- Το έθνος ΚΙΝΕΙΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκικής καταγωγής, 'ελληναράδων' - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Maradona kicks heads
Στο θέμα του Δανιήλ σε έκανα σκόνη και νόμιζες με την επανάληψη των Ταλμουδιστών πως θα φανείς κερδισμένος.
Δεν το έχω υπ' όψιν μου, εκτός κι αν τρολλάριζες τότε με άλλο nickname. Τώρα τα περί σκόνης κλπ εναπόκειται στο μέγεθος της φαντασίας σου.
quote:
Maradona kicks heads
Όπως και να' χει είμαι Χριστιανός, οπότε δεν μπορώ να είμαι Έλληνας
Μα και τα δύο είναι πασιφανή και δεν χρειάζεται να τα διαφημίζης. Αυτό που δεν φαίνεται αν και μπορεί να το υποψιαστή κάποιος βάσει του nickname και του επιπέδου των αναρτήσεων σου, είναι ο βαθμός του IQ.
*
quote:quote:
Maradona kicks heads
Στο θέμα του Δανιήλ σε έκανα σκόνη και νόμιζες με την επανάληψη των Ταλμουδιστών πως θα φανείς κερδισμένος.
Δεν το έχω υπ' όψιν μου, εκτός κι αν τρολλάριζες τότε με άλλο nickname. Τώρα τα περί σκόνης κλπ εναπόκειται στο μέγεθος της φαντασίας σου.quote:
Maradona kicks heads
Όπως και να' χει είμαι Χριστιανός, οπότε δεν μπορώ να είμαι Έλληνας
Μα και τα δύο είναι πασιφανή και δεν χρειάζεται να τα διαφημίζης. Αυτό που δεν φαίνεται αν και μπορεί να το υποψιαστή κάποιος βάσει του nickname και του επιπέδου των αναρτήσεων σου, είναι ο βαθμός του IQ.*
Και εσύ φυσικά κατανόησες.
1) Σοβαρά δεν έχεις υπόψη σου τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και τον Ιώσηπο;
2) Και ένα παιδί θα κατανοούσε τί εννοώ. Είμαι Έλληνας αλλά ως Χριστιανός δεν μπορώ να είμαι εθνικιστής και να διακατέχομαι από ελληνοφρένεια. Αλλιώς κοροιδεύω το Ευαγγέλιο.
Βέβαια αυτό δεν έχει σχέση με πρόθεση ψήφου. Μπορεί ο καθένας να ψηφίσει ένα κόμμα ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή όχι με την ιδεολογία του.
Η εννοια της θρησκείας στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε τη σημασία , ούτε το χαρακτήρα θρησκειών που κατασκευαστηκαν απο απατεώνες για να εξαπατούν και να κλέβουν το κόσμο.
Οι ιερείς της αρχαίας Ελλάδας , ήταν και οι ίδιοι Μύστες (ελπίζω να γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη για να μην εξηγώ και τα αυτονόητα ) και φιλόσοφοι.
Ηταν όλοι μυημένοι στα ιερά ελληνικά μυστήρια ( που φυσικά εσένα μεσα στο σκοτάδι της αγνοιας σου θα σου θυμίζουν κατι απο μαγεια και σατανισμο) και ολοι ηταν θεόπτες (ελπίζω και παλι να ακολουθεις και να μην εχεις ηδη χαθεί)
Αρα το να συγκρίνεις το αρχαίο ελληνικό ιερατείο με το χριστιανικό , είναι σα να συγκρίνεις σκατά με διαμαντια
Στο λεω έτσι λίγο λαϊκά μηπως και το καταλάβεις
Αυτο βεβαια ισχυε σε ολα τα εθνη
Αλλα τα ιερατεία της Ινδιας και του Θιβέτ του παρελθόντος και άλλα τα σημερινά
Βεβαια τα σημερινα ιερατεία των ανατολικών χωρών σε αντίθεση με την Ελλάδα , κράτησαν σχεδόν ανεπαφη την αρχαία γνώση των πολιτισμών τους.
Στην Ελλάδα δυστυχώς ειχαμε εξωτερική εισβολή απο αλλογενή θρησκεία η οποία καταφερε και εξοστρακισε και καταστρεψε την ελληνική και την αντικαταστησε με μια αισχρη και σκοταδιστική σχιζοφρένεια.
Αρα η ικανότητα μιας θρησκειας να εχει παγκόσμια επιρροή και να αντιπροσωπευει παγκόσμια αδελφοτητα δεν εξαρταται απο την φυλετική καταγωγή της αλλά απο την ιδια την πνευματικοτητα της , την αυθεντικότητα της και τους ιερείς της .
Η ελληνική θρησκεία δεν είναι μονο ελληνική , είναι παγκόσμια , εκφραζει , το παγκόσμιο ιδεώδες της πνευματικής ενότητας όλων των ανθρώπων , εκφραζει το παγκόσμιο κάλλος του θείου έρωτα , του ερωτα προς τον Θεό , ανεξάρτητα φυλής και καταγωγής , εκφραζει την αληθινή πνευματικότητα και την αληθινη προσεγγιση του ανθρώπου με το Θείο και εκφραζει την αναγκαιοτητα αυτη την προσεγγιση να την αποκτήσουν όλοι οι ανθρωποι σε ολο το κοσμο
Η χριστιανική θρησκεια, δεν είναι θρησκεια , ειναι ενα κατασκευασμα μισους και φανατισμου , θρησκευτικοι χουλιγκανισμου και τραμπουκισμού και οχι μονο δεν μπορει να ειναι παγκοσμια αλλα αντιθετα επιβαλλει το μισος μεταξυ των ανθρωπων , τη διχόνοια και το πόλεμο.
Αρα μη συγκρινεις σκατα με διαμαντια , στο ξαναλεω μηπως και τελικα το εμπεδωσεις
.
Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Όμως παρατήρησα πως όπου θα έπρεπε να βάλεις "δωδεκαθεϊστής" ή γενικά "παγανιστής", έχεις βάλει "Έλληνας". Ελληνικά μυστήρια, ελληνική θρησκεία, έλληνες ιερείς. Την άλλη θρησκεία την αποκαλείς "αλλογενών".
Έχεις κολλήσει και εσύ όπως όλος ο κόσμος να ταυτίζεις την θρησκεία με το έθνος.
Όμως μετά κάνεις ένα εντυπωσιακό άλμα και παγκοσμιοποιείς την δωδεκαθεϊστική θρησκεία. Περίεργο. Δηλαδή δεν θα είχες πρόβλημα αφγανοί να είναι δωδεκαθεϊστές.
quote:Κι πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιοι ζητάνε και χωρισμός κράτους (δηλαδή του οργανωμένου εκπρόσωπου του έθνους) από την εκκλησία (δηλαδή της οργανωμένης θρησκείας που εκφράζει την πλειοψηφία του έθνους!) Παραλογισμός...
...
Έχεις κολλήσει και εσύ όπως όλος ο κόσμος να ταυτίζεις την θρησκεία με το έθνος.
...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:quote:Κι πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιοι ζητάνε και χωρισμός κράτους (δηλαδή του οργανωμένου εκπρόσωπου του έθνους) από την εκκλησία (δηλαδή της οργανωμένης θρησκείας που εκφράζει την πλειοψηφία του έθνους!) Παραλογισμός...
...
......ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Kι η πλάκα είναι ότι τα παραπάνω που έγραψες τα θεωρείς λογικά !!!!!
.
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 30/06/2014 10:48:49
quote:θεωρείς εσύ λογικό να ζητάνε χωρισμός θρησκείας-κράτους οι ίδιοι που θεωρούν ότι θρηεκεία και έθνος πάνε μαζί; Ποιοι είναι το έθνος; Ο λαός, που είναι χριστιανοί.quote:quote:Κι πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιοι ζητάνε και χωρισμός κράτους (δηλαδή του οργανωμένου εκπρόσωπου του έθνους) από την εκκλησία (δηλαδή της οργανωμένης θρησκείας που εκφράζει την πλειοψηφία του έθνους!) Παραλογισμός...
...
Kι η πλάκα είναι ότι τα παραπάνω που έγραψες τα θεωρείς λογικά !!!!!
.
Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 30/06/2014 10:48:49
Τι είναι αυτά που λες ρε κοπέλα μου
Που βρισκεσαι, στο μεσαίωνα είσαι ακόμη ;;
Και μετα όταν σου λεω ότι τα μυαλά σας ειναι κολημενα στο κυνηγι μαγισσών και στον αφανισμό των αλλοθρήσκων προσβάλεσαι ;;
Tώρα βέβαια κάποιος σώφρων ανθρωπος θα μου πει τι κάθομαι κι ασχολούμαι
Μάλλον είμαι μαζοχιστής
.
quote:Τι είναι το έθνος; Δεν είναι ο λαός; και τι είναι ο λαός στην πλειοψηφία;
Που το είδες εσύ γραμμένο ότι το έθνος είναι οι χριστιανοί;;
...
quote:quote:Τι είναι το έθνος; Δεν είναι ο λαός; και τι είναι ο λαός στην πλειοψηφία;
Που το είδες εσύ γραμμένο ότι το έθνος είναι οι χριστιανοί;;
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ![]()
![]()
![]()
.