- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δυστυχως,επειδη είναι μονο 4 μηνες ακομα,βιβλιο δεν προλαβαινει να βγει,αλλα κάλλιστα μπορει να κυκλοφορήσει cd με τραγουδια για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου,μουσική και στίχοι, δικοι μου!!!!
Παρτε μια γευση από ένα ρεφραίν:''Θέλω να δω το τέλος του κόσμου,
Θελω να δω τα ματια σου φως μου,
Θέλω να δω τον κόσμο να καταστρέφεται!''
ακου ένα άλλο ...ρεφραίν:
Αν το πουλί ήταν βιολί
θ'ακούγαμε κοντσέρτο απ'τον Γιαλαντζή,
με Αντί-δια, αίμα και καταστροφές
σκληρά ταλαιπωράει όλες τις χορδές...
Κι άμα η ημερομηνία δεν ταιριάξει
το τροπάριο θ'αλλάξει
κι αν στις μέρες πέσει έξω,
ξαναρχίζει [να μη χέσω...]
Κι όταν το μπινελίκι
πέφτει ομοβροντία
αυτός απλώς αλλάζει
οκτάβες και συχγορδία
έχει κι άλλο, αλλά βαριέμαι και που κάθομαι και γράφω....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Ωραίος Πυθαγόρα!!!
Αυτός ο ΧΟ ρε παιδιά, πότε έγραψε για την αγάπη του θεού του;
Ολο για καταστροφές μιλάει...
Οπαδός του αντιχρίστου είναι!
Αν ο χριστιανισμός είναι (υποτίθεται) θρησκεία αγάπης, τότε ο ΧΟ είναι αντίχριστος, διότι, αν ήταν χριστιανός θα μιλούσε για αγάπη.
Εκτός κι αν ο χριστιανισμός είναι καταστροφή...
ασ' το Σωτήρη...
Ατεχνος και κακοήθης
ακαμάτης και φαγάς
άλλο τι πλέον δεν έχει
παρά να γενή παπάς...
Ετσι ήταν όλοι τους στην "κενή διαθήκη"... και στην "παλαιά"...

Edited by - Αίολος on 04/08/2015 19:18:58
γιατί είναι φιλόδοξος,
και χριστιανός ορθόδοξος,
σαν τον αντί κακόδοξος.
Μα θά’ρθει ώρα να φανεί,
πως ώρα δεν υπάρχει,
πως θέλει κόπο και δουλειά,
να γίνει ο λόγος ζάφτι.
Πως θέλει κάκαλα γερά,
να δεις που έχεις λάθος,
κι ακόμα περισσότερο,
να το δεχτείς μονάχος.
Γιατί αν σε κράξουνε τη μια,
και στηνε πουν την άλλη,
μία που θά’σαι στη γωνιά,
και μια στη παραζάλη.
Κι αν τσι τρελούς τσι αγαπούν,
και τσι κερνούν στην Κρήτη,
είναι που έφεξε ο Ζεύς,
απά στον Ψηλορείτη.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Σα στο σπίτι μου ένα πράμα!!!
Στην αρχαιότητα οι διαταραγμένοι είχαν ειδική μεταχείριση. Υπήρχε η ιερή μανία, αλλά και το θεόπνευστο της τρέλας. Ο τρελός μπορεί να γίνεται περίγελος, απολαμβάνει όμως της προστασίας και γεύεται την καλλίτερη μπουκιά στο πανηγύρι του χωριού.
Ακόμα και στις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μας, ο τρελός παίζει σημαντικό ρόλο. Ως εμπνευστής κι απελευθερωτής της λειτουργίας των υπολοίπων:
''Έρχεται ο Αντίχριστος,
κανείς δεν το πιστεύει,
έρχεται ο Αντίχριστος,
και όλο με παιδεύει
Έρχεται ο Αντίχριστος,
μα δεν είναι μόνο μία,
η ανάμονή του
μα ήδη δύο,
αυτός και η ψυχή του''
Θα τα κονομήσουμε, λέω'γω τώρα...!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ποιος στ'αλήθεια είμαι γω
και που πάω
με χίλιες δυο
εικόνες στο μυαλό
προβολείς με στραβώνουν
και πάω και γονατίζω
και το αίμα σου φιλώ.
Ζητείται εθνική ταυτότις.
https://www.youtube.com/watch?v=xfnxHhN-H3g
Edited by - Italos on 05/08/2015 15:25:18
Γράφει ο Χ.Ο.
"Έρχεται ο Αντίχριστος:
Έρχεται ο Αντίχριστος,
κανείς δεν το πιστεύει,
έρχεται ο Αντίχριστος,
και όλο με παιδεύει
Έρχεται ο Αντίχριστος,
μα δεν είναι μόνο μία,
η ανάμονή του
μα ήδη δύο,
αυτός και η ψυχή του"
Έχει γίνει ρόμπα, του γράφουμε σκωπτικά στιχάκια, κι αυτός τί κάνει? Γράφει στιχάκια! Εκτός που δεν έχει καμμία επαφή με το περιβάλλον, μας δείχνει και γιατί δεν πρόκειται να γράψει βιβλίο. Είναι άμετρος, χωρίς φαντασία, με περιορισμένο λεξιλόγιο και αντίληψη και παντελώς ατάλαντος.
Αν ο Μακρυγιάννης είχε εικόνα της κατάντιας...
quote:
Οι σφαιρικές αστραπές είναι ένα φυσικό φαινόμενο – όχι πολύ συχνό – και δεν νομίζω να πρόκειται για κάτι τέτοιο. Δεν έχω δεί το φαινόμενο που περιγράφεις, για να εκφέρω την γνώμη μου.
Γνωρίζω όμως το παπαδαριό και τα τεχνάσματα που επεξεργάζεται, ιδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και έν μέσω καπνών, ψαλμών και λιβάνων.
Τα οπτικά εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάμπολλα.
Δηλαδη εξηξησε με σε παρακαλω gianipseftis πως οι σφαιρικες αστραπες ειναι φυσικο φαινομενο μεσα σε ενα Ναο ,απο που προσδιοριζονται πως προσδιοριζονται και αν ειναι τεχνασματα των παπαδαριον οπως λες,ποιος ειναι αυτος ο τροπος ? εχεις στοιχεια οσο αναφορα τα εφε κ.τ.λ ή απλα ετσι νομιζεις και τα λες!
Edited by - stiv on 18/04/2011 19:33:49
Επαναλαμβάνω ότι οι σφαιρικές αστραπές είναι ένα φυσικό φαινόμενο, και μάλιστα όχι πολύ συχνό. Απέκλεισα – κατά την γνώμη μου - την περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αυτό είπα και αν θες δες την αρχική μου τοποθέτηση.
Ο ίδιος δεν έχω δει το φαινόμενο.
Μια φορά που έτυχε να δω βιντεοσκόπηση του γεγονότος, σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για παιχνίδια φωτογραφικών φλας και σκιών.
Δεν παρατήρησα κάποιο “θαύμα”.
Οι παπάδες κάνουν πολλές “κομπίνες” στην βάση του δόγματος “ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”
Εσύ έχεις ιδίαν γνώση του γεγονότος?
Αν ναι τι ακριβώς είδες, και αν είχες παρέα, όλα τα μέλη είδαν και περιγράφουν ακριβώς το ίδιο γεγονός?
quote:Επαναλαμβάνω ότι οι σφαιρικές αστραπές είναι ένα φυσικό φαινόμενο, και μάλιστα όχι πολύ συχνό. Απέκλεισα – κατά την γνώμη μου - την περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αυτό είπα και αν θες δες την αρχική μου τοποθέτηση.
Ο ίδιος δεν έχω δει το φαινόμενο.
Μια φορά που έτυχε να δω βιντεοσκόπηση του γεγονότος, σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για παιχνίδια φωτογραφικών φλας και σκιών.
Δεν παρατήρησα κάποιο “θαύμα”.
Οι παπάδες κάνουν πολλές “κομπίνες” στην βάση του δόγματος “ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”Εσύ έχεις ιδίαν γνώση του γεγονότος?
Αν ναι τι ακριβώς είδες, και αν είχες παρέα, όλα τα μέλη είδαν και περιγράφουν ακριβώς το ίδιο γεγονός?
Οχι δεν εχω.Το μονο που ξερω και γνωριζω ειναι απο αφηγησεις αλλων προσκυνητων φιλων και απο διαφορα βιντεο και μελετες.
ΜΥΘΟΣ: Η λαμπάδα του πατριάρχη Ιεροσολύμων ανάβει μόνη της.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Η λαμπάδα ανάβει με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο, από την λεγόμενη "ακοίμητη κανδήλα" που βρίσκεται συνεχώς αναμμένη στο κουβούκλιο του υποτιθέμενου τάφου του Ιησού. Αυτό το μαρτυρούν κυρίως οι άνθρωποι της εκκλησίας (π.χ. Μεταλληνός) που έχουν ασχοληθεί με το θέμα.
ΜΥΘΟΣ: Το φως "βγαίνει" μόνον στον ορθόδοξο πατριάρχη.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Το φως βγαίνει σε οποιονδήποτε μπαίνει στο κουβούκλιο. Έβγαινε στους παπικούς όταν εφηύραν το "θαύμα", βγαίνει στους ορθόδοξους που κληρονομήσανε την απάτη, θα βγαίνει και στους μουσουλμάνους αν τους αφήσουν να μπουν στο κουβούκλιο. Απλά οι ορθόδοξοι δεν αφήνουν κανέναν άλλο να μπει μέσα, οπότε είναι μάλλον φυσικό να ανάβει μόνον σ'αυτούς, αφού είναι οι μοναδικοί που μπαίνουν εκεί μέσα.
ΜΥΘΟΣ: Η ακοίμητη κανδήλα εκείνη τη μέρα είναι σβηστή
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Η ακοίμητη κανδήλα, και κείνη τη μέρα και όλες τις υπόλοιπες μέρες παραμένει αναμμένη. Σχετικά, ο καθηγητής κ. Γ. Μεταλληνός, σε τηλεοπτική του εμφάνιση δήλωσε αυτολεξεί, προσπαθώντας να συμβιβάσει τη λαϊκή δοξασία με την πραγματικότητα: "όταν υπάρχει πίστις και χάρις θεού στο συγκεκριμένο πατριάρχη γίνεται το θαύμα. Όταν δεν υπάρχει πίστις μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κανδήλα". Προφανώς όμως, για να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να είναι αναμμένη. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι ιθύνοντες του οικουμενικού πατριαρχείου, όπως ο Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Γ. Τσέτσης, σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ" (21.4.2006). Η ακοίμητη κανδήλα είναι πάντοτε αναμμένη και χρησιμοποιείται για την αφή του φωτός από τον εκάστοτε πατριάρχη. Κανένα τυπικό δεν προβλέπει το σβήσιμο της συγκεκριμένης κανδήλας.
Συνεχίζεται

macedon
Στο θέμα της εκκλησιαστικής απάτης,χάριν τού δόγματος
και χάριν τών υπερ-εσόδων,έχουν κατασκευασθεί πολλά.
Είναι εμφανή στούς έχοντας ερευνητικό νού,αφανή στούς
απανταχού πιστούς των εκκλησιών.
Ακόμη και εσύ που πιστεύεις στο <Αγιο Φώς>,σίγουρα δεν
θα πιστεύεις οτι εκείνος ο μετεωρίτης στην Μέκκα,είναι
το τόπ της λατρείας των μουσουλμάνων.Μιά κοτρώνα!!!
Γιά αυτούς όμως...?
Είναι,οτι για σένα το Αγιο Φως.
Κοίτα μερικα:
Η Ιερά Σινδόνη του Τορίνο
Το Αγιο Φως
Το Τίμιο Ξύλο
Δακρύζουσες εικόνες
Ο Πανάγιος Τάφος
Είναι κάποια απο τα κόλπα που η εκκλησία,δια μέσου των
αιώνων παραπλανώντας τούς πιστούς,εξασφάλισε την λατρεία
και μέσω αυτής,την εξουσία και τον πλούτο.
Και είδε,οτι καλόν.Και συνεχίζει και στίς μέρες μας και
θα συνεχίζει,όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα δέχονται.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εντάξει, ας δεχθούμε πως αφού στο κουβούκλιο μπαίνει μόνο ο Πατριάρχης, ας το πάρει το ποτάμι, μπορεί να κάνει και καμιά μπαγαμποντιά, εφόσον κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει.
Έξω όμως, που δεν υπάρχει κανείς περιορισμός, και υπάρχει το φαινόμενο που περιγράψαμε, για το οποίο υπάρχουν και κινηματογραφικά ντοκουμέντα, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που το είδαν, υπάρχει κάποιος που να "ξεσκέπασε" το κόλπο αυτό;
Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και ανάβει και κεριά ανθρώπων που παρίστανται εντός του ναού, και δίνουν οι ίδιοι τη μαρτυρία τους. Δηλαδή, πέρα από τις καντήλες του ναού που ανάβουν, ανάβουν και τα κεριά του απλού κόσμου που παρεβρίσκονται.
Τώρα, αν μου πείτε πως όλοι είναι συνεννοημένοι, τότε χέσε μέσα στη συζήτηση που κάνουμε.
Εμπρός λοιπόν, αποκλείουμε το απαγορευμένο. Αυτό που ο καθένας μπορεί να ελέγξει, τόσα χρόνια τώρα που συμβαίνει το φαινόμενο, έχει υπάρξει κάποια υπεύθυνη έρευνα που να εξηγεί πώς συμβαίνει και να είναι ικανή να αναπαράξει το ίδιο ακριβώς φαινόμενο;

quote:
Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει και ανάβει και κεριά ανθρώπων που παρίστανται εντός του ναού, και δίνουν οι ίδιοι τη μαρτυρία τους. Δηλαδή, πέρα από τις καντήλες του ναού που ανάβουν, ανάβουν και τα κεριά του απλού κόσμου που παρεβρίσκονται.
Ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό (που δεν συμβαίνει γιατί η μαρτυρία των ανθρώπων εκεί πέρα αξίζει όσο και η εγγύηση του γύφτου για τα κρύσταλλα που πουλάει) είναι πολύ απλό. Τα κεριά που μοιράζονται στον κόσμο (γιατί ο κόσμος παίρνει τα κεριά του πατριαρχείου, δεν φέρνει τα δικά του) θα μπορούσε να είναι ποτισμένα σε φώσφορο (που αυταναφλέγεται) και εμβαπτισμένα σε διθειάνθρακα (που καθυστερεί την ανάφλεξη).
Σε τηλεοπτική επίδειξη του Καλόπουλου στο κανάλι EXTRA channel και στην ΕΤ1 το 2005, τοποθέτησε πέντε κεριά τα οποία άναψαν μετά από 10 λεπτά χωρίς να τα πειράξει κανείς, ενώπιον των εμβρόντητων παπάδων (ένας μάλιστα ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν "έργο του διαβόλου").
Μα, τόσο πολύ υποτιμάτε το θεό σας, ώστε να τον υποβιβάζετε στο επίπεδο του θαυματοποιού και του φακίρη που καταφεύγει σε κόλπα για να εντυπωσιάσει το πλήθος;
quote:
Αυτό που ο καθένας μπορεί να ελέγξει, τόσα χρόνια τώρα που συμβαίνει το φαινόμενο, έχει υπάρξει κάποια υπεύθυνη έρευνα που να εξηγεί πώς συμβαίνει και να είναι ικανή να αναπαράξει το ίδιο ακριβώς φαινόμενο;
Έρευνα δεν έχει γίνει στο "γεγονός" γιατί είναι ανύπαρκτο. Έγινε όμως στα κακογραμμένα φιλμάκια που δείχνουν το "φαινόμενο" και τα συμπεράσματα ήταν όντως ενδιαφέροντα. Αλλωστε, τι έρευνα να χρειαστεί όταν η ίδια η εκκλησία παραδέχεται πως ούτε η προσευχή του πατριάρχη μιλάει για "άνωθεν κατερχόμενο φως", ότι τα κεριά του πατριάρχη ανάβουν από την κανδήλα και ότι το σύνολο των στοιχείων που συνθέτουν το εν λόγω πανηγύρι είναι γενικά δοξασίες, μυθοπλασίες και φαντασίες;
Οσο για τις διάφορες "λάμψεις", "πύρινες σφαίρες", κτλ., είπαμε. Θα δούμε όλα τα στοιχεία της απάτης και της αφέλειας των πιστών που στηρίζουν την απάτη αυτή (και το ταμείο του πατριαρχείου βεβαίως, καθώς και την οικονομική ζωή της Ιερουσαλήμ).

macedon
Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη, στις 21.00, για όσους δεν το γνωρίζουν, στο ΕΤ3 έχει ένα αφιέρωμα στη ζωή του Γέροντα Παΐσιου.
Εντάξει, λοιπόν
Οι μαρτυρίες των ανθρώπων δεν αξίζουν, οι βιντεοσκοπήσεις είναι φούσκα, ο Πατριάρχης έχει τα σπίρτα στο σώβρακό του, το άλλο θα μπορούσε να, ..... ας το κλείσουμε κι ας πάμε σπίτι μας.
Το είδα σο σόου του Καλόπουλου. Και τι λοιπόν με αυτό;
Μπορεί να υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι για να ανάψουν τα κεριά με αυτανάφλεξη, αποτελεί αυτό αποδεικτικό στοιχείο για τη δήθεν μούφα του Αγίου Φωτός;

quote:
Δηλαδη εξηξησε με σε παρακαλω gianipseftis πως οι σφαιρικες αστραπες ειναι φυσικο φαινομενο μεσα σε ενα Ναο ,απο που προσδιοριζονται πως προσδιοριζονται και αν ειναι τεχνασματα των παπαδαριον οπως λες,ποιος ειναι αυτος ο τροπος ? εχεις στοιχεια οσο αναφορα τα εφε κ.τ.λ ή απλα ετσι νομιζεις και τα λες!
quote:
Μπορεί να υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι για να ανάψουν τα κεριά με αυτανάφλεξη, αποτελεί αυτό αποδεικτικό στοιχείο για τη δήθεν μούφα του Αγίου Φωτός;
Φίλοι μου Ψηλέ και stiv: Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι κάποια ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα οι σφαιρικές αστραπές - ή σφαιρικοί κεραυνοί - τι πιστεύετε ότι είναι;
Ψηλέ και stiv μας, οι σφαιρικές αστραπές ΔΕΝ εμφανίζονται κάθε χρόνο ε;
Και μην μου πήτε ότι εμφανίζονται διότι... "εχεις στοιχεια οσο αναφορα τα εφε κ.τ.λ ή απλα ετσι νομιζεις και τα λες!"!
Εντάκσει;
Καθημερινά, τις κανδήλες του ναού της Ανάστασης τις ετοιμάζει ο νεωκόρος του ναού. Γιατί πριν την αφή του φωτός (και μόνο τότε), τις κανδήλες τις ετοιμάζει ο πατριαρχικός επίτροπος και όχι ο νεωκόρος;

macedon