα αυτός/αυτή είναι ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ή ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΕΙΟ" ή κάτι τέτοιο ανάλογο.

Δεν ξέρετε αγαπητοί μου, πώς γίνεται διευθυντής ή παίρνει πτυχίο σε αυτή τη χώρα ???

Η μόρφωση και τα πτυχία ενός ανθρώπου είναι πολλές φορές ετερόκλητα !

Η θέση και οι ικανότητες ακριβώς το ίδιο.

Λέει η Avallon, ξέρετε ο Vril έχει κάποιες γνώσεις σε έναν τομέα.

Λάθος. Ο Vril δεν ξέρει τίποτα. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν ξέρει που του πάν τα τέσσερα !

Το μόνο που έμαθα όπως μου χάριζαν το πτυχίο (μετά από έναν τενεκέ λάδι που τους πήγα) ήταν να μπώ σε κανα κόμμα, να γίνω κομματόσκυλο, μπας και μπώ σε καμία θέση. Αυτό ακριβώς και έκανα.

Και από δώ και πέρα, μια που είμαι στο κόμμα, μαθαίνω καλά απ΄έξω και παπαγαλίζω όποια ντιρεκτίβα μου δώσουν τα αρμόδια όργανα. Αυτοί ξέρουν καλά, και μαλιστα ξέρουν καλύτερα.

Είμαι ευτυχής που διάλεξα αυτόν τον δρόμο. Σκέψου να είχα μπλέξει με την ... εκκλησία. Θα μου λέγαν συνεχώς ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Ευτυχώς που τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά !

BufferΜέλος
23/06/2005, 20:56:57
Αγαπητή Avallon,

το θέμα είναι καθαρά φυσική της ατμόσφαιρας η οποία είναι ένας από τους πολλούς κλάδους της φυσικής και 10% χημεία . Το ότι είναι φυσική της ατμόσφαιρας το αναφέρω στις πρώτες γραμμές του μυνήματός μου ξεκάθαρα απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα οτί θεωρώ πως είναι πυρηνική φυσική και γι' αυτό θεωρώ πως ή είσαι απλά χαζή και δεν καταλαβαίνεις τίποτα παραπάνω από ό,τι μπορείς να παπαγαλίσεις ή ότι το κάνεις επίτηδες για δικούς σου λόγους τους οποίους δεν μπορώ να ξέρω.

Δευτερον, στα αρχικά μηνύματα μου, αναφέρω δημοσιευσείς και δίνω διευθύνσεις, μπορείς να κοιτάξεις εκεί. (και αυτό το αναφέρω στο προηγουμενο μήνυμα και απορώ και πάλι που το ρωτάς)

Τελικά έχεις να διαφωνήσεις σε κάτι ουσιώδες η απλά δεν μπορείς να παραδεχτείς οτι μπορεί και να κάνεις λάθος και γι αυτο απαντάς με βλακώδη μηνύματα;;;

Τρίτον, μα καλά υποστηρίζεις ότι περνάς από σίτα τις πληροφορίες σου και δεν έψαξες να δείς τι λέει ο Κατσαρός αλλα με παραπέμπεις σε άλλον, ώραια σίτα - πραγματικά επιλεκτική -

Και ένα τελευταίο σχόλιο.

Η οργανωτική δράση του Κατσαρου καθως και η προβολή του πολίτη Κατσαρού δεν με απασχολούν καθόλου για δύο λόγους:

α) Δεν αποτελούν προυποθέσεις για την εξήγηση ενός φυσικου φαινομένου, δεν χαρακτηρίζουν δηλαδη των επιστήμονα Κατσαρο που όμως αυτος χρειαζεται και όχι ο διευθυντης η ο πολίτης Κατσαρος, για την εξήγηση ενός φαινομένου.

β) Η δράση του πολίτη Κατσαρου μπορεί να υποκινείται από προσωπική φιλοδοξία εώς κομματική ή άλλου είδους πεποίθηση (μπορεί και όχι αλλά το ενδεχόμενο υπάρχει) πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την κρίση του... (τότε βέβαια ίσως και να πρεπει να με απασχολεί η δράση του ως πολίτης)

Αυτά και αρκετά νομίζω με τον Κατσαρο....

Υ.Γ. το να συμφωνήσω με τον Vril για αυτό που λέει περι διορισμών θα φανεί αν μην τι άλλο κοινότυπο αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά αφού συμβαίνει....

ΑΑΑΑΑΑΑ,

πάρε και κάτι να έχεις για την δήθεν καλή και αξιόπιστη πληροφόρηση σου:

Μια δευκρίνηση που αφορά δικό μας λάθος. Ο Ν. Κατσαρός είναι ερευνητής και διευθυντής κάποιου τμήματος του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

απο το site που "έψαξες" όχι και τόσο καλά

πάμε και παρακάτω:

Καθαρά από ραδιενέργεια βρίσκει τα πεδία βολής του Στρατού στο έδαφος της Σάμου η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Σε χθεσινή αναφορά της προς τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Λ. Αποστολίδη, η επιτροπή αναφέρει ότι με βάση επιτόπιες μετρήσεις που διενήργησε σε δείγματα χώματος, νερού και αέρα από πεδία βολής του νησιού, «σε κανένα από τα σημεία που υπεδείχθησαν προς επισκόπηση δεν εντοπίστηκε ραδιολογική ρύπανση».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/02/2003

Πάλι από το ίδιο site... καλά βρε, επιλεκτικά μας πλασάρεις ότι θές;;; αυτο είναι δείγμα ότι δεν κάνεις σωστή ερευνα αγαπητη μου..

ΕφιάλτηςΝέο Μέλος
23/06/2005, 22:08:47
Καλησπέρα σε όλους και σε ολες!

Αν και δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα παντα πιστευα οτι δεν ηταν απλα ο καπνος απο την κυροζινη που καιει το αεροπλανο!

Το θεμα ειναι οτι ο,τι κανουν αυτοι δεν το κανουν για καλο!Αμα ειναι τωρα Mind Control δεν το αποκλειο!

Προσπαθουν να μας κοιμησουν τελειως και να μας φορτωσουν οτι αυτοι θελουν να μαθουμε για να απασχολουμε το μυαλο μας!

Σιγα Σιγα θα "αποκλειροθουμε" απο αυτον τον κοσμο και δεν θα ξερουμε το γιατι!

Δεν ξερω αμα βοηθησα καθολου αλλα πρεπει να ξυπνισουμε και αυτους που κοιμουνται ακομα!

"ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΑΥΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ!

Deus Diavolus Inversus!

(O Διαβολος Ειναι ο Θεος Αναποδα)

24/06/2005, 00:54:42
quote:
Τελικά έχεις να διαφωνήσεις σε κάτι ουσιώδες η απλά δεν μπορείς να παραδεχτείς οτι μπορεί και να κάνεις λάθος και γι αυτο απαντάς με βλακώδη μηνύματα;;;

Aγαπητέ Buffer...
νομίζω ότι τα δικά σου μηνύματα παρά είναι βλακώδη για το μορφωτικό σου επίπεδο... Εγώ τουλάχιστον έχω μια δικαιολογία γιατί δεν έχω πτυχίο πυρηνικής φυσικής...

quote:
Το ότι είναι φυσική της ατμόσφαιρας το αναφέρω στις πρώτες γραμμές του μυνήματός μου ξεκάθαρα απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα οτί θεωρώ πως είναι πυρηνική φυσική και γι' αυτό θεωρώ πως ή είσαι απλά χαζή και δεν καταλαβαίνεις τίποτα παραπάνω από ό,τι μπορείς να παπαγαλίσεις ή ότι το κάνεις επίτηδες για δικούς σου λόγους τους οποίους δεν μπορώ να ξέρω.

Περιμένεις από μας να θυμόμαστε οτιδήποτε έχεις ΕΣΥ πει στα μηνύματά σου ενώ εσύ δε θυμάσαι τι είπε η συγγραφέας του θέματος και τι έγραφε το άρθρο πάρά μόνο ρωτάς εμένα? Τι είναι αυτό? Τεστάκι ή αρχές αλτζχάϊμερ? Και γω τι είμαι? Παπαγαλάκι να ξαναεπαναλάβω τα ίδια για χάρη σου? Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω και ξαναδιάβασε...
quote:
Υ.Γ. το να συμφωνήσω με τον Vril για αυτό που λέει περι διορισμών θα φανεί αν μην τι άλλο κοινότυπο αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά αφού συμβαίνει...

Μμμμ... απ'ότι φαίνεται ξέρεις από πρώτο χέρι...
Αν θέλεις λοιπόν για πες μας τι θέση είχες στον πύργο ελέγχου του Μακεδονία και πόσο χρόνο εργάστηκες εκεί?
quote:
πάρε και κάτι να έχεις για την δήθεν καλή και αξιόπιστη πληροφόρηση σου:
Μια δευκρίνηση που αφορά δικό μας λάθος. Ο Ν. Κατσαρός είναι ερευνητής και διευθυντής κάποιου τμήματος του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

Μάλλον θα χρειαστεί να φορέσεις γυαλιά ή απλά να ξανακοιτάξεις καλύτερα το μύνημά μου αγαπητέ... Δεν έγραψα ότι είναι Διευθυντής του Δημοκρίτου αλλά Διευθυντής του τμήματος Ερευνών του Δημοκρίτου. Αν θέλεις λοιπόν να σε πάρουμε σοβαρά και να έχουμε έναν ουσιώδη και επικοδομητικό διάλογο μάθε τρόπους και πάψε να προσβάλεις και να ειρωνεύεσαι όλους όσους πιστεύουν το αντίθετο με σένα...
Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται τα Πανεπιστήμια δε δίνουν και κοινωνική μόρφωση...

quote:
Καθαρά από ραδιενέργεια βρίσκει τα πεδία βολής του Στρατού στο έδαφος της Σάμου η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Σε χθεσινή αναφορά της προς τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Λ. Αποστολίδη, η επιτροπή αναφέρει ότι με βάση επιτόπιες μετρήσεις που διενήργησε σε δείγματα χώματος, νερού και αέρα από πεδία βολής του νησιού, «σε κανένα από τα σημεία που υπεδείχθησαν προς επισκόπηση δεν εντοπίστηκε ραδιολογική ρύπανση».
Επιτόπιες μετρήσεις με μετρητή Γκάϋγκερ?? Ετσι εξηγείται γιατί δεν βρήκαν τίποτα...
Εν τω μεταξύ οι 15 νεαροί φαντάροι που ΟΛΟΙ τους υπηρέτησαν σε αυτή τη μονάδα και ήρθαν σε επαφή με το πυραβλικό σύστημα είναι νεκροί...
Μάλλον εσύ αγαπητέ μου δε διάβασες καλά το άρθρο...
Η να υποθέσω ότι ΕΣΥ ανήκεις σε αυτούς που τους αρέσει να κουκουλώνουν "καταστάσεις"?

toxotisΜέλος
24/06/2005, 05:35:10
Επειδή μέχρι πρόσφατα τα προβλήματα με εικόνες ήταν αρκετά,
άν και είχα βάλει στην αρχή του τόπικ τα κείμενα του Κατσαρού, τα ξαναβάζω, αφού ζητήθηκε.

BufferΜέλος
24/06/2005, 23:06:34
ρε Avallon τι να πω.....

πραγματικά πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα από κάποιον άνθρωπο.. ίσως φταίει ο εγωισμός σου.. δεν ξέρω...για μένα είσαι ένας άνθρωπος που καλά θα κάνει να ψάξει να βρει λίγο τον εαυτό του..
Δεν θα απαντήσω άλλο σε αυτα που γράφεις έδω και πραγματικά έχασα χρόνο προσπαθώντας να σου πω κάποια πράγματα, αν σε κάνει να νιωθεις καλύτερα σου λέω ότι έχεις δικιο....

Τώρα, όσο μπόρεσα να διαβάσω από το κείμενο, γιατί είναι πολύ μικρά τα γράμματα (κατανόητο τόσο λογο χώρου όσο και χρόνου φόρτωσης) αυτο που κατάλαβα είναι ότι εκφέρεται άποψη και δεν γίνεται απόδειξη... κάτι όμως που είναι σημαντικο. Θα μπορουσες να αναφέρεις το βιβλίο για να το αγοράσω και να το δω από πρώτο χέρι;

05/11/2008, 20:41:40
quote:
europaioi2-3
Το σωστό είναι "Πίστευε και μη, ερεύνα"

ΑΝΟΗΣΙΕΣ! Πού το γράφει αυτό;

Φυσικά πουθενά, μια και αποτελεί νεολογισμό των άσχετων.

Κι επειδή θα το ξαναπεράσεις αναπάντητο, ξαναρωτάω.

ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ; (ή όπως θα έλεγε ο Ψηλός, "ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ;)

macedon

05/11/2008, 20:54:56
Είναι στις Πράξεις των Αποστόλων , το έχω διαβάσει
προσωπικα και αφού δεν το λέει ο Χριστός, αλλά απόστολος,
πάμε αλλού, που έχει να κάνει με ανάλογη σημασία του "πίστευε
και μη, ερεύνα" για τους νεοχριστιανούς της τότε εποχής.
Γιατί το θέμα είναι να ξέρεις ότι η πίστη σου είναι η σωστή κι
όχι να κατασκευάζεις επιχειρήματα και σοφίσματα για να δικαιολογηθείς,
φίλε Μακεδόν...
samuel1974Μέλος
05/11/2008, 21:02:25
@ γιάπετ

quote:

ευρωπαίοι

quote:
A! και για να μην ψάχνεις ποιος σου μιλάει.......ο αγαπητός γιαπετ! έχει ο ίδιος γράψει εδώ μέσα ότι ο Ιησούς ήταν μέθυσος, καβγατζής, ασυνάρτητος και μαχαιροβγάλτης.....ενώ για τους Χριστιανούς έχει λίγο καλύτερη άποψη, απαίδευτοι, πρόβατα, αφελής, φαντασιόπληκτοι, (σε παρένθεση γιατί αυτά δε θυμάμαι εάν τα είπε ο γιαπετ ή άλλος ομοϊδεάτης του: ηλίθιοι, βλαμμένοι, σιχαμεροί, δούλοι, ανθέλληνες, φανατικοί, δολοφόνοι, και άλλα πολλά...)

Μπορεί η ρουφιανιά να είναι στο αίμμα κάποιου από εσάς ή και όλων, κάτι που δεν πειράζει, μιας και βρισκόμαστε στο διαδίκτυο (ευτυχώς που δεν ξέρεις πού μένω), αλλά μ' αυτόν τον τρόπο υποτιμάτε την κοπέλλα, που πέσατε επάνω της να της... δείξετε τι σημαίνει αληθινός χριστιανισμός.

Δεν μπορεί να έχει άποψη ΔΙΚΗ ΤΗΣ, που έχει διαμορφώσει απ' αυτά που έχει διαβάσει από εμένα ή τους υπόλοιπους;;

Η δύναμη της συνήθειας, ε;;;

Τι λες,,, ρουφιανίτο;;;

Δε θυμάμαι τι έχεις πει παλιότερα, γιατί τις βρισιές δεν τις φοβάμαι, αλλά τις κολακείες, πάντως πριν απο λίγες ώρες, σε άλλο θέμα και απευθυνόμενος σε μένα, αποκάλεσες τους Χριστιανούς χριστόπληκτους...

Μην παριστάνεις τώρα τον μετριοπαθή, που κόπτεται δήθεν για την σφαιρική ενημέρωση...

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

05/11/2008, 21:41:43
samuel1974

quote:
Δε θυμάμαι τι έχεις πει παλιότερα, γιατί τις βρισιές δεν τις φοβάμαι, αλλά τις κολακείες, πάντως πριν απο λίγες ώρες, σε άλλο θέμα και απευθυνόμενος σε μένα, αποκάλεσες τους Χριστιανούς χριστόπληκτους...

Μην παριστάνεις τώρα τον μετριοπαθή, που κόπτεται δήθεν για την σφαιρική ενημέρωση...

Τι έχεις πάθει και δεν μπορείς να αντιληφθείς το ύφος των μηνυμάτων;;;

Σχολίασα χιουμοριστικά, την ενέργεια των ευρωπαίων, να "συστήσει" σε κάποιο μέλος, εμένα και άλλους συνομιλητές, καθώς και τον τρόπο του.

Όσο γι' αυτό που λες, μόνο απαντάω φίλε μου, μόνο απαντάω.

Το "χριστόπληκτος" είναι απάντηση στο "χριστιανομάχος" το οποίο έχεις χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, ο ίδιος.

Τα υπόλοιπα που βάζει ο εν λόγω στο στόμα μου, τα έχει πει κι αυτός για τους "αρχαιόπληκτους", "χριστιανομάχους", "εφιάλτες", "ανθέλληνες", "προδότες" κ.α. συνομιλητές που δεν... είναι χριστιανοί.

Για τη σφαιρική ενημέρωση, επειδή είναι παράγοντας διαμόρφωσης σωστής, προσωπικής άποψης ή έστω ενημερωμένης, σε δικαιολογώ να μην την έχεις και σε μεγάλη υπόληψη...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

05/11/2008, 21:50:14
Αγαπητοί κύριοι, μήπως θα έπρεπε να συζητάμε για
το θέμα, αντί να γινόμαστε πάλι ρεζίλι για τα
παιδικά μας καμώματα; Εντάξει, για μας, πάμε στους
μάρτυρες του ιεχωβά, που πάντα μιλάνε σαν κασετόφωνα...
Αυτοί που δεν ξέρουν τι γνώμη έχουν για τον Χριστό.
05/11/2008, 22:50:35
quote:
kineza
8. Οι Χιλιαστές δεν χρησιμοποιούν και
δεν τιμούν το Σταυρό. Είναι
χαρακτηριστικό: Δεν κάνουν ποτέ το
σημείο του σταυρού! Φτάνουν μάλιστα
ν' αποκαλούν εμάς τους χριστιανούς
που τον κάνουμε ειδωλολάτρες!

Φίλη kineza καλώς ήλθες στη συντροφιά μας και καλή παραμονή , στο συγκεκριμένο σημείο φίλη μου πέφτει πολύ γέλιο , γιατί οι Χιλιαστές από τη μια λέγουν ότι θεωρούν το σταυρό σαν όργανο θανάτου και γι’ αυτό δεν τον τιμούν , και από την άλλη με πρόσχημα ότι στην αρχαία ελληνική γλώσσα σταυρός σημαίνει όρθιος πάσσαλος , διατείνονται ότι ο χριστός σταυρώθηκε σε πάσσαλο και όχι σε σταυρό , και όταν τους ρωτάει κάποιος «καλά ρε παιδιά έστω και να δεχθούμε αυτό που λέτε γιατί θεωρείτε τότε το σταυρό σαν όργανο θανάτου και όχι το (Ι) , τον πάσσαλο ή το (Τ) που επάνω του σταύρωναν τους καταδίκους οι Ρωμαίοι ; Και αν δεχθούμε ότι η λέξη σταυρός δεν έχασε την εποχή του Χριστού το αρχικό της νόημα , τότε τι έγινε τον περιφράξανε με πασσάλους το Χριστό ; Γιατί σταυρώνω αυτό σήμαινε στα αρχαία .»
Εκεί κολλάνε και αλλάζουν κουβέντα .

Εν πάση περιπτώσει οι Μ.τ.Ι ή Χιλιαστές είναι η πλησιέστερη προς τον Ιουδαϊσμό αίρεση , η οποία στη ουσία είναι ανώνυμη εταιρεία , και οι σκοποί της οποίας κατά την άποψή μου είναι πονηροί και ίσως αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου .
Για φαντάσου φίλη μου έναν κόσμο πρόβατα που να μη σηκώνουν όπλο για να αμυνθούν στην όποια επιβουλή των ελευθεριών τους αλλά να προσεύχονται ; Με ελάχιστο στρατό και οπλισμό θα μπορούσε κάποιος να γίνη κυρίαρχος της Γης .

Και κάτι ακόμα . Καλό είναι να διαβάζης αυτά που λέγει η επίσημη εκκλησία για να εντοπίσης τις πλαστογραφήσεις των ευαγγελίων από τους Χιλιαστές , αλλά ακόμα καλύτερα είναι να ερευνάς και ιστορικά τα όσα γράφονται και να κάνης συγκρίσεις πριν καταλήξης σε συμπεράσματα . Γιατί εκτός από τους Χιλιαστές και τη σέχτα τους , υπάρχουν φίλη μου πολλά μαντριά που σε περιμένουν με ορθάνοιχτες τις πόρτες να μπής μέσα . Πρόσεχε λοιπόν φίλη μου μη πέσεις από τη Σκύλα στη Χάρυβδη .

*

06/11/2008, 08:51:58
Αγαπητή kineza, επειδή είναι υποχρεωτικό να παραθέτουμε την πηγή προέλευσης κάποιου άρθρου - είτε στο σύνολο του είτε μέρος αυτού - θα σε παρακαλούσα να μας αναφέρεις το link από το οποίο βρήκες το άρθρο που παρέθεσες στο μήνυμα σου στις 05/11/2008, 14:32:48.

In anticipation of my resurrection...

kinezaΝέο Μέλος
06/11/2008, 16:36:33
Συγνώμη ειναί σε μορφή PDF δεν ξέρω πως να το βάλω. Εκανα αναζητηση στο google έγραψα ''Οι Χιλιαστές μας γράφουν'' και καπού εκεί γράφει ''Τι πρέπει να ξέρουμε για τους Χιλιαστές''
kinezaΝέο Μέλος
06/11/2008, 16:38:45
Από εδώ: www.orthodoxyhub.gr