- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σε "πιάνω",νομίζω!!
Θέλεις να κρατήσεις ανοικτούς τους "ασκούς",δια την εκμαίευσιν περαιτέρω "ομολογιών",'ετσι?
Δίκοπο το knife φίλε.
Απο την μια θέλεις να ακούσεις και απο την άλλη πρέπει να υποστείς την εγκεφαλική ανεπάρκεια.
Αρα είναι μάλλον θέμα "αντοχής"!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αίολε
Σε "πιάνω",νομίζω!!

quote:
Δεν υπαρχει ζωντανο ον που να μη αποζηταει να ανηκει καπου,αλλοι σε ομαδες αιωνια ταλαιπωρων(βλεπε χριστιανους και παοκτζηδες{οχι που νομιζες οτι ξεφυγες μασεντονα})αλλοι σε
ομαδες μεγαλοιδεατων αλλος απλα σε ενα φορουμ!
Σας είναι τόσο δύσκολο να δεχθείτε ότι υπάρχουν και άνθρωποι ανένταχτοι έτσι?
Θεωρείτε πώς ο κόσμος κινείτε στην δική σας περιορισμένη "φούσκα" αντίληψης.
Είναι για σας δύσκολο να καταλάβετε πώς υπάρχουν άτομα με ευρύτερη αντίληψη απο την δική σας και δεν "ανήκουν" πουθενά!
Δεν υπάγονται σε θρησκείες,οπαδικές ομάδες,κοινωνικές σέχτες,πολιτικά κόματα,ιδεολογίες κ.λ.π.
Είναι πραγματικά ελεύθερα άτομα.Η ελευθερία νοείται στο πνεύμα,στην σκέψη,στην παραδοχή και στην απόρριψη ταυτόχρονα των πάντων!
Τα άτομα αυτά δεν εντάσσονται πουθενά και δεν προσκυνάνε κανέναν και τίποτα.
και τέτοια άτομα,σαφώς δεν είστε εσείς!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και ότι όσοι λογαριασμοί αρέσκονται στη συκόφαντία, πρέπει επίσης να γίνουν delete όπως ο ακριβώς έγινε ο Deva Paradino μέσα σε μία-δύο μέρες;(χωρίς να έχει διαπράξει συκοφαντία βέβαια)
Ενδιαφέρον παράδειγμα... Για θέματα συκοφαντίας, ένα παράδειγμα που δεν έχει σχέση με συκοφαντία "βέβαια", και ανεσύρθει από μία εποχή αρκετά(έως πολύ) παλιά, κατά την οποία δε συμμετείχες μάλιστα στα Forums Dr Jekyll Mr Hyde! ![]()
![]()
"Ηρέμησε" πάντως. Καλά σου λέει ο Αίολος.
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό ώστε να εξαντλείται σε κάποιες απενεργοποιήσεις διπλών ή "περίεργων" λογαριασμών. Έχει προεκτάσεις -και πιθανές προεκτάσεις- οι οποίες θα μπορούσαν να απλωθούν και εκτός Forums. Εξάλλου υπάρχουν, όπως έχω καταλάβει, και συμμετέχοντες (εννοώ από τα "ευρύτερου πεδίου" -κανονικά- Μέλη των Συζητήσεων και όχι "ειδικού σκοπού") οι οποίοι μάλλον δε θα συμφωνούσαν με την οπτική σου περί "ευνόητων διαγραφών". Όπως, για παράδειγμα, ο IndustrialAngel. ![]()
Αίολε, αυτό: "υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που θέλω να σου πω. Στη συνέχεια όμως" δεν το είχα απευθύνει σε σένα αλλά στον zip, καθώς θυμάμαι!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
πραγματικά ελεύθερα άτομα.Η ελευθερία νοείται στο πνεύμα,στην σκέψη,στην παραδοχή και στην απόρριψη ταυτόχρονα των πάντων.

Edited by - koukou2 on 16/12/2011 14:32:45
quote:Το ξέρω, το ξέρω.Αίολε, αυτό: "υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που θέλω να σου πω. Στη συνέχεια όμως" δεν το είχα απευθύνει σε σένα αλλά στον zip, καθώς θυμάμαι!
Απλώς το περιμένω!

quote:
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό ώστε να εξαντλείται σε κάποιες απενεργοποιήσεις διπλών ή "περίεργων" λογαριασμών. Έχει προεκτάσεις -και πιθανές προεκτάσεις- οι οποίες θα μπορούσαν να απλωθούν και εκτός Forums
quote:Δεν συμμετείχα αλλά έχω διαβάσει τα γραπτά του εν λόγω κύριου (αυτά υπάρχουν ακόμα) και δεν μου άρεσε η διαγραφή του - κανενός αξιόλογου μέλους δε μ'αρέσει η διαγραφή.
Ενδιαφέρον παράδειγμα... Για θέματα συκοφαντίας, ένα παράδειγμα που δεν έχει σχέση με συκοφαντία "βέβαια", και ανεσύρθει από μία εποχή αρκετά(έως πολύ) παλιά, κατά την οποία δε συμμετείχες μάλιστα στα Forums Dr Jekyll Mr Hyde!
quote:
"Ηρέμησε" πάντως. Καλά σου λέει ο Αίολος. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό ώστε να εξαντλείται σε κάποιες απενεργοποιήσεις διπλών ή "περίεργων" λογαριασμών. Έχει προεκτάσεις -και πιθανές προεκτάσεις- οι οποίες θα μπορούσαν να απλωθούν και εκτός Forums. Εξάλλου υπάρχουν, όπως έχω καταλάβει, και συμμετέχοντες (εννοώ από τα "ευρύτερου πεδίου" -κανονικά- Μέλη των Συζητήσεων και όχι "ειδικού σκοπού") οι οποίοι μάλλον δε θα συμφωνούσαν με την οπτική σου περί "ευνόητων διαγραφών". Όπως, για παράδειγμα, ο IndustrialAngel
Οκ
Για να δούμε ποιος θα κουραστεί πιο σύντομα...
ΥΓ: Θα ήθελα ο λογαριασμός Pantelis να συνεχίσει την συμμετοχή του, εφόσον συνεχίσει την συμπεριφορά που έδειξε κατα την εμφάνισή του (και η οποία ήταν επιοικοδομητική για το φόρουμ).
Οι οποιαδήποτε τρολ λογαριασμοί όμως, σε όποιον και αν ανήκουν, πρέπει να κλείσουν.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/12/2011 15:06:24
quote:
Οι οποιαδήποτε τρολ λογαριασμοί όμως, σε όποιον και αν ανήκουν, πρέπει να κλείσουν.

«Γιάννη Γαρατζώτη,
Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να συνεχίσεις να μας λες αυτά που θες να πεις τέλος πάντων και να αφήσεις τις κοντρίτσες με τον Αίολο και τον Admin;»
Πιο κάτω, λες…
« Ε μα...με έχει σκάσει. Όλο κάτι θα πει και όλο με αφήνει να περιμένω»
Βλέποντας, το ανυπόμονο του χαρακτήρα σου, αλλά συνάμα την ευθυκρισία που σε χαρακτηρίζει με τα σχόλια που κάνεις, δεν μπορώ παρά να προσπαθήσω να σου εξηγήσω πως ακριβώς αντιμετωπίζω το όλο θέμα από την δική μου πλευρά.
Έτσι λοιπόν σου λέω πως, εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα αν συζητήσω το θέμα με τον τρόπο που εγώ αντιλαμβάνομαι σαν πιο σωστό.
Αντί δηλ να πω… κοιτάξτε η ΝΑ είναι μια φασιστική οργάνωση, που όπως καταλαβαίνεις, όλοι θα αντιδρούσαν άτσαλα και θα προσπαθούσαν να με στριμώξουν στη γωνία, εγώ είπα… ας το συζητήσουμε…
Να δούμε πρώτα τι είναι ο φασισμός, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του , αν συμφωνούμε ή όχι με αυτό το πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια να εξετάσουμε αν και αν ναι, ποια κοινά χαρακτηριστικά έχει με τη ΝΑ.
Τι πιο σωστό , καλοπροαίρετο και λογικό θα μπορούσα να κάνω ?
Παρ όλη όμως την καλή μου διάθεση, κανείς δεν δέχτηκε να ερευνήσει, το τι είναι η ΝΑ, κατ αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να μου πεις γιατί ?
Όπως φάνηκε κατόπιν, από τα λεγόμενα του Νικόμαχου… «Ανοιξε ένα τόπικ για ψηφοφορία των μελών [απο ενα αριθμο μηνυματων και πάνω για λόγους εγκυρότητας] με το ερώτημα της παραμονής του μέλους γαρατζώτης γιαννης στο φόρουμ και πράξε ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Τι το πιο δημοκρατικό?»
και από τη μη ύπαρξη αντίδρασης στα λεγόμενά του, από άλλα μέλη του φόρουμ πως, πολύ σωστά συμπεραίνω ότι, η πλειονότητα των συνομιλητών, ουδόλως και ουδέποτε έχουν προβληματιστεί με το τι είναι Δημοκρατία και το τι είναι Φασισμός.
Να σου εξηγήσω γιατί το λέω αυτό… τα δημοψηφίσματα, όπως επίσης και τα γκάλοπ κοινής γνώμης, αποτελούν καλό και χρήσιμο εργαλείο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος. Δεν μπορούν όμως να διεξαχθούν στηριγμένα επάνω σε αντιδημοκρατικά ερωτήματα. Δεν μπορούν δηλαδή να θέσουν ερωτήματα του τύπου… να διωχθούν από την Ελλάδα οι νάνοι, οι έγχρωμοι, όσοι είναι στις φυλακές, όσοι είναι μουσουλμάνοι και γενικότερα όλοι όσοι ανήκουν σε μειοψηφίες.
Το δημοκρατικό πολίτευμα, σαν κύριο χαρακτηριστικό του έχει…την προστασία των μειονοτήτων , είτε αυτοί είναι άνθρωπο είτε είναι ιδέες.
Γι αυτό το λόγο είναι που… επιτρέπει την ύπαρξη ακόμα και άκρως αντιδημοκρατικών ομάδων, αρκεί να μη παραβαίνουν στη πράξη, τους νόμους και το σύνταγμα.
Για το λόγο αυτό και στα σύγχρονα δημοκρατικά μας πολιτεύματα, δεν έχουμε τον θεσμό του εξοστρακισμού. Αυτόν δηλαδή που εμπνεύστηκε να εφαρμόσει ο Νικόμαχος, στο φόρουμ.
Ούτε κουβέντα βέβαια, από μεριάς του Νικόμαχου , για την εγκυρότητα ενός τέτοιου δημοψηφίσματος, σε σχέση με το ποσοστό αποχής που θα είχε από τα μέλη του φόρουμ. Αυτόν τον ενδιέφεραν μόνο οι καταδικαστικοί ψήφοι.
Η όλη πρότασή του λοιπόν δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά, αυτό που αποκαλείται…δικτατορία της ψήφου.
Και όμως γι αυτόν… «Τι το πιο δημοκρατικό?». Τάσο του κόφτει…τόσα λέει, όπως λέει και ο σοφός λαός.
Έλα τώρα Industrial Angel στην θέση μου και πες μου τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, παρά να τσιγκλήσω τα αντανακλαστικά των φορουμιστών, για να αποδειχτεί περίτρανα, η ασχετοσύνη και το κακοπροαίρετο των συνομιλούντων (?) στο θέμα μας.
Ποτέ δεν είχαν πολιτικούς (όχι κομματικούς) προβληματισμούς και παρ όλα αυτά απαιτούσαν απαντήσεις σε ένα θέμα που άπτεται άμεσα της πολιτικής.
Το τελευταίο το λέω επειδή, όπως θα κατάλαβες μετά από αυτά που εισήγαγε ο παντελής στο θέμα, (πράξη βίαιη, για την οποία δεν συμφωνώ), η ΝΑ έχει πολιτική θέση, αν και προς τα έξω βγάζει εντελώς αντίθετο χαρακτήρα.
Για τη ΝΑ το ‘χρήσιμο’ προηγείται της αλήθειας. Έτσι θα τους δούμε να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την δημοκρατία , άσχετα αν την θεωρούν σαν ένα από τα χειρότερα πολιτεύματα.
Λυπηρό πράγμα, αλήθεια, η χρησιμοθηρία . Αν η αλήθεια μας βολεύει, τότε είναι χρήσιμη. Αν όχι, την κρύβουμε…
Στη ΝΑ, έχουν κάνει επιστήμη την παραχάραξη της αλήθειας. Παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο και αντιστρόφως. Στα χέρια τους η αλήθεια δέχεται τα μεγαλύτερα πλήγματα και περνάει τις μεγαλύτερες και φοβερότερες δοκιμασίες. Οι αλήθειες παραχαράσσονται, αλλοιώνονται, διαστρεβλώνονται με τέτοιο ύπουλο τρόπο ώστε, να παραπλανιούνται και οι πλέον ειδικοί και αρμόδιοι.
Αυτού του είδους η παραχάραξη, αποτελεί και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ιστορίας και της ανθρωπότητας, γιατί απ αυτό ξεκινούν όλα τα μετέπειτα κακά.
Όπου απουσιάζει η αλήθεια, εκεί θρονιάζεται η διαστροφή και η καταστροφή.
Αν κάποιος τολμήσει να τους αποκαλύψει, αφορίζεται και διώκεται και ας είναι άνθρωπος γνήσιος και αληθινός. Τον χτυπάνε με μανία, όλοι οι ‘πάτρωνες’ της αλήθειας και του πολιτισμού.
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθούν οι διωγμοί και οι εγκλεισμοί σε στρατόπεδα εργασίας, όλων όσων ήταν αντίθετοι με το ναζιστικό ιδεώδες στην προπολεμική Γερμανία.
Ο Ναζισμός , πάντως, προερχόμενος και αυτός από τη Θεοσοφική Εταιρεία, δεν ήταν μόνο ένα κοινό πολιτικό κίνημα εθνικισμού, αλλά και μια αποκρυφιστική θρησκεία. Η πορεία μου, μέσα από τη ΝΑ, μου έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβω πως όλοι όσοι αγνοούν και τη θρησκευτική πλευρά του ναζισμού, είναι πολύ φυσικό να αποτυγχάνουν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο ολοκληρωτικά.
Αν μελετήσουμε τον ναζισμό μόνο από πολιτική, ιστορική ή κοινωνιολογική πλευρά, θα παραμείνουν με πολλές ερωτήσεις αναπάντητες.
Τα ναζιστικά εγκλήματα μπορούν να εξηγηθούν μόνο στη βάση πως οι ναζί εγκληματίες ήταν αληθινοί πιστοί και έτσι μπορούσαν να περάσουν την ευθύνη των δικών τους πράξεων σε μια ανώτερη εξουσία ή και στον ίδιο τον Θεό.
Ομοίως και την ΝΑ θα πρέπει να την εξετάσουμε από όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς της, για να έχουμε μια αληθινή κατανόηση του φαινομένου…
Όποιος δεν βλέπει έτσι το θέμα, θεωρώ πως, είναι λάθος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως, εγώ θα επιτεθώ εναντίον του αλλά δεν πρόκειται να συνεργαστώ και μαζί του. Αυτός τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με βλέπετε, μέσα στο φόρουμ, να συνεργάζομαι και με τα άλλα μέλη που αποχώρησαν από τη ΝΑ.
Για μένα το θέμα , δεν είναι να βγάλουμε στη φόρα φωτογραφίες και παρόμοια ντοκουμέντα για να καταδείξουμε τι αληθινά είναι η ΝΑ, αλλά να σχολιάσουμε όλο το ιδεολογικό υπόβαθρο που της επιτρέπει να γίνει αυτό που πραγματικά είναι.
Άντε, να δούμε τώρα, μετά από όλα όσα έγιναν, θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε το θέμα ή θα αρχίσουν οι ίδιες κοκορομαχίες, στις οποίες, ως συνήθως, πρυτανεύει η χαζομάρα και ο παραλογισμός. Άντε να δούμε…
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:
Βλέποντας, το ανυπόμονο του χαρακτήρα σου, αλλά συνάμα την ευθυκρισία που σε χαρακτηρίζει με τα σχόλια που κάνεις, δεν μπορώ παρά να προσπαθήσω να σου εξηγήσω πως ακριβώς αντιμετωπίζω το όλο θέμα από την δική μου πλευρά.
Ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό και ευχαριστώ που επιτέλους με άκουσες.
quote:
Αντί δηλ να πω… κοιτάξτε η ΝΑ είναι μια φασιστική οργάνωση, που όπως καταλαβαίνεις, όλοι θα αντιδρούσαν άτσαλα και θα προσπαθούσαν να με στριμώξουν στη γωνία, εγώ είπα… ας το συζητήσουμε…
Να δούμε πρώτα τι είναι ο φασισμός, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του , αν συμφωνούμε ή όχι με αυτό το πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια να εξετάσουμε αν και αν ναι, ποια κοινά χαρακτηριστικά έχει με τη ΝΑ.
Τι πιο σωστό , καλοπροαίρετο και λογικό θα μπορούσα να κάνω ?
Υποτίθεται ότι το τι είναι φασισμός είναι κοινός τόπος, κοινή γνώση.
quote:
Παρ όλη όμως την καλή μου διάθεση, κανείς δεν δέχτηκε να ερευνήσει, το τι είναι η ΝΑ, κατ αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να μου πεις γιατί ?
Όπως φάνηκε κατόπιν, από τα λεγόμενα του Νικόμαχου… «Ανοιξε ένα τόπικ για ψηφοφορία των μελών [απο ενα αριθμο μηνυματων και πάνω για λόγους εγκυρότητας] με το ερώτημα της παραμονής του μέλους γαρατζώτης γιαννης στο φόρουμ και πράξε ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Τι το πιο δημοκρατικό?»
και από τη μη ύπαρξη αντίδρασης στα λεγόμενά του, από άλλα μέλη του φόρουμ πως, πολύ σωστά συμπεραίνω ότι, η πλειονότητα των συνομιλητών, ουδόλως και ουδέποτε έχουν προβληματιστεί με το τι είναι Δημοκρατία και το τι είναι Φασισμός.
Να σου εξηγήσω γιατί το λέω αυτό… τα δημοψηφίσματα, όπως επίσης και τα γκάλοπ κοινής γνώμης, αποτελούν καλό και χρήσιμο εργαλείο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος. Δεν μπορούν όμως να διεξαχθούν στηριγμένα επάνω σε αντιδημοκρατικά ερωτήματα. Δεν μπορούν δηλαδή να θέσουν ερωτήματα του τύπου… να διωχθούν από την Ελλάδα οι νάνοι, οι έγχρωμοι, όσοι είναι στις φυλακές, όσοι είναι μουσουλμάνοι και γενικότερα όλοι όσοι ανήκουν σε μειοψηφίες.
Να το ξεκαθαρίσω για νιοστή φορά. ΚΑΝΕΝΑΣ στο φόρουμ δε θέλει να μην επιτραπεί σε κάποιον να εκφράσει την άποψή του. Ούτε εγώ, ούτε ο Αίολος που έχασε την ψυχραιμία του(εν μέρει δικαιολογημένα) και σε πήρε στο ψιλό, ούτε οι διαχειριστές. Αν κάποιος θελήσει να το κάνει θα βρει την κοινότητα απέναντί του.
quote:
Το δημοκρατικό πολίτευμα, σαν κύριο χαρακτηριστικό του έχει…την προστασία των μειονοτήτων , είτε αυτοί είναι άνθρωπο είτε είναι ιδέες.
Γι αυτό το λόγο είναι που… επιτρέπει την ύπαρξη ακόμα και άκρως αντιδημοκρατικών ομάδων, αρκεί να μη παραβαίνουν στη πράξη, τους νόμους και το σύνταγμα.
Για το λόγο αυτό και στα σύγχρονα δημοκρατικά μας πολιτεύματα, δεν έχουμε τον θεσμό του εξοστρακισμού. Αυτόν δηλαδή που εμπνεύστηκε να εφαρμόσει ο Νικόμαχος, στο φόρουμ.
Ούτε κουβέντα βέβαια, από μεριάς του Νικόμαχου , για την εγκυρότητα ενός τέτοιου δημοψηφίσματος, σε σχέση με το ποσοστό αποχής που θα είχε από τα μέλη του φόρουμ. Αυτόν τον ενδιέφεραν μόνο οι καταδικαστικοί ψήφοι.
Η όλη πρότασή του λοιπόν δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά, αυτό που αποκαλείται…δικτατορία της ψήφου.
Και όμως γι αυτόν… «Τι το πιο δημοκρατικό?». Τάσο του κόφτει…τόσα λέει, όπως λέει και ο σοφός λαός.
Ή απλώς κανένας δεν τον πήρε στα σοβαρά και απλώς δεν απαξιούσε να του απαντήσει καν. Στη δικιά μου περίπτωση ίσχυε ακριβώς αυτό. Νομίζω ότι η Αμαλία μπήκε στη διαδικασία να του απαντήσει.
quote:
Έλα τώρα Industrial Angel στην θέση μου και πες μου τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, παρά να τσιγκλήσω τα αντανακλαστικά των φορουμιστών, για να αποδειχτεί περίτρανα, η ασχετοσύνη και το κακοπροαίρετο των συνομιλούντων (?) στο θέμα μας.
Έχω έρθει. Δεν προσπαθώ να το παίξω "πάλιουρας" αλλά έχω "γράψει αρκετά χιλιόμετρα" στο φόρουμ. Με το Νικόμαχο έχω συγκρουστεί στο παρελθόν. Νομίζεις ότι επειδή είμαστε στο ίδιο φόρουμ θα συμφωνούμε κιόλας;
quote:
Ο Ναζισμός , πάντως, προερχόμενος και αυτός από τη Θεοσοφική Εταιρεία, δεν ήταν μόνο ένα κοινό πολιτικό κίνημα εθνικισμού, αλλά και μια αποκρυφιστική θρησκεία. Η πορεία μου, μέσα από τη ΝΑ, μου έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβω πως όλοι όσοι αγνοούν και τη θρησκευτική πλευρά του ναζισμού, είναι πολύ φυσικό να αποτυγχάνουν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο ολοκληρωτικά.
Και όμως πολλοί χρησιμοποιούν τον όρο "state paganism" για να περιγράψουν ακριβώς τη θρησκευτική φύση του Ναζιστικού καθεστώτος.
quote:
Για μένα το θέμα , δεν είναι να βγάλουμε στη φόρα φωτογραφίες και παρόμοια ντοκουμέντα για να καταδείξουμε τι αληθινά είναι η ΝΑ, αλλά να σχολιάσουμε όλο το ιδεολογικό υπόβαθρο που της επιτρέπει να γίνει αυτό που πραγματικά είναι.
Ωραία! Το δέχομαι! Θες να εκφραστείς έτσι!
quote:
Άντε, να δούμε τώρα, μετά από όλα όσα έγιναν, θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε το θέμα ή θα αρχίσουν οι ίδιες κοκορομαχίες, στις οποίες, ως συνήθως, πρυτανεύει η χαζομάρα και ο παραλογισμός. Άντε να δούμε…
Εύκολο είναι. Όταν σε τρολλάρει ο Νικόμαχος μην του απαντάς
Κυριολεκτικά μιλάω, η ευγενική συμπεριφορά σου και η προσπάθεια να είσαι αντικειμενικός
(και να μην αντιμετωπίζεις τους άλλους ως νεούδια που πρέπει περάσει καιρός για να τους δεχτούν)με αφοπλίζει,
Και θα με έκανε να πάρω στα σοβαρά το συγκεκριμένο φόρουμ έστω και μέτα από όσα συνέβησαν.
Ίσως αν υπήρχε αυτή η συμπεριφορά από την αρχή απέναντί μας, θα μπορούσα να γυρίσω πολύ εύκολα και να πω:''ok έκανα μεγάλο λάθος, συγνωμη''
Edited by - koukou2 on 17/12/2011 23:42:49
Σου δημιούργησα τόσα προβλήματα?
Χαρά μου!!!![]()
![]()
![]()
Αφού μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να σε φέρει σε αγχωτική κατάσταση,φαντάσου πόσο προσπελάσιμος είσαι!!
Ωραία δικαιολογία βρήκες,για να αποφύγεις να εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες.Σου φταίει η "δημοκρατία" του Νικόμαχου,έτσι?
Χαχα αστείος είσαι!!
Δεν θέλουμε κύριε να μας πείς τι είναι ο φασισμός και τι ο ναζισμός.Το γνωρίζαμε πριν ακόμη περπατήσεις στον πλανήτη!
Θέλουμε να μας πείς με ακρίβεια τα ενδόμυχα της οργάνωσης της ΝΑ.Και σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες "νηπιακής" σύνθεσης,να το αποφύγεις.
Ο Industrial δέχεται να εκφρασθείς μέσω...Κιριμπάτι και Βλαδιβοστόκ για να φθάσεις εδώ.Εγω όχι.
Θέλεις να κάνουμε δημοψήφισμα και για αυτό?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ότι αναγνωρίζω ότι δεν ξεκίνησα σωστά και ευγενικά και ήταν λάθος,
παρόλα αυτά η πρόθεση μου δεν είναι ούτε να τρολάρο ούτε να δημιουργώ προβλήματα
μπορώ να παραδεχτώ επίσης ότι η τότε κακή συμπεριφορά μου προερχόταν από κάποια συναισθήματα προσωπικά
και σίγουρα δεν χρωστούσαν σε τίποτα κάποιοι
άλλοι, όπως ο admin.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ σε όλα όσα έχουμε πει, άλλα σε αυτά που μπορεί να κάνω λάθος, τα αναλογίζομαι και προσπαθώ να επανορθώσω
(ελπίζω να μην το εισπράξει ως κίνηση αδυναμίας από πλευράς μου,αλλά ως κίνηση καλής προθέσεως)
Αν δεν μπορεί να το εισπράξει έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από πλευράς μου.
Οσα δικαιώματα σου δίνει εσένα η ελευθερία του λόγου,άλλα τόσα ακριβώς μου δίνει και εμένα.
Οταν λοιπόν,εκτοξεύεις βέλη,σηκώνω την επταβόϊον αμυνόμενος!
Και ανταποδίδω,φυσικά!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
stiv
(ελπίζω να μην το εισπράξει ως κίνηση αδυναμίας από πλευράς μου,αλλά ως κίνηση καλής προθέσεως)
και ετσι το εκλαμβανω εγω και πιστευω πως και οι αλλοι εδω στο φορουμ
Γιάννη Γαρατζώτη, βλέπεις ότι σε τρολλάρει ο Νικόμαχος τώρα... Πράξε τα ανάλογα... Ξέρουμε όλοι ότι το δημοψήφισμα που πρότεινε ήταν υπερβολή (για να μην πω καμιά χοντράδα). Δεν είναι ανάγκη να του απαντήσεις εκτός από το σημείο που ζητάει πληροφορίες. Εκεί συμφωνώ και εγώ μαζί του.
ενεργοί θα παραμείνουν μονάχα οι λογαριασμοί pantelis1 και γαραντζώτης γιάννης.