- Πραγματα που εμαθα απο το esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μπορεί να είμαι ξανθιά αλλά δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ ξανθιά.
quote:
καπου εδω αρχιζει το θεμα να περνει την αναλαφρη μορφη
που περνουν ολες οι σαπουνοπερες
τοτε ως απο μηχανης θεα πεταγετε η αμαλια
και αρχιζει να μπαναρει τα ατομα που ανοικουν στην μαυρη λισταολα τα θεματα ετσι τελιωνουν
Γενικεύεις τα αγενίκευτα αγαπητέ μου, οι σαπουνόπερες ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γι'αυτό παίζουν και σκίζουν.
Προσοχή λοιπόν που αφιερώνουμε τις ώρες μας, και που δίνουμε ακροαματικότητα και σελίδες 250.
Αν ανοίξει π.χ. στον "Μύθο" ένα θέμα τη "φιλοσοφία της θρησκείας" θα αριθμήσει 4-5 σελίδες με μεγάλη προσπάθεια του θεματοθέτη.
Αν ανοίξει "Χριστιανοι εναντίων Παγανιστών" θα αριθμήσει 50.
Παρομοίως ένα θέμα ΟΥΦΟ στην αυλή μου θα φτάσει στις 60 ενώ ένα πραγματικά ΝΟΗΤΙΚΟ θέμα όπως π.χ. ένα θέμα που είχε ανοίξει η αγαπητή UNSEEN και αφορά "Tις 4 θεμελιώδεις δυνάμεις τις φυσικής και η πραγμάτωση του ανθρώπου" αρίθμησε -αν θυμάμαι καλά- 23 ποστ.
Οι από μηχανής Θεοί μπορεί να ήταν δόκιμοι σε μια αρχαίοελληνική τραγωδία αλλά δεν είναι δόκιμοι και δεν υπάρχουν στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
Αν τους βλέπεις εσύ τότε είναι μέρος του δικού σου μυθολογικού κόσμου.
Οι λίστες και τα φακελώματα αφορούν άλλες εποχές και άλλα σχέδια, διαφορετικών καθεστώτων σε άλλες πολιτείες.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ποιος απο τους 10 που εχετε βαλει στην μαυρη λιστα υπονομευει τον χωρο;;;
γιατι εδω και 2 μηνες οι συντονηστες τα εχουν με 10 ατομαο ενας αποχωρησε (βριλ)
ο αλλος ειναι σε δυο εβδομαδες διακοπες λογο της υπογραφης του που ενοχλουσε μονο εσενα και κανεναν αλλον(αζαχ χαζα)εγω ειχα μια βδομαδια διακοπων γιατι τολμησα να διακομωδησω την καταραμενη συκια
ενω το ατομο που ειχε γραψει για την συκια δεν ειχε ουτε μια επιπληξη που με αποκαλεσε μαλακα
τα αλλα ατομα ειναι
η medtech
τζοννυ
ντιμ καρ
xd
μερκιουρι
και κανα δυο αλλα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουνλοιπον ποιο απο αυτα τα μελη που εχεις φωτογραφησει σαν ταραξιες του χωρου μονο και μονο γιατι τολμουν να ζητανε αποδηξεις
υπονομευει τον χωρο;;;;;;μημπως τον χωρο τον υπονομευουν ατομα βιασθεντα απο εξωγηινους;;
ατομα που καλουν την ματωμενη μαιρη μεσο του καθρευτη;;;
ατομα που τους κυνηγανε ζομπι;;;
ατομα που ειναι εν μερει βρηκολακες;;;
ατομα που οι εξωγηινοι τους αλαζουν το χρονοχωροσυνεχες;;;και τον υπονομευουν οχι γιατι λενε την αποψη τους αλλα γιατι απαιτουν να συμφωνουμε οτι εχουν δικιο χωρις να φερνουν καμια αποδηξη
Η δρακονιανη πρακτορας medtech καταθετει επι της ειρωνικης της συμπεριφορας σε μελη.
Ναι κυριοι διαχειρισται ειμαι ενοχη.
Διακωμωδησα και κοροιδευσα.Βλεπετε τον πρωτο καιρο συμμετειχα στις διαφορες συζητησεις με σοβαροτητα.Ακομα και πολυωες μεταφρασεις εκατσα και εκανα για να δωσω πληροφοριες.Και τι καταλαβα?Ακομα και σε θεματα που ηταν προφανες οτι κατι πηγαινε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ (πχ ιαματικοι κρυσταλλοι ταχυονιων-η medtech τονιζει οτι ταχυονια δεν εχουν εντοπιστει συνεπως ειναι αδυνατο να εχει κατασκευαστει οποιαδηποτε συσκευη που να εκμεταλευεται τις ιδιοτητες τους) εισεπραξα επιθετικους χαρακτηρισμους,υβρεις (εκεινον τον ΑΘΑΝΑΤΟ Ερμη που με σκυλοβριζε επειδη τονισα οτι η υποθεση του αιθερα εχει πειραματικα καταρριφθει γιατι δεν τον banarate?περιμενατε να αρχισω να τον βριζω και εγω για να κανετε την επεμβαση σας ε?Παραπονεθηκα με mail στον Incubus αλλα δεν ελαβε δραστικα μετρα...).
Οταν μιλας σοβαρα και εισπρατεις διαρκως επιθεσεις , σαβουροαντεπιχειρηματα και αθλιες προσπαθειες αντιπερισπασμου...Ειναι μοιραιο καποτε να κουραστεις...(ακομα και εαν διαθετεις τις αντοχες μιας δρακονιανης πρακτορισσας...).Κλαψ...
Κοροιδευσα τον Panos γιατι με δουλευε χοντρα και οταν του ζητουσα αποδειξεις για τους υπολοιπους 10 κλωνους του DNA μου εδινε link για την κουφια γη!
(μην απορρειτε που το θεμα 12κλωνο DNA ξεχειλωσε τοσο.Αφου ετσι επιχειρηματολογουσε ο Panos επρεπε να καταρριψουμε ενα ενα τα παραμυθια που μας σερβιρε απο τα Indigos εως τους Ερπετοειδεις ΕΤ που πινουν αιμα για να αλλαξουν μορφη,απο τους κουφιους πλανητες εως την "τρομερη εφευρεση" που θεραπευει ολες τις ασθενειες με εφαρμογη αντιστοιχης συχνοτητας,κτλ. ε βαλε και μερικες σελιδες καβγα για το τι συνιστα αξιοπιστη ερευνα και ποσο ανοιχτο μυαλο πρεπει να εχουμε,κοντρες αναμεσα σε σκεπτικιστες και "εσωτεριστες",κτλ κτλ.)
Κοροιδευσα τον Odygos γιατι θρασυτατα επεμενε οτι δεν του ειχαμε παρεχει επιχειρηματα οταν ειχαμε κανει σκονη την υποθεση του επιχειρηματολογωντας σε 9 και πλεον σελιδες.
Αποχωρω τωρα για να αυτομαστιγωθω με το νεο μου βιονικο μαστιγιο με τις 12 (μεταλλαγμενες) ουρες....

Συμπτώματα επιλεκτικής μνήμης?
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4158
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4158
Χμμμμ!!!
Πιστεύω ότι στο ποστ του wendigo στην προηγούμενη σελίδα, δεν δόθηκε η πρέπουσα προσοχή, και για να μην περάσει στο ντούκου, επανάληψη μετά την αυτομαστίγωση με το νεο βιονικό μαστίγιο με τις 12 (μεταλλαγμένες) ουρές..

Α, gretel φυσική ξανθιά είσαι ή τα βάφεις? ![]()
quote:quote:
λοβοτομη δεν κανω!!!
ειμαι αυτος που ημουν οταν πρωτοεγραψα στο εσωτερικα και δεν θα αλλαξω για να συνεχισω να γραφω, αν εσεις το θεωρειτε απαραιτητο - πεστε μου και την κανω με ελαφρα πηδηματακιαquote:
τι ειδους μελη θελετε στο εσωτερικα?
ομογενοποιημενα και ομοιομορφα, ή αυτονομημενα και σκεπτομενα?wendigo
Συντάσσομαι με τα λόγια του jbg και θεωρώ καίρια την ερώτηση.
χαιρε περιπλανωμενε εν τη σκονη αδελφε!
quote:Αλλά, από την άλλη, θέλω να παρατηρήσω μερικά πράγματα (και να κάνω κι εγώ μια λίστα γμτ!):
1. Οι πολύ ξύπνιοι και πολύ μαγκιόροι συνήθως απουσιάζουν από κάποιο ζόρικο θέμα που δεν σηκώνει κράξιμο ( ο ampere, π.χ, έχει στήσει καλή κουβέντα περί πίστεως) και προτιμούν να ασχολούνται με τον PaNo, γιατί εκεί μπορεί να έχεις δίκιο εύκολα και να λάμψει το IQ σου ανέξοδα.
θα απαντησω (οπως παντα) μονο για μενα
συμφωνω - το ιδιο συμβαινει και στον αχταρμα φωτονιων του λαμογιο, ενα πολυ ενδιαφερον τοπικ
ωστοσο, το τοπικ που αναφερεις δεν το εχω ανοιξει ποτε - ισως να φταιει το οτι δεν μ αρεσουν πλεον οι στειρες αντιπαραθεσεις των φανατικων του μυθος και θρησκεια και δεν μπαινω καθολου
quote:Any publicity is good publicity: ας αναληθεί σκεπτικιστικώς παρακαλώ από κάποιον πιο έξυπνο από το άτομό μου.
οου γιες!
αλλά χρειαζεται και λιγο γελιο, ε?
και καποια τοπικ προσφερουν αφθονες ευκαιριες, για τις οποιες κανω γιογκα για να τις αποφυγω ![]()
quote:3. Μαζί με τα ξερά (και το χιλιόκλωνο DNA που σε κάνει βρυκόλακα) καίγονται και τα χλωρά, καθότι έχουν παρατηρηθεί τραμπουκισμοί σε θέματα που οι... επιτιθέμενοι δεν κατέχουν (Chaos Magick, ας πούμε).
Κι επειδή δεν κατέχουν και μας έχει συνεπάρει ο πόθος της προστασίας του ανόητου (ασφαλώς!) πλησίον μας, ρίχνουμε κι εκεί λίγο κράξιμο.
"Κι ο άγιος φοβέρα θέλει", σου λέει, "ας το κάνω το ψυχικό να βγάλω καραγκιόζη όποιον λέει πράγματα που δεν καταλαβαίνω, άρα Ύποπτα για την Δημόσια Ψυχική Υγεία". Μόνο εγώ μυρίζω τη χουντίλα;
παλι συμφωνω!
quote:4. Ναι, μερικές φορές η επίθεση ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε όριο ευγένειας και συζήτησης θα θέλαμε από ένα φόρουμ και συχνά οι στόχοι δεν είναι τέτοιοι που να το αξίζουν. Ασφαλώς δε μπορώ εγώ ή κανείς άλλως να θέσει επακριβώς αυτά τα θρυλικά "όρια" αλλά έχω ακούσει παραπονάκια από σκεπτικιστικά στόματα για ψύλλου πήδημα.
χανουν την μεση οδο
την οποία μεση οδο προτεινω ταπεινα και για την αντιμετωπιση θεματοθετων και γραφοντων σε αναλογες περιπτωσεις: να μην απενεργοποιειται κανενας μεχρι να βρισει, ωστε να γελαει και λιγο το χειλακι μας
για παραδειγμα κλειδωθηκε το τοπικ του βιασθεντος γιαννηςς και δεν προλαβα να του εξηγησω οτι εκανε λαθος στον ηχο πλπλπλ και στην προελευση του: ηταν πρπρπρ και προερχοταν απ τον ιδιο, μετα τον εικοστο εξωγηινο ![]()
quote:5. Αν καταριφθεί κάποιου η θεωρία αλλά αυτός επιμένει (πράγμα ανόητο και δυσάρεστο, συμφωνώ) τότε: Γκες γουάτ! Είναι δικαίωμά του και δε μπορούμε να του σπάσουμε το κεφάλι για να το βουλώσει. Λυπηρόν αλλά αληθινό (μακάρι να το έβλεπα να συμβαίνει μόνο μέσα στο φόρουμ, αλλά φευ!). Η δικιά μας επιλογή είναι εξυπνότερη ή απλά είναι επίδειξη πείσματος, ανασφάλειας, επιθετικότητας και αδυναμίας;
Δεν έχω δει "τρελλό" να συνέρχεται ή "έμπορο" να το βουλώνει. Έχετε δει εσείς; Νομίζετε πως θα δείτε; ΧΕΑΙΡΕΕ ΒΑΘΟΥΣ ΑΜΕΤΡΥΗΙΤΟΩΝ!
κατ εμε αδελφε "γελαμε μεχρι να βαρεθουμε" - δεν κολλαμε ομως, συμφωνω
quote:6. Είμαι εναντίον σε οποιαδήποτε προσπάθεια σοβαροφάνειας και αστυνόμευσης της γνώμης των μελών. Θεωρώ πως ο ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ έχει δικαίωμα να κρατήσει την υπογραφή του και χαίρομαι που βρίσκεται στο φόρουμ.
Αλλά μην το παρα(μπιπ). Η υπογραφή του δεν είναι και το απαύγασμα του σεβασμού, μην το κάνουμε λάβαρο του '21. Ασφαλώς και έχει σκοπό να είναι -κομψά- επιθετική και προσβλητική. Δε με πειράζει (κι ας μην του βγήκε το "κομψά"), χιούμορ διαθέτομεν, δε θα θιχτούμε με τέτοια. Μα μη φάμε άλλο χρόνο για φιλολογικές αναλύσεις και λεκτικές σοφιστείες επί του θέματος,ε; Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει, μεγάλα παιδιά είμαστε και του το "δίνουμε" γιατί έχει το θάρρος της γνώμης του.
μπαναρισμενος ειναι ομως λογω αυτης της υπογραφης
διαθετομεν ολοι μας χιουμορ? ![]()
νασαι καλα!

quote:
Η medtech γιατί το πήρατε σκοινή κορδόνι ότι είναι δρακονιανή πράκτορας? Μόνο οι ωραίες δεν είναι? Και αν είναι καμιά σακαφιόρα, τότε πάλι είναι δρακονιανή ή είναι πιο χαμηλού βαθμού?Α, gretel φυσική ξανθιά είσαι ή τα βάφεις?
Aν θυμάμαι καλά το ομολόγησε μόνη της.
Αυτές που δεν είναι ωραίες δεν έρχονται στη Γη να παρασύρουν τους γήινους, είναι εργάτριες στον πλανήτη τους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσική και τα βάφω. Δηλ. τα κάνω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΑΝΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ!!!!
Θέλεις να υπονοήσεις κάτι Imperator?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συνήθως άτομα που βιώνουν μια μεταφυσική εμπειρία ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τη βιώνουν, είτε αυτό είναι αληθές είτε όχι, -π.χ. είδαν ένα ξωτικό- δεν μπορούν να το αποδείξουν γιατί ούτε το κινηματογράφησαν ούτε το φωτογράφησαν ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Είναι λοιπόν πιθανό κάποιο μέλος που τουλάχιστον φαίνεται σοβαρό (γράφει ας πούμε ΚΑΙ στο τόπικ περί πίστης του Ampere ΚΑΙ στον Αχταρμά του lamogio, ασφαλώς για την αφεντομουτσουνάρα μου μιλάω) να μπήκε μια φορά κι έναν καιρό στο εσοτέρικα και να ξεκίνησε να γράφει γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο που λέει η γκρέτελ. Γιατί πίστεψε ότι ένα ξωτικό μπορεί να είναι μια αλληγορία για λίγη ομορφιά στη ζωή.
Είναι επίσης πιθανό μετά από μερικούς μήνες να σταμάτησε να γράφει γιατί πλέον κουράστηκε να λογοδοτεί συνεχώς σε διάφορους δήθεν σκεπτόμενους του φόρουμ που δεν έχουν την καλλιέργεια ή την απλή ευγένεια να σκεφτούν δύο φορές προτού εκτονώσουν τα νεύρα και τα άλυτα δικά τους ζητήματα μέσα εδώ. Γιατί η αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης είναι ασφαλώς ένας ευγενής σκοπός αλλά απ' όσο ξέρω και οι σταυροφορίες ευγενή σκοπό είχαν.
Υπάρχει διαφορά (όσο λεπτή κι αν είναι) ανάμεσα στο να είναι κανείς πνευματώδης (όπως ο Τζώνυ ή ο Μέρκιουρι) και να είναι αναίτια προσβλητικός (όπως κάποιος άλλος που έχει πλέον διαγραφεί και δεν έχει νόημα να αναφέρω).
Όπως επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ καλόπιστης άγνοιας και κακόπιστης βλακείας (για να αναφερθώ κι εγώ στα βζιν βζουν, τράβα ξανά τις κοτσίδες σου καλή μου γκρέτελ).
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι κανείς ποτέ δεν έχει ολόκληρη την αλήθεια. Ας έχει τουλάχιστον την καλή διάθεση να δέχεται τους υπόλοιπους γι' αυτό που πιστεύουν ότι είναι.
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
quote:
medtech αυτό δεν το περίμενα από σένα φίλη μου.Συμπτώματα επιλεκτικής μνήμης?
Tι συμπτωματα επιλεκτικης μνημης και κουραφεξαλα?
Δεν με σκυλοβριζε ο Ermis 3E για πολλες σελιδες χωρις να επεμβαινει ΚΑΝΕΝΑΣ??
Δεν παραπονεθηκα με email στον Incubus και δεν εκανε τιποτα?
Ειναι ψεμα αυτο?
H επεμβαση εγινε πολυ αργοτερα οπως ειπα.(απο σενα Gretel θεμα "ε αυτο δεν ειναι επιστημη").
Μηπως και αυτο ειναι ψεμα?
Η Αβαλον που μου την επεσε αγενεστατα,ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και με ακρως υποτιμητικες εκφρασεις στο θεμα Γιγαντες και το συνεχισε στο Κυτιο Παραπονων ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ εμφανιστηκε καποιος διαχειριστης?(για να μας την πει και στις 2?)
Αυτο το patern παρατηρησα.Μονο οταν αγανακτησω και αρχισω να συμπεριφερομαι και εγω οπως οι υβριστες μου εμφανιζεται καποιος διαχειριστης για να μας μαλωσει και τους 2.
Σπανιοτατα συμμαζευτετε καποιον "μυστικιστη" που αρχιζει να μπινελικωνει με την πρωτη.
Πχ. η Pyramid επετιμησε την AVALLON οταν μου ειπε να παω να βγαλω τις "τσιμπλες απο τα ματια" σχεδον αμεσως.
Ban ομως δεν εφαγε η Avallon που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ειναι αγενεστατη προς διαφορα μελη (οχι μονο σε μενα!) οπως δεν εφαγε BAN και ο ERMIS 3E.
Η υπογραφη του AZAX_XAZA σας πειραξε.
Ναι καποιος απο εσας μπορει να ισχυριστει οτι δεν μπορειτε να ειστε συνεχεια απο πανω στο forum.Ομως οι επεμβασεις πολλες φορες δειχνουν οτι ο διαχειριστης παρακολουθουσε την διαμαχη απο την αρχη αλλα δεν επενεβησε απο το πρωτο υβριστικο ποστ του εσωτεριστη αλλα απο την στιγμη που τα πηρε στο κρανιο ο σκεπτικιστης και αρχισε τα μπινελικια και αυτος.
Βασικα ειχε καποιο δικιο ο Gigenis που ελεγε οτι δεν μπορουμε να εχoυμε αποκλειστικα διαχειριστες ατομα που υποστηριζουν τον εσωτερισμο.Πρεπει να υπαρχουν και διαχειριστες σκεπτικιστες.Οσο και εαν εχετε τιμιες προθεσεις,ειναι ευνοητο και λογικο οτι θα ευνοειτε εστω και υποσυνειδητα τους οπαδους του εσωτερισμου στος διαμαχες εσωτεριστων-σκεπτικιστων.
Οσο για μενα και τις αταξιες μου...
Νομιζω οτι εχει φανει οτι στην αρχη εκανα μια πολυ σοβαρη προσπαθεια να εξηγησω με επιχειρηματα και αρθρα τις θεσεις μου.
Επισης σε γενικες γραμμες κραταω την ψυχραιμια μου και δεν νομιζω οτι με ακουσατε ποτε να σκυλοβριζω οπως ο Ερμης η να απειλω καποιον επειδη τολμησε να εκφρασει τις αποψεις του (να απειλω καποιον οτι θα τις φαει για τις προσβολες ναι.Αυτο το εκανα.)
Ουτε ποτε προσπαθησα να παιξω με την ψυχολογια καποιου οπως η Εχιδνα (αηδιαστικοτατο το "να προσπαθησω να επηρεασω αρνητικα την υγεια σου".Δεν εχει σημασια οτι δεν χαβω τετοιες μπουρδες.Σημασια εχει η ΠΡΟΘΕΣΗ της Εχιδνας.).
Αλλα ελεος!Δεν ειμαι ρομποτ (οπως με αποκαλεσε η Galadriel οταν ειπα οτι τα συναισθηματα ΕΧΟΥΝ βιολογικη βαση) ή αν ειμαι και δεν το εχω παρει χαμπαρι τα κυκλωματα μου καποτε υπερφορτωνονται.Οποτε καποτε εκρυγνυομαι και εγω.Πχ οταν καποιος με κοροιδευει καταμουτρα οτι δεν του εχω προσφερει επιχειρηματα οταν του τα προσφερω απο την πρωτη σελιδα.
quote:'
Η medtech γιατί το πήρατε σκοινή κορδόνι ότι είναι δρακονιανή πράκτορας? Μόνο οι ωραίες δεν είναι? Και αν είναι καμιά σακαφιόρα, τότε πάλι είναι δρακονιανή ή είναι πιο χαμηλού βαθμού?
Φιλε imperator το "Medtech-δρακονιανη πρακτωρ" ειναι running joke στα forum του εσωτερικα απο την μοιραια εκεινη μερα που με αποκαλεσε ετσι σε μια κριση οργης μια οπαδος του Ωριωνα Δημητρακοπoυλου (που πιστευει οτι οι Ελληνες ειναι απογονοι Ανδομεδιων ΕΤ και οι Εβραιοι,οι Μογγολοι και οι Κινεζοι απογονοι Ερπετοειδων/Δρακονιανων εξωγηινων αντιπαλων των Ανδρομεδιων),οταν διαφωνησα με τις αποψεις της.
Οτι ηταν παλαβη ιδεα φαινεται ξεκαθαρα απο το γεγονος οτι ποτε της δεν με ειχε δει για να κρινει με ασφαλεια αν ειμαι ωραια ή καραμπαζο.
Τωρα κατι αλλο.
Διαμαρτυρομαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ γιατι μου κανατε (*&&* ενα χιουμοριστικο τοπικ.Εαν δεν συμμορφωθητε ΑΜΕΣΑ θα δοκιμασετε την δεξιοτεχνια μου στο βιονικο μαστιγιο με τις 12 (μεταλλαγμενες) ουρες!
ΥΓ Εχω και αλλη ιδεα.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.GR
Μουχαχχααχχαχαχα!!!!(σατανικος δρακονιανος γελωτας).
Αι γουιλ μπι μπακ!

Edited by - medtech on 21/09/2006 14:23:55
Δεν έχω προσωπική πρόσβαση στο ίντερνετ και αναγκαστικα διαβάζω την αλληλογραφία μου και τα τεκταινόμενα στο forum από ένα ίντερνετ καφέ.
Με μεγάλη μου έκπληξη (δυσάρεστη έκπληξη) παρακολουθώ την καινούρια διένεξη, και με ακόμα μεγαλύτερη απορία διαπιστώνω μια περίεργη "μαύρη λίστα μελών" να περιφέρεται απο δω και απο εκεί.Μια "μαύρη λίστα" η οποία περιλαμβάνει "σκεπτόμενα μέλη" τα οποία οι διαχειριστές και συντονιστές του εσωτέρικα καταδιώκουν και δεν θέλουν στο εσωτερικα.
Mε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διαπιστώνω ότι αυτη η λιστα περιλαμβάνει και το νικ που χρησιμοποιώ εδώ και τρία χρόνια στο σάιτ...Υπάρχει άλλος μέρκιουρι και δεν το ξέρω? Σε μένα δεν αναφέρεστε?
Επειδή πιστεύω ειλικρινά οτι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ του εσωτερικα που να ΜΗΝ είναι σκεπτόμενο (αλλά ΦΥΣΙΚΑ στα μέλη του εσωτερικα δεν περιλαμβάνω ούτε τους περαστικούς των 2-3 μηνυμάτων,ούτε τους κλώνους τους,ούτε και τους περαστικούς διαφημιστές παραψιψί προιόντων),και επειδή δεν έχω νιώσει ποτέ κατατρεγμένος,αδικημένος και ανεπιθύμητος στο εσωτερικα θα παρακαλούσα πάρα πολύ αυτόν που περιέλαβε το ονομα μου στην απαραδεκτη αυτή λίστα να το αφαιρέσει αμέσως...
Υπάρχει και άλλος τρόπος να εκφράσεις την διαφωνία σου για ένα βλακώδες θέμα...Απλά το αγνοείς και το "θάβεις". Αυτό θα είχε συμβεί και με το θέμα του Πανό καθώς και με άλλα θέματα που περιέργως ενώ ήταν προορισμένα για τα "αζήτητα" έγιναν "μπεστ σελλερς"...Το ότι η τεράστια πλειοψηφία των μελών του εσωτερικα δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα δεν τους κάνει ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Η αποχή συνήθως (σε τέτοιου είδους θέματα) ξέρετε δηλώνει αποδοκιμασία.Δεν είναι καθόλου "ουδέτερη"στάση η αποχή...Από εκεί και πέρα αν κάποιος θεωρήσει ότι πρέπει να παρέμβει και με επιχειρήματα να "σκοτώσει" κάποιες απόψεις που φαίνονται επικίνδυνες οι ικανές να παραπλανήσουν κόσμο απλά το κάνει χωρίς φανφάρες,εντυπωσιασμούς και προσβολές. Τι είπες κύριε? 1,2,3,4,5 ? Πάρε λοιπόν 1,2,3,4,5,απαντήσεις και τελείωσες...Και αφήνούμε τον κόσμο που διαβάζει να κρίνει.Και ο κόσμος δεν είναι χαζός... Δεν το κάνουμε σίριαλ και δεν "τσουβαλιάζουμε" τους πάντες για πλάκα...Είναι χαρακτηριστικό ότι στο θέμα του Pano είχα συγκεντρώσει ένα κάρο στοιχεία για αυτές τις "DNA ενεργοποιήσεις" (συμπεριλαμβανομένων επιστολών διαμαρτυρίας απο αγανακτισμένους πελάτες που ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω), τα οποία ΔΕΝ έστειλα γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ να βλέπω 10 μέλη να έχουν βάλει κάτω και να "πατάνε" ένα άτομο του οποίου το τόπικ ΟΙ ΙΔΙΟΙ κρατούσαν ζωντανό...Για τα "βζιν βζουν" τοπικ τι να πω? Είμαι σε ένα ιντερνετ καφέ αυτη τη στιγμή...Μπορώ να φτιάξω ένα καινούριο λογαριασμό σε 5 λεπτά και να στείλω μια τελείως παρανοική και απίστευτη ιστορία...ότι με απαγάγαν οι Ε, ας πούμε, και ότι με οδηγήσαν μέσω ενός υπόγειου τούνελ από την πεντέλη στα έγκατα της γης, όπου με τη βοήθεια των βρίλ έχουν δημιουργησει μια τεράστια πυρηνοκβαντική βιομηχανία όπλων, και ότι είναι έτοιμοι να επιτεθούν στην Τουρκία και να πάρουν την Πόλη, και θέλουν εμένα για Στρατηγό ξερω γω...χοχοχο...Κατά 99% οι αναγνώστες μου θα καταλάβουν ότι πρόκειται περί πλάκας και είτε θα με αγνοήσουν ή θα πούν και αυτοί κάποιο αστείο...Οι "σκεπτικιστές" τι θα κάνουν? Θα μεταφράσουν το μισο σκέπτικ για να αποδείξουν τι? Μιλάμε σοβαρά? Οι συντονιστές όμως πράγματι θα πρέπει να υπολογίσουν και την πιθανότητα να πάσχω απο κάποιας μορφής διαταραχή και να πιστευω στα σοβαρα αυτά που γραφω...Έτσι είναι...
Η μοναδική φορά που είχα πρόβλημα με τους συντονιστές ήταν μια λογοκρισία κάποιων υβριστικών εκφράσεων σε μηνυμα στην οποία πολύ σωστά ο φίλος Dying προχώρησε αφού ήταν πραγματικά προσβλητικές.Πολύ καλά έκανε...Και αυτό σε μια διένεξη μου με την medtech και όχι με κάποιον περαστικό φαντασιοπληκτο ή πλακατζή. Με την medtech με της οποίας τις απόψεις συμφωνώ κατά 80% και με της οποίας το ύφος και τον τρόπο διαφωνώ 100%...Αυτό είναι όλο...Κατα τα άλλα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τον οποιοδήποτε συντονιστή είτε συμφωνούσα είτε διαφωνούσα με την προσωπική του άποψη και οπτική.
Οι συντονιστές δεν είναι τέλειοι (εκτός από τον Dying που πιστεύω ότι είναι γεννημένος διπλωμάτης και διαμεσολαβητής), αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Μήπως είναι τέλειος κάποιος απο τους επικριτές τους? Για να σηκώσει το χέρι να τον μάθω και εγώ...
Επειδή δεν έχω χρόνο να πω την άποψη μου για τα επιμέρους σημεία θα πω απλά ότι η απάντηση του wendigo στην προηγούμενη σελίδα με καλύπτει σχεδόν απόλυτα...

It is the source of all true art and all science.
Μπορεί να είμαι ξανθιά αλλά δεν είμαι ΤΟΟΟΟΣΟ ξανθιά.
τι ακριβως εμπεδωσες;;
το οτι ζηταω αποδηξεις;;
παλι καλα
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
καπου εδω αρχιζει το θεμα να περνει την αναλαφρη μορφη
που περνουν ολες οι σαπουνοπερες
τοτε ως απο μηχανης θεα πεταγετε η αμαλια
και αρχιζει να μπαναρει τα ατομα που ανοικουν στην μαυρη λιστα
ολα τα θεματα ετσι τελιωνουν
--------------------------------------------------------------------------------
Γενικεύεις τα αγενίκευτα αγαπητέ μου, οι σαπουνόπερες ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γι'αυτό παίζουν και σκίζουν.
δεν γενικευω τιποτα λεω τα πραγματα οπως ειναι
αν θες μπορουμε να δουμε ενα ενα τα θεματα που συμετηχα και θα φανει ποσο λαθος ηταν η συμπεριφορα μου
και κατα ποσο υπονομευω το φορουμ
Προσοχή λοιπόν που αφιερώνουμε τις ώρες μας, και που δίνουμε ακροαματικότητα και σελίδες 250.
Αν ανοίξει π.χ. στον "Μύθο" ένα θέμα τη "φιλοσοφία της θρησκείας" θα αριθμήσει 4-5 σελίδες με μεγάλη προσπάθεια του θεματοθέτη.
Αν ανοίξει "Χριστιανοι εναντίων Παγανιστών" θα αριθμήσει 50.
Παρομοίως ένα θέμα ΟΥΦΟ στην αυλή μου θα φτάσει στις 60 ενώ ένα πραγματικά ΝΟΗΤΙΚΟ θέμα όπως π.χ. ένα θέμα που είχε ανοίξει η αγαπητή UNSEEN και αφορά "Tις 4 θεμελιώδεις δυνάμεις τις φυσικής και η πραγμάτωση του ανθρώπου" αρίθμησε -αν θυμάμαι καλά- 23 ποστ.
θες να πεις οτι θεματα του στιλ
<<το κοριτσι με τα γυαλινα ματια>>
<<υπαρχει 12κλωνο dna>>
<<ηρθε το τελος>>
<<το ξανθο γενος θα μας δωσει την πολη>>
δεν ειναι νοητικα;;
μα τι λες τωρα θα σε μαλωσω
μημπως πρεπει να δεις τι πραγματικα μπορεις
να αποκομησεις απο τετοια θεματα;;;
μημπως εισαι και εσυ με τους κακους;;;
μημπως και εσυ υπονομευεις το εσωτερικα;;;;
Οι από μηχανής Θεοί μπορεί να ήταν δόκιμοι σε μια αρχαίοελληνική τραγωδία αλλά δεν είναι δόκιμοι και δεν υπάρχουν στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
οκ για να το λες εσυ
Αν τους βλέπεις εσύ τότε είναι μέρος του δικού σου μυθολογικού κόσμου.
ξανα οκ αφου το λες εσυ
Οι λίστες και τα φακελώματα αφορούν άλλες εποχές και άλλα σχέδια, διαφορετικών καθεστώτων σε άλλες πολιτείες.
ξανα μανα οκ αφου το λες εσυ
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Μουχαχχααχχαχαχα!!!!(σατανικος δρακονιανος γελωτας).Αι γουιλ μπι μπακ!
Και νόμιζα οτι είμαι ο μοναδικός δαίμων! ![]()
Αγαπητή μου medtech, προσπάθησε να κάνεις μια προσπάθεια να κρίνεις κάποια πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα.
Τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται άλλωστε, πάντοτε υπάρχουν περισσότερες από μια εξηγήσεις.
Όσο περισσότερο αφεθεί κάποιος ελεύθερος θα αρχίσει να βλέπει όλο και περισσότερες.
Σχετικά με κάποιες διαφορές που είχες με κάποια μέλη, προσπάθησε να τις αφήσεις πίσω και να πας λίγο παραπέρα.
Σίγουρα υπάρχουν μέλη τα οποία προσεγγίζουν ένα θέμα μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
Άλλος μπορεί να έχει έναν περισσότερο χιουμοριστικό τρόπο αντιμετώπισης, άλλον έναν πιο ήπιο, άλλος έναν τρόπο κάπως πιο "αντιδραστικό".
Σκέψου όμως οτι οι Συζητήσεις σε ένα forum ίσως να μην έχουν αντίκτυπο μόνο στο διαδικτυακό προφίλ κάποιου.
Ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική του ζωή, έχει καταφέρει να κάνει κάποια πράγματα, έχει να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα του.
Αισθάνεται, νιώθει, βιώνει, παλεύει, χαίρεται, λυπάται κτλ όπως ακριβώς κι εσύ κι εγώ κι ο κάθε άνθρωπος.
Όταν η άρνηση, η διαφωνία επάνω σε μια θέση του επεκτείνεται σε μια προσωπική υποτίμηση κι έναν χλευασμό επί προσωπικού, οι συνέπειες μπορεί να είναι μεγαλύτερες απ' ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.
Αν εγώ σου αποδώσω τον Χ προσωπικό χαρακτηρισμό ενδεχομένως να μην σε αγγίξει επειδή έχεις τις άμυνες σου ή δεν σε ενδιαφέρει.
Ένας άλλος όμως άνθρωπος μπορεί να σκέφτεται με έναν άλλον τρόπο σκέψης και να νιώσει άσχημα.
Αναλογίσου λίγο, φίλη μου, αυτή την πιθανότητα.
Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή την στιγμή που δεν έχουμε να κάνουμε με λογαριασμούς μελών αλλά με ανθρώπους.
Σε πολλά θέματα έχεις καταθέσει πολλά στοιχεία, έχεις τεκμηριώσει τις απόψεις σου με πηγές, επιχειρήματα κτλ.
Σε κάποια πάλι έχεις διαφωνήσει με κάποια μέλη (άλλες φορές πιο έντονα κι άλλες όχι).
Δεν σου είπε όμως κανείς να μην διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου.
Αλοίμονο!
Έχεις το κάθε δικαίωμα να υποστηρίζεις τις απόψεις σου!
Αυτό που προσπαθώ να σου πω (όπως κι άλλες φορές) είναι η διαφωνία να παραμένει επάνω στις απόψεις και να μη μετατρέπεται σε μια κόντρα προσωπική.
quote:
Mε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διαπιστώνω ότι αυτη η λιστα περιλαμβάνει και το νικ που χρησιμοποιώ εδώ και τρία χρόνια στο σάιτ...Υπάρχει άλλος μέρκιουρι και δεν το ξέρω? Σε μένα δεν αναφέρεστε?
Αγαπητέ Mercury, κι εσύ εξεπλάγης? ![]()
Προσπαθούσα κι εγώ να σκεφτώ πότε κάποια μέλη μπήκαν στη μαύρη λίστα και δεν το αντελήφθην! ![]()
Οπότε δεν έγινε και κάποια αναφορά σ' αυτό από κάποιον Υπεύθυνο γιατί μερικά πράγματα ίσως να απαντώνται από μόνα τους...
Η αλήθεια είναι πως σε μερικά μέλη της "λίστας" έχουν γίνει κάποιες συστάσεις αλλά αυτό απέχει πολύ από την είσοδο τους σε κάποια υποτιθέμενη μαύρη λίστα! ![]()
Κι αλοίμονο αν οι άνθρωποι κατατάσσονταν και χωρίζονταν σε λίστες.
Δεν έχουμε να κάνουμε με αριθμούς ή άψυχα όντα, βρε παιδιά!
Μιλάμε για ανθρώπους!
Υ.Γ. Φίλε Mercury, σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Mercury
Επειδή δεν έχω χρόνο να πω την άποψη μου για τα επιμέρους σημεία θα πω απλά ότι η απάντηση του wendigo στην προηγούμενη σελίδα με καλύπτει σχεδόν απόλυτα...
Το ίδιο θα πω κι εγώ φίλε μου, για σένα. ![]()
![]()
Ρε παιδιά έχει ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του γιατί μπαίνει esoterica ;
Ποιος είναι ο λόγος που γράφει ή διαβάζει ;
(Δεν με νοιάζει και δεν με ενδιαφέρει για τους συντονιστές γιατί είναι άλλη η δουλεία τους.)
Μπαίνουμε για να ενημερωθούμε ;
Μπαίνουμε για να μάθουμε ;
Μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις ;
Μπαίνουμε για να γελάσουμε ;
Μπαίνουμε για να περάσουμε την ώρα μας ;
Μπαίνουμε για να τσακωθούμε ;
Μπαίνουμε για να βγάλουμε τις ανασφάλειες μας ;
Μπαίνουμε για να πουλήσουμε πνεύμα ;
Μπαίνουμε για να το παίξουμε κάποιοι που δεν είμαστε ;
Μπαίνουμε για να καταγγείλουμε όλα τα στραβά που βλέπουμε ;
Μπαίνουμε για να προσηλυτίσουμε ;
Μπαίνουμε για να τα κάνουμε μπάχαλο ;
Γιατί τέλος πάντων μπαίνουμε ;
Διαβάζω διαλόγους μεταξύ μελών και σκέπτομαι (ναι το κάνω και αυτό καμιά φορά
)
Δεν μπορεί αυτοί πρέπει να γνωρίζονται και να έχουν διαφορές. Δεν γίνεται να βγαίνει τόση ειρωνεία και τόση κακία. Τι έχουν να χωρίσουν ; ένα forum είναι, δεν είναι γήπεδο. Μου δίνεται η εντύπωση ότι ο ένας περιμένει τον άλλο στη γωνία πότε θα απαντήσει για να πάρει μια μια την κάθε του πρόταση και να του την τρίψει στα μούτρα, με επιχειρήματα βέβαια γιατί και αυτά είναι σαν τις απόψεις και τις κωλοτρ…..δες όλοι έχουμε από ένα.
Δεν μπορώ να καταλάβω…
Διαφορές είναι αδύνατον να μην υπάρχουν, αλλά διακρίνω μια επιμονή όταν ξεφεύγουν τα πράγματα, δεν κάνει κανένας πίσω, απάντηση και κόντρα απάντηση, μην τον πούνε μαλάκα οι συμ-forum-ίτες.
Ωραία και τι έγινε ;
Ας με πεις…ε και ;
Με ξέρεις ; όχι
Θα με γνωρίσεις ; όχι
Ε τότε ρε φίλε, πες με…αν σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.
Η γυναίκα μου, οι γονείς μου, ο αδερφός μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι να μην με πούνε μόνο.
Εσύ πες με και θα συμφωνήσω και μαζί σου. Τι έγινε ;
Εδώ κάθε μέρα μας το υπενθυμίζουν με χιλίους δύο τρόπους, σε όλους μας και δεν κάνουμε τίποτα, με σένα θα χαλάσει το γλυκό ;
Τελικά αυτό είναι το πρόβλημα ; Μην χαρακτηριστούμε έτσι, για την όποια άποψη καταθέσουμε ;
Μην κριθούν ελλιπείς οι γνώσεις μας ; Μην τάχα μου, εκτεθούμε ; Μην μας στριμώξει ο άλλος ;
Γιατί τόσο τσαμπουκάς σε ένα forum ;
Συγνώμη ρε παιδιά για τη φλυαρία αλλά ξενερώνω όταν διαβάζω της ίδιες διαφωνίες ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.
Είναι κρίμα και για όσους αναλώνουν το χρόνο τους σε τέτοιου είδους “τσακωμούς” και για τους υπόλοιπους που θέλουν να διαβάσουν κάτι και καταλήγουν να παρακολουθούν Τατιάνα σε forum.
quote:
medtech
Διαμαρτυρομαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ γιατι μου κανατε (*&&* ενα χιουμοριστικο τοπικ.Εαν δεν συμμορφωθητε ΑΜΕΣΑ θα δοκιμασετε την δεξιοτεχνια μου στο βιονικο μαστιγιο με τις 12 (μεταλλαγμενες) ουρες!
Έχεις δίκιο και ζητάω ταπεινά συγνώμη.![]()
Αλλά θα επανέλθω με στοιχεία όταν γυρίσω από την Ανδρομέδα και τότε να δω τον πήδο σας ![]()
![]()
Άπιστοι !!!![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

Εσύ όμως συνέδεσες το αν κατάλαβες αυτό που σου είπε ο gigenis με το χρώμα των μαλλιών σου ![]()
Α και αρκετά με τα μαστίγια, τα γκλομπ, τις μπατσίνες! Που νόμίζετε ότι είσαστε!![]()
quote:
Gretel δεν είμαι ρατσιστής, μελαχρινές, ξανθές όλες καλές είναι διακρίσεις θα κάνουμε τώρα?Εσύ όμως συνέδεσες το αν κατάλαβες αυτό που σου είπε ο gigenis με το χρώμα των μαλλιών σου
Α και αρκετά με τα μαστίγια, τα γκλομπ, τις μπατσίνες! Που νόμίζετε ότι είσαστε!
Μα εκεί που επιβιβάστηκες κι εσύ καλέ μου. Χεχε χε

Bosch Hieronymus
The Ship of Fools

Και για να δώσουμε μια επιστημονική χροιά στο θέμα του μαστιγίου παραθέτω το link
http://en.wikipedia.org/wiki/Whip
Το εντυπωσιακό που διαβάζουμε!!!
When rapidly moved in a particular motion at the base, whips can approach and exceed 340 m/s (760mph) producing a small sonic boom described as a "crack". Whips were the first manmade implements to break the sound barrier.
Να λοιπόν τι ωραία πράγματα μαθαίνει κανείς ακόμα και από μαστίγια![]()

quote:
When rapidly moved in a particular motion at the base, whips can approach and exceed 340 m/s (760mph) producing a small sonic boom described as a "crack". Whips were the first manmade implements to break the sound barrier.Να λοιπόν τι ωραία πράγματα μαθαίνει κανείς ακόμα και από μαστίγια
Και που σαι ακομα...
Τα δρακονια μαστιγια σπαζουν το φραγμα της ταχυτητας του φωτος!(χαρη στη ενσωματωμενη τεχνολογια ταχυονιων που διαθετουν![]()
![]()
![]()
). Παραλληλα οι 12 (μεταλλαγμενες) ουρες τους,οργωνουν αλυπητα τα τσακρα του θυματος μεχρι να το μετατρεψουν σε αβουλο υποχειριο τους.![]()
![]()
![]()

quote:
Τα δρακονια μαστιγια σπαζουν το φραγμα της ταχυτητας του φωτος!(χαρη στη ενσωματωμενη τεχνολογια ταχυονιων που διαθετουν). Παραλληλα οι 12 (μεταλλαγμενες) ουρες τους,οργωνουν αλυπητα τα τσακρα του θυματος μεχρι να το μετατρεψουν σε αβουλο υποχειριο τους.
Τι μουρλές είναι αυτές ρε! Α πα πα πα πα... ![]()
![]()
για να σας λυθουν οι αποριες
δρακονιανη γκομενα
ανδρομεδια γκομενα
εγω σε στιγμες χαλαρωσης, χωρις την μασκα - μιζαριανος γεννημα θρεμα

Πρόσεξε !! μην μπερδευτείς, όχι Συριανή. ![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος