ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -

- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -

PREDATOR60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
noragiaΝέο Μέλος
05/10/2009, 16:34:46
Αγαπητέ allzzaro, έχω ξεκινήσει και διαβάζω καθημερινά τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας μεταφέρεις από τις γνώσεις σου(έχω διαβάσει περίπου 30 σελίδες για την ώρα).Θα ήθελα να σε ρωτήσω πάρα πολλά πράγματα, αλλά θα ξεκινήσω με ένα από αυτά για να μη σε ζαλίζω.Ποιά είναι η γνώμη σου για τα ανθοϊάματα μπαχ(δεν ξέρω αν έχει γίνει απαντηθεί πρωτύτερα και δεν πρόλαβα να το διαβάσω).Ευχαριστώ
07/10/2009, 21:30:44
quote:
Ποιά είναι η γνώμη σου για τα ανθοϊάματα μπαχ(δεν ξέρω αν έχει γίνει απαντηθεί πρωτύτερα και δεν πρόλαβα να το διαβάσω).Ευχαριστώ

Καμμία μέθοδος θεραπείας δεν θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι άχρηστη.
Ακόμα και αν η τεχνική τους ανάγεται χιλιάδες χρόνια πρίν, ακόμα και αν σήμερα θεωρούνται απαρχαιομένες παρόλα αυτά απαιτούν τον σεβασμό μας.
Στην προκειμένη περίπτωση τα ανθοιάματα αυτά δεν έχουν κάποια σχέση με την αρωματοθεραπεία οπως νομίζουν ορισμένοι καθ`οτι πίνονται.
Ο δημιουργός τους ο Αγγλος Dr.Edward Bach το 1930 όπου στην προσπάθεια του να βρεί κάποια μορφή θεραπείας για ψυχολογικές και συναισθηματικές διαταραχές, βασιζόμενος στην ομοιοπαθητική αλλά και σε πανάρχαιες μορφές θεραπείας όπου χρησιμοποιούν ως υπόβαθρο φιλοσοφικές αντιλήψεις περί φυσικών νόμων, εκχύλισε άνθη βοτάνων με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται σε αυτούς τους φυσικούς νόμους.
Γνωρίζοντας λοιπόν οτι κάθε κατάσταση στο σύμπαν έχει μια θετική και μια αρνητική πλευρά, τη συσχέτισε με τη δυνατότητα να αντιστρέψει την κακή διανοητική και ψυχολογική πλευρά ενός ασθενούς στην αντίθετη την καλή αλλάζοντας την παρεκκλίνουσα κατάσταση με την οποία σχετίζεται.
Ετσι λοιπόν εκχύλισε τις θεραπευτικές ουσίες των βοτάνων επιπλέοντας τους σε απεσταγμένο νερό και Φώς, έτσι ώστε να έχουν τις δύο μεγάλες δυνάμεις της Φύσης μία απο την επάνω πλευρά και μία απο κάτω.
Φώς και Υδωρ διύλιζαν τις φαρμακευτικές ουσίες οπου τις διατηρούσε σε μπράντυ..

Εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει ενας τέτοιος τρόπος εκχύλισης τον οποίο και χρησιμοποιώ προσωπικά.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτή η μέθοδος δεν είναι κατανοητός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις περισσότερες φαρμακευτικές ουσίες των βοτάνων καθότι ο τρόπος λειτουργίας τους είναι βασισμένος σε νόμους υπέρτατης αντίληψης μην κατανοητούς σε εμάς.
Ισως η ιδέα και μόνο οτι λαμβάνουμε ενα τέτοιο παρασκεύασμα να εχει ευεργετικές δράσεις οπως ακριβώς ενα ``εικονικό φάρμακο``.

noragiaΝέο Μέλος
09/10/2009, 16:30:36
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.
Βρίσκομαι σε μια περίοδο αναζήτησης,μετά από πολλά χρόνια καταχρήσεων (στα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια) αποφάσισα να φροντίσω λίγο τον εαυτό μου.Έκοψα εδώ και 6 μήνες το τσιγάρο, καλά τα ξενύχτια τα ξέχασα κιόλας πως ήταν,και αλκοόλ δεν αντέχω πλέον να πιω, άντε κανενα δυο ποτήρια κρασί.Το μόνο που δεν καταφέρνω να κόψω είναι το άγχος για τη δουλειά κυρίως και για το πότε θα γίνω επιτέλους μάνα!
Διαβάζω για τα βότανα όλα αυτά τα χρήσιμα που γράφεις,την ψάχνω να φτιάξω δικά μου φυτικά καλλυντικά προϊόντα, μου είπαν για τα ανθοϊάματα αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικη ,παρόλα αυτα παρήγγειλα 2 διαφορετικά, εκλεισα να κάνω σεμινάρια ρεϊκι(αυτό πως σου ακούγεται?)
και γενικά νιώθω σαν σχολιαρόπαιδο, είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά και μπερδεμένη, νιώθω ότι δεν ανήκω πλέον στην πόλη ούτε στο διαμέρισμα που μένω. Κάνω συζητήσεις με τον άντρα μου για να φανταστεις για να πάμε να μείνουμε σε μια φάρμα(δεν ξέρω ακόμα αν είναι εφικτό) αλλά εγώ έχω αρχίσει να ονειρεύομαι βοτανόκηπους άλογα βιολογικές καλλιέργειες και διάφορα τέτοια.
Δεν συνηθίζω να γράφω σε forums,είναι η πρώτη μου φορά, ήθελα απλά να μοιραστώ τις ανησυχίες και τις σκέψεις μου.
Να ξέρεις ότι έχω ξεκινήσει και κρατάω σημειώσεις και αρχεία για πολλά από αυτά που γράφεις και συνεχίζω...Για το θέμα της διατροφής ακολουθώ πολλές συμβουλές σου ,λίγο στη γυμναστικη εχω ένα θέμα, το μυαλό θέλει το σώμα δεν υπακούει αλλά που θα παει θα μπω σε ενα προγραμμα...
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!!
Και πάλι ευχαριστώ
09/10/2009, 23:40:11
quote:
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη!!!

Αγαπητή φίλη.
Μετά τα ``τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια`` αποφάσισες να μυηθείς στο ρέικι και να γίνεις αγρότισσα.
Στο τέλος ομως αναφέρεις κάτι το σημαντικό οτι ``το μυαλό θέλει το σώμα δεν υπακούει``.

Η συμβουλή μου.
Ασε τα ρέικι και τις φάρμες.
Η φυσική σου κατάσταση είναι για κλάματα.
Διόρθωσε τη διατροφή σου και κοίτα να διορθώσεις και τη φυσική σου κατάσταση.

Stavros_13Μέλος
17/11/2009, 21:48:10
allzaro@....kai ta sxetika isxiei akoma?? Exo xasei kai to til sou kiolas giati exasa kai to kin mou...

Mantepse poios se anaziti.....O Stavros eimai apo Athina. Piga telika Norvigia kai eimai 3 mines eidi edo. Den eixa katholou xrono gia na pernaga apo ekei kai eixa xasei ola sou ta stoixeia. Elpizo na pernas kala kai steile mou pm i den thimame pos doulevei edo gia na milisoume meso msn pali an einai.

to mail mou einai litsos(kato pavla)the(kato pavla)wrestler(papaki)hotmail(teleia)com. to egrapsa etsi gia na min vgainei sto search to google.

Opote exeis xrono steile mou edo....Exo epanelthi me ena soro nees erotiseis hehe

Edited by - Stavros_13 on 17/11/2009 21:50:18

Stavros_13Μέλος
21/11/2009, 13:30:54
Dying Incubus Καλημερα. Ειχα πολυ καιρο να γραψω και ξεχασα να βαλω τους ελληνικους χαρακτηρες.Δυστηχος ή ευτηχος ειχα αγγλικο πληκτρολογιο με τους ελληνικους χαρακτηρες να φενονται και δεν χρειαστηκα να αλλαξω γιατι οι Νορβηγικοι χαρακτηρες ειναι 3 περισσοτερα γραμματα που τα εμεθα που βρισκονται και ετσι δεν αλλαξα.

Απλα ηθελα να σε ρωτησω αν στο μυνημα που μου εστειλες στο ΘΕΜΑ που εκλεισε ενουσες οτι μπορω να συνεχισω να γραφω εδω ή μεταφερθηκε το ΠΟΣΤ μου αλλου??

Τελος ξερεις αν ο ''Allzaro" ειναι ενεργος χρηστης ή εχει σταματησει??
Ευχαριστω και παλι.

Σταύρος.

25/11/2009, 18:18:52
Φίλε Stavros_13, στο θέμα Απάντηση στο θέμα "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2" το οποίο κλείδωσα, σου ανέφερα ότι η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε αυτό εδώ το θέμα.
Άλλωστε, είχες καταθέσει κι εδώ το μήνυμα σου απευθυνόμενος στον allzzaro.

Εάν κλικάρεις τον τίτλο του πραπάνω θέματος θα δεις ότι το μήνυμα σου δε μεταφέρθηκε, έχει παραμείνει εκεί απλώς το θέμα έχει απενεργοποιηθεί.

Απ' όσο διαβάζω, ο allzzaro είναι ενεργό μέλος των Συζητήσεων και για την ακρίβεια είναι από τα παλαιότερα ενεργά μέλη.
Το γεγονός ότι δεν γράφει κάθε μέρα ενδεχομένως να οφείλεται σε κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις του, σε έλλειψη ελεύθερου χρόνου.

Μην ανησυχείς όμως, πιστεύω ότι σύντομα θα απαντήσει στο μήνυμα σου.

In anticipation of my resurrection...

Stavros_13Μέλος
26/11/2009, 01:14:27
Α οκ οποτε στελνω κανονικα εδω. Ενταξει το καταλαβα απλα μπερδευτηκα λιγο. Οσο για τον Αλλζαρο ενταξει επικοινωνησα μαζι του.
Θα περιμενω απαντηση του εδω για σχετικα με την υγεια θεματα.

Ευχαριστω,
Σταυρος.

quote:

Φίλε Stavros_13, στο θέμα Απάντηση στο θέμα "Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2" το οποίο κλείδωσα, σου ανέφερα ότι η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε αυτό εδώ το θέμα.
Άλλωστε, είχες καταθέσει κι εδώ το μήνυμα σου απευθυνόμενος στον allzzaro.

Εάν κλικάρεις τον τίτλο του πραπάνω θέματος θα δεις ότι το μήνυμα σου δε μεταφέρθηκε, έχει παραμείνει εκεί απλώς το θέμα έχει απενεργοποιηθεί.

Απ' όσο διαβάζω, ο allzzaro είναι ενεργό μέλος των Συζητήσεων και για την ακρίβεια είναι από τα παλαιότερα ενεργά μέλη.
Το γεγονός ότι δεν γράφει κάθε μέρα ενδεχομένως να οφείλεται σε κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις του, σε έλλειψη ελεύθερου χρόνου.

Μην ανησυχείς όμως, πιστεύω ότι σύντομα θα απαντήσει στο μήνυμα σου.

26/11/2009, 21:03:11
Dying_Incubus
quote:

Οκ Dying_Incubus. Επικοινωνήσαμε μέσω μαιλ.
Ευχαριστώ..

stayros

quote:
Θα περιμενω απαντηση του εδω για σχετικα με την υγεια θεματα.

Καλέ μου φίλε.
Βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής απο την αφυπηρέτηση.
Οι αναμενόμενες μεταρρυθμίσεις μου εχουν κλέψει την προσοχή.
Οσοι θέλετε να συζητηθεί ενα θέμα υγείας ή κάποιο αλλο θέμα μπορείτε να το θέσετε

27/11/2009, 10:16:28
Άντε ρε φιλε allzzaro και περιμένει μια βδομάδα ο άνθρωπος απάντηση....
Τοσο καλύτερος είμαι;...
28/11/2009, 09:43:34

28/11/2009, 20:06:59
Έλα μωρέ Dying Incubus,ένα αστειάκι... Το παρακολουθώ, το τόπικ, όμως, να ξέρεις...
NeCrOpHiLeΝέο Μέλος
10/12/2009, 09:14:39
Allzzaro, εδώ βλέπω έχεις δώσει απαντήσεις σε απίστευτα ερωτήματα, αρα το δικό μου το τόσο απλό πιστεύω το χεις για την πλάκα σου!
Είμαι 19 στα 20 και θέλω να ξεκινήσω χορτοφαγία και να σταματήσω ενδεχομένως και όλα τα ζωικής προέλυσης τρόφιμα, για λόγους υγείας, ευεξίας, λίγο για τη διατήρηση/απώλεια βάρους/λίπους και για λόγους όπως άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης των ζώων, κλπ.
Ξέρω άτομο που το κάνει εδώ και χρόνια και είναι μια χαρά, μου λένε όμως κάποιοι οτι αν το κάνω μακροχρόνια θα έχω πρόβλημα γιατί θα λείπουν θρεπτικά στοιχεία απ τον οργανσιμό μου. Λέω να χρησιμοποιώ παράλληλα πρωτείνη σόγιας σε σκόνη για συμπληρωματικό και ενδεχωμένως και κάποιο άλλο φυσικό οργανικό συμπλήρωμα.
Προτείνεις να ξεκινήσω τη νέα μου διατροφή? Υπάρχει κάτι βασικό που πρέπει να προσέχω? Υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να κάνω... εννοώ να συμπεριλάβω κάποια ζωικα στη διαροφη μου όπως ψάρι, αυγό η γάλα?

Υ.Γ. Εννοείται οτι αν τελικά το κάνω θα δίνω μεγαλύτερη έμφαση στο να έχω μεγαλύτερη ποικιλία στη -μη ζωικη- διατροφή μου!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!

15/12/2009, 23:15:33
quote:
Προτείνεις να ξεκινήσω τη νέα μου διατροφή? Υπάρχει κάτι βασικό που πρέπει να προσέχω? Υπάρχουν εξαιρέσεις που πρέπει να κάνω... εννοώ να συμπεριλάβω κάποια ζωικα στη διαροφη μου όπως ψάρι, αυγό η γάλα?

Αυτό είναι στην κρίση σου φίλε μου..
Εχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο.
Εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα, δική σου είναι η απόφαση δικές σου και οι ευθύνες.
Πρίν αποφασίσεις να το κάνεις καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις γιατί το κάνεις.

ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡΝέο Μέλος
16/12/2009, 10:16:38
allzzaro,

Σε κάποιο σημείο αποτρέπεις τη χρήση γάλακτος σε ενήλικες αλλά σε κάποιο άλλο προτείνεις γιαούρτι.

Είναι λογικό, αυτό που λες, και στη φύση κανένα ζώο όταν ενηλικιώνεται δεν πάει να πιεί γάλα από την μάνα του, μόνο ο άνθρωπος πίνει γάλα. Καταλαβαίνω ότι το γάλα στο παιδί πρέπει να ελαττώνεται σταδιακά και να καταργείται όταν το παιδί βγάλει τα δόντια του, τα δόντια δείχνουν ότι πρέπει να μασά τη τροφή. Από αυτό προκύπτει ότι πρέπει να απέχει από όλα τα γαλακτοκομικά, εκτός από το ροκφόρ και το κεφίρ επειδή έχουν ένδυμα, αλλά και αυτά σε μικρές δόσεις. Ο ενήλικας μπορεί να πάρει μικρή ποσότητα γάλακτος, σαν φάρμακο, πχ συνδυασμός γάλακτος με σκόρδου, σκοτώνει τα παράσιτα.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

18/12/2009, 21:31:20
quote:
και στη φύση κανένα ζώο όταν ενηλικιώνεται δεν πάει να πιεί γάλα από την μάνα του, μόνο ο άνθρωπος πίνει γάλα.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το γάλα φίλε μου.
Συμβαίνει με τα πάντα.
Ολα τα φρούτα και ολα τα λαχανικά τα έχουμε καθ`ολη τη διάρκεια του χρόνου. Εχουμε ξεφύγει πλέον απο τους φυσικούς νόμους.
Ο άνθρωπος μπορεί να φάει τα πάντα ισορροπημένα.
Κάποιες τροφές με μεγάλες ποσότητες πρωτείνης ή τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη θα πρέπει να μειώνονται κατά πολύ σε μεγάλες ηλικίες.
Βέβαια οι καιροί έχουν αλλάξει...
Στον 21ο αιώνα η βιολογική ηλικία ενός μεσήλικα με την ηλικιακή αποκτά ολο και μεγαλύτερη διαφορά.
Ετσι λοιπόν έχουμε σήμερα 60άρηδες που τρέχουν μαραθώνιο και μάλιστα με καλούς χρόνους έχουμε ποδηλάτες αξιοζήλευτους, έχουμε ορειβάτες, έχουμε κολυμβητές και ολοι αυτοί αθλούνται με ρυθμούς πρωταθλητών..

Σηκωθείτε λοιπόν απο κρεβάτια, καναπέδες, τρίκλινα, πολυθρόνες, σκαμπώ... http://www.menshealth.gr/today.general.6.8417.html

Αυτοί ολοι λοιπόν φίλε μου οπωσδήποτε και θα έχουν μια διαφορετική διατροφή σύμφωνα με τη βιολογική τους ηλικία..

21/12/2009, 17:36:10
quote:
Φίλε μου...
Πολύ συχνά μου αφήνουν στον κήπο μικρά νεογέννητα γατάκια 2-3 ημερών.

Φίλε μου allzzaro,
my captain,
να και κάτι που δεν μου έχεις πεί,ενώ γνωρίζεις την αδυναμία μου στις γάτες!!!
Πάντως ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟπου αναλαμβάνεις και τα μεγαλώνεις με ότι αυτό συνεπάγεται(γάλα,φάρμακα κ.λ.π.).
Μπράβο!!!

Παρακολουθώ που και που τα γραφόμενα,όχι πολύ πιστά γιατί όπως ξέρεις είμαι πιστή στα "...κολασμένα" είδη διατροφής... Πάντως σας θαυμάζω όλους σας που τόσο ένθερμα ασχολεισθε με το θέμα διατροφή!!!

Θα τα πούμε my captain...

Με φιλική διάθεση πάντα ... Καποδίστρια.

21/12/2009, 17:39:11
Α,και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!

Με φιλική διάθεση πάντα ... Καποδίστρια.

Edited by - kapodistria on 21/12/2009 17:43:30

22/12/2009, 20:23:17
Αγαπητή φίλη Καποδίστρια τις καλύτερες ευχές μου για τις Αγιες τούτες μέρες.

Ηταν μια φοβερή εμπειρία για εμένα, οχι πρωτόγνωρη φυσικά.
3 μικρά νεογέννητα το ενα μάλιστα , ενα γκρί , μισοπεθαμένο που κατά τύχη έπεσε η ματιά μου. Ηταν σε αθλία κατάσταση.
Η μοίρα του ήταν κάποιος να το πετάξει μαζί με τα αλλα χωρίς να ραγίσει η καρδιά του, τα βρήκα εγώ και ο Θεός έστειλε την wiz που τα υιοθέτησε.
Σήμερα αυτή η γκριζούλα που ήταν καταδικασμένη να μην δούν τα μάτια της τον κόσμο ζεί σε ενα υπέροχο σπίτι με υπέροχους ανθρώπους.
Ο Θεός να σε έχει καλά καλή μας wiz.. Χρόνια πολλά και σε εσένα και στους δικούς σου

anafiΝέο Μέλος
03/01/2010, 02:11:32
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ..
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ?
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΠΜ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!