- BENEDICT XVI - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Καπιος ειχε πολυ ελευθερο χρονο.. ![]()

..Learn to listen and you will learn to learn...
Edited by - Conqueror on 20/04/2005 12:40:34
quote:
Βρε Ostria, έχεις σκεφτεί να φτιάξεις μία databank ή μία μηχανή αναζήτησης με το όνομά σου![]()
Οχι αλλά να το σκεφτώ! Εχει καλά λεφτά;! ![]()
Αν βρεις κανένα ενδιαφέρον στοιχείο στον χάρτη του πες μας!
quote:
Καποιος ειχε πολυ ελευθερο χρονο..![]()
Και πού είσαι ακόμα!![]()
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!!!
Ποιός είναι ο νέος Πάπας; Ο Ata-i-lek, ένας υψηλόβαθμος Πράσινος Reptilian στρατιωτικός διοικητής από τον πλανήτη; Atasoon!!!![]()
![]()
![]()
http://www.xeeatwelve.com/articles/new_reptilian_pope.html
Φωτογραφίες του νέου Πάπα

Αυτή η φωτογραφία (η δεύτερη ε;!
) είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας της πρώτης, όταν έριξαν αγιασμό πάνω στο φίλτρο! Και ορίστε το αποτέλεσμα!!! 
Πριν και μετά!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

..Learn to listen and you will learn to learn...
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Ο Γερμανός καρδινάλιος Joseph Ratzinger
Ο Γερμανός POLITIKOS KISSinger
ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!
EGV
Ουδέν Σχόλιο...

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
quote:
Όταν άκουσα οτι δεν χωνεύει τους Τούρκους μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής .
Άκουσες όμως ότι επίσης δεν συμπαθεί ιδιαίτερα και τους ορθόδοξους;
Απ' ότι άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή, από τη μία μπορεί να μας βγει σε καλό (Ελλάδα) και σε κακό το ότι δεν είναι σύμφωνος με την ένταξη μιας Μουσουλμανικής χώρας (Τουρκία) στην Ε.Ε. καθώς πιστεύει ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι Χριστιανική και κυρίως καθολική. Ο χρόνος θα δειξει.
Ara 2 kala vlepw apo olh thn fash.
Geia sou Ratzinger maga.
Edited by - Hfaistos on 21/04/2005 11:51:50
quote:
Εδώ και λίγες μέρες, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υπογράμμιζαν «το ενδεχόμενο να εκλεγεί Πάπας ο Γιόζεφ Ράτσινγκερ, που είναι γνωστός για τις αντιτουρκικές θέσεις του».Ράτσινγκερ: Σοκ των πολιτισμών...
Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην περιοδική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Λε Φιγκαρό» (13-20 Αυγούστου 2005), ο τότε καρδινάλιος Ράτσινγκερ είχε απαντήσει στην ερώτηση αν «η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα είναι εμπλουτισμός ή σοκ των πολιτισμών», για να υπογραμμίσει τα εξής:
«Αναφερθήκαμε στην Ευρώπη ως πολιτισμική και όχι γεωγραφική ήπειρο. Υπό αυτή την έννοια, η Τουρκία εκπροσώπησε πάντα μια άλλη ήπειρο που βρισκόταν σε αντίθεση. Πολέμησε με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Θυμηθείτε την πτώση της Κωνσταντινούπολης, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την απειλή που υπήρξε για τη Βιέννη και την Αυστρία. Συνεπώς, εγώ πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να ταυτίσουμε τις δύο ηπείρους. Θα πρόκειται για πολιτισμική απώλεια, που θα γίνει στο όνομα της οικονομίας. Η Τουρκία, που θεωρεί τον εαυτό της κράτος λαϊκό, αλλά είναι χώρα που στηρίζεται στην ισλαμική αρχή, μπορεί να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια πολιτισμική ήπειρο με τις γειτονικές αραβικές χώρες και να γίνει επικεφαλής ενός πολιτισμού, που θα έχει τη δική του ταυτότητα και θα είναι αρμονικός προς τις μεγάλες ανθρώπινες αξίες. Η ιδέα αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με σχήματα φιλικής συνεργασίας με την Ευρώπη και μπορεί να δώσει τη δυνατότητα να γεννηθεί μια ενωμένη δύναμη που θα είναι εναντίον κάθε είδους φονταμενταλισμού».
Νομίζω ότι είναι σε πολύ ρεαλιστική βάση οι θέσεις του και δεν μπορεί από αυτές εδώ να χαρακτηριστεί ως ακραίος σε οτιδήποτε... Απλώς βγήκε και είπε μια αλήθεια την οποία πολλοί πιστεύουν αλλά λίγοι ομολογούν...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "