- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
macedon:
Καλώς τον κεφτέ. Μας έλειψες...
Δεν κρύβονται οι συμπάθειες τελικά.....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:quote:quote:Οι δικοί μου προπάτορες ήταν εκείνοι που κυνηγούσαν οι δικοί σου.
αθεος
ποίοι .......είναι οι προπάτορες σου;
Ξεκίνα από το Σωκράτη και έλα προς τα δώθε.
παράξενο αλλά ο σωκράτης έκανε αυτά που καταλογίζεις στους προγόνους μου άσε που ήταν έλληνας ας δούμε όμως τι έκανε ο σωκράτης
ήρε μέρος σε τρεις εκστρατείες: στην Ποτίδαια το 432 π.Χ., στο Δήλιο το 424 π.Χ. και στην Αμφίπολη το 422 π.Χ. και ότι σ' όλες διακρίθηκε για το θάρρος του.
όλες κατάπτυστες σύμφωνα με τον ψηλό γιατί σε αυτές πρόγονοι μου πολεμούσαν προγόνους μου
ας δούμε κάτι ακόμη
Ο Σωκράτης. πήρε μέρος στις εκστρατείες ως οπλίτης. Αυτό σημαίνει ότι ανήκε στην τάξη των ζευγιτών. Ως οπλίτης έπρεπε να έχει σχετική οικονομική άνεση, γιατί αυτός, εκτός από την αγορά της πανοπλίας του, έπρεπε να μπορεί να συντηρεί τον εαυτό του και έναν ακόλουθο σ' όλη τη διάρκεια της εκστρατείας. Ασφαλώς όμως ως ζευγίτης θα πρέπει να είχε και άλλους δούλους για τις οικιακές δουλειές και για την καλλιέργεια των χωραφιών, που προϋπέθετε η τάξη του.
παράξενο και αυτά μόνο οι πρόγονοι μου τα έκαναν οι πρόγονοι του ψηλού όχι οπότε ο σωκράτης δεν είναι πρόγονος σου ψηλέ
δικός μου είναι και είμαι περήφανος γι αυτόν άντε τώρα πες μου τους προγόνους σου
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
παράξενο και αυτά μόνο οι πρόγονοι μου τα έκαναν
Σαφώς και μόνο οι προπάτορές σου καθάριζαν όποιον τολμούσε να ορθώσει ανάστημα και να αναφέρει το πόσο σάπια και άθλια ήταν τα πολιτικο/θρησκευτικά καθεστώτα που υποστήριζαν οι προπάτορές σου.
quote:
οι πρόγονοι του ψηλού όχι οπότε ο σωκράτης δεν είναι πρόγονος σου ψηλέ
δικός μου είναι και είμαι περήφανος γι αυτόν άντε τώρα πες μου τους προγόνους σου
Είσαι τόσο περήφανος διότι οι προπάτορές σου φρόντισαν να τον εξοντώσουν, όπως έκαναν και με τόσους άλλους που τολμούσαν να πουν την αλήθεια;
Είναι τόση η αθλιότητα σήμερα ορισμένων «ελληναράδων», που, φτάνουν σε σημείο, ακόμη και να δικαιολογούν τη δολοφονία του Σωκράτη, γιατί, λέει, πως παρέβη τους νόμους και αφού, δικαίως, δικάστηκε, έπρεπε να πληρώσει!!!
Οι δικοί σου προπάτορες αναγνώριζε ο ένας τον άλλον και δεν πείραζε ο ένας τον άλλο.
Σου είπα, όσους κυνήγησαν και σκότωσαν ή/και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εξόντωσαν οι προπάτορές σου, είναι οι δικοί μου πνευματικοί, αλλά και σαρκικοί προπάτορες.
Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ως προπάτορές μου (τουλάχιστον πνευματικούς), δολοφόνους αθώων ανθρώπων και βιαστές ανηλίκων!!

Edited by - Ψηλός on 29/10/2009 00:22:58
quote:
Είναι τόση η αθλιότητα σήμερα ορισμένων «ελληναράδων», που, φτάνουν σε σημείο, ακόμη και να δικαιολογούν τη δολοφονία του Σωκράτη, γιατί, λέει, πως παρέβη τους νόμους και αφού, δικαίως, δικάστηκε, έπρεπε να πληρώσει!!!
Ποιός έγραψε κάτι τέτοιο εδώ μέσα και δεν το πρόσεξα;;;;
Φιλολογικό το ερώτημα...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
είπα κάτι πολύ απλό ο σωκράτης και μέρος σε πολέμους που εσυ αναθεματίζεις πήρε
και δούλους είχε στην δούλεψη του κάτι που πάλι αναθεματίζεις και γενικά όλη του η ζωή ήταν αυτή που εσύ θεωρείς κατάπτυστη μια ζωή ελληνική
τώρα πως κατάφερες να μπλέξεις την καταδίκη του που όλοι οι ιστορικοί λένε ότι ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους (κάτι που δεν θα αναπτύξω εδώ το πως φαίνεται αυτό) μόνο εσύ πιθανόν να μπορείς να κατανοήσεις
quote:
Σου είπα, όσους κυνήγησαν και σκότωσαν ή/και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εξόντωσαν οι προπάτορές σου, είναι οι δικοί μου πνευματικοί, αλλά και σαρκικοί προπάτορες.
και ξανά ρωτάω εγώ ποίοι από τους αυτούς είναι οι προπάτορες σου
πέρσες
καρχηδόνιοι
γαλάτες
ρωμαίοι
σλάβοι
βούλγαροι
ρώσοι
τούρκοι
οι έλληνες με αυτούς πολέμησαν και αυτούς σκότωσαν
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
τους τραχανάδες και τα ρεβύθια κι αν μπορείς μην κάνεις κερκίδα...
Οι Έλληνες προγονοι μας, πολέμησαν πολλούς κι ειδικά βαρβάρους...
Απο τότε δε που είμαστε όλοι χριστιανοι, πολεμάμε και αντίχριστούς βαρβάρους....
΄Ετσι γιατί ο ελληνοχριστιανισμός , έχει κοινους εχθρούς που τον
συνδέσαν κι τον κάνανε ένα χαρμάνι, μούρλια.....
Και να οι εχθροί μας: Τα ..ΔΑΙΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...Εσύ, με ποιούς ήσουν και σε πολεμούσαμε;...
quote:
Φίλε άθεε επειδή μάλον βρίσκεσαι υπο την επήρεια...ουσιών, άσε
τους τραχανάδες και τα ρεβύθια κι αν μπορείς μην κάνεις κερκίδα...
Οι Έλληνες προγονοι μας, πολέμησαν πολλούς κι ειδικά βαρβάρους...
Απο τότε δε που είμαστε όλοι χριστιανοι, πολεμάμε και αντίχριστούς βαρβάρους....
΄Ετσι γιατί ο ελληνοχριστιανισμός , έχει κοινους εχθρούς που τον
συνδέσαν κι τον κάνανε ένα χαρμάνι, μούρλια.....
Και να οι εχθροί μας: Τα ..ΔΑΙΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...Εσύ, με ποιούς ήσουν και σε πολεμούσαμε;...
Είδες τι παθαίνει όποιος ανακατεύεται με τα γουρούνια;
Μαθαίνει του γουρούνι τρόπους; Γνωρίζει τίποτα άλλο πέρα από τη λάσπη;
Ε ... αυτό παθαίνω εγώ.
**Για να είμαι σωστός απέναντι στα αξιαγάπητα γουρουνάκια, ... μπορεί κάποια στιγμή να μάθουν και κάτι.
Όσο για τον "αθεο" .............. δεν το βλέπω.

quote:Οι Έλληνες προγονοι μας, πολέμησαν πολλούς κι ειδικά βαρβάρους...
Μας συνδέει το "πρωτογενές" κοινό , φίλε Βαγγέλη..ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
-Πάς μη Έλλην , βάρβαρος...έλεγαν οι αρχαίοι και όχι... πάς μη χριστιανός , φίλε Βαγγέλη!
Και όχι η χριστιανική πίστη...δεν ήταν αυτή που συγκρότησε την
Ελληνική εθνότητα και κράτος!Άλλοι πολέμησαν -πολύ πριν τον χριστό και τους μαθητές του- για να διατηρηθεί και να μείνει ελεύθερος τούτος ο τόπος...μήπως θα πρέπει και δώ να καταθέσουμε , όλη την ιστορία???
Πολύ πριν την ελευση των χριαστιανών ...υπήρξε ο μεγάλος Ελληνικός πολιτισμός...λέω ψέμματα...θα πρέπει και δώ να καταθέσουμε τα ανάλογα , προκειμένου να υποστηριχθεί αυτή η αλήθεια?
Εκείνο που μας συνδέει , είναι η κοινή συνείδηση...του Έλληνα!
====================================================================
-Μα σοβαρά μιλάς φίλε μου?
-Βαρβάρους , μια ζωή πολεμούσαμε...δεν μας έφθανε δε αυτό , τώρα
πλέον -αναγκαστικά- πολεμάμε και αντίχριστους!
Δηλαδή μας αποκαλείς...με αποκαλείς υπηρέτη του διαβόλου , Βαγγέλη?Η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και δεν θα πρέπει να συνδέεται με την πατρίδα και την ευσυνειδησία κανενός , διότι τότε κινδυνεύουμε να έχουμε Έλληνες δύο και τριών ταχυτήτων , αγαπητέ μου φίλε!
Σε λίγο , όπως το πάμε θα λέμε :
"Αυτός που πιστεύει σ'αυτό το κόμμα είναι πραγματικός Έλληνας και οι άλλοι είναι απλώς προδότες"
-Μα τι λογική είναι αυτή???
soul
δεν μου λέτε ρε φυντάνια από την στιγμή που εσείς λέτε
"οι προπάτορες σας μας κυνήγησαν" και απευθύνεστε σε έλληνες δεν είναι λογικό να αναρωτηθούν οι έλληνες ποίοι είναι οι δικοί σας προπάτορες; γιατί δεν τους ονοματίζετε αλλά καπηλεύεστε αυτούς που λοιδορείτε;
όπως είπα οι προπάτορες μου πολέμησαν
πέρσες
καρχηδόνιους
γαλάτες
ρωμαίους
σλάβους
βούλγαρους
ρώσους
τούρκους
ποιος λοιπόν από αυτούς είναι προπάτορας σας μιλήστε μην ντρέπεστε
δεν μπορεί να είναι έλληνες οι προπάτορες σας γιατί λέτε ότι οι προπάτορες μου(έλληνες)κυνήγησαν τους προπάτορες σας
εμπρός λοιπόν πείτε τους ποίοι είναι;
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
μαζι εδώ και 1500 χρόνια..Ποιός να τολμήσει να τα ξεκολλήσει;
Κολλημένοι....
Για τους προπάτορες σου, το μόνο που βλέπω να κυνήγησαν, αν κρίνω απο σένα, είναι ..μπεκάτσες, άντε και ορτύκια...
Μην τα βάζετε με τα σίδερα,,Μπορεί να χτυπήσετε...
quote:
Κυκλοφοράνε πολλές μούφες, φίλε άθεε, προσεχε..Πολλοί δηλώνουν Έλληνες, αλλά όχι χριστιανοι..
βρε λουκουμά και πολλοί δηλώνουν έλληνες αλλά όχι ολυμπιακοί αλλά σύμφωνα με την δίκη σου λογική λόγο του ότι στην ελλάδα ο ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς οποίος δεν είναι ολυμπιακός δεν είναι έλληνας
quote:
Έλα, όμως, που αυτά τα δύο πολεμάνε
μαζι εδώ και 1500 χρόνια.
καλά αυτό είναι γνωστό τι κλείσιμο σχολών έκαναν οι χριστιανοί τι αναθεματισμούς κατά της ελληνικής σκέψης τι αρπάγη περιουσιών απο όσους δήλωναν έλληνες.... δεν χρειάζεται να το περηφανεύεσαι έχετε καταστρέψει την ελλάδα
quote:
Ποιός να τολμήσει να τα ξεκολλήσει;
ο γιατρός(ελεύθερη σκέψη) θα αφαιρέσει την βδέλλα(χριστιανισμό) από το σώμα(ελλάδα)
quote:
Για τους προπάτορες σου, το μόνο που βλέπω να κυνήγησαν, αν κρίνω απο σένα, είναι ..μπεκάτσες, άντε και ορτύκια...
εκεί κατατάσσεις τους προπάτορες σου και του ψηλού; γιατί εσείς λέτε ότι οι προπάτορες μου κυνήγησαν τους δικούς σας, από μπεκάτσες και ορτύκια κατάγεστε; γι αυτό δεν το λέτε τόσες μέρες έλα βρε μην ντρέπεστε
quote:
Μην τα βάζετε με τα σίδερα,,Μπορεί να χτυπήσετε..
αν αναφέρεσαι σε εσένα και τον ψηλό τότε με τους σιδηρόστοκους θες να πεις
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 29/10/2009 14:25:30
σένα, μόνο φαιδρό ακούγεται..Φίλε, το 98% τυ ελληνικού, επαναλαμβάνω ελληνικού, λαού, είναι χριστιανοί και μάλιστα, παθιασμένοι με ότι έχουν ιστορία, άσχετα απο το θρησκευτικό συναισθημα και την εγρήγορση του....
Ελλάδα και χριστιανισμός είναι ενα..Όσοι το πολεμούν, πολεμάνε την Ελλάδα και αυτό θα το γράψει η ιστορία....
Γι αυτό καλά είναι λέει και υποστηρίζει ο καθείς, να ξέρει ότι τον στιγματιζει..Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωριζεται....
Αλήθεια,σίγουρα ξέρεις σε ποιά χώρα βρίσκεσαι;
quote:
Κυκλοφοράνε πολλές μούφες, φίλε άθεε, προσεχε..Πολλοί δηλώνουν Έλληνες, αλλά όχι χριστιανοι...Έλα, όμως, που αυτά τα δύο πολεμάνε
μαζι εδώ και 1500 χρόνια..Ποιός να τολμήσει να τα ξεκολλήσει;
Κολλημένοι....
Μην τα βάζετε με τα σίδερα,,Μπορεί να χτυπήσετε...
Τα ίδια Παντελάκη μου...τα ίδια Παντελή μου!
soul
quote:
Να μου τόλεγε κανένας άνθρψπος σοβαρός να το δώ κάπως, αλλά απο
σένα, μόνο φαιδρό ακούγεται..Φίλε, το 98% τυ ελληνικού, επαναλαμβάνω ελληνικού, λαού, είναι χριστιανοί και μάλιστα, παθιασμένοι με ότι έχουν ιστορία, άσχετα απο το θρησκευτικό συναισθημα και την εγρήγορση του....
Ελλάδα και χριστιανισμός είναι ενα..Όσοι το πολεμούν, πολεμάνε την Ελλάδα και αυτό θα το γράψει η ιστορία....
Γι αυτό καλά είναι λέει και υποστηρίζει ο καθείς, να ξέρει ότι τον στιγματιζει..Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωριζεται....
Μέχρι χθές κινείτο στο 95% ...το 98% είναι σημερινή μέτρηση??![]()
soul
quote:
Μπρρρρρ...τώρα τον φόβησες , Ευάγγελε...!
Δυστυχώς για την αίσθηση σου..θα σου πώ τούτο:
-Έχεις μια πολύ επιδερμική αίσθηση των πραγμάτων ...μια αίσθηση που κινείται στα όρια της φαντασίας ...και η οποία τείνει να εμφανίζεται ως πραγματικότητα στο μυαλό σου...!
Ξέρεις κάτι?
Δεν είναι τόσο δογματικοί οι Έλληνες όσο νομίζεις...πέρασαν πολλά και ταλαιπωρήθηκαν αλλα η κυρίαρχη ψυχή τους , πλέον αρχίζει να αφυπνίζεται ...πρόσεξε τι λές και που το λές , αυτό σου λέω μόνο!
Προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν φωνές σαν την δική σου...διότι λειτουργούν με γεωμετρική πρόοδο στην αφύπνιση αυτή...συντελλούν στην αποδόμηση και ευτελισμό όλης αυτής της ασυναρτησίας που οναμάζεται χριστιανισμός και χριστιανοί!
Μόνοι σας θα τεθείτε στο περιθώριο...αυτά για να μην αναφέρεσαι σ'αγάπες και λουλούδια..προφανώς δεν καταλαβαίνεις απο καλή διάθεση !!!
soul
quote:
σένα, μόνο φαιδρό ακούγεται..Φίλε,
έτσι όπως εσύ ορίζεις τους σοβαρούς χαίρομαι που δεν με συγκαταλέγεις σε αυτούς
quote:
το 98% τυ ελληνικού, επαναλαμβάνω ελληνικού, λαού, είναι χριστιανοί
βρε δε μπα να νε και λάτρεις του τσούμπα τσούμπα το θέμα είναι να είναι έλληνες αυτό με ενδιαφέρει εμένα ελληνική συνείδηση να έχουν κατι που οι φανατικοί χριστιανοί σαν και του λόγου σου δεν έχετε
quote:
και μάλιστα, παθιασμένοι με ότι έχουν ιστορία,
γι αυτό ο τραχανάς λέει τον αλέξανδρο δολοφόνο και γι αυτό κάτι φυντάνια σαν και του λόγου σου λέτε ότι ποτέ δεν υπήρξε λαμπρός ελληνικός πολιτισμός και βγάζετε όλους τους έλληνες παιδεραστές και κλέφτες ιδεών άσε ρε λουκουμά τέτοιο πάθος να μένει
quote:
άσχετα απο το θρησκευτικό συναισθημα και την εγρήγορση του....
το θρησκευτικό συναίσθημα όπως και το πολίτικο δεν έχει καμία θέση στην έρευνα την ιστορική μόνο από κάτι χαβαλέδες σαν και του λόγου σας(οοδε και λοιπές μπούρδες)τα μπερδεύετε
ελλάδα και χριστιανισμός δεν είναι ένα είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο και εκτός και ένας βούλγαρος χριστιανός είναι ποιο έλληνας από έναν έλληνα άθεο
quote:
Γι αυτό καλά είναι λέει και υποστηρίζει ο καθείς, να ξέρει ότι τον στιγματιζει..Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωριζεται....[/quote]γι αυτό σε λέω λουκουμά στιγματίστηκες
quote:
[/quote]στην ελλάδα εσύ νομίζεις ότι βρίσκεσε στην χριστιανιάδα
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
ίδιο θέμα...Κάτι σαλτιπάγγοι, προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον χριστιανισμό...
Αλλά, μασάει η κατσίκα ταραμά;
Παρεπιμπτόντως, δεν ξέρω για ποιούς Έλληνες μιλάς εσύ, αλλά εγώ λέω αυτούς τους χριστιανούς, ξέρεις μωρέ, αυτούς που ΄χουν το σταυρό στη σημαία τους,που λένε ύμνους στον Θεό ή την Παναγία, όταν τους σώζει....
Αλλά, προφανώς, έχεις καιρό να ζήσεις Ελλάδα...
Έχεις χάει επεισόδια δικέ μου!!!!!
quote:quote:
σένα, μόνο φαιδρό ακούγεται..Φίλε,έτσι όπως εσύ ορίζεις τους σοβαρούς χαίρομαι που δεν με συγκαταλέγεις σε αυτούς
quote:
το 98% τυ ελληνικού, επαναλαμβάνω ελληνικού, λαού, είναι χριστιανοίβρε δε μπα να νε και λάτρεις του τσούμπα τσούμπα το θέμα είναι να είναι έλληνες αυτό με ενδιαφέρει εμένα ελληνική συνείδηση να έχουν κατι που οι φανατικοί χριστιανοί σαν και του λόγου σου δεν έχετε
quote:
και μάλιστα, παθιασμένοι με ότι έχουν ιστορία,γι αυτό ο τραχανάς λέει τον αλέξανδρο δολοφόνο και γι αυτό κάτι φυντάνια σαν και του λόγου σου λέτε ότι ποτέ δεν υπήρξε λαμπρός ελληνικός πολιτισμός και βγάζετε όλους τους έλληνες παιδεραστές και κλέφτες ιδεών άσε ρε λουκουμά τέτοιο πάθος να μένει
quote:
άσχετα απο το θρησκευτικό συναισθημα και την εγρήγορση του....το θρησκευτικό συναίσθημα όπως και το πολίτικο δεν έχει καμία θέση στην έρευνα την ιστορική μόνο από κάτι χαβαλέδες σαν και του λόγου σας(οοδε και λοιπές μπούρδες)τα μπερδεύετε
quote:
Ελλάδα και χριστιανισμός είναι ενα..Όσοι το πολεμούν, πολεμάνε την Ελλάδα και αυτό θα το γράψει η ιστορία....ελλάδα και χριστιανισμός δεν είναι ένα είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο και εκτός και ένας βούλγαρος χριστιανός είναι ποιο έλληνας από έναν έλληνα άθεο
quote:
Γι αυτό καλά είναι λέει και υποστηρίζει ο καθείς, να ξέρει ότι τον στιγματιζει..Και πέραν της απομάκρυνσης του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωριζεται....γι αυτό σε λέω λουκουμά στιγματίστηκες
[quote]Αλήθεια,σίγουρα ξέρεις σε ποιά χώρα βρίσκεσαι;
στην ελλάδα εσύ νομίζεις ότι βρίσκεσε στην χριστιανιάδα
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Εδώ όμως, θα φάτε κα θα πιείτε και νηστικοί θα κοιμηθείτε....
Αλήθεια ρε άθεε, απο πότε λένε χριστιανιάδα την Ελλάδα;
Γιατί εδώ είναι το ίδιο,Έλληνες χρστιανοί,ένα και το αυτό...
Κατάλαβες;ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ, Έ, ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ...
Πού λεγε κι ο Σεφερλής.......
Αν δεν ξέρετε που βρίσκεστε, ρωτήστε να σας πουν....
άντε τώρα κανε καμία γονυκλισία μπροστά στον πνευματικό σου ξέρεις εσύ
χριστιανέ
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen