- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι είπε ο admin με την darkangel θα μάθουμε τι έφαγαν...
Εγώ πάντως, την τελευταία φορά έφαγα μία "πυραμιδούλα" από... σοκολάτα! Πραγματικά!
Ξέρετε... σαν αυτό το Σύμβολο που βρίσκεται στο "στατικό" τμήμα του ESOTERICA (και στην πρώτη σελίδα του - για την ακρίβεια το σύμβολο είναι ο Πυραμίωνας).
Έχω πάντως μπροστά μου άλλες 5. (Και έναν τυρκουάζ Σκαραβαίο επίσης...)
Λέω να φάω μία ακόμη, τώρα...
Καλημέρα!!
Όμορφη Μέρα!! ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
XM...
quote:
την τελευταία φορά έφαγα μία "πυραμιδούλα"
Τελικά πρέπει να έχεις μεγάλο και γερό στομάχι Admin... Ολόκληρη πυραμίδα???
Καλή χώνεψη...

Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζουμε ότι το γδύσιμο είναι συμβολική ενέργεια του υποψηφίου σε ένδειξη ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει απο κανέναν.
quote:
Παράδειγμα ο Ράμογλου ο οποίος πρόσφερε, γιατί πρόσφερε, ολοι προσφέρουν, κάτι προσφέρουν ολοι,κάποια αξία εχουν ολοι, εγώ αυτής της γνώμης είμαι, δεν είδα κάποιον να του πεί .. ρε φίλε περίμενε γιατί φεύγεις.. θερωρήθηκε αναλώσιμος ..
Οπότε το είπα ... γιαυτό σου λέω οτι δεν τα διάβασες καλά... απο τη μία ο avatar πλέκει το εγκώμιο του Ράμογλου και απο την αλλη τον θεωρεί εργάτη...
allzzaro,
Χαίρομαι που είσαι από τα άτομα που υποστηρίζουν και αναγνωρίζουν το ότι σχεδόν όλοι προσφέρουν σε αυτό το χώρο ο καθένας με τον τρόπο του.
Σαν αφορμή το θέμα ramoglou πίστεψε με φάνηκε ποιοι ήταν άνθρωποι με αξίες και ήθος ποιοι κατάφεραν να αναγνωρίσουν το τι είναι, και ποιοι ήταν αυτοί που δυστυχώς κάνοντας κακό στον ίδιο τους τον εαυτό υποτίμησαν πρόσωπα και καταστάσεις..
Η λέξη «εργάτης» που χρησιμοποιεί ο φίλος Avatar, δεν έχει υποτιμητική υφή το αντίθετο μάλιστα αναφέρεται σε κάποιον που προσέφερε έργο.
Τώρα εάν αυτό δεν μπόρεσαν μερικοί να το δουν είναι δικό τους πρόβλημα και αυτοί έχασαν.
Όσο για αυτούς που αυτό που διαλέγουν είναι να προσθέτουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου «χαβαλές» σε κάποιους επειδή η απόψεις τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους ας κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους υπόλοιπους και καλό θα ήταν αυτά που διατυμπανίζουν στην αρχή να μην καταπατούν στη συνέχεια … κρίμα που δεν καταφέρνουν ούτε οι ίδιοι να κρατήσουν αυτά που αρχικά πρεσβεύουν μέχρι το τέλος.
Καλό θα είναι να μιλάς ελεύθερα. Δεν χρειάζεται η προσποιητή ευγένεια τηλεοπτικού τύπου τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι σε εμένα.
Δεν αποκάλεσαν "κάποιοι" τον Ράμογλου χαβαλέ αλλά μόνο εγώ. Οπότε μίλα για εμένα κατευθείαν. Δεν υπάρχουν κάποιοι. . .
Επίσης η καραμέλα με τους καθρέφτες και τα αμπαζούρ δεν μου λέει τίποτα. Ένας δεν είναι ο άνθρωπος?
Τι διατυμπάνισα στην αρχή αλήθεια? Γίνε πιο συγκεκρίμενη γιατι αυτό που λές δεν μπορεί να με βοηθήσει.
Οσο για το οτι κανένας δεν είπε στο κάθε ράμογλου "στάσου ...μύγδαλα" είναι πάρα πολύ σωστό γιατι ο ράμογλου έφυγε γιαυτόν ακριβώς τον λόγο... Για να τον παρακαλέσουν να μείνει!
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έρχεται κάποιος εδώ να γράφει για μήνες και μετά να φεύγει.... τι έγινε ? ΞΕ- ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΚΕ απότομα ?
Αυτά και σε παρακαλώ να είσαι πιο συγκεκριμένη δεν μπορώ να μιλάω με υπονοούμενα.
--------------------------------
Παρακαλώ να αποφεύγονται
οι παραποιήσεις Ονομάτων Μελών.
Admin
Οταν κάποιος μιλάει και υπερασπίζεται κάποιον άλλον μειώνει πρώτα απ'όλα τον άλλον.
ο ράμογλου και ο κάθε ράμογλου μπορεί να γράψει μόνος του.
Παρακαλώ να αποφεύγονται
οι παραποιήσεις Ονομάτων Μελών.
Admin
Δεν χρησιμοποιώ καμία προσποιητή ευγένεια. Έχω μάθει να είμαι ευγενής και να λέω αυτό το έχω στον άλλον είτε του αρέσει είτε όχι, χωρίς όμως να τον προσβάλω και να το θίγω επειδή δεν μου αρέσει ή δεν συμφωνώ με την άποψη του. Αμί τι άλλο ξέρω να σέβομαι.
Αν δεν κάνω λάθος εσύ ήσουν αυτός που χώρισες τον κόσμο του esoterica σε δύο κατηγορίες τους χαβαλέδες και τους εσωτεριστές. Δεν νομίζω να κατατάσεις εσύ τον εαυτό σου στους χαβαλέδες άρα….. ? Η συμπεριφορά η δική σου είναι συμπεριφορά εσωτεριστή? γιατί παρασύρθηκες από το «ρεύμα» και έφτασες στο σημείο να συμπεριφέρεσαι έτσι? πως κρίνεις και χαρακτηρίζεις τους άλλους πρίν τον κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό?
Όταν δεν ξέρεις πως ακριβώς έχουν τα πράγματα είναι προτιμότερο κα σιωπάς και όχι να βρίζεις.
Ο ramogloy δεν έχει καμία ανάγκη από παρακάλια γιατί εάν είχε ε ……… μετά από τόσα θα είχε επιστρέψει. Εάν ήθελε να γίνει συντονιστής θα είχε δεχτεί την πρότασή που του έγινε προ πολλού.
Αφού λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί έφυγε, γιατί δεν κάθεσαι να σκεφτείς μήπως έχει δίκιο σε αυτά που λέει – και δεν αναφέρομαι στα post που κάνει χιούμορ.
Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ?
Για να μην θεωρήσεις τις ερωτήσεις μου αυτές υπονοούμενα σου λέω λοιπόν πως όταν κάποιος – ο ramogloy στην προκειμένη περίπτωση και οποιοσδήποτε άλλος – δεν βρίσκει πλέον αυτά που τον ενδιαφέρουν σε ένα χώρο, όταν ο χώρος χάνει την αρχική του υπόσταση και μεταλλάσσεται, όταν αντί για εσωτερισμό ανακαλύπτει άλλα πράγματα, όταν προσπαθεί με σκοπό την αποφυγή της κατρακύλας και κανείς δεν ακούει, όταν ανακαλύπτεται το δήθεν που επικρατεί, όταν ο χώρος πάει να γίνει χρυσό κουφέτο (εσύ το παραδέχτηκες αυτό) ε…… τότε πολύ ορθά πράττει και αποχωρεί. Άλλωστε ποιος ο λόγος να κάτσει ? για να διαβάζει κάποια άρθρα? Ε αυτό το κάνει χωρίς να συμμετέχει στα forum.
Τελικά η ερμηνεία της λέξης εσωτερισμός για τον καθένα είναι διαφορετική και αυτό φαίνεται από το πώς βλέπει ο καθένας το site αυτό.
quote:
Επίσης η "δικηγορία" είναι το πιο παρασιτικό επάγγελμα που εφευρέθηκε ποτε.
Οταν κάποιος μιλάει και υπερασπίζεται κάποιον άλλον μειώνει πρώτα απ'όλα τον άλλον.
ο ράμογλου και ο κάθε ράμογλου μπορεί να γράψει μόνος του.
Βλέπω πως αυτό που είπες στο προηγούμενο Post σου
quote:
Δεν χρειάζεται η προσποιητή ευγένεια τηλεοπτικού τύπου τουλάχιστον όταν απευθύνεσαι σε εμένα.
στο αμέσως επόμενο το καταπατάς. Θα προτιμούσα λοιπόν και εγώ όταν απευθύνεσαι σε μένα να μιλάς ποιο άμεσα.
Κανείς δεν κάνει τον δικηγόρο κανενός. Θα έχεις δει πολύ καλά πως ο ramoglou μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από μόνος του και δεν έχει ανάγκη κανένα δικηγόρο και εγώ με τη δικηγορία δεν έχω καμία απολύτως σχέση.
Με ενοχλεί όμως να βλέπω (μιας και θες να μιλάω άμεσα) εσένα να βρίζεις το ramogloy χωρίς να τον ξέρεις χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει και μην σέβεσαι ούτε καν αυτό που αποκαλείς εσύ εσωτερισμό και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που μιλάς για άλλους ανθρώπους που επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Είναι δικαίωμα σου να έχεις την όποια άποψη θέλεις αλλά μιας και δεν στο ζήτησε κανείς κράτα την για τον εαυτό σου και σεβάσου τους υπόλοιπους που διαβάζουν.
Οχι αυτό δεν είναι ευγένεια...αυτό είναι άστοχη σύνταξη πρότασης!
Ενώ μόνο εγώ κατανόμασα "χαβαλέ" τον ράμογλου εσύ χρησιμοποιείς πλυθηντικό.... γιατι ? Εχεις σκεφτεί γιατι το κάνουν αυτό οι άνθρωποι ? υπάρχει λόγος που το επισημαίνω...
Πάντως σε έχω για πιο έξυπνη...
Μου λές οτι ο ράμογλου απογοητεύτηκε απο το "επίπεδο" και επειδή έγινε το εσοτέρικα "χρυσό κουφέτο". Εγώ δεν είδα κανέναν άλλο να διαλλαλεί οτι είναι κάτοχος "κότερου" εδω μέσα.... και ο νοών νοείτο.
Επίσης δεν είδα τον ράμογλου να γράφει σε κανα θέμα της προκοπής παρά μόνο να συμμετέχει σε χαζοσυζητήσεις με σεξουαλικά υπονοούμενα και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Τεκτονισμό και στο τελευταίο κοροιδεύοντας, προκαλώντας και χλευάζοντας με πολύ υπεροπτικό ύφος όσους είχαν αντίθετη άποψη με αυτόν.
Μην το κάνουμε και άγιο τον ράμογλου τώρα...
Κατα τα άλλα δεν μου είπες τι "διατυμπάνισα"
Κυριε Αdmin ...
βοηθειααααααααααααααα!!!!!!!!
θα αυτοκτονισω!!!
νιωθω να μην υπαρχω...
πως θα κανω Πασχα χωρις εικονιτσα μικρης λιλιθακι?...σοβαρα τωρα με εχει πιασει καταθληψη!
(αληθεια, λαβατε το email μου?)
αμα κανω προσευχη στη θεα της σκοτεινης πλευρας του φεγγαριου, λετε να βοηθησει? ![]()
![]()
![]()
![]()
λιλιθ η πρωτη γυνεκα
Edited by - λίλιθ on 18/04/2003 21:44:24
Edited by - λίλιθ on 18/04/2003 21:49:51
Edited by - λίλιθ on 18/04/2003 21:50:54
---- Admin <Προτάσεις> ----
1.

2.

3.
Ας δοκιμάσω και εγώ να στείλω την δικιά μου "υπογραφή" - "φωτογραφία"...
**Τake It or Leave It**
Στο προηγούμενο μήνυμά σου, έχω βάλει στο τέλος τρεις προτάσεις για ψηφιακή υπογραφή!
Βλέπεις, διαλέγεις και τοποθετείς (copy/paste από τον κώδικα του μηνύματός σου
) όποια θέλεις. Θα πρότεινα την 3.... είναι "προχωρημένη" σχεδιαστική πρόταση, υψηλού επιπέδου Design!! Είναι "Ζωντανή"! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλοι και φίλες, προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων, η προηγούμενη μεταχείριση προς την Λίλιθ είναι εντελώς ειδική και γίνεται καθαρά και μόνον επειδή το γλυκό "κοριτσάκι" ήταν έτοιμο να κλάψει(είναι φανερό και στην φωτογραφία)... και συγκινήθηκα! ![]()
![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
αγαπητε Κυριε Admin, σας ευχαριστω παρα πολυ!
μα που το ξερατε οτι θα διαλεξω την τελευταια (την πιο μικρη) και μου την κανατε ενεργη?!![]()
![]()
![]()
![]()
αυτη θα διαλεγα... ουτως η αλλως!
συγνωμη και για την καθηστερηση της ευχαριστηριας απαντησης μου.
(οπως θα αναφερω εκτενεστερα και σε επομενα μηνυματα μου, ημουνα αποκλεισμενη για λιγες ημερες σε ενα ερημο μερος στην ακρη του θεου και φυσικα χωρις internet!)
με απηγαγαν 2 ξωτικα -το ενα απο τα δυο γνωστο και ως αρχαγγελος Ραφαηλ και με μετεφεραν σε ενα μερος που μονο ετσι μπορω να περιγραψω:
MΑΓΟΣ-ΠΡΟΣ ιdiana.................(οπως λεμε σογ
μ-προς...)
λιλιθ -η πρωτη γυνέκα
Edited by - ME on 25/04/2003 00:38:23
Edited by - YOU on 25/04/2003 00:41:07
Edited by - US on 25/04/2003 00:48:45
Edited by - λίλιθ on 25/04/2003 00:50:00
Edited by - RIR on 09/05/2003 06:06:13
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.
*Γνώθι σαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*