ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χριστιανισμός = πιστό αντίγραφο του Βουδισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Χριστιανισμός = πιστό αντίγραφο του Βουδισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/04/2008, 00:05:12
ψσσσστ...Εκεί ήταν πρώτα ο τάφος του Χριστού και μετά ο ναός
της αφροδίτης καθότι ήταν ο οικογενειακός τάφος του Ιωσήφ
του από Αριμαθείας...Μη γίνεσαι απρόσεχτος και γράφεις λάθη
που έχουν πολυαποδειχτεί...Εκτίθεσαι τζάμπα...
26/04/2008, 00:11:42
Μάλιστα. Αρα, πρώτα θάφτηκε εκεί ο Χριστός και μετά σταυρώθηκε (γιατί ο ναός υπήρχε την εποχή της Σταύρωσης).

Εχεις δίκιο, αν και δεν ξέρεις τι λες.

macedon

26/04/2008, 00:14:33
Δηλαδή ό τάφος ο οικογενειακός του Ιωσήφ από Αριμαθείας
ήταν και ναός της αφροδίτης... μήπως ήταν κλάμπ και
κάνεις λάθος;
Για να το θέσω κι αλλοιώς, στο νεκροταφείο των εβραίων
ήταν ο ναός της ...αφροξυλάνθης; Μακάβρια βίτσια...
26/04/2008, 00:21:57
Ο φερόμενος ως τάφος του Ιησού, είναι ευρεσιτεχνία της Ελένης. Ο Χριστός δεν τάφηκε εκεί ούτε ο τάφος του Ιωσήφ ήταν εκεί.

Κι αυτό γιατί ο ναός της Αφροδίτης που βρισκόταν εκεί χτίστηκε από τους Ρωμαίους και κατεδαφίστηκε στα χρόνια του Κωνσταντίνου.

Τώρα φυσικά, αν θές να πιστεύεις ότι εκεί θάφτηκε η Ιησούς, ποιός είμαι εγώ που θα σου χαλάσω την ψευδαίσθηση;

macedon

26/04/2008, 00:32:28
Εγώ σου μίλησα για το νεκροτασφείο των εβραίων που ήταν εκεί,
τώρα άν εσύ μου λές για την αφοδίτη των βιτσίων και των βαμπίρων, εγώ δεν έχω πρόβλημα..

Πέρα αυτού, έχεις κανέναν άλλο τάφο από κανέναν άλλο μεγάλο
να μου αναφέρεις που βρίσκεται όπως εγώ ζήτησα, ή πάλι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα κι εσύ σπέρνεις μόνο ...αγριόχορτα ( κοινώς ζιζάνια...)

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
26/04/2008, 01:17:40
quote:
τώρα άν εσύ μου λές για την αφοδίτη των βιτσίων και των βαμπίρων, εγώ δεν έχω πρόβλημα..

Τόσο μίσος λοιπόν !!!
Ο Ιησούς όμως γιατί προτιμούσε την Μάγδα;

Λουκάς

26/04/2008, 01:47:26
quote:
trexagireve
Πέρα αυτού, έχεις κανέναν άλλο τάφο από κανέναν άλλο μεγάλο
να μου αναφέρεις που βρίσκεται όπως εγώ ζήτησα

Aντε, να σου πω να το πεις και στο δεσπότη σου που φαίνεται να μην ξέρει τι του γίνεται.

Ο τάφος του προφήτη Μωάμεθ βρίσκεται στη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, μέσα στο "Τέμενος του Προφήτη" (Μασίντ-Αλ-Ναμπάουι). Κάτσε, κάπου έχω και φωτογραφίες

Ο τάφος του Μωάμεθ

Το "τέμενος του προφήτη" όπου μέσα βρίσκεται ο τάφος του Μωάμεθ

Φαίνεται πως και ο Δεσπότης σου αρέσκεται να γελοιοποιείται δημόσια...

macedon

26/04/2008, 11:26:59
Φίλε μου Μακεδόν, μάλλον εσένα σου αρέσει να γελοιοποιείσαι
δημοσίως και επιπολαίως ... Βλέπεις άλλο το ότι φτιάξανε
τάφο στον προφήτη κι άλλο να είναι ο τάφος του προφήτη,
διάβασε καλύτερα τις πηγές σου,κρίμα να δείχνεις τόσο
επιπόλαιος...
Ρε φίλε ΕΡΙΩΠΗΣ, ποια Μάγδα και Μαρία Μαγδαληνή; Επειδή εσείς σκέφτεστε έτσιλόγω των γήϊνων θρησκειών σας, πάει να πεί ότι
τέτοια έκανε κι ο Χριστός-Θεος; Αυτά είναι ζωώδη, που έχουν να κάνουν με Δίες, κλπ, ανθρωπόμορφους θεούς που ήταν απλά άνθρωποι. Δεν έχουν να κάνουν με τον πραγματικό Θεό... Ξεκολλάτε καμιά φορά και γίνετε άνω θρώσκωντες, μην κοιτάτε μόνο το χώμα...
26/04/2008, 17:57:11
Φίλε trexagireve
Ο Δεσπότης σου και χριστιανός είναι, οπότε δικαιολογείται να μην ξέρει, και σε χριστιανούς απεθύνεται, οπότε ξέρει ότι δεν ξέρουν τίποτε και χάφτουν ό,τι τους πει.

quote:
trexagireve
Βλέπεις άλλο το ότι φτιάξανε
τάφο στον προφήτη κι άλλο να είναι ο τάφος του προφήτη,
διάβασε καλύτερα τις πηγές σου,κρίμα να δείχνεις τόσο
επιπόλαιος...

Κοίτα τώρα να δεις που όλα τα βιβλία που ασχολούνται με το θέμα του Μωάμεθ, λένε το ίδιο πράγμα. Πως θάφτηκε εκεί που σου είπα. Κάτσε να σου δείξω μερικές από τις πηγές μου...

"Ο προφήτης Μωάμεθ θάφτηκε στη Μεδίνα και ένα τεράστιο τέμενος ανεγέρθηκε πάνω από τον τάφο του" ("To Ευαγγέλιο των λαών", τ. 11, σελ. 316).

"Ο Μωάμεθ θάφτηκε στην Μεδίνα, στο ίδιο χώρο που ανεγέρθηκε αργότερα το "τέμενος του προφήτη" (Samuel Goodrich, "Παγκόσμια Ιστορία", σ. 63)

"Μετά το θάνατό του, ο Μωμάμεθ θάφτηκε στη Μεδίνα (Simon Ockley, "Ιστορία των Σαρακηνών", σελ. 62)

"Ο Μωάμεθ θάφτηκε στην Μεδίνα και οι μελετητές διαφωνούν στο αν η Μέκκα όπου γεννήθηκε είναι το πιο ιερό μέρος για τους μουσουλμάνους, ή η Μεδίνα όπου θάφτηκε" (J.R. McCullogh, Ιστορικό, Γεωγραφικό και Στατιστικό Λεξικό", σελ. 164)

Τα ίδια μπορείς να βρεις στα έργα των: Γεωργίου Σταγιόγλου ("Εκκλησιαστική Ιστορία", σελ. 223), Αλέξη Σαββίδη ("Ιστορία του Βυζαντίου με αποσπάσματα από τις πηγές", σελ. 198), Σπυρίδωνος Λάμπρου ("Ιστορία της Ελλάδος από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τα καθ'ημάς", σελ. 710), κτλ. κτλ. κτλ.

Φέρε μας τώρα τις πηγές σου που λένε το αντίθετο.

macedon

26/04/2008, 18:17:04
Αγπητέ μου Μακεδον, άλλο το τι λένε, επαναλαμβάνω
και άλλο το γίνεται θαύμα εκεί που να δείχνει ότι υπάρχει κάποιος
μεγάλος άνδρας, προφήτης ή θεός εκεί...
Σήμερα είδες τις αστραπές που έβγαιναν απο τον
Πανάγιο Τάφο; Ήταν φτιαχτό κι αυτό, τι λές;
26/04/2008, 18:40:57
Ανόητα φτιαχτά παραμύθια για αφελείς χριστιανούς που εφευρέθηκαν από τους καθολικούς και κληρονομήθηκαν στους ορθόδοξους.

Αλλά όπως σου είπα, ποιός είμαι εγώ να χαλάσω τις ψευδαισθήσεις σου; Και αστραπές αν θέλεις, και βροντές, και καντήλια και άγια φώτα... ό,τι σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος.

Κι όπως λένε στην Αμερική... Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο.

macedon

26/04/2008, 19:16:16
Αγαπητέ μου φίλε Μακεδόν, έχεις πολύ άσχημα βιώματα με την
έννοια κορόϊδο, υποθέτω κι γι' αυτό φαίνεται την αναφέρεις
συχνά...
Πάντως αυτο που έδειξε η τηλεόραση και γίνεται κάθε χρόνο,
με τη φωτιά που την κρατάνε και δεν κάιει, τις αστραπές που
δείχνει η κάμερα, σημαίνει τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεργασία
με τον ....Θεό, οπότε φίλε μου αυτο δύσολα πολεμιέται και
πρέπει να ξανασκεφτείς τη θέση σου περί θρησκείας και πε΄ρι χριστιανισμού...
26/04/2008, 19:45:50
Φίλε Agnostic, και εγώ τυχαία το είδα! Πάντως κάθε βράδυ από τις 22:00 και μετά έχει πολύ ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ. Αυτό που λέω για τους μυκηναϊκούς τάφους, έτσι και είναι. Είχε πάει τηλεοπτικό συνεργείο, με την άδεια του εκεί μουσείου. Πήραν μια τοιχογραφία όπως ήταν, και την έκαναν τρισδιάστατη. Στο μουσείο ισχυριζόντουσαν ότι επρόκειτο για κυνήγι, όπου μπροστά πήγαινε ο Ηρακλής κρατώντας το ρόπαλο, το οποίο όμως το επιδείκνυε πίσω στον αρματοδρόμο που ακολουθούσε. Και οι δύο ήσαν επάνω σε κάτι σαν κύματα.
Όταν μεγέθυναν χρησιμοποιώντας τρισδιάστατο τρόπο την τοιχογραφία, δεν έμενε η παραμικρή αμφιβολία, ότι επρόκειτο για τον Μωυσή. Το δήθεν ρόπαλο ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για το μπαστούνι του Μωυσή, η αμφίεση του αρματοδρόμου, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για Αιγύπτιο. Αυτά τα κάτι σαν κύματα που φαινόντουσαν, τόσο κάτω από τα πόδια του Ηρακλή και του άρματος, αλλά και ακριβώς πάνω από τα κεφάλια τους δεν αφήναν καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για τα νερά τα οποία άνοιξαν και στη μέση δημιουργήθηκε το κενό στο οποίο βρισκόταν το άρμα με αναβάτη τον Αιγύπτιο και τον Μωυσή να βρίσκεται μπροστά, με γυρισμένο όμως πίσω το σώμα του και επιδεικνύοντας το μπαστούνι του. Όταν μάλιστα έκαναν την ερώτηση στον ειδικό του μουσείου για την αναπαράσταση αυτή και ποια είνι η γνώμη του! (αν δηλαδή ήταν η αναπαράσταση κυνηγιού με τον Ηρακλή ή η έξοδος με τον Μωυσή) και αφού του είπαν την άποψή τους την οποία κυρίως στήριζαν στα κύματα, ο άνθρωπος του μουσείου δεν απάντησε καθόλου. Αρκέστηκε να πει ότι δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη κι ότι αυτός το <<ξέρει>> για το κυνήγι
Εν συνεχεία πήραν ένα σκουλαρίκι από εκεί από το μουσείο και το μεγέθυναν στο φακό, και πάλι δεν έμενε η παραμικρή αμφιβολία ότι επρόκειτο για την κιβωτό σε σμίκρυνση
Φίλε trexagireve, είναι πολύ απλό ο Μωυσής φαίνεται να γνώριζε για τις δέκα πληγές κατόπιν οράματος ή με κάποιο όνειρο από τον Θεό. Το ότι ένα φυσικό φαινόμενο έγινε αυτό δεν καταργεί τις 10 πληγές από το Θεό! Απλά τις επιβεβαιώνει.
Πολλοί αμφέβαλαν για αυτές, όμως η επιστήμη τις εξήγησε και τις 10! Μέσα από την έκρηξη της Σαντορίνης!
Ο Θεός εγώ πιστεύω ότι χρησιμοποίησε ένα φυσικό φαινόμενο προκειμένου, να εξηγηθούν και οι 10 πληγές του Φαραώ από τους επιστήμονες έτσι ώστε να μην αμφισβητηθούν ως ύπαρξη.
Ο Μωυσή δεν πήγε εκ των υστέρων στο Φαραώ αλλά εκ των προτέρων που σημαίνει ότι γνώριζε πολύ καλά τι θα συμβεί! Το πώς θα συμβεί δεν τον ενδιέφερε αυτό ήταν απόφαση του Θεού!
Τώρα αν κάποιοι προτρέξουν για να παρατηρήσουν ότι ο Θεός με αυτόν τον τρόπο κατέστρεψε για παράδειγμα άλλους ανθρώπους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, θα πω έτερον εκάτερον. Τα φυσικά φαινόμενα είναι για να συμβαίνουν! Απλά την κατάλληλη στιγμή την επιλέγει ο Κύριος.

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

sonofzeusΜέλος
26/04/2008, 22:06:37
το Σχίσμα παίρνει διαστάσεις!!

Ο Θεός θαυματουργός ή αστρολόγος;

europaios2 οι πληγές του Φαραώ δεν ήταν θαύματα αλλά προβλέψεις

trexagireve οι πληγές του Φαραώ ήταν θαύματα δεν τα διάβασε ο θεός στ' άστρα

Συμφωνούν άραγε και οι δύο στο ότι οι μάγοι του Φαραώ με θαύμα έκαναν τα ραβδιά τους φίδια ;
5 προς 1 ο φίλος europaios2 θα συμφωνήσει μαζί μου ότι ήταν φυσικό φαινόμενο κι ο Φαραώ το διάβασε στ' άστρα. Υπήρξε όμως διαρροή το μαθε ο θεός στο τσακ και κανόνισε το ραβδι του Μωυσή να'ναι πιο βαρβάτο...φίδι και να καταπιεί τ' άλλα.
Με πολλή ααγάπη Γιάννης

26/04/2008, 22:51:31
sonofzeus! ..............άδικος κόπος!
-Ο Θεός σκέφτεται πριν από εμάς για εμάς επειδή ακριβώς γνωρίζει! και πράτει πάντα το σωστό και σοφό!

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

ΕΡΙΩΠΙΣΜέλος
27/04/2008, 01:07:40
Φίλε Trehagireve, θα σου πω ένα μυστικό:

«Ελλήνων βιοτή δεύτερος Ήλιος».

Μην σπαταλάς τον «P.C.νό» σου προσπαθώντας να μετριάσεις αυτό το υπέρτατο Φως που λέγεται Ελληνική αντίληψη για το «Θείον».

Ο Μacedon κυριολεκτικά σας έχει μετατρέψει σε αλοιφή με όσα παρουσίασε για τα κατορθώματα των ιδρυτών της Καθολικής Εκκλησίας.

Μέχρι χθες λατρεύατε κάποιο (σιφόνι) και τώρα μας λετε ιστορίες για αγρίους.

Κλεπταποδόχοι είσαστε της Ελληνικής αντίληψης για το «Θείον» και τίποτα παραπάνω.

Αναμασήσατε όλοι εσείς την Ιερή Ελληνική Σκέψη αλλά λόγω χαλασμένων οδόντων την μετατρέψατε σε βόρβορο.

Αν σας έχει μείνει έστω και ένα μόριο αξιοπρέπειας πριν εξαφανιστείτε από προσώπου γης βγείτε δημόσια και ζητήσετε συγγνώμη απ’ όλους τους λαούς που κατασφάξανε και λεηλατήσανε εκείνοι οι τρισάθλιοι Ρωμαίοι μακελάρηδες τους οποίους εσείς μέχρι σήμερα συνεχίζετε και λιβανίζετε με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο.

Πες μου όμως, ποιο άγαλμα ήταν εκείνο που δεν καταστράφηκε όταν έπεσαν οι κατάρες του Φαραώ και εγώ θα σου δώσω μια καλή «πάσα» να ....στριμώξεις λίγο τον Son of Zeus.

Αλήθεια φίλε Trehagireve ο Αμνός τι είναι; Τώρα τελευταία με ρώταγαν πολλοί και δεν ξέρω τι να τους πω. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις;

Όσον αφορά το Ισλάμ μία συμβουλή έχω για σένα. Άσε, δεν θα πάρουμε. Εσύ φίλε μου καλά καλά το δικό σου "κιτάπι" δεν έχεις μελετήσει, στα αλλότρια θα επιπλεύσεις.

Λουκάς

27/04/2008, 04:29:06
quote:
trexagireve

Πάντως αυτο που έδειξε η τηλεόραση και γίνεται κάθε χρόνο,
με τη φωτιά που την κρατάνε και δεν κάιει, τις αστραπές που
δείχνει η κάμερα, σημαίνει τουλάχιστον ότι υπάρχει συνεργασία
με τον ....Θεό,

Αν το διασκεδαστικό παιχνιδάκι του να βάζω και να βγάζω αστραπιαία το χέρι μου από της φωτιά ή να το περνάω πάλι αστραπιαία στο πάνω μέρος της φλόγας της λαμπάδας αποτελεί "θαύμα" και συνεργασία με τον Θεό της Ορθοδοξίας, τότε εγώ είμαι ο Πάπας Βενέδικτος.

Ξέρεις φίλε τρεχαγύρευε, υπάρχουν πολλοί που βιώνουν το "θαύμα" της ακαϊας, αλλά δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι που παρίστανται στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός.

Εδώ μπορείς να δεις ένα τύπο να βιώνει το "θαύμα" της ακαϊας στο στόμα του πίνοντας σφινάκι

http://www.youtube.com/watch?v=3YJkVLp71gk&feature=related

Στο επόμενο βίντεο "ντοκουμέντο" μπορείς να δεις ένα παλλικάρι να βιώνει το "θαύμα" της ακαϊας βάζοντας αναμένο σπίρτο στο στόμα του

http://www.youtube.com/watch?v=5_xc8LwLbVk

Συγκλονιστικό είναι και το βίντεο που ένας συμπαθέστατος μαυρούκος γίνεται μάρτυρας της "θαυματουργής" ακαϊας του Αγίου Φωτός νομίζοντας το για παγωτό, γλείφοντάς το και ρουφώντας το...

http://www.youtube.com/watch?v=K6UG2S1qTV0&feature=related

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το βίωμα του Αγίου Φωτός που δεν καίει από έναν σκίνχεντ ο οποίος το ανάβει στην κεφαλή του χωρίς να τσουρουφλίζεται. Μετά νομίζει κι αυτός όπως ο προηγούμενος μαυρούκος ότι το Αγιο Φως είναι παγωτό...

http://www.youtube.com/watch?v=EbLGLYo5nAk&feature=related

Μπορείς να παρατηρήσεις ότι τόσο στο τελευταίο βίντεο με τον σκίνχεντ, όσο και στο προτελευταίο με τον μαυρούκο εμφανίζονται μαζί με το Αγιο Φως κάτι μπλε αστραπές μαζί με τη φωτιά σαν τα ντίσκο φωτορυθμικά-αστραπές που φαίνονται στα βίντεο από το Ναό της Αναστάσεως με τα οποία σας παραμυθιάζουν οι υπάλληλοι του Θεού. Γιατί άραγε?

Εντύπωση μου προκαλεί ότι το "θαύμα" του Αγίου Φωτός, δηλαδή το διασκεδαστικό παχνιδάκι του βάζε-βγάζε το χεράκι από τη φωτιά της λαμπάδας ή ακούμπα στιγμιαία τη φωτιά από πάνω, το βιώνουν και οι γάτες

http://www.youtube.com/watch?v=NbFuinc9Vso&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OJLHUOQUnPo&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=NzZNl3dzMN0

Επομένως φίλε τρεχαγύρευε σχετικά με το "θαύμα" της ακαϊας, μπορούμε να δεχτούμε δύο εκδοχές:

- Το Αγιο Φως που δεν καίει το παρέχει ο Θεός, όχι μόνο στους ορθόδοξους επισκέπτες του Ναού της Αναστάσεως την ημερα του εορτασμού της Αναστασης, αλλά οποιαδήποτε ημέρα, σε αλλόθρησκους και σε γατάκια

- Το Αγιο Φως είναι θαύμα-μαϊμού για να εξαπατώνται οι πιστοί χριστιανοί και να εντυπωσιάζονται οι ευπιστοι γενικά

Take your pick λοιπόν...

Αν θέλεις σου κάνω κι εγώ μια επίδειξη του θαύματος της ακαϊας. Δεν είναι τίποτα, τώρα προπονούμαι με τον αναπτήρα μου (όχι δεν καπνίζω). Φυσικά θα απαιτήσω και κάποιο εύλογο χρηματικό έπαθλο για να σου παρουσιάσω το θαύμα της ακαϊας βάζοντας-βγάζοντας το χέρι μου από την φωτιά της λαμπάδας. Εδώ οι θαυματοπλάστες παπάδες για να σας κοροϊδεύουν με το σχετικό φαντασμαγορικό σόου πληρώνονται τα μάλλα, μην περιμένεις εγώ να σου κάνω σόου δωρεάν.

Αλλα εδώ που τα λέμε φίλε τρεχαγύρευε έχεις σκεφτεί πόσο μικροπρεπές, παράλογο και εγωιστικό είναι να κατεβάζετε τον Θεό, τον υποτιθέμενο Μέγα Δημιουργό του σύμπαντος, των δομών της ύλης και της ποικιλομορφης ζωής, που όρισε κοσμικές σταθερές, που έφτιαξε γαλαξίες, άστρα, πλανήτες, νεφελώματα κτλ σε επίπεδο ταχυδακτυλουργικής κατίνας που ασχολείται με το να ανάβει εφετζίδικα μερικά κεράκια με φως που δεν καίει τάχα μου τα πρωτα 33 λεπτά μια συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε έτος? Φυσικά αν ο Ιησούς ανέβαινε στους ουρανούς στα 28 του, τα λεπτά της ακαϊας θα ήταν επίσης 28, πράγμα που μας εξηγεί το στημένο και προμελετημένο της όλης κατάστασης. Και άφησε ο Θεός εκατομμύρια άλλους αλλοθρησκους, Βουδιστές, Ταοϊστές, Κομφουκιανιστές, Ινδουιστές, Μουσουλμάνους, Καθολικούς, Προτεστάντες, Ιεχωβάδες, Ιουδαϊστές, Μορμονους και πολλούς άλλους ορφανούς από το θαύμα της αφής του Αγίου Φωτός για να το παρέχει μόνο σε μια ελίτ που ασκεί θρησκευτικό τουρισμό στα Ιεροσόλυμα?

Εμ δεν φταίνε οι ιερείς. Η ευπιστία σας και η αδυναμία κριτικής σκέψης εκ μέρους σας τους κάνει μάγκες.

Ελπίζω μολαταυτα να είχες καλή Ανάσταση κι εσύ και όλοι οι φίλοι χριστιανοί...ναι ακόμα και με fake Αγιο Φως.

ΥΓ. Οταν δεν υπήρχαν ακόμα αεροπλάνα, πώς ερχόταν το Αγιο Φως εδώ στα μέρη μας? Με βαπόρια?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 27/04/2008 04:37:03

27/04/2008, 09:15:24
Φίλε μου και άπιστε Agnostic, το θάυμα της ακαίας, δεν έχει να κάνει με ασκημένα άτομα, εκτός αν εννοείς ότι όλοι όσοι πήγαν για την ανάσταση στα Ιεροσσόλυμα, ....προπονήθηκαν... και δη ομαδικά...
Δεύτερον, μίλησα πιο πολύ για τις αστραπές, αλλά και για το ότι
κανείς δεν το αμφισβητεί ή μή μόνο εμείς οι Έλληνες οι ξερόλες
του φραπέ και της αραλίκας...
Για τις αστραπές μίλησα που διέτρεχαν το ναό... Σ' αυτο τιλές ότι ήταν; Ξέρεις να παραδέχεσαι όταν βλέπεις κάτι πέραν του ανθρωπίνου, ή πιστεύεις μόνο στον μικρό άνθρωπο ώς θεό;...
27/04/2008, 14:18:53
Θα παρακαλέσω όλους τους συμμετέχοντες - για νιοστή φορά - να αποφεύγουν την χρήση του β' προσώπου πληθυντικού αριθμού, η οποία υποβοηθά την χωριστικότητα και την ομαδοποίηση των συμμετεχόντων στον διάλογο.

In anticipation of my resurrection...

27/04/2008, 14:37:46
Μα δεν χρειάζεται να είναι εκπαιδευμένοι για να βάζουν και να βγάζουν αστραπιαία το χέρι τους από τη φωτιά άνθρωπέ μου(για να την βάζεις στο στόμα χρειάζεται). Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, και ειδικά όταν οι άνθρωποι αυτοί -πραγματικοί πιστοί ουσιαστικά- πάνε στο event βαθιά πεπεισμένοι ότι θα δουν θαύματα, έχοντας διαμορφώσει την κατάλληλη ψυχολογία. Ασε που δεν το κάνουν όλοι αλλά μερικοί που επιλεγμένα δείχνουν τα σχετικά ερασιτεχνικά ως επί το πλείστον βιντεάκια. Οι παπάδες που το κάνουν έχουν ένα επιπλέον κίνητρο επειδή τους παίρνει και η κάμερα...ώστε να πείσουν τους "άπιστους" και να συνεχίσουν να πληρώνονται καλά από το αφεντικό τους. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το αν κοκκίνισε το χέρι του παπά μετά το event.

Οσο για τις αστραπές, εσύ μάλλον θα έβλεπες και εκρήξεις σούπερ νόβα αν το ήθελες μέσα στο ναό. Που να δεις στα εγκαίνια ορισμένων night clubs ή και σε μερικές συναυλίες τι φαντασμαγορικά φωτα...εεε...αστραπές ήθελα να πω δημιουργούνται από τους τεχνικούς!
Πάρε μερικές αστραπές των dj's και των ειδικών λέιζερ, και μάλιστα αρκετοί θαμώνες ξεφωνίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις "τι κάνει ο θεός"! Μερικές δε έχουν και πράσινο χρώμα! Θαύμα! Θαύμα!

http://www.youtube.com/watch?v=b34OAR0hJGs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sUPNEhBI9EU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4lZmeqZQeos&feature=related

Μου κατεβάσατε τον υποτιθέμενο Θεό σε επίπεδο εφετζίδικης κατίνας που ρίχνει και (ψευτο)αστραπές για να ξαλαφρώσετε τη θρησκευτική σας ορθόδοξη συνείδηση. Ντροπή!
Τόσο στενοί είναι οι ορίζοντές σας? Ή μήπως οι πνευματικές σας αισθήσεις είναι άρρωστες που λέει και ο Μητροπολιτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης ΕΥCTAΘΙΟC?

Lost in Necropolis

La ville de la mort