ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Aetos37 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AetosΜέλος
19/09/2005, 11:34:49
Μια ερώτηση μόνο....επειδή το βιβλίο φαίνεται εκπληκτικό...θα το ήθελα στα Ελληνικά.

Ξέρετε αν υπάρχει μετάφραση και που μπορώ να την βρω??

19/09/2005, 11:45:12
quote:
Κάτι που προφανώς δεν έχει συμβεί.

Βασικά, τώρα είναι στην προετοιμασία.

Η διδασκαλία ότι τα 1000 χρόνια θα έλθουν μετά έχει καταδικαστεί σαν αίρεση. Προσοχή.

AetosΜέλος
19/09/2005, 12:06:35
Προς Θεού...ένας απλός λογισμός μου είναι!

Ξέρω ότι αναφέρεσαι στους μάρτυρες του Ιεχωβά...αλλά δεν εννοώ το ίδιο πράγμα.

Το μόνο που λέω είναι ότι έχω απορίες...αλλά μην σας παιδεύω με αυτό..θα διαβάσω το βιβλίο, κι ελπίζω να με βοηθήσει. Ευχαριστώ WW!!

Μια τελευταία ερώτηση (σαν τα μικρά ενοχλητικά παιδιά κάνω..sorry!).....επειδή έψαξα μήπως βρω το CV του Moss, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό, μήπως κανείς έχει καμιά πληροφόρηση (όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην ξεκινήσω να διαβάζω και το έχει γράψει κανένας αιρετικός :Ρ)

franandy2001Μέλος
19/09/2005, 13:31:28
Φιλοι μου καλλημερασας. Σας ενημερονω τα νεοτερα σημερα η διακιβερνηση της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ βρησκεται σε μεγαλη αδιεξοδος πολοι πιθανο να εχουμαι συνασπισμο.Οσο για το θεμα της ΤΟΥΡΚΙΑ με ΕΕ σας πληροφορω ουδεποται η ΤΟΥΡΚΙΑ θα μπη γνορηζω πως οι γερμανοι σκεπτονται και φυσικα και ολλοι οι αλλοι ευρωπαιη.Οσο για τον HITLER δεν υπαρχει θεμα.Η πραγματικοτης? Auto και μονο πως η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν θα μπη στην ΕΕ θα μας φερει σε ριξης αρα ολλα μηλουν οπως οι προφητειες.Ευχωμαι< Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑΜΑΣ >
22Μέλος
19/09/2005, 14:19:22
Πάντως παιδιά,χθές μια εγκυρη εφημερίδα έγραψε πως ο Τασος Παπαδοπουλος(πρόεδρος της Κύπρου)προσανατολίζεται στο να ασκήσει βέτο,θα ζητήσει όμως πρώτα την άδεια του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας.Καταλαβένεται τι έχει να γίνει έτσι και το κάνει,οι σχέσεις του Ελληνισμού με τους Τούρκους θα φτάσουν σε πλήρες αδιέξοδο μέσα στις επόμενες εβδομάδες,και τότε...
Οσο για τη Γερμανία,ας περιμένουμε να δούμε ποιός θα κυβερνήσει τελικά γιατί τώρα βρισκονται σε αδιέξοδο.
franandy2001Μέλος
19/09/2005, 14:20:18
Φλοι μια ερωτηση ? Ολες η καρτες ΙΚΑ κλπ εχω την υπωγραφημου επανω εδω στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν πιστευω να εχω υπογραπση την καταδικημου στην απολια του αντιχριστου?
stratis79Μέλος
19/09/2005, 15:20:07
καλησπέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Θα συμφωνήσω με τον Aetos ότι τα 1000 χρόνια ακολουθούν την εποχή του σφραγίσματος ή τουλάχιστον εγώ έτσι το έχω καταλάβει. Πάραυτα ποιος μπορεί με βεβαιότητα να πει ότι καταλαβαίνει πλήρως το ιερό κείμενο το οποίο τόσο αυστηρά λέει αλοίμονο σε όποιον το παρερμηνεύσει;

Σχετικά με τη Γερμανία και τη Μέρκελ που λέτε, δυστυχώς η τελευταία δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία και φοβάμαι μήπως κάνει πίσω για το θέμα της Τουρκίας ώστε να συγκυβερνήσει με τον Σρέντερ. Αν και ο τελευταίος προωθούσε την Τουρκία και για να αρπάξει τις 600.000 ψήφους των Τούρκων.

Για βέτο από Ελλάδα και Κύπρο νομίζω ότι δεν υφίσταται θέμα, εμείς όπως λέει κι ο πατριώτης πρωθυπουργός μας "σέρνουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ευρώπη" κι η κακομοίρα η Κύπρος μας ακολουθεί. Για μένα βέβαια το ζήτημα δεν είναι πότε θα μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. αλλά ποτέ θα βγούμε εμείς ή θα διαλυθεί να ησυχάσουμε.

IX eleniΜέλος
19/09/2005, 16:00:58
QUOTE///
1000

Κ1 και είδα έναν άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και να έχει στο χέρι του το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα.2 και έδεσε το δράκοντα το αρχαίο φίδι που είναι ο Διάβολος ή Σατανάς, αυτός που πλανά την οικουμένη, 3 και τον έβαλε στην άβυσσο και τον σφράγισε για χίλια χρόνια ώστε να μην πλανά άλλο τα έθνη του κόσμου μέχρι να περάσουν αυτά τα χίλια χρόνια. Μετά το τέλος αυτών των 1000 ετών θα ξαναφεθεί ελεύθερος για μικρό όμως διάστημα

Εξ: Εδώ υπάρχει το εδάφιο από το οποίο οι χιλιαστές στήριξαν την γνώμη τους. Καθότι βλέπουμε, ο Σατανάς θα χάσει την πρώτη φορά και θα φυλακιστεί για χίλια χρόνια. Οι χιλιαστές υποστηρίζουν ότι αυτά τα χίλια χρόνια είναι ακριβής αριθμός και ότι ο Ιησούς θα βασιλεύσει σαν πραγματικός ανθρώπινος βασιλιάς του κόσμου. Η Ορθόδοξος Εκκλησία υποστηρίζει πως αυτά τα χίλια χρόνια είναι συμβολικά όπως και η βασιλεία αυτού του χρονικού διαστήματος και όχι ακριβώς αριθμητική, κάτι το οποίο φαίνεται παρακάτω με την πρώτη ανάσταση. Παρόλα αυτά από ότι μας λέει ο Ιωάννης ο Σατανάς θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος για την τελική μάχη του Αρμαγεδδών.
http://www.geocities.com/pistos_anonymos/gr/iNDEX.htmL

helen

19/09/2005, 16:10:18
quote:
Πάντως παιδιά,χθές μια εγκυρη εφημερίδα έγραψε πως ο Τασος Παπαδοπουλος(πρόεδρος της Κύπρου)προσανατολίζεται στο να ασκήσει βέτο,θα ζητήσει όμως πρώτα την άδεια του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας.Καταλαβένεται τι έχει να γίνει έτσι και το κάνει,οι σχέσεις του Ελληνισμού με τους Τούρκους θα φτάσουν σε πλήρες αδιέξοδο μέσα στις επόμενες εβδομάδες,και τότε...
Οσο για τη Γερμανία,ας περιμένουμε να δούμε ποιός θα κυβερνήσει τελικά γιατί τώρα βρισκονται σε αδιέξοδο.

22, άμα βάλει η Κύπρος βέτο αντί για εμάς τους Ελλαδίτες, θέλουμε χοντρό φασκέλωμα.

kyriakopoulosΜέλος
19/09/2005, 17:01:36
ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 1/Α1.Ο ΘΕΟΣ....ΕΠ`ΕΣΧΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΛΑΛΗΣΕΝ ΗΜΙΝ ΕΝ ΥΙΩ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣ.ΠΑΥΛΟ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΣΧΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Η.Ι.Χ.ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΩΝ.Α ΠΕΤΡΟΥ 1/Α20.Ο ΟΠΟΙΟΣ (ΙΗΣΟΥΣ)ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΔΕ ΕΠ`ΕΣΧΑΤΟΥ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΧΡΟΝΟΙ.Η ΧΙΛΙΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ΄΄ΔΕΜΕΝΟΣ ΄΄ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ(ΑΠΟΚ.20/7-8)ΣΥΝΑΓΑΓΕΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ Τ Ο Ν ΠΟΛΕΜΟΝ.ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.1000 ΕΤΗ ΩΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΣ 1000 ΕΤΗ.
17/08/2010, 01:38:20
The Sorcerer's Apprentice

Παίζουν: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Monica Bellucci, Toby Kebbell.

"Μπαλτάζαρ Μπλέικ είναι ο αρχιμάγος στο σημερινό Μανχάταν και προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από τη νέμεσή του, τον Μάξιμ Χόρβαθ .
Ο Μπαλτάζαρ δεν μπορεί να τα καταφέρει ολομόναχος, κι έτσι παίρνει υπό την προστασία του τον Ντέιβ Στάτλερ, ένα φαινομενικά ασήμαντο νεαρό που μοιάζει να έχει κρυφά ταλέντα.
Ο μάγος προσφέρει στον διστακτικό μαθητή του ένα εντατικό σεμινάριο στην τέχνη και την επιστήμη της μαγείας και μαζί, αυτοί οι δύο αταίριαστοι συνεργάτες αγωνίζονται να σταματήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις"
.

The Sorcerer's Apprentice

Από το trailer φαίνεται ενδιαφέρων ταινία, τουλάχιστον για να περάσεις 2 ώρες ευχαρίστα, τώρα θα ξέρουμε καλύτερα όταν την δούμε…

19/08/2010, 13:00:56
Από το τρέιλερ μου φάνηκε κι εμένα ενδιαφέρουσα ταινία οπότε σκέφτομαι ότι τον χειμώνα έχω να ψάξω για πολλές ταινίες που θα με περιμένουν να τις δω...

In anticipation of my resurrection...

16/02/2011, 05:42:03
Την είδα απόψε. Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε, τουναντίον την αξιολογώ ως πολύ μέτρια ταινία που δεν θα ξανάβλεπα. Εντάξει έχει ωραία εφέ, αλλά σαν υπόθεση είναι προβληματική, η δομή και η συνοχή της ταινίας μπάζει, και γενικά είναι αρκετά παιδική, απλοϊκή και σε σημεία αφελής.

Επιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται "πότε θα τελειώσει" και να βαριέται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας. Αυτό δυστυχώς μου λέει πολλά. Το ισχυρό cast με Νίκολας Κέιτζ και τη Μόνικα η οποία παίζει ελάχιστα, δεν επαρκεί για να διασώσει την ταινία από τη γενικότερη μετριότητα. Με άλλες σε παρόμοιο στιλ έχω διασκεδάσει περισσότερο...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

MasvidalΜέλος
16/02/2011, 14:48:03
Άλλη μια μετριότητα απο τον Νίκολας -βαριέμαι που ζώ- Κέιτζ.
Όπως επίσης και το "Season of the Witch".Καλή η θεματολογία αλλά στην "εκτέλεση" πάσχει.
treptolemusΜέλος
04/03/2011, 18:10:07
Πρόσφατα την είδα κ πολύ σωστά λέτε στο μέτρια τη τοποθετώ.
Ο Cage όμως είναι καλός ηθοποιός, τουλάχιστον έτσι τον αξιολογώ εγώ
αφού έχει πολλές ταινίες στο ενεργητικό του. Το έψαξα μια φορά
και διαπίστωσα -με βοήθεια από youtube - τρεηλερ από έργα που δε
τα ήξερα καν -b-movies και βάλε, μπορούν χαρακτηριστούν!!
Δεν είναι στη περίπτωση ηθοποιού που θα κάνει κακές ταινίες
και θα τον στιγματίσει έτσι ώστε να επηρεαστεί η πορεία του, όπως
σίγουρα σε άλλους. Συνεχίζει και είναι στη σκηνή.

many questions, tiring answers

05/03/2011, 16:25:25
Ωραία ταινιούλα,μου άρεσε επειδή πολύ απλά δεν περίμενα να δώ κανένα αριστούργημα αλλά μια απλή ταινία δράσης.Οταν δεν έχεις υψηλές προσδοκίες για κάτι τότε το βλέπεις όπως είναι,περίπου δηλαδή .

12/03/2011, 11:45:22
quote:
Masvidal

Όπως επίσης και το "Season of the Witch".Καλή η θεματολογία αλλά στην "εκτέλεση" πάσχει.

Είδα πρόσφατα και το "Season of the Witch" και μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όσο εξαιρετική ιδέα ήταν άλλο τόσο μέτρια ήταν και η εκτέλεση. Κρίμα για τον Cage και περισσότερο κρίμα για τον ίδιο τον κινηματογράφο που αφήνει ωραίες ιδέες να χαραμίζονται βουλιάζοντας στο βάλτο της μετριότητας.

Lost in Necropolis

La ville de la mort