ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

trexagireve68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
08/09/2009, 10:39:19
Κι όμως φίλε μου XD, δεν είμαστε, όσο κι αν μας κρατανε εκεί με συνεχείς ευτελισμούς και βίας...Πάρε παράδειγμα τον ..ιο της γρίπης
των χοίρων και το εμβόλιο...Είδαν ότι υπαρχουν αντιδράσεις απο τον κόσμο,ότι δημιουργούνται ομάδες επαγρύπνησης κι έπαψαν να συζητανε για το εμβόλιο και το ριξανε στις ημερίδες...Επιστήμονες ανα τη Ελλάδι και ανά τον κοσμο, συζητάνε για την σοβαρότητα του ιού...
Αν,όμως, δεις στο θέμα με τον ιό και το σχετικό πόστ, απο άτομα που είναι συνειδητά και δεν μασάνε κουτόχορτο, εύκολα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει υπερβολή στην διάσταση και τις συνέπειες της κάθε γρίπης.....
Τώρα βγήκε κι ότι το ταμιφλού φτάνει και για πρόληψη και για θεραπεία του ιού της νέας γρίπης...Το νέο εμβόλιο, τι έγινε;Αχρείαστο, ή δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν;
Εδώ να δεις συνομωσιολογία, γιατί αν δεν είναι συνομωσιολογια,τότε εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, που λέγαν και στο χωριό μου....
XDΜέλος
08/09/2009, 17:42:00
quote:

Κι όμως φίλε μου XD, δεν είμαστε, όσο κι αν μας κρατανε εκεί με συνεχείς ευτελισμούς και βίας...Πάρε παράδειγμα τον ..ιο της γρίπης
των χοίρων και το εμβόλιο...Είδαν ότι υπαρχουν αντιδράσεις απο τον κόσμο,ότι δημιουργούνται ομάδες επαγρύπνησης κι έπαψαν να συζητανε για το εμβόλιο και το ριξανε στις ημερίδες...Επιστήμονες ανα τη Ελλάδι και ανά τον κοσμο, συζητάνε για την σοβαρότητα του ιού...
Αν,όμως, δεις στο θέμα με τον ιό και το σχετικό πόστ, απο άτομα που είναι συνειδητά και δεν μασάνε κουτόχορτο, εύκολα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει υπερβολή στην διάσταση και τις συνέπειες της κάθε γρίπης.....
Τώρα βγήκε κι ότι το ταμιφλού φτάνει και για πρόληψη και για θεραπεία του ιού της νέας γρίπης...Το νέο εμβόλιο, τι έγινε;Αχρείαστο, ή δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν;
Εδώ να δεις συνομωσιολογία, γιατί αν δεν είναι συνομωσιολογια,τότε εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, που λέγαν και στο χωριό μου....

Καταρχήν εξακολουθώ να διαφωνώ, η υπόθεση με την ίωση είναι διαφορετική διότι έχει να κάνει με το «εγώ» μας, τον πανανθρώπινο φόβο της ασθένειας και του θανάτου και αποδεικνύει πόσο πολύ νοιαζόμαστε για την πάρτι μας αγαπητέ! Οι άνθρωποι βλέπεις είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για ζήσουν όπως και για να κυριαρχήσουν επί του αντιπάλου τους ή επί της απόκτησης κέρδους ή επί της απόκτησης δύναμης. Εκατοντάδες χρόνια ανθρώπινης ιστορίας με δικαιώνουν και δυστυχώς με δικαιώνει και η σύγχρονη εποχή, δεν έχουμε μάθει τίποτε! Ούτε θα μάθουμε πότε αν θες την γνώμη μου. Μόνο όταν θίγεται το προσωπικό μας συμφέρον αντιδρούμε – στην παρούσα φάση είναι το συμφέρον της υγείας μας. Βέβαια ότι καθημερινά πεθαίνουν μυριάδες στις Αφρικανικές χώρες δεν συγκινεί ιδιαίτερα κανέναν για παράδειγμα..

Τώρα, ας προσφέρω και εγώ ένα Conspiracy Theory, τόσα χρόνια συμμετέχω εδώ πέρα. Θα το ονομάσω «Το Εμβόλιο».

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιολογικό ιό, του οποίου οι συνέπειες εκδηλώνονται σε δυο φάσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, η πρώτη φάση είναι αρκετά ήπια, επιφέρει όμως ορισμένες κρίσιμες αλλοιώσεις σε διάφορα σημεία που επιθυμούμαι. Το θύμα θα ανανήψει σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα συνεχίσει την ζωή του. Η δεύτερη φάση όμως έχει αρχίσει «να τρέχει» ώστε σε ένα χρονικό διάστημα Ν το υγιές πια άτομο, παρουσιάζει μια δυσερμήνευτη βιολογική αστοχία, ικανή να το θανατώσει.

Ας υποθέσουμε τώρα ότι υπάρχει ένα σχέδιο να μολυνθούν για διάφορους λόγους εκατομμύρια άνθρωποι από αυτό τον ιδιόμορφα κατασκευασμένο ιό. Φυσικά καθώς τα κρούσματα αυξάνονται όλοι θα μιλούν για μια ήπια πανδημία γρίπης. Εξορισμού λοιπόν οι φορείς αναγκάζονται να παράσχουν μια μορφή θεραπείας, ένα εμβόλιο ίσως που θα μπορούσε να καταστήσει τον οργανισμό ανθεκτικό προς την ασθένεια.

Αυτή η προοπτική θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το ευρύτερο σχέδιο, οπότε καθώς στην δημιουργία του εμβολίου συμμετέχουν εκατοντάδες παράγοντες αρκετοί άσχετοι με τις αρχικές επιδιώξεις εκείνων που δημιούργησαν τον βιολογικό ιό και δεδομένου ότι «εκείνοι» γνωρίζουν πως λειτουργεί ο κόσμος μας αποφασίζουν να διαρρεύσουν φήμες εναντίων του εμβολίου.

Τούτο δεν θα το κάνουν τυχαία φυσικά, γνωρίζουν ότι λίγο ως πολύ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καχύποπτοι και εύκολα μπορούν να πιστέψουν τα πάντα (αρκεί να τους τα υποβάλεις με τον κατάλληλο τρόπο), αφήνουν λοιπόν να εννοηθεί ότι το εμβόλιο είναι ο πραγματικός στόχος τους ενώ την ίδια στιγμή το συμφέρον τους είναι η όσο το δυνατόν ευρύτερη επιμόλυνση των υγιών οργανισμών από τον ιό τους.

Ξαφνικά.. αρχίζουν διάφορες επιστημονικές έρευνες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το νέο εμβόλιο, διάφοροι επιστήμονες τονίζουν τους κινδύνους, σταδιακά η ατμόσφαιρα πολώνεται, εκατοντάδες άνθρωποι αρνούνται να «πεθάνουν» από το εμβόλιο, είπαμε ο ιός στην φάση Α είναι ακίνδυνος ή επικίνδυνος για ανίσχυρους οργανισμούς.

Τώρα ο κόσμος εκεί που περίμενε το εμβόλιο, πιέζοντας τις κυβερνήσεις του για άμεση αγορά μεγάλων ποσοτήτων, υποτίθεται ότι αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και παύει να επιθυμεί τον εμβολιασμό του!

Και τελικά η επιθυμία των Επικυρίαρχων (η μόλυνση από τον ιό) γίνεται πραγματικότητα με την συναίνεση των ανθρώπων αφού έχουν φροντίσει να δυσφημίσουν το εμβόλιο και σαν κερασάκι στην τούρτα είναι αναμεμιγμένοι στην κατασκευή του οπότε έχουν κερδίσει και μερικά εκατομμύρια από τις παραγγελίες του.

Μερικά χρόνια μετά.. η φάση Β του ιού αρχίζει να φανερώνει τις επιδράσεις της στους ανθρώπους, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γλιτώνουν είτε διότι υπήρξαν βιολογική ανθεκτικοί είτε διότι ήταν από τους ελάχιστους που εμβολιάσθηκαν.

Game Over.

Όπως βλέπεις λοιπόν, το παιχνίδι μπορεί να έχει δυο όψεις, καληνύχτα ... ._

08/09/2009, 18:49:57
Φίλε XD,αυτό που λές για τον πανανθρώπινο φόβο της αρρώστειας,
αυτοί που τον εκμεταλεύονται δεν τον εκμεταλεύονται μόνο οικονομικά,
αλλά και κυριαρχικά...
Το εμβόλιο, αντικαταστήθηκε απο τις επιτροπες για την γρίπη...Κάτι
κάνουν και οι γρίπες είναι πρόσχημα...Αν και τις ήθελαν πιο αποτελεσματικές, απο ότι βγήκαν...Κι αυτό δείχνει πόσο καταπιεστικά
θα φερθούν και μετέπειτα στον άνθρωπο...
Αυτό που ζούμε είναι μια αρχή..Πάντα θα χρειάζονται περισσότερες
θυσίες και περισσότεροι περιορισμοι..Μέχρι να είμαστε απόλυτα δεμένοι
και μάλιστα, με τη θέληση μας...
Είμαστε τόσο ανόητοι;
Και το δεύτερο που λές παίζει...
Είναι συνομωσιολογία ή ενδεχόμενα και μάλιστα σοβαρά;...
10/09/2009, 12:07:19
Και επειδή κάποιοι, οντως πιστεύουν ότι είμαστε απο την
...Μποτσουάνα, επιμένουν εδώ και λίγες μέρες, ότι η Ελλάδα είναι
η τελευταία χώρα στον κόσμο..Μετά απο μας, το χάος, σαν να λέμε... Τόσο πάθος κατά του ..Κωστάκη,είναι ανεξήγητο, ρε παιδιά, δεν
νομίζετε;
Τόσο κακό έκανε το παιδί;Κι αν βγεί δλδ, το θείο βρέφος
του Λαλιώτη,τι αλλαγές θα γίνουν;Το λέω γιατι, ότι είναι προγραμματισμένο να γίνει απο ΕΟΚ, κι άλλα γνωστά φόρουμ του εξωτερικού, θα γίνει, όποιος και να βγει,δεν πάει να λεει ότι θέλει...
Αλλά, γιατί έχουν ανάγκη τόσο πολύ να κοροιδευουν τον κόσμο;
Γιατί πιστεύουν ότι κοροιδεύουν κανέναν;
Απλά, γκεμπαιλικού χαρακτήρα κινήσεις γινονται, ώστε ο κόσμος
να ακούει άλλα και να ζει άλλα...
Κανένα κόμμα που θα βγει απο δώ και πέρα δεν έχει τη δυνατότητα να
κυβερνήσει...
Τόση υποκρισία, γιατί άραγε;;Μονο και μόνο για να πλήξουν τους
δημοκρατικούς θεσμούς, ο ανώτερος στόχος τους, ώστε να μιλήσουν
αμέσως μετά για απγκόσμια διακυβέρνηση...Λες και εκεί, άνθρωποι δεν θα κυβερνάνε, τι θα αλλάξει;
Προσέξτε, οι καιροί πονηροί....
15/09/2009, 20:51:52
Κάπου διάβασα, για πρωθυπουργό Αλμούνια..Ότι αυτός καθορίζει τα
πράγματα στην Ελλάδα..Εγώ λέω ότι υπάρχει ήδη ενέργεια της ΕΟΚ,να αναλάβει
τμήματα διακυβέρνησης της χώρας, στις χώρες μέλη..Πάμε για την
ενωμένη Ευρώπη, με τις όποιες συνέπειες.....
Όλα αυτά, κάποτε μοιάζαν παραμύθι,απίθανο,...Κι όμως, τώρα, όλα
αυτά, λόγω της κρίσης, της τρομοκρατίας, όλα έρχονται, ως εξ ανάγκης
μέτρα....
Καλό σχέδιο, έτσι;
Μας τη φέρανε ωραία....
kostakisΜέλος
15/09/2009, 21:47:13
Καλησπέρα σε όλους

Αγαπητέ trexagireve

quote:
Κάπου διάβασα, για πρωθυπουργό Αλμούνια..

Λες να είναι λιγότερο κλέφτης από τους εγχώριους; μπααααααα....

quote:
Εγώ λέω ότι υπάρχει ήδη ενέργεια της ΕΟΚ,να αναλάβει
τμήματα διακυβέρνησης της χώρας, στις χώρες μέλη..Πάμε για την
ενωμένη Ευρώπη, με τις όποιες συνέπειες.....

Καταραμένη Ιρλανδία... θα δεχτείς την ευρωσυνθήκη, ναι ή όχι; Α, ΝΑΙ, εντάξει...

quote:
Κι όμως, τώρα, όλα αυτά, λόγω της κρίσης, της τρομοκρατίας, όλα έρχονται, ως εξ ανάγκης μέτρα....

"Ένωση των λαών"... τι ρομαντικό παραμύθι. Ούτε μία Ιταλίδα δεν ενώθηκε μαζί μου, ούτε μία Σπανιόλα... χωρίς αστεία, θυμάσαι τι ωραία που διαφημίζανε την Ευρωπαϊκή Ένωση στις αρχές; ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...χαχαχαχα

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

15/09/2009, 22:41:10
Μα καλέ μου Kostakis, για μένα το θέμα είναι ότι λένε με
πλάγιο τρόπο, αυτο που έχουν δρομολογήσει, μια κεντρική διεύθυνση
της "επιχείρησης"ΕΟΚ, με σκοπό την αφομείωση όλων σε ένα νέο κράτος...Αυτός είναι κι ο στόχος της ΕΟΚ...
Πόσο επιτυγχάνεται το σωστό, ή το λάθος, είναι μια άλλη συζήτηση....
Ένωση των αλών, όχι με το ζόρι, αλλά με τον πολιτισμό..Γίνεται και
νομίζω μπορείς να το δεις...
20/09/2009, 12:30:46
Έλεγα πιο πάνω, ότι ο άνθρωπος, πολιτισμένα μαθαίνει νέους
τρόπους ζωής, που έπρεπε να συμπληρώσω ότι γίνονται σε καταστάσεις
πανικού, στρέςς, ώστε ο άνθρωπος να κανει ότι του λένε, δίχως αντιρρήσεις..
Όταν κάποιον τον πιέσεις, δεν σκέφτεται καθαρά....
Γιατί το λέω αυτό; Η κρίση, το αβέβαιο μέλλον και η καθημερινότητα
μας ακόμη, έχουν γίνει τόσο πιεστικά και αγχωτικά,που μπορούμε να
περιμένουμε ότι θα δεχτούμε πολλούς συμβιβασμούς....
Άλλωστε, γι αυτό και μόνο γίνεται αυτή η κρίση, αυτή η όλη φάση,όπου
η κοινωνία μας πρέπει να αλλάξει, να αναθεωρήσει ότι πιστέυιε, ότι κυριολεκτικά...Γι αυτό και έκαναν τις συνθήκες, που θα οδηγήσουν σε αλλαγές, που οι επιτήδειοι τύρρανοι μας,έχουν
προετοιμάσει απο καιρό....
Φαντασίες, έτσι;
20/09/2009, 18:03:06
Κάθε μέρα, υπάρχει κι ένας εν δυνάμει κίνδυνος κλονισμού την ευαίσθητης οικονομικοπολιτικής μας ισορροπίας..Αυτή την υποκρισία
θέλω να τονίσω....
Τι εννοώ....Όλοι ξέρουμε πια, ότι με μια μικρή κριση σε ένα διεθνές
ζήτημα, ανεβαίνει ο πληθωρισμός, ανοίγει η κρίση απειλητικά και όλα
κινδυνεύουν να ανατραπούν...
Τόσο εύθραυστη ισορροπία, μόνο τεχνητή μπορεί να είναι...
Κι όμως, όλοι το χάψαμε και μας πάνε όπως θέλουν....
Καλή εκπαίδευση κάνουμε και περιμένω να δώ ποιά θα είναι τα δύσκολα..
Γιατί έρχονται και εκεί, να δούμε πόσο ωραίοι το παίζουμε..Εκεί να
δω ευαισθησίες σε δάση και ζώα...Θα γίνουν οι ...γάτες, ανάρπαστες...
Μιλάε για πείνα....
22/09/2009, 14:54:40
Σήμερα, απο τις κυριότερες ειδήσεις, περαν των εκλογών,ήταν μια
έρευνα ενός αυστραλού επιστήμονα, που παρακολουθώντας ένα φρούτο,
είδε σε τι ποσοστά φτάνουν τελικα τα τρόφιμα, στο πιάτο μας,
απο τη στιγμή που ξεκινάνε απο τον παραγωγό...Τα στοιχεία, συγκλονιστικα,όσον αφορά το ποσοστό, αφου μόνο το 60%, των τροφίμων,
καταναλώνεται, ενώ το 40% πάει χαμένο...
Και πάει χαμένο γιατί πετιέται ώς μη καλό, απο τους διακομιστές, ή μένει στα σπίτια και πετιέται, αν και μπορεί να καταναλωθεί....
Αν σκεφτείτε τις τεράστιες ποσότητες, για τις οποίες μιλάμε, καταλαβαίνουμε, ότι αν υπήρχε βούληση,απο κάποιον εθνικό ή διεθνή φορέα, αυτό το πρόβλημα, θα είχε τουλάχιδτον αμβλυνθεί...Εστω ειδικά για χώρες φτωχές ή για περιπτώσεις ξεχωριστές, όπου θα μπορούσαν να καταπολεμουν την φτώχεια, με αυτό το αξιόλογο ποσό τροφιμων, που πετιούνται, όταν θα μπορούσαν να μαζεύονται....
Παρόμοια έρευνα έγινε κα στην Αγγλία, με τα ίδια συμπεράσματα...
Είμαστε φτωχοί,λοιπον, περνάμε κρίση, η μας κρατάνε, συνειδητά,στην φτώχεια;
Συνομωσιολογίες, ή τόση ασχετοσύνη;
15/12/2005, 09:08:06
Pixeldream θα ήθελα να μου πεις εάν το κάνεις επίτηδες ή όντως δεν θυμάσαι?
Σε ρώτησα σε προηγούμενο post μου εάν είχε γραφεί ότι θα υπάρχει συνάντηση με τους υπευθύνους για το θέμα της ενεργοποίησης, δεν μου απάντησες. Το πρόσεξα αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω θεωρώντας ότι κατάλαβες τι λες, όμως έρχεσαι και γράφεις "ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ" γιατί το κάνεις αυτό?
Τι θέλεις να πετύχεις με την επανάληψη όλων αυτών?
Σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις.
PagwnaΜέλος
15/12/2005, 09:47:53
Ωχ παναγιά μου, ψάρωσα τώρα... Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει!!! Εμ...allzaro...να θυμάσαι οτι ποτέ δεν έχω φερθεί βίαια επίτηδες κι εξ'επι τούτου! Πάντα μου βγαίνει χωρίς να το θέλω! Το δουλεύω όμως, εργάζομαι εσωτερικά! Εχω ιδρώσει στην εσωτερική εργασία μιλάμε... Τώρα είμαι πιο ήρεμη. Εχω να αγγίξω την κόρνα ούουουουου κι εγώ δεν θυμάμαι πόσους μήνες, δίνω προτεραιότητα, μένω βράχος οταν κάποιος βιαστικός μου κορνάρει ή δεν εγκρίνει τις οδηγιστικές επιλογές μου... δεν παρκάρω στα πεζοδρόμια, δεν παρκάρω σε θέσεις για ανάπηρους, και τον Στεργίου τον επισκέπτομαι αραιά και πού (έως καθόλου πιά)... εκτός αν ξυπνήσω με την εικόνα της μπουγάτσας θεσσαλονίκης του... Το συγκεκριμένο χασάπικο το άλλαξα, τον Γαλαξία τον άλλαξα, στα Τρία Αστέρια (και γενικώς σε κινηματογράφο) έχω να πάω πάνω απο χρόνο... οπότε ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΩΝΑ! Με λένε Πέγκυ τώρα, και είμαι καλά!
Α, ξέχασα, επειδή το στόπ δεν ήθελε να φτιαχτεί, άλλαξα αυτοκίνητο! Τώρα δουλεύουν όλα :)
ΥΓ δεν φαντάζομαι να είσαι ο ξάδελφος ε; Ρε Φώτη??? Τί κάνεις εδώ ρε Φώτη???? Τί κάνουν τα παιδιά; :))))))
ΥΓ2 Μα πού πάω κι εγώ με το όνομά μου, λές κι υπάρχουν πολλές Παγώνες στα βόρεια προάστεια...
ΥΓ3 Χαιρετίσματα στον θείο και την θεία!
ΥΓ4 αν δεν ξαναμπώ θα είναι επειδή το απαιτεί η εσωτερική εργασία...
PagwnaΜέλος
15/12/2005, 09:55:28
Τζώνυ μου, σε παρακαλώ θα μου στείλεις με κούριερ ένα παιδάκι του 83, εργατικό (κορίτσι κατά προτίμηση), με ευρηματικότητα, και υπομονή, για babysitting?
Επίσης στείλε μου κι άλλο ένα, παρομοίως εργατικό (αγόρι κατά προτίμηση), με ευρηματικότητα και υπομονή, για mothersitting!
Ευχαριστώ Τζώνυ μου...
15/12/2005, 10:46:36
Mετά από αυτά:

quote:
Τζώνυ μου, σε παρακαλώ θα μου στείλεις με κούριερ ένα παιδάκι του 83, εργατικό (κορίτσι κατά προτίμηση), με ευρηματικότητα, και υπομονή, για babysitting?
Επίσης στείλε μου κι άλλο ένα, παρομοίως εργατικό (αγόρι κατά προτίμηση), με ευρηματικότητα και υπομονή, για mothersitting!
Ευχαριστώ Τζώνυ μου...

quote:
πολουντε πεδακια του 83 ελαφρος μεταχιρισμενα
ζιτιστε κιριο γιανι

ΙΓ. επισις αλαζοντε γιαγιες με λεκανες

Tι παράπονο μπορώ να κάνω?
Μου φτιάξατε τη μέρα... την πολύ καλή μέρα μου λοιπόν...

αφού ως και η αμαλία με αυτά που διάβασε εδώ μέσα ξαναβρήκε το χιούμορ της:

quote:
Σ'αυτήν την περίπτωση, μια βροχούλα θα είναι ότι πρέπει!
Θα φαίνεται και πιο σοροπιασμένη...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
15/12/2005, 14:33:55
angi
quote:
Επρεπε να με θιξει προσωπικα;
Το οτι την παρακολουθουσα τοσο καιρο δεν φτανει;
Αν δεν μπορεις να κατανοησεις το βαθος των πραγματων,
μην κανεις τον κοπο...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ POST ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ...ΟΜΩΣ...ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ...ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
quote:
Ακομη και το οτι εχεις επιλεξει να γραφεις σε bold,
εμενα, κατι μου λεει...
Εσενα....; τι σου λεει;

ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ BOLD.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BOLD - ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ - ΠΟΥ EXOYΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ...ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ... ...

Dying_Incubus

quote:
Εγώ πάλι πιστεύω πως το να κάνουμε αναφορά στην Αφροδίτη που είναι ένα μέλος χρονικά απενεργοποιημένο μόνο σωστό δεν είναι γιατί δε μπορεί να απαντήσει η ίδια στα όσα αναφέρονται για εκείνη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

pyramid

quote:
Pixeldream θα ήθελα να μου πεις εάν το κάνεις επίτηδες ή όντως δεν θυμάσαι?

ΕΠΙΤΗΔΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FORUM...ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

quote:
Σε ρώτησα σε προηγούμενο post μου εάν είχε γραφεί ότι θα υπάρχει συνάντηση με τους υπευθύνους για το θέμα της ενεργοποίησης, δεν μου απάντησες.

ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ...ΟΧΙ ΤΟΝ ADMIN; ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ...ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΜΟΥ.

quote:
όμως έρχεσαι και γράφεις "ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ" γιατί το κάνεις αυτό?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ...Η ΦΥΣΗ.

quote:
Τι θέλεις να πετύχεις με την επανάληψη όλων αυτών?

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;

Pagwna
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
MOTHERSITTING;

..

15/12/2005, 14:53:06
Ναί, pixeldream!
Είστε ένα κι αυτό είναι αρκετά όμορφο.
Επέτρεψε μου όμως να σου επισημάνω ως παρατηρητής οτι δεν κάνει καλό να αναφερόμαστε στην Αφροδίτη συνεχώς γιατί δεν την βοηθούμε να ηρεμήσει από τα του forum και να προχωρήσει παραπέρα.
Και για να είμαστε δίκαιοι, pixeldream, κι η Αφροδίτη διέπραξε κάποιο λάθος απέναντι στο forum όσο και κάποια άλλα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή την κατάσταση.
Κανείς δεν είναι θύμα, αγαπητέ μου....
Όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε θύτες και θύματα ταυτόχρονα.
Εν πάσει περιπτώσει!
Πιστεύω οτι πρέπει να γίνει μια συνάντηση με κάποια μέλη Συνεργατών, όπως είχε πεί κι ο admin.
Άντε να λυθεί επιτέλους όλη αυτή η κατάσταση...

In anticipation of my resurrection...

PagwnaΜέλος
15/12/2005, 15:03:48
Pixel< μάλλον απλά δεν καταλαβαίνουμε ο ένας το χιούμορ του άλλου... Τις προάλλες δεν κατάλαβα το αστείο στο τραγούδι τερατάκι της υπογραφής σου, τώρα δεν καταλαβαίνεις το mothersitting (μα τόσο περίπλοκο είναι????)
Δεν θα κάτσω να στο αναλύσω όμως,γιατί θα χάσει την γοητεία του....
Να έχετε υπομονή και καλή καρδιά και με το καλό να μας ξανάρθει η Αφροδίτη, αλλά θα συμφωνήσω με τον Dying Incubus, οτι δεν είναι και το καλύτερο (απο πολλές απόψεις) να συζητάμε εν τη απουσία της...
Καλό μεσημέρι
15/12/2005, 16:55:05
pixeldream ...

quote:
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

quote:
ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

Μετά από αυτές τις δηλώσεις νομίζω ότι έχεις πολύ χιούμορ...
Βρε είσαι σίγουρος ότι είσαι ο πρώην ENDORAMA

Noμίζω ότι το θέμα έχει εξαντληθεί... άλλωστε δεν ξέρουμε όλο αυτό το διάστημα (αλλά και πριν) τι έχει "παιχτεί" παρασκηνιακά μέσω email... Μπορεί αυτή τη στιγμή τα παιδιά να τα έχουνε βρει...

Mάλιστα αυτό:

quote:
O λογαριασμός praying fairy, τεχνικά τουλάχιστον ανοίχτηκε από μένα.
στο ζουμί τώρα...
Xρήση αυτού του λογαριασμού έχουν κάνει ως τώρα οι εξής: Galadriel, Mantis, Gothic, Zadok, Loco (γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί από τα ip των ποστ) ενώ τους κωδικούς είχαν επίσης οι Oannes και Ατμα (εξ'ού και γνώριζε γι'αυτόν ο ryche) αλλά δεν τους χρησιμοποίησαν ποτέ...

ξέρετε τι φέρνει στο σατανικό μου μυαλό? (σόρρυ G αλλά δεν άντεξα)
Εχετε δει καμμιά φορά στο δρόμο να σταματάνε κάποιοι να κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητά τους και να πλακώνονται στη μέση του δρόμου και όταν πάτε να τους χωρίσετε να ανακαλύπτεται ότι είναι παρέα μεταξύ τους και σας κάνουνε πλάκα?

Ενα τέτοιο πράγμα πέρασε από το διεστραμμένο μου μυαλό... βέβαια κάτω από κανονικές συνθήκες δε θα πέρναγε αλλά είπαμε:

"Oποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι"

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
angiΜέλος
15/12/2005, 18:25:39
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΝΕΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΙΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ!
ΤΙ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ!!!

Τετοια μιζερια!!! Φτου,φτου,φτου!!! εξω απο τον κορφο μου!!!

ΑΗΔΙΑ!!!

15/12/2005, 18:34:10
quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΝΕΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΙΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ!
ΤΙ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ!!!

Ακριβώς
Γι`αυτό... λοιπόν..
Βλέπε.. άκου... σώπα...
Φιλικά...