ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ar_iaΜέλος
14/02/2009, 19:50:34
quote:
macedon
Πάντως αγαπητή ar_ia, οι διάλογοι του Think Math με τον trexagireve είναι όλα τα λεφτά. Ο ένας καταθέτει τη λογική και τη γνώση, ο άλλος ... δεν έχω ιδέα τι καταθέτει γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Μάλλον ο φίλος Think Math δεν γνωρίζει περί του αήττητου ορισμένων χαρακτηριστικών των ανθρώπων...

Άμα καταφέρεις και βγάλεις άκρη....εγώ θα κάνω πάρτυ!! Έχεις το λόγο μου

quote:

trexagireve
Τι θ απογίνετε χωρίς
βαρβάρους, γιατί κι αυτοί, ήταν κάποια λύση...

Μας την πέσαν οι βάρβαροι, μας φλομώσαν με δώρα....
ΤΖΙΜΑΡΑΣ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Η ώρα του κινητού!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hf6E7gb7fYk&feature=related

ΑΜΗΝ

Think_MathΜέλος
14/02/2009, 22:01:13

Φίλη ar_ia:

quote:
γαπητέ Think Math, πιστεύεις ότι υπάρχεις περίπτωση να δεχτούν επιστημονικές αποδείξεις?
Δεν θα το κάνουν, και δεν θα το κάνουν διότι αν γίνει αυτό, τότε σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσουν να αμφισβητούν τα του χριστιανισμού..Σωστά?
Τους έρχεται καλύτερα να πιστεύουν σε "εικόνες που δακρύζουν", και σε άλλα θαύματα του τύπου, "η Παναγία η Κοπτοραπτού" κ.τ.λ.....
Σε ότι δεν κατανοούν δεν το ψάχνουν, απλά λένε "άγνωστες οι βουλές του Κυρίου". Είναι πιο εύκολο, καταλαβαίνεις......

Γνωρίζω φυσικά οτι δεν θα πείσω τον συνομιλητή μου .
Οι απαντήσεις όμως που δίνει είναι τα πιό ισχυρά επιχειρήματα υπέρ των θέσεων μου και της αλήθειας .
Δείχνουν στους τρίτους την ένδεια των επιχειρήματων του και πόσο επικύνδυνη ειναι για έναν άνθρωπο η προσφυγή στην οργανωμένη θρησκεία για να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα για τον κόσμο .

Εξάλλου το όλο θέμα είναι και διασκεδαστικό .
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα πεί ο καλός μου φίλος trexagireve σε κάθε απαντησή του .

φίλοι macedon και gilgamesh :

quote:
Πες το ψέματα, φίλε macedon.

Ο Think Math παρουσιάζει τα στοιχεία του ωραία και καλά και ο άλλος χρησιμοποιεί απλά το γνωστό στυλ ανταπάντησης που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των τηλεδημοσιογράφων.
Τουτέστιν ότι σπιλώνει το συνομιλητή του και άλλα παράλογα...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .
η προσφυγή στον παραλογισμό είναι το μόνο καταφύγιο για τους αρνητές της πραγματικότητας .
Αν καταφέρουμε να βγάλουμε έστω και έναν απο το λήθαργο που τον εχει οδηγήσει η άγνοια και η τυφλή πίστη είναι και αυτό ένα κέρδος .

Δεν πιστευω βέβαια οτι με τον φίλο trexagireve έχω ελπίδες.
Ισως να με θεωρεί ήδη σατανικό εγκέφαλο που κρύβεται πίσω απο κάποια παγκόσμια συνομωσία που έχει σκοπό να απομακρύνει απο τον Θεό τον ίδιο και ... το 98% του ελληνικού λαού.

και συνεχίζουμε :

φίλε trexagireve :

quote:
Αγαπητέ μου think math, ο καθένας μπορεί να έχει όποια
γνώμη θέλει για τον εαυτό του, αλλά όταν ζητά να τον αποδεχτούν
οι άλλοι έτσι, εκεί υπάρχει πρόβλημα ...Τα ..συμπεράσματα σου,
δείχνουν ότι δεν καταλαβες πως εδώ δεν συζητάμε για μαντικές ικανότητες περί των ικανοτητων των άλλων, αλλά για το ότι υπάρχει μια πλειοψηφία που δεν πιστεύει στην θεωρία της εξέλιξης, λόγω του οτι δείχνει παιδαριώδης...

Εχεις κάνει κάποιο γκάλοπ και τα υποστηρίζεις αυτά ?
Γιατί εγω ξέρω οτι οι απόψεις σαν τις δικές σου είναι η μειοψηφία :

Το παρακάτω Γκάλοπ ειναι διεθνής έρευνα που αναδημοσιέυουν "Τα Νέα" .
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4501800&ct=2

Οπως βλέπεις η ... πολιτισμένη Αμερική είναι στο ίδιο επίπεδο σχεδόν , με την ... πολιτισμένη Τουρκία .

Αλλα όπως αντιλαμβάνομαι θα ειναι και αυτή νεοεποχήτικη προπαγάνδα .

quote:
Φίλε μου, όποιος δεν συζητά και έχει νόμους που λένε τι ειναι και τι δεν είναι, αρνούμνος να ακούσει τις άλλες θέσεις, έχει χάσει πολλά...Και κατά βάθος, δεν ξέρει τι πιστεύει...

Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς έτσι?
Σε κάθε θέση που θέτεις εγώ ακούω , και αντικρούω με επιχειρήματα .
Απο σένα τι έχω πάρει , το ομολογούν όσοι μας διαβάζουν .
Γιατί μέχρι τώρα παρουσιάζω διαρκώς θέσεις και αποδείξεις για τις οποίες δεν έχω πάρει καμμία απάντηση .

quote:
Ναι την στήριξε η Νέα Εποχή και επέζησε ο φελλός της εξέλιξης...
Ακόμη την στηρίζει κι ας έχει καταργηθεί απο τα σχολεία του
πολιτισμένου κόσμου, ΗΠΑ, κλπ...Μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες, ακόμη δουλεύουν τον απλό λαό με τα παραμύθια τους....
Οι σοβαροί τους έχουν πάρει με τις ντομάτες....

Για τον πολιτισμένο κόσμο τα είπαμε .
Για τις τριτοκοσμικές χώρες όπως Η Δανία η Ισλανδία και η Ισπανία να μην το σχολιάσω γιατί γελάνε και οι πέτρες ...

Παρεπιπτόντως η διδασκαλία της εξέλιξης δεν έχει καταργηθεί απο κανέναν .
Το ακριβώς αντίθετο έχει συμβεί .
Αμερικάνικά δικαστήρια έχουν καταδικάσει τον δημιουργισμό ώς ψευδοεπιστήμη .
Τα στοιχεία στην διάθεση σου .

quote:
Όλα τα άλλα,που γράφεις, άσχετα με το θέμα, είναι
απλες συκοφαντίες, που επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις,
καταφεύγεις στις προβοκατόρικες επιθέσεις, σπιλώνοντας τον συνομιλητή σου...

Ασχετα με το Θέμα , αυτά που γράφω έτσι ?

Επίσης που σε σπίλωσα θα ήθελα πολύ να να το μάθω !

Ρε σύ βγάλε την κασέτα που παίζεις γιατί την μάθαμε απ'έξω .
Ανέφερε ΕΝΑ (1) ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που στηρίζει όσα λές . ΕΝΑ .

quote:
Αγαπητή ar_ia, φαίνεται δεν αντέχετε άλλες ιδέες, ούτε ανθρώπους
που τις πρεσβεύουν..Δεν απομονώνεστε έτσι λίγοι, που είστε;
Μια παρεούλα, θα είστε χωρις αντιπάλους..Τι θ απογίνετε χωρίς
βαρβάρους, γιατί κι αυτοί, ήταν κάποια λύση...

Ζείς προφανώς σε δικό σου κόσμο .
Θα σε παρακαλούσα να επιστρέψεις στην πραγματικότητα .
Αυτός που δεν άντέχει άλλες ιδέες έιναι αυτός που συνομοσιολογεί συνεχώς και βλέπει παντού πλεκτάνες .
Αυτός που βλέπει παντού εχθρούς και κρύβεται πίσω απο το δαχτυλό του .
Είναι επίσης αυτός που στέλνει στο δικαστήριο αθώους ανθρώπους επειδή τόλμησαν να διδάξουν την εξέλιξη , όπως έκαναν μερικοί ομοιδεάτες σου ... πολιτισμένοι αμερικάνοι .
Βεβαια υπάρχει πρόοδος οφείλω να ομολογήσω γιατί παλαιότερα αντί του δικαστηρίου τους έστελναν στην πυρά .

Γιαυτό αγαπητέ μου trexagireve ξύπνα όσο είναι νωρίς .
Εισαι θύμα παραπληροφόρησης και για τα πιό βασικά ζητήματα .
Φιλικά στο λέω .

15/02/2009, 00:05:28
quote:
trexagireve
Μα έχει καταργηθεί η θεωρία του Δαρβίνου περί εξέλιξης

Πού το είδες γραμμένο αυτό φίλε trexagireve ; Σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Ευρώπης διδάσκεται η θεωρία της εξέλιξης στο μάθημα της ζωολογίας , και μόνο στο παπαδιστάν των Ρωμιών δεν λένε τίποτα , αλλά εξακολουθούν να διδάσκουν στο μάθημα του «Προσηλυτισμού» , που λέγεται θρησκευτικά την θεωρία της Παλαιάς Διαθήκης , όπως και στις Η.Π,Α , που το εβραϊκό λόμπυ και οι θρησκόληπτες σέχτες του προτεσταντισμού το επέβαλλαν .

Είναι τουλάχιστον αστείο τον 21ο αιώνα να λαμβάνεται στα σοβαρά και να διδάσκεται στα σχολεία η άποψη των αγραμμάτων νομάδων της ερήμου περί δημιουργίας του κόσμου . Πρέπει επιτέλους να διακρίνουμε την διαχωριστική γραμμή που χωρίζει την θρησκεία από την επιστήμη , και να μη συγχέουμε τα δόγματα της πρώτης με τις έρευνες και τα πορίσματα της δεύτερης .

*

15/02/2009, 00:34:34
quote:
trexagireve
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία
κα να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή

Φίλε trexagireve , αν ήσουν ο πρώτος τυχών αγράμματος θα δεχόμουν αυτά που γράφεις . Όμως το επάγγελμά σου που για να το ασκήση κάποιος χρειάζεται μόρφωση , μου επιτρέπει να θεωρώ ότι διαστρευλώνεις σκόπιμα αυτά που ειπώθηκαν για να στηρίξης την αστήρικτη θρησκευτική άποψή σου .
Κανένας , ποτέ δεν υποστήριξε ότι ο πίθηκος μεταλλάχθηκε σε άνθρωπο αλλ' ότι ο πίθηκος και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικοί κλάδοι εξέλιξης του ιδίου πρωτοζώου .
Όπως βλέπεις είναι δύο διαφορετικές έννοιες , και όταν σκόπιμα παραποιείς το νόημά , υποτιμάς πρώτα απ' όλα την δική σου νοημοσύνη .

*

15/02/2009, 18:08:09
Αγαπητέ μου think math, σου ζήτησα να πάψεις τις προσωπικές
αναφορές, αλλά ενδεία επιχειρημάτων, την πέφτουμε στην
λασπολόγηση και συκοφαντια...Κοινή τακτική των υπερήφανων
ελληναράδων....Αλλά φίλε, είστε λίγοι, δεν το καταλαβαίνεις
ώστε να κόψεις αυτά τα αλλαζονικά, υπερφίαλα φληναφήματα;
Χάρην του διαλόγου, γιατί για γηπεδοκουβέντα, δεν το συζητώ...Δεν πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και πολλές δεκαετίες...
Οι απαντήσεις μου, εκτός εσας των λίγων γραφικών αρχαιολατρών, για τους υπόλοιπους, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι αποτελούν κοινά πιστεύω και λογική...Θα μου πεις τι το πρωτότυπο υπάρχει στη λογική; Δεν
έχει σημασία, μερικοί την προτιμούμε...καυτή...
Αγαπητέ sesostris, προς τι το πάθος; Εξέλιξη, λέω, δεν παρατηρείται,
αυτό γιατί δεν μπορει να πιστεύει κανείς αφελής, ότι απλά δεν τυχαίνουν στο δικό μας χρόνο..Και για όλα τα έμβια όντα...Τόση
γκαντεμιά, δεν φαντάζομαι..Πέραν αυτού, όμως, είπα ότι κοινά στοιχεία
έχουν όλα τα ζώα που ζουν σε ένα πλανήτη, δεν σημαίνει όμως, ότι
είναι και ......συγγενείς...
Βέβαια, αυτό βολεύει τη Νέα Εποχή και τη ζωοποίηση του ανθρώπου
και γι αυτο τα περνάνε, αλλά πειράζει να μην θελουμε να είμαστε
πρόβατα άλλου λυκοποιμένος, αλλά άνθρωποι κι όχι ζώα,δλδ ;Πειράζει να θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πνευματικές οντότητες, αντί νούμερα
στη Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Φαίνεται , όμως, υπάρχει πολύ βία να δεχτούμε την ζωοποίηση μας,
οότε οι ..επόμενοι θα είναι καλύτεροι, αν εξαφανίσουμε τους παλιούς
κι έξυπνους και τους αντικαταστήσουμε με υπάκουα ζωάκια...
el.elyonΜέλος
15/02/2009, 19:57:01
quote:

Βρε, βρε, χρόνια και ζαμάνια…

el.elyon καλώς μας ήρθες πάλι, ελπίζω βέβαια χωρίς τα θεϊκά όντα που μας είχαν στοιχειώσει κάποτε…

Για σου Elo,τι κάνεις όλα καλά;
Νομίζω ότι γνωρίζεις πως δεν έχω καμία σχέση με τα Θεϊκά Όντα, άλλοι έχουν επικοινωνία μαζί τους και δεν μας λένε τίποτα…!?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

el.elyonΜέλος
15/02/2009, 19:59:55
quote:

Βρε βρε καλώς τον el.elyon...

Πού ήσουνα τόσον καιρό βρε συ;

Μην τους ακούς, εμένα μου λείψανε τα θεϊκά όντα, βέβαια ο τρεχα...., προσπάθησε κατά καιρούς, αλλά με δαίμονες, άλλο πράγμα...

Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου, που φαντάζομαι ότι θα έχουν μαζευτεί, μετά από τόσον καιρό...

Τι μου θύμησες τώρα....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

Γιαπετ καλησπέρα,
Οι ερωτήσεις μου για τα Θεικα Οντα νομίζω ότι είναι καπου στο forum άρα ειχες πολύ χρονο μπροστα σου για να δώσεις απαντήσεις....

Αλλά πως και τα κατάφερες να αποκτήσεις την ικανότητα να δώσεις απαντήσεις? Μήπως ο Δίας ή η Αθηνά ή κάποιος άλλος υψηλόβαθμος από τον Όλυμπο επικοινώνησε με τα Θεϊκά Όντα για χάρη σου…?
Επειδή σου λείψανε θα σου κάνω μονο μια ερώτηση: άραγε τι σχέση έχουν οι Άθεοι, τα Θεϊκά Όντα με σένα γιαπετ?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

el.elyonΜέλος
15/02/2009, 20:03:58
quote:
Think Math: Οταν λοιπόν ζείς σε μία κοινωνία που φοβάσαι να πείς την λέξη "Αθεος" , η οποία είναι κάτι σαν μίασμα για τους άλλους , δεν μπορείς να μιλάς για "ισορροπία" .
Οταν ένα μεγάλο πλήθος ατόμων γύρω σου εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα απο συνήθεια , και επειδή φοβούνται τι θα πουν οι άλλοι , δεν μπορείς να μιλάς για " μέσα που ελευθερώνουν" γιατί η οργανωμένη θρησκεία ειναι το ακριβώς αντίθετο απο την ελευθερία .
Οταν τέλος βλέπεις την οργανωμένη θρησκεία να έχει άποψη ακόμα και για πολιτικά η επιστημονικά ζητήματα και να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με τον όχλο που καθοδηγεί , και την εξουσία που διαθέτει , δεν μπορείς να μένεις πια αδιάφορος .

Καλησπέρα Think Math,

Think Math πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι είναι άθεοι ή ανήκουν σε άλλο δόγμα. Αυτό που περιγράφεις ποιο πολύ αφορα το χθες και όχι το σήμερα. Όσο για τις απόψεις που έχει η κάθε οργανωμένη θρησκεία για τα πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα είναι λογικότατο να τις έχει και να τις εκφράζει! Η μήπως μονο εσείς οι Άθεοι έχετε αυτό το δικαίωμα? Μάλλον δεν σας αρέσει η δημοκρατία αλλά ο κομουνισμός, η δικτατορία…!?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Think_MathΜέλος
15/02/2009, 20:12:49

trexagireve :
quote:
Αγαπητέ μου think math, σου ζήτησα να πάψεις τις προσωπικές
αναφορές, αλλά ενδεία επιχειρημάτων, την πέφτουμε στην
λασπολόγηση και συκοφαντια...

1) Που σε συκοφάντησα .
2) Που λασπολόγησα εναντίον σου .
Απλά πράγματα 1+1=2.
Αν δεν απαντήσεις οι κατηγορίες σου επιστρέφονται.

Επίσης μην κάνεις κουβέντα για επιχειρήματα .
Προκαλείς το γέλιο μέχρι δακρύων όσων διαβάζουν .

quote:
Αλλά φίλε, είστε λίγοι, δεν το καταλαβαίνεις
ώστε να κόψεις αυτά τα αλλαζονικά, υπερφίαλα φληναφήματα;

Αρχισαν τα επιχειρήματα ...

quote:
Χάρην του διαλόγου, γιατί για γηπεδοκουβέντα, δεν το συζητώ...Δεν πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Αλλο ένα επιχείρημα ...

quote:
Οι απαντήσεις μου, εκτός εσας των λίγων γραφικών αρχαιολατρών, για τους υπόλοιπους, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι αποτελούν κοινά πιστεύω και λογική.

Κι άλλο ...

quote:
Αγαπητέ sesostris, προς τι το πάθος; Εξέλιξη, λέω, δεν παρατηρείται

Ακόμα ένα επιχείρημα ...

quote:
Βέβαια, αυτό βολεύει τη Νέα Εποχή και τη ζωοποίηση του ανθρώπου
και γι αυτο τα περνάνε, αλλά πειράζει να μην θελουμε να είμαστε
πρόβατα άλλου λυκοποιμένος, αλλά άνθρωποι κι όχι ζώα,δλδ ;Πειράζει να θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πνευματικές οντότητες, αντί νούμερα
στη Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Φαίνεται , όμως, υπάρχει πολύ βία να δεχτούμε την ζωοποίηση μας,
οότε οι ..επόμενοι θα είναι καλύτεροι, αν εξαφανίσουμε τους παλιούς
κι έξυπνους και τους αντικαταστήσουμε με υπάκουα ζωάκια...

Και φυσικά και η γνωστή άσχετη αναφορά αλά Λιακόπουλος .

Συνοψίζοντας , σου έχω παρουσιάσει καμμιά δεκαριά Link με αποδείξεις για την εξέλιξη , σου έχω εξηγήσει όλες τις απορίες που ρώτησες , έχω διαψευσει με στοιχεία όλους τους ισχυρισμούς σου , και απο σένα έχω ακούσει τα εξής καταπληκτικά επιχειρήματα :

" Η εξέλιξη δεν είναι λογική ..."
" Η εξέλιξη καταργήθηκε ..."
" Η εξέλιξη δεν διδάσκεται σε πολιτισμένα κράτη ... "
" Τα ζώα δεν εξελίσσονται..."
" Η ορθοδοξία επιμένει να μην δέχεται την εξέλιξη ..."
" Η εξέλιξη είναι συνωμοσία της νέας εποχής ..."
" Είστε αρχαιολάτρες ... (!)
" Είστε λίγοι ... "
" Είστε συκοφάντες ..."

χωρίς φυσικά να παρουσιάζεις ούτε ένα στοιχείο .

Λοιπόν σταμάτα να προκαλείς το γέλιο με αυτά που γράφεις και σοβαρέψου .
Αν δεν είσαι σε θέση να σταθείς στην κουβέντα αυτή , είναι προτιμότερο να σωπαίνεις παρά να γελοιοποιείσαι μόνος σου .

el.elyonΜέλος
15/02/2009, 20:20:15
quote:

quote:
trexagireve
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία
κα να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή

Φίλε trexagireve , αν ήσουν ο πρώτος τυχών αγράμματος θα δεχόμουν αυτά που γράφεις . Όμως το επάγγελμά σου που για να το ασκήση κάποιος χρειάζεται μόρφωση , μου επιτρέπει να θεωρώ ότι διαστρευλώνεις σκόπιμα αυτά που ειπώθηκαν για να στηρίξης την αστήρικτη θρησκευτική άποψή σου .
Κανένας , ποτέ δεν υποστήριξε ότι ο πίθηκος μεταλλάχθηκε σε άνθρωπο αλλ' ότι ο πίθηκος και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικοί κλάδοι εξέλιξης του ιδίου πρωτοζώου .
Όπως βλέπεις είναι δύο διαφορετικές έννοιες , και όταν σκόπιμα παραποιείς το νόημά , υποτιμάς πρώτα απ' όλα την δική σου νοημοσύνη .

*

Καλησπέρα αγαπητέ Sesostris,

Επειδή έτσι κι αλλιώς το θέμα της συζήτησης έχει αλλάξει και ξανά οι Άθεοι παρουσιάζουν την θεωρία της εξέλιξης θα ήθελα να σε ρωτήσω: υπάρχουν δυο κατηγορίες κύτταρων, τα προκαρυωτικά και τα ευκαρυωτικά, μπορεις να μου πεις αγαπητε πως φτασαμε στα ευκαρυωτικά κύτταρα?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ