- Μαγεία και πως βοηθας εναν φιλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα ηθελα την γνωμη σας για κατι που συμβαινει σε εναν αγαπημενο μου φιλο.
Υποψιαζεται οτι η πεθερα του τον εχει δεσει με μαγια.
Εχω την δυνατοτητα να τον βοηθησω, γνωριζω ατομα που τα λυνουν.
Φοβαμαι ομως μην δεχθω "επιθεση".
Απο την αλλη, δεν μου παει καρδια να βλεπω να τον σκοτωνει καθημερινα. Πχ χθες ετρεχε ολη νυχτα σε νοσοκομειο.
Απο τοτε που παντρευτηκε, μια πολυ αγαπημενη μου φιλη, αισθανεται ατονια, κοπωση, δεν μπορει να κανει σεξ (7 χρονια τωρα), βαζει τα κλαματα ανευ λογου και γενικα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση.
Κατι συγγενεις της, του σφυριξαν οτι η πεθερα ασχολειται με μαυρη μαγεια. Εψαξε το σπιτι και βρηκε ενα κουβαρι με κομπους και το πηγε σε μια γυναικα που ηξερε απο αυτα να του πει τι ηταν.
Εκεινη σταυρωσε τον κομπο, ο οποιος λυθηκε σε 60 κομματια και απεκαλυψε ενα παλιο πενηνταρικο γεματο κακα.
Φοβαται μηπως του ριχνει κατι στο φαγητο του, μια και αυτη μαγειρευει, ισως αρσενικο ή κατι αλλο.
Την γυναικα αυτην την ξερω και ειναι οντως κακια και ζηλοφθονη.
Εν τω μεταξυ, η κορη της (και φιλη μου) πασχει απο σχιζοειδη καταθλιψη και παρακολουθειται απο ψυχιατρο.
Πριν μερικα χρονια την ειχα πιασει να χωνει λιπη στο φαγητο του αντρα της για να του ανεβει η χοληστερινη απο οτι μου ειπε και να μην κοιταει αλλες γυναικες. (η αληθεια ειναι οτι εχει πηδηξει την μιση αθηνα ο συγκεκριμμενος - προ γαμου ομως). Τοτε απομακρυνθηκα για πεντε χρονια απο αυτους, γιατι με σοκαρε το γεγονος.
Τι με συμβουλευετε να κανω???? Να τον βοηθησω γιατι ειναι φιλος μου και φοβαμαι οτι θα εχει κακο τελος ή να την κανω για μια ακομη φορα, αφηνοντας τους στο ελεος του Θεου???
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
υποτιμάς την δύναμη και την αποτελεσματικότητα που έχει το "έλεος του Θεού". Χρησιμοποιούμε πολλές φορές αυτή τη φράση απαξιωτικά ενώ στην ουσία αυτό θα έπρεπε να είναι η αρχική μας κατεύθυνση.
Στα θέματα της μαγείας θα πρέπει να ξέρεις ότι για να αποδεχτούμε κάτι ως ψυχική επίθεση θα πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε όλες τις υπόλοιπες πιθανότητες το πρόβλημα να προέρχεται από το φυσικό πεδίο. Όπως τα περιγράφεις τα πράγματα υπάρχουν πολλοί απτοί λόγοι για τους οποίους η ζωή και των τριών αυτών ανθρώπων είναι δυστυχισμένη. Παρόλο που στα δικά μου μάτια είναι έντονο το στοιχείο της καρμικής "εξόφλησης λογαριασμών" αυτών των ανθρώπων, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σε μαγικές πρακτικές.
Ακόμη και αν η πεθερά που αναφέρεις έχει όντως χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους τεχνικές καταλαβαίνεις και μόνος σου πως με τα δεδομένα αυτά η ζωή τους θα είχε πάλι τεράστια προβλήματα.
Κανένας που διατείνεται ότι "λύνει" τέτοια θέματα δεν θα μπορέσει να τους βοηθήσει πραγματικά. Αν ο φίλος σου έχει υποψίες ότι κινδυνεύει η ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στους κατάλληλους γιατρούς καταρχήν για να το επιβεβαιώσει και στη συνέχεια να ζητήσει τη βοήθεια και τη συμβουλή δικηγόρων εφόσον αποφασίσει (αλλά πρέπει να είναι δική του απόφαση) να απομακρυνθεί απ' αυτή την κατάσταση. Πάνω απ' όλα αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις γι' αυτόν αλλά και για τα άλλα δύο άτομα είναι να ζητήσεις μέσα απ' την καρδιά σου να τους δοθεί το έλεος του Θεού, και να μην επιτρέψεις να ερμηνεύονται όλα αυτά κάτω απ' το πρίσμα της μαγείας.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά ![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Αν θέλει να κρατήσει το γάμο του γιατί δεν πηγαίνει
σε κάποιο σύμβουλο σχέσεων ?
Με τα μαγικά θα έχει πιστεύεις κανένα αποτέλεσμα ?
Αγγελος.
α) μια φυσιολογική πεθερά (κακιά και ζηλοφθονη, μισεί τον γαμπρό και προσπαθεί να του κάνει τη ζωή μαύρη με κάθε τρόπο).
β) μια ψυχικά άρρωστη νύφη (40 % των γυναικών περνούν ένα τουλάχιστον έλλασον ή μείζων επεισόδιο καταθλιψης στη ζωή τους, - προσπαθεί να παχύνει τον άντρα της να μην τον βλέπουν οι άλλες)
γ) έναν συνήθισμένο έλληνα (μια χαρά περνούσε και πηδούσε ο άνθρωπος πριν παντρευτεί - δεν πηδά την γυναίκα του, και απο την μιζέρια του γάμου και της πεθεράς καταλήγει στο νοσοκομείο.)΄Επισήμως (στατιστική Π.Ο.Υ.) δικαιούται να ζήσει (max κατα μέσο όρο) 3 χρόνια λιγότερο απο την γυναίκα του
Δεν βλέπω κάτι ιδιαιτέρως περίεργο. ΄Το διαζύγιο είναι μια καλή αρχή για όλους. Η φίλη θα χρειαστεί ιδιαίτερη στήριξη εκτός του ψυχιατρου (απο συγγενείς και φίλους δηλαδή). Η πεθερά θα στρέψει αλλού την ενεργητικότητα της και σε ότι αφορά τον γαμπρό θα έχει την ευκαιρεία να πηδήξει και την υπόλοιπη αθήνα (Ο σίγουρα κερδισμένος).
Εχω κι εγω 2-3 θειες και γνωστούς που για ότι δυσάρεστο τους συμβαίνει πιστεύουν ότι το προκάλεσε μια γνωστή τους γυναικα που θέλει το κακό τους. Για να προστατευθούν από τα μάγια πάνε σε 1-2 παπάδες που τους δίνουν συμβουλές και αγιασμούς κτλ μιας και ειναι και χριστιανοί στο θρησκευμα αρκετά προσκωλλημένοι με την θρησκεία μάλιστα.Δε λέω και αυτοί κάπου θέλουν να πατήσουν και να στηριχτούν αλλά μήπως με όλα αυτά γινόμαστε λιγάκι υπερβολικοί και παράλογοι?
Αγαπητή φίλη null_n_void λες...
quote:
Υποψιαζεται οτι η πεθερα του τον εχει δεσει με μαγια.
Κατ'αρχήν οι πεθερές και να μην ασχολούνται με μάγια είναι από μόνες τους εφιάλτης
... Οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες θα το καταλαβαίνουν πιστεύω(εγώ έχω καιρό ακόμα)
Πάμε παρακάτω...
quote:
Απο τοτε που παντρευτηκε, μια πολυ αγαπημενη μου φιλη, αισθανεται ατονια, κοπωση, δεν μπορει να κανει σεξ (7 χρονια τωρα), βαζει τα κλαματα ανευ λογου και γενικα ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση.
Η ατονία, η κόπωση, η ανικανότητα μπορούν να προέλθουν απο φυσικά αίτια. Π.χ. Το άγχος και το στρες της εργασίας, του ψυχολογικου βαρους του γάμου και η αγωνία για το μέλλον αυτού, φοβοι για την οικονομική μας κατάσταση αλλά και άλλα φυσικά αίτια μπορούν να δημιουργήσουν τα παραπάνω προβλήματα στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Για όλα αυτά καλό θα είναι να συμβουλευόταν γιατρούς/ψυχολόγους...γενικά ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα.
quote:
Πριν μερικα χρονια την ειχα πιασει να χωνει λιπη στο φαγητο του αντρα της για να του ανεβει η χοληστερινη απο οτι μου ειπε και να μην κοιταει αλλες γυναικες.
Καλό θα ήταν να μαγείρευε και καποιος άλλος, η γυναίκα του ή ο ίδιος...δεν γίνεται αυτο?? Ασε που πάγια άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει τα ζευγάρια να αφήνουν τις μανάδες τους να μπλέκονται στη ζωή τους. Έντάξυ να τις αφήσουν να μαγειρέψουν για μια επίσκεψη το σαββατοκύριακο ένα γεύμα αλλά όχι κάθε μέρα...
quote:
Τι με συμβουλευετε να κανω???? Να τον βοηθησω γιατι ειναι φιλος μου και φοβαμαι οτι θα εχει κακο τελος ή να την κανω για μια ακομη φορα, αφηνοντας τους στο ελεος του Θεου???
Φυσικά και να τον βοηθήσεις, συμβουλέυοντάς τον να επισκεφθεί ειδικούς αλλά και χαρίζοντάς του την δική σου ψυχολογική υποστήριξη. από τη στιγμή που είσαι φίλη του θα έχει σημασία για εκείνον μια τέτοια υποστήριξη...
Τα λέμε![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Edited by - Agnostic on 14/03/2006 19:12:04
Ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι μαγοι γνωριζουν εμπειρικη φαρμακογνωσια και δηλητηριαζουν τα θυματα τους(πχ οι μαγοι βουντου που δηλητηριαζουν τα θυματα τους ποτιζοντας τους με ουσιες απο το δηλητηρωδες ψαρι Tetrodus sp).Για καποιον που γνωριζει τοξικολογια δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να καταλαβει την προελευση των συμπτωματων,για τον περισσοτερο κοσμο ωστοσο φαινονται ανεξηγητα και αποδιδονται στα κακα μαγια.Ειναι ισως ο μονος τροπος που μπορουν οι μαγοι να παρεμβαινουν στην υγεια των θυματων τους.Με σκοινια και κερια δεν μπορουν να επηρρεσουν την υγεια κανενος.
Edited by - Mantis Religiosus on 14/03/2006 19:52:00
καταρχην να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας.
λογω των ψυχικων προβληματων της κορης, η μανα βρισκεται ολη μερα μεσα στο σπιτι. ειναι μια περιπτωση "κοπεογλου" οπως την λεω εγω (νυχτα γαμου, η μανα του βουτσα, που παρεπιπτοντως της μοιαζει καταπληκτικα η μπαρμπαρα...)
ο καλος μου σκεπτεται να τον παει σε πνευματικο.
εγω του ειπα να παει να κανει τοξικολογικη εξεταση πριν απο ολα.
το αρσενικο, οταν δινεται σε μικρες δοσεις, μπορει να προκαλεσει τα συμπτωματα αυτα....
ειλικρινα δεν ξερω.... ας κανει πρωτα καποιες εξετασεις να δουμε αν ειναι τιποτα αλλο (χτυπα ξυλο) και βλεπουμε....
απο την αλλη ο ελεημων θεος, επιτρεπει σε διαφορους/ες να κανουν τα μπουγιουμια τους, χωρις αξιοσημειωτες τιμωριες.....
Η διακοπή χορήγησης αυτών των ουσιών πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή, από εξειδικευμένο προσωπικό, με τρόπο ελεγχόμενο διότι το θύμα ουσιαστικά υπόκειται σε απεξάρτηση, ενώ δεν μπορεί να αποκλεισθεί η περίπτωση μη αναστρέψιμης «ζημίας» (ψυχοσωματικής υφής) στον οργανισμό του, αυτό βέβαια εξαρτάται από το χρόνο έκθεσης - εθισμού..
Υ.Γ.
Μια ενδιαφέρουσα παρενέργεια πάντως είναι πως σε πολλές περιπτώσεις μαζί με το θύμα νοσεί μακροχρόνια και ο θύτης (ή πρόσωπα κοντινά στο θύμα) αφού εκθέτει τον εαυτό του κατά την σύνθεση των «φίλτρων» στις ίδιες τοξικές ουσίες.
Επίσης, η παρατήρηση πως η Πεθερά εφάρμοζε παρόμοιες «μαγικές» τακτικές και στον σύζυγο της είναι γνωστό κλισέ σε τέτοιες ιστορίες.
Edited by - XD on 15/03/2006 09:10:05
The road of salvation begins tonight.. Right now..
quote:
ο καλος μου σκεπτεται να τον παει σε πνευματικο.εγω του ειπα να παει να κανει τοξικολογικη εξεταση πριν απο ολα.
το αρσενικο, οταν δινεται σε μικρες δοσεις, μπορει να προκαλεσει τα συμπτωματα αυτα....ειλικρινα δεν ξερω.... ας κανει πρωτα καποιες εξετασεις να δουμε αν ειναι τιποτα αλλο (χτυπα ξυλο) και βλεπουμε....
απο την αλλη ο ελεημων θεος, επιτρεπει σε διαφορους/ες να κανουν τα μπουγιουμια τους, χωρις αξιοσημειωτες τιμωριες.....
Καλημέρα
Φίλη null_n_void πιστεύω πως πρέπει να κανεις όπως είπες. Να κάνει μια εξέταση και μετά να τον πατε σε έναν πνευματικό.Γιατί εφ όσων λες οτι έβαζε λίπη στο φαγητό του άντρα της, είναι πολύ πιθανο να βάζει και κάτι στο φαγητό του φίλου σου.
Ένας γνωστός μου είχε ένα περίπου ίδιο περιστατικό.Η πεθερά του δεν τον ήθελε και έκανε μάγια στον γάμο του.Δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση.Το κακό ήταν το ζευγάρι ζούσε μαζί με την πεθερά.Απλά ενώ ήταν μια χαρά και ο γνωστός μου έλεγε στη γυναίκα του να φύγουν και να μείνουν μόνοι τους και συμφωνούσε, στο καπάκι η γυναίκα του άλλαζε σκέψη και του έλεγε ασυναρτησίες.Ότι θέλει να την χωρίσει απο τους γονείς της και τέτοια. Κάτω από το στρώμα του κρεβατιού τους βρήκε καρφιά, τα οποία τα μάζεψε και τα πήγε σε έναν πνευματικό που γνώριζε.Αυτός διάβασε κάτι και του είπε να πάει να τα πετάξει σε ένα ποτάμι που ήταν εκεί κοντά. Μέχρι να φτάσει στο ποτάμι τα καρφιά είχαν εξαφανιστεί.Δυστηχώς όμως η πεθερά συνέχιζε τα ίδια και κατέληξαν στο διαζύγιο.
Εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν κάνετε.
If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...
Edited by - Deepest_Emotion on 16/03/2006 09:30:11
περνώ κι εγώ κάτι παρόμοιο αυτό τον καιρό με τον άντρα μιας φίλης μου, ο οποίος είναι σίγουρος ότι του κάνει μάγια η μητέρα της που δεν τον θέλει. Επειδή πιστεύω πως τα μάγια κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι θέμα υποβολής προσπάθησα να του δείξω ότι είναι ό,τι χειρότερο να σκέφτεται κάτι τέτοιο και ότι με αυτό τον τρόπο οι φόβοι του γίνονται πραγματικότητα. Ίσως επειδή είναι ένας άνθρωπος που θέλει να προκαλει την προσοχή και το οίκτο των γύρω του δεν έδωσε σημασία. Ο πνευματικός του του συνέστησε έναν παπά ο οποίος βοηθά σε ΄τέτοιες περιπτώσεις. Τον επισκέφτηκε , έκανε ό,τι του είπε -αν και ο παπάς απ' ότι κατάλαβα δεν του είπε ξεκάθαρα ότι είναι μαγεμένεος - διαβάστηκε, κοινώνησε κλπ αλλά γιατρειά δεν είδε!
Η εξήγηση - σύμφωνα με μενα είναι ότι δεν θέλει να βγει από αυτή την κατάσταση για τους λόγους που ανέφερα. Ίσως κιόλας να έχει δραματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που του συμβαίνει.Αφήνω φυσικά ανοιχτή και την περίπτωση να συμβαίνει πραγματικά κάτι τέτοιο. Ακόμα όμως κι αυτό να ισχύει, οι άνθρωποι αν θέλουν να σωθούν προσπαθούν. Πιστεύω ότι και ο φίλος σου θθα ήταν καλό να το δουλέψει εκ των έσω το όλο θέμα. Θα ήταν καλό να πάει σε κάποιο παπά μόνοάν είναι αποφασισμένος ο ίδιος να το ξεπεράσει και μόνο αν δεν είναι παθητικός στο προβλημά του. Στο κάτω- κάτω τα "μάγια" φαντάζομαι ότι πιάνουν σε αυτούς που αφήνουν ένα παραθυρακι, μια ρωγμή απόπου μπορεί να περάσει όλη αυτή η αρνητική ενέργεια.
Εσ'υ όπως κι εγώ δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκτός από το να προσφέρεις κάποια ηθική συμπαράσταση. Μια ακόμα συμβουλή: Μη "χώνεσαι " βαθεια στο πρόβλημα . Θα σε επηρρεάσει, όπως κι εμένα που αρχικά όταν ερχόμουν σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο, γυρνούσα σπίτι κακόκεφη με πονοκεφάλους και άλλα ψυχοσωματικά. Κακή ενέργεια; Τι να πω...
Αυτά τα λίγα και καλή τύχη
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΕΙΧΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ). Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ...
*ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ,(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...)ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ,ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΓΩ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ, "ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ" Η "ΤΟΥ Κ##ΟΥ" , ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
το βιβλίο "Οι Μάγισσες της Σμύρνης" τί φωτιές θα άναβε!!!
Απ΄ότι ακούω γύρω μου, η μαγγανία ανθεί. Πολλοί έχουν βρει
στο σπίτι τους περίεργα αντικείμενα, σαν αυτά που περιγράφετε,
και χειρότερα...
Τώρα, από εδώ μέχρι το "δέσιμο" και το "λύσιμο", είναι μακρύς
ο δρόμος... και γεμάτος πολλών ειδών παγίδες και μυθολογίες.
ξαναευχαριστω για την συμμετοχη σας.
απο οτι μου ειπε, οσες φορες πηγαν σε παπα και αυτος και η γυναικα του κατι συνεβαινε τελευταια στιγμη και τους εμποδιζε...
εν τω μεταξυ με εχει τσακισει η γκαντεμια ολη την εβδομαδα....
σκεφτομαι να κοψω λασπη, δεν ειμαι τωρα για λαχταρες...
παντως αυτος που ειπε παραπανω, οτι η πεθερα εφαρμοζε στον αντρα της τα ιδια, υπαρχουν τετοιες υποψιες....
εχουν 40 χρονια να κανουν σεξ, μονο τις φορες που χρειαστηκε για να μεινει εγγυος στην φιλη μου και μια φορα που διαμαρτυροταν ο πεθερος στον γαμπρο για την συζυγο του και ο γαμπρος του ειπε να σηκωθει να φυγει, πεταχτηκε η φιλη μου και ειπε: ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ???? ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ...
αρα και αυτη ΓΝΩΡΙΖΕΙ, τι ακριβως ρολο βαραει η μανα της, απλα ισως αρνειται να το πιστεψει....
μπας και την εξοντωσουμε...
Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να υπαρχει οντως "δεσιμο"ομως μην αμφιβαλλεις οτι συχνα ειμαστε ικανοι λογω ζηλιας/κακιας να κανουμε πραξεις πολυ πολυ ασχημες χωρις απαραιτητα να χρησιμοποιησουμε "ξορκια."
Φιλικα.
Κοίτα, αν έχει ταϊστεί το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι, τότε είναι τρομερά δύσκολο να λυθούν. Γιατί αυτό το πράγμα έχει ποτίσει τον οργανισμό του, η κακή ενέργεια μπήκε μέσα του. Γίνεται αλλά δεν είναι εύκολο.
Αφού λες ότι έχεις φίλους που ασχολούνται, σίγουρα θα σου έχουν πει και αυτή την εκδοχή. Και από ότι είπες το πιο πιθανό είναι να τον έχει ταϊσει.
Δεν τον πας τον άνθρωπο να του διαβάσουν ένα γερό εξορκισμό όπως του Αγίου Βασιλείου μπας και γίνει τίποτα?
Βέβαια υπάρχει και ο παλιός καλός ινδιάνικος τρόπος: να της ρίξει ένα σιχτίρ, να πάει σίγουρα να διαβαστεί σε έναν έμπειρο γέροντα (αν μη τι άλλο καλό θα του κανει κακό δεν θα του κάνει) , και μετά να πάρει την γυναικούλα του και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη παραλία.
Με όλο το σεβασμό στο τόπικ και στους συμμετέχοντες.
Ευχαριστώ
another star!
![]()
**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**