- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σε ρωτάω :
* [ Να μάθεις να απαντάς κι εσύ σε ερωτήσεις. Όχι μόνο να ρωτάς. Και για τους "λακέδες" θα σου απαντήσω εγώ και για όλα ... ]
Τι έγινε Admin? Στο απυρόβλητο και ο Zip?
Zip, σιγά μην τα πατήσεις και πέσεις...
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Οι περισσότεροι, λέω, οι περισσότεροι.
Δεν μιλάω, ούτε για όλους, ούτε για κανένα προσωπικά.
Απλά, στραβωμένος από τις ψυχολογικές σου τσίμπλες, διαβάζεις ότι θέλεις.
είδες τι ωραία που απαντάς τώρα ; είδες τι ωραία που "κάνεις τον Κινέζο" ; είδες τι ωραία που νομίζεις πως μπορείς να κατευθύνεις τον συνομιλητή σου σε ότι μαλακία θες ;
Ναι, εγώ είμαι στο απυρόβλητο. Όχι από τον Admin, ούτε από την amalia. Είμαι στο απυρόβλητο επειδή λέω την αλήθεια.
quote:
γαραντζώτης γιάννης..."Στη Ν.Α. γνώρισα πολύ λίγα άτομα που απ΄όσα έλεγαν και όσα έκαναν να γίνεται φανερό πως δεν είναι και πολύ έξυπνα, αυτούς θα τους αποκαλούσα απλοϊκούς ή έντιμους βλάκες. Οι περισσότεροι ανήκαν σε μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, που ενώ είχαν μια μεγάλη ευφυΐα, κατάφερναν να την ακυρώσουν εξαιτίας των διαφόρων ψυχολογικών προβλημάτων τους."
Οι περισσότεροι, λέω, οι περισσότεροι. Δεν μιλάω, ούτε για όλους, ούτε για κανένα προσωπικά.
Και πάλι ... ούτε αυτό έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Είτε μιλάς για τους περισσότερους που ήταν ευφυείς, είτε για όλους, είτε ακόμη και για ... έναν που ήταν "επικίνδυνος βλάκας", πάλι δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις.
Είναι σαν να λες "Οι περισσότεροι ήταν ευφυείς αλλά υπήρχαν και κάποιοι, έστω λίγοι, που ήταν επικίνδυνοι βλάκες"
Σε ξαναρωτάω :
Αν σε ενδιαφέρει να τα σχολιάσουμε, καλώς. Μετέφερέ τα εδώ και εγώ μπορώ να μεταφέρω και άλλα για το ίδιο θέμα.
Απάντησε.
quote:
Δηλαδή αν επικρατούσε η ακροπολιτανικη εξουσία στον κόσμο, αντί για φυλακές, θα χρειαζόμασταν άσυλα ή τοπούς εξορίας για να μην μολυνθούμε από τις αρρώστιες τους.
Γιαγκούλα
Νταβέλη166
φυλάτε μου το μερτικόόοο, ε!
Κι αμα σας φέρει ο δρόμος σας ελάτε στο Παγγαίο για να μοιράσουμε τα υπόλοιπα...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν...Ο καπετάν Μελλούνας
-ο Λήσταρχος-
Σ'ευχαριστώ Κάκιστε Λήσταρχε!
Τι νέα από τη σύναξη σήμερα? Πήγατε στην Πεντέλη ή την κάνατε για την κοντινότερη παραλία?
Στείλτε μου τα νέα με σήματα καπνού με την μετάδοση peak-to-peak Πεντέλη-Παρνηθα-Ορθρυς-Οσσα-Ολυμπος-Χολομώντας-Παγγαίο, για να μαθαίνω κι εγώ αυτόν τον καιρό!
Τα λέμε
Λ.Μπαμπάνης
.
.
.
αλλά έχουμε γίνει και βιβλίο!
"Τα παλληκάρια τα καλά σύντροφοι τα σκοτώνουν"
Ένα χρονικό του τέλους της ληστοκρατίας ανάμεσα στα χρόνια 1920-1935, με πρωταγωνιστές τους τελευταίους "ωραίους των ορέων", όπως αποκλήθηκαν οι φοβεροί αχερούσιοι αρχάγγελοι των ελληνικών βουνών Γκαντάρας, Παπαγεωργίου, Γιαγκούλας, Πάνος και Λεωνίδας Μπαμπάνης, Τσαμήτας, Τζατζάς, Ρετζαίοι, Κουμπαίοι κ.ά. Ένα χρονικό σκληρό και συνάμα τρυφερό, γεμάτο προδοσία, λεβεντιά, θάνατο. Η τοιχογραφία μιας μακρινής αλλά και αφάνταστα κοντινής Ελλάδας, με τους ανυπότακτους λήσταρχους σε πρώτο πλάνο και την ένστολη και μη εξουσία του χωροφύλακα και του πολιτικού, τα διαπλεκόμενα, τις ίντριγκες και τις αυθαιρεσίες τους σε δεύτερο. Μια "εγκληματογραφία" εποχής, που διανθίζεται από επίκαιρα άρθρα για το πρόβλημα της ληστείας στην Ελλάδα και άγνωστες σελίδες για τους σταυρικούς τόπους του μαρτυρίου και του ανείπωτου πόνου, όπως υπήρξαν για χρόνια το Παλαμήδι και το διαβόητο Γεντί Κουλέ της Θεσσαλονίκης.
Απομένουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η σκηνοθεσία για να το γυρίσουμε και σε ταινία!
Βιαστείτε πρέπει να αρχίσουμε τις οντισιόν και τις πρόβες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
Edited by - PY8AGORAS on 24/07/2005 02:22:26
Edited by - PY8AGORAS on 24/07/2005 02:23:24
quote:
((Υ*))
Κάτι μου λέει οτι δεν θα ανατείλει ξανά...
Ας αράξουμε...ψηλά ΠΑΝ-ΤΑ...

Κι ας απολαύσουμε τη θέα...

quote:Αυτός ο "Ήλιος" έδυσε πια αγαπητό μου ΜΟΖ...
Κάτι μου λέει οτι δεν θα ανατείλει ξανά...
ποιος στο λεει ορε Νταβελη??? ![]()
ο τυπος της φωτογραφιας? ![]()
quote:Κι ας απολαύσουμε τη θέα...
απο πια χαραμαδα θα απολαυσουμε την θεα?
το τι θα βγει και το τι θεα θα απολαυσεις Εσυ το καθοριζεις - αλλαξε γυαλια ηλιου μπρο...
![]()
ποτε θα παμε για ποτισμα???
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
απο πια χαραμαδα θα απολαυσουμε την θεα?
Εγώ προς το παρόν την απολαμβάνω από τα στενά του Νέστου, στους Τοξότες της Ξάνθης...
Καλωσήλθατε καπεταναίοι!
Ποια όρη σας κλέψανε και ζήλευε η Πεντέλη?
Εμένα με ξελόγιασαν οι νύμφες της Ροδόπης, του Παγγαίου, του Ορβήλου και του Μενοικίου...
Αντε και καλό αντάμωμα στην Πεντέλη προσεχώς!
Ο άρτι-βαφτισθείς
Λήσταρχος
Λεωνίδας
Μπαμπάνης
...και πάσης Ελλάδος!

.
.
.