- Η λατρεία των ειδώλων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Προτείνω να συμπεριληφθεί μεταξύ των ημίθεων, μα τι λέω!! Μεταξύ των θεών που προσκυνούν σήμερα οι νεοπαγανιστές και να ανεγερθούν ναοί και να στηθούν αγάλματα προς τιμή του για να τον προσκυνάτε!!!!
Όπως φταίει η αριστερά για την κατάντια της Ελλάδας σήμερα, και όχι εκείνοι που κυβέρνησαν τόσα χρόνια, έτσι και για την πυρκαγιά της Ρώμης, καθώς και όλα τα δεινά του Ελληνισμού, φταίνε οι Χριστιανοί!!!
θρασύδειλοι απατεώνες !!!!!!!!!!!!!!!

Αν μου επιτρέπει η/ο panpam,
να σου προσκομίσω εγώ ιστορικά στοιχεία, ως απάντηση στα δικά σου στοιχεία.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,
αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον.
και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν,
αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι.
και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι,
αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.
Η αγάπη μακροθυμεί,
χρηστεύεται,
η αγάπη ου ζηλοί,
η αγάπη ου περπερεύεται,
ου φυσιούται,
ουκ ασχημονεί,
ου ζητεί τα εαυτής,
ου παροξύνεται,
ου λογίζεται το κακόν,
ου χαίρει επί τη αδικία,
συγχαίρει δε τη αληθεία.
πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει.
η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει.
είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται. είτε γλώσσαι παύσονται. είτε γνώσις καταργηθήσεται. εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν. όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται. ότε ήμην νήπιος, ως νήπιος ελάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως νήπιος ελογιζόμην. ότε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου. βλέπομεν γαρ άρτι δι΄εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον. άρτι γινώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην.
νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. μείζων δε τούτων η αγάπη.
Φτάνει αυτό ή να φέρω και άλλα;
Μπαρμπασωτήρη, πιστεύω πως είσαι πια σε ηλικία που δεν πρέπει να προσποιείσαι και δεν δικαιολογήσαι να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ό, τι διαβάζεις!!!

quote:
Ψηλός
Εμ εδώ έχετε βγάλει ως εθνοσωτήρες όλους του καταδότες, γερμανοτσολιάδες, ναζιφασίστες και όλα γενικά τα πουλημένα τομάρια που μάτωσαν και ματώνουν την Ελλάδα, έναν Νέρωνα έτσι θα τον αφήνατε;Προτείνω να συμπεριληφθεί μεταξύ των ημίθεων, μα τι λέω!! Μεταξύ των θεών που προσκυνούν σήμερα οι νεοπαγανιστές και να ανεγερθούν ναοί και να στηθούν αγάλματα προς τιμή του για να τον προσκυνάτε!!!!
Όπως φταίει η αριστερά για την κατάντια της Ελλάδας σήμερα, και όχι εκείνοι που κυβέρνησαν τόσα χρόνια, έτσι και για την πυρκαγιά της Ρώμης, καθώς και όλα τα δεινά του Ελληνισμού, φταίνε οι Χριστιανοί!!!
θρασύδειλοι απατεώνες !!!!!!!!!!!!!!!
Βρε καλώς τον Ψηλοοοοό. Τι έγινε Ψηλέ, ξέμεινες από έμπνευση και κατά το "Ο Εβραίος σαν φτωχύνει,,,," άνοιξες τα παλιά τεφτέρια σου και ξέθαψες τον Νέρωνα?? Αφού το θέμα "Νέρων" το έχουμε εξαντλήσει εδώ και όπως ξέρεις πολύ καλά δεν σε παίρνει. Τι θέλεις λοιπόν και το ανακατεύεις στο παρόν θέμα που είναι άσχετο?
*
Edited by - Sesostris on 23/06/2014 23:25:23
quote:
Ψηλός
Μπαρμπασωτήρη,
Αν μου επιτρέπει η/ο panpam,να σου προσκομίσω εγώ ιστορικά στοιχεία, ως απάντηση στα δικά σου στοιχεία.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,
αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον.και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν,
αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι.και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι,
αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.Η αγάπη μακροθυμεί,
χρηστεύεται,
η αγάπη ου ζηλοί,
η αγάπη ου περπερεύεται,
ου φυσιούται,
ουκ ασχημονεί,
ου ζητεί τα εαυτής,
ου παροξύνεται,
ου λογίζεται το κακόν,
ου χαίρει επί τη αδικία,
συγχαίρει δε τη αληθεία.πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει.
είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται. είτε γλώσσαι παύσονται. είτε γνώσις καταργηθήσεται. εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν. όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται. ότε ήμην νήπιος, ως νήπιος ελάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως νήπιος ελογιζόμην. ότε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου. βλέπομεν γαρ άρτι δι΄εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον. άρτι γινώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην.
νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. μείζων δε τούτων η αγάπη.
Όταν μιλάμε για στοιχεία Ψηλέ εννοούμε από ιστορικούς, και όχι αποσπάσματα από τις επιστολές Παύλου. Γιατί μέσα σ' αυτές υπάρχουν όπως γνωρίζεις και άλλα αποσπάσματα που θα ευχόσουν να μην υπήρχαν. Πάλι καλά που δεν έφερες αποσπάσματα από τον "Εκκλησιαστή" για να το ρίξουμε στο αχ-βαχ εδώ μέσα.
quote:
Ψηλός
Φτάνει αυτό ή να φέρω και άλλα;
Ναι. Σε κάτι ημερολόγια πίσω από κάθε φύλλο υπάρχουν ωραία ποιηματάκια. Μήπως μπορούσες να στείλης μερικά κι απ' αυτά για να ευθυμήσουμε λιγάκι?
quote:
Ψηλός
Μπαρμπασωτήρη, πιστεύω πως είσαι πια σε ηλικία που δεν πρέπει να προσποιείσαι και δεν δικαιολογήσαι να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ό, τι διαβάζεις!!!
Κι εγώ νομίζω Ψηλέ ότι στην ηλικία που βρίσκεσαι δεν επιτρέπεται να παλιμπαιδίζης, με ότι σημαίνει αυτό!!
*
quote:
Εμ εδώ έχετε βγάλει ως εθνοσωτήρες όλους του καταδότες, γερμανοτσολιάδες, ναζιφασίστες και όλα γενικά τα πουλημένα τομάρια που μάτωσαν και ματώνουν την Ελλάδα
Ψηλέ, μήπως θες να ανοίξουμε ένα θέμα με το ξεπούλημα της νεότερης Ελλάδας?
Να δούμε τι θα μας πεις?
Γιατί φίλε μου τα πουλημένα τομάρια που λες εσύ, έχουν άλλη προέλευση, μια προέλευση που δεεεεν το νομίζω οτι σε συμφέρει να ακούγεται.
Δυστυχώς στο esoterica δεν υπάρχει θεματολογία που να λέγεται "Πολιτική & Ιστορία", αν και θα έπρεπε, ναιιιι θα έπρεπε.
Να μας πει η Αμαλία ΑΝ, λέμε ΑΝ, μας επιτρέπει τη δημιουργία ενός τέτοιου θέματος, μιας και σε ένα τέτοιο θέμα, εκ των πραγμμάτων δεν μπορείς να παραθέτεις στοιχεία απο τας γραφάς ![]()

Α ρε αλήτες νεοπαγανιστές φασίστες, καμαρώστε ρε τη λεβεντιά του Αγίου Όρους.![]()
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
1) εγιναν ή δεν έγιναν διωγμοί εναντίον των Ελλήνων ;
2) Θανατώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι λόγω του οτι πίστευαν οτι οι αγγελοι π.χ ειναι αρσενικού γένους σε αντίθεση με αυτους που πιστευαν το αντίθετο;;
Δηλαδή , γίνονταν ομαδικές σφαγές δήθεν αιρετικών για να μπουν οι υπόλοιποι στον δρόμο της πλειοψηφικής σέκτας και να κατατροποωθούν οι μειοψηφίες ;;;
3)Ρίχτηκαν χιλιάδες βιβλία στη πυρά , λογω του ότι δεν βολευαν τις θεωρίες της πλειοψηφικής σέκτας;;
4) Πλακώνονταν στις μπουνιές και στα βρισίδια οι δήθεν θεόπνευστοι πατεράδες στις συνόδους τους , με αποτέλεσμα οι μισοί να αφορίζουν και να φτύνουν τους άλλους μισούς ;;
5) Χρησιμοποιουνταν βασανιστήρια αντάξια του δοκτορος Μένγκελε , και φριχτα΄για τον ανθρωπινο νου , για να αλλαξοπιστήσουν κάποιοι αιρετικοί ή για να πεθάνουν ομολογώντας την δήθεν σωστη πιστη;;
Γινόντουσαν όλα αυτά φίλοι χριστιανοί , ναι ή όχι ;;
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 24/06/2014 02:38:11
Μη μου πείτε ότι αυτά γινόντουσαν στη Δύση , γιατί στο αγαπημένο σας Βυζάντιο γινοντουσαν πολυ χειρότερα
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
quote:
Ψηλόςαγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι.
και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι,
αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.Η αγάπη μακροθυμεί,
χρηστεύεται,
η αγάπη ου ζηλοί,
η αγάπη ου περπερεύεται,
ου φυσιούται,
ουκ ασχημονεί,
ου ζητεί τα εαυτής,
ου παροξύνεται,
ου λογίζεται το κακόν,
ου χαίρει επί τη αδικία,
συγχαίρει δε τη αληθεία.πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει.
quote:
killuminati
Αυτοί που αγαπάνε το ψεύδος και την ειδωλολατρεία δεν έχουν μερίδιο στην Βασιλεία μου, αλλά θα σφαχτούν σαν γουρούνια στον Αρμαγεδώννα.Αποκάλυψη 22
15 Έξω δε είναι οι κύνες και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο αγαπών και πράττων το ψεύδος.Αποκάλυψη 19
13 και ήτο ενδεδυμένος ιμάτιον βεβαμμένον με αίμα, και καλείται το όνομα αυτού• ο Λόγος του Θεού.
14 Και τα στρατεύματα τα εν τω ουρανώ ηκολούθουν αυτόν εφ' ίππων λευκών, ενδεδυμένοι βύσσινον λευκόν και καθαρόν.
15 Και εκ του στόματος αυτού εξέρχεται ρομφαία κοπτερά, διά να κτυπά με αυτήν τα έθνη• και αυτός θέλει ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά• και αυτός πατεί τον ληνόν του οίνου του θυμού και της οργής του Θεού του παντοκράτορος•
16 και επί το ιμάτιον και επί τον μηρόν αυτού έχει γεγραμμένον το όνομα, Βασιλεύς βασιλέων και Κύριος κυρίων.
17 Και είδον ένα άγγελον ιστάμενον εν τω ηλίω, και έκραξε μετά φωνής μεγάλης, λέγων προς πάντα τα όρνεα τα πετώμενα εις το μεσουράνημα• Έλθετε και συνάγεσθε εις το δείπνον του μεγάλου Θεού,
18 διά να φάγητε σάρκας βασιλέων και σάρκας χιλιάρχων και σάρκας ισχυρών και σάρκας ίππων και των καθημένων επ' αυτών και σάρκας πάντων ελευθέρων και δούλων και μικρών και μεγάλων.
Δε μου λέτε ρε παίδες
Θα μας τρελανεται τελείως
Τωρα θέλετε να μας πείσετε ότι αυτά τα δυο κείμενα ανήκουν στην ίδια θρησκεία ;
Αν το πιστεύετε αυτό , ή έχετε χασει την λογική σας , ή είσαστε πιωμένοι
Τι σας ποτίζουν ρε παίδες και σας εχουν ευνουχίσει έτσι τον εγκέφαλο;;
Πηγές από εδώ, πηγές από εκεί, η ίδια μαλακισμένη κόντρα των απολογητών ενάντια όλων των υπολοίπων. Των κακών. Και των καλών. Χωρίς τη Μάγια τη μέλισσα, τη Στρουμφίτα και τον Πίκατσου. Ήμαρτον.
Αν δεν αλλάξετε το τροπάρι, στο τέλος, που έχει ήδη φτάσει και ξεπεραστεί, θα μοιάζετε με το Μαύρο Ιππότη στους Μόντυ Πάυθονς.
Το πράγμα είναι πολύ απλούστερο, αρκεί να καταθέσετε μιαν έστω και στοιχειώδη δόση χούμορ.
Οι συστηματικές θρησκείες έχουν επιτελέσει τα απολύτως φρικώδη εγκλήματα. Ανέκαθεν. Προχθές ο χριστιανισμός σε όλα του τα μοντέλα, σήμερα ο μωαμεθανισμός σε όλες του τις επικράτειες, εγκατεστημένες και wannabe.
Ξεκινήστε επιτέλους μια έξυπνη και λειτουργική κουβέντα. Π.χ. φτιάξτε ένα θέμα με τίτλο:
-. Αν αυτούς που πιστεύουν λάθος πρέπει να τους σκοτώσουμε, το κάνουμε για να σωθούν, ή επειδή κινδυνεύει ο σωστός θεός?
-. Αν αυτοί που μακελέψαμε σωθήκανε, εμείς που τη γλιτώσαμε γιατί δεν είμαστε χαρούμενοι?
-. Θεέ μου σώσε με. Μου το χρωστάς. Μόλις έφαγα τριαντατρείς για να σε σώσω.
-. Υπάρχει μόνο ένας θεός. Αυτός που έτυχε της υπεράσπισης του τελευταίου μακελάρη.
-. Σκότωσε κι εσύ για τον θεό σου. Εκείνος το κάνει κάθε μέρα για σένα.
-. Μην ρωτάς τί μπορεί να κάνει ο θεός σου για σένα. Αναρωτήσου τί μπορείς να κάνεις εσύ για αυτόν.
Υ.Γ. Έχω την άβολη τύχη να γνωρίζω δοσίλογους τακτικούς κληρικούς, αλλά και την ευτυχία να γνωρίζω κληρικούς που περιέθαλψαν πατριώτες. Αριστερούς και δεξιούς. Έναντι των γερμανών. Αμφότεροι. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, καταλαβαίνουν πολύ καλά τί λέω.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Η καταστροφή των αμαρτωλών στην αίθουσα της Κρίσης(με τον Ζυγό της Μάατ) σε ποια αιγυπτιακή θρησκεία ανήκει; Στην βάρβαρη;
Η καταστροφή των αμαρτωλών στον Κατακλυσμό από τον Δία σε ποια ελληνική θρησκεία ανήκει; Στην βάρβαρη;
Υπάρχουν πολύ χειρότερα παραδείγματα από τις παγκόσμιες θρησκείες. Οι θρησκείες μιλούν για αγάπη και ταυτόχρονα για αιματηρή κρίση κατά των αμετανόητων μοχθηρών.
Τα νέα διαβατήρια εξωτερικά έχουν την ίδια εμφάνιση με τα παλιά, αλλά μέσα έχουν ένα τσιπ με τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου του κατόχου τους. Τα νέα διαβατήρια θα έχουν ισχύ για πέντε χρόνια και θα περιλαβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, όπως ηλεκτρονικώς καταγρεμμένα δακτυλικά αποτυπώματα και αργότερα ηλεκτονικό αποτύπωμα της ίριδας του κατόχου τους.
Περίπου 40 χώρες (μέλη της US visa waiver scheme) είναι αρχικώς αναγκασμένες να υιοθετήσουν τα νέα βιομετρικά διαβατήρια για να μπορούν οι κάτοιχοί τους να ταξειδέψουν στις ΗΠΑ, μέχρι τον Οκτώβρη του 2006.
Υποθέτω ότι εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε μια μικρή παράταση...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-