- ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τα ψηλά δέντρα πετροβολάνε...
Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Ισως να μην υπαρχει μισος,αλλα κατι αλλο,προσπαθεια δηλ.ξεκαθαρισματος του τοπειου,ποιος ειναι ποιος και τι ειναι τι,εστω και λιγο βιαια.
Γιαυτο προσπαθησε παλι,διαβαζοντας γραφομενα και συμπεριφορες,παλιοτερες,'οπαδων της αγαπης'.
Τα καρπωφορα δέντρα πετροβολούν, και όχι τα άγονα ..
Καλή Ανάσταση ..Καλό Πάσχα!
Cas.Sio.Peia
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ,ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΦΙΛΕ WHITE_WOLF ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΥΤΗ.....
ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ...
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΤΙ ΘΕΛΕΙ
ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ....
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ...........
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.......
ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.......
ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΟΥ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ."
Κ.ΜΑΡΞ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

για να τα συμμαζεψουν'
και επισης δεν γραφω για ακροατηρια,που γλειφουν,για να σταδιοδρομησουν στο site ,ατομα σαν τον ψευδοκελσο.
Και δεν υπαρχει μισος.
Τους ηλιθιους και τους αρρωστημενους,δεν τους μισει κανεις,αλλα κυτταει να τους γιατρεψει...
εστω και με το σοκ της εικονας τους.
Οι "έξυπνοι" και οι "υγιείς" περιορίζονται σε μηνυματάκια.
Τι εικόνα είναι αυτή φίλε Helie. Μήπως σε σοκάρει;
ΜΠΗΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΦΡΟΙ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ.
Φιλε μου, λυπαμε για την εκφραση σου γιατι ειμαι Αμερικανος. Πιστευω οτι μπορω να συζητησω πανω σε οιποιδημοτε θεμα αντικημενικα, χωρις μισος. Αν και αρχιζεις την συζητηση εναντιων αυτων που επιτηθεντε σε αλλους για να επιβαλουν την γνωμη τους, την ιδια στιγμη λες οτι εγω ειμαι ο εχθρος, ανικανος συζητησεως. Λυπαμε
Γι'αυτο μη ρωτας εμενα,αλλα τον εαυτο σου.
Για τα υπολοιπα εχω γραψει στον Ασπρολυκο,και αλλου.
Αν δεν σε καλυψουν,τι να κανουμε .
Ο καθενας διαλεγει με ποιους θα παει και ποιους θ'αφησει.
ΟΚ?
Να ρίξω και εγώ λίγο λαδάκι στην φωτιά;
Μπορώ;
Φίλε Ήλιε, η δομή της κρίσης σου είναι πολύ χαλαρή.
Πως θα σου φαίνονταν να κρίναμε την ελληνική φιλοσοφία με όλα τα «φρέσκα ψώνια-έλληνες» που πιστεύουν πως ήδη έχουν κατακτήσει τον Όλυμπο;
Είναι μήπως όλοι αυτοί οι φανατικοί και αμόρφωτοι, εκπρόσωποι του Ελληνικού Φωτός;
Δυστυχώς, δυστυχώς, σε αυτή την χώρα ότι βαπτίζεις τον εαυτό σου, αυτό και πιστεύεις πως είσαι!
Προσωπικά πάντως διασκεδάζω με όλο το τζερτζελέ και τις «κλασσικές ελληνικές» αντιπαραθέσεις ακόμα και όταν είναι άστοχες.
Αρκεί να μην γίνονται κουραστικά επαναλαμβανόμενες!
Αγαπητέ Νικολάκη, δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό με τους Αμερικάνους.
Απλά «το αμερικανάκι» χρησιμοποιείται στην Ελλάδα σαν χαρακτηρισμός ευπιστίας και πολιτικής αφέλειας.
Πρόσφατα και κατά περίπτωση και ως παράδειγμα φασισμού!
Διαμαρτυρηθήκαμε μήπως γιατί υπάρχουν κίονες στον Λευκό Οίκο;
Ή μήπως δεν σε απασχολεί η αυτοκριτική;
Δυστυχώς φίλε μας, επιλέγεις να υπερασπίσεις μια κυρίαρχη πολιτικά δύναμη η οποία δείχνει ελάχιστο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και πολιτισμούς.
Δικιά σου επιλογή, μην περιμένεις όμως απλά να παραμερίσουμε! ![]()
Ξέχασα κάτι;
Α! ναι:
«όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα λέει κρεμαστάρια»! ![]()
Σας φιλώ, με Αγάπη. (χριστιανική-να μην παρεξηγηθούμε!) ![]()
Ασχολησου καλυτερα πως απο τετραποδα,θα γινουν διποδα,οι εβραιοχριστιανοι μουτζαχεντιν και ταλιμπαν της ψευτοαγαπης σου.
Και αφου σου αρεσει τοσο ο εβραιοχριστιανισμος,τραβα να ζησεις σε κανενα κιμπουτζ στην Αγια Γη της Ιερουσαλημ.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ, γιατί παραβίαζε τους κανονισμούς εγγραφής στο Forum του Esoterica.gr.
Μήπως υπάρχει δυνατότητα να το εφαρμόσετε και στο παρόν forum για την καλύτερη δυνατή διατήρησή του;

Φίλε μου Νικολάκη, μην παρεξηγής το κείμενο του Ασπρόλυκου....
Πράγματι είναι ένας "άτυπος ιδιωματισμός"...
Η ουσία του μηνύματος του Ασπρόλυκου είναι αλλού φίλε μου και έχει να κάνει με τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που σαν τα σκυλιά, γαυγίζουν την σκιά τους γιατί ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ είναι μεγαλύτερος απο αυτή...
Και να φανταστής ότι είναι ΜΟΝΟ η σκιά...
Που να τολμίσουν να δούν εκείνον που είναι η ΑΙΤΙΑ για να υπάρχει η σκιά που τόσο πολύ τους τρομάζει!!!!!
Ολοι μαζί είμαστε μια παρέα ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ...
Ολοι μαζί και ο καθένας παο την οπτική που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (όσο βλέπει, ΑΝ βλέπει) συμβάλει σε αυτή τη μεγάλη παρέα που σκοπό έχει την προσπάθεια για ΕΡΕΥΝΑ σε έναν κόσμο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ που είναι το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ του σκιώδους κόσμου που ζούμε...
Κάτι σαν το Μatrix ένα πράγμα!!!!
Αλήθεια, παρακολουθής τη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το Μatrix και τις φιλοσοφικές προεκτάσεις που δίνατε να έχει ως ταινία;;;;;
Τίτλος της συζήτησης: "Μήπως ζούμε σ'ένα Matrix;"
Την καλησπέρα μου σε όλους και ακολουθήστε τη σοφή συμβουλή του Ανανά...
Κάτι παραπάνω ξέρει για να το λέει...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΜΠΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.......ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ;;;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΒΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ «ΜΕΛΗ». ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Edited by - ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ on 30/05/2003 14:28:32
ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΟΤΕΡΙΚΑ.GR
Η Διαγραφή των συγκεκριμένων Μελών εκ μέρους των Διαχειριστών από την Λίστα Μελών των Forums του ESOTERICA.gr απλά επισφραγίζει την επιλογή του ίδιου του Μέλους.
...και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη ή δεν εννοούν να καταλάβουν δεν θα ανεχτούμε τη διαιώνιση μηνυμάτων με υβριστική φρασεολογία, με μειωτικές, εξευτελιστικές, σεξιστικές ή φανατικές/μισσαλόδοξες φράσεις και λέξεις εναντίον Προσώπων (Μελών ή εκτός των Forums) αλλά και ιδεολογιών, συστημάτων σκέψης και θρησκευτικών, συμβόλων και ιερών στοιχείων οποιουδήποτε πολιτισμού, πολιτισμικών ομάδων ανθρώπων, κρατών ή εθνών κ.ό.κ. Απαγορεύεται επίσης ο Προσυλητισμός σύμφωνα και με τα ισχύοντα Νομικά Πλαίσια του Κράτους. Τα μέλη που παραβιάζουν τα παραπάνω ή άλλους από τους Κανονισμούς Λειτουργίας, που προειδοποιούνται και όμως εξακολουθούν, θα Διαγράφονται από τον Κατάλογο των Μελών μας, αμέσως.
Πάνω απ'όλα θέλουμε να προασπίσουμε τον Βασικό Σκοπό αυτού του Τόπου που είναι η "Υγιής" Αναζήτηση αλλά και να υπερασπίσουμε την Εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι Επισκέπτες, οι Φίλοι και τα Μέλη μας, που, όπως το έχουμε ποικιλοτρόπως εκλάβει, μεταφράζεται λεκτικά στο ότι εδώ, σε αυτό το μικρό, ελληνικό κομμάτι του Διαδικτύου θα επικρατεί ουσιαστική ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και δημιουργική αντιπαράθεση απόψεων για να βοηθηθεί ο Έλληνας Αναζητητής μέσα και πέρα από τον σημερινό Κυκεώνα παραπληροφόρησης και παραπλάνησης!
Το Μέλος ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ παρακαλείται να επανεξετάσει τους λόγους και τον τρόπο Συμμετοχής του σε αυτήν την Κοινότητα σύμφωνα με τα στοιχεία αυτού του Μηνύματός μου, με τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Forums και με το Μήνυμα της Συντακτικής και Ερευνητικής Ομάδας του ESOTERICA.gr.
Τον προτρέπω δε να το κάνει πριν αποστείλει κάποιο νέο Μήνυμα στα Forums!!
To Μέλος Helios παρακαλείται να κάνει το ίδιο.
Η Συζήτηση αυτή μεταφέρεται στο Forum "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού". Βέβαια, εάν δεν είχαν αφαιρεθεί οι απαράδεκτες φράσεις και λέξεις που υπήρχαν σε Μηνύματα της Συζήτησης ούτε και η εκεί ύπαρξή της θα ευσταθούσε!! ![]()
Ευχαριστούμε ειλικρινά τα Μέλη για την Υπομονή τους... αλλά ξέρω, δυστυχώς δεν αρκεί μόνον αυτή
Εννοείς φίλε μου, μία λίστα Μελών που θα επιλέγει ο κάθε χρήστης και τα μηνύματα των οποίων δεν θα είναι πλέον εμφανή σε αυτόν;
Μπορείς σε παρακαλώ να μου αποστείλεις (με e-mail) κάποιες διευθύνσεις για να δούμε την λειτουργία αυτή στην πράξη; ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------