ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

veritas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/12/2008, 01:06:06
ευρωπαίοι, σας είπα να μη βιαστείτε να απαντήσετε.

Για ξαναδιαβάστε το σχόλιό μου, όλοι μαζί...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
28/12/2008, 17:11:43
quote:
ευρωπαιος2

Μόνο μια φορά ε? Διαβάζουμε απόσπασμα από τον Αλκιβιάδη:

22.3.... "την μεν ον εισαγγελίαν ούτως έχουσαν αναγράφουσι, "Θεσσαλός Κίμωνος Λακιάδης Αλκιβιάδην Κλεινίου Σκαμβωνίδην εισήγγειλεν αδικείν περί τω θεώ, την Δήμητραν και την Κόρην, απομιμούμενον τα μυστήρια και δεικν’υοντα τοις αυτού εταίροις εν τη οικία τη εαυτού, έχοντα στολήν οιανπερ ο ιεροφάντης έχων δεικνύει τα ιερά, και ονομάζοντα αυτόν μεν ιεροφάντην, Πουλυτίωνα δε δαδούχον, κήρυκα δε Θεόδωρον Φηγαά, τους δ’ άλλους εταίρους μύστας προσαγορεύοντα και επόπτας παρά τα νόμιμα και τα καθεστηκότα υπό τε Ευμολπιδών και Κηρύκων και των ιερέων των εξ’ Ελευσίνος."
22.4 ερήμην δ΄ αυτού καταγνόντες και τα χρήματα δημεύσαντες έτι καταράσθαι προσεψηφίσαντο πάντας ιερείς και ιερείας, ών μόνην φασί Θεανώ την Μένωνος Αγραυλήθεν αντειπείν προς το ψήφισμα, φάσκουσαν ευχών, ου καταρών ιέρειαν γεγονέναι.

Οι κατηγορίες βασίστηκαν στο ψήφισμα του Διοπείθη και μόνο η Θεανώ αντέδρασε! ή μάλλον τόλμησε να αντιδράσει.

Ευρωπαιε , το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου ... στην σελιδα που υπεδειξα , αλλα βαρεθηκες να ριξεις μια ματια, σου ειχα εξηγησει,και τοτε, οτι το κειμενο που εγραψες δεν εχει απολυτως καμια σχεση με το ψηφισμα Διοπειθη ... προκειτε για αλλο ψηφισμα ... ειχα πει συγκεκριμενα : Η Θεανω αγαπητε φιλε ,εξεφρασε αντιρηση οχι για το ψηφισμα Διοπειθη αλλα για το "ψηφισμα" των ιερεων και ιερειων (προσεψηφίσαντο πάντας ιερείς και ιερείας) περι καταρας (έτι καταράσθαι προσεψηφίσαντο πάντας ιερείς και ιερείας) !!!
quote:
Οι κατηγορίες βασίστηκαν στο ψήφισμα του Διοπείθη και μόνο η Θεανώ αντέδρασε! ή μάλλον τόλμησε να αντιδράσει.
Μονο στα ονειρα σου ...

quote:
Στην Αθήνα ο νόμος τιμωρούσε αυστηρά όσους αρνούνταν να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα (Αθηναίος, VI, 26: Ὃς ἂν μὴ θέλῃ παρασιτεῖν, εἰσαγέτω εἰς τὸ δικαστήριον˙ Πολυδεύκης, 8, 46˙ Ουλπιανός, σχόλ. στο Δημοσθένη Κατά Μειδίου).

Γιατι , επειδη το λενε οι μαλακες αλητηριοι απολογητες του διαδυκτιου ; Ξερεις ποιοι ησαν οι παρασιτοι ; Λοιπον ... το κειμενο ειναι το ακολουθο :
[6,6] 26. Τοσαῦτα καὶ τοῦ Ποντιανοῦ εἰπόντος — ἐφιλοτιμήσαντο γὰρ οἱ πολλοὶ τὰς τοῦ Οὐλπιανοῦ ἀπολύσασθαι προτάσεις· ὧν τὰς ὑπολειπομένας διελόμενοι ὁ μὲν Πλούταρχος ἔφη· «τὸ δὲ τοῦ παρασίτου ὄνομα πάλαι μὲν ἦν σεμνὸν καὶ ἱερόν. (234d) Πολέμων γοῦν (ὁ εἴτε Σάμιος ἢ Σικυώνιος εἴτ´ Ἀθηναῖος ὀνομαζόμενος χαίρει, ὡς ὁ Μοψεάτης Ἡρακλείδης λέγει καταριθμούμενος αὐτὸν καὶ ἀπ´ ἄλλων πόλεων· ἐπεκαλεῖτο δὲ καὶ στηλοκόπας, ὡς Ἡρόδικος ὁ Κρατήτειος εἴρηκε) γράψας περὶ παρασίτων φησὶν οὕτως· (234e) «Τὸ τοῦ παρασίτου ὄνομα νῦν μὲν ἄδοξόν ἐστι, παρὰ δὲ τοῖς ἀρχαίοις εὑρίσκομεν τὸν παράσιτον ἱερόν τι χρῆμα καὶ τῷ συνθοίνῳ παρόμοιον. Ἐν Κυνοσάργει μὲν οὖν ἐν τῷ Ἡρακλείῳ στήλη τίς ἐστιν, ἐν ᾗ ψήφισμα μὲν Ἀλκιβιάδου, γραμματεὺς δὲ Στέφανος Θουκυδίδου, λέγεται δ´ ἐν αὐτῷ περὶ τῆς προσηγορίας οὕτως· «τὰ δὲ ἐπιμήνια θυέτω ὁ ἱερεὺς μετὰ τῶν παρασίτων. Οἱ δὲ παράσιτοι ἔστων ἐκ τῶν νόθων καὶ τῶν τούτων παίδων κατὰ τὰ πάτρια. Ὃς δ´ ἂν μὴ ´θέλῃ παρασιτεῖν, εἰσαγέτω καὶ περὶ τούτων εἰς τὸ δικαστήριον.» Ἐν δὲ τοῖς κύρβεσι τοῖς περὶ τῶν Δηλιαστῶν οὕτως γέγραπται·

Επειδη λοιπον εμαθες να καταπινεις αμασητη την τροφη που σε σερβιρουν, στειλτους το κειμενο -ολοκληρο αυτη την φορα - να στο μεταφρασουν και να στο αναλυσουν (και να σου πουν γιατι λειπει αυτο που εχω με εντονη γραφη) εγω κουραστηκα μαζι σου για εναν και μονο λογο : δεν διασταυρωνεις τις μαλακιες του καθε μαλακα απολογητη και σταυρωνεις εμας ... ελεοοοοοοοος ! Δεν θα ξαναασχοληθω με θεμα που ανηκει σ΄αυτους τους παραχαρακτες δοκισσησοφους αλητηριους πληρωμενους κομπογιαννητες ερμηνευτες απολογητες της κακιας ωρας ...

quote:
Τώρα?............υπήρχε ανεξιθρησκία ναι ή όχι
Ναι !
quote:
Λίγο πριν το ανέφερα...........αλήθεια ο Σωκράτης βάση ποιου νόμου ή ψηφίσματος θανατώθηκε?..........έτσι βάση του αέρα καταδικάστηκε?

Η επομενη φαση ειναι η εξης : πας στο Ωνασειο και ζητας εμφυτευση μικροτσιπ με εξωτερικο βισμα ... επιστρεφεις σπιτι σου και το συνδεεις στον υπολογιστη σου ... κανεις doownload τις σελιδες του esoterica και επανερχομαστε στην κουβεντα ....
quote:
Σεβασμό? έτσι απλά? σκέτο? τότε γιατί ο Πρωταγόρας διώχθηκε για θρησκευτικούς λόγους και τα γραπτά του κάηκαν δημοσίως (Διογένης Λαέρτιος, IX)
γιατί.......... ο Στίλπων ο Μεγαρεύς δικάστηκε και καταδικάστηκε για ασέβεια
προς τα μνημεία των θεών, και η ποινή ήταν εξορία? (Διογένης Λαέρτιος, II, 116).
γιατί..........ο Αριστοτέλης κατηγορήθηκε από τον Ευρυμέδοντα τον ιεροφάντη για "ασέβεια" (Διογένης Λαέρτιος, V, 5). Ο διάδοχος του Αριστοτέλη στο Λύκειο, ο Θεόφραστος, επίσης κατηγορήθηκε για ασέβεια (Διογένης Λαέρτιος, V, 37).
Εάν αυτό δε λέγεται αυστηρή θρησκευτική πειθαρχία στο δωδεκάθεο τότε τι λέγεται?..........και βάση ποιου νόμου ή ψηφίσματος καταδικαζόντουσαν όλοι αυτοί?........κάποιου ανύπαρκτου?
Προσεξε αυτα που εβαλα με εντονη γραφη στο δικο σου κειμενο ... απαντας στον εαυτο σου ... και αν δεν γνωριζεις το σεβας ειναι το αντιθετο της ασεβειας !
quote:
Για να αμφισβητήσεις αυτά που έγραψε ο veritas, θα πρέπει να φοράς πολύ μεγάλο νούμερο παρωπιδών!

Φοραω μεγαλο νουμερο σπασουαρ ... κανει ;
quote:
Ευχαρίστως οι Σειληνοί τι ήσαν? οι Ωκεανίδες τι ήσαν? οι αρχαίοι προγονοί μας είχαν δαιμονοποιήσει τα πάντα!

Ουτε βουνα ειναι ουτε ποταμια ειναι ... οπως ισχυριστηκες ... ησαν μυθικα πλασματα ...
quote:
Καλά σου λέει veritas!......... όχι Γιάννης!...........Γιαννάκης!!!!!
Λυπαμαι αν δεν βλεπεις την διαφορα .
quote:
Ε! τι άλλο μπορούσες να γράψεις?
Σαν τι θα ηθελες βρε να γραψω ... αφου και αυτος οπως και εσυ , ζητε μια ουτοπια , αν ξαφνικα δειτε την πραγματικοτητα θα καταρευσετε ... εθελοτυφλωντας στα προφανη πως να κουβεντιασει κανεις μαζι σας .
quote:
Την ίδια απορία έχω!

Τοτε θα πρεπει να ξεκινησεις απο τα προνηπια
quote:
Ορίστε?
Ο Ηρόδοτος μιλούσε για την αρχή της εμφανίσεως των Θεών. Τότε δεν είχε καν σχηματιστεί η εθνολογική ταυτότητα! μιλάμε για την εποχή της καθόδου των Δωριέων........και συ μιλάς για τον 5 αιώνα π.Χ.!........είσαι απίστευτος!

Τωρα με τσακωσες Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε διαφυγει της προσοχης η αναφορα σου στον Ηροδοτο , ειχα αλλο στο μυαλο μου και με βαση εκεινο τοποθετηθηκα ... Ομως δεν αλλαζει και πολυ την ολη φαση αυτο ,αφου ο Ηροδοτος δεν μιλα για προελευση θεων ... μιλα για την προελευση των ονοματων των θεων και μονο (ασχετα με την καραμελα των αλητηριων απολογητων που πιπιλατε! ) Α και που΄σαι ! ... ειμαι πραγματι απιστευτος ...
quote:
Ξέχασες ότι έγραψα, "πολύ ποιητικό" ........(που σου τελείωσαν τα δάκρυα ντε!)
Ξερεις κατι ... να πας στο φαρμακειο της γειτονιας σου και να ζητησεις μπεταντιν για .... χμμμμ ... γαργαρες , ειναι καλο ...
quote:
Διάβασε τον veritas, τα εξηγεί καλύτερα από μένα!
Μπαααα ... στο ιδιο καζανι βραζετε ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

veritasΜέλος
28/12/2008, 19:32:04
quote:

δεν διασταυρωνεις τις μαλακιες του καθε μαλακα απολογητη

Χαίρομαι φίλε Αδιάβαστε για τα ατράνταχτα επιχειρήματά σου!!

...Αλήθεια όμως, πότε δήλωσα απολογητής του ορθοδόξου δόγματος και δεν το θυμάμαι; Γιατί με κατηγοριοποιείς; Τους απολογητές του internet που λες ούτε ασπάζομαι τη γνώμη τους, ούτε τους διαβάζω (έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και να διαβάσω).
Διάλογος σημαίνει ότι ακούμε και την αντίθετη άποψη, έτσι δεν είναι;

28/12/2008, 21:42:52
quote:

...Αλήθεια όμως, πότε δήλωσα απολογητής του ορθοδόξου δόγματος και δεν το θυμάμαι; Γιατί με κατηγοριοποιείς; Τους απολογητές του internet που λες ούτε ασπάζομαι τη γνώμη τους, ούτε τους διαβάζω (έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και να διαβάσω).

Μα δεν μιλω για σενα ουτε για τον ευρωπαιο ουτε για κανεναν εδω μεσα ... μιλω για τους απολογητες και τους οοδεϊτες , τους ανωνυμους αλητες του διαδυκτιου . Ο χαρακτηρισμος απευθυνεται σ΄αυτους ... οσοι τους αντιγραφουν ειναι απλα θυματα της εξαπατησης τους . Σε εσενα απαντησα σε προηγουμενο μηνυμα αλλα προφανως δεν το ειδες .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

28/12/2008, 22:03:25
quote:
AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Ευρωπαιε , το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου ... στην σελιδα που υπεδειξα , αλλα βαρεθηκες να ριξεις μια ματια, σου ειχα εξηγησει,και τοτε, οτι το κειμενο που εγραψες δεν εχει απολυτως καμια σχεση με το ψηφισμα Διοπειθη ... προκειτε για αλλο ψηφισμα ... ειχα πει συγκεκριμενα : Η Θεανω αγαπητε φιλε ,εξεφρασε αντιρηση οχι για το ψηφισμα Διοπειθη αλλα για το "ψηφισμα" των ιερεων και ιερειων (προσεψηφίσαντο πάντας ιερείς και ιερείας) περι καταρας (έτι καταράσθαι προσεψηφίσαντο πάντας ιερείς και ιερείας) !!!

Άρα έχουμε πολλά ψηφίσματα...........που είναι λοιπόν η ανεξιθρησκία? μόλις κινούταν φύλλο θες ο νόμος θες ένα ήδη υπάρχον ψίφησμα, θες ένα νέο!......... το αποτέλεσμα το ίδιο! Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α! και μάλιστα όχι από κάποιο πολιτικό κέντρο αλλά από το ίδιο το ιερατείο!
quote:
AΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Γιατι , επειδη το λενε οι μαλακες αλητηριοι απολογητες του διαδυκτιου ; Ξερεις ποιοι ησαν οι παρασιτοι ; Λοιπον ... το κειμενο ειναι το ακολουθο :
[6,6] 26. Τοσαῦτα καὶ τοῦ Ποντιανοῦ εἰπόντος — ἐφιλοτιμήσαντο γὰρ οἱ πολλοὶ τὰς τοῦ Οὐλπιανοῦ ἀπολύσασθαι προτάσεις· ὧν τὰς ὑπολειπομένας διελόμενοι ὁ μὲν Πλούταρχος ἔφη· «τὸ δὲ τοῦ παρασίτου ὄνομα πάλαι μὲν ἦν σεμνὸν καὶ ἱερόν. (234d) Πολέμων γοῦν (ὁ εἴτε Σάμιος ἢ Σικυώνιος εἴτ´ Ἀθηναῖος ὀνομαζόμενος χαίρει, ὡς ὁ Μοψεάτης Ἡρακλείδης λέγει καταριθμούμενος αὐτὸν καὶ ἀπ´ ἄλλων πόλεων· ἐπεκαλεῖτο δὲ καὶ στηλοκόπας, ὡς Ἡρόδικος ὁ Κρατήτειος εἴρηκε) γράψας περὶ παρασίτων φησὶν οὕτως· (234e) «Τὸ τοῦ παρασίτου ὄνομα νῦν μὲν ἄδοξόν ἐστι, παρὰ δὲ τοῖς ἀρχαίοις εὑρίσκομεν τὸν παράσιτον ἱερόν τι χρῆμα καὶ τῷ συνθοίνῳ παρόμοιον. Ἐν Κυνοσάργει μὲν οὖν ἐν τῷ Ἡρακλείῳ στήλη τίς ἐστιν, ἐν ᾗ ψήφισμα μὲν Ἀλκιβιάδου, γραμματεὺς δὲ Στέφανος Θουκυδίδου, λέγεται δ´ ἐν αὐτῷ περὶ τῆς προσηγορίας οὕτως· «τὰ δὲ ἐπιμήνια θυέτω ὁ ἱερεὺς μετὰ τῶν παρασίτων. Οἱ δὲ παράσιτοι ἔστων ἐκ τῶν νόθων καὶ τῶν τούτων παίδων κατὰ τὰ πάτρια. Ὃς δ´ ἂν μὴ ´θέλῃ παρασιτεῖν, εἰσαγέτω καὶ περὶ τούτων εἰς τὸ δικαστήριον.» Ἐν δὲ τοῖς κύρβεσι τοῖς περὶ τῶν Δηλιαστῶν οὕτως γέγραπται·

Επειδη λοιπον εμαθες να καταπινεις αμασητη την τροφη που σε σερβιρουν, στειλτους το κειμενο -ολοκληρο αυτη την φορα - να στο μεταφρασουν και να στο αναλυσουν (και να σου πουν γιατι λειπει αυτο που εχω με εντονη γραφη) εγω κουραστηκα μαζι σου για εναν και μονο λογο : δεν διασταυρωνεις τις μαλακιες του καθε μαλακα απολογητη και σταυρωνεις εμας ... ελεοοοοοοοος ! Δεν θα ξαναασχοληθω με θεμα που ανηκει σ΄αυτους τους παραχαρακτες δοκισσησοφους αλητηριους πληρωμενους κομπογιαννητες ερμηνευτες απολογητες της κακιας ωρας ...

Για πες μας λοιπόν ποιοι ήσαν οι παράσιτοι?..........και να σου βάλλω και τη συνέχεια.....γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με τα Αρχαία!
Αμέσως από εκεί που σταμάτησες:«Καὶ τὼ κήρυκε ἐκ τοῦ γένους τῶν Κηρύκων τοῦ τῆς μυστηριώτιδος. Τούτους δὲ παρασιτεῖν ἐν τῷ Δηλίῳ ἐνιαυτόν.» Ἐν δὲ Παλληνίδι τοῖς ἀναθήμασιν ἐπιγέγραπται τάδε· «Ἄρχοντες καὶ παράσιτοι ἀνέθεσαν οἱ ἐπὶ Πυθοδώρου ἄρχοντος στεφανωθέντες χρυσῷ στεφάνῳ. Ἐπὶ Διφίλης ἱερείας παράσιτοι Ἐπίλυκος --- στράτου Γαργήττιος, Περικλῆς Περικλείτου Πιτθεύς, Χαρῖνος Δημοχάρους Γαργήττιος.» Κἀν τοῖς τοῦ βασιλέως δὲ νόμοις γέγραπται· «Θύειν τῷ Ἀπόλλωνι τοὺς Ἀχαρνέων παρασίτους.»

Mια χαρά τα γράφουν λοιπόν οι απολογητές........αλλά γιατί τους βρίζεις? μπορείς να γράφεις χωρίς να βρίζεις? Απλά απάντα χωρίς να βρίζεις. Η ένστασή σου που είναι στα "πάτρια?"

Διάβασε και παρακάτω που δε νομίζω να χρειάζεται "ιδιαίτερο" σχολιασμό!
«Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα στο βιβλίο του Περί θεών ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και έκαψαν τα βιβλία του στην Αγορά, αφού πρώτα έβγαλαν κήρυκα και τα μάζεψαν ένα-ένα από όσους είχαν αντίτυπα» Διογένης Λαέρτιος, IX, 52).

Ο Διαγόρας ο Μήλιος εξορίστηκε από τους Αθηναίους επειδή έλεγε πως οι θεότητες του Ολύμπου είναι ανύπαρκτες και επειδή διακωμωδούσε τα απόκρυφα των μυστηρίων και «ασέβησε με λόγια απένταντι στις τελετές και τις γιορτές», και τον καταδίκασαν σε θάνατο, επικηρύσσοντας το κεφάλι του με ανταμοιβή ένα τάλαντο. «Τούτος μάλιστα έχει γίνει πολύ ασεβέστερος από τον Διαγόρα. Διότι εκείνος [= ο Διαγόρας ο Μήλιος] διέπραξε ασέβεια δια του λόγου εναντίον ξένων ιερών και γιορτών» (Λυσία, Κατ’ Ανδοκίδου ασεβείας, 17).

«Ο Διαγόρας, που επονομάστηκε άθεος, επειδή συκοφαντήθηκε για ασέβεια και φοβήθηκε την απόφαση του δήμου, έφυγε από την Αττική. Οι Αθηναίοι τον επικήρυξαν και όρισαν ένα τάλαντο αμοιβή για το κεφάλι του Διαγόρα» (Διόδωρος Σικελιώτης, 13, 6, 7).
«Σήμερα κι όλας φέρνουμε πρώτη-πρώτη εμπρός σας την προκήρυξη που λέει: "Αν κάποιος από σας σκοτώση τον Διαγόρα τον Μήλιο, να παίρνει αμοιβή ένα τάλαντο"..»

Μέχρι και τον Αριστοτέλη!!!!!!!!!!! «Στην αρχή του Λαμιακού πολέμου, βρήκαν την ευκαιρία οι θρησκόληπτοι Αθηναίοι, που δε χώνευαν τον Αριστοτέλη για τις επιστημονικές του έρευνες, να τον κατηγορήσουν για άθεο. Έτσι, ο Αριστοτέλης, για να μην αναγκαστεί να πιεί το κώνειο, αναγκάστηκε να φύγει από την Αττική» (Γιάνη Κορδάτου, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, σ. 340)

Δεν είχε μάνα πατέρα.......όποιος ήταν άθεος ή κατηγορούταν για αθεΐα.......ή κώνειο ή εξορία!!!

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Η επομενη φαση ειναι η εξης : πας στο Ωνασειο και ζητας εμφυτευση μικροτσιπ με εξωτερικο βισμα ... επιστρεφεις σπιτι σου και το συνδεεις στον υπολογιστη σου ... κανεις doownload τις σελιδες του esoterica και επανερχομαστε στην κουβεντα ....

Θα προτιμούσα να αποφύγω όλη αυτή τη βαβούρα και να δω τα επιχειρήματά σου..........
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Ουτε βουνα ειναι ουτε ποταμια ειναι ... οπως ισχυριστηκες ... ησαν μυθικα πλασματα ...

Ναι των βουνών και των ποταμών!

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Ξερεις κατι ... να πας στο φαρμακειο της γειτονιας σου και να ζητησεις μπεταντιν για .... χμμμμ ... γαργαρες , ειναι καλο

Αυτό δεν είναι ποιητικό!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

29/12/2008, 01:52:12
quote:

quote:

δεν διασταυρωνεις τις μαλακιες του καθε μαλακα απολογητη

Σε κατηγοριοποιεί γιατί έτσι έχει μάθει να λειτουργεί.

Δεν έχει μάθει όμως να αντιπαραθέτει επιχειρήματα. Μόνο συκοφαντίες!

Ρίξε λάσπη και όπου πιάσει.

29/12/2008, 10:07:33
quote:
Άρα έχουμε πολλά ψηφίσματα...........που είναι λοιπόν η ανεξιθρησκία? μόλις κινούταν φύλλο θες ο νόμος θες ένα ήδη υπάρχον ψίφησμα, θες ένα νέο!......... το αποτέλεσμα το ίδιο! Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α!
Αν σε αριθμο ειναι περισσοτερα απο ενα , ειναι πολλα . Εκτος αυτου τα ψηφισματα για τα οποια γινεται λογος δεν θετουν περιορισμους θρησκευτικους ... κανουν λογο για σεβασμο της υπαρχουσας θρησκειας ... κατι αναλογο με τις μερες μας που αν καποιος βρισει τα θεια της επικρατουσας θρησκειας ειναι παραπτωμα που επιφερει κυρωσεις φυλακισης συμφωνα με τους νομους ... δεν σε βλεπω να μιλας για τρομοκρατια εδω !
quote:
και μάλιστα όχι από κάποιο πολιτικό κέντρο αλλά από το ίδιο το ιερατείο!

Σου εξηγησα ηδη πως κανενος ειδους ψηφισμα δεν ισχυε αν δεν επικυρωνονταν απο τον δημο ... μην παραληρεις λοιπον .
quote:
Για πες μας λοιπόν ποιοι ήσαν οι παράσιτοι?..........
... ψαξε ... ανοιξε κανενα βιβλιο ... θα εχει ενδιαφερων η γνωμη σου για το κειμενο ... αληθεια εχεις ιδεα τι λεει το κειμενο που "επικολησες" ;
quote:
Mια χαρά τα γράφουν λοιπόν οι απολογητές........αλλά γιατί τους βρίζεις? μπορείς να γράφεις χωρίς να βρίζεις? Απλά απάντα χωρίς να βρίζεις. Η ένστασή σου που είναι στα "πάτρια?"

Δεν τους βριζω καθολου ... ειναι αλητηριοι , ανωνυμοι αλητηριοι που δεν εχουν το θαρρος να πουν την γνωμη τους επωνυμα ... ειναι θρασυδειλοι αλητηριοι που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους ... αιδως αργειοι ! Και ξεκαθαριζω αλλη μια φορα πως δεν αφορα εσας ο χαρακτηρισμος αυτος διοτι εσεις ειστε θυματα της θρησκοληψιας σας ... πλανεμενοι με λιγα λογια .Η ενσταση μου ειναι στο οτι δεν ξερεις τι λεει το κειμενο και παπαγαλιζεις τις κουταμαρες των αλητηριων απολογητων .
quote:
Διάβασε και παρακάτω που δε νομίζω να χρειάζεται "ιδιαίτερο" σχολιασμό!

Δεν χρειαζεται κανενα σχολιασμο . Σου ειπα πως δεν θα ξανασχολιασω copy paste απο τους αλητηριους αυτους . Αν θελεις διαλογο παρουσιασε μου το κειμενο στο οποιο θα στηριζεις την γνωμη σου και θα κουβεντιασουμε , δεν εχω τον παραμικρο ενδοιασμο στο να παραδεχθω καποια πραγματα αρκει να ειναι αυτα σαφως τεκμηριωμενα (οπως ξερεις εχω δηλωσει αντιθετος με καθε μορφη μαντροποιησης)... διαφορετικα ζησε στον κοσμο σου ...
quote:
Θα προτιμούσα να αποφύγω όλη αυτή τη βαβούρα και να δω τα επιχειρήματά σου..........
Ανοιξε τα ματια σου , ειναι ολα εδω .
quote:
Ναι των βουνών και των ποταμών
Βρε κατσε και διαβασε λιγο , μην μου ζαλιζεις τον ερωτα ...
quote:
Αυτό δεν είναι ποιητικό!

Οχι , ηταν φιλικη συμβουλη

=========================================================

quote:
Σε κατηγοριοποιεί γιατί έτσι έχει μάθει να λειτουργεί.

Δεν έχει μάθει όμως να αντιπαραθέτει επιχειρήματα. Μόνο συκοφαντίες!

Ρίξε λάσπη και όπου πιάσει.

Εκ στοματος κορακος κρα εξελευσεται ... καιτοι εχω δωσει εξηγηση στον veritas ... εσυ το βιολι σου ... εισαι αξιολυπητος .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

29/12/2008, 10:24:00
Αυτοί οι αφορισμοί ατόμων, ευτυχώς, είσαι αρκετά
τίμιος για να μην τα βάλεις με κείμενα, δείχνει ποσο
σε ενοχλεί η αλήθεια φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ..Καλά θά ήταν να το άλλαζες
αυτό..Ουδείς διαφεύγει της αλήθειας....
Πάντως, εφόσον δεν γνωριζεις τον απολογητή, καλά θα ήταν να μην βρίζεις για να βρίζεις..Επι των κειμένων του έχεις να πεις τίποτε;
Μπορείς να τον βγάλεις ψεύστη; Τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίες...
29/12/2008, 12:37:01
quote:
Αυτοί οι αφορισμοί ατόμων
Τα ατομα αυτα επελεξαν την φαυλη κριτικη του αρχαιου Ελληνικου καλλους μεσα απο την ανωνυμια του διαδυκτιου . Τα ατομα αυτα χαρακτηριζονται απο μερους μου επιεικως αλητηριοι .
quote:
ευτυχώς, είσαι αρκετά
τίμιος για να μην τα βάλεις με κείμενα, δείχνει ποσο
σε ενοχλεί η αλήθεια φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ..Καλά θά ήταν να το άλλαζες
αυτό..
Και ποιος ειμαι εγω που θα διαψευσω τα αυθεντικα κειμενα ... δυστυχως οι απολογητες βαζουν ενα κειμενο αυθεντικο και το περερμηνευουν κατα το δοκουν γνωριζοντας την αμαθεια της ιστορικης αληθειας ή την αμαθεια της αρχαιας Ελληνικης γλωσσας της πλειονοτητας των αναγνωστων τους . Υπο ποια ιδιοτητα λοιπον αποδιδουν την νεοελληνικη ενος αρχαιου κειμενου ; Ειναι φιλολογοι , ειναι ιστορικοι , τι σκα... ειναι . Διαβασε παρακατω τι λεει ενας απο αυτους τους απατεωνες αλητηριους επιστημονες:
From: "Anonymos Apologitis" <http://groups.yahoo.com/group/apologites/post?postID=NmkbR26Lxr_DlcEyqFaTI26UrFL7n4xet08beC4D1qY1nXHaDxkR8-gPc_mbh_g2LWtngJtbFeGm5qAb7QGcJm3e>
Date: Thu Apr 29, 2004 10:49 pm
Subject: Re: [apologites] Re: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ Εσ έδαφος φέρειν

Η παράθεση της βιβλιογραφίας στο τέλος σημαίνει κάτι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ: δεν διάβασε την βιβλιογραφία

Όταν έγραψα διπλωματική για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης από τους Συμμάχους με τον θάνατο άνω των 500.000 αμάχων προσφύγων (έγινε για λόγους εντυπωσιασμού των Σοβιετικών επειδή η πόλη ήταν αβομβάρδιστη μέχρι το 1945) πήρα τις πληροφορίες μου από 2-3 βιβλία. Στο τέλος επικόλλησα και καμιά 50ρια βιβλια που βρήκα στην βιβλιοθιήκη του Νάτο που είχαν λίγο πολύ σχετικό θέμα (βομβαρδισμούς στην Γερμανία κ.λ.π)... όσο λοιπόν μυαλό και όρεξη είχα εγώ στα 24 τόση έχει και ο Ρασσιάς... μην ξεχνάτε... ο τύπος είναι ιερέας των αρχαίων θέών....

Η αληθεια ειναι το ζητουμενο απο μερους μου φιλτατε ... αν εχεις οποιαδηποτε αντιρρηση να παρουσιασεις τα ψευδη που εχω πει .

quote:
Ουδείς διαφεύγει της αλήθειας....
Πραγματι !
quote:
Πάντως, εφόσον δεν γνωριζεις τον απολογητή, καλά θα ήταν να μην βρίζεις για να βρίζεις..
Δεν ειναι βρισια ... αν εχουν προβλημα ας με κανουν αγωγη και τα λεμε στα δικαστηρια ... θα χαρω πολυ ! Μπορει να μην γνωριζω τους ιδιους γνωριζω ομως τι εργο επιτελουν .
quote:
Επι των κειμένων του έχεις να πεις τίποτε;
Μπορείς να τον βγάλεις ψεύστη;
Εχω ειδη τοποθετηθει .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

29/12/2008, 13:47:19
quote:
Εχω ειδη τοποθετηθει .

Χαχα τωρα το ειδα ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ