ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βιβλική Έξοδος: μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/05/2010, 21:08:33
Δηλαδή; Γίνε ποιο αναλυτικός! Μιλάμε για το κεφάλαι 2 του Ματθαίου πάντα. Τον αναφέρει κάποιες φορές. Πες μου εσύ πότε εννοεί ποιον
30/05/2010, 21:29:49
Παιδιά μην τσακώνεστε γιατί δεν έχει νόημα και απολαύστε τον 2ο τελικό του Μπάσκετ σε λίγο.....
....λίγο ακόμη και δε θα κατάφερνα να τελειώσω στην ώρα μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εξαιτίας Ηρώδη κ.λ.π..... πάντως αν όχι αύριο λόγο ταξιδιού, θα επανέλθω μάλλον μεθαύριο.

ΠΟΝΤΟΣ :Εδώ είμαστε λίγοι, ΕΚΕΙ είμαστε πολλοί....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

30/05/2010, 21:39:10
Μη χαλιέσαι ρε μαν, εδώ είμαστε να τα δούμε. Και ο Ηρώδης δεν πάει πουθενά. Κάνε δουλειά σου και επανέρχεσαι
30/05/2010, 22:07:34
Μετά "χαλιέσαι" που σε λέω άρρωστο, Βιομηχανικούλη μου....
Κουλάρισε, ρε φιλε.....
Θα την πάρουμε την Πόλη...
31/05/2010, 17:32:00
Ρε καμένε, του είπα του ανθρώπου να μη βιάζεται και εσύ τι απαντάς;

Περιμένω να μου δείξεις που στο κεφαλαίο 2 του Ματθαίου διαχωρίζει και με ποιον τρόπο τον Ηρώδη υιό και τον Ηρώδη πατέρα...

31/05/2010, 17:57:33
Αυτό λεω αγαπητέ Βιομηχανικέ, ότι του έδωσες άδεια, του ανθρώπου.....Του επιτρέπεις να λειψει...
Εγώ, με τον κηδεμόνα μου,΄η σκέτο τιμωρία;...
Βρε, δεν φτάις εσύ, ο πατέρας σου φταιει, που σου κανε δώρο το εργοστάσιο...
Μετά ξέφυγες...
02/06/2010, 01:39:15
quote:
europaios2
Άνθρωπε μου έχει σπουδάσει ιστορικός? Όχι είναι η απάντηση.

quote:
europaios2
Ήμουν συγκεκριμένος, αλλά η απάντησή σου είναι για άλλη μια φορά αίωρη σαν τον φελλό.
Έτσι όμως δεν κάνεις διάλογο παρά κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Βρε διασκεδαστή του forum , που το μόνο που ξέρεις είναι να αντιγράφεις τους απολογητές , έχεις την απαίτηση να χάσω το χρόνο μου με το να αντιγράφω όλη τη βιβλιογραφία από το βιβλίο του Γιάννη Κορδάτου «Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ» , για να εισπράξω την άλλη μέρα σαν απάντηση τις μπούρδες σου , διακοσμημένες με τα καραγκιοζάκια σου ? Αυτό θα το έκανα ευχαρίστως αν είχα απέναντί μου έναν σοβαρό συνομιλητή , και όχι έναν άσχετο που προσπαθεί να πουλήσει πνεύμα .
quote:
europaios2
-Εκτός εάν έχεις την απαίτηση κάθε φορά που δίνεις μία απάντηση να τρέχει ο αναγνώστης σου να διαβάσει ένα ολόκληρο βιβλίο!

Αν είχες ανοίξει άλλα βιβλία εκτός από τα σχολικά σου , θα γνώριζες ότι οι βιβλιογραφίες από τις οποίες αντλεί τα στοιχεία του ο κάθε συγγραφέας , βρίσκονται στις υποσημειώσεις , ή στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου . Οπότε εφ’ όσον υποτίθεται ότι σε ενδιέφεραν μόνο αυτές , δεν θα ήσουν υποχρεωμένος να διαβάσης ολόκληρο το βιβλίο και να ξυπνήσης , αλλά μόνο αυτές .

*

02/06/2010, 01:57:39
quote:
europaios2
Η Παλαιά Διαθήκη είναι ο πρόγονος της Καινής Διαθήκης και για να είναι τέτοιος θα πρέπει η σύνδεση να παραμένει στα χριστιανικά ιδεώδη, οπότε αυτά είναι και τα κριτήρια τουλάχιστον για μένα.

Από την "Παναγία της Σιών" στο χωριό Αγιάσος (Αγία Σιών)

*

02/06/2010, 02:21:47
Απ'ό,τι βλέπω και στο σχετικό άρθρο της wikipedia, οι περισσότεροι ιστορικοί και αρχαιολόγοι θεωρούν την Εξοδο μυθική εκθέτοντας ενδιαφέρουσα επιχειρηματολογία, εν μέρει σχετική με αυτά που ανέφερα στο εισαγωγικό μου μήνυμα...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Exodus

Lost in Necropolis

La ville de la mort

02/06/2010, 09:43:41
quote:

quote:
europaios2
Η Παλαιά Διαθήκη είναι ο πρόγονος της Καινής Διαθήκης και για να είναι τέτοιος θα πρέπει η σύνδεση να παραμένει στα χριστιανικά ιδεώδη, οπότε αυτά είναι και τα κριτήρια τουλάχιστον για μένα.

Από την "Παναγία της Σιών" στο χωριό Αγιάσος (Αγία Σιών)

*

Ρε Sesostris...μπάς και μπερδεύθηκες..μάλλον ε???

Για τον χριστιανισμό μιλάμε και όχι για Ισραηλινές μαξιλαροθήκες...σε καλό σου...

[URL=http://img580.imageshack.us/i/2232fs9da7.jpg/][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]